فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قرائت_تصویری
✅ قرائت قرآن کریم
🔹 قاری: مصطفی اسماعیل
🔹 سوره فتح آیه ۱۰
🆔 @almiqat
makarem al-akhlaq 168- 1403-03-01.mp3
17.85M
✅ مبحث «شرح دعای مکارم الاخلاق»، توضیح عبارت «وَ انهَج لِی اِلى مَحَبَّتِكَ سَبِيلًا سَهلَةً» + نیایش و مناجات
🔹سخنران: استاد مرتضی مخملباف
🔹تاریخ سخنرانی: ۱۴۰۳/۳/۱ - مدرسه علوم دینیه مهدیه
📝 حادثه تاسفبار سقوط بالگرد و شهادت رئیسجمهور محترم و همراهان ایشان / محبت خاص و محبت عام / محبت ذاتی به امیرالمؤمنین(ع)، مصداقی بارز از محبت خاص / بهشت و دوزخ در گروی حب و بغض به امیرالمؤمنین(ع) / آیا به همه باید محبت ورزید؟ / محبت حد و اندازه دارد / با محبت بیش از حد کسی را طلبکار و شخصیتش خراب نکنیم / محبت داشتن به پروردگار مهربان و اهلبیت(ع) / برای محبت ورزیدن به پروردگار مهربان، محدودهای وجود ندارد / فرمایشات امیرالمؤمنین(ع) درباره اینکه با چه کسانی دوستی کنیم و به چه کسانی مهر بورزیم؟ / به کسی که فرامین الهی (همچون حجاب، روزه و...) را آشکارا زیر پا له میکند محبت خود را مبذول نکن
#شرح_دعای_مکارم_الاخلاق
🆔 @almiqat
#پند_تاریخ
✅ حسادت چه سودی دارد؟!
امام صادق(ع) فرمود: «حسود قبل از آنکه شخص مورد حسدش را زیان برساند به خود ضرر میرساند. مانند شیطان که با حسدش لعنت ابدی را برای خود به جا گذاشت، ولی حضرت آدم(ع) به مقام انتخاب و راهنمایی و و مرتبه بلند حقایق عهد و برگزیدگی رسید. پس هیچگاه حسد نورز، بلکه سعی کن (از نظر اخلاق و عمل) مورد حسد واقع شوی. ترازوی عمل حسود پیوسته سبک است بهواسطه سنگینی ترازوی آن کسی که نسبت به او حسد ورزیده . رزق و روزی انسان قسمت و تعیین شده، پس حسد چه سودی دارد برای شخص حسود و چه زیان برای محسود خواهد داشت؟ رشک از کوری دل و انکار فضل خداوند است. این دو صفت همانند دو بالند برای کافر. با همین رشک پسر آدم (قابیل) در پشیمانی همیشگی افتاد و به طوری هلاک شد که هرگز نجات نخواهد یافت...»
📖 منبع: پند تاریخ، ج۲، ص۱۶۵ و مستدرکالوسائل، ج۱۲، ص۱۸
🔹 توجه: اینکه امام صادق(ع) میفرمایند «حسد نورز، بلکه سعی کن مورد حسد واقع شوی» به معنای این نیست که انسان دیگران را تحریک کند و کاری کند که حسادت دیگران نسبت به او برانگیخته شود و خود را گرفتار حسد آنان و آنان را نیز گرفتار گناه حسد بکند، بلکه منظور حضرت این است که در فرآیند حسادت، محسود بودن (علیرغم مصائبی که ممکن است به دنبال داشته باشد) بهتر از حاسد (حسود) بودن است، زیرا حاسد بازنده است و اوست که نامه عملش بهخاطر حسادت ورزیدن سبک و خالی میشود.
🆔 @almiqat
✅ مراسم نیایش و مناجات شبهای جمعه از ساعت ۱۲ بامداد تا اذان صبح در مدرسه علوم دینیه مهدیه با حضور خواهران و برادران برگزار میگردد.
🔹 آدرس: تهران، میدان شوش، ابتدای خیابان فدائیان اسلام، جنب مسجد مهدیه، پلاک ۱۳۶۳
🆔 @almiqat
#پرسش_و_پاسخ
❓پرسش:
آیا دین واحد است یا ادیان متفاوتی داریم؟
✍️ پاسخ:
باسمه تعالی؛ خداوند یک دین واحد آورده است به نام «اسلام» و در قرآن کریم فرموده است «وَمَنْ يَبْتَغِ غَيْرَ الْإِسْلَامِ دِينًا فَلَنْ يُقْبَلَ مِنْهُ ... (آلعمران/ ۸۵)»، یعنی «هر کس غیر از اسلام دینی برگزیند از او قبول نمیشود». همچنین فرموده است در صورتی که دین اسلام را بپذیرید، آنگاه شما دین کامل خواهید داشت. لذا فقط یک دین الهی وجود دارد و بقیه دینها سلیقهای و تحریف شده و غیرالهی هستند و دین الهی فقط اسلام است.
🆔 @almiqat
09.mp3
563.5K
#کلیپ_سخنرانی
✅ اگر فقیری نمیشناسیم، صدقه خود را به چه کسی و چگونه بدهیم؟
🔹 سخنران: استاد مرتضی مخملباف
🔹 برگرفته از سخنرانی شب ۲۳ رمضان ۱۴۰۳
🎧 صوت این مبحث 👈 https://almiqat.com/Speech/Session/10214
🆔 @almiqat
#معرفی_کتاب
📚 کتاب: فکر کودک فلسفه
نویسنده: غلامرضا حیدری ابهری
ناشر: جمال
قطع: رحلی (تک جلدی) و جیبی (۵۵ جلدی)
تعداد صفحات: ۱۱۲
مجموعه «فکر، کودک، فلسفه» اثری ارزنده در زمینه پرورش تفکر کودکان است. این مجموعه ۵۵ موضوع را بهانه تفکر کودکان قرار داده است.
«فکر، کودک، فلسفه» اندیشه کودک را با مسائل منطقی، اجتماعی، فلسفی و اخلاقی گوناگونی درگیر میکند و به رشد ذهن کودک مدد میرساند و فرصتی برای پرورش قوه اندیشهورزی کودکان است که با نگاهی بومی به موضوع فلسفه برای کودکان همراه بوده و سرشار از خردورزیهای توحید محور است.
این اثر به موضوعهای متنوعی چون: درک تشابه اشیا، فهم تفاوتهای موجودات عالم، توجه به ابعاد گوناگون نعمتهای خدا، توجه به قانون علیت، آشنایی با مفهوم نقص و کمال، تمرین استدلال و دلیل آوردن، تشخیص قضایای کلی و جزئی، دقت در دلالتهای التزامی و... اشاره میکند. همه این موضوعات بهانهای برای اندیشیدن کودک درباره خود و جهان اطراف اوست.
موضوع پنجاه و پنجم به نام «والدین فیلسوف» نیز یک راهنمای آموزشی جامع برای والدین، مربیان و تسهیلگران «فلسفه برای کودک» است.
🔹 علاقهمندان جهت تهیه این کتاب، میتوانند همه روزه (غیر از ایام تعطیل) از ساعت ۱۰ تا ۱۵ با واحد کتابخانه مؤسسه میقاتالقرآن (شعبه مرکزی) تماس حاصل نمایند. تلفن:
۰۲۱-۵۵۳۷۰۵۱۷
۰۲۱-۵۵۳۹۰۱۴۴
🆔 @almiqat