#پند_تاریخ
✅ جایگاه علم نزد پیامبر اکرم(ص)
رسول اکرم(ص) مشاهده کرد در مسجد دو مجلس تشکیل شده است، یکی مجلس علم که در آن از معارف اسلامی بحث میشود و دیگری مجلس دعا که خدا را میخوانند.
رسول اکرم(ص) فرمودند: هر دو مجلس خوب و مورد علاقه من است. آن گروه دعا میکنند و این گروه درس میخوانند و درس میگویند، ولی گروه علمی برتر و بالاتر از گروه دعا هستند و من از طرف پروردگار برای تعلیم مردم مبعوث شدهام.
سپس رسول اکرم(ص) به گروه معلمین و محصلین پیوست و با آنان در مجلس علم نشست.
📖 منبع: بحارالانوار، ج۱، ص۶۴
🆔 @almiqat
16.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_سخنرانی
✅ سفارشاتی از امام حسن عسکری(ع) به شیعیان / صبر و شکیبایی پیشه کنید
🔹 سخنران: استاد مرتضی مخملباف
🆔 @almiqat
🌙 مراسم نیایش و مناجات شبهای جمعه از ساعت ۱:۳۰ بامداد تا اذان صبح در مدرسه علوم دینیه مهدیه با حضور خواهران و برادران برگزار میگردد.
آدرس: تهران، میدان شوش، ابتدای خیابان فدائیان اسلام، جنب مسجد مهدیه، پلاک ۱۳۶۳
🆔 @almiqat
#پرسش_و_پاسخ
❓پرسش:
مگر پیامبر و ائمه –علیهمالسلام- زنده و از کارهای ما آگاه نیستند؟ پس چه لزومی دارد ما به زیارت برویم؟ اگر میشود از همان خانه سلام داد، آیا احتیاجی هست که زیارت برویم؟
✍️ پاسخ:
باسمه تعالی؛ زیارت بر دو نوع میباشد، زیارت از راه دور و زیارت از نزدیک که هر یک فضیلت مخصوص به خود را دارد. لکن اگر کسی بخواهد از نزدیک معصومی را زیارت کند، مسلماً بسیار فضیلتش بیشتر است. ضمنا زنده بودن آن حضرات (پس از شهادت) هم بدین معنا نیست که جسم آنها نیز زنده است، بلکه زندگانی آنها از نظر روحانی و معنوی است.
🆔 @almiqat
#معرفی_کتاب
📚 کتاب: ماجرای امیرعلی و ننهگلاب
نویسنده: خانم کلرژوبرت
ناشر: کتابک
تعداد صفحه: ۲۴
سه داستان در یک کتاب که شخصیت بازیگوش و باهوش همهشان یک نفر است. امیرعلی، نوه شیرینزبان ننه گلاب.
قصههای «وای چقدر کیسه»، «آش پردردسر» و «یک روز قاطیپاتی»، قصههای این کتاب را تشکیل میدهند و حرفهای تازه و مهمی دارند. شاید روزی شما جای آدمهای این ماجرا باشید.
مثلا میدانید چجوری زمان را توی مشتتان بگیرید؟
میدانید وقتی دستتان به محیط زیست میرسد باید با آن چطور برخورد کنید؟
هنوز خبر ندارید چه خطر بزرگی در کمین شماست؟ خطری که ما آن را اسراف صدا میزنیم.
🔹 علاقهمندان جهت تهیه این کتاب، میتوانند همه روزه (غیر از ایام تعطیل) از ساعت ۱۰ تا ۱۵ با واحد کتابخانه مؤسسه میقاتالقرآن (شعبه مرکزی) تماس حاصل نمایند. تلفن:
۰۲۱-۵۵۳۷۰۵۱۷
۰۲۱-۵۵۳۹۰۱۴۴
🆔 @almiqat
hejab clip 91.mp3
1.04M
#کلیپ_سخنرانی
✅ دوست ناباب، یکی از عوامل مهم گرایش به بدحجابی و دیگر انحرافات / اعتمادبهنفس کاذب
🔹 سخنران: استاد مرتضی مخملباف
🔹 برگرفته از مبحث «آنچه از حجاب باید بدانیم»
🎧 صوت این مبحث 👈 almiqat.com/Speech/Subjects/2/7
🆔 @almiqat
#حدیث_هفته
✅ امیرالمؤمنین(ع): هیچیک از اصحاب رسول خدا(ص) ازدواج نمیکرد، مگر آنکه نبی اکرم(ص) درباره او میفرمود: «دینش کامل شد».
📖 مستدرکالوسائل، ج۲، ص۵۳۰
[۱۰ ربیعالاول، سالروز ازدواج پیامبر اکرم(ص) با حضرت خدیجه کبری(س)]
🆔 @almiqat
#شگفتی_های_آفرینش
✅ عملکرد و آفرینش حکیمانه اعضای بدن
امام صادق(ع) در بخش بعدی فرمایشات خود به مفضل بن عمر، مختصرا عملکرد چند عضو بدن را یکبهیک برمیشمرد و همه را بهروشنی، نشان حکمت خالقی بیهمتا معرفی مینماید:
«چه كسى جز خدا معده را اينگونه سخت و با صلابت آفريده تا غذاهاى سنگين را نيز هضم كند؟ چه كسى جگر را آنقدر نرم و لطيف آفريده تا عصاره و لطافت غذا را بپذيرد و هضم آن از عمل معده ظريفتر باشد؟ آيا اندكى اهمال و ناهماهنگى در اين اعمال مىبينى؟ هرگز! چه اينها همه به تدبير مدبرى حكيم است كه پيش از آفرينش، نسبت به اشيا قادر و دانا بود و چيزى او را ناتوان نمىگرداند و هم او لطيف و بسيار آگاه است.
مفضّل! بينديش كه چرا مغز رقيق و ظريف در درون استخوانهاى لولهاى شكل قرار گرفته؟ اين جز براى حفظ و نگاهدارى آن است؟ چرا خون روان در رگها قرار گرفت و بهسان آب در ظرف شد؟ آيا جز براى نگاهدارى و هدايت صحيح آن است؟ چرا ناخنها بر سر انگشتان روييد؟ جز براى حفظ انگشتان و ياری شخص در كار كردن است؟
چرا ميان گوش را مانند محبسها و دخمهها پيچيده قرار داد؟ آيا اين جز براى آن است كه صدا وارد گوش شود، بشكند و به پرده گوش آسيب نرساند؟ چرا انسان اين گوشتهاى زياد رانها و نشستنگاهها را حمل مىكند؟ جز براى آن است كه در هنگام نشستن بر زمين سخت و بىحايل، مانند افراد نحيف و لاغر در سختى درد نيفتد؟» (شگفتیهای آفرینش (ترجمه نجفعلی میرزایی بر توحید مفضل)، ص۶۲)
🆔 @almiqat