#جشنواره
چهاردهمین جشنواره بین المللی کتاب سال رضوری
#جشنواره
فراخوان هفدهمین جشنواره بینالمللی پژوهش فرهنگی
📌محورهای هفدهمین جشنواره بینالمللی پژوهش فرهنگی به این شرح است:
۱- فرهنگ
۲- هنر
۳- رسانه و ارتباطات
۴- پژوهشهای دینی و اسلامی
۵- فناوریهای جدید و آینده پژوهی فرهنگی
براساس فراخوان جشنواره هفدهم، از پژوهشگران و صاحبنظران دعوت میشود چنانچه پژوهشی در یکی از محورهای فراخوان در فاصله شهریور 1402 تا شهریور 1403انجام دادهاند، ضمن ثبتنام در تارنمای جشنواره به نشانی https://ifcr.ir، فایل اثر خود را در سامانه بارگذاری کنند و در صورت عدمدسترسی به فایل اثر، دو نسخه از آن را به همراه کاربرگ تکمیل شده ارسال اثر پژوهشی به هفدهمین جشنواره بینالمللی پژوهش فرهنگی (مسیر دانلود کاربرگ: صفحه اصلی سایت- فایلهای مورد نیاز) به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
آثار پژوهشی باید در قالبهای طرح پژوهشی، پایاننامه کارشناسی ارشد، رساله دکتری، کتاب (برگرفته از طرح پژوهشی)، مقاله علمی پژوهشی منتشر شده و گزارش سیاستی باشد. آثار آسیبشناسانه، کاربردی و شامل ارائه راهکار در اولویت هستند.
آیین اختتامیه جشنواره هفدهم، همزمان با هفته پژوهش در آذر 1403 همراه با معرفی آثار برتر، برگزار خواهد شد. به برگزیدگان این جشنواره لوح تقدیر و جایزه نقدی اهدا میشود.
گفتنی است در دوره شانزدهم جشنواره (1402)، در بخش داخلی به هر اثربرگزیده 150 میلیون تومان و به شایستگان تقدیر 50 میلیون تومان هدا شد.
دبیرخانه دائمی جشنواره بینالمللی پژوهش فرهنگی در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات به نشانی تهران، خیابان ولیعصر (عج)، خیابان دمشق، شماره 9 واقع است. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۲۱۸۸۹۱۹۱۷۶ تماس حاصل فرمایید.
#معرفی_کتاب
📚معاد جسمانی عنصری از دیدگاه عقل و نقل
🖋سید محمدمهدی نبویان
🔸کتابی که پیش روی خواننده گرامی است، نتیجه تلاش گسترده نویسنده توانایی است که با ژرفنگری، معاد جسمانی عنصری را از دیدگاههای مختلف مورد بررسی قرار داده و در حقیقت جامعترین کتابی است که در این موضوع نوشته شده است.
🔹در فصل دوم این کتاب، موضوع از منظر اندیشمندان اسلامی پیگیری شده که همگان بر معاد جسمانی اعتقاد راسخ دارند. بازشناسی این گروه، از قرن سوم آغاز شده و در قرن چهاردهم با نظر امام خمینی (رحمة الله علیه) پایان پذیرفته است. و در فصل سوم که در حقیقت بیتالقصید کتاب است، ادله چهاردهگانه عقلی معاد جسمانی عنصری مطرح شده و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. در فصل چهارم، ادله نقلی معاد جسمانی عنصری را از نظر آیات و روایات مطرح نموده و با تحقیق جامعالاطراف، موضوع را به پایان رسانیده است.
#مجمع_عالی_حکمت_اسلامی
🆔 @hekmateislami
#معرفی_کتاب
📚بازخوانی آرای فیلسوفان غربی در باب علوم انسانی
🔸بازخوانی آراء و اندیشههای فیلسوفان از گذشته تاکنون با رویکرد اکتشافی و دنبال کردن رد پای علوم انسانی در آن، میتواند برای بالندگی و رشد بیشتر این علوم مؤثر واقع شود. همچنین تسلط بر انواع روشهای تبیینی و چالشهای هر کدام از آنها میتواند ما را در بازسازی علوم انسانی بر اساس دیدگاههای اسلامی توانمند سازد.
🔻گروه علمی #فلسفه علوم انسانی مجمع عالی حکمت اسلامی بر اساس رسالت خود در علوم عقلی، با دعوت از اساتید صاحبنظر، در خصوص مهمترین فیلسوفان غرب و بحث و تبادل نظر درباره محورهای زیر به این مهم پرداخته است:
1.گزارشی از آراء و دیدگاههای فیلسوف مورد نظر؛ ۲. دیدگاههای اختصاصی آن فیلسوف درباره علوم انسانی یا استلزامات آن در این زمینه؛ ۳. نقد و بررسی دیدگاهها.
#مجمع_عالی_حکمت_اسلامی
🆔@hekmateislami
#معرفی_کتاب
📚 بازخوانی معاد جسمانی صدرایی
🖋 رضا آذریان
🔹گروهی موسوم به مکتب تفکیک اعتقادشان برآن است که استفاده از ادله فلسفی و عقلی در باورهای دینی و کسب معرفت های وحیانی جایز نبوده، آموزه های فلسفی را دست ساز بشر دانسته، نطاق آن را برای اثبات آموزه های اعتقادی و وحیانی را کافی می دانند و تفکیک این دو ساحت را واجب می شمارند.
برخی از معتقدان این مکتب بر خلاف آراء حکما و فلاسفه مدعی تفکیکی بودن فارابی، ابن سینا، شیخ اشراق، خواجه نصیرالدین طوسی و ملاصدرا در معاد جسمانی می باشند.
⬅️در این پژوهش تلاش شده است ادعا، ادله و شواهد آنها مورد بررسی قرار گرفته، و مدعای ایشان با ترازو نقد و ارائه مستندات ارزیابی شود.
#مجمع_عالی_حکمت_اسلامی
🆔@hekmateislami