12.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان بی سابقه جلیلی درباره فساد کرسنت و بیژن زنگنه:
اگر ابعاد پرونده کرسنت مشخص شود، (زنگنه) به جای مناظره باید دنبال سوراخ موش بگردد
اصلا بابک زنجانی را یکبار هم ندیده ام، این دروغها به خاطر نزدیک بودن حکم دادگاه متهمان دانه درشت کرسنت (زنگنه) است
در مناظره های انتخاباتی هم گفتم که جای متهم (زنگنه) در دادگاه است نه مناظره
من کسی نیستم که در مبارزه با فساد با به خاطر چهارتا دروغ از صحنه خارج شوم؛ محکم ایستاده ام
اگرچه همه مردم خواهان مبارزه با فساد هستند اما امروز نگران شده اند که مبارزه با فساد یک پشتوانه ۱۴ میلیونی محکم نیز پیدا کرده است
در #مضیف دنبال کنید
🇯🇴🇮🇳
@almozife
هدایت شده از RADIO_44
📕 "وزیر بلاگری" پدیده ای عجیب ولی رأی آور!
🔻زیست غربگراها در ایران مرهون انتخابات است. آنها با مطالعه فضای انتخابات ایران، بخوبی دریافته اند که نبرد انتخابات، نبرد برنامه و کارنامه نیست، بلکه نبرد تارنما و کاریزما ست.
🔻سرمایه ی اجتماعی سلبریتی ها و بلاگرها در جریان انتخابات 96، و اتفاقات 98 تا 1401 به مرور از بین رفت و عملا توان ایجاد کنش جدید در عرصه انتخابات را نداشت. از این رو اصلاح طلبان در پدیده ای نوآورانه و جذاب سرمایه گذاری جسورانه کردند.
🔻پدیده ی 'وزیر بلاگری'؛ مشخصا محمد جواد آذری جهرمی و محمد جواد ظریف!
دو وزیری که یک سوم وقت وزارتشان را برای ارتباط گیری مجازی با مخاطبین و ایجاد گفتمان های حلقه ای با کاربران شبکه های اجتماعی صرف نمودند.
در آن سوی نیز غربگراها توان خود را بر حفظ و تقویت جایگاه اجتماعی و رسانه ای این دو مهره معطوف کردند.
و نتیجه آن شد که در انتخابات چهاردهم، این دو مهره به تنهایی بخش بزرگی از بار رسانه و کاریزما را به دوش کشیدند. و موفق هم شدند.
🔻نتیجه گرفتن از این پدیده اما اصلاح طلبان را به فکر خطرناکی واداشته است. غربگراها در کمیته ی انتصابات ایده ای را مطرح کرده اند که خبر از 4 سال سخت و عجیب می دهد.
ایده ای که نتیجه ی آن در فضای مدیریتی کشور ممکن است به فاجعه منجر شود.
🔻طبق اعلام آذری جهرمی 60٪ دولت پزشکیان قرار است از بین چهره های نوظهور و زیر 50 سال انتخاب شوند!
طبیعتا هدف آنها تربیت نسلی تازه از وزیر بلاگر ها است. ولی با آنچه در حال رخ دادن هست عملا بجای #وزیر_بلاگری شاهد #دولت_بلاگری خواهیم بود.
🔻این پدیده گرچه توان رسانه ای و رای آوری غربگرایان را جهش خواهد داد، اما به همان میزان ممکن است کشور را دچار چالش و رکود کند.
اما متاسفانه رفتارهای عجولانه اصلاح طلبان از ولع و جسارت آنها برای تجربه ی پدیده های جدید جهت کسب قدرت نشأت می گیرد. جایی که اولین ها همیشه برنده اند و برنده ها همیشه در انتخابات پیروزند! و پیروزی در انتخابات شرط بقا...
🌙رادیو را تازه راه انداختیم، لطفا عضو شوید و ما را در انتشار مطالب کمک کنید
🎙
🇯🇴🇮🇳
https://rubika.ir/RADIO_44
https://eitaa.com/RADIO_44
8.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مضیف
🚨 #فوری | افزایش فشارها در عراق برای آغاز جنگ ▪️بعد از آنکه نامهنگاریها بین عمربنسعد و حسینبن
🚨#فوری | آخرین تلاشها برای تضعیف یک جریان در عراق
▪️یک منبع آگاه در کاخ ابنزیاد به رسانهها گفته پیش از آنکه شمربنذیالجوشن راهی کربلا شود، بههمراه یکی از همقبیلهایهایش از حاکم خود خواستهاند به ۴ تن از خواهرزادههای آنها که در سپاه بنیهاشم هستند اماننامه بدهد که با موافقت ابنزیاد مواجه شده است.
▪️اماننامه در واقع قولنامهای است که طی آن حاکم به فرد مقابل تعهد میدهد که درصورت تسلیمشدن، جانش در امان باشد و تحت تعقیب قرار نگیرد.
▪️شمر با اماننامهای که گرفته بودند، به سراغ سپاه بنیهاشم رفته و خواهرزادههای خود را صدا میزند. گفتنی است منظور آنها از خواهرزاده فرزندان زنی به نام امالبنین است که با آنها همقبیلهای بوده و نسب فامیلی دارد و برای همین او را خواهر میخوانند.
▪️بررسیها نشان میدهد در سرزمینهای عرب، پس از رحلت پیامبر، دوباره قبیلهگراییِ دوران جاهلیت رسمیت پیدا کرده و حمایت و حفاظت از همقبیلهایها به هر چیز دیگری اولویت دارد.
▪️پس از آنکه شمر پسران امالبنین یعنی عباس، عبدالله، جعفر و عثمان را که همگی فرزندان علیبنابیطالب هستند بهسوی خود دعوت میکند، آنها دعوتش را بیپاسخ میگذارند. شاهدان میگویند در این هنگام حسینبنعلی به آنها میگوید با اینکه شمر فاسق است، پاسخ او را بدهند و گفتوگویش را بپذیرند که قطعرحم نکرده باشند. قطعرحم یا همان قطعرابطه با خویشاوندان یکی از گناهان بزرگ در اسلام است.
▪️این ۴ برادر وقتی از اماننامه مطلع میشوند، خشمگین شده و خطاب به شمر میگویند که حاضر نیستند از جبهۀ بنیهاشم جدا شوند. آنها معتقدند جداشدن از حسینبنعلی و تسلیم دربرابر ابنزیاد برخلاف جوانمردی و آیین دینیشان است.
#اخبار_کربلا
#مضیف_الحسین
🏴#محرم را در #مضیف دنبال کنید
🇯🇴🇮🇳
@almozife
May 11