ذوقزدگی یک تماشگر خارجی از وجود شلنگ آب در دستشوییهای قطر
"یک ماه است که در قطر از شلنگ استفاده میکنم... کاملاً وحشتزده هستم که در بریتانیا/اروپا فقط از دستمال توالت استفاده میکنیم. این (شلنگ) بهترین چیز دنیاست پسر! شدیدا سپاسگزارم"
#اسلام_دین_مترقی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚 خدا رو مسخره نکن
🎙 حجت الاسلام و المسلمین #قرائتی
#اخلاق
▫️ لینک کانال روابط عمومی نمایندگی المصطفی در خراسان جهت اطلاع از آخرین اخبار و رویدادها: https://eitaa.com/almustafa_mashhad
هدایت شده از جامعةالمصطفی (ص) خراسان
▫️ به مناسبت هفته پژوهش صورت پذیرفت
🔰دیدار رئیس نمایندگی المصطفی(ص) در خراسان با رییس دانشگاه فردوسی مشهد
▫️ به مناسبت هفته پژوهش حجةالاسلام والمسلمین محمدرضا صالح ئیس نمایندگی المصطفی(ص) در خراسان و هیأت همراه با حضور در دانشگاه فردوسی مشهد با دکتر احد ضابط رئیس دانشگاه و جمعی از معاونان، دیدار و گفتگو کردند.
▫️به گزارش روابط عمومی نمایندگی المصطفی در خراسان در این دیدار حجت الاسلام والمسلمین صالح ضمن معرفی اجمالی تاریخچه، ساختار، اهداف، رسالتهای جامعة المصطفی(ص) اظهار داشت: امروز المصطفی رشته و گرایش های متنوع مبتنی بر نیازهای جهان تعریف کرده است که بسیاری از این حوزههای دانشی جدید، تنوع رشته ای خوبی را در این مجموعه ایجاد کرده که ما را در تراز مراکز علمی جهان اسلام همچون دانشگاه الازهر قرار داده است.
▫️حجت الاسلام والمسلمین صالح ادامه داد: همچنین طلاب اهل سنت نیز در مجتمع مذاهب المصطفی در گرگان با تکیه بر تقریب و اصل تربیتی مسلمان ملتزم در حال تحصیل هستند.
▫️ رییس نمایندگی المصطفی در خراسان اضافه کرد: امروز المصطفی در اکثر کشورهای جهان در قالب حوزه، دانشگاه، مراکز، موسسات و مدارس حضور فعال دارد.
▫️حجت الاسلام والمسلمین صالح همچنین ضمن معرفی برشهایی از فعالیت المصطفی در خارج از کشور تصریح کرد: یکی از ظرفیت های بزرگ المصطفی در حوزه ترجمه است و تاکنون بیش از چهار هزار اثر اسلامی به سی زبان زنده دنیا با بهرهمندی از ظرفیت ترجمانی المصطفی ترجمه شده است.
▫️وی خاطر نشان کرد: ما این آمادگی را داریم تا با تکیه بر ظرفیتهای موجود و تعریف فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی مختلف در سطوح مختلف با این دانشگاه کهن و فاخر تعامل کنیم.
جامعةالمصطفی (ص) خراسان
▫️به گزارش روابط عمومی نمایندگی المصطفی در خراسان در این دیدار حجت الاسلام والمسلمین صالح ضمن معرفی
در ادامه رئیس دانشگاه فردوسی مشهد اظهار داشت: دانشگاه فردوسی از ۱۳ دانشکده، حدود ۲۵ هزار دانشجو با تناسب یک پنجم دانشجوی خارجی از ۱۷ ملیت و حدود ۸۰۰ عضو هیأت علمی در رده های مختلف تشکیل شده است.
وی افزود: در این دانشگاه، بالای ۵۰ درصد دانشجوهای ما در مقطع تحصیلات تکمیلی هستند و فعالیت های پژوهشی در ردیف فعالیت های آموزشی است.
دکتر ضابط ادامه داد: برنامه مد نظر ما در جهت سیاست های کلان، اسناد بالادستی و منویات رهبری انسان سازی با بهرهمندی از یک دانشگاه اسلامی تراز با محوریت زیست بوم نوآوری شرق کشور است که منجر به خلق ثروت از دانش شود.
وی اضافه کرد: خلق ثروت از دانش نه به معنای مادی گرایی بلکه به معنای ایجاد ارزش افزوده و علم نافع است و ارزش افزوده حتما پول نیست. لذا تربیت دانشجوی قدرتمند، عزتمند و فعال در سطوح مختلف ملی و بین المللی مبتنی بر زیست بوم نوآوری هدف اصلی ما است.
رئیس دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: واژه زیست بوم در ظاهر شبیه واژههای مهندسی است اما این زیست بوم در حوزه علوم انسانی بسیار کارایی دارد و در برخی حوزه ها حتی فراتر از حوزه مهندسی است. به عنوان مثال راهیان نور مصداق بارز نوعی زیست بوم با کارآفرینی، نوآوری کارا و ارزش آفرین است. لذا مقام معظم رهبری از راهیان نور به عنوان فناوری راهیان نور یاد می کنند.
وی گفت: کیفیت، ریشه در اسلام دارد. لذا آیات و روایات حوزه کیفیت باید احصاء شده و تبدیل به سند راهبردی شوند.کیفیت یعنی طراحی مبتنی بر نیاز دقیق مخاطب و بهبود مستمر و متأسفانه این ادبیات و این میراث کهن امروز تبدیل به واردات شده است.
دکتر ضابط اظهار داشت:در نوآوری نیز همینطور است و علم باید نافع باشد و دانشگاه باید در این فضا و در این زیست بوم حرکت کند. نقش اساتید، اعضای هیت علمی، مدیریت منابع و ... برای این مهم ضروری است و تعاملات ما با بیرون هم در راستای همین هدف خواهد بود و در این زیست بوم یکی از نهادهای مؤثر می تواند المصطفی(ص) باشد.
در ادامه نیز پیرامون مراودات بین المللی با تکیه بر ظرفیت بین المللی طلاب، تقویت بنیه بین المللی دانشگاه در حوزه علوم اسلامی و الهیات،جذب شخصیتهای تراز اول حوزه برای حضور در دانشگاه با هدف تبدیل شدن دانشگاه به عنوان کانون مراودات بین الادیانی در جهان اسلام مبتنی بر میراث تمدنی امام رضا(ع) به عنوان پایهگذار این مسئله و تبدیل شدن به قطب بینالادیانی در کشور و منطقه، همکاری در حوزه همایشها، نشستها، نشریات، رسالهها، طرحهای پژوهشی، تولید مقالات و افزایش غنای علمی طرفین، تعامل در باب تولید علم در حوزه علوم اسلامی و اسلامی سازی علوم، همکاری المصطفی در جذب دانشجوی خارجی، همکاری در خصوص توسعه رشتهها در دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی نظیر فقه مقارن، فقه مذاهب اسلامی خاص مبتنی بر نیازهای جهان اسلام، بررسی و رسیدگی به نیازهای دانشجویان خارجی در حوزه های اعتقادی و فرهنگی با همکاری المصطفی در قالب تعریف بسته فرهنگی تربیتی به صورت ویژه، تعریف دورهای کوتاه مدت و پودمانی فرهنگی برای دانشجویان خارجی و ... گفتگو و تبادل نظر شد.
هدایت شده از روابط عمومی/مرکز خبر المصطفی
متن پیام رئیس جامعةالمصطفی به مناسبت هفته پژوهش بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
«قل هل یستوی الذین یعلمون والذین لایعلمون انما یتذکر اولوالالباب» (زمر: ۹)
پژوهش و تحقیق، گامی برای دستیابی به شناختی نو و ارائه پاسخی منطقی به مسائل جهان هستی به هدف رشد مادی و معنوی انسان است که با کمک جستجو و تدبر و تفکر و با بهره گیری از معارف وحیانی، می تواند سعادت جامعه و انسان را تضمین کند. امروز در سایه گسترش روش های نو در تحقیق و پژوهش و ظهور نسل های جدید مراکز علمی و دانشگاهی، شاهد پیشرفت های شگرف در عرصه علم بوده و با ارتباط بیشتر پژوهش با مسائل و مشکلات جوامع، تحقیق و پژوهش از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار شده است.
جامعةالمصطفی العالمیه نیز امروز به عنوان نهادی علمی، که مأموریت تربیت عالمان نقش آفرین در عرصه بین الملل را پی می گیرد، به دستاوردهای پژوهشی قابل توجهی در این مسیر دست یافته که می تواند در توسعه علمی و فرهنگی این نهاد بین المللی مؤثر باشد.
اجرای طرح تحول آموزشی در المصطفی، که پس از طی مراحل مطالعاتی و بازبینی قوانین و آیین نامه های سازمانی صورت پذیرفته، ارتقاء کیفی آموزش و تقویت بنیه پژوهشی دانش پژوهان را هدف گرفته و شعار «آموزش پژوهش محور» را تحقق خواهد بخشید.
تدوین «طرح نقشه جامع پژوهشی» نیز به عنوان یکی از طرح های کلان المصطفی، مراحل پایانی خود را طی می کند و امید است ضمن نظم بخشی به فعالیت های پژوهشی، آثار و تولیدات علمی المصطفی را در چارچوب مسائل مدون شده در قالب «نظام موضوعات و مسائل المصطفی» سامان دهی نماید.
«هفته پژوهش»، فرصتی است که در آن، فرهیختگان و پژوهشگران، با نگاهی مسئله محور و با بهره گیری از روش های کارآمد، آثار خود را در معرض نمایش و نقد علمی قرار دهند تا تصمیم گیران این عرصه، با نگاه به وضعیت کنونی، نیل به وضعیت مطلوب المصطفی را که «مرجعیت علمی» در عرصه علوم اسلامی و انسانی است، هدایت و جهت دهی نماید.
در پایان، ضمن عرض تبریک هفته پژوهش به اصحاب پژوهش المصطفی، اعم از پژوهشگران عزیز، مدیران محترم و کارشناسان گرامی، از تلاش های خالصانه این عزیزان قدردانی نموده، موفقیت و سربلندی ایشان را از خدای بزرگ مسئلت دارم.
علی عباسی
آذرماه ۱۴۰۱
🌐کانال روابط عمومی/مرکز خبر المصطفی/
👇👇👇
🆔http://eitaa.com/newsmiu
📸 #گزارش_تصویری
✅جلسه برنامه ریزی و هماهنگی مدیران تشکلهای فرهنگی با حضور معاون فرهنگی تربیتی جامعه المصطفی خراسان در روز چهارشنبه 23آذرماه از اذان ظهر الی 15 در طبقه دهم ستاد مرکزی برگزار گردید.
✍دستورات جلسه به شرح ذیل:
۱. گزارش اقدامات مدیران تشکلها از ابتدای فروردین ماه تا آذرماه سال جاری
۲. ارائه پیشنهاد و برنامه ریزی دهه فاطمیه و سالگرد شهید سلیمانی
۳. بررسی ظرفیت های خانه خلاق و پیشنهادات تشکلها در این باره
۴. بررسی و برنامه ریزی دوره های دانش افزایی ویژه تشکلها در ترم زمستانه مرکز آموزش های کاربردی بیان
٥. ارائه برنامه های آتی فعالیت تشکلها تا آخر سال جاری
🌐 معاونت فرهنگی تربیتی نمایندگی خراسان
📝 علمِ زندگیساز
🚩 «اسلام ما را به علم نافع فرا میخواند، علم نافع از سوئی جوان ایرانی را به ابزارهای لازم برای پیشرفت و اعتلای کشور و ملتش مجهز میسازد، و از سوئی به او هویت میبخشد.» ۱۳۹۹/۰۲/۱۲
👈 بازخوانی بیانات رهبر انقلاب دربارهی «علم نافع» به مناسبت هفتهی پژوهش
⏪ «یقیناً یکی از پایههای مهمّ هر تمدّنی علم است -علم نافع- و ما که تکرار میکنیم «تمدّن نوین اسلامی»، قطعاً یکی از پایههایش پیشرفت علمی است؛ ما خودمان را آماده کنیم برای آن.» ۱۴۰۰/۰۸/۲۶
❇️ «فرهنگ نوآوری در دانشگاه باید گسترش پیدا کند... دانشگاهها باید درگیر مسائل کشور باشند. هدف از علم این است که نفع برساند. باید علم برای مردم نافع باشد؛ از برکات آن علم بایستی استفاده کنند.»۱۳۹۰/۰۶/۰۲
🔍 متن کامل این گزیده بیانات را از اینجا بخوانید👇
https://khl.ink/f/51506
#تبیین
#استفتاء
#وجوب_تبیین
اگر در فضای حقیقی و مجازی و در رسانهها، منکری انجام شده یا معروفی ترک شود، مانند این که باورهای دینی و اعتقادات حق را تضعیف کنند یا مقدسات و احکام الهی را تمسخر کرده یا به آن توهین کنند، بر همهی کسانی که توانایی تبیین حقایق و دفاع را دارند و میتوانند اثرگذار باشند، واجب کفایی و فوری است که به وظیفه خود عمل کنند.
#مقاممعظمرهبری
🌐کانال روابط عمومی/مرکز خبر المصطفی/
👇👇👇
🆔http://eitaa.com/newsmiu
🔻به مناسبت هفته پژوهش؛
🔰 افتتاحیه نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای پژوهشی جامعةالمصطفی(ص) العالمیة نمایندگی خراسان
🔹به گزارش روابط عمومی نمایندگی جامعةالمصطفی(ص) العالمیة در خراسان، این نمایشگاه با مشارکت مدارس عالی خواهران و برادران، معاونت پژوهشی نمایندگی خراسان و پژوهشکده بین المللی امام رضا (ع) و با حضور جمعی از اساتید، معاونان و مدیران ارشد نمایندگی خراسان افتتاح و تا روز پنجشنبه 1 دیماه 1401 ( همه روزه ) از ساعت 9 الی 14 پذیرای علاقمندان میباشد.
🔸گفتنی است محل برگزاری این نمایشگاه در بلوار مدرس، مدرس 1، جنب سازمان تبلیغات اسلامی ساختمان نمایندگی، طبقه همکف، دبیرخانه بزرگداشت هفته پژوهش نمایندگی خراسان میباشد.
▫️ لینک کانال روابط عمومی نمایندگی خراسان:
https://eitaa.com/almustafa_mashhad
🔻 بازدید حجت الاسلام والمسلمین دکتر عباسی رئیس جامعةالمصطفی(ص) العالمیة از غرفه آخرین دستاوردها و توانمندیهای پژوهشی نمایندگی جامعةالمصطفی(ص) در خراسان
🔸 این نمایشگاه تا روز پنجشنبه در مجتمع امام خمینی (ره) قم، از ساعت ۹ الی ۱۴ دایر میباشد.
▫️ لینک کانال روابط عمومی نمایندگی خراسان:
https://eitaa.com/almustafa_mashhad
▫️به همت پژوهشکده بین المللی امام رضا علیه السلام برگزار شد
🔰 هشتمین کرسی ترویجی گروه مطالعات تطبیقی اسلام و ادیان در نمایندگی المصطفی در خراسان
▫️هشتمین کرسی ترویجی گروه مطالعات تطبیقی اسلام و ادیان پژوهشکده بین المللی امام رضا علیه السلام با عنوان «ارزیابی نقدهای قفاری بر احادیث امامیه»، روز چهارشنبه 23 آذرماه جاری برگزار شد.
▫️به گزارش روابط عمومی نمایندگی المصطفی در خراسان در این کرسی که به شکل حضوری با شرکت تنی چند از اعضای هیئت علمی، اساتید و پژوهشگران در ساختمان مرکزی نمایندگی المصطفی در خراسان دایر و از طریق مجازی نیز پخش شد، حجه الاسلام و المسلمین دکتر محمد غفورینژاد، دانشیار دانشگاه ادیان و مذاهب و مدیر گروه ادیان پژوهشکده امام رضا (ع) به عنوان ارائهدهنده، حجج الاسلام محمدحسن ربانی بیرجندی استاد خارج فقه و اصول حوزه علمیه مشهد و دکتر علیاکبر خدامیان عضو هیات علمی جامعه المصطفی به عنوان ناقد و حجة الاسلام و المسلمین دکتر محمد قربانزاده، عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه به عنوان مدیر کرسی حضور یافتند.
▫️ در این کرسی، دکتر غفورینژاد ضمن پاسخ به مهمترین نقدهای ناصر قفاری به حدیث و رجال امامیه اظهار داشت: قفاری هرچند تتبع فراوانی انجام داده است، ولی نتوانسته است به فهم زوایا و خفایای میراث فخیم حدیثی امامیه راه یابد.
▫️ در بخش نقد نیز، ابتدا استاد ربانی به تمجید از بحث ارائه شده پرداخت و با اشاره به سیر تاریخی انتقادات علیه شیعه، انتقادات امثال قفاری را ضعیف و فاقد نوآوری ارزیابی کرد.
▫️در ادامه، دکتر خدامیان برخی انتقادات را در مورد پارهای از مدعیات ارائهدهنده مطرح و اشاره کرد که به برخی از نقدهای قفاری پاسخ داده نشده و روششناسی انتقادات وی نیز در مقاله تشریح نشده است.
▫️در واپسین بخش جلسه، دکتر غفوری نژاد، با تشکر از دقت نظر ناقدان، به ایجاز به انتقادات پاسخ گفت.
▫️تهیه متن: پژوهشکده بین المللی امام رضا علیه السلام
▫️ لینک کانال روابط عمومی نمایندگی خراسان:
https://eitaa.com/almustafa_mashhad
#کارگاه_تخصصی
✅ گروه آیندهپژوهی فکری و فرهنگی جهان پژوهشکده بینالمللی امام رضا علیهالسلام برگزار می کند:
🔵 موضوع: «فنون کاربردی سازی آموزه های دینی در مراقبت معنوی بیماران»
🎙ارائه دهنده: جناب آقای دکتر محمدمهدی احمدی فراز
(عضو هیئت علمی پژوهشکده مطالعات معنوی و مدیر گروه معنویت کاربردی)
⏰ زمان: سه شنبه، 29آذر 1401، ساعت 8 تا 11:30
🏢مکان: بلوار مدرس، نبش مدرس1، ساختمان مرکزی جامعه المصطفی، طبقه اول، سالن جلسات
◀️ به شرکت کنندگان #گواهی_حضور تقدیم می شود.
◀️ علاقمندان جهت ثبت نام به شماره 09156529859 و 09352604485 پیام ارسال نمایند.
💠پژوهشکده بینالمللی امام رضا علیهالسلام
https://eitaa.com/joinchat/1098711168C2667dfca93
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #کلیپ_نوشت | آمریکای باجگیر
👈🏻 حضرت آیتالله خامنهای: مشکل ما را با آمریکا یک چیز حل میکند؛ چه چیزی؟ به آمریکا باج بدهیم؛ نه یک بار؛ آمریکاییها به یک بار باج هم قانع نیستند؛ امروز باج بدهیم، فردا میآیند یک باج دیگر میخواهند، [باز باید] باج بدهیم؛ پسفردا میآیند یک باج دیگر میخواهند، [باز باید] باج بدهیم. امروز میگویند هستهای را تعطیل کنید ــ اوّل میگویند بیست درصد را تعطیل کنید، بعد میگویند پنج درصد را تعطیل کنید، بعد میگویند بساط هستهای را برچینید ــ بعد میگویند قانون اساسی را عوض کنید، بعد میگویند شورای نگهبان را بردارید؛ آمریکاییها باج میگیرند. اگر بخواهید مشکلتان با آمریکا حل بشود، باید این کار را بکنید؛ مرتّب باج بدهید. آمریکا اینها را میخواهد: پشت مرزهای خودتان، خودتان را محبوس کنید، دستتان را خالی کنید، صنایع دفاعیتان را تعطیل کنید. کدام ایرانی باغیرتی حاضر است که یک چنین باجی بدهد؟ ۱۴۰۱/۰۹/۰۵
🔹 رسانه KHAMENEI.IR براساس این بخش از بیانات رهبر انقلاب، کلیپ نوشت «آمریکای باجگیر» را منتشر میکند.
📥 کیفیت اصلی👇
https://khl.ink/f/51519