🔴 ناز سیاسی آقای نمکی وزیر بهداشت و تهدید به استعفا
🔸 #اصلاحات_پرس: شنیده ها حاکی از آن است که وزیر بهداشت شب گذشته در جلسه شورای معاونین وزارتخانه خود اعلام کرده که دیگر نمی خواهد به کار ادامه دهد و قصد استعفا دارد.
🔸 نمکی دلیل این استعفا را اختلاف با دولت اعلام کرده و گفته نمی تواند به کار خود ادامه دهد اما مشخص است که این استعفا در میانه ی بحران کرونا نه از طرف رئیس جمهور و نه دیگر مقامات پذیرفته نمی شود و می توان این حرکت را یک ناز سیاسی دانست.
🗞منبع: کانال اصلاحات پرس
...
📡🌎📡🌎@online_eslahat
✅رصد آنلاین اخبار جبهه #اصلاحات
https://eitaa.com/joinchat/1327890465C3c75539a76
✅خاصهخوانی رسانه های اصولگرا/ جوان: عدالتخواهان مانند منافقین هستند/ میرسلیم با نظر رئیسی در انتخابات ماند
✍🏻امتداد- داوود حشمتی: خوانش و رصد رسانه های رسمی جریان اصولگرا می تواند نشان دهد این جریان چه اهدافی را در پس تیترها دنبال میکند و یا نکاتی را که کمتر در معرض دید قرار گرفته است را برای خوانندگان آشنا به سیاست آشکارتر کند. (دوشنبه 26 خرداد 99)
🔺جوان عدالتخواهان را با منافقین همتراز کرد
📌سرمقاله جوان نیز به قلم اخوان با اشاره به منافقین در سال های دهه 60 سه دسته را در کنار هم قرارداده است. اول منافقین که در خرداد 60 باخروج مسلحانه از فعالیت سیاسی خارج شدند. دوم اصلاح طلبان را در دهه 80 در همین ردیف بر شمرده است. اما دسته سوم که آنها را مارقین امروز خوانده، به نظر همان عدالتخواهان می آیند. جوان نوشته: کجفهمها و نادانهایی که به نام انقلابیگری و اسلام، کژراهه را در پیش گرفتند و با پرچم انقلاب و حتی ادعای گفتمان انقلاب مقابل ولایت و نظام ایستادند. اینان در لباس نیروهای خودی ظاهرشده و با شعارهای فریبندهای همچون «عدالت» و دم زدن از مشی انقلابی، در مقابل ناخدای کشتی انقلاب ایستاده و به بهانه انتقاد و دلسوزی پازل دشمن را تکمیل میکنند.» به اعتقاد جوان اگر با این دسته «برخورد هوشمندانه نشود» به زودی «شمشیر علیه نظام کشیده» و «با نقاب انقلابی گری و عدالتخواهی دروغین پنجه بر صورت انقلاب» می افکنند.
🔺تحریک مردم از سوی رسالت
📌روزنامه رسالت بر روی موضوع سهام عدالت تمرکز کرده است. تیتر اصلی به موضوع «نیمه پنهان سهام عدالت» بر می گردد. سرمقاله پیرهادی (مدیرمسئول و عضو هیات رئیسه مجلس) نیز در همین رابطه است که باید عدالت را به سهام عدالت بازگرداند. نقطه کانونی هدف در این مقالات تحریک پذیری بالا برای آن بخش از سهام عدالت است که پیشتر دولت از مردم درخواست کرده بود تا با پرداخت 400 هزار تومن خرید سهام عدالتشان را کامل کنند. حالا آنها می گویند نباید مردم از این بخش از مالکیت سهام باز بمانند و تنها نیمی از سهام را دریافت کنند.
🔺فرهیختگان و حمله به حجاریان
📌فرهیختگان از تیتر «ارتجاع پدرسالارهای رادیکالیسم» در روزی استفاده کرده که همه رسانه ها خبر درگذشت محمدعلی کشاورز را منتشر کردند. هنرمندی که بسیاری با درگذشتش از تیترهای مرتبط با سریال پدرسالار استفاده کرده بودند. مقاله فرهیختگان به بررسی مصاحبه اخیر سعید حجاریان با همشهری پرداخته و معتقد است که حجاریان در این مقاله سعی در معرفی اصلاح طلب واقعی و غیرواقعی داشته و در این مسیر کارگزاران و بهزاد نبوی را از دایره اصلاح طلبی خارج کرده است. آنها معتقدند که «این چالش جدیدی نیست» و به«همان چالش قدیمی تندرو-کندرو برمیگردد»
🔺رسانه های قالیباف در خدمت رئیس
📌صبح نو و افکارنیوز از دیگر رسانههای اصولگرایی هستند که تیتر اصلی خود را به رئیس خود یعنی قالیباف تقدیم کردند تا او و رفتارش در مجلس را تبلیغ کنند. جهان نیوز هم به حمایت از مجلس پرداخته تا گاف های عجیب همین دو هفته اخیر مجلس را به نوعی مرتفع کند.
🔺میرسلیم با نظر رئیسی در انتخابات ماند
📌سایت فردا از سایت های اقماری تیم قالیباف در مصاحبه با غفوری فرد به ماجرای ماندن میرسلیم در سال 96 در انتخابات اشاره کرده است. غفوری فرد در این مصاحبه می گوید: «آن موقع مقرر شد همه گروه ها نامزدشان نام نویسی کند بعد براساس نظرسنجی ها تلاش شود که به یک نامزد واحد برسند. این اتفاق افتاد و آقای قالیباف استعفا داد؛ منتها آقای میرسلیم با آقای رئیسی صحبت کرد، ایشان هم صلاح دید که آقای میرسلیم تا آخرین مرحله حضور داشته باشد.» مشخص نیست چرا آقای رئیسی در سال 96 خواسته تا میرسلیم در رقابت ها باقی بماند در حالی که فشارها منجر به کناره گیری قالیباف پس از مناظره ها شد.
امتداد
🗞منبع: کانال امتداد(اصلاح طلب)
...
📡🌎📡🌎@online_eslahat
✅رصد آنلاین اخبار جبهه #اصلاحات
https://eitaa.com/joinchat/1327890465C3c75539a76
📛 بهروز شجاعی؛خبرنگار:
یکی از وزرای کلیدی این روزهای دولت استعفایش را به رییسجمهور تقدیم کرد!
🗞منبع: کانال تلخند سیاسی(اصلاح طلب)
...
📡🌎📡🌎@online_eslahat
✅رصد آنلاین اخبار جبهه #اصلاحات
https://eitaa.com/joinchat/1327890465C3c75539a76
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴توییت احمد توکلی درباره شورای نگهبان و #تاجگردون
🎥تاجگردون: در مجلس اصولگرا ، در دولت اصولگرا قول می دهم که نفر اول باشم❗️
#رانت
#فساد
🗞منبع:کانال اصلاح طلبان
...
📡🌎📡 @online_eslahat
✅رصد آنلاین اخبار جبهه #اصلاحات
https://eitaa.com/joinchat/1327890465C3c75539a76
🔴 امر سیاسی در اسارت کرامات؛ چرا سیستانی از بهاءالدینی نام برد؟
✍️ #محمدرضا_کدیور:
🔸مسیح مهاجری مدیر مسئول روزنامه جمهوری اسلامی خاطرات خود را از سفر به عراق و دیدار با مرجعیت شیعه در آن کشور منتشر کرده است. در بخشی از خاطرات مربوط به دیدارش با آیت الله سیستانی میخوانیم: «شما خودتان این وضع را به وجود آوردهاید. هی گفتید آقای بهاءالدینی اینطور است و آنطور است. هی کرامات گفتید…
🔹معتقدم شما خودتان، کشور را به روزی انداختهاید که این گرفتاریها پیش آمده و جمکران را آنطور بزرگ کردهاید و منبریها آن حرفها را میزنند…»
🔸واقعیت این است که در میان دینداران در ایران نقل کرامات علمای اهل سلوک و عرفا امر مرسومی است. طی سالهای اخیر در زمینه کرامات و حدیث زندگی علمای عارف مشرب کتابهای متعددی منتشر شده است.
🔹برای نگارنده این پرسش مطرح گردید که چرا از بین علما و عرفای متأخر (به مانند شیخ حسنعلی نخودکی، جعفرآقا مجتهدی، آیت الله مرعشی نجفی، شیخ رجبعلی خیاط و شاگردان آیت الله قاضی) که از کرامات آنها بسیار نقل شده، آیت الله سیستانی از مرحوم آیت الله بهاءالدینی نام برده، حال آن که از آیت الله بهاءالدینی چندان کرامتی نقل نگردیده است؟
🔸سیدرضا بهاءالدینی از علمای اخلاقی متأخر است که گر چه مشی عرفانی داشته اما به مانند سایرین که از آنها نام رفت به عارفی دارای کرامات و بروز خرق عادت مشهور نیست و میتوان گفت کرامت او حقیقتاً زیست ساده و اخلاقیاش بود. با این وصف چرا آیت الله سیستانی در دیالوگی که با مسیح مهاجری دارد؛ آن زمان که پای بسط خرافات در ایران به میان میآید از وی نام میبرد؟
🗞منبع: کانال کلمه(اصلاح طلب ضدانقلاب)
...
📡🌎📡🌎@online_eslahat
✅رصد آنلاین اخبار جبهه #اصلاحات
https://eitaa.com/joinchat/1327890465C3c75539a76
🔴🔴🔴عباس عبدی: کروبی غرق در دگرخواهی از هر نوع آن و کمک به دیگران بود
✍🏻عباس عبدی، تحلیلگر مسائل سیاسی و اجتماعی نوشت:
🔸برخی از سیاستمداران چنان به اخلاق پشت پا میزنند که حتی موفقیت سیاسی خود را نیز قربانی این بداخلاقی و بیمرامی میکنند، این رفتار را باید مصداق گناه بیلذت دانست.
🔸آقای کروبی که امیدوارم به سلامت باشند از سیاستمدارانی است که بهطور کامل از این ویژگی منفی به دور هستند.
🔸کروبی غرق در دگرخواهی از هر نوع آن و کمک به دیگران بود.
🔸تداوم حصر چنین مردی به معنای حصر این ویژگی اخلاقی است.
🔸امیدوارم که حصر این ویژگی رفتاری از سیاست در ایران پایان پذیرد.
🗞منبع: کانال جبهه اصلاحطلبان ایران
...
📡🌎📡🌎@online_eslahat
✅رصد آنلاین اخبار جبهه #اصلاحات
https://eitaa.com/joinchat/1327890465C3c75539a76
🔴🔴🔴خاصهخوانی رسانه های اصولگرا/ جوان: عدالتخواهان مانند منافقین هستند/ میرسلیم با نظر رئیسی در انتخابات ماند
✍🏻 داوود حشمتی: خوانش و رصد رسانه های رسمی جریان اصولگرا می تواند نشان دهد این جریان چه اهدافی را در پس تیترها دنبال میکند و یا نکاتی را که کمتر در معرض دید قرار گرفته است را برای خوانندگان آشنا به سیاست آشکارتر کند. (دوشنبه 26 خرداد 99)
🔸جوان عدالتخواهان را با منافقین همتراز کرد
🔸سرمقاله جوان نیز به قلم اخوان با اشاره به منافقین در سال های دهه 60 سه دسته را در کنار هم قرارداده است. اول منافقین که در خرداد 60 باخروج مسلحانه از فعالیت سیاسی خارج شدند. دوم اصلاح طلبان را در دهه 80 در همین ردیف بر شمرده است. اما دسته سوم که آنها را مارقین امروز خوانده، به نظر همان عدالتخواهان می آیند. جوان نوشته: کجفهمها و نادانهایی که به نام انقلابیگری و اسلام، کژراهه را در پیش گرفتند و با پرچم انقلاب و حتی ادعای گفتمان انقلاب مقابل ولایت و نظام ایستادند. اینان در لباس نیروهای خودی ظاهرشده و با شعارهای فریبندهای همچون «عدالت» و دم زدن از مشی انقلابی، در مقابل ناخدای کشتی انقلاب ایستاده و به بهانه انتقاد و دلسوزی پازل دشمن را تکمیل میکنند.» به اعتقاد جوان اگر با این دسته «برخورد هوشمندانه نشود» به زودی «شمشیر علیه نظام کشیده» و «با نقاب انقلابی گری و عدالتخواهی دروغین پنجه بر صورت انقلاب» می افکنند.
🔸تحریک مردم از سوی رسالت
🔸روزنامه رسالت بر روی موضوع سهام عدالت تمرکز کرده است. تیتر اصلی به موضوع «نیمه پنهان سهام عدالت» بر می گردد. سرمقاله پیرهادی (مدیرمسئول و عضو هیات رئیسه مجلس) نیز در همین رابطه است که باید عدالت را به سهام عدالت بازگرداند. نقطه کانونی هدف در این مقالات تحریک پذیری بالا برای آن بخش از سهام عدالت است که پیشتر دولت از مردم درخواست کرده بود تا با پرداخت 400 هزار تومن خرید سهام عدالتشان را کامل کنند. حالا آنها می گویند نباید مردم از این بخش از مالکیت سهام باز بمانند و تنها نیمی از سهام را دریافت کنند.
🔸فرهیختگان و حمله به حجاریان
🔸فرهیختگان از تیتر «ارتجاع پدرسالارهای رادیکالیسم» در روزی استفاده کرده که همه رسانه ها خبر درگذشت محمدعلی کشاورز را منتشر کردند. هنرمندی که بسیاری با درگذشتش از تیترهای مرتبط با سریال پدرسالار استفاده کرده بودند. مقاله فرهیختگان به بررسی مصاحبه اخیر سعید حجاریان با همشهری پرداخته و معتقد است که حجاریان در این مقاله سعی در معرفی اصلاح طلب واقعی و غیرواقعی داشته و در این مسیر کارگزاران و بهزاد نبوی را از دایره اصلاح طلبی خارج کرده است. آنها معتقدند که «این چالش جدیدی نیست» و به«همان چالش قدیمی تندرو-کندرو برمیگردد»
🔸رسانه های قالیباف در خدمت رئیس
🔸صبح نو و افکارنیوز از دیگر رسانههای اصولگرایی هستند که تیتر اصلی خود را به رئیس خود یعنی قالیباف تقدیم کردند تا او و رفتارش در مجلس را تبلیغ کنند. جهان نیوز هم به حمایت از مجلس پرداخته تا گاف های عجیب همین دو هفته اخیر مجلس را به نوعی مرتفع کند.
🔸میرسلیم با نظر رئیسی در انتخابات ماند
🔸سایت فردا از سایت های اقماری تیم قالیباف در مصاحبه با غفوری فرد به ماجرای ماندن میرسلیم در سال 96 در انتخابات اشاره کرده است. غفوری فرد در این مصاحبه می گوید: «آن موقع مقرر شد همه گروه ها نامزدشان نام نویسی کند بعد براساس نظرسنجی ها تلاش شود که به یک نامزد واحد برسند. این اتفاق افتاد و آقای قالیباف استعفا داد؛ منتها آقای میرسلیم با آقای رئیسی صحبت کرد، ایشان هم صلاح دید که آقای میرسلیم تا آخرین مرحله حضور داشته باشد.» مشخص نیست چرا آقای رئیسی در سال 96 خواسته تا میرسلیم در رقابت ها باقی بماند در حالی که فشارها منجر به کناره گیری قالیباف پس از مناظره ها شد.
🗞منبع: کانال جبهه اصلاحطلبان ایران
...
📡🌎📡🌎@online_eslahat
✅رصد آنلاین اخبار جبهه #اصلاحات
https://eitaa.com/joinchat/1327890465C3c75539a76
❇️درخواست #حزباعتمادملی برای رفع حصر مهدی #کروبی، میرحسین #موسوی و زهرا #رهنورد/منبع:اعتمادآنلاین
🗞منبع: کانال صبح اصلاحات
...
📡🌎📡🌎@online_eslahat
✅رصد آنلاین اخبار جبهه #اصلاحات
https://eitaa.com/joinchat/1327890465C3c75539a76
❇️ سيد حسين مرعشى:آقای رضایی هنوز تصور میکنند برای اخذ جایگاهی در نظام سیاسی کشور باید به آقای هاشمی حمله کند
🔹 آقای رضایی باید پاسخ دهد که با کدام هاشمی طرف است. هاشمی که در قدرت است و امام در نامهای که به شورای سرپرستی صداوسیما درباره برکناری محمد هاشمی نوشت که ایشان در جایگاه باقی بماند، از مرحوم هاشمی اینگونه یاد میکنند: «آقای هاشمی – محمدهاشمی- که اخوی ایشان-یعنی مرحوم اکبر هاشمی- در همه مسائل کشور باید نظر بدهند، در صداوسیما بمانند». این دوره آقای رضایی همراه آقای هاشمی است.
🔹 نکته قابل توجه دیگر مربوط به پایان دور اول ریاستجمهوری آقای هاشمی است یعنی بعد از همین نماز جمعه که امروز مورد نقد آقای رضایی قرار گرفته است. در آن زمان من استاندار کرمان بودم و آقای رضایی به همه استانهای کشور به صورت شخصی سفر میکردند و برای آقای هاشمی تبلیغ میکردند و در این راه بچههای بسیجی را نیز گرد هم آوردند. احتمالا آقای رضایی در آن زمان هنوز آقای هاشمی را در قدرت میبیند و مشکلی با هاشمی که در قدرت است، ندارد اما از روزی که احساس کرد که در وصل شدن به آقای هاشمی قدرت آینده نیست، چرخش مواضع داشت.
🔹 موضوع به زمان انتخابات مجلس پنجم بین مرحله اول و دوم بازمیگردد، زمانی که برای نخستینبار آقای رضایی در آن مقطع سپاه را وارد مسائل سیاسی داخلی و جلسهای با بچههای لشکر محمد رسولالله برگزار کرد و علیه جریان کارگزاران و آقای هاشمی صحبت کرد.
🔹 زمانی که بنده به عنوان رئیس دفتر آقای هاشمی مشغول بودم گزارش این جلسه را به ایشان دادم. تنها موردی بود که آقای هاشمی بعد از مطالعه گزارش و اظهارات آقای رضایی، چند دقیقهای سکوت کرد. بعد از سکوت ده دقیقهای ایشان گفتند قابل پیشبینی بود.
🔹 آقای هاشمی پیشبینی کرده بودند که آقای رضایی چرخشی در مواضع خود داشته باشند کمااینکه این پیشبینی نیز محقق شد. بعد از آن برای همه مشخص شد که آقای رضایی منتقد هاشمیای است که در قدرت نیست و حتی در زمانی که وی در حیات نیست به او حمله میکند تا شاید موقعیتی برای او فراهم شود.
🔹 من به برادر عزیز آقای رضایی یادآوری میکنم که از همان روزی که در لشکر محمد رسولالله وارد سیاست شدید و نخستین اشتباه را کردید، به هیچ وجه این رویه برایتان دستاوردی هر اندازه کوچک نداشت. کمتر از یکسال بعد از آن زمان فرماندهی سپاه را از دست دادید و چندین بار در انتخابات ریاستجمهوری حضور پیدا کردید و نتوانستید با شعارهایتان نه جناحهای کشور را به سمت خود متمایل کنید و نه نظر مردم را جلب کنید.
🔹 تا امروز آقای رضایی به آن جایگاه مورد نظر هرگز نرسیدند و امروز نیز تصور نمیکنم این نوع ادبیات بتواند آقای رضایی را از حاشیه سیاست به متن سیاست منتقل کند.
🔹 انتظار بود اگر آقای رضایی میخواهند در عرصه سیاسی نقش محوری پیدا کنند، سیاست راهبردی روشنی اتخاذ کنند نه اینکه تقسیمبندی غیرقابل فهمی را بیان کنند.
🔹 آقای رضایی و من و همه باید از تجربیات خود درس بگیریم. جوانمردی و اخلاق نیست که هاشمی تا در قدرت است مدح او بگوییم و همراهی کنیم و اگر روزی قدرت هاشمی را در حال افول دید، نامه به رهبری بنویسد و برای آقای هاشمی دایه دلسوزتر از مادر شود و امروز نیز تصور کند با نقد به هاشمی به فرصتی دست پیدا میکند.
🔹 فرصت را خداوند در اختیار بندگان میگذارد و خداوند نیز در مقابل اخلاص و داشتن برنامه مدون وسیلهساز فرصتها میشود.
🗞منبع: کانال صبح اصلاحات
...
📡🌎📡🌎@online_eslahat
✅رصد آنلاین اخبار جبهه #اصلاحات
https://eitaa.com/joinchat/1327890465C3c75539a76
🔴 اسلام حکومتی، «نولیبرالیسم» و زوالِ حیاتِ اجتماعی
▫️بخشی از کتابچه نوشریعتی و ابداع خویشتن
🔹اکنون در عرصهیِ جامعه و سیاست کشور نسل جدیدی ظهور کرده است که پشتِ سر خود تجربیات شکستخورده فراوان دارد، از آیندهیِ خود نگران است و زندگی در حال را ناممکن میانگارد. در چنین وضعیتی، این نسل به فراموشی گذشته، قطع علاقه به آینده و گسیختن از آنچه در حال میگذرد، روی آورده است. جامعه هر روز، بیش از پیش، به وضعیت ذرهایشده سقوط میکند و سرمایههای اجتماعی و فرهنگی به فنا میرود.
🔹جامعهیِ ایران توسط روندهای اقتصادی و اجتماعی و ساختارهای ناعادلانهیِ استبدادی و فاسد تخریب میشود، و بیم آن میرود که جامعه قدرت مقاومت مؤثر، بالنده و افقگشای خود را از دست بدهد. در برابر زوالِ حیات اجتماعی، فروپاشی تدریجی عرصهیِ عمومی، انحطاط معنای زندگی، در سطح شخصی و میانفردی، مقاومتهای پراکنده و بطیٔ کفایت نمیکند. استراتژیِ تخریبِ قدرتِ جامعه با هدفِ پیشبردِ منطقِ قدرت و سرمایه، در یک میدانِ بهظاهر پُرتنازع و سرشار از کشاکش پیگرفته شده است. یکسوی این میدان، ساختارِ سیاسی است که از دین کسبِ مشروعیت میکند و متولیِ توزیعِ نامتوازن و ناعادلانهی ارزشهایِ اقتصادی و اجتماعی است. تکیهیِ دولتی بر ذخائر دینی، ارزشهای دینی را بهمنزلهیِ پشتوانهیِ تعصب و تصلب، خرافهپردازیِ دینی و انسدادِ سیاسی، در وجدان و آگاهیِ عمومیِ نسلِ جدید درج کرده است و نسل جدید را بیپناه رها ساخته است. آنچه این مسئله را مضاعف مینماید ظهور جنبشهای بنیادگرای دینی در سطح منطقه است که دین را بهمثابهیِ بُرندهترین صورتِ عقلستیزی و شرارت و خشونت عرضه میکند. از سوی دیگر، این میدان گسترش پُرحجم آموزهها و نمادهای «نولیبرالیستیِ» فلسفی و سیاسی و اقتصادی است. نولیبرالیسمی که مشروعیتِ خود را در این میدان از ستیز با «بنیادگراییِ» دینی و اسلامِ حکومتی شده أخذ میکند، اما با رقیب خود در تأمین هدفِ تخریبِ جامعه همپیمان است. در سطحِ فلسفی، هر فرد را از سپهرِ جامعه و تاریخ و سنت خود میگسلاند و در سطح سیاست، حیات سیاسی را به بازارِ تبلیغات و صندوق رأی فرو میکاهد تا در سطح اقتصادی، نابرابری و تبعیض و فسادهای دامنگستر بوروکراتیک را برای طبقاتِ محروم طبیعی و یا مقاومتناپذیر نمودار سازد.
🔹هر چه زمان میگذرد جامعهیِ ایرانی، بهظاهر بیشتر و بیشتر تبدیل به یک جامعهیِ بیتاریخ، فاقدِ درکِ دقیقی از اینجا و اکنون خود و در نتیجه، فاقدِ افقهای امیدبخش میشود. متأسفانه در این فضای پرابهام، روشنفکران نیز نتوانستهاند چراغی برافروزند و اینهمه میتواند موجبات سرگشتگی، تنهایی و عُزلت روزافزون آحادِ جامعه و توضیحدهندهیِ تخریبِ تدریجیِ قدرتِ مقاومتِ جامعه و فرایندِ زوالیابی آن گردد.
🔹تصویرِ فوق، ناشی از فروریزی الگوهای پیشین مقاومت است. اما در عینِ حال، جامعهیِ ایرانی بهروالِ تغییراتی که در سطح جهانی به آن اشاره کردیم، از ظهورِ الگوهای تازهیِ مقاومت تهی نبوده است. الگوهایی که تصویری امیدبخش تولید میکنند.
🔹طی چهار دههیِ گذشته دین سنتی و محافظهکار آزمون سنگینی داده است. نشان داده که اگر فرصتی بهدست آورد در یک چشم برهم زدن از زیر قبای تقوا و پرهیز به کانون اعمالِ قدرت جست میزند و در کاستن از هزینهیِ اقتصاد قدرت، ابایی از کاربست تمام عیار ذخائر دینی ندارد. وجدان عمومیِ جامعهیِ ایرانی از سادهدلیِ پناه آوردن به مواریثِ بهظاهر دستنخوردهیِ سنتی برون آمده و به پذیرش ارزشهای بنیادی خرد، آزادی و نقدِ دنیای جدید، نزدیکتر شده است. در همان حال، طی چهار دههیِ اخیر، آموخته است که تجدد نیز، وقتی در قامتِ سرمایهداری ظاهر میشود، بهویژه در یک کشور پیرامونی با ساختاری رانتی، که دشمنِ خرد، آزادی و نقد است و چنانکه مینمایاند، افقِ راستینی بهسمت یک زندگیِ مردمسالار (دموکراتیک)، مرفه و عادلانه نیست.
🗞منبع: کانال کلمه(اصلاح طلب ضدانقلاب)
...
📡🌎📡🌎@online_eslahat
✅رصد آنلاین اخبار جبهه #اصلاحات
https://eitaa.com/joinchat/1327890465C3c75539a76
🔴 سبزیان را انتظار بیش از این بود
✍️ #تقی_رحمانی:
🔸شاید بهتر باشد بگوییم که بعد از حصر، حصریان را انتظار بیش از این بود.
🔸اما اول تیتر را باز کنم. سبزیان طیف گسترده ای را شامل می شدند. روایت مهندس سحابی این بود که این گستردگی بدون رهبری واحد، مشکلات خود را دارد و انجام کارهای گریز از مرکز را زیاد می کند که رهبران آن توان جمع کردن ش را ندارند. سحابی راه حلی برای آن ارائه نمی داد اما افراد موثر را به توجه و همراهی مشورت با رهبران می خواند.
🔸اولین جریانی که با جنبش سبز همراه مشروط شد بعد از مدتی با نقد رهبری آن، تلاش کرد که ایده جنبش را در عبور از نظام عمده کند.
به مرور زمان این جریان با طیف های مختلفش در عین تضاد با هم تلاش کردند که رهبری جنبش را بدست بگیرند و نقدشان به جنبش این بود که رهبران جنبش و بدنه تصمیم گیرنده آن محافظه کارند و توان عبور از نظام را ندارند. این سبزیان طیف های متفاوتی را شامل می شدند.
🔸طیف دوم با وجود باور به رهبری جنبش اما اقدامات خود را مستقل دنبال می کرد. این طیف در عمل با توجه به شرایط جامعه به دامن زدن مواضع متضاد در درون جنبش منجر می شد که آشفتگی آن را زیاد می کرد.
🔸طیف سوم اصلاح طلبان داخل نظام بودند که خسته از دستگیری های ۱۳۸۸ به جمع بندی متفاوت با دو طیف دیگر رسیدند.
اما بخش اصلی رهبری و تصمیم گیرنده جنبش مخلوطی از اصلاح طلبان خسته شده و برخی از نزدیکان مهندس موسوی و کروبی بود که اینان دوستی و رابطه و سابقه قدیمی با اصلاح طلبان داشتند و دارند و این رابطه را در نهایت به رابطه راهبردی با م.م ترجیح می دهند.
🔸اصلاح طلبان از ۱۳۹۲ دیگر ساز نرمال سازی را با نظام کوک کردند. این ساز برخی از مشاوران میرحسین و کروبی را خوش نیامد اما این ناخوشی باعث ایجاد تفاوت راهبردی میان خاتمی از یک سو با موسوی و کروبی نشد .
🔸کروبی با روحیه هجومی به خصوص بعد از سال ۱۳۹۶ نامه های موثری نوشت اما اصلاح طلبان مشارکتی پایگاه کروبی در داخل جریانشان را تخریب کرده بودند. در این سال به مواضع موسوی نیاز بود که موج و خطی جدا میان سبز و جریان اصلاح طلبی کشیده شود که این عمل انجام نگرفت و شعار اصلاح ساختاری در هوا رها شد.
🗞منبع: کانال کلمه(اصلاح طلب ضدانقلاب)
...
📡🌎📡🌎@online_eslahat
✅رصد آنلاین اخبار جبهه #اصلاحات
https://eitaa.com/joinchat/1327890465C3c75539a76
دولت روحانی به بهانه بدهی ۴۷۰ هزار تومانی دارندگان سهام عدالت، ۵۰ درصد سهام آنها را تصاحب کرده و از این راه تقریبا نفری ۷ میلیون تومان و در کل کشور ۳۰۰ هزار میلیارد تومان به جیب زده.
این بزرگترین کلاهبرداری دولتهای تاریخ ایران از جیب مردم است.
#علی_برکت_الله
پسر این آخوندا واقعا باحالن! دولت سر سهام عدالت یه سری طلب داشته از مردم (حدود نفری نیم میلیون از حدود ۴۰ میلیون آدم) سال ۹۶ رفته از سهامی که سال ۸۴ داده به قیمت اون تاریخ نفری نیم ملیون از همه کم کرده. با تورم ۲۵ درصد، ۱.۲۵ به توان ۱۲ ضربدر ۴۰ میلیون ضربدر نیم ملیون بالا کشیده!
🗞منبع: کانال مملکته(ضد انقلابی)
...
📡🌎📡🌎@online_eslahat
✅رصد آنلاین اخبار جبهه #اصلاحات
https://eitaa.com/joinchat/1327890465C3c75539a76