.
حناچي شهردار تهران:
در شرايط عادي ميتوانستيم قرنطينه کنیم اما پلنهاي بعدي قرنطينه مثل تامين مايحتاج و جبران خسارت امكان اجرا در كشور ندارد و به همين دليل قرنطينه نميكنيم. تحريم ها سبب شده خيلي از اقدامات را نتوانيم انجام دهيم.
🗞منبع: کانال قانون(اصلاح طلب)
...
📡🌎📡🌎@online_eslahat
✅رصد آنلاین اخبار جبهه #اصلاحات
https://eitaa.com/joinchat/1327890465C3c75539a76
#تذکر
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
امیرالمومنین سلام الله علیه می فرمایند: «مَن نامَ، لَم يُنَمْ عَنهُ»
«هركه از دشمن خود غافل باشد، دشمن از او غافل نباشد.»
مخاطب گرامی
ویدیو خبرهای بارگذاری شده، گوشهای از جنگ رسانهای کانالهای غیرانقلابی (اصلاحطلبان و معاندین)، با هدف شناخت نقشه ها و مواضع کلیدی آنهاست.
درباره هر کلیپ، #تحلیل_های خود را به شناسه سردبیر
@eb_radmehr
ارسال نمایید
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
کانال رصدی_خبری #اصلاحات_آنلاین
@online_eslahat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ دکتر مهرناز اسدی:
‼️راستش را می گویم همه باید ویروس کرونا را بگیرند.
ولی کم کم بگیرند که تخت خالی داشته باشیم!!!
علی ضیا: پس همه مردم بمیرند؟
🗞منبع:کانالBESTPER
...
📡🌎📡 @online_eslahat
✅رصد آنلاین اخبار جبهه #اصلاحات
https://eitaa.com/joinchat/1327890465C3c75539a76
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این تصاویر متعلق به تبریز مربوط به امروز، از رزمایش به اصطلاح "ارتش بیولوژیکی" است.
آنچه پُر واضح است این است که حاکمیت از هر شرایطِ بحرانیای، صرفاََ در این جهت بهره میجوید که برای چهرهی ناکارآمد خود، جلوههای ویژهی بصری خلق نماید. شکل کلاسیک و البته نخنمای پروپاگاندا.
با ماشین و گلوله و اسلحه به جنگ ویروس رفتن، چقدر مسخره و البته تلخ است.
#کرونا
#تبریز
#پروپاگاندا
برگرفته از اینستاگرام علیرضا معینیان
🗞منبع:کانالTavaanaTech
...
📡🌎📡 @online_eslahat
✅رصد آنلاین اخبار جبهه #اصلاحات
https://eitaa.com/joinchat/1327890465C3c75539a76
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نامه روحانی به رهبران جهان درباره کرونا و انتقاد از تحریمهای آمریکا
گفتوگو با آرش آرامش، حقوقدان
🗞منبع:کانال ایران اینتر نشنال
...
📡🌎📡 @online_eslahat
✅رصد آنلاین اخبار جبهه #اصلاحات
https://eitaa.com/joinchat/1327890465C3c75539a76
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(با زیرنویس فارسی)
کانال «مجمع دیوانگان»:
از ابتدای شیوع #کرونا تا کنون، آمارهای رسمی کشور ما همراه با تناقضهای مداوم و طبیعتا محل تردید بسیار بوده است. به واقع چه تعداد از هموطنان ما جان خود را بر اثر شیوع کرونا از دست دادهاند؟ آیا کوتاهی دولت در جدی گرفتن این بحران و تاخیر در اطلاعرسانی عمومی به افزایش ابعاد فاجعه دامن زده است؟
گزارش را #واشنگتن_پست بر اساس تصاویر شبکههای اجتماعی و همچنین، برخی مشاهدات ماهوارهای تهیه کرده که نشان میدهد ابعاد فاجعه احتمالا بسیار بیشتر از آن است که تا کنون گزارش شده است.
پریروز که گزارش washingtonpost منتشر شد اسم من توش نبود الان ولی هست:
پخش ویدیو[ی غسالخانه بهشت معصومه قم] در توییتر و تلگرام وحیدآنلاین به تحقیقات واشنگتنپست منجر شد که نشان میدهد مقامهای ایران دو روز بعد اذعان به اولین مورد ابتلا به کرونا، شروع کردند به حفر تعداد بسیارزیادی قبر؛ آنقدر زیاد که اثر آن بر روی زمین در تصاویر ماهوارهای هم
🗞منبع:کانال معاند
...
📡🌎📡 @online_eslahat
✅رصد آنلاین اخبار جبهه #اصلاحات
https://eitaa.com/joinchat/1327890465C3c75539a76
🔴 زندگی حق ماست، راه حل مقابله با کرونا، پنهان کاری و نظامیگری نیست
🔵 طرح مطالبات برای گذار از دوران بحران
🔸با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور و اخباری که با وجود سانسور و کنترل شدید از چهار گوشه ایران به گوش میرسد، شکی وجود ندارد که اگر کاری در جهت کنترل این بیماری صورت نگیرد، با یک فاجعه انسانی و اجتماعی در ابعادی بسیار بزرگتر از چیزی که اکنون با آن مواجه هستیم روبرو خواهیم شد. ما این بحران را صرفاً یک بحران طبیعی نمیدانیم و معتقدیم که تشدید آن در این وسعت حاصل سیاستگذاریهای نادرست اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی از طرف ساختار قدرت در ایران است. ما راهحل پایان وضع بحرانزای کنونی را نه پنهانکاری و یا رویکردهای نظامیگری بلکه واگذاری امور به دست متخصصان و نهادهای مستقل مردمی میدانیم. اما همچنین معتقدیم در شرایط ضروری فعلی مطالبهگری از دولت به عنوان نهاد واقعا موجودِ مسئول سیاستگذاری اجتماعی، راه حلی موقت برای گذار از این بحران و نشان دهنده قدرت مردم برای بر عهده گرفتن امور است. لذا موارد زیر کمک خواهد کرد که به طور موقت این بحران را با خسارات کمتری پشت سر بگذاریم:
🔹۱- تعطیلی تمام مراکز تولیدی و خدماتی اعم از دولتی و خصوصی به جز مراکزی که فعالیت آنها در دورهی بحران ضروری است (مانند تولید و توزیع موادغذایی، دارو، انرژی، مخابرات، امنیت و…) و تضمین پرداخت حقوق و مزایای کامل پرسنل این مراکز مطابق ماههای عادی در دورهی بحران و تضمین امنیت شغلی این افراد.
🔹۲- تعطیلی تمام مراکز آموزشی دولتی و خصوصی تا پایان بحران در سراسر کشور.
🔹۳- کاهش حداقل سه ساعت از ساعات کار روزانهی مراکز تولیدی و خدماتی ضروری بدون تغییر در حقوق و مزایا. در صورتی که در مناطق یا مراکزی بالاجبار نیاز به فعالیت تماموقت برخی از پرسنل باشد، دستمزد و مزایای آنها در دورهی بحران دستکم ۳۰ درصد افزایش یابد.
🔹۴- ممنوعیت افزایش اجازهبها تا زمانی که بحران کرونا در ایران پشت سر گذاشته شود. همچنین تأمین نصف اجارهبهای مسکونی تا پایان بحران توسط دولت برای اقشار کمدرآمد و تأمین نصف اجارهبهای تجاری آن دسته از مراکزی که در دورهی بحران تعطیل شدهاند و یا تحت تاثیر مستقیم قرار گرفتهاند.
🔹۵- پرداخت کمک نقدی به میزان حداقل دستمزد مصوب قانون کار برای اقشار کمدرآمد و تمام کسانی که شغل بیثبات دارند و یا خوداشتغال هستند.
🗞منبع: کانال کلمه(اصلاح طلب ضدانقلاب)
...
📡🌎📡🌎@online_eslahat
✅رصد آنلاین اخبار جبهه #اصلاحات
https://eitaa.com/joinchat/1327890465C3c75539a76
🔴 خلخالی تنها نبود!
✍️ #علی_میرموسوی:
🔸رئیس حزب مؤتلفه اسلامی در انتقاد از اعدام های بی رویه خلخالی پس از پیروزی انقلاب گفته است:« آقای خلخالی در کارهایش دقت نداشت و در برخی از اعدام ها زیاده روی انجام می گرفت البته معمولاً اینگونه افراط و تفریط ها در خیلی از انقلاب ها پیش می آید. اما اگر ایشان برخی از همین موارد اعدام را به تاخیر می انداختند و رسیدگی دقیق تری می کردند. آثار گرانبهایی را برای مردم در پی داشت.»
🔸در خشونت آمیز بودن اقدامات مرحوم خلخالی تردیدی نیست، ولی اعلام آن در این شرایط کاری چندان مهم محسوب نمی شود. پرسش اصلی این است که با توجه به این که او حاکم شرع و رئیس دادگاه منصوب بوده، آیا مسئولیت این عمل و اقدامات خشونت آمیز تنها بر عهده وی است یا دیگران نیز در آن شریک بوده اند؟
🔸واقعیت این است که انقلاب اسلامی ایران از نظر ایدئولوژی، رهبری، سازماندهی و عمل، بر ایده نفی خشونت استوار نبود، از این رو اقدامات خشن خلخالی هم در آن دوران خلاف اصل قلمداد نمی شد و چه بسا بسیاری از منتقدان کنونی، در آن زمان از آن پشتیبانی می کرده اند.
🔸برای فهم ایده نفی خشونت، ناگزیر از توجه به تجربه طراح اصلی آن؛ یعنی گاندی هستیم. مقاومت بدون خشونت ایده ای بود که گاندی نخستین بار در آفریقای جنوبی در مخالفت با اقدام های تبعیض آمیز دولت در برابر رنگین پوستان طرح کرد. از دیدگاه وی در جریان مبارزه، پرهیز از هر گونه اقدام خشونت آمیز لازم است و حتی در واکنش به اقدامات خشن و سرکوب گرایانه حکومت نیز باید دردها را تحمل کرد و به مقاومت ادامه داد.
🔸گاندی افزون بر طرح این ایده، چه در دوران نهضت استقلال هند و چه پس از آن، با جدیت و مخالفت شدید با هر نوع خشونت، هرگز نگذاشت در کارنامه استقلال هند خشونتی به نام رهبران ثبت شود.
🔸در سال ۱۹۲۲ در اوج نهضت استقلال هند، هنگامی که مردم در سراسر هند به حمایت از حزب کنگره ملی به رهبری گاندی، دست به تظاهرات زده بودند، در جایی در واکنش به خشونت پلیس، به پایگاه پلیس حمله کردند و چند تن از آنان را کشتند. گاندی در مخالفت با این اقدام از رهبری کنار کشید و به روزه روی آورد.
🔸این اقدام گاندی، به مذاق چهره های برجسته حزب همچون نهرو و جناح خوش نیامد. نهرو در واکنش به این اقدام به وی گفت در شرایطی که همه مردم بیرون ریخته اند و ما در آستانه پیروزی هستیم، کناره گیری مصلحت نیست. گاندی در پاسخ گفت پیروزی که از این راه به دست آید را قبول ندارم.
🔸گاندی به روزه ادامه داد تا مردم در سراسر هند با دادن گل به نیروهای پلیس، به تظاهرات پایان دادند. پس از آن گاندی دستگیر و به شش سال زندان محکوم شد. ولی در نهضت استقلال هند اصل عدم خشونت نهادینه شد. پس از آزادی از زندان، مجددا حرکت خود را با رژه نمک از نو آغاز کرد، ولی این بار همه می دانستند، عدم خشونت اصل گاندی است.
🔸هنگامی که او در راستای شکستن انحصار انگلیس بر تولید نمک، رژه نمک را آغاز کرد، گروهی از مردم در برابر کارخانه تولید نمک انگلیس دست به تظاهرات آرام زدند. با وجود سرکوب و زدن، مردم هیچ نوع واکنشی جز تحمل سرکوب و ضرب از خود نشان ندادند. چون اصل عدم خشونت در نهضت نهادینه شده بود.
🔸پس از پیروزی نهضت نیز در جریان خشونت مذهبی و کشتار مسلمانان توسط هندوها، باز به روزه روی آورد تا خشونت به پایان رسید. در نهایت نیز به دلیل دفاع از حقوق مسلمانان و تاکید بر اصل عدم خشونت از سوی یک هندو ترور شد.
🔸آیا در انقلاب اسلامی ایران نیز چنین وضعیتی وجود داشت، تا اکنون همه مسئولیت بر گردن خلخالی باشد؟ بهتر است به جای محکوم کردن تنها او ، به بازنگری در کلیت ایدئولوژی گذشته بپردازیم و با تحولی بنیادین در آن در مسیر نفی خشونت گام برداریم.
✅
🗞منبع: کانال کلمه(اصلاح طلب ضدانقلاب)
...
📡🌎📡🌎@online_eslahat
✅رصد آنلاین اخبار جبهه #اصلاحات
https://eitaa.com/joinchat/1327890465C3c75539a76
امروز در تاریخ – شنبه ۲۶ اسفند ۱۳۵۷، ناصر میناچی، وزیر اطلاعات و تبلیغات در دولت موقت (نفر وسط)، در مراسم افتتاح «پرس سنتر»، مرکز خبرنگاران خارجی در ایران، هدف از تاسیس این مرکز را اجرای شعار آزادی دانست. او گفت: «تمام خبرنگاران از کلیه کشورها میتوانند به ایران بیایند و هرگونه خبری را که مایلند آزادانه به مراکز خبری خود مخابره کنند.» او با انتقاد از حکومت پیشین گفت «پیش از این گزارشهای خبرنگاران خارجی به طور کلی از طرف دولت و سایر مراجع به اصطلاح امنیتی سانسور [میشد] و از نشر واقعیتها جلوگیری میکردند.» آقای میناچی از نزدیکان علی شریعتی بود. او به دلیل تعلق خاطری که به حسینیه ارشاد، مرکز فعالیتهای علی شریعتی، داشت نام وزارت فرهنگ و ارشاد را برای نهاد تحت مدیریت خود پیشنهاد کرد. ناصر میناچی در سال ۱۳۹۲ در ۸۲ سالگی درگذشت.
🗞منبع: کانال رادیو فردا(ضد انقلاب)
...
📡🌎📡🌎@online_eslahat
✅رصد آنلاین اخبار جبهه #اصلاحات
https://eitaa.com/joinchat/1327890465C3c75539a76
🔴 به عصر پساکرونا از هم اکنون بیاندیشیم / عید را تعطیل نپنداریم و به آینده فکر کنیم
✍️ #ابوالفضل_فاتح:
🔸احتمال بسیار زیاد هم دوران مبارزه با کرونای حاد طولانی تر از پیشبینی هاست و هم تاثیرات بلند مدت آن بر همه ابعاد زندگی ما. در این بین بار سنگینی بر استراتژیست ها، دانشمندان علوم مختلف، سیاست سازان، مسولان کشور، مدیران و مسئولان نهادهای مدیریتی، اقتصادی و مالی و تولیدی وجود دارد. آنها امروز باید همپای پزشکان و پرستاران در جبهه ی دیگری از این مبارزه مشارکت کنند و از یک سو شرایط را مثل شرایط دوران دفاع مقدس ببینند و از سوی دیگر از اکنون نیز به فکر تبعات آتی دوران کرونا و پس از آن بر جامعه ایرانی و تحولات جهانی نیز باشند.
🔸لذا علاوه بر تمرکز بر شرایط بغرنج فعلی، عقلانیت حکم می کند و لازم است با تشکیل تیم های کارشناسی آینده پژوهی، به آینده طولانی همراه با کرونا و بعد از کرونا فکر کنیم و سوالاتی برای این فرضیه طرح کنیم و پاسخ دهیم:
🔸ویژگی های دنیای کرونایی چیست؟
🔸تاثیر کرونا بر سبک زندگی آینده چیست؟
🔸تاثیر کرونا بر آینده مشاغل چیست؟
🔸چه صنایع و مشاغلی توسعه میابند؟
🔸تقاضا برای کدام صنایع و مشاغل کاهش می یابد؟
🔸مناسبات اجتماعی در این شرایط چگونه خواهند بود؟
🔸کرونا چه تاثیری بر ابعاد مختلف خانواده خواهد داشت؟
🔸ترکیب جمعیتی در کشورها چگونه خواهد بود؟
🔸کرونا چه تاثیری بر جریان مهاجرت خواهد داشت؟
🔸اقتصاد خرد و کلان به چه سمت و سویی خواهد رفت؟
🔸جریان علم، آموزش و ارتباطات علمی در همه ابعادش به ویژه با مجازی تر شدن چه شمایل جدیدی خواهد یافت؟
🔸روش های سیاست ورزی و عمل سیاسی از جمله انتخابات یا مجالس سیاسی تصمیم سازی و تصمیم گیری و شیوه های راهبری چگونه باید باشد؟
🔸مدل های حاکمیتی و مدیریتی موثرتر چیست؟
🔸روابط منطقه ای و بین الملل چه تحولاتی خواهد یافت؟
🔸سنت ها و آیین های قومی، ملی و مذهبی چه تاثیراتی خواهند پذیرفت و راهبرد تازه برای تداوم آن چگونه است؟
🔸نگاه به جهان و خلقت و معنویت چگونه خواهد بود؟
🔸صنعت ورزش وسرگرمی دچار چه تحولاتی خواهند شد؟
🔸با توجه به نیاز مضاعف به رسانه ها به ویژه تلویزیون و رسانه های اینترنتی، تمرکز آنها باید بر تولید چه محتوایی باشد.
🔸نقش بیش از پیش و حتی محوری اینترنت و دنیای مجازی بر زندگی و مشاغل آینده چه خواهد بود؟
🔸و چه سیاست و برنامه هایی می توان برای زندگی های آسیب دیده از کرونا مدنظر قرار دارد؟
و پرسش های فراوان دیگر …
🔸سال ۱۳۹۹ تفاوت های بسیار با سال ۱۳۹۸ خواهد داشت و آنهایی موفق ترند که ...
🗞منبع: کانال کلمه(اصلاح طلب ضدانقلاب)
...
📡🌎📡🌎@online_eslahat
✅رصد آنلاین اخبار جبهه #اصلاحات
https://eitaa.com/joinchat/1327890465C3c75539a76