✍سوال:چرا این همه بلاها و بیماری ها و مشکلات و گرفتاری ها برای شیعیان و مسلمین وجود دارد.مگر حضرت نفرمودند:ما شما را رها نمی کنیم؟
جواب این که:مقصود حضرت این نیست که در دنیا سختی و بلا و گرفتاری هایی مثل جنگ و زندان و سیل و زلزله و بیماری و فقر و امثال این ها دامنگیر هیچ کدام نمی شود.خیر،این ها سنت ها و امتحان های خدا در دنیا هستند و دنیا با همین چیزها دنیاست،وگرنه بهشت بود و عالم آخرت.مقصود این است که آن بلاهایی را که باعث نابودی شیعیان و مومنان می گردد و آن ها را ریشه کن می سازد، از آنان دور می کنیم.
#استاد_عالی
#امام_زمان
تحير ناصرالدين شاه از سادهزيستي و مناعت طبع ملا هادي سبزواري
خلاصه ناصرالدين شاه در ملاقات با ملاهادي سبزواري مبهوت سادهزيستي و مناعت طبع وي گرديد.
حكايت ناصرالدين شاه در سفر خراسان به هر شهري كه وارد مي شد، طبق معمول، همه طبقات به ديدارش مي رفتند و هنگام حركت از آن شهر نيز او را همراهي مي كردند. تا اينكه وارد سبزوار شد. در سبزوار نيز همه طبقات از او استقبال كردند. تنها كسي كه به بهانه گوشه نشيني از پيشواز و ديدار با او خودداري كرد، حكيم، فيلسوف و عارف معروف حاج ملا هادي سبزواري بود. از قضا تنها شخصيتي كه شاه در نظر گرفته بود در طول راه مسافرت خراسان او را از نزديك ببيند، همين مرد بود. ايشان شهرت بسياري در همه ايران پيدا كرده بود و از همه كشور طلبهها به محضرش مي شتافتند. حوزه علميه بزرگي در سبزوار تشكيل يافته بود. شاه كه از آن همه استقبال ها و چاپلوسي ها خسته شده بود، تصميم گرفت خودش به ديدن حكيم برود. به شاه گفتند: حكيم، شاه و وزير نمي شناسد. شاه گفت: ولي شاه، حكيم را مي شناسد. جريان را به حكيم اطلاع دادند. تعيين وقت شد و يك روز حدود ظهر شاه تنها به اتفاق يك نفر پيشخدمت به خانه حكيم رفت. خانه اي بود كوچك با اسباب و لوازمي بسيار ساده. شاه ضمن صحبت ها گفت: هر نعمتي شكري دارد. شكر نعمت دانش٬ تدريس و ارشاد است٬ شكر نعمت مال٬ اعانت و دستگيري است. شكر نعمت سلطنت هم البته برآوردن نيازهاست. براي همين من ميل دارم شما از من چيزي بخواهي تا توفيق انجام آن را پيدا كنم. شيخ گفت: من حاجتي ندارم٬ چيزي هم نمي خواهم. شاه گفت: شنيدهام شما يك زمين زراعتي داريد٬ اجازه بدهيد دستور دهم آن زمين از ماليات معاف باشد. حكيم جواب داد: دفتر ماليات دولت مضبوط است كه از هر شهري چقدر وصول شود. اساس آن با تغييرات جزئي به هم نمي خورد. اگر در اين شهر از من ماليات نگيرند، همان مبلغ را از ديگران زيادتر خواهند گرفت تا مجموع مالياتي كه از سبزوار بايد وصول شود، تكميل گردد. شاه راضي نشوند كه تخفيف دادن به من يا معاف شدن من از ماليات، سبب تحميل آن بر يتيمان و بيوه زنان گردد. همچنين دولت وظيفه دارد حافظ جان و مال مردم باشد٬ هزينه هم دارد و بايد تأمين شود. ما با رضا و رغبت اين ماليات را مي دهيم. شاه گفت: ميل دارم امروز در خدمت شما غذا بخورم و از همان غذاي هر روز شما بخورم، دستور بفرماييد نهار شما را بياورند. حكيم بدون آنكه از جا حركت كند فرياد كرد: غذاي مرا بياوريد. فوراً آوردند. طبقي چوبين كه بر روي آن چند قرص نان، چند قاشق، يك ظرف دوغ و مقداري نمك ديده مي شد. آن را جلو شاه و حكيم گذاشتند. حكيم به شاه گفت: بخور كه نان حلال است٬ كشاورزي و جفت كاري آن دست رنج خودم است. شاه يك قاشق خورد، ولي ديد به چنين غذايي عادت ندارد و از نظر او قابل خوردن نيست. از حكيم اجازه خواست كه مقداري از آن نان ها را دستمال ببندد و تبركاً همراه خود ببرد. پس از چند لحظه٬ شاه با يك دنيا بهت و حيرت٬ خانه حكيم را ترك كرد.(1)
پاورقي 1. ميرزا محمدعلي مدرس، ريحانة الادب، ج 2، ص 157.
امام علی(ع)در نظام سیاسی خود، به شدت با تملق گویی مبارزه می کردند و همواره به استانداران و فرمانداران خود سفارش می فرمودند که:«اطرافیان خود را چنان بپرورید که شما را نستایند و بی جهت خاطرتان را شاد نکنند»
روزی امام علی (ع)در صفین سخنرانی می فرمودند، مردی از یاران او بلند شد و حضرت را ستود.از ادامه ی خطبه چنین برمی آید که حضرت برآشفتند و به طور ضمنی آن مرد را نکوهش کردند.امام ضمن یادآوری این نکته که از زشت ترین خوی حاکمان این است که بخواهند مردم آنان را دوستدار بزرگمنشی شمارند، فرمود:
و خوش ندارم که در خاطر شما بگذرد که من دوستدار ستودنم و خواهان ستایش شنودن. سپاس خدا را که بر چنین صفت نزادم و اگر ستایش دوست بودم، آن را وا می نهادم...و بسا مردم که ستایش را دوست دارند، از آن پس که در کاری کوششی آرند.لیکن مرا به نیکی مستایید تا از عهده ی حقوقی که مانده است، برآیم و واجب ها که بر گردنم باقی است، ادا نمایم.پس با من چنان که با سرکشان گویند، سخن مگویید و چونان که با تیزخویان کنند، از من کناره مجویید و با ظاهرآرایی آمیزش مدارید و شنیدن حق را بر من سنگین مپندارید؛و نخواهم مرا بزرگ انگارید.
گذشته از تملق و ستایش که حضرت(ع)بارها آن را منع و نهی فرمودند، هر مسئله یی که به نحوی موجب می شد عزت نفس انسانی خدشه دار شود، امام(ع)آن را برنمی تافت و با آن مخالفت می نمود.
حضرت علی(ع)هنگام عزیمت به صفین، در حال عبور از شهر«انبار»بودند. کشاورزان این شهر طبق رسوم و تشریفات ایرانیان، به استقبال امام(ع)آمدند و ابتدا پیشاپیش آن حضرت دویدند.حضرت(ع)دلیل این کار را پرسیدند، آنان پاسخ دادند: بدین کار، امیران خود را بزرگ می شماریم) ).
حضرت ضمن نهی این عمل، خطاب به آنان فرمودند:
به خدا که امیران شما از این کار سودی نبردند؛و شما در دنیایتان خود را بدان به رنج می افکنید و در آخرتتان بدبخت می شوید، و...
اگر یکی از هدف های مهم امام علی(ع)را تجلی و تحقق کرامت انسانی در جامعه و تلاش برای حفظ عزت نفس انسانی بدانیم، این کار و کارهای مشابه، اقداماتی برخلاف جهت هدف اصلی به شمار می روند.
روش برخورد با متملق
مناسبترین روش برای مبارزه با رفتارهای تملقآمیز، بیاعتنایی به تملق گوینده است. پیامبر اکرم(ص) در نکوهش چاپلوسی و مدح بیجا میفرمایند: «احثوا التراب علی وجوه المداحین؛ بهصورت چاپلوسان خاک بپاشید».
پیامبر(ص) فرمودند: هر گاه برادرت را در پیش رویش بستایی، چنان است که تیغ بر گلویش نهاده ای
پيامبر صلي الله عليه و آله:شَرُّ النّاسِ الضَّيِّقُ عَلى اَهْلِهِ، قالوا يا رَسُولَ اللّه ِ وَ كَيْفَ يَكُونُ ضَيِّقاعَلى اَهْلِهِ قالَ: الرَّجُلُ اِذا دَخَلَ بَيْتَهُ خَشَعَتِ امْرَأَتُهُ وَ هَرَبَ وَلَدُهُ وَ فَرَّ فَاِذا خَرَجَضَحِكَتِ امْرَأَتُهُ وَ اسْتَأْنَسَ اَهْلُ بَيْتِهِ؛
بدترين مردم كسى است كه بر خانواده اش سخت گير باشد. گفتند اى رسول خدا!سخت گيرى بر خانواده چگونه است؟ فرمودند: مرد وقتى وارد خانه شود، همسرش از اوهراسان و فرزندان از او گريزان شده، فرار كنند و چون بيرون رود همسرش شاد گردد وخانواده اش با يكديگر انس گيرند.
[مجمع الزوائد و منبع الفوائد، ج ۸، ص ۲۵]
علائم صداقت دولت رئیسی
۱) کرونا را که قول داده بود جمع کرد
۲) اقتصاد را به برجام گره نزد
۳) به مردم صدها توهین نکرد
۴) هر جا مردم گرفتار بودند حاضر شد هم خود هم وزرا هم استاندارها
۵) در کاخ زندگی نکرد
۶) پول بی پشتوانه چاپ نکرد
۷) یارانه ها را ۹ برابر کرد
۸) کارخانه ها و شرکتها را فعال کرد
۹) انرژی هسته ای را به حدی رساند که قابلیت تولید بمب اتم را داریم
۱۰) به رهبری توهین نکرد
۱۱) رتبه بندی معلمها را پس از چهل سال عملیاتی کرد
۱۲) بودجه ی مناطق محروم را چند برابر کرد
۱۳) از قاچاق هزاران تن آرد، روغن یارانه ای جلوگیری کرد
۱۴) انبارهای کالاهای متروکه را ساماندهی و در آمد ده هزار میلیارد تومانی حاصل کرد که قبلا فقط ۲۰۰میلیارد تومان بود
۱۵) صنعت فضایی را فعال کرد و ماهواره ها یکی پس از دیگری به فضا پرتاب می شوند
۱۶) ایران را عضو شانگهای کرد
۱۷) کرویدر شمال جنوب را فعال کرد در آمد حاصل از آن در آینده به اندازه ی فروش نفت خواهد بود
۱۸) فروش نفت با قیمت بالای صد دلار را به حد مطلوب رساند
۱۹) ۴۰ میلیارد دلار فقط از روسیه سرمایه ی خارجی جذب کرد
۲۰) پترو پالایشگاهها را فعال کرد تا از خام فروشی جلو گیری شود
۲۱) کشت فرا سرزمینی را در روسیه، ونزوئلا و... فعال کرد
۲۲) صادرات خدمات فنی مهندسی را به ۸ میلیارد دلار رساند
۲۳) ساخت هواپیمای مسافری را با مشارکت چین و روسیه آغاز کرد
۲۴) فروش کشتیهای اقیانوس پیما را آغاز کرد فعلا دو فروند به ونزوئلا فروخته شد
۲۵) کف حقوق بازنشستگان را ۵۰ درصد افزایش داد و بقیه را از این ماه ۳۸ درصد
۲۶) اغلب هفته ها سفر استانی داشت و به درد دل مردم گوش کرد
۲۷) بسیاری از شوراها که ده سال تشکیل نشده بود با حضور خودش تشکیل داد
۲۸) ظرفیت پزشکی را ده درصد افزایش داد
۲۹) ابر بدهکارهای بانکی را افشا کرد
۳۰) تمام سواحل دریاها شمال و جنوب را آزاد سازی کرد
۳۱) کناره های رودخانه ی کرج را آزاد کرد
۳۲) حق آبه ی ایران از افغانستان را وصول کرد
۳۳) نرخ خرید گندم از کشاورزها را ۳ برابر کرد
۳۴) مشکل نهاده های دامی را حل کرد
۳۵)مشکل قطعی برق که پارسال پشت سر هم قطع می شد حل کرد
۳۶) سامانه ی صدور بر خط صدور مجوزها را راه اندازی وامضاهای طلایی را حذف کرد
۳۷) یک و نیم میلیون مسکن را در مراحل مختلف ساخت دنبال کرد
۳۸) وام ازدواج به زوجین داد
۳۹) وام ودیعه ی اجاره ی مسکن داد
۴۰) وام میلیاردی به شرکتهای دانش بنیان داد
و... این یعنی صداقت
اگر صداقت معنی دیگری دارد بفرمایید
از معانی ایاک نستعین،توکل است:شخصي از امام رضا (ع) پرسيد ما حد التوكل: «فقال ان لاتخاف مع الله احداً« اينكه با اتكاي به خدا از هيچ كس نترسي.
« خانه بر دوشان كه دارند از توكل پشتبان... هر دو عالم گر شود زير و زبر در مأمند »
انسان متوکل بايد از صميم قلب به خدا اعتماد وثوق داشته باشد و تمام امور را به او واگذارد و دل به دنيا و زرو زيور و علايق مادي نبندد و به كسي جز خدا اعتماد نداشته باشد و خدا را در تمام كارها وكيل خود قرار دهد و چه وكيلي بهتر از او «حسبنا الله و نعم الوكيل»
چون توكل مي كني مگو ازغير.... رخ درو كن، بتاب رو از غير
نخستين مرحله توكل آن است كه بنده در برابر خدا، چون مرده باشد در دست غسال كه هر طور خواهد او را زير و رو كند و حركت اراده اي از خود نداشته باشد....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام حسین علیه السلام مرتب می فرمود لاحول و لا قوه الا بالله العلی العظبم ...
ذکر لا حول و لا قوه الا بالله(هیچ حرکت و قوتی در عالم هستی نیست مگر بوسیله خدا)، از اذکاری است که امام حسین (علیه السلام) آن را در طول این حماسه، تکرار می فرمودند. این چند گزارش را بنگرید:
الف: همین که لشکر بر او حمله می کرد، او شمشیر می کشید و به سویشان حمله می کرد. آنان چون گله ای بی صاحب می گریختند. حسین بر آنان یورش می برد و لشکر مقابل چون ملخهایی که پراکنده می شوند، از مقابل وی فرار می کردند. او پس از حمله به مقر خود باز می گشت و پیوسته بر زبانش، ورد لا حول و لا قوه الا بالله بود.
ب: امام حسین (علیه السلام) در نخستین برخورد با ((حر بن یزید ریاحی )) از او پرسید: آیا برای یاری ما آمده ای یا برای جنگ با ما؟ حر گفت: یا اباعبدالله! به جنگ شما آمده ام. امام (علیه السلام) ذکر خداوند را بر زبان آورد: لا حول و لا قوه الا بالله.
ج: پیش از آن که روز عاشورا فرا رسد، حبیب بن مظاهر اسدی، نزد امام حسین (علیه السلام) آمد و اجازه خواست تا گروهی از افراد قبیله اش را که در اطراف کربلا سکونت داشتند، به حضور در لشکر امام حسین (علیه السلام) فرا خواند. پس از موافقت حضرت (علیه السلام) او رفت و آنان را به یاری دعوت نمود. نود نفری که به در خواست او پاسخ داده بودند نتوانستند بر ازرق، فرستاده ابن سعد چیره گردند. وقتی حبیب نزد امام حسین (علیه السلام) آمد و تمام داستان را باز گفت، ایشان ذکر خداوند را بر زبان آورد و فرمود: لا حول و لا قوه الا بالله.
بمناسبت ورود ازادگان سرافراز به کشورمان:سید علی اکبر ابوترابی یکی از شخصیتهای شگفت دفاع مقدس است.
⭕️ او در اوایل جنگ توسط نیروهای بعثی اسیر شد وسالها در زندان های عراق بسر میبرد.او بدلیل اینکه یک روحانی بود ، کمکهای معنوی و روحی او به اسرا خدمت بزرگی برای آنان محسوب میشد.
🔹۱.شایع ترین بیماری در زندان ،اسهال بود.یک شب سطل بیماران اسهالی روی زمین ریخت و دستشویی را کثیف کرد.کسی رغبت نمی کرد تمیزش کند.نیمه شب اقای ابو ترابی آنجا را بدون وسیله وبا دست تمیز کرده بود.
💐۲. ده نفر غیر نظامی از شهرهای مرزی اسیر شده بودند.افرادی شرور بودند و گاهی به مقدسات دینی اهانت میکردند.
اتاقشان جدا بود و بقیه از نزدیک شدن به آنها وحشت داشتند .
بعثی ها برای اینکه آقای ابوترابی را شکنجه روحی کنند او را به اتاق آن ۱۰ نفر بردند .همه نگرانش بودند. بعد از یک ماه اتفاق عجیبی افتاد یک روز دیدند آن افرادی که اعتقادی به دین نداشتند در محوطه اردوگاه مشغول ساختن مُهر نماز هستند نفس ابوترابی آنها را به سمت خدا کشاند .
🔴 ۳. کاظم شکنجه گر بعثی و فدایی صدام بود . یک روز آقای ابوترابی را به شدت شکنجه کرد طوری که تمام بدنش سیاه شده بود. اما حاج آقا به کاظم احترام میگذاشت. رفتارهای حاج آقا باعث شد کاظم از تمام کارهایش عذرخواهی کند .او چنان تحت تأثیر قرار گرفت که بعد از مدتی هم نمازخوان شد و در غیر ماه رمضان هم روزه میگرفت . بعثی ها وقتی دیدند کاظم عوض شده او را از اردوگاه بردند.
شمر و یزید زمانهات را بشناس!
حدود ۲۰۰ نفر بودند.
بین ۱۵ تا ۷۰ سال، همه مذکر بودند.
تمام دستها و چشمهای آنها را بسته بودند.
در یک صف طویل پشت سر هم از سولهای نیم سوخته خارج، و به سمت یک گودال بزرگ در حرکت بودند.
شب گذشته باران زیادی بارید بود. افراد پابرهنه روی گِل راه میرفتند. منطقه بسیار سرسبز بود.
چهار تا پنج نفر صف را به طرف گودال هدایت کرده و سه نفر در آستانه گودال، مسلح ایستاده بودند. یک نفر اسلحه کلاشنیکف در دست داشت و دو نفر دیگر اسلحه کمری داشتند.
ملازمان با دشنههای بلندی که بر کمر داشتند جمعیت را هل داده و فریاد میزدند.
افراد چشم و دست بسته به سرعت و بدون آگاهی به سمت گودال می رفتند.
قطر گودال حدود ۸ متر و عمق آن بین ۴ تا ۵ متر بود.
اولین نفر به گودال رسید به طرز غافلگیر کننده در آن سقوط کرد، ته گودال مقداری اشیاء تیز فلزی و شیشه بود اما در همان آستانه سقوط، فرد مسلحی که سمت راست ایستاده بود دو گلوله با اسلحه کمری به مغز جوان حدود ۲۰ ساله که دستها و چشمانش بسته بود شلیک کرد.
پس از سقوط بسیار دردناک جوان، فردی که کلاشنیکف در دست داشت نیز چند تیر به سر و گردن جوان شلیک کرد.
افراد دیگری که در صف بودند بطور کلی متوجه ماجرا شدند و صدای اشهد خواندن و مناجات و... از جمعیت بلند شد.
فاصله جنایت اول تا دوم و سوم و... فقط چند ثانیه بود.
کمتر ۲۰ دقیقه کار همه تمام شد!!
آری؛
آنجا ریف دمشق بود،
شهدا همه از شیعیان و علویان سوریه و منطقه زینبیه بودند،
قاتل آنها داعش بود،
و کسی که برای نابودی قاتلان از جا برخواست، شهید و سردار مدافع حرم بود.
شهید حججی بود
شهید همدانی بود
شهید سلیمانی بود
داعش، تکفیری، وهابی یا همان شاخه افراطی تروریستهای وابسته به رژیم صهیونیستی که توسط آمریکا و سعودی نیز پشتیبانی میشدند، قرار بود تا سال ۹۵، خود را به کرمانشاه، همدان و شهرهای بزرگ غربی ایران برسانند و از این نوع جنایات غافلگیرانه مانند جنایت موصل و قتل عام ۱۷۰۰ جوان شیعه در فاجعه اسپایکر انجام دهند.
اما مدافعان حرم
سپاه اسلام
سپاه قدس
نیروهای اطلاعاتی و امنیتی اجازه ندادند و دشمن را در محل خودش زمینگیر کرده و به نابودی کشاندند.
چرا میریزید موسوی بعنوان قطب و مرجع فکری و لیدر فتنهگران و اصلاحطلبان، حالا و پس از سالها، بجای تاختن بر دشمن و قاتلان و کسانی که دندان برای قتل و جنایت در ایران تیز کرده بودند، به شهدا و سرداران مدافعان حرم اهانت و دشنام میدهد؟ غیر از این است که او مزدور و پادوی اسرائیل بوده و هست؟
این یعنی کسانی که در سال۸۸ پشت او ایستادند از خواص و عوام، باید یا توبه کنند که پشت مهره و پادوی اسرائیل بودند و یا در صورت عدم توبه، مجازات شوند، مجازات شدنی...
بسیار لازم است، خواص حامی یا ساکت در فتنه اعلام موضع کنند.
شهید همدانی از بهشت اعلام موضع نمود.
لاریجانی، روحانی، عارف، جهانگیری، اعضای مجمع روحانیون، رسانهها و مطبوعات اصلاح طلب که از بیت المال کمک هزینه های میلیاردی دریافت می کنند، خانواده رفسنجانی، ظریف، سبلریدیها، زیباکلام، خاتمی، حسن خمینی و... باید اعلام موضع کنند و اگر اعلام موضع نکنند یا از حمایت خود از موسوی ملعون توبه و تبری نجویند، باید به اشد وجه مجازات شوند.
شمر و یزید در سال ۶۱ هجری، نماد ظلمه کربلا بودند اما بر اساس کلام خداوند متعال در حدیث قدسی زیارت عاشورا، ما نه فقط شمر و یزید و عمرسعد و پسر مرجانه را، بلکه کسانی که زمینه سازی کردند، کسانی که پیروی کردند، کسانی که اسب ها را زین کردند، کسانی که حتی در دل راضی بودند و کسانی که سکوت کردند را نیز لعن می کنیم. باید مراقب بود و باید صف را جدا نمود و امروز، روز جدا شدن حق از باطل است.
شش نفر در تاریخ بسیار گریه کرده اند:
۱-حضرت آدم برای قبولی توبه اش آنقدرگریه کرد که رد اشک بر گونه اش افتاد.
۲–حضرت یعقوب به اندازه ای برای یوسف خود گریه کرد که نور دیده اش را از دست داد.
۳- حضرت یوسف در فراق پدر بسیارگریه کرد
۴-فاطمه زهرا در فراق پدر آنقدر گریه کرد که اهل مدینه گفتند ما را به تنگ آوردی با گریه هایت…
یا شب گریه کن یا روز…
۵_ امام سجاد چهل سال در مصیبت و عزای پدرش گریه کرد.
هر گاه آب و خوراکی برایش میاوردند گریه میکردند ومی گفتند هرگاه قتلگاه فرزندان فاطمه را به یاد میاورم گریه گلویم را میفشارد.
۶- اما یه نفر خیلی گریه کرده و هنوز هم گریه می کند…
.....آقا من اصلا انتظار تو را برده ام ز یاد،
با انتظارهای فراوانم از شما.....
برشوره زار معصیتم گریه می کنی؛
جانم فدای دیده بارانی شما
😭😭😭💔
#محرم #امام_حسین علیه السلام
#امام_زمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از زیبایی های عزاداری محرم تو جنوب رو ببینید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
✅ چیکار کنیم توی سرچ گوگل دیگه محتوای مستهجن برا بچهمون نیاد .
☘ حتما ببینید 😍
گویندانگلیسی ها سید جمال اسدابادی را به جزیره ای تبعید کردند درحالی که نه پول و نه غذایی همراه نداشت.سربازی پرسید بدون پول و غذا در این جزیره چه می کنی؟سید جواب داد شیر هرکجا برود شکار خود را تهیه می نماید!
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«مواظب باشیم این نظام نه به آسانی به دست آمده و نه به آسانی برمیگردد. اگر معاذ الله کمترین آسیبی ببینید تمام لعنت های گذشته دامنگیر ما میشود، الی یوم القیامة هر مسلمانی که بیاید لعنتش دامنگیر ماست.
...بر همه ما #واجب_عینی است که اين نظام را حفظ بکنیم...کاری که باعث تضعیف این نظام است، باعث تفرقه است، باعث نفاق افکنی است، باعث طمع بیگانه است حرام عینی است.»
قدر آن شیشه بدانید که هست
نه در آن موقع که افتاد و شکست
🍃💐🍃
خوبیِ امام حسین«ع»
اینه هرسال دلِ آلوده تر از
پارسالت و تحویل میگیره.
اصن انگار تازه باهاش آشنا
شدی و اومدی درِ خونش
نه گذشتت و به روت میاره،
نه خطاهاتو یادآوری میکنه!
خسته بودنت و که از چشات
بخونه، قشنگ میخرتت...
پناه نیاری، زندگیتو باختی...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیت الله صافی گلپایگانی: قداست چادر شما از عبای من بیشتر است
📝 #یادمون_باشه
میدونی چیه؟ بین خودمون بمونه البته ؛
✖️ سَــــرِ فلان کار مهمشون، با من مشورت نکردن! ... خیلی بهم برخورد!
✖️ سَــــرِ فلان برنامهشون، دعوتم نکردن! خیلی بهم برخورد!
✖️ سَــــر فلان لُطفی که بهشون کردم، هرگز اونجوری که باید جبران نکردن! خیــلی بهم برخورد!
سَـــر فلان دفعه که ازشون قرض خواستم، گفتن نداریم، با اینکه من کلّی کار مهم براشون انجام داده بودم! خیـــــلی بهم برخورد!
و ......
آقا یا خانمِ عزیز ؛
اگر افکار بالا در ذهن شما هم زیاد رفت و آمد میکنه؛
💥 بهتــــره یا خوبی در حقّ کسی نکنید؛
یا اگر میکنید، توقع جبران نداشته باشید!
این کثیفترین کاریه که نه تنها تمومِ خوبیهای شما رو یکجا ضایع میکنه، بلکه رفته رفته، دیگران رو ازتون خسته، و از اطراف شما، پراکنده میکنه!
💥 دوّماً از این نجاستِ #توقع که داره مثل خوره، نابودتون میکنه برای بقیه حرف نزنید! و مسئولیت آلوده کردن قلب دیگران رو، به همهی سنگینیهای قلبِ خودتون، اضافه نکنید!
گداییِ عاطفه و توجه از دیگران ؛ یجور #خودفروشیه !
که ریشهاش در نشناختن قیمتهای درونی شماست!
🌛 #شب_بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
▪️چرا بعضیا ظهور رو نزدیک حس میکنند و بعضیا دور ..؟
instagram.com/ostad.shojae1
معرفت نسبت به حضرت ولی عصر علیه السلام
از حضرت امام صادق علیه السلام نقل شده است که: روزی امام حسین علیه السلام بر اصحاب خود وارد شدند، بعد از حمد خدا و درود بر پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند:
ای مردم! خداوند بندگان را نیافرید مگر برای اینکه او را بشناسند، زمانی که او را شناختند، او را پرستش کنند و هنگامی که او را پرستش کردند، با عبادت و پرستش او از بندگی غیر او بی نیاز گردند . مردی عرض کرد: ای پسر پیامبر! پدر و مادرم فدای شما باد، معرفت خداوند چیست؟ فرمود: شناخت اهل هر زمانی نسبت به امامشان، امامی که طاعت او بر آنان واجب است .»
امام صادق علیه السلام فرمودند: کسی که دوست دارد خــــداوند سختیهای مرگ را بر او سبک وآسان گرداند باید نسبت به خویشاوندانش زیاد پیوند داشته باشد و به پدرومادرش نیکوکار و هرگاه چنین بود خداوند سختیهای مرگ را بر او آسان گرداند و هیچگاه فقر و نداری به او نرسد
بمناسبت 31 مرداد روز جهانی مسجد:مرحوم ملامحسن فيض کاشانی مي فرمايد: در روايت صحيحي از امام صادق ـ عليه السلام ـ نقل شده است كه فرمودند: پيامبر ـ صلي الله عليه و آله ـ فرمودند: «لاصلاة لمن لايصلي في المسجد مع المسلمين الا من علة[18]» براي كسي كه در مسجد با مسلمانان (به صورت جماعت) نماز نمي خواند، نمازي نيست مگر اينكه از روي عذري باشد. از امام صادق ـ عليه السلام ـ روايت شده است كه فرمودند: «رسول خدا ـ صلي الله عليه و آله ـ با همسايگان مسجد، شرط كرد كه به نماز جماعت حاضر به جماعت شوند و فرمود: گروهي كه حاضر نمي شوند بايد از اين كار دست بردارند و به نمازها حاضر شوند و گرنه مؤذني را گويم اذان و اقامه گويد و امر كنم شخصي را كه از اهل بيت من است و او علي ـ عليه السلام ـ است، پشته هاي هيمه (هيزم) فراهم آورد و خانه ها را بر آن مردمي كه تمرّد كرده اند بسوزاند.[19]»روايات ديگري نيز وجود دارد كه مضمون اين روايت را تأييد مي كند.[20] در واقع اين حديث بيانگر حکم حکومتي پيامبر اعظم است.
نماز جماعت بقدري اهميت دارد كه رسول خدا ـ صلي الله عليه و آله ـ به نابينائي كه نمي توانست به مسجد برود و كسي هم نبود كه او را به مسجد ببرد؛ فرمودند: «بين منزل خود و مسجد طنابي نصب كن و با گرفتن آن ريسمان، خود را به مسجد برسان و از فضيلت جماعت محروم نشو.[21]» و همچنين از آن حضرت نقل شده است كه فرمودند: «الصلاة جماعة و لو علي رأس زج»[22] نماز با جماعت است (بايد باشد) هرچند روي نيزه باشد. كه اين حديث كنايه از آن است كه در هر شرايطي بايد سعي شود كه نماز به جماعت برگزار شود......[18] . فيض كاشاني، ملا محسن، المحجة البيضاء في تهذيب الحياء، با تصحيح علي اكبر غفاري، قم، دفتر انتشارات اسلامي، چاپ دوم، بي تا، ج1، ص342.
[19] . صدوق، ثواب الاعمال و عقاب الاعمال، با ترجمه علي اكبر غفاري، بي جا، چاپخانه رستم خاني، چاپ هفتم، 1363، ص523ـ524؛ و وسائل الشيعه، همان، ج 6، ص376.
[20] . ر.ك: وسائل الشيعه، همان، ص377، ح9 و 10 ـ و ص376، ح4؛ و قمي، عباس، سفينة البحار، دارالاسوة للطباعةو النشر، چاپ اول، 1414، ج1، ص646.
[21] . وسائل الشيعه، همان، ص377، ح9.
داستان مردی که به زیارت امام حسین علیه السلام نمیرفت
شخصی از بزرگان هند به قصد مجاورت کربلای معلّی به این شهر آمد و مدت شش ماه در آنجا ساکن شد و در این مدت داخل حرم مطهر نشده بود و هر 🌹وقت زیارت حضرت امام حسین علیه السلام را اراده میکرد، بر بام منزل خود رفته، به آن حضرت سلام می کرد و او را زیارت مینمود؛ تا این که سرگذشت او را به «سید مرتضی»که از بزرگان آن عصر و مرسوم به «نقیب الاشراف» بود رساندند.
سید مرتضی به منزل او رفت و در این خصوص او را سرزنش نمود و گفت: «از آداب زیارت در مذهب اهلبیت علیه السلام این است که داخل حرم شوی و عقبه وضریح را ببوسی. این روشی را که تو داری، برای کسانی است که در شهرهای دور میباشند و دستشان به حرم مطهر نمیرسد.»
آن مرد چون این سخن را شنید گفت: «ای نقیب الاشرف» از مال دنیا هر چه بخواهی از من بگیر و مرا از رفتن معذور دار.
هنگامی که سید مرتضی سخن او را شنید بسیار ناراحت شد و گفت: «من که برای مال دنیا این سخن را نگفتم؛ بلکه این روش را بدعت و زشت میدانم و نهی از منکر واجب است.»
وقتی آن مرد این سخن را شنید، آه سردی از جگر پر دردش کشید. سپس از جا برخاست و غسل زیارت کرد و بهترین لباسش را پوشید و پا برهنه و با وقار ازخانه خارج شد و با خشوع و خضوع تمام، نالان و گریان متوجه حرم حسینی گردید تا این که به در صحن مطهر رسید .
نخست سجده شکر کرد و عتبه صحن شریف را بوسید. سپس برخاست و لرزان، مانند جوجه گنجشکی که آن را در هوای سرد در آب انداخته باشند، بر خودمیلرزید و با رنگ و روی زرد، همانند کسی که یک سوم روحش خارج گشته باشد، حرکت میکرد تا این که وارد کفش کن شد. دوباره سجده شکر به جا آورد و زمین را بوسید و برخاست و مانند کسی که در حال احتضار باشد داخل ایوان مقدس گردید و با سختی تمام خود را به در رواق رسانید.
چون چشمش به قبر مطهر افتاد، نفسی اندوهناک بر آورد و مانند زن بچه مرده، ناله جانسوزی کشید. سپس به آوازی دلگداز گفت: «اَهَذا مَصرَعِِ سیدُالشهداء؟اهَذا مَقتَلُ سیدُالشهداء؟ ؛ آیا اینجا جای افتادن امام حسین علیه السلام است؟ آیا اینجا جای کشته شدن حضرت سیدالشهداء است؟»
پس فریاد کشید و نقش زمین شد و جان به جان آفرین تسلیم نمود و به شهیدان راه حق پیوست..
20 نکته مهم و دوستانه درباره پیاده روی اربعین :
🌷 ۱. در این چند روزی که عراق هستید، بین آنچه موکبهای کوچک عراقی تقدیم شما میکنند با آنچه در موکبهای پر زرق و برق ایرانیها توزیع میشود، فرقی قائل نشوید.
متاسفانه حضور پر رنگ برخی موکبهای ایرانی آنهم با آن همه زرق وبرق در پذیرایی از زائران، حس میزبانی عراقی ها را به چالش کشیده است.
سعی کنید در موکب های عراقی هم تا جایی که مقدور است سکنی داشته باشید.
آنها باید ببیننداینجا ایرانی و عراقی نداریم و همه یک امت واحده هستیم.
🌷 ۲.در این چند روزی که عراق هستید، اگر در جایی غذای ایرانی توزیع میشود،فریاد نزنید غذای ایرانی!!
با این کار عراقیها احساس میکنند که برای آنها نیست!
چراکه هیچ موکب عراقی هیچ وقت فریاد نمیزند غذای عراقی!
۳.در این چندروزی که عراق هستید، کمک کنید هزینههای دولت عراق برای جمع آوری زباله ها و بهداشت مسیرها بیش از پیش نشود.
۴.در این چند روزی که عراق هستید، به اعتقادات مذهبی و عربی عراقیها کاری نداشته باشید. اصلا" روی ایرانی و عراقی بودن صحبت نشود.
۵.در این چند روزی که عراق هستید، غذایی نگیرید که نمیخورید. عراقیها خیلی خیلی ناراحت میشوند!
اگر هم گرفتید و بدتان آمد، به روی خودتان نیاورید و از طرف تشکر کنید.
همان جا جلوی عراقیها ظرف غذا را دور نیندازید
۶.در این چند روزی که عراق هستید، مراقب وسایل عمومی و مردمی عراقیها باشید. خودروها، سرویسهای بهداشتی، محل اسکان و....
۷.در این چند روزی که عراق هستید، بدانید که عراقیها موظف به خدمت رایگان به شما نیستند!
پس هرجا هزینهای داشت پرداخت کنید.
مثلا کرایه ماشین.
۸.در این چند روزی که عراق هستید، اگر در منزلی اسکان یافتید، خیال نکنید که میزبان تا هر وقت که شما بخواهید، تمایل دارد و میتواند از شما پذیرایی کند.
۹.در این چند روزی که عراق هستید،یادتان نرود که عراق کشوری جنگ زده (حمله آمریکا، داعش و ...) و به شدت پرخرج است. خرج اضافی برای این کشور درست نکنید.
۱۰. در صورت امکان چند هدیه کوچک از ایران خریداری کرده؛
در مسیر به نام ایران به کودکان عراقی هدیه دهید.
۱۱.با خادمان موکب ها از هر ملیتی خوشرو باشید، قدردانی کنید و عکس یادگاری بگیرید.
۱۲.بعضا" برخی خانمهای ایرانی داخل موکب ها آرایش می کنند. لطفا" توجه داشته باشیدکه زنان عراقی هرگونه آرایش کردن زنان، علی الخصوص در ایام عزای اهل بیت(علیهمالسّلام) را به شدت بد و قبیح می دانند.
۱۳.در کنار استفاده از تصاویر و نشانه هایی که با خود حمل میکنید (مانند تصویر رهبر انقلاب یا سردار سلیمانی) حتماً از تصاویر مراجع عظام تقلید در عراق ( آیات : سیستانی ، حکیم ، صدر) و یافرماندهان الحشد الشعبی (هادی العامری، ابومهدی مهندس و ... ) هم استفاده کنید.
۱۴.محور غربی، عبری، عربی شدیداً در حال تبلیغ در میان مردم عراق هستند که ایران کشور شما را تسخیر کرده است. حتما" با همان عربی دست و پا شکسته به عراقی ها بگویید که دفاع از حریم اهل بیت (علیهم السّلام) و مردم عراق را وظیفه دینی ایرانی ها می دانید و از دوستی و صمیمیت دو ملت و از اینکه به نیابت شان به زیارت امام رضا (علیه السّلام) خواهید رفت به آنها بگویید.
۱۵.به هیچ وجه به تصاویر، بنرها و موکب های جریان های انحرافی واکنش نشان ندهید.
۱۶.در مسیر پیاده روی، برخی فرقه های انحرافی مانند کلبی ها، یمانی ها، صرخی ها و ... حضور دارند. وقتتان را با بحث بیهوده با آنها به هدر ندهید و در موکب هایشان نیز اقامت نکنید.
۱۷.تقریبا همه شما عزیزان ابراز تصویر برداری مناسب در اختیار دارید (حداقل دوربین گوشیهایتان). اتفاقات و صحنه های ناب این سفر بی نظیر را ثبت و ضبط کرده و با هشتگ های انگلیسی در شبکه های اجتماعی جهانی (مانند گوگل پلاس،فیس بوک، توییتر،اینستاگرام و ...) به اشتراک بگذارید.
۱۸.هر سال به تعداد خبرنگاران غیر مسلمان کنگره عظیم اربعین افزوده می شود. شما عزیزان نمایندگان فرهنگ غنی ایرانی- اسلامی ما هستید. به گونه ای رفتار کنید و سخن بگویید که ایرانیان، به عنوان نمونه استاندارد و قابل یک شیعه به جهانیان معرفی شوند.
🌷 ۱۹.امسال شیطان و ایادی او تمام حربه های خود را به کار گرفته اند تا راهیان این سفر را کم و کمتر کرده و دلهای ایشان و شما را نسبت به هم پر از کینه کنند.
در این راه فقط به ندای «هل من ناصر» ارباب بیکفن دل بسپارید و گوشتان را بر اصوات تفرقه افکنانه سپاهیان ابلیس ببندید.
در حدّ توان خویش ، کمکهای مادّی و معنوی خود را نثار برادران و خواهرانی کنید که در عزمشان نسبت به این سفر موانعی وجود دارد.
❤️ ۲۰.فراموش نکنید شاید یکی از همین هزاران عزیزی که از کنارشان عبور می کنید مولا و صاحبمان حضرت ولی عصر ارواحنا فداه باشند.
احترام زائران حضرت امام حسین (علیه السّلام) و این مسیر مقدّس را حفظ کنید....