12607-fa-salman farsi olguye zendegi shiei.pdf
1.65M
📗سلمان فارسی الگوی زندگی شیعی،مهدوی
✍ نویسنده: محمد رضایی آدریانی
🔸 فایل pdf
📖۲۰۲صفحه
🔰 درباره کتاب
📌این کتاب به روشی جدید و به صورت زبان حال نگاشته شده و همین مطلب مخاطب را نسبت به مطالعه کتاب بسیار ترغیب کرده و ارتباط خوبی بین او و کتاب برقرار میکند و مثل این است که خود جناب سلمان فارسی با خواننده صحبت میکند.
📌کتاب سلمان فارسی الگوی زندگی شیعی، مهدوی شامل موضوعاتی همچون «چرا سلمان»، «تولد یک ایرانی»، «سرزمین من ایران»، «از آتشکده تا صومعه»، «مهمترین انتخاب زندگیام»، «در جستو جوی نشانهها»، «اولین دانشگاه، آخرین پیامبر»، «شناسنامه جدید من؛ سلمان»، «راز آفرینش»، «فطرتآباد» و «دیروز، امروز، فردا» است.
📌در بخش دیگری از این کتاب موضوعات «قدر فرصتها»، «سلمان محمدی»، «نسل سلمان»، «شیعه علی علیهالسلام»، «باب علی علیهالسلام»، «الگوی تقیه شیعی»، «مدرسه سلمان محمدی»، «آخرین سفر حج»، «روزی سخت برای اهلبیت علیهمالسلام»، «بازگشت شکوهمند»، «میراث سلمان» و «رسالتها، مسؤولیتها، راهبردها» به چشم میخورد.
#سلمان_فارسی_الگوی_زندگی_شیعی_مهدوی
#زندگینامه
#سبک_زندگی
https://eitaa.com/alzahranasr_lib
♦️ بخشی از کتاب سلمان فارسی الگوی زندگی شیعی ، مهروی
🔰ذیل موضوعی با عنوان راز آفرینش این کتاب آمده است:
📌 پس از تشکیل زندگی و یافتن هویتی جدید هم، دوست و همنشین همیشگیام ابوذر بود. یک روز که در مسجدالنبی صلی الله علیه و آله به انتظار نماز نشسته بودیم، از من پرسید
➖ «تو که هر شب از پیامبر دانش میآموزی، بهترین دانشی که از ایشان آموختی چه بوده؟
➕گفتم بهترین مطلبی که از ایشان فرا گرفتم، پاسخی بود که از نوجوانی ذهنم را مشغول ساخته بود و آن اینکه ما انسانها چه فرقی با دیگر موجودات داریم و هدف از آفرینش ما چیست؟
➖ ابوذر گفت: میدانم سطح علم تو از من بالاتر است، ولی میشود که جوری بگویی که من هم بفهمم.
➕گفتم: تو که قبل از من حافظ سوره های مکی قرآن بودی، آیه های چهار تا نه سوره سجده را بخوان.
ابوذر نیز شروع به خواندن کرد....
➖ابوذر وقتی قرائت را تمام کرد گفت: از این قرائت زیبا با لحن حجازی لذت بردی؟
➕گفتم اگر معنا و تفسیرش را بدانی بیشتر لذت خواهم برد.از حبیب و محبوبم، محمد صلیالله علیه و آله شنیدم که میفرمود: زمانی که خداوند میخواست دنیا را بیافریند، اولین چیزی که آفرید، کاملترین و بهترین چیز، یعنی نور بود. این نور مساوی با عقل و دانایی بود و چون خدای علیم و حکیم، آن را آفریده بود، پس مثل آفریدگارش میفهمید و معدن و مخزن دانشها بود».
➖ابوذر شگفت زده پرسید: یعنی آن نور بی روح و مرده میفهمید؟ و میدانست؟
➕باخنده گفتم: مگر چیزی که مثل سنگ مرده و بی روح است میفهمد و میداند؟
➖ابوذر گفت: خودت گفتی نوری که خدا آفرید مثل نور خورشید بود، ولی میفهمد!
➕گفتم نوری که از آن سخن میگویم، با نورهای زمینی فرق دارد و متعلق به عالم فرشته ها و آسمان هاست...
#سلمان_فارسی_الگوی_زندگی_شیعی_مهدوی
#بخشی_از_کتاب
#کتابخوانی
https://eitaa.com/alzahranasr_lib
💠 معرفی سایت
♦️ جستجو گر جُهد
🔰 درباره سایت
📌جستجو گر جُهد جستجو در بین بیش از ۵۰۰۰۰ جلد کتاب ، نشریه و تقریر علوم اسلامی را برای محقق فراهم می کند .
این جستجوگر عنوان کتاب شما را در ۴منبع، کتابخانه مدرسه فقاهت، کتابخانه اهل سنت، مدارک اسلامی ، و تقریرات جستجو میکند
📌آدرس سایت
https://johd.ir/
#معرفی_سایت
#منبع_یابی
#جهد
https://eitaa.com/alzahranasr_lib
13.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 زندگی نامه اجمالی فیلسوف، عارف و فقیه شیعه علامه طهرانی
🔸فایل MP4
🕔مدت زمان: ۸:۱۸
◾️نهم صَفر؛سالگرد رحلت مرحوم علّامه آیتالله حاج سیدمحمّدحسین حسینی طهرانی
🔹 از اختراع در مدرسهی آلمانیها تا تألیف ۹۰جلد (۳۰هزارصفحه) علوم و معارف اسلام
🔸استادِ سلوکی آیتالله شهید مطهری
🔹 رهبر معظم انقلاب: علامه طهرانی از جمله فرزانگان معدودی بودند که مراتب برجسته علمی را با درجات والای معنویت و سلوک تواماً دارا بودند .
#علامه_طهرانی
#زندگینامه
https://eitaa.com/alzahranasr_lib
501083.pdf
6.61M
📗 روح مجرد
✍ نویسنده: علامه سید محمد حسین حسینی طهرانی
🔸 فایل pdf
📖۸۶۲صفحه
🔰 درباره کتاب
📌این کتاب یادنامه موحد عظیم و عارف کبیر حاج سید هاشم حداد ( افاض الله علینا من برکات تربته ) که از اقدم و افضل تلامذه اخلاقی کبیر عارف بالله و بامرالله آیت الله العظمی حاج سید علی قاضی طباطبایی تبریزی ( نفعنا الله و المسلمین من برکات علومه ) است ، و اصلی ترین کتابی است که آیت الله کمیلی، به سالکین طریق توصیه و دستور مطالعه آن را می فرمایند .
📌کتاب در ۱۲ بخش تنظیم شده که مهمترین عناوین آن عبارت است از :
سفرنامه های حضرت آقای حداد (ره) و حضرت علامه طهرانی (ره) – خاطراتی از زندگی و سلوک حضرات سید علی قاضی ، هاتف قوچانی – انصاری همدانی – شیخ عباس طهرانی – سید جمال گلپایگانی و … ( رحمت الله علیهم ) – شیوه زندگی ، سلوک ، حالات فنا و جذبات مرحوم حداد (ره) – لزوم استاد خبیر در راه – کیفیت حالات مرحوم حداد (ره) – ادعیه و اوراد و اشعاری که مرحوم قاضی و آقای حداد بر آنها مداومت یا توجه خاصه داشته اند – اوضاع حوزه نجف و نحوه برخورد زعما ، حکومت و عوام با عرفان و عرفا – شجره نامه مرحوم حداد – ملاقاتها ، مراودات ، بیانات و زیارتهای جناب سید هاشم (ره) – کیفیت زندگی اولیای الهی – ذکر معجزات ، کرامات و مناقب حضرت ابی الحسن علی بن موسی الرضا (ع) – دیدارهای مرحوم آقای حداد (ره) در مسافرتهایشان با احباء و اولیای الهی_گذری بر زندگی و آرای شیخ اکبر محسنی الدین _نقد شیخیه و حلاج_ و...
#روح_مجرد
#علامه_طهرانی
#آیت_الله_سید_هاشم_حداد
#زندگینامه
https://eitaa.com/alzahranasr_lib
«کتاب #روح_مجرد، کتاب بسیار خوبی است.
چاپ اول را خود علامه طهرانی به من دادند. و آنقدر برایم جالب بود که ۳روزه آن را خواندم.
علامه طهرانی این کتاب را به عنوان یک تحفه ای برای ما باقی گذاشتند.
بنده این کتاب را ۷بار خوانده ام
https://eitaa.com/alzahranasr_lib
♦️ بخشی از کتاب روح مجرد
نخستین تجرد روحی برای سیدهاشم حداد در کربلا پیدا شد و این به برکت #صبر و #خویشتن_داری فوق العاده زیاد در قبال بد اخلاقیهای مادر همسر ایشان بود. البته استاد ایشان، آیت الله قاضی به سید دستور اکید داده بود که چنین رویه ای را پیشه خود سازد و از آن تخطی ننماید. سیدهاشم خود در این باره می فرماید:
«از دستورات مرحوم آقای قاضی ابدا تخطی و تجاوز نمی کردم و آنچه این مادر زن بر مصائب ما می افزود، تحمل می نمودم. تا یک شب تابستان که چون پاسی از شب گذشته بود، از بیرون، خسته و فرسوده و گرسنه و تشنه به منزل آمدم که در اطاق بروم. مادر زنم ... تا فهمید من از در وارد شده ام، شروع کرد به بد گفتن، ناسزا و فحش دادن، و همین طور بدین کلمات مرا مخاطب قرار دادن ... این زن صدای خود را بلند کرد ... به طوری که نه تنها من بلکه همسایگان [هم [می شنیدند. به من سبّ و شتم و ناسزا گفت ... همین طور می گفت تا حوصله ام تمام شد. [اما [بدون آنکه به او پرخاش کنم و یا یک کلمه جواب دهم، از پله های بام به زیر آمدم و از درخانه بیرون رفتم و سر به بیابان نهادم ... در این حال ناگهان دیدم من دو تا شده ام: یکی سیدهاشمی که مادر زن به او تعدی می کرده وسب و شتم می نموده است؛ و یکی من هستم که بسیار عالی و مجرد و محیط می باشم و ابدا فحشهای او به من نرسیده است. آن سیدهاشم سزاوار همه گونه فحش و ناسزاست و این سیدهاشم که اینک خودم می باشم، نه تنها سزاوار فحش نیست، بلکه هر چه هم فحش بدهد و سبّ کند و ناسزا گوید به من نمی رسد. در این حال برای من منکشف شد که این حال بسیار خوب و سرور آفرین و شادی زا فقط در اثر تحمل آن ناسزاها و فحشهایی است که وی به من داده است. و اطاعت از فرمان استاد، مرحوم قاضی، برای من فتح این باب را نموده است. و اگر من اطاعت او را نمی کردم و تحمل اذیتهای مادر زن را نمی نمودم، تا ابد همان سیدهاشم محزون و غمگین و پریشان و ضعیف و محدود بودم.»
#روح_مجرد
#کتابخوانی
https://eitaa.com/alzahranasr_lib