40.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاطرات آقای مهندس ابوالحسنی از زمان حضور حضرت امام خمینی در مدرسه علوی
48.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاطرات آقای مهندس نیلی از زمان حضور حضرت امام خمینی در مدرسه علوی
240111_002.MP3
26.62M
تجلیل از پیش کسوتان جهاد و مبارزه در دوره ستم شاهی با حضور فرزند گرامی سید علی اصغر رخ صفت
صدور پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب اسلامی برای درگذشت مرحوم سید علی اصغر رخ صفت، این سؤال را برای نسل جوان ایجاد کرد که او که بود و چه نقشی در جمهوری اسلامی ایران داشت که منجر به صدور پیام تسلیت از طرف رهبر معظم انقلاب برای درگذشتش شد.
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی دانا هجدهم شهریور ماه بود که پیام تسلیت حضرت آیتالله خامنهای به مناسبت درگذشت حاج سیدعلیاصغر رخصفت از مبارزان و خیرین قدیمی منتشر شد.
صدور پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب اسلامی برای درگذشت مرحوم سید علی اصغر رخ صفت، این سؤال را برای نسل جوان ایجاد کرد که او که بود و چه نقشی در جمهوری اسلامی ایران داشت که منجر به صدور پیام تسلیت از طرف رهبر معظم انقلاب برای درگذشتش شد.
سید علی اصغر رخصفت در سال 1316 در خیابان لرزاده در تهران به دنیا آمد. پدرش سیدابوطالب از ارادتمندان آیتالله حاج علیاکبر برهان بود که مسجد وی به نام لرزاده از مراکز فعالیت شهید نواب و فدائیان اسلام به شمار میرفت. وی نیز از دوران نوجوانی در مسجد لرزاده به جمع مریدان حاج شیخ علیاکبر برهان پیوست.
در همین دوران با فعالیتهای نواب صفوی و فدائیان اسلام نیز آشنا شد و در جریان تحصن فدائیان اسلام در زندان قصر به همراه 40 تا 50 نفر از نمازگزاران مسجد لرزاده به دیدار آنها رفت. در مدت حضور در مسجد لرزاده با حاج مهدی عراقی آشنا شد و پس از آن نیز با مبارزانی چون حبیبالله عسکراولادی، اسدالله لاجوردی، صادق امانی و ... آشنا شد...
مرحوم حاج سید علی اصغر رخصفت یکی از اعضای مؤسس جمعیت مؤتلفه اسلامی (حزب مؤتلفه اسلامی) بود که در مبارزات قبل از پیروزی انقلاب اسلامی نقش مؤثری داشت.
وی که از مریدان شهید نواب صفوی و یاران آیت الله مهدوی کنی به شمار می آمد، اولین مدیرعامل سازمان اقتصاد اسلامی ایران بود.
سازمان اقتصاد اسلامی ایران جانشین بانک اسلامی ایران می باشد که در فرود و فراز دخالت ها نام بانک به سازمان تغییر یافته است. برای آشنایی علاقه مندان گوشه ای از آنچه به بانک اسلامی ایران گذشته است به آگاهی می رسد.
سازمان اقتصاد اسلامی (بانک اسلامی ایران) مجموعه ای است که به دستور امام خمینی (قدس سره الشریف) در فروردین ماه 1358 برای ایجاد الگوی جدیدی از بانکداری تأسیس شد تا بانکداری بدون ربا را اولویت خود قرار دهد.
240112_001.MP3
12.32M
🔉 #گزارش_صوتی
✨ جایگاه و بهره وری از " تمثیل " در #تربیت_فرزند
📃 جلسه سی و ششم
📖 خواهیم شنید: 👇
کاری که محبت ما را به خدا زیاد می کند؟
علت استغفار انبیا و ائمه چیست؟
اعمالی که در پرونده ضبط می شود؟
معنای عبادت؟
👤 سخنرانی آقای دکتر #کلهری
🗓 ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۲ - جلسه هفتگی دوشنبهها بعد از نماز صبح
📍مسجد الزهرا سلاماللهعلیها
🆔 @alzahratarigh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیان خاطرات مرحوم سید اصغر رخ صفت توسط فرزند گرامی ایشان
240112_002.MP3
29.84M
شب میلاد امام حسین ( ع )
و مدیحه سرایی ذاکر اهل بیت ( ع )
آقای یحیایی
240112_003.MP3
51.08M
شب میلاد امام حسین ( ع )
و مدیحه سرایی ذاکر اهل بیت ( ع )
آقای برخوردار
جلسه سوم .aac
27.43M
🔉 #گزارش_صوتی
✨ مروری بر پیشینه، خاستگاه و #دستاوردهای_انقلاب_اسلامی با رویکرد بصیرت افزایی
👤 سخنرانی سردار #حسن_زاده
📃 جلسه سوم
🗓 مراسم هفتگی یکشنبهها - بعد از نماز صبح
📍مسجد الزهرا سلاماللهعلیها
🆔 @alzahratarigh
جلسه چهارم.aac
30.58M
🔉 #گزارش_صوتی
✨ مروری بر پیشینه، خاستگاه و #دستاوردهای_انقلاب_اسلامی با رویکرد بصیرت افزایی
👤 سخنرانی سردار #حسن_زاده
📃 جلسه چهارم
🗓 مراسم هفتگی یکشنبهها - بعد از نماز صبح
📍مسجد الزهرا سلاماللهعلیها
🆔 @alzahratarigh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چطور در این شرایط، مردم را برای مشارکت در #انتخابات دعوت کنیم؟
این ۸دقیقه را
هم بارها ببینید
هم ذخیره کنید
هم حفظ کنید
🆔 @alzahratarigh
240113_004.MP3
24.26M
خاطرات ماندگار جانباز دفاع مقدس برادر طاووسی
240113_003.MP3
28.36M
📚 #روایت_کتاب
🔖 عقیله
🆔 @alzahratarigh
گروه فرهنگ | شهرآرانیوز، پانزدهمین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد، شنبه ۲۴ دیماه با حضور جمعی از مسئولان فرهنگی کشور به کار خود پایان داد و منتخبان این دوره از جشنواره در بخشهای مختلف معرفی شدند. در بین منتخبان این دوره از جشنواره، کتاب «عقیله» نوشته «الهام امین» که توسط انتشارات «به نشر» منتشر شده، به عنوان تنها اثر از استان خراسان رضوی در این جشنواره، توانست در بخش «مستندنگاری» جشنواره به عنوان اثر شایسته تقدیر معرفی شود.
«عقیله» سرگذشت بانوی صبر و مقاومت، حضرت زینب (س) است که نویسنده تلاش کرده است در قالب یک اثر پژوهشی و البته با زبان روایت، بخشهای مختلف زندگانی ایشان را در زمان حضور ۶ معصوم روایت کند. آنگونه که دکتر «محمدحسین رجبی دوانی» پژوهشگر تاریخ اسلام در مقدمه این کتاب نیز بر آن تاکید کرده، مولف کتاب در بیان فرازهای مهم شخصیت حضرت زینب (س) چیزی را فروگذار نکرده و نقش آفرینیهای ایشان در مقاطع گوناگون تاریخی را با قلمی شیوا برای خوانندگان بازگو کرده است. این اثر در هجدهمین دوره کتاب سال استان خراسان رضوی نیز توانسته بود جایزه کتاب سال استانی را به خود اختصاص دهد. به بهانه برگزیده شدن این اثر در جایزه ادبی جلال آل احمد، گفت و گویی با «الهام امین» مولف این اثر داشته ایم که آنچه در ادامه خواهد آمد، ماحصل این گفتگو است.
از «شالی از شکوفه» تا «عقیله»
متولد تیرماه ۱۳۵۸ در شهر مشهد هستم. هر چند که اصالتا اهل شهرستان گناباد هستم. در حوزه علوم انسانی تحصیل کرده ام و در حال حاضر، دانشجوی مقطع دکتری علوم سیاسی هستم. ضمن این که در اداره کل صدا و سیمای خراسان رضوی مشغول فعالیت هستم. فعالیت خود در حوزه ادبی را از سال ۱۳۷۵ و با شعر آغاز کرده ام و بیش از عنوان «نویسنده»، با عنوان «شاعر» شناخته میشوم. در قالبهای مختلف شعر کلاسیک فعالیت میکنم.
نخستین مجموعه شعر من نیز با عنوان «شالی از شکوفه» در سال ۱۳۸۸ منتشر شد که از سوی انجمن قلم ایران، جایزه قلم زرین سال را به خود اختصاص داد. یک مجموعه شعر دیگر از اشعار من نیز آماده چاپ است که به دنبال ناشر برای چاپ آن هستم. طی دوران فعالیت در زمینه شعر، از محضر اساتیدی همچون مرحوم «محمد قهرمان»، مرحوم «ذبیح الله صاحبکار» و «مصطفی محدثی خراسانی» بهره برده ام. البته چند سالی است که به دلیل مشغلههای کاری، حضورمستمر در جلسات شعر نداشته ام. اما تلاش کرده ام ارتباط خود را با این جلسات حفظ کنم. ضمن آن که در یکی از مهمانیهای ماه مبارک رمضان در حضور رهبر انقلاب اسلامی نیز اشعار خود را ارائه کرده ام.
«عقیله»؛ کتابی که برای دل خود نوشته ام
«عقیله» برای من یک کار جوششی بود که آن را برای «دل» خود نوشته ام. سالها پیش کتابی درباره زندگی حضرت زینب (س) خوانده بودم و تلقی من این بود که اطلاعات ما نسبت به زندگی و ابعاد مختلف شخصیت این بانوی اسلام، بسیار ناچیز است؛ لذا تصمیم گرفتم درباره ایشان بنویسم. حدود ۲ سال فقط در این زمینه فعالیت پژوهشی داشتم تا اطلاعات کاملی در این زمینه کسب کنم و پس از آن نیز مشغول نوشتن شدم. اما چون تخصص من تاریخ اسلام نبود، به دنبال شخصی بودم که در این زمینه بتوانم از او در زمینه منبع شناسی و اسناد تاریخی کمک بگیرم. به صورت کاملا اتفاقی با دکتر «محمدحسین رجبی دوانی» آشنا شدم و ایشان هم بدون چشمداشت و بزرگوارانه، در تمام مسیر نگارش با من همراهی کرد. در مسیر نگارش و تا زمان چاپ کتاب، ۳ بار آن را مطالعه کرد و به لحاظ تاریخی روی آن ویرایشهای لازم را انجام داد. ضمن این که در منبع شناسی هم بسیار به من کمک کرد. نگارش این کتاب با توجه به مشغلههای کاری که داشتم، حدود ۵ سال طول کشید.
روایتی از زندگی حضرت زینب (س) در کنار معصومان
در این کتاب تلاش کردم نگاه جامعی به ابعاد زندگی حضرت زینب (س) داشته باشم. با توجه به این که ایشان در زمان حیات خود، حضور ۷ معصوم را درک کرده بودند، تلاش کردم فصول مختلف کتاب را با همراهی ایشان با معصومین (ع) همراه کنم. صرف نظر از امام محمد باقر (ع) که در زمان حیات حضرت زینب (س) در دوره طفولیت به سر میبردند، تلاش کردم دسته بندی ۵ فصل کتاب به گونهای صورت بگیرد که در فصل نخست آن وقایع زندگی به همراه پیامبر (ص) و حضرت زهرا (س)، در فصل دوم همراهی با امیرالمومنین علی (ع)، در فصل سوم همراهی با امام حسن (ع)، در فصل چهارم همراهی امام حسین (ع) و در فصل پنجم نیز حضور ایشان در کنار امام سجاد (ع) به تصویر کشیده شود. این اثر با وجود پژوهشهای صورت گرفته در آن، با زبان روایت به بازگو کردن ابعاد شخصیت ایشان میپردازد.
«علاقه به تاریخ اسلام» و «سابقه سرودن شعر» در نگارش اثر کمک کرد با وجود آن که رشته تخصصی من تاریخ اسلام نبود، اما علاقمندی زیادی به این رشته داشتم و مطالعاتی نیز در این زمینه داشتم. ضمن این مطالعه رمانهای تاریخی نیز از جمله علاقمندیهای من در مطالع
ات بود و همه اینها در نگارش این اثر به من کمک میکرد. ضمن این که سابقه سرودن شعر نیز برای من اثر مثبتی در نگارش این اثر داشت و کمک کرد که قلم متفاوتی در نگارش به کار بگیرم.
نحوه روایت کتاب به گونهای است که گویا نویسنده در مورد اتفاقات صورت گرفته با حضرت زینب (س) گفتگو میکند و کتاب نیز ماحصل همین گفتگوها است. نباید همانند یک فرد عادی در برابر چنین شخصیت فاخر و بزرگ اسلام صحبت میکردم که از ویژگیهای شخصیتی ایشان، بلاغت در سخنوری بوده است؛ بنابراین بهره گیری از سوابق سرودن شعر در این زمینه به من بسیار کمک کرد تا سبک نوشتن خود را انتخاب کنم و بخشی از موفقیت کتاب را نیز مدیون همین ذوق شاعری میدانم. البته مسیر نگارش هم برای من بسیار جذاب بود و رها شدن از چارچوبهای شعر کلاسیک هم احساس خوبی در نوشتن به من میداد. الآن هم برنامه جدی دارم که نوشتن را ادامه دهم و علاقه زیادی به این پیدا کرده ام که به جای شاعر بودن، نویسنده باشم. البته به این معنا نیست که شعر را رها کنم.
بسیاری از ناشران شناخت درستی از بازار ندارند
برای چاپ این کتاب مشکلات زیادی داشتم. پس از نگارش کتاب، بیش از ۲ سال به دنبال آن بودم که یک ناشر آن را چاپ کند. متاسفانه حتی ناشران دولتی هم حتی حاضر به مطالعه اثر نبودند و حتی مدیر یکی از این انتشارات هم که از روحانیون است، به من گفت که اینگونه کتابها بازار ندارد! این نگاه تجاری به یک فعالیت و اثر فرهنگی، آسیبهای زیادی به دنبال دارد.
با دیدن اینگونه رفتار ناشران، حتی بنا داشتم با دفتر رهبری مکاتبه کنم و گلایههای خود را در این زمینه مطرح کنم. در صدد آن بودم که اگر ناشری چاپ کتاب را نپذیرد، خودم وامی بگیرم و کتاب را منتشر کنم. زمان زیادی برای پژوهش و نگارش کتاب گذاشته بودم و اگر این کتاب چاپ نمیشد، نتیجه همه آن زحمات از بین میرفت. اما در نهایت مدیران «به نشر» پذیرفتند که این کتاب را چاپ کنند. خود را مدیون به نشر میدانم و اگر آنها این اثر را با چنین کیفیتی چاپ نمیکردند، شاید کار من چنین نتیجهای نداشت.
اتفاقا از زمان چاپ کتاب در آذرماه گذشته تا مردادماه امسال و در مدت زمان کمتر از یک سال، این کتاب حداقل به چاپ پنجم رسیده و جزو کتابهای پرفروش این انتشارات بود. بر خلاف این تصور که کتابهای با این موضوعات خریدار ندارد و برای ناشر توجیه اقتصادی ندارد، چاپ این کتاب و چاپهای مجدد آن نشان داد که جامعه به اینگونه آثار نیز به شدت گرایش دارد و بسیاری از ناشران، شناخت درستی از بازار ندارند. ضمن این که بازخوردهای این کتاب در فضای مجازی نیز نشان میداد که مخاطبان نیز از کتاب راضی بودند.
240114_001.MP3
28.06M
🔉 #گزارش_صوتی
✨ #آسیب_شناسی_تربیتی_جوامع_اسلامی
👤 سخنرانی آقای مهندس #ولدخانی
📃 جلسه ششم
🗓 مراسم هفتگی چهارشنبه ها - بعد از نماز صبح
📍مسجد الزهرا سلاماللهعلیها
🆔 @alzahratarigh
240114_002.MP3
32.42M
امامت در آئینه زیارت جامعه
شب میلاد امام سجاد ( ع )
السلام علی ائمه الهدی
نسبت امام و دین؟
240115_001.MP3
10.59M
📚 #روایت_کتاب
🔖 سلفی با خراب کار
🆔 @alzahratarigh
معرفی کتاب سلفی با خرابکار
کتاب سلفی با خرابکار نوشتهی طاهره مشایخ دربارهی نوجوان کنجکاوی است که در میان عکسهای انقلابی با تصویر یکی از اقوام خود روبرو میشود، آن هم به عنوان یک ساواکی شکنجهگر! این اثر رتبهی سوم بخش رمان کودک و نوجوان جشنوارهی شعر و داستان انقلاب را در سال 1399 به دست آورد.
دربارهی کتاب سلفی با خرابکار:
طاهره مشایخ در این رمان جذاب داستان پسری به نام یونس را روایت میکند که در نمایشگاه عکسهای دوران انقلاب مرد ساواکیای را میبیند که بسیار شبیه به یکی از اقوام مادریاش است. این شباهت به حدی زیاد است که یونس نمیتواند در برابر کنجکاوی خود مقاومت کند و تمام سعی خود را میکند تا به راز این فرد پی ببرد؛ رازی که به سادگی کشف نمیشود!
شما دربارهی داستان سلفی با خرابکار چه فکری میکنید؟ اگر این اتفاق برای شما رخ میداد آیا ماجرا را پیگیری نمیکردید؟ به نظرتان یونس میتواند دلیل این شباهت را پیدا کند؟
رمان به یادماندنی سلفی با خرابکار داستان هیجانانگیزی دارد و شما را تا پایان با خود همراه میکند. فراموش نکنید که افراد کنجکاو از این کتاب لذت بیشتری خواهند برد.
کتاب سلفی با خرابکار مناسب چه کسانی است؟
این داستان مناسب نوجوانهایی است که به آثار انقلابی، رازآلود و هیجانانگیز علاقه دارند.
در بخشی از کتاب سلفی با خرابکار میخوانیم:
صبح بهزور بیدار میشوم. دستم خواب رفته. نگو روی لبۀ کتاب مانده و قرمز شده است. شب افکار جورواجور پشتسرهم توی ذهنم رژه میرفتند و تمامی نداشتند. مامانخان آلبوم را کجا گذاشته؟ آشپزخانه و زیر تخت و کابینتها را گشته بودم، نبود.
مامانتاجی کِی از ماسال برمیگردد؟ ایکاش زودتر بیاید. ایکاش میشد بهش زنگ بزنم. حالا از مامانتاجی چه بپرسم؟ امکان نداشت حرفی نزند. کشتهمردۀ خاطره تعریف کردن است. همیشه از پدر و مادر و خانوادهاش میگوید. از غذاها، روضههای هفتگی که قدیمها داشتهاند.
تمام مردهای فامیل را در ذهنم ردیف کرده بودم. من فامیل مامانخان را زیاد ندیده بودم. همه تهران هستند. خود مامانتاجی هم تهرانی است. هرچه بیشتر فکر میکردم، گیجتر میشدم. مردی که در عکس نمایشگاه دیدم، خیلی شبیه عکسی است که مامانتاجی قاب کرده روی طاقچه گذاشته. زیر عکس با ماژیک سیاه نوشته شده:
«شهیدِ راه حق.»
شاید برادر این عکس ساواکی بوده؟ یا شاید پدرش؟ اما بابا گفت شوهرخالۀ مامان هم انقلابی بوده. نمیشود هم انقلابی بود و هم ساواکی؟
240116_001.MP3
8M
🔉 #گزارش_صوتی
📜 #دروس_اخلاق_و_معارف_اسلامی
👈 با موضوع: نقش اعمال از مرگ تا قیامت ( ۱۱ )
📖 خواهیم شنید: 👇
1⃣ عوامل پیوند و قطع رابطه با اعمال
👤 سخنرانی حجت الاسلام #فضائلی
🗓 جلسات اخلاق و تربیت اسلامی بعد از نماز صبح
📍مسجد الزهرا سلاماللهعلیها
🆔 @alzahratarigh