همه امامزاده ها نورند؛ ولی در بین امامزادهها بعضی شان مثل حضرت زینب و حضرت معصومه معیناند. هزار و خوردی سال که از وفاتشان میگذرد یکسره استاد بودهاند، یکسره کمک میکردند. بخاطر این عبادت بسیار مهم خدا به آنها عظمت داده است. در همین شهر قم این همه امامزاده است، چرا حضرت معصومه این قدر عظمت پیدا کرده؟ به خاطر خدمتی است که روح مطهّرش میکند.
حالا در شام قبر مطهّر حضرت رقیه و حضرت زینب میدرخشد و در قم حضرت معصومه؛ این ها مفت و مجّانی داده نشده، این به خاطر این است که این ها کمر همّت بستهاند. همین الان هم به شما کمک میکنند، به شرط این که دست به دست آنها بدهید، دامنشان را ول نکنید.
نمایندهٔ فاطمه زهراست حضرت زینب، از یک نفر سوال کرده بودند حضرت زهرا را کجا زیارت کنیم؟ فرموده بودند: حضرت معصومه را زیارت کنید. زیارت این ها، عظمتی که خدا به آنها داده مجّانی نیست، به خاطر این است که این ها به اولیاء خدا کمک میکنند...
از سخنان حضرت استاد آیت الله سیّد حسن ابطحی
@alzekr_alhakim
این دنیا جلسه امتحان است و خدای تعالی در این جلسه امتحان از دو فرد خیلی شاکر و ممنون است؛ و آن یکی کسی که خوب امتحانش را بدهد
و دوّم معلّمی که روی سر شاگردان بایستد و اشتباهاتشان را بگوید، کلماتی که آنها را به یاد مسائل امتحانیشان میاندازد به اینها در گوشی شده، در جمعیّت شده بگوید قرآن این است خدای تعالی پیغمبر اکرم را فرستاده، ائمه اطهار را فرستاده و انشاللّٰه شماها کوشش میکنید در صف آنها واقع بشوید و علاوه اینکه خودتان امتحاناتتانخوب است، امتحانات دیگران را هم تصحیح کنید، ورقه های امتحانی دیگران را بهشان تذکر بدهید و دعوات به سوی خدا بکنید
هم با عملتان، هم با کلامتان و بیشتر از همه با عملتان!...
از فرمایشات حضرت آیت اللّٰه سیّد حسن ابطحی
سخنرانی در تاریخ: ۲۴جمادی الثانی ۱۴۲۳
@alzekr_alhakim
#آیات_قرآن #اخلاق
سؤال صد و هشتاد و هشتم:
منظور از این آیه «یا أَیهَا الَّذِینَ آمَنُوا لا تُقَدِّمُوا بَینَ یدَی الله وَ رَسُولِهِ وَ اتقوا الله إِنَّ الله سَمِیعٌ عَلِیمٌ» که بر خدا و رسولش پیشی نگیرید چیست؟
پاسخ ما:
انسان نباید در دین، خودسرانه حرکت کند چرا که پروردگار متعال حاکم مطلق است.
در قرآن شریف آمده که «إِنِ الْحُکمُ إِلاّ لِلّهِ» حکومت و حاکمیت مخصوص خداست. علت این است که خدا خالق و مالک ما است، صددرصد اختیاردار ما است، مصالح ما را از ما بهتر میداند. پس بنابراین هر کس فرمانبردارتر بود، هر کس بندگیاش بهتر بود مقام و رفعتش هم در نزد خدا بیشتر خواهد بود.
این آیات شریفه میفرماید بر خدا مقدم نشوید.
سؤال پیش میآید که مگر میشود انسان بر خدا مقدم شود؟
بله اگر گفتی سلیقه من این است و در دستورات اسلامی غیر از سلیقه شما گفته شده بود، تو بر خدا مقدم میشوی!!!
یکی از امتیازات اهلبیت علیهم السّلام که حتی در زیارتها هم به آن اشاره شده و خدا درمورد ملائکه هم فرموده است این است که در کلام پیشی بر خدا نمیگیرند و مطیع هستند. با بیان مطلبی این مسأله روشنتر میشود که ما معتقدیم خدا قرآن را در شب قدر اوّل بر حضرت رسول اکرم صلی اللّٰه علیه وآله نازل فرموده است و ایشان تمام قرآن را میدانستند و بلکه حضرت علی علیهالسّلام هم میدانستند و حتی از خود قرآن هم استفاده میشود که خدا میفرماید در بیان قرآن قبل از آنکه وحی آن بر تو نازل شود عجله نکن.
البته حضرت رسولاکرم صلّی اللّٰه علیه وآله عجله نمیکردند ولی خدای تعالی این مطلب را برای ما روشن میکند که قرآن بر حضرت رسولاکرم صلّی اللّٰه علیه وآله طبق سوره قدر و دخان در شب اول قدر نازل شده بود و ایشان قرآن را میدانستند اما در تاریخ این مطلب زیاد به چشم میخورد که از حضرت رسولاکرم صلّی اللّٰه علیه وآله سؤال میکردند و ایشان صبر میکردند تا وحی آن توسط جبرئیل نازل شود بعد جواب سؤال را میفرمودند.
خیلی این مطلب عجیب است که ایشان با اینکه جواب سؤال را بلد بودند و حتی میدانستند در این خصوص آیهای هم هست اما منتظر میماندند تا جبرئیل بگوید بگو و از ناحیه خدا اجازه صادر میشد تا ایشان بفرمایند بندگی تا چه حد!!
تا اجازه از ناحیه خدا صادر نشود رسولاللّٰه صلّی اللّٰه علیه وآله هیچ نمیفرمایند.
حتی گاهی ایشان چهل روز منتظر میشد و معطل میماند و عدهای فکر میکردند که حضرت رسولاکرم صلّی اللّٰه علیه وآله نمیدانند که نمیگویند.روایتی در این خصوص از حضرت رسول اکرم صلّی اللّٰه علیه وآله نقل شده است که میفرمایند همه اخبار مربوط به دین به من وحی شده بود قبل از اینکه حضرت آدم علیهالسّلام خلق شود. که سنی و شیعه این روایت را نقل کردند و ایشان تا اجازه صادر نمیشد هیچ نمیفرمودند که اگر بگوید از بندگی خدا خارج شده است و بر خدا مقدم شده است. تا این حد انسان باید مطیع باشد! پس بنابراین در هیچ کاری نباید از خودتان اظهار نظر کنید حتی در جنبههای بدنی هم نباید مقدم بر امام علیهالسّلام شد چرا که باید آداب را رعایت کرد، چه برسد به کلام و سخن و عمل که باید مطیع آنها بود. کتاب پاسخ به سؤالات قرآن / سؤال صد و هشتاد و هشتم @alzekr_alhakim
37.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ویدئو
🔹زیارت آل یاسین در محضر حضرت آیت اللّٰه سیّد حسن ابطحی
🔹در تاریخ: 1417.10.26
@alzekr_alhakim