eitaa logo
این عماریون
376 دنبال‌کننده
237.8هزار عکس
64.5هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
♦ویژگی های يک نامزد اصلح از نگاه رهبرم معظم انقلاب این ها را به خاطر داشته باشیم و درست انتخاب کنیم
♦️ دونالد ترامپ به خبرنگاران گفته جنگ با ایران نزدیک‌تر از چیزی بود که فکر کنید
♦روحانی از چه میترسد؟ چرا از ترس مرگ خودکشی میکند؟ بعد از اینکه رهبر انقلاب صریحا منتقدان شورای_نگهبان و روند انتخابات را دروغگو خواند.. تزویرشان را به رخ کشید.. او دوباره ادامه میده.. این گستاخی دلیلش چیه؟ او خود را در پایان خط می بینند
⚫ سخن‌نگاشت | تا همه‌پرسی فلسطینیان، مقاومت ادامه دارد ▪رهبر انقلاب: مبارزات همه‌جانبه‌ی ملّت فلسطین -مبارزات سیاسی، مبارزات نظامی، مبارزات اخلاقی و فرهنگی- باید ادامه پیدا کند تا کسانی که غاصب فلسطین هستند، تسلیم رأی ملّت فلسطین بشوند. از همه‌ی مردم فلسطین اعمّ از مسلمان و مسیحی و یهودی فلسطینی و آن کسانی که در خارج فلسطین تبعید‌شده‌ی از فلسطین هستند، نظرخواهی بشود، و اینها معیّن کنند که چه نظامی در فلسطین حاکم باشد و همه تسلیم آن باشند. ۹۸/۰۳/۱۵ 🏴@Soleimany.Ir
⚫ رئیس قوه قضائیه: هرگز ‌اجازه خواب راحت را به آمریکایی‌ها ‌نمی‌دهیم رئیسی در صبحگاه مشترک نیرو‌های مسلح بوشهر: ▪حضور مقتدرانه نیرو‌های مسلح اجازه نخواهد داد که آمریکایی‌ها در منطقه هرگز خواب راحت داشته باشند. ▪باید سر به آستان ربوبی بساییم و خداوند متعال را شاکر باشیم که جوانان برومندی به عنوان سرمایه‌های عظیم در این کشورند که پشتوانه امنیت این نظام هستند. ▪شما دژ‌های محکمی در مقابل دشمنان برای حفظ امنیت و عزت و ارزش‌های الهی و زینت کشور و نظام مقتدر ما هستید.
⚫ واعظی: آمریکا برای مذاکره بدون پیش شرط التماس می‌کند، اما قبول نمی‌کنیم‌ / بازار به ثبات رسید رئیس دفتر رئیس جمهور: ▪گویا آمریکا و ترامپ کار دیگری جز این ندارند که ایران با چه کشوری مبادله تجاری می‌کند ▪آمریکا می خواهد جلوی ارتباط ایران با سایر کشورها را بگیرد و 400 نفر در وزارت خزانه‌داری آمریکا روی ایران کار می‌کنند که با دیکر کشورها روابط اقتصادی و بانکی نداشته باشد. ▪در هفت ماه گذشته انواع و اقسام تحریم‌ها اعمال شده اما روی بازار، قیمت کالا و روان مردم اثر نگذاشت اما کار سختی برای فروش نفت و روابط بانکی داریم. ▪آمریکا 12 پیش شرط برای مذاکره گذاشته بود که ما قبول نکردیم اما امروز التماس می‌کنند بدون پیش شرط مذاکره کنید و ما قبول نمی‌کنیم.
ارسال شده از سروش+: . کُشنده تر از کرونا 🔹همه بسیج شده اند تا ویروس کرونا که می گویند بسیار مُهلک است، وارد کشور نشود. درستش هم همین است که مراقب تهدیدها باشیم. بگذریم از این که برخی مقامات آمریکایی با ذوق زدگی گفتند "کرونا، 400 میلیارد دلار خسارت به اقتصاد چین وارد خواهد کرد"، و این، کمی ماجرا را بودار می کند. ♦️اما با فرض این که کرونا به شکل طبیعی به چین رسیده و هیچ تروریسمی در کار نبوده، باید گفت ویروس های به مراتب مُهلک تر و پر خسارت تر هم هست که متاسفانه، مورد هشدار و مراقبت و مواجهه کافی قرار نمی گیرد و وارد کشور می شود. 🔹مثل ویروس غربزدگی و غربگرایی که موجب فلج مغزی یک مدیر یا دستگاه مدیریتی می شود. ویروسی که بر مغز و روحِ هدف حمله سوار می شود و وادار می کند تا مطابق دیکته و تهدید و تطمیع سیاستمداران غربی تصمیم بگیرد. ♦️مدیر ویروسی شده، رمق کار و تلاش ندارد، سرعتش بسیار پایین است، رازداری و صیانت از موجودی در مقابل نفوذ در سیستم و اخلال و دستبرد را نمی داند یا اراده مواجهه ندارد. خودش و همه آنچه به امانت به او سپرده اند، در معرض سرقت هستند. 🔹کشور ما صد و پنجاه سال است از قِبَل نفوذ این ویروس، خسارت های بزرگی را متحمل شده . چه نهضت ها که بر زمین خوردند و استبداد و استعمار برگشت. و بسا فرصت های پیشرفت که ظرف سده اخیر، پیش پای غرب مداری و غرب زدگی قربانی شد. یانکو فیل ها و انگلو فیل ها، صد برابر خطرناک تر از کرونا هستند.
🔴 در بین نیروهای انقلابی بیشتر بوده یا غیرانقلابی؟ 🔻 عمل سیاسی جریان اصلاحات و کارگزاران در 11 انتخابات گذشته 🔹یکی از مباحث چالش برانگیز در رسانه ها و فضای جامعه، مسئله وحدت و ائتلاف بین افراد و احزاب و جریانات سیاسی است. در مطلب قبل، تعداد وحدت و ائتلاف و اختلاف و نتایج آن را در بین جریان انقلابی آنالیز کرده ایم که در 11 انتخابات گذشته، 6 شکست و 5 پیروزی داشته است. در مجموع نیروهای انقلابی در 9 مورد اتفاق نظر و وحدت داشته اند که 5 مورد منجر به شکست و 4 مورد منجر به پیروزی شده؛ در 2 انتخابات هم اختلاف داشته اند که یک مورد پیروزی و یک مورد شکست بوده. اما می خواهیم حالا به جبهه رقیب بپردازیم: 1️⃣ سال 76؛ ریاست جمهوری هفتم؛ وحدت کامل کارگزاران و چپ گرایان = پیروزی خاتمی 2️⃣ سال 78؛ مجلس ششم؛ وحدت کامل کارگزاران، جبهه دوم خرداد و مشارکت = پیروزی 3️⃣ سال 80؛ ریاست جمهوری هشتم؛ وحدت کامل کارگزاران، جبهه دوم خرداد و اصلاحات = پیروزی خاتمی 4️⃣ سال 82؛ مجلس هفتم؛ وحدت کامل کارگزاران و اصلاح طلبان = شکست 5️⃣ سال 84؛ ریاست جمهوری نهم؛ دور اول: تفرق و اختلاف کارگزاران و اصلاح طلبان (مصطفی معین، مهدی کروبی و هاشمی رفسنجانی). دور دوم: وحدت بر هاشمی = شکست 6️⃣ سال 86؛ مجلس هشتم؛ وحدت کامل کارگزاران و اصلاحات = شکست 7️⃣ سال 88؛ ریاست جمهوری دهم؛ تفرق و اختلاف اصلاح طلبان و کارگزاران(توزیع آرا بین میرحسین موسوی، کروبی و رضایی) = شکست 8️⃣ سال 90؛ مجلس نهم؛ تفرق و اختلاف؛ برخی می گفتند باید حضور داشته باشیم برخی می گفتند تحریم کنیم در نتیجه حزب مردم سالاری، حزب اسلامی کار و خانه کارگر حضور فعال داشته و لیست منتشر کردند و شورای هماهنگی اصلاحات، جبهه مشارکت و مجاهدین انقلاب تحریم کردند = شکست 9️⃣ سال 92؛ ریاست جمهوری یازدهم؛ وحدت کارگزاران واصلاح طلبان بر حسن روحانی و کناره گیری محمدرضا عارف = پیروزی روحانی 🔟 سال 94؛ مجلس دهم؛ وحدت کامل کارگزاران و اصلاحات و لیست واحد = پیروزی 1️⃣1️⃣ سال 96؛ ریاست جمهوری دوازدهم؛ وحدت کامل کارگزاران و اصلاح طلبان = پیروزی روحانی 🔹 از 11 انتخابات گذشته، اصلاح طلبان 6 پیروزی و 5 شکست داشته اند. در مجموع 8 بار وحدت داشته اند که نتیجه وحدت 6 پیروزی و 2 شکست بوده؛ سه اختلاف نظر داشته اند که نتایج هر سه شکست بوده. 🔸اگر بخواهیم مقایسه کنیم جریان انقلاب و اصولگرایان 9 بار وحدت داشته اند ولی جریان اصلاحات 8 بار؛ جریان انقلاب دو بار اختلاف داشته اند که یکبار پیروزی و یکبار شکست بهمراه داشته؛ ولی جریان اصلاحات و کارگزاران 3 بار اختلاف داشته که در هر سه مورد شکست خورده اند! 🔹آنالیز انتخابات با آمار و ارقام می تواند پاسخگوی خیلی از سؤالات و ابهامات باشد و می تواند برخی از پیش فرض های غلطی که در ذهن جامعه ایجاد شده را از بین ببرد. یکی از این پیش فرض ها این است که برخی می گویند جریان انقلاب هیچوقت، با هم وحدت نداشته و همیشه شکست خورده! اما وقتی ابعاد قضیه را بررسی می کنیم می بینیم اتفاقاً وحدت جریان انقلابی همیشه بالاتر و بهتر بوده. 🔸باید درست تحلیل کرد. علت شکست جریان انقلاب در برخی انتخابات ها، به علت تفرقه یا اختلاف نبوده؛ بلکه ناشی از مسائل دیگری است و مهم ترینش ناتوانی از ارتباط با مردم و حرف زدن با مردم و کسب رضایت آنان است! و بحث وحدت ضروری است اما کافی نیست. برخی فقط بر وحدت مانده اند و سایر مؤلفه ها را فراموش کرده اند!
⚫ افشای دورویی و دروغگویی کسی که انتخابات را تشریفاتی می دانست! ✴رهبرانقلاب در سخنان امروزشان (16/11/98)، ضمن دروغگو دانستن کسی که انتخابات را فرمایشی و مهندسی شده می دانست، «دورویی» او را اینگونه عیان کردند: ◾«برخی که به وسیله انتخابات به جایی رسیده اند، انتخابات را زیر سؤال می برند! چگونه است که وقتی انتخابات به نفع شماست، صحیح است، اما وقتی به نفع شما نیست، خراب است؟» ◾این جملات رهبرانقلاب، ذهن نگارنده را به این بخش از آیات سوره مبارکه نور در توصیف «بیماردلان» و «منافقان» رهنمون ساخت که در توصیف دورویی آنان می فرماید تنها اگر حکم پیامبر(ص) به نفع آنان باشد، آن را می پذیرند و در غیر اینصورت، نمی پذیرند: 🔸«وَ إِذا دُعُوا إِلَى اللَّهِ وَ رَسُولِهِ لِيَحْكُمَ بَيْنَهُمْ إِذا فَرِيقٌ مِنْهُمْ مُعْرِضُونَ * وَ إِنْ يَكُنْ لَهُمُ الْحَقُّ يَأْتُوا إِلَيْهِ مُذْعِنِينَ * أَفِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ أَمِ ارْتابُوا أَمْ يَخافُونَ أَنْ يَحِيفَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ وَ رَسُولُهُ بَلْ أُولئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ؛ و هنگامى كه از آنها دعوت شود كه به سوى خدا و پيامبرش بيايند تا در ميان آنان‏ داورى كند گروهى از آنها رويگردان میشوند. * ولى اگر (داورى به نفع آنها بوده باشد و) حق داشته باشند، با نهايت تسليم به سوى او می آيند. * آيا در دلهاى آنها است؟ يا شك و ترديد دارند؟ يا می ترسند خدا و رسولش بر آنها ستم كند؟ اما خود اينها ستمگرند!» (نور: 50-48)