*⃣ تز و آنتیتز اغتشاشات
🔴 در هفته اخیر جریان ضدانقلاب با فعال کردن گسل های جنسیتی،قومی و مذهبی به ویژه در بستر فضای مجازی و رسانه ای ،کشور را وارد اغتشاش کرد. این جریان ۳ هدف عمده را دنبال میکند.
1⃣ بدنبال این است که با ایجاد التهاب کشور را وارد فضای امنیتی نماید.قطعا با امنیتی شدن هر کشوری،مصائب،خسارات و مشکلات به سوی آن سرازیر خواهد شد.
2⃣ به جای عقلانیت،هیجان و احساسات را در جامعه حاکم نماید.دشمن با تزریق هیجان کاذب به جامعه و حتی تصمیم گیرندگان،مسیر حرکت کشور را از ریل اصلی منحرف می سازد.
3⃣ به واسطه ی ایجاد ناامنی در کشور،رشد و توسعه اقتصادی کشور را تضعیف نماید.با توجه به دیدگاه اقتصادی دولت سیزدهم و نگاه ویژه به تبادلات اقتصادی با کشورهای همسایه و فعال نمودن مراودات اقتصادی با چین و روسیه که بنا به گزارش های مراکز بین المللی باعث رشد و ایجاد چشم انداز روشن اقتصادی برای کشورمان شده است، دشمن میخواهد در این روند مثبت،اخلال ایجاد کند.
♨️ در مقابل جریان ضد انقلاب،جریان انقلابی نیز باید برای خنثی سازی پروژه دشمنان، ۳برنامه عمده را دنبال نماید.
1⃣ اینکه در مقابل پروژه ناامن سازی ضدانقلاب در کشور،آرامش روانی و میدانی را ایجاد نماید. آرامش میدانی را نیروهای امنیتی پدید می آورند ولی آرامش روانی جامعه با برخورد عقلانی و متانت پدید می آید نه برخی سخنرانی ها و یا اظهاراتی که جز دمیدن در آتش ناآرامی ها حاصلی ندارد. کما این که متٱسفانه برخی از سابقهداران انقلاب که صاحب تریبون و طرفدار نیز هستند ولی با تبیین غیرعقلانی خود،بر رادیکال شدن فضای هیجانی جامعه که خواست دشمن است می افزایند.
2⃣ جریان انقلابی باید به دور از فضای احساسی و هیجانی و در فضایی عقلانی دلایل و بسترهای ایجاد اغتشاشات اخیر را بررسی نماید و با آسیب شناسی حوادث اخیر بتواند راهکارهای لازم را برای پیشگیری از وقوع مجدد این مشکلات طراحی و اجرا نماید.
3⃣ باید تلاش کرد با گذر از ناامنی،چرخ های اقتصادی کشور را با سرعت بیشتری به سمت جلو به حرکت درآورد.چرا که تجربه فتنه های۹۶،۸۸و۹۸ به ما ثابت نمود که ایجاد اغتشاش در کشور با رشد اقتصادی رابطه ای معکوس دارد.همانگونه که اغتشاشات اخیر فقط در بخش ترانزیت کالا از کشورمان باعث کاهش۴۰ درصدی شده است. لذا همه دلسوزان ایران و انقلاب باید تمام تلاش خود را برای عبور از غبار فتنه و ترسیم چشم اندازی جدید در سپهر اقتصاد کشور مصروف نمایند.
.
♻️ دروغگویی یک فاحشه سیاسی
🔰 فقط کافی است متن حمید رسایی که در کانالش منتشر کرده را با متنی که این فاحشه سیاسی منتشر کرده، مقایسه کنید تا به راحتی قضاوت کنید و به نتیجه برسید که این جماعت چقدر کثیف و دروغگویند.
رسایی درباره فاحشهای که در هلند لخت شده این تعبیر را به کار برده اما پولینژاد آمریکایی که خودش یکی مثل اوست، آن را به همه معترضان نسبت داده است.
#مسیح_علینژاد بارها از مقامات آمریکایی درخواست اعمال تحریم بیشتر علیه ملت ایران را مطرح کرده و اخیرا مدعی شده بود که ملت ایران از این تحریمها ناراحت نیستند. وی بابت خوش خدمتی به آمریکاییها سالانه حدود ۱۲۰ هزار دلار (چند برابر حقوق یک خبرنگار نیویورکی) از دولت آمریکا دریافت میکند به همین دلیل مشهور به #پولی_نژاد و #فاحشه_سیاسی است
🔻آیندۀ اغتشاش در آینۀ جنگ روایتها
۱. فتنۀ اخیر، یکی از مصداقهای برجستۀ «جنگ روایتها» است و در درون خود، درسها و عبرتهای فراوانی در این باره دارد. در بازی روایتی، «مسائل غیرمرتبط» و «اجزای ناهمگون» به هم ربط داده میشوند و «شبکۀ پیچیده»ای از معادلات و مناسبات در میان متغیّرها طرّاحی میشود؛ بهطوریکه مخاطب از دستیابی به «شناخت اطمینانبخش»، بازمیماند و نمیتواند خود و ذهن خود را این «فضای غالب» بیرون بکشد و مستقل و فارغ از جوّ ایجادشده، اندیشهورزی کند. در این حال، وظیفۀ ما عبارت است از «واسازی روایت»، نه تسلیمشدن در برابر روایت. بهبیاندیگر، اگر روایت نمیسازیم، نباید «روایتزده» شویم و در چهارچوبها و قفسهایی تنفس کنیم که جریان معارض تولید کرده است. وظیفۀ ما، شکستن
همین روایتها و در واقع، کجروایتهاست. باید «ساختارشکنی ذهنی» کنیم و «گزینههای شناختیِ جدید»ی در اختیار افکار عمومی قرار
بدهیم. ذهنیّت جمعی، همواره گرسنه است و محتاج تحلیل و تفسیر و روایت. باید برای او در مقابل هر واقعیّت، روایتی را ساخت و آن را توزیع کرد تا
شاید در برابر روایتهای معارض، تاب بیاورد و مردم را متقاعد سازد.
۲. به محض تحقّق واقعیّت، روایتهایی
بر آن بار میشوند و به این ترتیب، جنگ روایتها آغاز میگردد و بر اساس مضمون روایتها، جبههبندی صورت میگیرد. در این ماجرا، ما «روایت نخست» را از آنِ خود نکردیم و در انتظار نشستیم تا پس از شکلگیری روایت اوّل، «مواجهۀ واکنشی» با آن داشته باشیم. در این مواقع، کار زیادی از
رویارویی واکنشی ساخته نیست و خواهناخواه، فرصتها و مزیّتهایی که در «مرحلۀ پیشاروایت» در اختیار ماست، از دست میروند یا ضعیف و
رقیق میشوند. بنابراین مسأله عبارت از سرعت عمل در ساختهوپرداختهکردن «روایت اوّل». چنین روایتی، محتمل
است که «غالب» نیز شود. روشن است که ذهنهای خالی و آغشتهنشده به
کجروایتها را بهتر و آسانتر میشود جذب کرد و همراه و همدل نگاه داشت، تا ذهنهایی که روایتی در بسترشان
نشسته است و با آن انس گرفتهاند.
۳. بازی روایتیِ جبهۀ دشمن، محدود به این مورد نخواهد بود، بلکه ما با «مجموعه»ای از کنشهای روایتی و ضدّروایتی روبرو خواهیم بود که یکی پس از دیگری از راه میرسند و میخواهند اعصاب عمومی را بفرسایند و امید اجتماعی را بزدانید. این یک «خطّ ممّتد» است که متوقف نخواهد شد؛ چراکه دشمن زینپس، هیچ اقدامی را بدون «پیوست روایتی» به انجام
نخواهد رساند و بهخوبی دریافته که میتواند با ذهن جمعی، بازی کند. در این صورت، ما باید همواره نگران از دست رفتن «شناختهای پیشین» باشیم؛
«ساختارشکنی ذهنی»، به هیچ باوری رحم نمیکند و هدفی جز «بیثباتسازیِ
شناختی» ندارد. ذهن جمعی، دستخوش طوفانها و تلاطمهای متعدّد خواهد شد و بازی دشمن، به زمین برداشتها و
تفسیرها و درکها تغییر یافته است. ازاینرو، نباید سرگرم «واقعیّت» و اصلاح آن شد و تصوّر کرد که ساماندهی به واقعیّت، شرط لازم و کافی است. واقعیّت، هرچه که باشد، چه بسامان و چه نابسمان، این «روایت» است که تعیینکننده است و نتیجۀ نبرد را مشخص میکند. «قدرت روایت» بر «قدرت واقعیّت»، پیشی گرفته و روایت به علّت تامّۀ تحوّلات اجتماعی تبدیل شده است. با این حال، ما همچنان این وضع تاریخیِ جدید را جدّی نگرفته و
برای آن چارهسازی نکردهایم.
۴. زمانی بود که با مواجهۀ امنیتی یا حضور مردمی، قصّههای تلخ، پایان میپذیرفت و فصل تازه آغاز میشد، اما اینک، قواعد بازی تغییر کرده است. باید به سراغ «ذهنیّتها» رفت و «شناختها» و «معرفتها» را دگرگون ساخت. ما هیچ گزینۀ دیگری در اختیار نداریم که بتواند در «بلندمدّت» و بهطور «ریشهای»، کارساز و راهگشا باشد؛ نهفقط ما بلکه این تقدیر کنونیِ همۀ جوامع است. جهان کنونی، چنین خصوصیّتی دارد و دشمن نیز بر اساس درکی که از این موقعیّت تاریخی یافته است، کنشهای خویش را صورتبندی میکند. در این ماجرا نیز تلاش دشمن، معطوف به تثبیت روایتِ نخست خویش است؛ میخواهد ثبات کند که داوری ابتداییاش درست بود و هیچیک از «توضیحهای نظام جمهوری اسلامی»، معتبر و واقعی نیستند. گفته شد که این وضع انفعالی، برخاسته از تعلل ما در ساختن «روایت اوّل» است. حال که چنین شده، باید تمام توان خویش را صرف «گردآوری شواهد عینی» کنیم و «مراجع اجتماعی» را نیز به صحنۀ تأیید و همراهی فرابخوانیم تا این کجروایت، شکسته شود. در این جنگ ترکیبی، ما نیز باید «ترکیبی» و «چندلایه» عمل کنیم و متناظر با حملۀ شناختی و تهاجم روایتی، یک «جبهۀ روایتگر» بیافرینیم که «در لحظه» و «متقن» بگویند و بنویسند و به این واسطه، زمام و عنان «ذهن جمعی» را در اختیار خویش بگیرند
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع | خواب تجزیه ایران تعبیر نخواهد شد
🍃🌹🍃
🔻رویانیان مدیرعامل اسبق پرسپولیس: برای مردم روشن است که استکبار جهانی و صهیونیست به واسطه کشورهای خودفروخته شبانهروز در تلاش هستند تا به ایران لطمه وارد کنند و هدف همه این مسائل هم مردم هستند.
🔸خانم مهسا امینی فوت شد و این موضوع دل همه را به درد آورد اما اینکه عدهای فریبخورده بخواهند اغتشاش کنند، درست نیست. یکسری با تحریک جوانان ما میخواهند به اصل نظام ضربه وارد کنند که البته خودشان هم میدانند توان چنین کاری را ندارند.
🔹تجزیه ایران یک خواب است که هیچگاه تعبیر نمیشود اما مشخص است که این توطئهها در راستای همین مسائل انجام شده است. ایران تجزیهشدنی نیست فکر نکنند با ۴ تا آشوب میتوانند کشور را تحت تأثیر قرار دهند.
🔺همه جای دنیا آسیبزدن به اموال عمومی ایراد دارد و هر کسی که این کار را انجام دهد حتی اگر فرزند من هم باشد کارش درست نیست. نباید به نیروی محترم انتظامی توهین شود چرا که دیگر سنگ روی سنگ بند نخواهد شد.
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | آیا پروژه مهسا امینی زمستان سخت اروپا را گرم خواهدکرد؟
🍃🌹🍃
🔻 اروپا در سال ۲۰۲۱، ۱۵۰ میلیارد مترمکعب از روسیه گاز وارد نمود که پیشبینی میشود در سال جاری به دلیل تحریمهای غرب علیه روسیه، این میزان با کاهش حدود ۱۰۵ میلیارد متر مکعب به ۴۰ الی ۴۵ میلیارد مترمکعب کاهش یابد. و با انفجار اخیر در خط لوله نورد استریم، تامین این میزان هم جای تردید دارد.
🔸 آذربایجان با افزایش ۳۰ درصدی در سال ۲۰۲۲ قرار است ۱۲ میلیارد مترمکعب گاز را از طریق خطوط انرژی تاناپ تاپ به اروپا منتقل نماید اما این میزان، خیلی کمتر از نیاز اروپاست.
🔹 آمریکا در سال ۱۹۹۶ طرح ترانس خزر را با هدف انتقال گاز ترکمنستان از بستر دریای خزر به آذربایجان به میزان سالانه ۳۰ میلیارد مترمکعب جهت انتقال به اروپا در راستای رفع نیازمندی اروپا به روسیه مطرح نمود که تاکنون بنا به دلایلی هنوز به مرحله اجرا نرسیده است.
🔸 یکی از احتمالات تحلیلگران در این موضوع این است که با تصرف استان سیونیک توسط آذربایجان، ناتو تا دریای خزر پیشروی و در راستای تامین امنیت این خط انرژی در دریای خزر مستقر و گاز ترکمنستان از مسیر باکو، سیونیک ارمنستان، نخجوان وترکیه به اروپا منتقل شود.
🔹 اما ایران با تصرف استان سیونیک توسط آذربایجان به دلیل تغییرات ژئوپلتیکی در مرزهای خود مخالفت میکند. در حال حاضر با فرا رسیدن فصل سرما و مشکلات پیش روی اروپا در تامین سوخت مورد نیاز صنایع و مردم، این سناریو با حمله مجدد آذربایجان به ارمنستان علیرغم توافق آتش بس شروع شد.
🔺 و گزینه دشمن برای ایران هم، امنیتی کردن فضای داخلی ایران و مشغول نمودن کشور به حل و فصل معضل امنیتی و عدم توانایی بر تمرکز روی اتفاقات شمال غرب بود. گزینهای که هم موضوع قومیتی را تحریک و هم فضای کشور را امنیتی نماید و بهترین روش، پروژه مرحومه مهسا امینی بود. این فقط یکی از اهداف دشمن در این سناریو است.
❌ ادامه دارد...
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | تحولات جهانی و اغتشاشات داخلی
🍃🌹🍃
🔻 رقابتهای بین المللی در حال تبدیل شدن به منازعه هستند و ستیزهای قدیمی و موجود در حال تبدیل شدن به بحران های عمیق؛ جنگ اوکراین با ورود جدی ناتو و انفجار خط لوله نورد استریم توسط آمریکا یا انگلیس (به احتمال زیاد)، جنگ آذربایجان و ارمنستان و تلاش برای بستن مرز مشترک ایران و ارمنستان، تهدیدات ترکیه علیه یونان، رفتار ستیز گونه آمریکا و چین در موضوع تایوان، احتمال شروع مجدد جنگ یمن، احتمال جنگ حزب الله با رژیمصهیونیستی سر منابع گازی مشترک، اعتشاشات بغداد، درگیری لفظی شدید بین فرانسه و حزب پیروز ایتالیا و ... ، همه حامل فرصت ها و تهدیداتی علیه ایران است و مسئولان سیاسی و نظامی باید با رصد دقیق و لحظهای آنها کنشها و واکنشهای سریعی در قبال آنها داشته باشند، اما لازمه این کار آرامش و ثبات درونی کشور است.
🔹در جریان تحولات منطقهای و بینالمللی، هر کشوری که جایگاه خود را به خوبی تثبیت کرد، منافع آینده او تضمین شده است و اگر گرفتار مسائل داخلی خود بود و نتوانست واکنش های مقتدرانه نشان دهد، قطعاً فرصتهای موجود را از دست داده و این تهدیدات است که آینده آن کشور را دچار تغییرات منفی اساسی خواهد نمود.
🔺حال از این منظر بهتر میتوان تلاش بیوقفه امپراتوری رسانهای آمریکا و انگلیس و متحدان آنها را در شعلهور کردن آتش اغتشاشات در ایران، بهتر درک نمود.
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | لباس فرم #سپاه و آغاز نبرد سخت با تروریستها
🍃🌹🍃
🔻خرداد سال ۱۳۶۰ سازمان منافقین اعلام کرده بود که «روزی۳۰ ترور انقلابی» علیه مردم و اعضای نهادهای انقلابی نظام اجرا میکنند. یکی از نمونههای مقابله در همدان رخ داد که به خاطر همدانی بودن بنیصدر فعالیت منافقین هم شدت داشت، شهید همدانی در کتاب «مهتاب خین» در مورد این شورش مسلحانه میگوید: خیابان بوعلی همدان در آن روزها پاتوق عمده طرفداران منافقین بود و در این خیابان منافقین دست به ترور رهگذران دارای ظواهر مذهبی میزدند، شهید شهبازی فرمانده سپاه همدان هر روز عصر بعد از انجام وظایف روزمره با لباس فرم سپاه میآمد سر وقت ما و میگفت: برادرها زودتر لباس فرمتان را بپوشید، میرویم توی خیابان بوعلی قدم بزنیم، لباس فرم سپاه لباس سربازان آقا سیدالشهدا(علیه السلام) است، بپوشید تا برویم... آری محمود شهبازی طلسم ارعاب تروریستها را با همان قدمزدنهای مقتدرانه شکست و آنها را ناکام کرد.
🔺اکنون سپاه پاسداران برای مقابله با ضد انقلاب مانند دهه ۶۰ لباس فرم پوشیده و به مقابله با جریان ضد انقلاب در داخل و خارج کشور رفته است و تا آرامش کامل با عوامل توطئهگر بدون هراس مقابله میکند. شلیک دهها موشک بالستیک، حملات پهپادی و توپخانهای به ۴۲ مقر گروههای تروریستی، دستگیری گسترده لیدرهای اغتشاشگران، منافقین، عوامل موساد و سیا، انهدام شبکههای سازمانیافته گروههای تروریستی در سراسر کشور و... از جمله اقدامات سپاه در مقابل اقدامات فتنهانگیزانه دشمن بوده است.
🇮🇷
🖼#پوستر | فرمایشات مقام معظم رهبری در مراسم دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه های نیروهای مسلح