⭕ آقایان!! جنازه برجام را دفن کنید!!
🔸در حالی بیش از چهارسال از انعقاد توافقنامه برجام میگذرد که شاهد هستیم آمریکاییها علاوه بر عدم پایبندی به تعهدات خود در این سالها و اقدام به نقض توافق و وضع تحریمهای گسترده علیه ملت ایران در طول مذاکرات، ماه هاست که رسماً از برجام خارج شدهاند.
🔸از طرف دیگر کشورهای اروپایی نیز به هیچ یک از تعهدات خود عمل نکرده و اساساً بود و نبودشان در برجام تفاوتی برای ایران نمیکند و این روزها نیز شاهد تصویب قطعنامه محکومیت ایران با اتفاق آرا در شورای حکام آژانس نیز بوده ایم. این همه در حالی است که عملا ایران؛ خود با خود در حال ادامه دادن برجام بوده و بر همه تعهدات خویش ملتزم؛ و پیشرفت هستهایاش را متوقف کرده است.
🔸هر چند این خبط تاریخی را حاصل عملکرد تیم مذاکرهکننده و دولت به اصطلاح تدبیر و امید میدانیم، اما نمیتوان اقدام مجلس وقت را در تصویب ۲۰ دقیقهای برجام فراموش و از حافظه و تاریخ سیاسی کشور پاک کرد.
🔸به راستی با کدام عقل سلیمی ماندن در برجام توجیه میشود؟ آیا وقت آن نرسیده است که بازی با منافع ملی را پایان دهیم؟ آیا نباید برای یک بار هم که شده مجلس در ماجرای برجام و عواقب حاصله از آن ورود جدی و انقلابی داشته باشد؟
🔸 ماحصل تعلیق، اکسید، بتنریزی و سرجمع، مذاکرات منتج به برجام چه بود؟ سه کشور اروپایی حاضر در مذاکرات برجام، چرا بهجای فعال کردن کانال مالی INSTEX (در حداقلی ترین حالت) ، ایران را که بزرگترین برنامه شفافسازی تاریخ آژانس را اجرا کرد، اینگونه محکوم کردند؟ تکلیف هزینه کمنظیری که در قالب امتیاز به طرفهای مقابل برجام داده شد، چه میشود و چهکسی پاسخگوی این توهین بینالمللی است؟چرا، با کدام منطق و چگونه میتوان تحرک اروپایی ها را در سال پایانی دولت اعتدال، تحلیل کرد؟
🔸 اکنون پس از مسجّل شدن چند صد بارۀ دشمنیهای آمریکا با ملت ایران در تصویب طرحهای ضدایرانی و تحریمهای ظالمانه و دنبالهروی بیچونوچرای کشورهای غربی از این سیاستهای ضد بشری، آیا زمان آن نیست که مجلس شورای اسلامی به عنوان نماینده این ملت، در اقدامی متقابل و عزتمندانه با تصویب قوانین و لوایح ضدآمریکایی و ضدصهیونیستی به مقابله با تجاوز آشکار این دولتها بپردازد و مرزبندی خود را با بیگانگان در عمل نمایان سازد؟ این عقب نشینی های پی در پی و عدم پاسخ در خور چه پیامی را به طرف مقابل مخابره می کند؟ واکنش های بی دردسر و بی مخاطره دولتی ها برای طرف مقابل آیا باعث حصول اطمینان از عدم برخورد ایران برای طرف غربی نمی شود؟
🔸 مجلس میتواند از ظرفیت اسناد بالادستی خود استفاده کند. در بند سوم قانون اقدام متقابل و متناسب جمهوری اسلامی ایران در اجرای برجام چنین آمده است: «پایه برنامه جامع اقدام مشترک بر همکاری و احترام متقابل قرار دارد و هرگونه اقدام مبتنی بر فشار و تهدید به هر بهانه ای به خاطر اجرای برجام و یا غیر آن با تشخیص شورای عالی امنیت ملی موجب تجدیدنظر در این همکاری می شود و لازم است در آن صورت مطابق مصوبات این شورا اقدامات متقابل در نظر گرفته شود.» مجلس اگر عزمی مصمم داشته باشد و بتواند در میان نمایندگان اجماعی را شکل دهد یقینا در چانه زنی های خود با شورای عالی امنیت ملی موفق تر است.
🔸و یا در مشروط نامه رهبری میخوانیم: «در سراسر دورهی هشتساله، وضع هرگونه تحریم در هر سطح و به هر بهانهای (از جمله بهانههای تکراری و خودساختهی تروریسم و حقوق بشر) توسّط هر یک از کشورهای طرف مذاکرات، نقض برجام محسوب خواهد شد و دولت موظّف است طبق بند ۳ مصوّبهی مجلس، اقدامهای لازم را انجام دهد و فعّالیّتهای برجام را متوقّف کند.»
🔸مجلس شورای اسلامی باید تنظیم طرح خروج ایران از برجام را در اولویت قرار دهد تا همانگونه که در سال پایانی دولت اصلاحات، بنابر تأکید مقام معظم رهبری جبران عقبماندگیهای ناشی از مذاکرات شروع شد، شاهد باشیم پیش از پایان عمر سیاسی دولت کنونی، روند عقبنشینی از حقوق ملی پایان یافته و روال پیشرفت هستهای هر چه سریعتر آغاز گردد.
🔸چنان که در همان مقطع فرمودند: «من همان وقت در جلسه مسئولین گفتم اگر چنانچه بخواهند به این روند مطالبه پیدرپی ادامه بدهند، من خودم وارد میدان میشوم. همین کار را هم کردم. بنده گفتم که این روند عقبنشینی باید متوقف و تبدیل شود به روند پیشروی و اولین قدمش هم باید در آن دولتی انجام بگیرد که این عقبنشینی در آن دولت انجام گرفت و همین کار هم شد.»
🔸یا لااقل برای یکبار هم که شده شخص وزیر خارجه را به عنوان عامل اصلی این خسارت محض استیضاح کرده و از او پاسخ بخواهید تا تاریخ خود نسبت به کرده آقایان قضاوت کند.
این عماریون
✍️ سردرگمی بچه پر رو کاخ سفید:
عکس آسوشیتدپرس از دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا بعد از کمپین انتخاباتی وی در اوکلاهاما در بسیاری از رسانهها سر و صدا ایجاد کرد. ترامپ با حالتی سرخورده با کروات باز شده از کمپین انتخاباتی برمیگردد؛ کمپینی که ترامپ و خانواده وی انتظار ویژهای از آن داشتند، ولی مردم بلیط خریدند، اما برای اعتراض شرکت نکردند.
شیوع کرونا، وضعیت اقتصادی که کرونا ایجاد کرده، تظاهراتهای مردمی علیه نژادپرستی و چاپ کتاب جان بولتن، مشاور سابق امنیت ملی دولت آمریکا برای استیصال این روزهای ترامپ به حد لازم کافی بود. اما اتفاقات اوکلاهاما به نظر میرسد بچه پر رو کاخ سفید را متوجه کرده که ممکن است بازنده انتخابات نوابر ۲۰۲۰ باشد. از همین رو سعی دارد به تمام ریسمانهای پیش روی خود که بیشتر به سیاست خارجی ایالات متحده مربوط است برای پیروزی در کارزار انتخاباتی چنگ بزند.
ـ اولین ریسمان به تعویق انداختن تحریمهای چین بود. رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرده است که به خاطر مذاکرات تجاری کنونی میان واشنگتن و پکن، اعمال تحریم بر چین به خاطر بازداشت مسلمانان اویغور در استان سینکیانگ را به تعویق انداخته است.
ـ دومین ریسمان سیاست خارجی این است که رئیسجمهوری آمریکا گفته، او ممکن است درباره برگزاری نشست با نیکولاس مادورو، رئیسجمهوری ونزوئلا در آینده فکر کند، اما نه در حال حاضر.
ـ سومین ریسمان مذاکره با ایران است. ترامپ در کمپین اوکلاهاما بار دیگر از ایران خواسته پیش از انتخابات ریاست جمهوری سال جاری آمریکا به پای میز مذاکره با آمریکا بیاید. او گفت اگر ایران تا انتخابات آمریکا برای مذاکره صبر کند، باید برای توافق ۲ برابر هزینه بپردازد.
شکی نیست که دونالد ترامپ، روزهای سختی را میگذراند و با همین شرایط اگر پیش برود، در چند ماه آینده بازنده انتخابات نوامبر خواهد بود. حال باید دید کدام یکی از ریسمانهایی که در نظر گرفته است به داد وی خواهد رسید.
این عماریون۰
🌹 *تعداد مادرانی که چند شهید تقدیم اسلام و انقلاب کردهاند :*
دو شهید : ۸۱۸۷ مادر
سه شهید : ۶۳۱ مادر
چهار شهید : ۸۲ مادر
پنج شهید : ۲۱ مادر
شش شهید: ۵ مادر
هفت شهید : ۲ مادر
هشت شهید: ۲ مادر
نه شهید : ۱ مادر
🔸 خدا هرگز از کسانی که به خون شهدا خیانت کنند و کسانی که با خون شهدا تجارت کنند نخواهد گذشت❗
این عماریون
دکتر سید جلال حسینی معاون سیاسی سپاه:
#تامل/ اگه دلار به سطح 20هزار تومان برسه که رسیده سه اتفاق مهم رخ خواهد داد:
١- 700 هزار ميليارد بدهي دولت به شركتها بارقمي در حدود 35 ميليارد دلار تسويه ميشه
٢- 1600 هزار ميليارد تومان سپرده مردم هم در بانكها با 80 ميليارد دلار تسويه ميشه و كل نقدينگي از بازار حذف ميشه و ديگه دولت مجبور نيست روزي 1000 ميليارد تومان سود سپرده بدهد.
٣- قبلا كل درآمد نفت باضافه 100 هزار ميليارد تومان درآمد مالياتي صرف حقوق كاركنان دولت ميشد اما در شرايط فعلي حتي اگر حقوقها دو برابر بشه باز با 20 ميليارد دلار تسويه ميشه و با فروش پنجاه درصدي نفت بازهم 10 ميليارد دلار اضافه مياد كه براي كالاي اساسي اختصاص ميدن .
در واقع دولت با افزايش قيمت دلار و 120 ميليارد دلار ذخيره ارزي موجودعلاوه بر خنثي كردن اثر نقدينگي موجود و جلوگيري از پرداخت روزانه 1000 ميليارد تومن سود به سپرده ها بدهي خود به شركتها را نيز تسويه ميكند و باخيال راحت به مسير ادامه ميدهد!
♦️حالا متوجه همه چی شدین یا باز هم توضیح بدهیم ...
این عماریون
💢نامه امیرالمومنین امام علی علیهالسلام به یکی از کارمندان حکومتی که اختلاس کرده بود:
✍...چون فرصت به دست آوردى به مردم خيانت كردى و هر چه از اموالى كه براى بيوهزنان و يتيمان نهاده بودند ربودى، مثل گرگی تيزچنگ که بره مجروح را مىربايد.
اموال مسلمانان را با دلى آسوده ربودی، بدون آنكه خود را در اين اختلاس گناهكار پندارى.
واى بر تو! چنان مىپنداشتی كه ميراث پدر و مادرت را مىبرى.
سبحان الله؛ آيا به قيامت ايمان نداری؟ آيا از روز حساب بيمناک نیستی؟
چگونه آشاميدن و خوردن بر تو گواراست در حالی که آنچه مىخورى و مىنوشی از حرام است.
از خداوند بترس و اموال اين قوم را بازگردان كه اگر چنين نكنى و خداوند مرا بر تو پيروزى دهد، با اين شمشير، كه هر كس را ضربتى زدهام به دوزخش فرستادهام، تو را نيز خواهم زد.
به خدا سوگند، اگر از حسن و حسين نیز چنين عملى سر مىزد، نه با ايشان مدارا و مصالحه مىنمودم و نه هيچيك از خواستههایشان را برآورده میکردم، تا آنگاه كه حق را از ايشان بستانم.
به خدا سوگند كه آنچه تو به حرام از اموال مسلمانان بردهاى، اگر به حلال به دست من مىرسيد، دلم نمىخواست براى بازماندگانم به ميراث نهم!!
📚نامه ۴۱ نهج البلاغه (با تلخیص)
این عماریون
🌷🌷🌷🌷🌷🌷بسم رب الشهدا و الصدیقین
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام و درود خدا بر روح مطهر شهید عزیز
حاج علی هاشمی
*انقلابی یعنی تو.....*
● به بهانه ۴ تیرماه
سالروز شهادت
سردار دل مردم
و یوسف هور ،
حاج علی هاشمی.....
رحمت الله علیه
انقلابی یعنی تو ؛
که سردارِ دلها بودی در روزهایی که سردارِ دلها بودن ، ورد زبان کسی نبود. تو سردار دل حاج قاسم بودی که ملتی او را بحق سردار دلهایشان میدانند...
تو سردار دل همه آنانی که انقلابیون بی ادعایند
و سرنشینان بی سنگر و سرداران بی سَر...
آن روز که سفره انقلاب از منیت و زیاده طلبی ، خالی بود ، آن روز که انقلابی بودن هزینه داشت
و نه بهره بردن ! تو الگوی جوانانی بودی که دل
به دریای خطر زدند ، اسوه همه ی شیدایان روی دوست که همچون مجنون ، بیابان نشینِ
اقلیم لیلای عشق اند....
آنروز که کسی سریال یوسف را از قاب جادویی
ندیده بود تو یوسفِ یعقوب انقلاب بودی در
لابلای نِی های قدکشیده .....سرزمین "هور"
تو را "عزیز"ِ مقتدر خویش میداند تا روزی که اسرافیل در صور میدمد به نشانه ی رستاخیز...
تو یوسف دل هور و همه خوبانی.....
هور تا همیشه در بندعشق تو اسیر است و
مبتلای خال لبت ، چرا که تو انقلاب را از
درون پر جوشش خویش بنیان نهادی نه از
چفیه ای که بر شانه هایت خودنمایی میکند
و فریاد "نان و نام" سر میدهد.....
با وجود آنکه همچون یارانت از پا افتاده ام
در برابر بازیهای زمانه ! اما تمام قد در برابر تصویرت و سنگ مزارت کُرنش میکنم بعشق
همان عشقِ جوشان درونت ، ......
شک ندارم که تو نرفتی تا نان از سفره های
مردم برود این را قناعتت به تکه ای نان ِ
خشک در بیابانهای خوزستان و آبهای هور
گواهی میدهد، سردار....
امروز، روزگار سختی است ، سردار
امروز که سفره مردمان کوچکتر از همیشه
است ....امروز که خوزستان ، بانگ العطش کربلاییان را مکرر در مکرر فریاد میکند....
چقدر اردوگاه مردم از تو خالیست سردار......!!!
سلام و درود خدا بر تو باد ....
برای شادی روح مطهرش رحم الله من یقراء الفاتحه مع الصلوات اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
🌷🌷🌷🌷🌷🌷
✅ توصیه نشریه سپاه در مورد بیانیه شورای حکام:
🏵 روی یکدیگر شمشیر نکشید
📌امتداد – گروه سیاسی : برخلاف برخی از نویسندگان رسانه های اصولگرا (از جمله کیهان و وطن امروز) برخی نشریات متعلق و منتسب به سپاه واکنشی منطقی نسبت به بیانیه شورای حکام علیه ایران داشتند.
مخالفان دسته اول تیغ تیز بر روی دولت و دستگاه دیپلماسی کشیده و اعلام کردند که ظریف باید کناره گیری کند.
📌اما در طرف دیگر نشریه دفتر سیاسی سپاه در شماره روز شنبه خود توصیه می کرد که نباید «روی یکدیگر شمشیر کشید».
همچنین روزنامه فرهیختگان که گفته میشود با مدیریت پشت پرده مقدم فر منتشر میشود در مصاحبه با دیاکو حسینی رویکردی متفاوت اتخاذ کرده است.
📌در این رابطه نشریه اخبار تحلیل ها نوشته است:
«در شرایط کنونی لازم است همه نیروها و عناصر سیاسی درون کشور با درک و حساسیت شرایط کنونی به انسجام ملی بهعنوان یک راهکار قطعی بنگرند.
سخن بر سر این نیست که برخی خطاها و اعتمادهای بیجای گذشته تیم سیاست خارجی را در نظر نگیریم، بلکه نکته مهم آن است که با عبرتآموزی از وقایع اخیر، با وحدت ملی به تصحیح مسیر و اصلاح ذهنیتها و محاسبات دشمنان روی بیاوریم.
ترویج مناقشات داخلی و کشیدن شمشیر بر روی یکدیگر در چنین شرایطی یک اشتباه راهبردی بهحساب میآید.
باید به یاد داشته باشیم که تنبیه سیاستمداران غرب وحشی اولویت نخستین است.»
📌دیاکو حسینی نیز به عنوان کارشناس استراتژیک به فرهیختگان از شروط ایران برای همکاری با آژانس حرف زده و جالب تر اینکه می گوید:
«کار عاقلانه این است که کار به شورای امنیت نکشد و ما تمام راههای ممکن را آزمایش کنیم تا در شورای حکام و در آژانس این موضوع حلو فصل شود و نیاز به مراحل دیگر نباشد.»
📌به نظر میرسد این بار کریمی قدوسی ها در فریاد زدن علیه تیم دیپلماسی از حمایت های عقبه خود برخوردار نخواهند بود.
شاید با همین نگاه بود که بیانیه روز یکشنبه اول تیرماه 99 در مجلس نوشته شد و در آن سویه های داخلی مدنظر قرار نگرفته بود.
این عماریون
✅سخنان متفاوت سردار حسين علايی: بايد پرچم مذاكره را از دست ترامپ می گرفتيم!
همه كشورهای دنيا و حتی دشمنترين كشورهای دنيا پس از آنكه خوب با هم جنگيدند، درنهايت سر يك ميز نشستهاند و با هم حرف زدهاند.ديدگاه شخصی من اين است كه به محض آنكه دونالد ترامپ حرف زدن درباره خروج از برجام را شروع كرد و درخواست مذاكره كرد، ايران می توانست دستور كاری برای مذاكرات با امريكا تعيين كند تا اين حربه را از دست او بگيريد.
ايران بايد ابتكار درخواست مذاكره را از دست دونالد ترامپ می گرفت و اجازه نمی داد كه او پرچم مذاكره را در دست بگيرد و همزمان فشارهای تحريمهای شديد را روی ايران شروع كند. همانطور كه صدام در زمان جنگ تحميلی با ايران می جنگيد و او بود كه به كشور ما تجاوز كرده بود اما پرچم صلح و درخواست برای مذاكره را هم او در دست گرفته بود. ما مظلومانه دفاع می كرديم اما شعار ما «جنگ، جنگ تا پيروزی بود»، البته كه آن، شعار درستی بود اما در فضای بينالمللی و افكار عمومی جهانی، كسی كه در حال دفاع از كشور خود است بايد پرچم صلح را هم در دست بگيرد تا مظلوم واقع نشود.
ما می توانستيم اصل مذاكره را قبل از خروج ترامپ از برجام بپذيريم تا ظرفيت خروج از برجام را از امريكا بگيريم. می پذيرفتيم كه با امريكا درباره ابهامات و نظراتی كه پيرامون برجام دارد، گفتوگو كنيم. در سياست خارجی مهمترين مساله مديريت افكار عمومی است. شما بايد به افكار عمومی نشان دهيد كه سرسختی نشان نمی دهيد بلكه به دنبال آرامش و برقراری صلح و حل مسائل اختلافی هستيد.
گفتوگو و تلاش برای حل و فصل مسائل اختلافی به معنای پذيرفتن نظر طرف مقابل نيست بلكه به معنای طرح موضوع سر ميز مذاكره به جای بيانيه دادن و حرف زدن از راه دور و رفتن به سمت ميدان جنگ چه اقتصادی و چه تبليغاتی و چه نظامی است.
اين مفهوم را همه بايد بياموزند كه مذاكره به اين معنا نيست كه حرف طرف مقابل را كسی بپذيرد، بلكه به مفهوم چانهزنی براي تامين منافع ملی است. حتي اگر دولتي از قبل ميداند كه طرف مقابل به دنبال چه هدفی از مذاكره است، می تواند هوشمندانهتر وارد گفتوگو شود.
مذاكره بدين معناست كه هر دولتی بتواند يک راه ارتباطی نزديک را حتی با دشمن خود برقرار كند تا هزينهها و خسارتها كمتر شود و تا جايی كه می تواند برای دفاع از منافع مردم خود پيش برود.
فرض كنيم فردا كشور به اين نتيجه رسيد كه وقت مذاكره است، آن زمان برای آماده شدن دير است، بلكه از هماكنون بايد با درنظر گرفتن طرحهای مختلف در سايه سناريوهای متفاوت، دستهای خود را پر كنيم.
اگر برجام توافقی 140 صفحهای است، امروز كه تجربه آن را داريم بايد متن توافقی 500 صفحهای را آماده كنيم تا در وقت مدنظر به جاي آنكه امريكايی ها متن خود را رو كنند ايران متن پيشنهادی خود را روی ميز بگذارد و براساس آن مذاكره كند.
این عماریون
🔆 #شبهه :
چرا صداوسیما، حکومت و مردم ایران در مورد ناآرامیهای آمریکا اظهارنظر میکنند!!؟ به آنها چه ربطی دارد که در آمریکا چه میگذرد؟؟!
🔆 پاسخ:
این تصاویر پایگاههای آمریکایی است که دورتادور کشور ما را گرفته است!، مسئولین آمریکایی در بحرانهای ایران به فارسی توییت میزنند! و هر سال با پول هنگفتی رسانههای فارسی زبان را بر علیه ایران شارژ میکنند!، هرساله سرویس های جاسوسی آمریکا هزینه های زیادی برای ایجاد آشوب و اغتشاش در ایران میکنند!. تمام معادلات منطقهای و اقتصادی را طوری برنامهریزی میکنند که ایران را تحت فشار قرار دهند!، ولی چطور ما حق نداریم در مورد آنها حتی حرف بزنیم.
این عماریون
⚜جلسه دوم .عوارض گانودرما
عوارض گزارش شده قارچ گانودرما👇
❌امکان بروز عوارضی نظیر: خشکی بینی، گلو وحالت تهوع با مصرف آن وجود دارد.
❌یادتان باشد که مصرف کافئین زیاد باعث افزایش ضربان قلب و بههمریختن نظم خواب میشود. ضمن اینکه معده را اذیت میکند و موجب برخی اختلالات روانی مانند ایجاداضطراب هم میشود.
❌ گزارشهای زیادی از ابتلای افراد به هپاتیت بعد از مصرف محصولات گاندورما ارائه شده است. یکی از این محصولات عصارهی قارچ گاندورما و قارچ بادامی بوده است. محصول دیگری که باعث بروز هپاتیت شده بود، پودر قارچ گاندورما یا لینگژی بوده است. این پودر هم موجب ابتلا به نوعی خطرناک و کشنده از هپاتیت است.
✅ادامه دارد ...
این عماریون