eitaa logo
این عماریون
377 دنبال‌کننده
236.4هزار عکس
64هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 ای مادر، تو صاحب شریف ترین شغل عالمی..... نکند خودت را دست کم بگیری... تو میتوانی در خانه بمانی و امام خمینی تربیت کنی.... یا حاج قاسم.... در خانه ماندن زنان گاهی تمدن ساز می‌شود... و کدامین شغل چنین پتانسیلی دارد؟! البته با شغل های مخصوص خانوما کاری نداریم. ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برنده واقعی مراکش بود که کاپ اخلاق رو برد و به خیلی از مسلمانان و کشورهای اسلامی درس دینداری داد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 اگر آشوب‌های خیابانی رخ نمی‌داد انتهای امسال به ثبات اقتصادی می‌رسیدیم 🍃🌹🍃 🔻محمدحسین صفارهرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام: 🔸در دولت روحانی از عراق حدود ۷ میلیارد دلار طلب داشتیم و نمی‌توانستیم پولش را بگیریم، اما الان این مطالبات دریافت شده است. 🔹هیچ دولتی مثل دولت رئیسی جرات نمیکرد، اصلاحات اقتصادی را از همان سال اول شروع کند، اما این دولت اینکار را انجام داد. 🔺دولت قبل هزار بهانه می‌آورد و میگفت تا fatf امضا نشود نمی‌توانیم پول نفت را بازگردانیم، دیدید که در این دولت توانستیم.
💢ملاحظاتی پیرامون ارتقای قدرت خرید مردم ✍🏻علی محمدی 🔸رونق و رفاه اقتصادی در گرو تعادل‌بخشی به نظام عرضه و تقاضا است. در واقع برای نیل به یک رفاه پایدار، باید پویایی نظام تولید و مصرف را حفظ کرد. زمانی که مردم توان خریدشان را از دست می‌دهند، رابطه تعادلی از سوی تقاضا بهم خواهد ریخت و در نتیجه بخش دیگر، یعنی عرضه را نیز با مشکل روبه‌رو خواهد کرد، مشکلی که در نهایت به رکود اقتصادی منجر خواهد شد. در دهه نود به خصوص از سال ۱۳۹۷ به شدت از قدرت خرید مردم کاسته شده است. به نظر می‌رسد علی‌رغم اقدامات مثبتی که دولت سیزدهم انجام داده اما همچنان به دلیل تورم بالا، قدرت خرید مردم در حال کاهش می‌باشد. از این منظر افزایش قدرت خرید مردم مستلزم اقداماتی اساسی و فنی در دو حوزه است. 🔹دولت در اولین اقدام باید تورم را کنترل و تثبیت نماید. آمارها مبنی بر کاهش تورم از ۵۹ درصد در تابستان گذشته به ۴۳ درصد در تابستان امسال است و اگرچه امیدوارکننده می‌باشد اما کافی نیست. با وجود برخی اقدامات مثبت دولت در سیاست‌های پولی و مالی، وضعیت تعدادی از نماگرهایی که در نهایت اثرشان بر تورم تعلق می‌گیرد و دورنمایی از سطح قیمت‌ها در ماه‌های آینده را برای ما ترسیم می‌کنند، چندان مناسب نیست. جنس تورم در کشور ما بیشتر از جنس عرضه، یعنی نظام تولید است. بنگاه‌های تولیدی باید رشد کنند. اما افزایش مداوم نرخ ارز، منجر به بی‌ثباتی، کاهش سرمایه‌گذاری، افزایش سفته‌بازی و... می‌شود که در نهایت با کاهش اشتغال و افزایش سطح عمومی قیمت‌ها، اثر منفی بر وضعیت رفاه و توان خرید مردم می‌گذارد. 🔸افزایش دستمزد و حقوق‌های اقشار کم‌درآمد مثل کارگران و کارمندان، اقدام درست از سوی دولت بود که می‌تواند منجر به افزایش قدرت خرید مردم شود. اما در این بین اگر دولت نتواند تورم و ریشه‌های آن را کاهش دهد، اقتصاد دچار مارپیچ تورم دستمزد خواهد شد. به این معنا که افزایش درآمدها اثر خود را از دست می‌دهد. بحث دیگر اجرای حذف ارز ترجیحی است که قرار بود ماحصل آن ارتقای قدرت خرید مردم باشد. ادامه پرداخت یارانه‌ها به شکل فعلی و اجرای این قانون، در سایه افزایش روزافزون نرخ ارز، تمام اقدامات و اهداف دولت را از بین خواهد برد. احتمالا در برخی موارد تغییر شکل یارانه‌ها از ریالی به کالایی، بهتر بتواند مقصود سیاست‌گذار را فراهم کند.
🔰اجازه دهید شما را بکشند، ولی حق ندارید قصاص کنید! 💢جریان اصلاحات بعد از آنکه در طول این سه ماه در بیانیه‌های خود به طور مستقیم و غیر مستقیم از آشوب‌های خیابانی حمایت کرد، امروز به مقابله با اجرای قانون پرداخته است. این جریان که همواره شعار قانون مداری سر می‌دهد، با محاکمه مجرمانی که با انواع سلاح‌های سرد و گرم به جان و امیت مردم آسیب زدند، مخالفت می‌کند. منطق اصلاح طلبان این است؛ اگر اغتشاشگران کسی را کشتند، ایرادی ندارد؛ اما قانون حق ندارد آن‌ها را مجازات کند، در واقع اصلاح‌طلبان می گویند، تروریست‌ها و داعش‌های وطنی، بکشند ولی شما حق ندارید قصاص کنید... ↙️محسن شکاری به وضوح در اعترافاتش از تصمیم خود برای بستن خیابان و حمله با سلاح سرد به ماموران می‌گوید. یعنی از ابتدا با قصد محاربه به خیابان رفته و به امنیت مردم تجاوز کرده است. به گفته شاهدان عینی، محسن شکاری با چاقو در خیابان بوده و به زور مغازه‌ها را تعطیل کرده و کسبه از ترس او، مغازه‌ها را می‌بستند.
📝 اگر ‎بحرين و ‎جزیره آریایی و ‎زرکوه از ‎ایران جدا نمیشد، الان این ناحیه از ‎خلیج فارس، متعلق به ایران بود و رسماً حرکت هر کشتی و نفتکشی به سمت عربستان و کویت و عراق، فقط با اجازه ایران و پرداخت حق ترانزیت ممکن بود. 🔺با از دست دادن این ۳ جزیره، نیمی از آب های سرزمینی ایران در خلیج فارس از دست رفت.
📸 از خون جوانان وطن ویزا رسیده!
🔴 ریشه بی‌حجابی در سیاستهای زمان رضاخان و پهلوی دوم است ... 🔹برخی با اشاره به بروز رفتارهای ضد دینی مانند حمله به برخی از ارزش‌ها و نماد های مذهبی همچون چادر و اصل حجاب شرعی، ساده انگارانه تصور می کنند، ستیز با احکام اسلامی خصوصا حجاب شرعی در ایران حاصل تجربه حکومت دینی است. 🔻 در همان بدو انقلاب و در آن فضای شور انقلابی و دینی جامعه، شاهد تظاهرات چند ده هزار نفری علیه حکم قصاص و حجاب بودیم. 🔺اوج این اعتراضات را در 17 اسفند 57 شاهدیم. یعنی فقط 25 روز بعد پیروزی انقلاب اسلامی. یک روز بعد از سخنان تاریخی امام در ارتباط با لزوم وجود حجاب شرعی در ادارات و سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها. راهپیمایی حدودا 15 هزارنفری علیه حجاب که چند روزی به طول انجامید و موجبات درگیری و زد و خورد و مباحثه های مختلف میدانی را برای مردم فراهم آورد. فیلم های منتشر شده از تجمعات آن روزها یکی از اسناد جذاب و ماندگار تاریخ انقلاب است. خصوصا تجمعاتی که در دانشگاه تهران شکل گرفت. 🔹واقعیت این است که دین ستیزی در بخشی از جامعه ایران، ریشه در سیاست های فرهنگی حکومت رضاخان و سپس پهلوی دوم دارد. فضای اجتماعی بعد از انقلاب اسلامی هم فقط مدتی آن را به محاق خاموشی برد.امروز فقط زمینه بروز دوباره این دیدگاه، آن هم در مقیاس بسیار کوچک‌تری، توسط اقلیتی که از اول انقلاب همیشه وجود داشتن فراهم شده است. فلذا نباید پدیده رخ داده فعلی را امری عجیب و خارق العاده دانست و نباید متحیرانه به آن نگاه کند.