💌 🤲کَم مِن قَبیحٍ سَتَرتَه....
🪴چه بسیار کارهای زشتم را
پوشاندی...
#امیرالمومنین(ع)
🔴دکتر رئیسی، امیرعبداللهیان را مامور پیگیری #حقابه_ایران از رود هیرمند کرد
♦️موضوع حقآبه کشورمان از رود هیرمند و تأمین #آب_مورد_نیاز مردم سیستان و بلوچستان را با جدیت دنبال کنند.
🔹رئیس جمهور در جلسه عصر یکشنبه هیات دولت با اشاره به پیشرفت قابل توجه طرح عظیم شبکه ملی اطلاعات در دولت سیزدهم، بر اهتمام مسئولان مربوط برای تسریع در تکمیل شبکه ملی اطلاعات تاکید کرد.
🔹رئیسجمهور همچنین وزیر امور خارجه و نماینده ویژه رئیسجمهور در امور افغانستان را مأمور کرد تا از طریق رایزنی با هیات حاکم بر این کشور، موضوع حقآبه کشورمان از رود هیرمند و تأمین آب مورد نیاز مردم سیستان و بلوچستان را با جدیت دنبال کنند.
♦️صرفا بخشی از میهمانان کنگره #زنان_تاثیرگذار افراد زیربودند.
۴همسر نخست وزیر یا رئیس جمهور
۴معاون نخست وزیر و معاون رئیس جمهور
۲۰وزیر
۵نماینده سازمان های بین المللی
۲۶نماینده مجلس
۴۷معاون یا دستیار وزیر و روسای نهادهای زنان
۲۱رئیس دانشگاه
۷۰فعال حوزه زنان و اتحادیههای زنان
#این زنان باب میل اصلاح طلبان نبودن چرا؟ چون بور و چشم رنگی بینشون کم بود🙂🙊
ا🌺🌿🌹🌿🌼🌿🌸 *﷽*💠
ا🌿🌼🌿🌸
ا🌺🌿
ا🌸 *❣️تعقیب نماز مغرب*
*نماز غفیله*
*و تعقیب عشاء*❣️
👈🏻 *منقول از مصباح متهجد بعد از *تسبیح زهراء(علیها السلام)* *می گوئی*
*اِنَّ اللهَ وَ مَلائِکَتَهُ یُصَلُّونَ عَلَی النَّبِیِّ،" "یا اَیُّهَاالَّذینَ امَنُوا صَلُّوا عَلَیْهِ وَ سَلِّمُوا تَسْلیماً*
*اَللَّـهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد النَّبِیِّ عَلی ذُرِّیَّتِهِ وَ عَلی اَهـْلِ بَیْتِهِ*
*پس می گوئی هفت مرتبه:*
*بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ وَ لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ اِلاّ بِاللهِ الْعَلِیِّ الْعَظیمِ*
*و سه مرتبه*
*اَلْحَمْدُ للهِ الَّذی یَفْعَلُ ما یَشآءُ وَ لا یَفْعَلُ ما یَشآءُ غَیْرُهُ.*
*پس می گوئی*
*سُبْحانَکَ لا اِلـهَ اِلاّ اَنْتَ، اغْفِرْ لی ذُنُوبی کُلَّها جَمیعاً،"فَاِنَّهُ لا یَغْفِرُ الذُّنُوبَ کُلَّها جَمیعاً اِلاّ اَنْت*
*به فرموده امام صادق علیه السلام برای کامل شدن ایمان و بعد از هر نماز واجب خوانده می شود*
*رَضيتُ بِاللَّهِ رَبّاً، وَبِمُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وآلِهِ نَبِيّاً، وَبِالإِسْلامِ ديناً وَبِالْقُرآنِ كِتاباً، وَبِالْكَعْبَةِ قِبْلَةً، وَبِعَلِى ٍّوَلِيّاًوَاِماماً،وَبِالْحَسَنِ وَالْحُسَيْنِ وَعَلِىِ بْنِ الْحُسَيْنِ، وَمُحَمَّدِ بْنِ عَلِىٍّ، وَجَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ، وَمُوسى بْنِ جَعْفَرٍوَعَلِىِّ بْنِ مُوسى، وَمُحَمَّدِ بْنِ عَلِىٍّ، وَعَلِىِّ بْنِ مُحَمَّدٍ، وَالْحَسَنِ بْنِ عَلِیٍّ وَالْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ، صَلَواتُ اللَّهِ عَلَيْهِمْ اَئِمَّةًاَللّهُ
4️⃣ 4️⃣ روز تا میلاد مولای مهربان، امام زمان علیه السلام باقی مانده است...
💠بشارت به امام زمان علیه السلام در روایات.
🔆على بن ابى طالب علیه السلام روايت كند كه گفتم يا رسول اللَّه! آيا مهدی از ما، آل محمد است، يا از غير ما؟ فرمود: از ماست، خداى تعالى به او دین را ختم فرمايد، همچنان كه به ما آغاز فرمود. به ما از فتنه ها خلاصى يابند همچنان كه از شرک خلاصى يافتند، خداى تعالى به ما برادرانه در ميان دلهاى ايشان الفت دهد بعد از عداوت فتنه، همچنان كه برادرانه الفت داد در ميان ايشان در دين ايشان بعد از عداوت شرك.
📚كشف الغمة في معرفة الأئمة (ط - القديمة) ؛ ج2 ؛ ص473
#لبیک_یا_مهدی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
💢 چگونه " سازمان ملل " میتواند بدون تصویب قطعنامه " شورای امنیت " ، ائتلافی بین الملی برای بکار گیری قوه قهره علیه ایران بوجود کند ؟
🔹 فرض کنید قطعنامه ی پارلمان اروپا مبنی بر تروریست بودن سپاه توسط این اتحادیه اجرا نشود . آیا این به تنهایی خوشحال کننده خواهد بود ؟
🔹 همانطور که میدانید طبق الزام قطعنامه های ۱۳۷۳ و ۲۳۷۰ و ۲۴۶۲ سازمان ملل : اعضای سازمان ملزم هستند علاوه بر قطع تامین مالی و تسلیحاتی تروریسم ، با دیگر کشورها و در راس آن آمریکا برای نابودی ایشان همکاری نمایند .
🔹 درحال حاضر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توسط ایالات متحده آمریکا یک گروه تروریستی شناخته میشود و همچنین طی قطعنامه ی اخیر به دول اروپایی این اجازه داده شد تا هروقت بخواهند سپاه را به عنوان یک گروه تروریستی مشخص نمایند .
🔹هرچند موانع حقوقی بر سر راه اقدام اروپاییان برای به رسمیت شناسی سپاه به عنوان یک گروه تروریستی وجود دارد که با استفاده از آنها جمهوری اسلامی میتواند ، اعاده حیثیت از این موضوع نماید . اما اگر این موانع حقوقی توسط سازمان ملل رفع گردد چه ؟؟
🔹 فرض کنید چند سال بعد نشستی در شورای امنیت سازمان ملل برگزار شود که طی آن بتوان نهاد های حاکمیتی و دولتی نیز در صورت برخی شرایط تروریست اعلام کرد . این قطعنامه هیچ اشاره ای به سپاه نخواهد داشت بنابرین رای به آن ، دشمنی عیان با جمهوری اسلامی محسوب نخواهد شد .
🔹اما اوضاع وقتی خطرناک میشود که قطعنامه ای برای به تروریست شناسی گروه هایی که توسط سازمان های بین المللی معتبر ( مانند اتحادیه اروپا ) تروریست نامیده شده اند تصویب گردد .
🔹 در این صورت حتی نیازی به تشکیل جلسه ی شورای امنیت برای حمله به سپاه نیست که روسیه و چین آنرا وتو کنند . زیرا قطعنامه های ۱۳۷۳ و ۲۳۷۰ و ۲۴۶۲ از قبل تصویب شده اند و بدین شکل حمله به ایران فقط بستگی به نظر یک سازمان خواهد داشت ، آنهم اتحادیه اروپایی که از قبل اجازه انجام این امر در صورت صلاح را گرفته .
🔹 بنابرین از آمریکا تا ژاپن ، از عربستان تا بورکینا فاسو همه و همه ملزم خواهند شد برای خلع سلاح سپاه پاسداران ائتلافی بین المللی تشکیل دهند و حمله به جمهوری اسلامی مشمول تعقیب بین المللی قرار نخواهد گرفت .
🔹 با چنین استراتژی میتوان به راحتی وتوی دیگران را برای جلوگیری از حمله به ایران دور زد زیرا در هیچکدام ازاین قطعنامه ها اسمی از سپاه یا ایران نیامده .
🔹 حال یک سوال از مسئولین همیشه منتظر .
🔹 اگر سازمان ملل طی این استراتژی که حقیر پیشبینی کردم ، سپاه را تروریست اعلام و به کشورها الزام خلع سلاح آنرا دیکته کند آنموقع پاسخ شما چیست ؟ اخراج بازرسان ؟ خروج از اف ای تی اف ؟ اعلام اتحادیه اروپا به عنوان حامی تروریست ؟ آیا با تسلیحات متعارف و بیانیه های خاله زنکی میتوانیم برای چنین حمله ای بازدارندگی داشته باشیم ؟
🔹 طبق تجربه ، حتی اگر این موضوع به جنگ منتهی نشود موجبات درگیری های داخلی میان نهاد های دولتی و حاکمیتی را در پی خواهد داشت . برای مردم مسجل خواهند کرد که اگر حکومت ، سپاه را منحل نکند و فرماندهان آنرا تحویل ندهد ، ائتلاف بزرگ جهانی به جهت آغاز جنگ سوم خلیج فارس به این منطقه خواهند آمد
🔹 بنابرین برای ما نباید تروریست شناخته نشدن سپاه خوشحال کننده باشد بلکه جمهوری اسلامی میبایست از تمام ظرفیت های خود برای از بین بردن این قطعنامه پارلمان اروپا استفاده کند . پاسخ به گنده گویی پارلمان اروپا بایستی آستانه هسته ای باشد و پاسخ به اجرای آن توسط اتحادیه ، خروج از اف ای تی اف .
🔹 پاسخ به ایجاد قطعنامه های بعدی که طی آن ایران در معرض حمله مسلحانه قرار خواهد میگیرد نیز تولید انبوه سلاح اتمی . وگرنه طی چند ماه قادر به تولید تسلیحات هسته ای برای پاسخ به کشورهای ائتلاف ضد ایرانی نخواهیم بود ./ محمد مهدی بابایی
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
💢 خود زنی اروپا
پایان خویشتنداری ایران -۳
۹) آمریکا در سال ۲۰۰۷، سپاه قدس را به بهانه حمایت از تروریسم تحریم کرد و فروردین ۱۳۹۸ طبق قانون کاتسا، اتهام و تحریم مشابهی را متوجه سپاه پاسداران کرد. خب! در همه این سالها، اراده آمریکا پیش رفته، یا جمهوری اسلامی قدرتمندتر شده است؟ تحلیلگران بسیاری در غرب گفتهاند که هر نوبت اقدام به فشار علیه ایران، موجب تهاجمیتر شدن رفتار جمهوری اسلامی، وهر ضربه تاکتیکی، موجب پاسخهای راهبردی پیچیدهتر ایران شده است.
آنها دیدهاند که در ماجرای میکونوس (سال ۱۳۷۵)، و همچنین دست درازی دو دهه بعد آمریکا و انگلیس به نفتکشها، جمهوری اسلامی چگونه طرفهای غربی را تحقیر کرد. حالا هم، دست آنها در خلیجفارس و اقیانوس هند (چهار گوشه منطقه) زیر ساطور ایران و جبهه مقاومت است. بر خلاف تبلیغات جهتدار غرب، جمهوری اسلامی ایران تا به امروز در موضوع جنگ اوکراین و موارد مشابه در منطقه، خویشتندارانه رفتار کرده است؛ اما در صورت ادامه مواضع خصمانه غرب، حتما نقطه پایان بر این خویشتنداری خواهد گذاشت.
۱۰) حمایت از صدام، میزبانی گروههای برانداز و تروریست، اقدامات تحریمی و نقض مطلق برجام (چهارسال قبل از جنگ اوکراین)، نشانه خصومت جاری غرب بوده و تحرکات اخیر آنها، صرفا میتواند دست ایران را برای اقدامات متقابل، بازتر کند. اروپاییها از یک طرف، تروریستی خواندن سپاه را زمزمه میکنند؛ اما از طرف دیگر میخواهند چینی شکسته برجام را با وجود نقض یازده تعهد خود حفظ کنند! سند درباره خسارتبار بودن برجام، روشنتر از این؟!
«ریچاردهاویت» (تهیهکننده سند راهبردی اتحادیه اروپا درباره روابط با ایران) بهمن ۱۳۹۵ گفته بود: «توافق هستهای، یک نقطه عطف بود؛ هرچند که همه مشکلات ما با ایران درباره اسرائیل، دموکراسی و حقوق بشر حل نشده... ما باید دفتر نمایندگی خود را در تهران افتتاح کنیم و گفت وگو درباره حقوق بشر در ایران را از سر بگیریم. پیشرفت واقعی امکانپذیر است. نیروهایی در داخل ایران، در حال اعمال فشار بر حاکمیت هستند و ما امیدواریم گزارش ما نیز باعث پیشرفت در این زمینه شود. اکنون اروپا در ایران نفوذ دارد، ولی آمریکا از این نفوذ برخوردار نیست. ما میخواهیم از این اهرم استفاده کنیم و به سوی ساختار جدید امنیتی در خاورمیانه حرکت کنیم».
اقدامات خصمانه طرف اروپایی، قطعا فرصتی برای ایران است تا این مسیر نفوذ و جریان سازی غرب را با قاطعیت کور کند و حلقههای غربگرا را که هماهنگ با ادبیات دشمن فضاسازی میکنند، دشمن انگاری و جاسوسانگاری نماید. این دومین ضربه، پس از ضربه اول در جریان ضربه به شبکه نفوذ دشمن در جریان اغتشاشات اخیر خواهد بود.
این همان شبکهای است که درست فردای اقدام خباثتآلود پارلمان اروپا علیه سپاه، به سمت اروپاییها غش کرد و در نشریات خود نوشت: «آیا تهران به میانجیگری اروپا پایان میدهد؟» و «چگونه اروپا را از دست دادیم؟ اروپاییها یک زمانی، خیلی با ما برای پذیرش FATF همراهی میکردند، اما الان سخت میتوانیم شرایط را به آن زمان برگردانیم»!
اروپا در سالهای اخیر، میانجی بود یا طرف فریبکار و عهد شکن؟ در ماجرای FATF، ایران ۳۷ بند از ۴۱ بند برنامه اقدام مد نظر این کمیته را انجام داد، اما آیا نتیجه، چیزی جز تشدید تحریمها و افزایش طلبکاری غرب بود؟ در همین دوره در دولت سابق (خرداد ۱۳۹۶) بود که به برخی بانکها بخشنامه کردند تا با «افراد مورد تحریم سازمان ملل و وزارت خارجه آمریکا و وزارت خزانهداری آمریکا» همکاری نکنند (تحریم کنند!). همان زمان، سپاه پاسداران، قوه قضائیه، وزارت اطلاعات، وزارت ارشاد، صدا و سیما و بسیاری از دستگاههای دیگر در فهرست کذایی تحریمها بودند.
💢 خود زنی اروپا
پایان خویشتنداری ایران -۱
۱) از هر زاویه که به مقابلهجویی غرب با جمهوری اسلامی ایران نگاه کنید، درماندگی پدیدار است. با وجود حضور یک میلیون و دویست هزار ایرانی در اروپاُ گروههای اپوزیسیون مورد حمایت غرب، سه ماه قبل توانستند فقط 35 هزار نفر را در نمایش برلین دور هم جمع کنند که بخشی از آنها هم آفریقایی تبار یا برخی شهروندان اروپایی بودند. در تجمع اخیر استراسبورگ هم، دو تا سه هزار نفر حضور داشتند و همان جمعیت قبلی هم آب رفته بود.
۲) «استراسبورگ» مرکز ایالت آلزاس، که بارها طی جنگ، میان آلمان و فرانسه دست به دست شده، ۴۰۰ کیلومتر تا پاریس فاصله دارد. اما لازم نیست نمایندگان پارلمان اروپا از استراسبورگ به پاریس بروند تا وضعیت آشوبزده پایتخت فرانسه را ببینند. فضای رسانهای در چند هفته اخیر، انباشته از فیلمهای اعتراض مردم فرانسه با چاشنی زد و خورد، آتشسوزی و سرکوب است. پاریس و شهرهای دیگر، همین چند روز پیش، شاهد تظاهرات چند میلیونی مردم بود که از سیاستهای نظامی و اقتصادی و امنیتی دولت به تنگ آمدهاند. نمایندگان پارلمان و شورای اروپا اگر درایت کافی داشته باشند، تجمع دو- سه هزار نفره اپوزیسیون جمهوری اسلامی و جمعیتهای میلیونی معترضان در فرانسه و دیگر کشورهای اروپایی را مقایسه میکنند و به جای خبطهایی مانند تشدید تنش با ایران، فکری برای بحران فزاینده در قلمروی خود میکنند، نه این که از باتلاق بحران اوکراین در نیامده، دردسر دیگری برای خود فراهم سازند.
۳) برخی دولتهای اروپایی، بیش از آن که تصمیمگیر فعال باشند، دنبالهروهایی منفعل به نظر میرسند. و گرنه دلیلی ندارد که هزینه گزاف جاهطلبیهای آمریکا و انگلیس (خارج شده از اتحادیه اروپا) را بپردازند، یا نقش کیسه شن را بازی کنند. به ترکیب اتحادیه اروپا نگاه کنید! غالبا منافع کشورهای شرق و مرکز اروپا، قربانی منافع چند دولت اروپای غربی و به ویژه آمریکا شده است. و گرنه مثلا چرا باید کشورهایی مانند مجارستان، لهستان، رومانی، کرواسی، چک، بلغارستان، یونان، اتریش، ایتالیا و اسپانیا، از منافع اقتصادی و سیاسی روابط با ایران صرف نظر کنند؟ البته درایت، درباره افراد دارای اراده مستقل صدق میکند. ما، غرضورزی و مسلوب الاراده بودن طرف اروپایی را در برجام تجربه کردیم. برخی از دولتها سالهاست در صیانت از منافع خود در مقابل مطامع آمریکا و اختاپوس صهیونیسم، ناتوانی نشان میدهند. آمریکا، هزینه گزاف جنگ اوکراین را به اقتصاد و امنیت اروپا تحمیل کرد بالغ بر ۲۵ هزار شرکت در اروپا پس از جنگ اوکراین ورشکسته شدهاند.
۴) آمریکا و رژیم صهیونیستی چرا صورتک «اتحادیه اروپا» را بازیچه شرارتهای خود قرار دادهاند؟ وضعیت به هم ریخته اسرائیل را ببینید که چند سال است دولتهای آن، یک سال هم دوام نمیآورند. اردوکشی خیابانی مخالفان نتانیاهو (با جمعیتهای چند صد هزار نفری و با ۶ وزیر فعلی و چند نخستوزیر سابق)، رویدادی کم سابقه است. رسانههای صهیونیستی درباره قریبالوقوع بودن جنگ داخلی هشدار دادهاند. در وخامت اوضاع همین بس که «ریولین» رئیسرژیم گفته؛ «اقدامات کابینه نتانیاهو کودتاست»؛ «ایهود باراک» نخستوزیر اسبق خواستار سرنگونی «کابینه افراطی» شده؛ و موشه یعلون وزیر جنگ اسبق، دولت را «کابینه دیکتاتورهای جنایتکار» خوانده و گفته: «جلوی نتانیاهو میایستیم تا مانع ویرانی اسرائیل شویم». اگر گسترش جبهه مقاومت از سوی جمهوری اسلامی در منطقه نبود، اسرائیل به چنین حال و روزی میافتاد؟
💢ادامه دارد💢
💢 خود زنی اروپا
پایان خویشتنداری ایران -۲
۵) این که چرا برخی دولتهای غربیستیزهجویی میکنند، مسئلهای منحصر به امروز نیست. فقط امروز نیست که پارلمان اروپایی به تبعیت از آمریکا، خواستار تروریستی قلمداد کردن سپاه پاسداران میشود، یا در سوئد با حمایت پلیس، مراسم قرآن سوزی به راه میاندازند و در فرانسه، بر توهین به مقدسات اسلامی توسط نشریهای مبتذل شارلی ابدو اصرار میورزند.
عبدالکریم سروش -از مروجان سکولاریسم و عضو اتاق فکر جنبش سبز در لندن- طی دو سخنرانی در دانشگاه «دلفت» هلند و در جمع عناصر ضدانقلاب در پاریس (۴ اسفند ۱۳۸۸ و ۱۱مرداد ۱۳۸۶) اذعان کرد: «تز سکولارها درباره جدایی حکومت از دین، در جهان واژگونه شده؛ به این دلیل که وجود دین را در عمق زندگی ایرانیان و بازگشت دین را در مغرب زمین می توانیم ببینیم. آنچه گمان میرفت رو به احتضار میرود یا مُرده، خوب یا بد، ظاهرا تجدید حیات کرده، برخاسته و دیگران را به نگرانی افکنده است. سکولاریسم که قرار بود نسبت به ادیان بیطرف باشد، اکنونستیزه گر شده و با برخی ادیان رسماً در می آویزد و میستیزد و وجود اجتماعی آنان را تحمل نمیکند»ِ
و: «رفته رفته سکولاریسم وارد دورهستیزهگر و میلیتانت میشود و مدارا وهاضمه قوی پیشین را از دست داده است. پیشبینی ضعیف شدن تدریجی ادیان باطل از آب درآمده. در این 20، 30 سال از جامعه شناسان بزرگ میشنوید که ادیان در حال قوت گرفتن هستند. سکولاریسم و لیبرالیسم، هاضمهاش برای بلعیدن ادیان ضعیف، قوی بود، اما دین قوی و فربه از گلویش پایین نمیرود و لذا ستیزهگر میشود».
۶) علت دیگر اینستیزه جویی، دگرگونی در در نظم جهانی مستقر است. دولتهای زیادهخواه غربی دو جنگ بزرگ جهانی ویرانگر را ترتیب دادند و سپس، در حاشیه امنیت نشستند تا دست و پا زدن دیگران را در کام جنگ و بحران و نا امنی تماشا کنند. آمریکاییها در دو دهه پر ماجرای اخیر، ضمن اعلام «قرن جدید آمریکایی»، میخواستند طرح «خاورمیانه جدید» را به اجرا بگذارند و نقشه منطقه را با جنگهای مستقیم و نیابتی (به تعبیر خودشان: جنگ جهانی چهارم و جنگ جهانی سوم) زیرو رو کنند. اما این نقشه جامع، گرفتار سوء محاسبه شد. جبهه مقاومت به رهبری ایران، با ترکیبی از تدبیر و شجاعت و خطر پذیری و مجاهدت، تهدید بزرگ دشمن را به فرصتی بزرگتر برای گسترش جبهه مقاومت اسلامی تغییر داد.
۷) تدابیر دوران ساز ایران، غرب همیشه مهاجم را به عجزانداخته است. برای اولین بار است که ایران، در مقابل جنگ جهانی تحمیلی غرب، تماشاچی منفعل یا کشوری اشغال شده نیست. هر چند حکومت قاجار و پهلوی در هر دو جنگ جهانی، اعلام بیطرفی کردند، اما کشور به اشغال متفقین درآمد. انگلیسیها به همراه روسها، در جنگ جهانی اول که احمدشاه قاجار حکومت میکرد، ایران را اشغال کردند. وقوع انقلاب بلشویکی، موجب عقبنشینی روسیه شد. اما نیروهای انگلیس، هنگامی از ایران خارج شدند که رضا خان را با کودتا حاکم کردند. در جنگ جهانی دوم نیز، متفقین، خاک ایران را اشغال کردند و آمریکا و انگلیس، پسر بیکفایت رضا خان را بر تخت نشاندند تا شوم ترین دوره اختناق و غارت منابع ایران را به مدت ۳۷ سال رقم بزنند.
۸) آمریکا و ناتو با اردوکشی مستقیم و سپس جنگ نیابتی داعش در دو دهه اخیر، قصد داشتند تمامیت ارضی ایران را به چالش بکشند، اما جمهوری اسلامی توانست ورق جنگ را از افغانستان و عراق تا سوریه و لبنان و فلسطین و یمن برگرداند و حتی به روسیه، برای نقشآفرینی مستقل در برابر تاخت و تاز افسار گسیخته غرب، جرئت و اعتماد به نفس بدهد. غرب در مسیر حرکت بولدوزری خود توانسته بود سر گورباچف را هم در شوروی کلاه بگذارد. پس از فروپاشی بلوک شرق هم کوشید با راهاندازی کودتاهای مخملین در گرجستان و اوکراین و قزاقستان، به مرزهای روسیه نزدیکتر شود. غربیها همچنین با توافق مینسک، چند سال دیگر زمان خریدند و پایگاههای نظامی و اطلاعاتی را در اوکراین مستقر کردند؛ چنان که پوتین گفت: «غرب، ما را در توافق مینسک فریب داد».
فقط یک کشور بود که در شطرنج پیچیده جنگ جهانی سوم، از غرب فریب نخورد و نقشآفرینی راهبردی خود را انجام داد و آن، ایران بود که نه تنها در مقابل جنگ ترکیبی غرب ایستاد، بلکه چنان تدبیری به خرج داد که تیر جنگ از غرب آسیا، به سمت جنگ افروزان همیشگی کمانه کرد. آمریکا و غرب میخواستند با تحریمهای فلجکننده و فشار حداکثری، ایران را به زانو در آورند و از برجام، روندی برای تحمیل سیاستها بسازند، اما اعتراف کردند که سیاست فشار حداکثری، شکست فاحشی خورده است. همانها میگویند «روسیه راههای دور زدن و بیاثر کردن تحریمها را از ایران میآموزد و با کمک پهپادهای ایرانی ]خریداری شده قبل از جنگ اوکراین[ سرنوشت نبرد را تغییر داده است».
💢ادامه دارد💢
#همسرداری
🔰️ علت کم شدن علاقه پس از ازدواج
👈همه ما این واقعیت را از زبان بسیاری از زوج ها شنيده ايم كه بعد از مدتي كه ازدواجشان گذشت، علاقه شان نسبت به هم كم مي شود و آن عشق آتشين روزهاي اول جاي خود را به روزمرگي و سردي در روابط مي دهد.
👈بسياري از انتظارات اشتباه ما در ازدواج و درباره فرد مورد علاقهمان، دلیل کم شدن علاقه است.
✅ افرادی که نتوانند:
👈انتظارات یکدیگر را به خوبی برآورده کنند
👈در سختی ها با یکدیگر همدلی انجام دهند
👈تفاوتهای فردی را بپذیرند
👈میزان بروز هیجانهای منفی را در زندگی خود افزایش میدهند که همین موضوع باعث کمشدن علاقه در دوطرف مي شود
📌 سه دروغ بزرگ روزنامه هممیهن در ۱۰ روز اخیر؛ کرباسچی از نفت چه میخواهد؟
🔹 در چند روز گذشته روزنامه هممیهن به طرز عجیبی با نگاههای سیاستزده، وارد مباحث فنی و کارشناسی نفت شده و اطلاعاتی خلاف واقع به مخاطبان خود ارائه میدهد.
🔹 این روزنامه ابتدا در گزارشی با عنوان «اوجگیری نواصولگرایی نفتی» در تاریخ ۱۹ دی به تحریف تاریخ صنعت نفت پرداخته و به جای ارائه مستندات و مدارک صرفا با استفاده از کلیدواژههای سیاسی به برخی از چهرههای نفتی حمله کرده است.
🔹 اما آش تحریف تاریخ نفت توسط این روزنامه اصلاحطلب به قدری شور بود که حتی صدای «غلامحسین حسنتاش» مدیر خبره اصلاحطلب صنعت نفت و از طرفداران سیاسی دولت سیدمحمد خاتمی را نیز درآورده است، فردی که اتفاقا در مطالب تولیدی توسط همین روزنامه نیز بارها مورد استناد قرار گرفته است. وی در مطلبی در وبلاگ شخصی خود با عنوان «قربانی شدن نظرات کارشناسی در دوگانههای سیاسی» به رویکرد سیاستزده روزنامه هممیهن به شدت انتقاد کرده است.
🔹 روزنامه هممیهن در تاریخ ۲۷ دیماه در گزارش دیگری با عنوان «متهمسازی به جای ذخیرهسازی» انتقادات کارشناسان حوزه انرژی به انحلال شرکت ذخیرهسازی گاز در دولت قبل و به حاشیه رفتن پروژههای ذخیرهسازی را اقدامی سیاسی خواند و از اتفاقات رخ داده در دولت یازدهم و دوازدهم دفاع کرد.
🔹 اما آخرین گزارش هممیهن در تاریخ ۲۸ دیماه روی گزارشات دیگرش را سپید کرد جایی که به دروغ مدعی شد که تولید گاز ایران از پارس جنوبی ۶۷ میلیون متر مکعب کمتر از مقداری است که باید باشد.
🔹 در این گزارش، روزنامه هممیهن تعلل ۸ ساله دولت قبل در توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی با کنار رفتن توتال و تعلل ۶ ساله در تعمیر کنداکتور گاز ترش فاز ۱۶ را تقصیر دولت فعلی دانسته و خبر کذبی درباره توقف تولید گاز از فاز ۱۳ پارس جنوبی منتشر کرده است!
🔹 جنس ورود روزنامه هممیهن به مباحث فنی نفت به قدری سیاسی است که تعجب همه فعالان صنعت نفت حتی مدیران اصلاحطلب را نیز برانگیخته است و گویا در پشت پرده این اتفاقات باید دنبال انگیزههای سیاسی مدیرمسئول این روزنامه گشت و نه انتقادات و راهکارهای دلسوزانه و فنی.
#من_هم_یک_پاسدارم
🔴 فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در بیانیهای ضمن اعلام پیمان و همبستگی با سپاه پاسداران و آرمانهای انقلاب، اقدام نمایندگان پارلمان اروپا را محکوم کرد.
✅ جهت اطلاع ایثارگران دارای حکمت کارت (حقوق بگیر ساتا): تأمین جهیزیه تا سقف یک میلیارد ریال با اقساط ۶۰ ماهه / اعطای ۱ بسته فرهنگی و ۱ بسته مالی (۵ تا ۷ میلیونی) به زوجین از طرف وزیر دفاع
🔹اعلمی، مدیر عامل سازمان اتکا: امکان تامین جهیزیه فرزندان بازنشستگان نیروهای مسلح کشور تا سقف یک میلیارد ریال فراهم شده است.
🔹بازنشستگان محترم می توانند با معرفی نامه کانون بازنشستگان نیروهای مسلح به فروشگاه اتکا مراجعه کنند و از این تسهیلات بهرهمند شوند.
🔹بازپرداخت این تسهیلات 5 ساله و درصد سود این تسهیلات 4 درصد است. تمامی این کالاها گارانتی 36 ماهه دارند و خانواده ها پس از ثبت سفارش در فروشگاه می توانند جهیزیه را درب منزل دریافت کنند.
🔹در کنار این تسهیلات 2 بسته به زوجین هدیه داده می شود که بسته فرهنگی شامل یک جلد قرآن مجید و یک جلد کتاب مطلع عشق از بیانات مقام معظم رهبری است که دستورالعمل زندگی و ازدواج است.
🔹همچنین وزیر دفاع نیز یک بسته مالی شامل 5 تا 7 میلیون تومان به زوجین هدیه خواهد داد
🔴 استاندارد مزورانه‼️
🔹استاندارد دوگانه داشتن یعنی بر خلاف اصل طلایی تربیتی و انسانی مقبول تمام دنیا رفتار کنی و به زبان ساده قول و فعلت یکی نباشد. یعنی «آنچه برای خود میپسندی برای دیگران نپسندی».
🔸روانشناسان دنیا معتقدند اگر همین یک اصل در جوامع انسانی جا بیافتد و ملاک رفتار انسانها قرار گیرد، انسانها فارغ از قومیت، مذهب و نژاد و فرهنگشان، راه سعادت را خواهند یافت؛ زیرا در این اصل تربیتی «انصاف و عدالت» موج میزند و درک آن برای همه میسر است.
🔹به تعبیر امام راحل ما مفتخریم که دین مبین اسلام در پرتو یگانگی کلام حضرات معصومین(علیهمالسلام) با رفتارشان انسانهای مهذب و با انصافی را تربیت کرده است. اما برخلاف اسلام، در فرهنگ غربی به رغم توصیه بزرگان منصفشان این اصل رفتاری بالعکس عمل میشود و اصطلاحا در رفتار غربیها به ویژه تصمیمگیران سیاسی و قدرتمندان آنها، «استاندارد دوگانه» حاکم است.
🔸یعنی آنچه در مواضع رسمی، اعلامی و آشکار میگویند با آنچه در مواضع پنهان، غیررسمی و اعمالی انجام میدهند تفاوت از زمین تا آسمان است. سخن از رعایت حقوق بشر میکنند اما به بشر ظلم میکنند، تروریسم را تقبیح میکنند اما اقدام تروریستی انجام میدهند، صحبت از گفتوگوی تمدنها و ادیان میکنند اما به تمدنها و ادیان دیگر توهین و هتک حرمت میکنند و... این رفتار غربیها دلیل ندارد اما علت دارد و علتالعلل آن هم به معضلی برمیگردد که در انقلاب رنساس دامنگیرشان شد؛ «شخصی کردن دین و اصلی پنداشتن سود مادی».
🔹زمانی که تنها سودمحوری عامل تصمیم و عمل شد، دیگر نه تنها رعایت انصاف از رفتار و مواجهه با دیگر انسانها و جوامع رخت برمیبندد بلکه سود و سوداگری مجوز و وسیلهای میشود برای ضربه زدن به دیگران تا کشتن و نابود کردن.
🔸بنابراین، استاندارد دوگانه صورت عارضی و ثانویهای است که با محوریت سودانگاری بر انسانها و جوامع غربی حاکم شده و به مرور در فرهنگ آنها نهادینه شده و از سرمنشاء به سایر حوزهها همچون دیپلماسی سیاسی و روابط بینالمللی و بینالدولی هم سرریز میشود. آمریکا، رژیم صهیونیستی، فرانسه و سوئد و دیگران کشورهای غربی مدعی فرهنگ و حرمت ادیان و انسان با همین رویکرد و نگاه است که به فرهنگ و مقدسات اسلامی توهین میکنند و مجوز قرآنسوزی به اسم آزادی صادر میکنند، زنان و کودکان بیگناه را در فلسطین و یمن میکشند، عامل موفق مبارز با تروریسم را تروریست اعلام میکنند و از عهد بسته(برجام) در حالی بیرون میروند یا بدان عمل نمیکنند که از ایران مطالبه عمل به آن جسد را دارند.
🔹استاندارد دوگانه و رفتار مزورانه بخشی از فرهنگ و رفتار آنها و ناشی از مستی قدرت است که باید هم ابعاد این رفتار و فرهنگ را افشا کرد و هم با قوی شدن مقابل آن ایستاد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آزادی بیان همایونی‼️
🔺اعلیحضرت: انتقاد از من جرم است‼️
🔺بیاد داریم کسی جرعت نداشت نام شاه را بیاورد باید فقط برای دعای او و یا با القاب شاهنشاه آریامهر کمر بسته علی ع است از او یاد می کردند.!!
🔺خودش هم به خبر نگار می گوید انتقاد از دولت مجاز است ولی انتقاد از خودم چون انتقاد از سلطنت است خیر مجاز نیست!!