🌹تقویم شیعه🌹
☀️ امروز :
شمسی: چهارشنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۱
میلادیWednesday 01 march 2023
قمری: الأربعاء ۰۸ شعبان ١٤٤٤
🌹 امروز متعلق است به:
🔸حضرت امام موسی بن جعفر كاظم عليه السّلام
🔸حضرت امام علی بن موسی الرضا عليهما السّلام
🔸حضرت جواد الائمه؛ محمد بن علي التقي عليهما السّلام
🔸حضرت امام هادي، علي بن محمد النقي عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
👈صد مرتبه یا حى یا قیوم
👈۵۴۱مرتبه یا متعال بگوید تا عزت دائمی یابد.
🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن ، خداوندا در آخر الزمان دین ما را حفظ کن
✅ وقایع روز:
مناسبت خاصی ثبت نشده است
🗓روز شمار تاریخ:
💐⏳۰۳ روز تا ولادت حضرت علی اکبر علیه السلام (۳۳ ه ق) روز جوان
💐⏳۰۷ روز تا سالروز ولادت حضرت قائم عجل الله تعالی فرجه الشریف(۲۵۵ه ق) نیمه شعبان
🌹🇮🇷 ۲۰ روز تا آغاز سال نو شمسی
لبیک_یا_خامنه_ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💧طب
😱 عوامل خرابی دندان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای اقتصاد دان
آقای رئیس اقتصاد دولت
آقای 😎😎😎😎
کجایی بفکر اقتصاد باش
💯 #هو_العزیز_الجبّار
اعلام رسمی جنگ تمام عیار ارزی
ایالات متحده آمریکا بر علیه ایران:
جاسوسی بنام FATF
امروزه با توسعه ابزارهای وزارت خزانهداری و وزارت دادگستری ایالات متحده آمریکا و همچنین تربیت استراتژیستهای ارزی و دیدی که به رده امنیتی ارتقا یافته است! طبیعتاً بر اساس افزایش قدرت نرم در این حوزه، فشارها را بر کشورهای هدف مثل ایران و روسیه و لبنان و سوریه و.... بیشتر کردهاند! بخصوص اینکه نبض امپراطوری رسانه ای در پشتیبانی جنگ ترکیبی را هم در اختیار دارند و بر اساس همین ابزار، تنوع در انتخاب تاکتیک های جنگ ارزی داشته باشند.
با مواجه ایران با تحریم های همه جانبه و حداکثریِ بلوک غرب و تدابیری که نظام جمهوری اسلامی ایران اندیشید، به تدریج توانست تحریمها و مشکلات ناشی از آن را دور بزند! اما ایالات متحده آمریکا و اتحادیه اروپا تحت عنوان قانون «FATF» و پیوستن ایران به این معاهده بین المللی، گفتند باید شفاف باشید! حتی این عبارت Financial Action Task Force (FATF) هم خیلی جالب است؛ ادبیات این سازمان نظامی انتخاب شده است؛ Task Force یعنی گروه ضربت؛ برای نیروهای ویژه موضوعیت دارد، توجیهشان هم این است که برای مقابله با تروریسم کار میکنیم! از طرفی دیگر میگویند ایران حامی تروریسم و موجبات ناامنی منطقه و منافع ملی ایالات متحده آمریکاست! لذا ذیل (FATF) باید شفاف سازی های مد نظر صورت گرفته و این دقیقا یعنی (FATF) حکم یک جاسوس نرم را دارد که وظیفه اش قطع سازوکارهای دور زدن تحریم های ایران است. #بخش_دوّم
💵 چالش ارز و تجربه ای که پیش روی ما است.
2⃣بخش سوم: تجربه چین
✴️رشد اقتصادی در چین خیلی قابل تامل است. ایزابل وبر در کتاب "نوزایی سرمایه داری در چین"، به نکاتی مهم در پیشرفت این کشور اشاره می کند.
استراتژی چینیها نه «انفجار بزرگ»، بلکه بازسازی تدریجی بازار، تحت نظارت دولتی همه جا حاضر بود. برای آنها بازار یک «نهاد» بود، یک مؤسسه مثل موسسههای دیگر. آنها بر «واقعیتهای نهادی موجود» تکیه کردند، و شرکتهایی ایجاد کردند که قادر به فعالیت در این نوع بازارها بودند. در چشمانداز آنها، آزادسازی قیمتها نه نقطه شروع که مرحله پایانی فرایند بود. چینیها زمانی شروع به آزادسازی قیمتها کردند که شرایط، الزامات و بستر لازم ایجاد شده بود.
ایزابلا وبر بیان می کند که در چین ابتدا بنیادهای پیرامونی و حاشیهای اقتصاد تقویت شد و بعد باقی اقتصاد بازسازی شد. استعارهای که در این خصوص استفاده میشود ساخت مسیری سنگی برای عبور از رودخانه است. به این معنا که پیشروی اقتصادی باید با احتیاط، تدریجی و با در نظر گرفتن واقعیت موجود، تحت کنترل شدید حاکمیت صورت بپذیرد.
جمهوری خلق چین اول ظرفیتهای تولیدی خودش را ایجاد و تقویت کرد و بدین ترتیب از همان اول، با پرهیز از مخاطرات تقاضای بیش از حد مسیر رشد خود را گشود.
او می نویسد :قیمتها در سالهای ۱۹۹۲ و ۱۹۹۳ آزاد میشوند، اما این پس از آن صورت میگیرد که حکمرانی اقتصادی و بخصوص بازارها بازسازی شده و آماده جذب شوک هستند و عرضه و تقاضا در نظارت کامل دولت هستند. مهمتر از همه، اقتصاد چین تحت کنترل دولت باقی میماند. طرح و برنامه عوض میشود، اما دولت همچنان ابزار اصلی مدیریت اقتصادی باقی میماند. بنگاههای دولتی به تدریج جای خود را به بنگاههای خصوصی میدهند و چین رفته رفته در سرمایهداری جهانی ادغام میشود تا حدی که این کشور دوم به یک کارگاه جهانی و سپس به یک قدرت اقتصادی تمام عیار بدل میشود.
ایزابلا وبر چنین ماجرا را خلاصه میکند: « چین بدون از دست دادن کنترل اقتصاد ملی خود و نظارت بر آن، در سرمایهداری جهانی رشد کرد.».
🔚تجربه رشد اقتصادی در چین نمایان می سازد که رشد اقتصادی در سایه نظارت، کنترل و هدایت دولت ها بر بازارها بخصوص بازارهای مالی صورت می گیرد.
🔻آمریکای لیبرال در روایت متأخّر فوکویاما
۱. فرانسیس فوکویاما در سال ۲۰۲۲ کتابی با عنوان «لیبرالیسم و نارضایتیهای آن» نگاشته که دربارۀ وضع ایدئولوژی لیبرالی در حاکمیّت و جامعۀ آمریکا است. هرچند فوکویاما بنا داشته که در این کتاب از لیبرالیسم دفاع کند، امّا در عین حال به واقعیّتهای تلخی در آمریکا نیز اشاره کرده است. وی در بخش از کتاب نوشته است:
نهادهای آمریکایی به مرور زمان، به دلیل کاهش پذیرش اصلاحات درونی، سازوکار عملکردیشان «سخت» شده است. همچنین به علّت رنج اسارت در دست نخبگان، روندی «رو به زوال» در پیش گرفتهاند. هنگامی که ساختار پیچیدۀ قانون اساسی با دوقطبیشدن فزایندۀ سیاسی ترکیب میشود، نهادهای آن به «بنبست» میرسند. ازاینرو، در برابر انجام بسیاری از وظایف اساسیِ حاکمیّتی، «ناکام» میمانند. اگر آمریکا «مشکلات ساختاریِ اساسی»اش را برطرف نکند، نمیتواند به طور مؤثّر با قدرتهای اقتدارگرای در حال ظهورِ جهان رقابت کند(ص۱۸۴).
وی تصریح میکند که از قدرت خویشترمیمیِ ساختار سیاسی آمریکا کاسته شده و این ساختار نمیتواند نقایص خود را در قالب تنظیم و تعدیل درونی، برطرف نماید. بدین جهت دچار فقر پویایی و انعطاف گردیده و جمود بر آن حاکم شده است. افزون بر این، سرنوشت حاکمیّت و جامعه در دست عدّهای اندک قرار گرفته و اندکسالاری مستقر شده است. این اقلّیّت نیرومند، سازمانهای رسمی آمریکا را در مسیر انحطاط افکندهاند. پیچیدگیها و تقابلهای درونی کار را به آنجا رساندهاند که باید گفت روند رسمی و ساختاری گرفتار بنبست شده و کارکردهای خویش را از دست داده است.
۲. فوکویاما در بخش دیگری از کتاب خویش مینویسد: در آمریکای کنونی، ما در نقطهای هستیم که «شهروندان»، عجیبترین نظریههای توطئه را در مورد راههای دستکاریشدهای باور دارند که دولتشان برای سلب حقوق آنها توسط نخبگان انجام میدهد. شهروندان آمریکایی همواره در انتظار لحظهای هستند که باید با زور از خود در برابر دولت «دفاع» کنند(ص۱۸۹).
این تحلیل بر پیدایی شکاف دولت و ملّت در آمریکا دلالت دارد و نشان میدهد که برخلاف روایتهای بیرونی، واقعیّتهای اجتماعی در آمریکا با قدرت سیاسی، سرِ «سازگاری» و «همدلی» ندارند و دولت را از آنِ خویش نمیدانند، بلکه بر این مردم بر این باور هستند که حاکمیّت به صورت پنهان و پوشیده، توان خود را صرف تضییع حقوق آنها میکند. این «بدبینی» و «تقابل» تا به آنجاست که میتوان گفت مردم آمریکا در قالب «نظریۀ توطئه» میاندیشند. برایناساس، حتّی یک رابطۀ سیاسی متعارف و مبتنی بر اعتماد نیز میان مردم و حاکمیّت وجود ندارد؛ چه رسد به رابطۀ ایدئولوژیک یا عاطفی. جامعه احساس میکند که حاکمان به صورتی ساختاریافته و زیرکانه، او را تضعیف و تحقیر میکند تا خود را تثبیت نماید و به منافع بیشتری دست یابد. در این امتداد، همواره در حالت تهاجمی نسبت به حاکمیّت دارد و میداند جز با زبان زور و تحکّم و مقاومت نمیتواند از خود در برابر ساختار سیاسی دفاع کند. در این رابطه، تنش خطرناکی نهفته است که ممکن است ناگهان حالت انفجاری به خود گرفته و سر برآورد و وضع را به کلّی دگرگون نماید. به هر حال، مسأله این است که حتّی بر طبق روایت کنونیِ فوکویاما نیز نباید آمریکا را آرمانشهر قلمداد کرد و ستود، بلکه باید آن را بر لبۀ پرتگاه و در معرض چالشهای بنیانبرافکن انگاشت.
🔴اقدام نمادین آمریکا علیه ۴۳ مقام سابق و فعلی ایران
🔺دولت آمریکا در گزارشی به کنگره فهرستی از مقامهای ایرانی که که واجد شرایط مربوط به محدودیتهای مهاجرتی میشوند منتشر کرده است
🔻طبق توضیحی که وزارت خارجه آمریکا در بیانیهای منتشر کرده یکی از بندهای قانونی موسوم به «قانون کاهش تهدید ایران و حقوق بشر سوریه (۲۰۱۲)» رئیسجمهور آمریکا را موظف به انتشار فهرستی از مقامهای ارشد حکومت ایران میکند که در «فعالیتهای هستهای غیرقانونی» یا «اشاعه سلاحهای کشتار جمعی» یا «حمایت از تروریسم بینالمللی» یا «ارتکاب جرائم حقوق بشری» نقش داشتهاند و به همین سبب واجد ملاکهای واشنگتن برای محدودیتهای مهاجرتی میشوند.
⛔️مقامهایی که در این فهرست قرار گرفتهاند به شرح زیر هستند: ۱- عباس غلامشاهی ۲- عبدالقاسم صلواتی ۳- عبدالحمید محتشم ۴- عبدالله عراقی ۵- عبدالله محرابی ۶- عبدالناصر همتی ۷- عبدالرضا رحمانی فضلی ۸- احمدرضا رادان ۹- علیاکبر احمدیان ۱۰- علیاکبر طباطبایی ۱۱- علی فدوی ۱۲- علی فلاحیان ۱۳- علی فضلی ۱۴- [آیتالله علی خامنهای] (رهبر معظم انقلاب) ۱۵- علیرضا تنگسیری ۱۶- امیرعلی حاجیزاده ۱۷- امجد سازگار ۱۸- علی عظمایی ۱۹- ابراهیم رئیسی ۲۰- اسماعیل قاآنی ۲۱- غلام علی رشید ۲۲- حمید استاد ۲۳- حسن ایرلو ۲۴- حسن شاهورپور ۲۵- حسن فیروزآبادی ۲۶- حسن روحانی ۲۷- حیدر عباسزاده ۲۸- حجتالله خدائی سوری ۲۹- حسین اللهکرم ۳۰- حسین دهقان ۳۱- حسین طائب ۳۲- حسین سلامی ۳۳- اسماعیل احمدی مقدم ۳۴- محمود باقری کاظمآباد ۳۵- مجید آقائی ۳۶- منصور روانکار ۳۷- مهری ببری ۳۸- محمد آقا جعفری ۳۹- محمد علی جعفری نجفآبادی ۴۰- محمد باقری ۴۱- محمد حجازی ۴۲- محمد جواد آذری جهرمی ۴۳- محمد جواد ظریف
#شهید_علیرضا_قربانی
خواهرشهیدمیگفت:
علیرضا با سیزده نفرازرزمنده ها روی تپه ای درجوانرود درحال جنگ بودندکه
اوبرای یک یک همرزمانش شربت درست میکند
امابه خودش نمیرسد.
دوستانش اعتراض میکننداما اومیگوید:
من شربت شهادت مینوشم ....
وهمینطورهم شد..
آن ۱۳ نفربه سلامت برگشتندوعلیرضا شربت شهادت نوشید....
💚تقدیم به آستان مکرم شهداوعزیزان شهدا هزاراان هزارسلام ودرودوصلوات
.
🏝صله امام عصر به وسیله مال
⏪ ازوظايف هرشيعه صله امام زمان به وسيله مال خود است
يعني هر کس در هر سال به قدرتوانايي و بضاعت خود بخشي از درآمد خودراصرف امام عصر نمايد
در این عمل غنی و فقیر و مرد و زن و حقیر و شریف همه یکسان هستند اما تفاوت آنها در میزان توانایی آنهاست.
در این زمینه روایات متعددی ذکر شده است:
✨ امام صادق:هيچ چيز نزد خدا محبوبتر از اختصاص درهم به امام نيست و به درستی که خداوند درهم را برای او در بهشت همچون کوه احد قرار میدهد.
✨امام صادق : يک درهم که با آن امام صله شود از دو ميليون درهم در ساير کارهاي نيک بهتر است.
📚اصول کافی ج 2 ص 156
✨ امام صادق درباره تفسیر آیه ( من ذا الذی یقرض الله قرضا حسنا) فرمودند: این آیه درباره صله امام نازل شده است.
✨ امام عصر در یکی از توقیعات خود فرمودند: و اموال شما را نمی پذیریم مگر برای اینکه شما پاکیزه شوید پس هر که میخواهد صله کند و هر که خواهد قطع کند که آنچه خداوند به ما عطا کرده بهتر از آن چیزی است که به شما داده است.
📚 احتجاج طبرسی
❇️ خداوند به فضل و عنایتش ، به نویسنده و خواننده ، توفیق عمل ، عطا فرماید
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
#امام_زمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓آیا خریدن دلار و کنار گذاشتن برای گران شدن و فروختن اشکال دارد؟
🎙پاسخ #استاد_وحیدپور
═══════════════┅
🤱 نسخه ای معنوی برای فرزندآوری...
✍یه شخصی آمد محضر علی بن موسی الرضا، عرض کرد: "یا ابن رسول الله من مدتهاست که تو زندگیم، گرفتاری های پیچیده ای به وجود آمده، هیچ راهی هم ندارم... فقیرم، اما گدا نیستم، درمانده ام تو کارهام... چندتا کسالت هم خودم و بچه ها داریم، ناراحتیم شدیدا... چه کار کنیم آقا جان؟! هم فقر و مریضی بیچاره مون کرده... هم اینکه دوست داشتیم دوتا بچه دیگه هم داشته باشیم...
😔 اما مدتی است که بچه دار هم نمی شویم، خواستم بچه دار هم بشیم ان شاء الله..."
✨ حضرت فرمودند:" برو و برای نمازهات اذان بگو، همون تو خونه ات اذان بگو..."
گفتم:"یا ابن رسول الله همین کافیه؟!"فرمودند:" بله همین کافی است. "
🍃طول کشید، کمتر از یک ماه، یا حالا بیشتر، آن شخص با امام رضا برخورد کرد و گفت: " یا ابن رسول الله، کارم درست شد، مریضی از خونه ام رفت، فقرمم اصلاح شد، کارم رو ارابه افتاد و خانواده هم باردار شد و داریم بچه دار میشیم... "
😍برخی از بزرگان و علما، که شنیده بودم، وقتی می گفتند اولاد دار نمیشن و یا دیر میشن، می گفتند اذان بگید تو خانه.نرین بالا پشت بام فریاد بزنید!! نه همین تو خونه...
هم فقر تون از بین میره، هم مریضی تون رو از بین میبره ، همین که صاحب اولاد خواهید شد ان شاء الله...
خیلی عالی است اذان گفتن...
👤 آیت الله ناصری (ره)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تحلیل به زبون خودمونی از جنگ دلاری دشمن!
🌹شهدای ماه اسفند
🌷عجب ماهیه این اسفند ماه ....
شهید حمید باکری ۶ اسفند
شهید حسین خرازی ۸ اسفند
شهید امیر حاج امینی ۱۰ اسفند
شهید حاج ابراهیم همت ۱۷ اسفند
شهید حجت الله رحیمی ۱۸ اسفند
شهید عبد الحسین برونسی ۲۳ اسفند
شهید حاج عباس کریمی ۲۴ اسفند
شهید مهدی باکری ۲۵ اسفند
🌹لقاء الله مبارک شما باد، عارفان گمنام و مردان بی ادعا
🌷هدیه به روح مطهرشان صلوات....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تحلیل به زبون خودمونی از جنگ دلاری دشمن!
♦️ گاف تاریخی اندیشکده کوئنسی درباره نقشه آمریکا علیه ایران
🔸 ایران بین یک رفت و برگشت بازرسان به ایران میتواند بمب اتم بسازد
🔸 باید گشایش اقتصادی محدود دربرابر محدودیت هایی در سطح برجام ایجاد کنیم
#شبنامه
۱۴۰۱/۱۲/۸
🔺 در طول روزهای اخیر بحث ها پیرامون مذاکرات هسته ای ایران و غرب بالا گرفته است. برخی بر این باور هستند که مسئله از حالت گفتگو پیرامون مسائل فنی خارج و بی حد سیاسی شده و از همین رو با چالش هایی رو به رو شده است.
برخی دیگر میگویند: آمریکا ظاهرا در حالی که وانمود میکند چندان به شکل حیثیتی به مذاکرات نگاه نمیکند، اما به فکر یک توافق از جنس آنچه در 2013 رخ داد هستند.
اندیشکده کوئنسی در همین خصوص گزارشی نوشته که تا حدودی ما را به حقیقت نزدیک میکند.
🔺 قبل از مرور آنچه این اندیشکده گفته ذکر یک نکته ضروری است: ایران غنی سازی 60 درصد را آغاز ، برخی سانترفیوژها در نطنز و فردو را ارتقا و روی پیشبرد برنامه هسته ای به شدت متمرکز شده است.
در همین خصوص این اندیشکده نوشته است: باید در توافقی موقت از ایران بخواهیم غنی سازی را در سطح کنونی نگه دارد. سانترفیوژهای جدید را هم جمع کند.
سوال؟ از کجا بفهمیم ایران اینهایی که پذیرفته را اجرا میکند؟
پاسخ روشن است : بازرسی در سطح وسیع و به مانند دوران برجام را به ایران تحمیل میکنیم.
پر واضح است که غربی ها بیشتر از آنکه مطالباتی از ایران داشته باشند به دنبال بیان چیزهایی هستند که پس از پذیرشش توسط ایران (برای صحت سنجی) این کشور وادار شود بازرسی بی سابقه را بپذیرد، آن هم در حد آنچه در برجام رخ داده بود.
🔺 نکته کجاست ؟ ماجرا روشن است: اگر قرار باشد توافقی محدود با امتیازاتی کم برابر ایران باشد ، چرا ایران باید سطح بالایی از بازرسی ها را بپذیرد ؟
یک نکته جالب تر در این خصوص وجود دارد و آن هم این است که این اندیشکده میگوید : اگر اینها به ایران تحمیل شد باید فورا تعداد محدودی از تحریم ها برداشته شود تا ایران به سرعت اثر آن را به لحاظ اقتصادی احساس کند.
سوال ؟ مگر در آستانه ی بیان این مطالبات ایران در حوزه اقتصادی مورد تهاجم قرار گرفته که بعدش وادار به پذیرش شود و سپس با گشایشی محدود اثری وسیع حس کند؟
واقعیت این است که پاسخ مثبت است و بخشی از جنگ اقتصادی با همین هدف و در این پازل طرح ریزی و به ایران تحمیل شده است ؟
یک سوال ؟ تحریم هایی که در برابر این همه امتیاز برداشته میشود چیست و باید به کجا منجر شود؟
🔺 اندیشکده ی کوئنسی میگوید برای ادامه ی ماجرا به ایران بگویید تحریم های نفتی ات را بر میداریم و تو اجازه داری به کشورهایی که از روسیه نمی توانند نفت بخرند و تحت تاثیر جنگ اوکراین در فشار هستند نفت بفروشی ....
دقت کردید چه شد؟ ماجرایی که در ذهن غربی هاست از نگاه منطق یک بازی "صد سر باخت" است که چه در حوزه امتیار دهی و چه در حوزه ی امتیاز گیری ، منافع غرب را در نظر و ایران را به سخره گرفته است...
پاسخ ایران به این مهم چیست؟
ایران میگوید : توافق محدود برای زمانی است که ما در خلاِ یک توافق بزرگ و طولانی مدت هستیم و برای آن است که به آن دست یابیم. در صورتی که شما قبلا یک توافق با دولت غربگرا بسته اید. ما بر این باوریم که به جای توافق طولانی مدت آن هم در تمام ابعاد (فراتر از مسئله هسته ای) غرب باید به همان توافق قبلی بازگشته و به تعهداتش عمل کند.
🔺 البته غرب میتواند به بازی به سبک ترامپ ادامه دهد که این مهم قطعا هزینه هایی دارد که باید خود را برای پذیرشش آماده کنند...
ما در شرایطی این حرف ها را میزنیم که غربی ها میگویند اگر بخواهیم عددی در نظر بگیریم دستیابی ایران به سلاح هسته ای و فاصله اش تا یک بمب اینگونه است : اگر بازرس های ما به ایران بروند و برگردند و اگر بین رفت و برگشت مجدد آنها کمتر از یک هفته فاصله باشد ، ایران در همین مدت (اگر اراده کند) توان دستیابی به بمب اتمی را پیدا کرده است.
🔘 خود را شبیه خوبان کنیم...
✅عن علي عليه السلام عليه السلام : إنْ لَم تَكُن حَليما فَتَحَلَّمْ ؛ فإنَّهُ قَلَّ مَن تَشبَّهَ بقَومٍ إلّا أوْشَكَ أنْ يكونَ مِنهُم
امام على عليه السلام : اگر بردبار نيستى، وانمود كن كه بردبارى؛ زيرا كمتر كسى است كه خود را شبيه گروهى كند و بزودى يكى از آنان نشود
📚نهج البلاغه حکمت ۲۰۷
-----------------------
✍🏼 کمترین تلاش ما میتواند اين باشد که اگر صفات اولیای الهی را نداریم لا اقل وانمود کنیم که مانند آنان هستیم در اینصورت خداوند نیز ما را در این مسیر یاری میکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐آثار و برڪات بے شمار #صلوات
🌱مرحوم محدّث نورے قدس سره از یگانه دوران خود شیخ احمد پسر زین الدین نقل ڪرده است ڪه گفت:
💫در عالم خواب حضرت زین العابدین امام سجّاد صلوات الله علیه را ملاقات ڪردم و نزد آن حضرت شڪوه و ناله ڪردم ڪه زاد و توشه اے براے آخرت آماده نڪرده ام، براے توبه خالص توفیق نیافتم، و اعمال صالح را نتوانستم بجا آورم.
🌷حضرت فرمودند:
ڪارے ڪه شما باید انجام بدهے این است ڪه :
زیاد بر محمّد و آل محمّد #صلوات بفرستی!
🌺و ما در مقام پاداش، عوض #صلواتے ڪه شما فرستاده اید آن اعمال صالح را ڪه به انجامش توفیق پیدا نڪرده اید تا روز قیامت براے شما انجام مے دهیم.
📚 ترجمه القطرة ج 1 ص 161 ح 11
🌷💖🌷💖