السلام علیک یا صاحب الزمان
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
✅ قال الامام الهادی(علیه السلام) لمحمد ابن الفرج:
«والطریق مفتوحة الی امامک لمن یرید الله جل جلاله عنایته به و تمام احسانه الیه».
امام هادی(ع) به محمد بن الفرج فرمودند:
«برای رسیدن به امام معصوم و دسترسی به پیشوایت، راه باز است، برای کسی که عنایت خداوند شامل حالش شود و بخواهد تمام نعمتش را به وی احسان کند».
پی نوشت: بحارالانوار– ج 53، ص 306📚
منبع: اندشه انتظار– احمد(رجبعلی) زمانی– ص 283📚
✅ قال الإمامُ الهاديُّ (ع):
«لَولا مَن يَبقى بَعدَ غَيبَةِ قائمِنا (عليه السلام) مِنَ العُلَماءِ الدّاعينَ إلَيهِ، و الدالّينَ عَلَيهِ، و الذابّينَ عَن دينِهِ بِحُجَجِ اللّه، و المُنقِذينَ لِضُعَفاءِ عِبادِ اللّه مِن شِباكِ إبليسَ و مَرَدَتِهِ، و مِن فِخاخِ النَّواصِبِ، لَما بَقِيَ أحَدٌ إلاّ ارتَدَّ عَن دينِ اللّه و لکنهم الذين يمسکون ازمة قلوب ضعفآء الشيعة کما يمسک صاحب السفينة سکانها، اولئک هم الأفضلون عند الله عزوجل».
امام هادى(ع)فرمودند:
«اگر بعد از غيبت قائم ما (عليه السلام) نبود وجود علمايى كه به سوى او مىخوانند و به وجود او رهنمون مىشوند و با حجتهاى الهى از دين او دفاع مىكنند و بندگان ناتوان خدا را از دامهاى ابليس و پيروان او مىرهانند و از دام هاي ناصبيها نجات بخشند کسي در دين خدا پا برجا نمي ماند و همه مرتد ميشدند، ولي آنان رهبري دلهاي شيعيان ضعيف را با قدرت در دست ميگيرند و حفظ ميکنند، چنان که ناخداي کشتي، سکان و فرمان کشتي را نگاه ميدارد؛ آنان نزد خدا والاترين انسان ها هستند».
منبع: احتجاج- 502/2؛ بحارالانوار- 📚
اللهم عجل لولیک الفرج بزینب کبری ( س )
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
24.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 روز قیامت اول ما رو باز خواست میکنن
🔹 چرا بچه هامون کف خیابون به رهبری ناسزا میگن؟
🔹 چرا رهبری رو خوب معرفی نکردیم؟
🔹 این ده دقیقه رو حتما گوش بدید؛
تا شاید رهبری رو بهتر بشناسیم.🇮🇷
🔴جامعهی ما اگر جامعهی تقوا و دعا و معنویت باشد، بسیاری از مشکلات مادّی او هم قطعاً برطرف خواهد شد
♦️امام خامنه ای : در ماه رمضان دعا را قدر بدانید، حاجات بزرگ را، حاجات امّت و کشور اسلامی را، حاجات ملت خودتان را، حاجات شخصی خودتان را، مورد توجّه قرار دهید و آنها را متضرّعانه و مجدّانه از خدای متعال بخواهید.
♦️جامعهی ما اگر جامعهی تقوا و دعا و معنویت باشد، بسیاری از مشکلات مادّی او هم قطعاً برطرف خواهد شد.
🌹آیا حدیث یا #روایتی در مورد خوردن #سحری وجود دارد؟
♦️در #منابع_روایی فصلی وجود دارد با عنوان «استحباب خوردن سحری». آنچه از مجموع #روایات موجود در این باب استفاده میشود؛ این است که خوردن #سحری برای روزه ماه رمضان #مستحب است.
🌹رسول خدا(ص) فرمود: سحرى برکت است، و امّت من #سحرى را ترک نمیکنند، اگر چه با #خرماى خشکیدهاى باشد.
📚کافی، ج 4، ص 95،
🌹امیر المؤمنین علی(ع)، از پیامبر(ص) نقل میفرماید: خداوند تبارک و تعالى، و #فرشتگانش بر کسانى که در سحرها آمرزش مىطلبند، و سحرى تناول مىکنند، درود مىفرستند، پس هر یک از شما #سحرى تناول کنید، اگر چه با شربتى از #آب باشد.
📚من لا یحضره الفقیه، ج ۲ ص۱۳۶
🔴خطر خودباختگی فرهنگی و نادیده انگاری هویت ملی
♦️امام خمینی(ره): آری، اگر ملت ایران از همه #اصول و موازین اسلامی و انقلابی خود عدول کند و خانه #عزت و اعتبار پیامبر و ائمه معصومین (علیهمالسلام) را با دستهای خود ویران نماید، آن وقت ممکن است جهانخواران او را به عنوان یک ملت ضعیف و فقیر و بیفرهنگ به رسمیت بشناسند؛ ولی در همان حدی که آنها آقا باشند ما نوکر، آنها ابرقدرت باشند ما ضعیف؛ آنها ولیّ و قیم باشند ما جیرهخوار و حافظ منافع آنها؛ نه یک ایران با هویت ایرانی - اسلامی؛ بلکه ایرانی که شناسنامهاش را امریکا و شوروی صادر کند؛ ایرانی که ارابه سیاست #امریکا یا شوروی را بکشد و امروز همه مصیبت و عزای امریکا و شوروی شرق و غرب در این است که نه تنها ملت ایران از تحتالحمایگی آنان خارج شده است، که دیگران را هم به خروج از سلطه جباران دعوت میکند.
📚 صحیفه امام، ج۲۱، ص۹۱و۹۲
🌹اهل دعا بنبست نخواهند داشت/ اگر روزی ۵ بار آیتالکرسی بخوانید خودِ خدا حافظ شما است
♦️حجت الاسلام عالی : واقعاً آغوش خدا به روی کسانی که اهل دعا و توسل و استغفار و ذکرند باز است و بهترین وقت برای آرامش و دفع بلا همین موقع دعا است.
♦️در جوامع غیرایمانی شاید نکات بهداشتی و پزشکی را اینچنین ببینند، اما در جامعه ایمانی چون حفظ جان واجب هست، این نکته حجت شرعی میشود، لذا مراجع تقلید در این زمینه خودشان را مقلّد پزشکان میدانستند.
♦️خدا رحمت کند آقای بهجت را، ایشان میگفت مفاتیح داروخانه است. یعنی این ادعیه هر کدام ویتامینها و خاصیتهای مختلفی برای جایگاههای مختلف دارند. از جمله همین دعای هفتم صحیفه سجادیه که امام هادی علیهالسلام فرمودند ما در گرفتاریها و شدائد دعای «یَا مَنْ تُحَلُّ بِهِ عُقَدُ الْمَکارِه...» را میخوانیم.
♦️خدا رحمت کند آیتاللّه آسید احمد آقای خوانساری را که میگفت روزی پنج مرتبه آیتالکرسی را بخوانید. در روایت داریم که اگر کسی یکبار آیتالکرسی را بخواند یک صف از ملائکه محافظ او هستند و اگر دو بار بخواند دو صف، و سه بار بخواند سه صف، و چهار بار بخواند چهار صف، اما در پنجمین بار خداوند متعال به ملائکهاش میفرماید که دعوه، شما رهایش کنید، من محافظش هستم، لذا آیتاللّه آسید احمد آقای خوانساری میگفت که اگر پنج مرتبه آیتالکرسی را در روز بخوانید خود خدا محافظتان خواهد شد.
🔴روزه اولیها
درچه صورت برای دختران، روزه گرفتن واجب میشود؟
♦️پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (leader.ir) در ویدئویی به توضیح شرایط روزه دختران سال اولی پرداخته است که در زیر متن آن قابل ملاحظه است.
◀️دخترانی که سال اولی هستند و اولین سالی است که روزه میگیرند، باید تقسیم بندی شوند. اینها از نظر جسمانی یکسان نیستند.
1️⃣ برخی رشد خوبی داشتهاند و با تدبیر خانوادهها میتوانند روزه بگیرند؛ مانند اینکه شبها بیدار میمانند و از نظر خوراک و میوه و... تأمین میشوند، بعد از سحری هم کمی بیدار میمانند و بعد میخوابند تا غروب. اینها که میتوانند به اینصورت روزه بگیرند مشکلی ندارند.
2️⃣برخی از نظر جسمی رشد کمتری داشته اند و اصلا توان گرفتن روزه را ندارند. مثل اینکه به بچه 4، 5 ساله بگویید روزه بگیر؛ نمیتواند، توانش را ندارد. در نتیجه اگر دختری به سن تکلیف برسد ولی توانش را نداشته باشد، روزه بر او واجب نیست.
3️⃣قسم دیگر کسانی اند که روزه را میگیرند اما دچار حرج میشوند. این مختص دختربچه ها نیست، برای بزرگترها هم هست، گاهی کسانی بخاطر شغلشان نمیتوانند روزه بگیرند و امکان تغییر شغلشان هم نیست.
◀️مثل کشاورزی که باید محصولش را درو کند وگرنه محصول یک سالش هدر میرود، این روزه برای او حرجی است. حرجی به این معنا که اگر روزه بگیرند به مشقت شدید میافتد، نمیمیرد ولی به مشقت شدید میفتند، اینها مجازند روزه را بخورند اما چه زمانی، زمانی که حرج بوجود آمد.
◀️دختربچه ها هم همینطور هستند، سحری شان را میخورند، نیت روزه میکنند، اگر توانستند تا آخر روز بمانند، روزه میگیرند، اگر مثلا بعد از ظهر قابل تحمل نبود و سخت بود و به حرج افتاد آن موقع میخورد و دیگر روزه هم واجب نیست
🔴رهبر معظم انقلاب به استفتائاتی پیرامون «زمان امساک روزه و وقت نماز صبح» پاسخ گفتند که تقدیم حضور علاقمندان می گردد.
❓ زمان امساک روزه و وقت نماز صبح
♦️سؤال: در ماه شریف و مبارک رمضان و با توجه به توسعه شهرها وعدم امکان تشخیص دقیق لحظه طلوع فجر، خواهشمند است نظر شریف خود را در مورد زمان امساک برای روزه و اقامه نماز صبح اعلام فرمایید.
♦️جواب: مقتضی است که مؤمنین محترم جهت رعایت احتیاط در مورد امساک روزه و وقت نماز صبح، همزمان با شروع اذان صبح از رسانه ها برای روزه امساک نمایند و حدود پنج الی شش دقیقه بعد از اذان (حدود ده دقیقه از اوّل اذان صبح)، شروع به ادای فریضه صبح نمایند