💔جسمی که ذوب شد....
کوله پشتی اش پر از گلوله بود
که ناگاه براثر آتش دشمن طعمه حریق شد.
نتونستند کوله رو ازش جدا کنند
از بچه هاخواست به راه خودشون ادامه
دهند
برای اینکه فریادش به مقردشمن نرسد با چفیه دهان خودش رو بست
تا عملیات لو نرود...
علی سوخت
وتنها کف پوتینهاش که نسوز بود باقی ماند ...
پ.ن: استاد شهید مرتضی مطهری:
چه معنی کنم شهید را؟!
اگر شور یک عارفِ عاشقِ پروردگار را با منطق یک نفر مصلح با همدیگر ترکیب کنید از آنها "منطق شهید" در می آید....
شادی روح شهدا #صلوات
ٱللَّٰهُمَّصَلِّعَلَىٰمُحَمَّدٍوَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلفَرَجَهُم🌺
🟦 بادام بخورید
🔹مصرف بادام یکی از روشهای درمان سریع #سرفه در خانه است. برای این کار باید ۵ تا ۶ عدد بادام خرد شده را به مدت ۱۰ ساعت در آب قرار دهید تا کاملاً نرم شود.
🔹سپس بادامها را کاملاً در آب ترکیب کنید و روزانه ۱ قاشق از این معجون بخورید. بادام به کاهش التهاب گلو کمک میکند و در رفع سرفه خشک نیز بسیار مؤثر است.
🍃🍂 👈
🔰رئیسی رئیس «جمهور» است؛ رئیس «دولت» هم باشد
🔸حسن روحانی رئیس «دولت» بود نه رئیس «جمهور»
🔸رئیسی خطر وجود مدیران روحانی در بدنه دولت سیزدهم را جدی بگیرد
🔹حسن روحانی اخیرا کنشگری رسانه ای خود را زیاد کرده و در جمع وزرای دولت خودش سخنرانی می کند؛ البته همچنان سخنان خلاف واقع و وارونه نمایی از واقعیتهایی که مردم با گوشت و پوست و استخوان درک کرده بودند، عادت بدی است که حسن روحانی نتوانسته آن را ترک کند. فارغ از انگیزه های سیاسی یا انتخاباتی روحانی از آفتابی شدن در فضای رسانه و سیاست، سخنان او حاوی نکته ای است که می تواند برای دولت سیزدهم زنگ خطر محسوب شود و رئیس جمهور باید به این نکته مهم توجه ویژه کند.
🔹روحانی به گونه ای سخن می گوید که مخاطب برداشت می کند او حس رئیس جمهور بودن را همچنان دارد؛ البته این حس غلط که از طرف روحانی القاء می شود، برگرفته از یک اتفاق واقعی در دولت سیزدهم است. از همان ابتدای آغاز به کار دولت، ۹دی و بسیاری از دلسوزان دولت و شخص آیت الله رئیسی، همواره یک انتقاد جدی مطرح می کردند و آن ابقای مدیران دولت قبل در پستهای مدیریتی و کندی تغییرات و انتصابات در دولت سیزدهم بود.
🔹به گونه ای که امروز و پس از نزدیک به دو سال از آغاز به کار دولت سیزدهم، همچنان برخی مدیران دولت روحانی نه تنها در پستهای مدیریتهای میانی وزارتخانه ها و نهادهای مهم دولتی مشغول به کار هستند بلکه در مواردی، مدیر انتصابی جدید هم از مدیران دولت روحانی است. مدیرانی در حد معاون وزیر و مدیر کل.
🔹 بنابراین طبیعی است از یک سو سیاستهای دولت رئیسی در مقام اجرا، همه جانبه و هماهنگ پیش نرود و از سوی دیگر شخصی مانند روحانی احساس کند همچنان رئیس دولت است!
🔹یک نکته مهم این است که آیت الله رئیسی نشان داده به معنای واقعی کلمه، رئیس «جمهور» و خادم مردم است؛ برای مردم کار می کند و روحیات و منش مردمی دارد؛ نیازها و مشکلات مردم برایش اولویت دارند و در این مسیر با هیچ کدام از مدیرانش هم تعارف ندارد. او مردم دوست است و مردم هم او را دوست دارند. حضور او در جمعهای مردمی و واکنشهای محبت آمیز مردم به او موید این ادعاست. مردم واقعا به رئیسی امید بسته اند.
🔹 در حالیکه حسن روحانی درست نقطه مقابل این ویژگیهای آیت الله رئیسی است. او بیش و پیش از آنکه رئیس «جمهور» باشد، رئیس «دولت» بود. سالهای آخر ریاست روحانی در دولت دوازدهم، او به بهانه کرونا در هیچ جمعی حاضر نمی شد و تنها به مدیریت مجازی دولت می پرداخت.
🔹 این ماجرا درمورد آیت الله رئیسی کمی متفاوت است؛ او یقینا رئیس «جمهور» است اما آیا توانسته است نقش رئیس دولت بودن را به خوبی ایفا کند یا نه؟ حضور مدیران دولت روحانی در بدنه مدیران میانی و سطح بالای دولت رئیسی اشاره به ضعف او در ریاست بر دولت دارد. نقطه ضعفی که سال گذشته خود رئیس جمهور چندین بار به طور علنی به آن اشاره و تاکید کرد باید رفع شود.
🔹مدیران میانی باقیمانده از دولت روحانی، بعضا همچنان با وزرای روحانی در ارتباطند و طبیعتا این ارتباطها، احساس رئیس دولت بودن را همچنان در روحانی تقویت میکند.
🔹اعتماد به نفس کاذب روحانی در مواضع اخیرش، به یک نکته مغفول مانده دیگر هم اشاره دارد؛ با حضور فعال دولت سیزدهم و اقدامات رئیسی، ترک فعل روحانی در موارد متعدد به اثبات رسید. اما متاسفانه قوه قضائیه تا کنون هیچ اقدامی در خصوص برخورد با ترک فعلهای روحانی انجام نداده است؛ که اگر اقدامی صورت می گرفت او این روزها با اعتماد به نفس کاذب دوباره ادعاهای خلاف واقع درباره کارهای نکرده خود را به اسم اقدام، جا نمی زد.
🔹فقط در یک نمونه، حجت الاسلام مصباحی مقدم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام می گوید: «روحانی در ۶ ماه آخر دولتش، ۱۳۵ هزار میلیارد تومان از بانک مرکزی استقراض کرد و معادل هزار هزار میلیارد تومن نقدینگی به اقتصاد تزریق شده؛ معلوم است تورمی که امروز در جامعه وجود دارد و نقطه به نقطه آن به هفتاد درصد رسید، محصول چه اقداماتی است!»
.
♻️ لایه مشاوران و تصمیمسازان دولت مردمی چه کسانیاند؟!
🔰 حمید رسایی: سخنگوی دولت. مردمی بارها از طرف خود یا به نقل از رئیسجمهور محترم بیان کرده که از بانیان وضع موجود استفاده نخواهد شد (۱۴۰۰/۰۹/۲۳ و ۱۴۰۱/۰۱/۳۰)، در حالی که سوگمندانه عملکرد دولتمردان بر خلاف توقع مردم و اظهارات مذکور است.
در این خصوص در حوزه بانک مرکزی میتوان به جلسات متواتر جناب آقای دکتر فرزین اشاره کرد که اغلب مدعوین آن، نقش پررنگی در اوضاع نابسامان اقتصادی دولتهای پیشین به ویژه دولت روحانی داشتهاند. افرادی همچون آقایان محمدحسین عادلی، فرهاد نیلی، علی سعدوندی، علی طیب نیا، سید علی مدنیزاده، ولیالله سیف، عبدالناصر همتی و محمود بهمنی از این دستهاند.
مدعوین مذکور هر یک دارای سابقهای در وضعیت نابسامان کنونی هستند که بازخوانی آن خالی از لطف نیست:
🔹مسئولانی که در قالب سیاستهای تعدیل ساختاری و جهش نرخ ارز، زمینه بروز آشوبهای مردمی در دهه ۷۰ شمسی را فراهم کردند و با تخصیصهای بیضابطه ۵ هزار دلاری به دلالان به بهانه کنترل بازار، میراث شوم برای جانشینان خلف در دولتهای بعد و دولت فعلی مهیا کردند.
🔹جانشینانی که به تأسی از اسلاف خود، به همان آشفتگی و بحران در مدیریت ارزی رسیدند و مجددا مشابه گذشته با هدر دادن منابع ارزی و طلای کشور، سعی بر پوشاندن ضعف خود داشتند و منابع ارز و طلای کشور در جنگ اقتصادی به تاراج رفت.
🔹نمایندگانی که اگر چه به طرفیت از ایران در بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول بودند اما در منازعه خصمانه آمریکا با متهم ساختن ضمنی کشور، به جای پیگیری منافع ملی در دوران تحریم، همسو با سیاستهای بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول بودند و منافع شخصی خود را دنبال میکردند. (از جمله خرید ملک معروف ۷۰۰ هزار دلاری در آمریکا توسط یک چهره مشهور)
🔹افرادی که در ایجاد معضل کنونی دولت در انتشار گسترده اوراق و بازپرداخت آن (میراث به جا مانده از حسن روحانی) نقش مؤثر داشته و مکررا در دوران تحریم، ایران را با کلید واژههایی شبیه ونزوئلایی شدن، دچار ترس و تحقیر کرده و میکنند.
🔹افرادی در دولت تدبیر و امید که با اقدامات فراقانونی که با عتاب رهبر همراه بود، نظام را در معرض تعهدات جدید قرار دادند و نهادهای کشور (مجمع تشخیص، مجلس، دولت و شورای امنیت ملی) را درگیر حل و فصل موضوعی خودساخته کردند.
🔹بانیان اصلی تصمیماتی که به آشوبهای بنزینی در دولت روحانی ختم شد وقتی با پیشنهاد نرخ ۵ هزار تومانی و تحقق نرخ ۳ هزار تومانی، باعث جان باختن هموطنان و ضربه به سرمایه اجتماعی نظام شدند.
🔹نسل جدید اقتصادخوانان طیف نیاوران که از مؤثرترین و مرتبطین ایران با خارج از کشور در تدوین لایحه اصلاح ساختار بودجه در دولت روحانی (سال ۱۳۹۸) بودند که محور اصلی آن گرانسازی اقلام اساسی، انرژی، دارو و نظایر آن بود.
🔹افرادی که با حضور در مراکز پژوهشی مهم، با تحلیلهای خود برای مسئولان در حذف ارز کالاهای اساسی و تورم تحمیلی ناشی از این سیاست تصمیمسازی کردند و تبعات تورمی فعلی را نادیده میگیرند.
❌ آقای رئیسی! باورش سخت است اما به دلیل حضور همین عناصر در دولت مردمی سیزدهم است که حسن روحانی همچنان، جلسات هیأت دولت خود را برگزار میکند.
به قول شهید حسن باقری، باید به خود جرأت داد که این نوع جنگیدن به درد نمیخورد و لازم است که استراتژی در این جنگ عوض شود. آقای فرزین با قول و تعهد به تغییر ریل، مسئولیت را قبول کردند، اما اکنون دنباله رو مسیر قبلی هستند. مسیری که افراد وابسته به آن، ارادت ویژهای به نسخه های صندوق بینالمللی پول (IMF) دارند.
⁉️پس فرق ما با زمان #امام_صادق (علیه السلام) چیست؟
📣ما روایاتی داریم که افرادی به سراغ حضرت صادق (علیه السلام) میآمدند و با لحنی تعجب آمیز از حضرت می پرسیدند چرا شما قیام نمیکنید و حکومت تشکیل نمیدهید؟ حضرت هم [نقل به مضمون] به آنها میفرمودند ؛ ما به زمان قیام آگاه تر هستیم!
📢این بیان از امام ششم شیعیان یعنی اکنون زمان قیام نیست و پیش فرض های تشکیل حکومت و اقامهی حدود الهی وجود ندارد و فعلا باید حکومت غاصب زمان را تحمل کرد!
📣اما امروز ما در حکومت اسلامی نفس میکشیم و در موضع قدرت هستیم و میتوانیم احکام الهی را اقامه کنیم! قطعا در اقامهی فرامین شرع عدهای سنگ اندازی میکنند ، اما بزرگترین اشتباه این است که ما به واسطهی این شلوغ کاری ها و جنجال سازی ها کوتاه بیاییم و خود را در موضع ضعف قرار دهیم!
📢یادمان نرود که این حکومت اسلامی به واسطهی تلاش ها و خون های علما و شهدا و شیعیان به دست ما رسیده و زحمات غیر قابل تصوری پای آن کشیده شده ، لذا روا نیست که ما در این حکومت اجرای احکام الهی را سرسری بگیریم!
✅یکی از این احکام، #حجاب است.
۲۱شوال سالروز فتح #اندلس بود .
راستی مهمتر از موضوع فتح باید اشاره کرد به چگونگی #سقوط_اندلس که این روزها دشمنان شکست خورده ایران دارن با ترویج شراب خوری،بیحیایی،بی حجابی و عادی سازی همجنسگرایی این جریان رو در کشور پیاده می کنند
با کمک عناصر نفوذیشان
🚀 موشکهای ۸۰۰ دلاری و ۵۰هزار دلاری
موشکهای فلسطینی ها ۸۰۰ دلاری و موشکهای گنبد آهنین ۵۰ هزار دلاری است ۱۵۰۰ موشک ظرف پنج روز به سمت صهیونیستها شلیک شد و موشکهای گنبد آهنین فقط توانست ۲۰۰ تای آن را منهدم کند.
به عبارت دبگر در قبال شلیک هر ۷ و نیم موشکِ گنبد آهنین فقط یک موشک فلسطینیها ساقط شد.
یعنی هزینه ۳۵۰ هزار دلاری برای انهدام موشک ۸۰۰ دلاری.
به عبارت دیگر میتوان گفت که فلسطینیها با یک موشک ۸۰۰ دلاری ۷و نیم موشک گرانقیمت رژیم صهیونیستی را منهدم کردند.
ضمن اینکه ۱۳۰۰ موشک فلسطینیها به هدف اصابت کرده و خسارات زیادی را به بار آورده است.
✨ ﴾﷽﴿✨
🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
⭕️دعای سلامتی اقا صاحب الزمان عج
✨﴾﷽﴿✨
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
#سلام_امام_زمانم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#نذر_گل_نرجس_صلوات
#التماس_دعای_فرج 🤲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 حجابم را رعایت کنم مشکلات اقتصادی حل می شود؟!😏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 پادکست | حجاب دل یا حجاب ظاهر؟!
🍃🌹🍃
✳ هیچوقت دعای شخصی نکردم!
🔻 رسالهای در امامت نوشتم و آن را به حضور شریف استادم «علامه طباطبایی» رضوان الله تعالی علیه ارائه دادم. مدتی در نزد او بود و لطف فرمودند و یک دورهٔ تمام، آن را مطالعه فرمودند. در یک جای آن رساله، دربارهٔ خودم دعای شخصی کرده بودم که: بار خدایا مرا به فهم خطاب محمّدی صلی الله علیه و آله اعتلا ده. در هنگام ردّ رساله به اینجانب فرمود: «آقا! تا من خود را شناختم دعای شخصی در حق خودم نکردم، بلکه دعایم عام است.» این تأدیب اخلاقی بسیار در من اثر گذاشت.
👤 #علامه_حسنزاده_آملی
📣 تدوین لایحه اصلاح قانون کار در مراحل پایانی
🔺️وزیر کار: پیش نویس لایحه اصلاح قانون کار اکنون در کمیسیونهای مختلف دولت در دست بررسی است و بخشهایی هم که نیاز به ایجاد اصلاحات در قانون داشته، لوایح آن در وزارت کار آماده شده و مراحل پایانی خود را طی میکند.
بندهایی از اصلاحیه قانون کار شامل موارد زیر است:
🔺️۱. حداکثر مدتی که میتوان با کارگران مشمول قانون کار، قرارداد مدت موقت منعقد کرد چهار سال خواهد بود و بعد از آن، قرارداد موقت به حالت دائمی در خواهد آمد.
🔺️۲. دریافت چک و سفته و اوراق بهادار از کارگران ممنوع خواهد شد.
🔺️۳. اخراج کارگران درصورت بروز تخلفات انضباطی تسهیل خواهد شد.
🔺️۴. اخراج زنان کارگر، در ایام مرخصی زایمان و تا پایان دوران شیردهی (دوسالگی فرزند) ممنوع خواهد شد.
🔺️۵. ازدواج کارگر نباید موجب خاتمه قرارداد کار او شود.
تـــَ۪ٜ۪ٜ۪ٜ۪ٜ۪ٜ۪ٜ۪ٜ۪ٜ۪ٜ۪ٜ۪ؔٛٚؔ🔸امام صادق علیه السلام:
🍀إِنَّمَا شِيعَةُ جَعْفَرٍ مَنْ عَفَّ بَطْنُهُ وَ فَرْجُهُ وَ اشْتَدَّ جِهَادُهُ وَ عَمِلَ لِخَالِقِهِ وَ رَجَا ثَوَابَهُ وَ خَافَ عِقَابَهُ فَإِذَا رَأَيْتَ أُولَئِكَ فَأُولَئِكَ شِيعَةُ جَعْفَرٍ.
شیعه جعفری کسی است که:
1⃣ حلال خور
2⃣ پاکدامن
3⃣ جهادگر باشد
4⃣ برای رضای خدای خود کار کند
5⃣ به پاداش الهی امیدوار
6⃣ از مجازات او بترسد
این چنین افرادی شیعیان جعفری هستند... .
📚خصال شیخ صدوق، ج۱، ص۲۹۶
🍃🌷 يا اَبا عَبْدِ اللّهِ يا جَعْفَرَ بْنَ مُحَمَّدٍ اَيُّهَا الصّادِقُ يَا بْنَ رَسُولِ اللّهِ يا حُجَّةَ اللّهِ عَلى خَلْقِهِ يا سَيِّدَنا وَمَوْلينا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللّهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَىْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللّهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللّهِ.