eitaa logo
این عماریون
385 دنبال‌کننده
230.6هزار عکس
62.3هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮ 💢 موضوع: "تفاوت اعتماد به نفس" با "خود شیفتگی" و "عزت نفس" و ویژگی "نوجوان با اعتماد نفس" 💯 پست ۱. تعریف و اهمیت "اعتماد به نفس و تفاوتش با خود شیفتگی"(از بسته ۷۰) 🔸اعتماد به نفس از جهت لغوی، به معنی "خودباوری" است و در اصطلاح به معنی "داشتن باور به توانایی‌های خود، در انجام کارها" است. 🔹 بر اساس منابع علمی معتبر (تیم روانشناسی مجله اینترنتی ایده "آل مگ") "اعتماد به نفس"، یک فاکتور کاملا درونی است و به دیدگاه افراد، از شخصیت و توانایی‌هایشان، بستگی دارد. البته بسیاری از روانشناسان، اعتماد به نفس را در سطحی کلی‌تر بررسی کرده و معتقدند که اعتماد به نفس، یعنی اینکه فرد، خود را توانمند و دارای ارزش بداند. 🔸اهمیت باور و اعتماد داشتن به خود، زمانی بیشتر می‌شود که انسان در آستانه انتخاب‌ها و یا پذیرش مسئولیت‌های بزرگ قرار بگیرید. انسان در مسیر پیشرفت و موفقیت خود، نیاز به انجام چالش‌های بزرگ، ریسک کردن، انتخاب‌های حساس و البته پذیرفتن مسئولیت‌ها دارد. حال سوال اینجاست که آیا انسان بدون داشتن اعتماد به نفس، می‌تواند این کارها را انجام دهد؟ بسیار بعید است که پاسخ به این سوال، مثبت باشد.❗ ⬅️ بنابراین، اعتماد به نفس یعنی اینکه شما آنقدر خودتان و توانایی‌هایتان را باور داشته باشید که از انجام کارها و یا پذیرش مسئولیت‌ها هیچ ترس و هراسی به دل راه ندهید. ⛔ البته نباید اعتماد به نفس را با "خودشیفتگی" اشتباه گرفته شود، 👈🏻 خودشیفتگی می‌تواند به دلیل ناامنی‌ها و مکانیسم‌های دفاعی باشد، در حالی که اعتماد به نفس ناشی از خودآگاهی و توانایی تحمل و تأمل در عدم امنیت فرد است. اعتماد به نفس احساس توانایی و صلاحیت را القا می‌کند، در حالی که ⏪ خودشیفتگی احساس برتری نسبت به دیگران را در بر می‌گیرد.
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮ 👌
پست۳
. "ویژگی های نوجوانان (و افراد) دارای اعتماد به نفس" 👇(از بسته ۷۰) 1⃣ خود را دوست دارند و برای ديگران ارزش قائلند. 2⃣ در سخن گفتن متين و آرامند. 3⃣ در جمع حرف می زنند و از حق خود دفاع می کنند. 4⃣ چهره بشّاش، مطمئن و اميدوار دارند. 5⃣ وظيفه شان را به خوبی انجام می دهند. 6⃣ بيشتر از خود توقع دارند تا ديگران. 7⃣ به لياقت و مهارت خود نسبتا مطمئنند. 8⃣ از شكست و محروميت ديگران، شاد كام نيستند. 9⃣ برای كار و زندگی خود برنامه دارند. 0️⃣1️⃣ در برابر مشكلات و رويدادهاي سخت زندگی صبور، آرام و متين می نمايند. 1️⃣1️⃣ به خدا و مقدرات الهی، خوشبين هستند. 2️⃣1️⃣ خود را پرقدرت می دانند. 3️⃣1️⃣ بر عقايد و پندارهای پوچ پيروز می شوند. 4️⃣1️⃣ هميشه محبوب ديگرانند. 5️⃣1️⃣ باثبات و با اراده اند كه قدرت انتقال افكار خود به ديگران را دارند. 6️⃣1️⃣ از آگاهی معنوی برخودارند. 7️⃣1️⃣ افرادی روشنفكر و با ادراك و پذيرای ارزشها،ايده ها و عقايد جديدند. 8️⃣1️⃣ افرادی برجسته و موفق محسوب می شوند. 0️⃣2️⃣ سرنوشت خود را، خودشان رقم می زنند. 1️⃣2️⃣ همه كارهايشان حساب شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚 داروی قوی ضد افسردگی کشف شد.😉 💜 حتما" ببینید.
🔴مبارزه دختر ایرانی با رژیم صهیونیستی خدیجه رضایی بانوی جوجیتسوکای ایرانی: 🔸لابی‌های صهیونیستی حساسیت زیادی روی کشور ما دارند چون با رویکرد ملت ما نسبت به خودشان آشنا هستند. گاهی فشار می‌آورند که دلیل انصراف را بدانند و خودشان آن را توجیه کنند؛ اما در هر صورت می‌دانند که آنها را به رسمیت نمی‌شناسیم! 🔸من به عنوان یک ورزشکار امثال اسرائیل را به رسمیت نمی‌شناسم و با یک تصمیم قلبی، قبل از اینکه وارد زمین بشوم اعلام کردم که از رقابت انصراف می‌دهم. 🔸می‌دانستم که آمادگی بدنی‌ام آن‌قدر بالا بود که قطعاً می‌توانستم از این مسابقه سربلند بیرون بیایم ولی به خاطر ستمی که به مردم فلسطین می‌کنند، به خاطر همه انسان‌هایی که کشته شدند، به خاطر همه جوانانی که حتی شرایط اولیه ورزش را هم ندارند انصراف دادم!
ژنرال زنگنه وزیر روحانی معتقدبود دولت رئیسی توان صادرات میعانات گازی رو نداره و اول کار با طعنه به اوجی گفته بود باید ۱۲ تا نفتکش غول‌پیکر برای ذخیره میعانات بخرید؛ درصورتیکه این دولت نه تنها نفتکشی برای ذخیره‌سازی نخرید، بلکه میعانات شناور تو آب که رقم بالایی بود رو هم صادر کرد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨کنایه نقدعلی، دبیر کمیسیون قضایی مجلس به پست ها و مصاحبه‎های حاشیه ساز ضرغامی
♨️ : عقب ماندن دولت رئیسی از دولت روحانی در سیاست خارجی و منطقه‌ای ، بخاطر بلد نبودن زبان دنیا!
🚨🚨خطر خطر 🔴 خطرناک ترین تصویری که با بی خیالی مسئولین شاهد عادی شدن آن در جامعه هستیم ! 🔹تصویری فراگیر در شبکه های اجتماعی از یک نمایشگاه نقاشی در تهران که برخی معتقدند فصل شکل گیری تکثر فرهنگی در سایه بی اعتنایی مسئولین آغاز شده است و تا دیرتر از این نشده باید اقدامی کرد
🔴 اخطار نماینده تهران به قوه قضاییه و دولت: لایحه حجاب را «تصحیح» کنید، وگرنه مجلس اقدام «انقلابی» خواهد کرد/ مراقب «آندلس‌سازی» باشیم ♦️اسماعیل کوثری گفت: با اصلاح موارد پیشنهادی لایحه عفاف و حجاب باعث دلگرمی امت حزب الله و خانواده شهدا شویم. لایحه ای که پیش از آنکه به صحن مجلس برسد، عدم کارکرد و عدم توان بازدارندگی خود را نشان داده و انتظار می رود قوه قضائیه و دولت با دقت بیشتری نسبت به تدوین و تصحیح مفاد این لایحه اقدام نمایند که در غیر این صورت مجلس به تکلیف انقلابی خود در این حوزه عمل خواهد کرد؛ چراکه مقام معظم رهبری فرمودند مسئولین اگر جرأت مبارزه با مفسد داخلی را نداشته باشند جرأت مبارزه با زورگوی خارجی را نخواهند داشت.
⚠️هجمه‌ی حجاب استایلی به !! ⁉️به نظر شما کافرین خطرناکترند یا منافقین؟ ♦️با نگاه به تاریخ درمیابیم که بزرگترین انحرافات ایجاد شده در جهان اسلام ، توسط منافقینی پی ریزی شده است که ظاهری دوستانه و خیرخواهانه داشته اند و باطنی لبریز از دشمنی! 📣کافر ، کافر است! داد میزند که من دشمن هستم ، اما منافق دشمنی دوست نماست که خنجری آلوده به زهر پشت سرش آماده‌ دارد! ✅حجاب استایلی هم از جهتی همچون نفاق است! 🧨ظاهرش ترویج حجاب است و باطنش [چه خواسته و چه ناخواسته] تخریب حجاب ؛ ترکیبی از برخی از نمادهای ضد حجاب همچون ؛ آرایش‌های غلیظ ، لباس های کوتاه و زننده و با رنگ‌هایی جذاب و عشوه‌های زنانه و چند نماد با حجابی همچون ؛ پوشاندن مو و استفاده از یک [شاید یک چادر ظاهری] ! 🔑با این تفاسیر شاید بتوان گفت حجاب استایل ها یکی از سنگین ترین هجمه‌ها را به فرهنگ حجاب وارد میکنند ؛ مثل سلبریتی ها که با بی‌حجابی علنی خود در جامعه ، از یک زاویه‌ی دیگر به فرهنگ حجاب هجمه‌ وارد میسازند!
🔥مراسم ۱۴ خرداد و چند نکته 🔻یکی از مهم‌ترین مراسم‌های ملی، مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی است که واقعا تجدید بیعت با امامین انقلاب است اما علی رغم حضور مشتاقانه مردم برای حضور در این مراسم مهم و اشتیاق برای استماع بیانات رهبر حکیم انقلاب، اشکالات اجرائی فراوانی به لحاظ مدیریت به برگزارکنندگان این مراسم وارد است. 🔻صرفنظر از مشکلاتی که در زمینه مدیریت پارکینگ های زائران برای ورود و خروج، ارائه خدمات رفاهی و فرهنگی و اطلاع رسانی به زائران و پخش صوت مراسم در داخل و صحن های حرم وجود دارد، حتی اداره مراسم اصلی هم به شدت ضعیف است. 🔻متاسفانه معمولا در مراسم اصلی که با حضور زائران و میهمانان داخلی و خارجی برگزار می شود تقریبا به جز بیانات رهبر انقلاب هیچ برنامه جذابی وجود ندارد. 🔻در این مراسم مجری درحد معمولی و تکراری، مداحان عموما به لحاظ محتوا و اجرا ضعیف و فاقد جذابیت انتخاب می شوند و تقریبا خبری از حضور قاریان ممتاز، مجریان توانمند و مداحان برجسته کشوری و اشعار جذاب و انقلابی و برنامه های ابتکاری مثلا با حضور هیئات مذهبی تهران یا گروه‌های سرود نوجوانان نیست. 🔻 این ضعف تا جایی ست که در برخی سال‌ها پس از بیانات رهبرانقلاب حتی مجری مدت قابل توجهی مراسم را رها می‌کند و عملا مراسم به هم می‌ریزد! 🔻در برگزاری نماز جماعت و انتخاب امام جماعت و تمهید مقدمات بی توجهی زیادی احساس می شود. 🔸پ.ن:البته وضعیت اداره شکلی و محتوایی حرم و موسسه تنظیم بسیار ناهنجار است و راهی جز فعلی وجود ندارد که باید زمینه های آن تمهید شود که در آینده بیشتر خواهیم گفت.
🔰 در جمهوری اسلامی، کسی حق ندارد مرکز ترویج فحشاء دایر کند؛ نه قانون چنین اجازه‌ای می‌دهد و نه شرع. اصلاً یکی از فلسفه‌های تشکیل جمهوری اسلامی، مبارزه و از بین بردن فحشاء دوران پهلوی بود. 👈 چگونه است که سال‌هاست فضای مجازی ما و حتی مشاهده می‌کنیم سکوی داخلی مانند روبیکا به صورت علنی تبدیل به مرکز ترویج فحشاء می‌شود و برخی از خواص و مسئولین ما همچنان نظاره‌گر هستند؟ این تناقض را چگونه حل کنیم؟! مگر جمهوری اسلامی در فضای مجازی سقوط کرده است؟!!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینترنت، واجب‌تر از جاده و خانهٔ بهداشت! 🎥 رئیسی: «یکی از روستایی‌ها بعد از این‌که کار جاده، خانه بهداشت و… تمام شد به فرماندار گفت تا اینترنت وصل نکردی، انگار کاری نکردی.» 👈 امّا این اینترنت‌رسانی بدون پالایش و نظارت و حکمرانی نه تنها ستوده نیست بل تسهیل شناختی دشمنان با سرعت و کیفیت بالاتر است!! ما چیز زیادی هم توقع نداریم!؟همان حکمرانی آمریکایی بر فضای سایبر را موبه‌مو این‌جا اعمال کنید و وقتی شدیم مثل آمریکا در حوزۀ حکمرانی سایبری، آن را هرچه می‌خواهید توسعه دهید!! قاعدتاً این «مثل آمریکا شدن» باید آمال غربگریان هم باشد!👌 امّا روستائیان بیشتر اینترنت را برای کار فرهنگی و علمی و معرفی و فروش محصولات و دسترسی به دولت الکترونیک و تفریح سالم می‌خواهند یا غرق شدن در باتلاق فحشای اینستاگرام و تله‌گرام و فیلترشکن‌ها و بخش مبتذل روبیکا و…؟ متأسفانه تجربه نشون میده بعد از مدتی سبک زندگی بخصوص جوانان تغییر منفی می‌کند و دفعۀ بعد اگر به همان روستا بروید احتمالاً چی از آن فرهنگ و هویت و عزت و حتی رضایت باقی نمانده است.
🔴 این تناقض چگونه حل می شود⁉️ 🔰 در جمهوری اسلامی، کسی حق ندارد مرکز ترویج فحشاء دایر کند؛ نه قانون چنین اجازه ای می دهد و نه شرع. اصلاً یکی از فلسفه های تشکیل جمهوری اسلامی، مبارزه و از بین بردن فحشاء دوران پهلوی بود. 👈 چگونه است که سال هاست فضای مجازی ما و حتی مشاهده می کنیم سکوی داخلی مانند روبیکا به صورت علنی تبدیل به می شود و برخی از خواص و مسئولین ما همچنان نظاره گر هستند؟ این تناقض را چگونه حل کنیم؟! مگر جمهوری اسلامی در فضای مجازی سقوط کرده است؟!!!
بسم الله الرحمن الرحیم ✅پاسخ رهبر انقلاب به کسانی که زود غرغر می‌کنند! ⏪حتما شما هم در اطراف خودتان با کسانی مواجه‌اید که با دیدن یک مشکل در کشور، غرغر می‌کنند و سریع با دشمن همنوا می‌شوند و اصل نظام و انقلاب را زیر سوال می‌برند! تحلیل روانشناختی امام خامنه‌ای از این افراد چیست؟ ⬅️رهبر معظم انقلاب: ⏺این درست است که تا در یک گوشه، مختصر نابسامانی‌ای به عقیده و سلیقه کسی پیدا شود، ریش بجنباند و بنا کند اعتراض و اشکال کردن!؟ تا یک مشکل در اداره‌ای برایش پیدا شد، یا یک مأمور دولتی، چپ نگاهش کرد، یاوه بسراید که: حالا هم مثل زمان فلان است!؟ ⏺این ناشی از نفهمیدن آنچه که واقع شده است نیست!؟ این، ناشی از عدم معرفتِ نعمتِ خدا نیست!؟ یا خدای ناکرده، ناشی از انکار نعمت خداست؟ «یعرفون نعمت‌الله ثم ینکرونها.» این جفا نیست به این حرکتِ به این عظمت!؟ ⏺مگر وقتی حکومت درست شد، صحیح شد، موازین حکومت موازین کاملی شد؛ در سراسر این حکومت همه‌ی کارها درست خواهد بود!؟ از کجا چنین چیزی ثابت شده است!؟ در زمان امیرالمؤمنین علیه‌الصّلاةوالسّلام که مثال عدل و تقواست دیگر شما از امیرالمؤمنین که کسی را عادل‌تر و با تقواتر سراغ ندارید مگر حُکّامی که بر ولایات مسلّط بودند و خودِ امیرالمؤمنین علیه‌الصّلاةوالسّلام فرستاده بود، همه «ابوذر» و «سلمان» بودند!؟ خیر! چهار نفر مثل ابوذر و سلمان و عمار و فلان داشت. مابقی، آدم‌های عوضی بودند. تاریخ را بردارید نگاه کنید! ⏺این، تاریخ است. یکی از استانداران امیرالمؤمنین «زیادابن ابیه» بر منطقه‌ی وسیعی حاکم بود. بسیاری از این قبیل، در اطراف و اکناف بلاد اسلامی بودند. ⏺امام حسن مجتبی علیه‌الصّلاةوالسّلام، سردار بزرگ جنگش «عبیدالله‌بن‌عباس» بود که می‌دانید چه کار کرد. شبانه رفت با «معاویه» که آن طرف بود، مذاکره کرد. پول گرفت، لشکرگاه خودش را ترک کرد و به دشمن پناهنده شد! امروز اگر یک سرباز شما به دشمن پناهنده می‌شود، چگونه درباره‌اش قضاوت می‌کنید؟ شب خوابیدند، صبح بلند شدند دیدند فرمانده‌ی کلّ نیروهای امام حسن علیه‌الصّلاةوالسّلام، از خیمه بیرون نمی‌آید. یک ساعت، دو ساعت... بعد رفتند داخل خیمه، دیدند نیست! دقّت کردند، دیدند آن طرف خیمه، شکافته است. بعد، قضیه روشن شد. در رأس کار چه کسی بود؟ امام حسن مجتبی علیه‌الصّلاةوالسّلام. ⏺این چه توقّع بی‌جایی است که اگر یک رئیس، یک مرؤوس، یک قاضی، یا مسؤول بخش خاصی از کشور، از تشکیلات حکومت اسلامی، پایش را کج بگذارد، آن آقایی که با او مواجه می‌شود، فوراً شروع می‌کند به اصل نظام اسلامی، اصل جمهوری اسلامی، اصل حکومت اسلامی اهانت کردن! ⏺البته به فضل الهی، مثل همیشه، از اوّل انقلاب تا به حال، اکثر مردم خوبند.۹ اغلب علما و روحانیون، خوبند. اکثر با انصافند. اکثر متوجّه حقایقند. اما در گوشه و کنار، کسانی هم پیدا می‌شوند که این گونه‌اند. این ناشی از چیست؟ ناشی از نشناختن قدر جمهوری اسلامی است. ⏺امروز هر کس با جمهوری اسلامی سرسنگین باشد، کافر به نعمت‌الله است. البته کافر به نعمت الله، به معنای کافر بالله نیست. کافر نعمت است و کفر نعمت در مقابل ذات مقدّس باری‌تعالی، یکی از گناهان بزرگ است. خدا کند که ما دچار چنین گناهی نشویم. ⏺دشمن، البته تبلیغات می‌کند. دشمن سعی می‌کند همه‌ی کمبودها و کسری‌ها را به گردن روحانیون بشکند و بگوید «اینها موجب هستند.» بالاخره وقتی کسی کاری به این عظمت را می‌خواهد انجام دهد، این چیزها هم در آن هست. ما که نباید تعجّب کنیم. ⏺یادمان بیاید که شخصیتی مثل امیرالمؤمنین، در زمان خودش متّهم شد به این‌که نماز نمی‌خواند! ما چه توقّعی داریم!؟ البته زمان ما، از زمان امیرالمؤمنین خیلی بهتر است. ایمان مردمِ ما، از ایمانِ سربازان امیرالمؤمنین به مراتب بالاتر است. مردم ما، امیرالمؤمنین را ندیدند و صدای او را نشنیدند؛ اما به ندای او پاسخ دادند. آنها علی را از نزدیک می‌دیدند، درعین‌حال آن‌طور او را آزار می‌کردند اللهم عجل الولیک الفرج
📸 آقای «هیثم بن طارق آل سعید» سلطان عمان و هیئت همراه صبح امروز (دوشنبه) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار و گفت‌وگو کردند. ۱۴۰۲/۰۳/۰۸
🔴ساحلی‌بازان ایران حج عمره انجام دادند ♦️اعضای تیم ملی فوتبال ساحلی کشورمان که برای شرکت در مسابقات انتخابی دومین دورهٔ بازی‌های المپیک ساحلی اندونزی در عربستان حضور پیدا کرده بودند پس از کسب نایب‌قهرمانی عازم مکه شدند و حج عمره به‌جای آوردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴زاهدی: اعتراف می‌کنم در سفر به اندونزی، کوچکترین استراحتی از رئیس جمهور ندیدم ♦️محمدمهدی زاهدی، نماینده مردم کرمان در صحن علنی مجلس:کل 48 ساعت رئیس جمهور در حال فعالیت بود. در هواپیما با اینکه 9 ساعت پرواز بود، او یک لحظه استراحت نداشت. ♦️به محض ورود به فرودگاه جاکارتا به جلسه رفتیم و تا وقتی که به فرودگاه برگشتیم همه کار بود و کار کار و از رئیس جمهور بابت این موضوع تشکر و قدردانی می کنم.
🔴حفاری‌ جدید رژیم صهیونیستی زیر پایه‌های مسجدالاقصی ♦️در ادامه طرح‌های یهودی‌سازی بیت‌المقدس، رسانه‌های فلسطینی با انتشار تصاویری از حفاری‌های جدید رژیم صهیونیستی در «صحن البراق» خبر دادند
🖌 🔹طالبان تا کجا در نقشه آمریکا بازی می‌کند؟ ۱- ممکن است برخی حاکمان در میان کشورهای همسایه نفهمند یا اجازه نداشته باشند که بفهمند. اما جمهوری اسلامی به اقتضای شرع و عقل، همسایگی را فرصت همکاری و هم‌افزایی برای پیشرفت کشورهای منطقه می‌داند. این رویکرد، نقطه مقابل سیاست انگلیس و آمریکا و صهیونیسم بین‌الملل است که برای غارت کشورهای منطقه، تخم تفرقه کاشته و با استفاده از عوامل خود، دو به‌هم‌زنی کرده‌اند. راهبرد «صهیونیسم مسیحی»، جنگ‌افروزی و شرارت‌افکنی نیابتی در منطقه است و مهره‌هایی مانند صدام و داعش و برخی دولت‌های مرتجع هم به عنوان بخشی از واقعیت منطقه، کم شرارت نکرده‌اند. اما برآیند نگاه تمدن‌ساز و امنیت‌آفرین جمهوری اسلامی، تهدیدزدایی صبورانه و فرصت‌سازی برای تعمیق پیوند ملت‌ها در جهت پیشرفت هم‌افزا بوده است. ۲- همسایگان به گردن هم حق دارند. اما افغانستان و ایران، فقط همسایه نیستند. افغانستان، قرن‌ها پاره تن ایران بوده، و فرهنگ و مردمش، با ما عجین بوده‌اند. دست استعمار انگلیس، میان ما و افغانستان جدایی انداخت، چنانکه میان بسیاری از ملت‌های منطقه. افغانستان، دهه‌ها مستعمره انگلیس بود؛ تا اینکه پای شوروی و آمریکا به این کشور باز شد. چند بار هم در دو دهه اخیر، میان طالبان و دولت غربگرا دست به دست شد. با وجود همه این تحولات، تنها حاکمیتی که در دوران طولانی رنج و ناامنی، در کنار ملت افغانستان ایستاد و در حد توان از آلام آنها کاست، جمهوری اسلامی ایران بود. ایران تنها کشوری است که برادری خود را با ملت افغانستان ثابت نموده و حتی برای آن، هزینه پرداخته است. ۳- درباره گروه طالبان، بحث‌های دامنه‌داری در میان کارشناسان مطرح بوده، مبنی بر اینکه آیا یک جریان مستقل است، یا وابسته به برخی دولت‌ها مثل آمریکا، انگلیس، پاکستان، عربستان، امارات و قطر؟ گروهی واحد و متمرکز و منسجم است، یا دو پارگی و چنددستگی در آن جریان دارد؟ شرور و ستیزه‌جو و مسئولیت‌گریز است، یا می‌خواهد به عنوان دولتی مسئولیت‌پذیر و قائل به تعامل سازنده با همسایگان پذیرفته شود؟ در این باره، شواهد متناقضی از سوی طرفداران هر یک از دو دیدگاه ارائه می‌شود. برخی گروه‌های منتهی به تاسیس طالبان، توسط سرویس‌های اطلاعاتی انگلیس و پاکستان و با دلارهای سعودی و مدارس وهابی (تکفیری)، تعلیم و تجهیز شدند. ۴- هنگامی که مجاهدان افغانستانی با ‌اشغالگران شوروی می‌جنگیدند، آمریکا (با کمک انگلیس) سران بخشی از جنگجویان را که طالبان بعدی را تشکیل دادند، تحت حمایت گرفت و آنها نیز «نه» نگفتند. هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا، سال ۲۰۰۹ در یکی از کمیته‌‌های کنگره گفت: «طالبان و القاعده که اکنون در حال جنگ با آن هستیم، ۲۰ سال پیش با حمایت ما شکل گرفت. ما نمی‌‌خواستیم شوروی بر آسیای میانه مسلط شود. با عربستان و پاکستان و دیگران همکاری کردیم و اسلام وهابی را وارد افغانستان کردیم. میلیاردها دلار سرمایه‌گذاری کردیم و گفتیم فروپاشی شوروی، ارزشش را داشت». اشاره او به تله‌گذاری علیه شوروی بود؛ همان که زبیگنیو برژینسکی (مشاور اسبق امنیت ملی آمریکا) خرداد ۱۳۹۶ در گفت و گو با نشریه نوول ابزرواتور و با جزئیات بیشتر فاش کرد: «در روایت رسمی گفته می‌شود سازمان سیا، کمک به مجاهدان را بعد از اینکه ارتش شوروی، افغانستان را در ۲۴ دسامبر ۱۹۷۹‌ اشغال نمود، آغاز کرد. اما شش ماه قبل از ‌اشغال بود که کارتر، اولین کمک مستقیم و مخفیانه را برای مخالفین رژیم هوادار شوروی در کابل فرستاد. من به پرزیدنت کارتر نوشتم کمک‌ها، ارتش شوروی را به دخالت تحریک می‌کند. عملیات سرّی، این تاثیر را داشت که شوروی را با پای خود به تله بیندازد. روزی که روس‌ها از مرز گذشتند، من به کارتر نوشتم ما این فرصت را داریم که به روس‌ها «جنگ ویتنام‌‌شان» را نشان دهیم. برای ۱۰ سال، مسکو مجبور بود در جنگی وارد شود که توانایی پیشبرد...
📸 | تصاویری از دیدار آقای «هیثم بن طارق آل سعید» سلطان عمان و هیئت همراه با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی. ۱۴۰۲/۰۳/۰۸