eitaa logo
این عماریون
385 دنبال‌کننده
230.6هزار عکس
62.3هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
■■■چند نکته در خصوص سخنرانی سید حسن نصر الله، از نقش بر آب کردن عملیات روانی سعودی و اسراییل تا انفجار بندر بیروت 🔹بر خلاف آنچه تصور میشد سید حسن نصر الله از هر حرکتی حتی آمدن ماکرون استقبال کرد، از باب رسانه ای این موضوع مهمی بود که توانست جنگ روانی علیه حزب الله را خنثی کند اما با این حال در خصوص تحقیق بین المللی به صورت صریح پاسخ داد و پیشنهاد داد ارتش لبنان پیگیر حقیقت یابی حادثه انفجار بیروت باشد این عماریون 🔹سید حسن نصر الله در قسمتی از سخنرانی با حمله به آمریکا گفت: اگر با حزب الله مشکل دارید چرا کل مردم لبنان را تحریم میکنید 🔹موضوع دیگری که قابل توجه است سید حسن با زبانی طنز ارتباط این انفجار و مواد منفجره با حزب الله را صریحا تکذیب کرد و حتی پروپاگاندای غرب در این موضوع را تبیین کرد: «میخواهند انقدر به دروغ تکرار کنند که این انبارها به حزب الله ربط دارد تا مردم این دروغ را باور کنند» 🔹سید حسن نصرالله در بخشی دیگر از سخنانش پاسخ العربیه را به صراحت میدهد، العربیه که گفته بود حزب الله نه اطلاعی از بندر بیروت‌داشت نه نقشی در‌اداره آن داشت 🔹سید حسن نصر الله با استفاده از اعتراضات مردم لبنان به فساد سیاسیون با تاکید بر این امر توانست درخواستش از حاکمیت لبنان را صریحا بیان کرد: اگر ادعا دارید در لبنان فساد سیستماتیک نیست با مقصران این حادثه بدون هیچ گونه مصلحت سنجی برخورد کنید 🔹در انتها اما سید حسن نصر الله مهمترین نکته صحبتهایش را خطاب به ما و به تمام دوستداران مقاومت در سراسر دنیا را گفت : نگران نباشید مقاومت در بهترین موقعیت نظامی، سیاسی و اجتماعی وجود دارد 🔹با اینکه رژیم صهیونیستی منتظر بود سید حسن در‌خصوص انتقام سخن بگوید تا بدانند این انتقام تحت تاثیر این انفجار قرار گرفته است یا خیر، او در این باره سکوت کرد تا همچنان جو روانی بر روی رژیم صهیونیستی را حفظ کند.
👈از آيت الله بهجت پرسيدند: 👈براي زياد شدن محبت نسبت به امام زمان (عج) چه كنيم؟ این عماریون ايشان فرمودند: گناه نكنيد و نماز اول وقت بخوانيد
🌐محورهای مدیریتی حکومت امام مهدی(عج) چیست؟ محور اول؛ دستاوردهای مبانی مدیریتی حضرت- سازماندهی ✨یکی از وظایف اساسی مدیریت نظارت و کنترل است که بدون آن تحقق اهداف مدیریت امکان‎پذیر نخواهد بود. اگر خداوند برای مردم سرپرستی که زمام امور را به دست بگیرد و نظارت عادلانه داشته باشد قرار ندهد، نظام جامعه از هم پاشیده، دین تضعیف و سنت‎ها و احکام الهی تغییر می یابد. نظارت و کنترل امام مهدی(عج) در ساختار مدیریت حکومتی‎اش، نظارتی کامل و همه جانبه است و شامل تمامی فعل و انفعالات موجودات، انسان‎ها و دیگر مدیران تحت امر می باشد. 💫دستاورد نظارت حکومت امام مهدی(عج) را می‎توان در سه سطح خلاصه کرد: 1- نظارت از خود(نظارت خود حضرت(ع) بر افراد و سازمان های تحت امرش که نظارت بسیار دقیق و خالی از ابهام و ایهام است) 2- نظارت در خود(امر به معروف و نهی از منکر یک نظارت عمومی و همگانی شده و کسی فرصت و اجازه گناه یا جرمی را ندارد) 3- نظارت بر خود(بینش و باور تمام افراد با ظهور ایشان به حدی ارتقاء می‎یابد که خود را در محضر خداوند متعال و ولی امر او می‎یابند و از این که بخواهند مرتکب امر ناشایستی شوند، به شدت پرهیز دارند) این عماریون ✨امام قلب عالم امکان است و هیچ چیز از محضرش غایب نیست، اما بهترین نوع نظارت این است که نظارت درونی تقویت شود تا نیاز به نظارت بیرونی نباشد و روایات اسلامی اشاره به چنین دستاوردی در حکومت امام مهدی(عج) دارد.
🌺امام خمینی(ره) 🌺غدير علي را نساخت علي سبب پيدايش غدير شد. غدير منحصر به آن زمان نيست غدير در همه اعصار بايد باشد و روشي كه حضرت امير پيش گرفته است بايد روش ملت ها و دست اندركاران باشد. این عماریون 📚 صحيفه نور ج۲۰ ص ۲۸ 🌺در دعاي غدير مي خوانيم : الحمد الله الذي جعلني من المتمسكين بولايه نه تمسك به محبت. 📚 صحيفه نور ج ۱۸ ص ۱۲۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 «فضول»، «لیز» و «سوت‌زن» 🔻به مناسبت (بازنشر با ویرایش) 🔹مرگ خبرسازها در بی اعتباری است اما پایان کار خبرنگارها و وقایع نگارها با شهادت است. کسی با خنثی ها کاری ندارد و خنثی ها با گرو گذاشتنِ قلمشان، عزت و شرفشان را به بهایی اندک می فروشند. خنثی‌ها از خبرنگاری پول در می‌آورند و کاسبی می‌کنند. در عوض اما به فضول ها سنگ پرانی می کنند چون با تهدید و تطمیع و تحریم نمی توانند در مسیرشان خللی ایجاد کنند. 🔸بعد از عدالت، «نظارت» مظلوم ترین «مسئله»ی جمهوری اسلامی است. واقعیت این است که مهم‌ترین نقش رسانه، نظارت است. نظارت بر دستگاه‌ها و مسئولین و حاکمیت. اما مدیران می گویند مهم ترین نقش رسانه، انعکاس کارهایشان است. اگرچه انعکاس واقعیات، چه خدمات چه کاستی ها، از وظایف رسانه هاست اما نقش اصلی رسانه‌ها نظارت است نه انعکاس اخبار! نظارت آنلاین، روزانه، لحظه ای و همیشگی بر عملکرد دستگاه ها. 🔻از بین خبرنگارها چند درصد به نظارت مشغول اند؟ به جد معتقدم مسئولی که از خدا نمی‌ترسد ولی از خبرنگار می‌ترسد؛ اما کدام خبرنگار؟ این خبرنگار چه ویژگی هایی دارد؟ 1️⃣ فضول؛ شهید بهشتی می گوید جامعه اسلامی جامعه فضول هاست. خبرنگار باید فضول باشد و از کار همه مسئولین و دستگاه ها سر در بیاورد. 2️⃣ شجاع؛ نباید از تهدید و شکایت و پرونده‌سازی بترسد. خبرنگار ترسو، خوراک مدیران است. 3️⃣ تحقیقی و مستند؛ خبرنگار باید مستند و دقیق و حرفه‌ای کار کند. پشتوانه هر خبر و مطلبش‌ مستندات داشته باشد که گیر قانون‌دانِ قانون‌شکن نیافتد! کار بدون سند، در دادگاه قابل دفاع نیست. 4️⃣ لیز؛ خبرنگار باید مثل ماهی، لیز باشد و اصطلاحاً «تو مُشت نیاد». با تطمیع و مصلحت‌اندیشی‌های کاذب تحت تاثیر قرار نگیرد؛ از سوی اصحاب قدرت و ثروت فریب نخورد. این خبرنگار برای مسئولین قابل پیش‌بینی نیست و لذا از او می‌ترسند. 5️⃣ سوت زن؛ همچون یک دیده بان، وقتی فساد یا خطری جامعه و مردم را تهدید کرد، باید مثل نگهبانان سوت‌زنِ شبانه‌ی محلات، به وقت رؤیت دزد، سوت بزند و همه را مطلع کند. با سوت‌زنی خیلی از فسادها در نطفه خفه می‌شوند. این عماریون 6️⃣ فعال باشد نه منفعل؛ خبرنگار منفعل صبر می‌کند تا اتفاقی بیافتد تا فسادی ایجاد شود بعد برود و خبرش را کار کند. اما خبرنگار هوشمند قبل از ایجاد اتفاق، با نظارت هوشمندانه و هشدار جلوی اتفاق را می‌گیرد. ⭕️ در پایان، را که به مناسب شهادتِ نامگذاری شده، به همکاران خبرنگارم تبریک عرض می‌کنم. چقدر شیرین است زندگی یک خبرنگار واقعی با شهادت پایان پذیرد.
📸 آیا طرح ریزی انفجار بندر بیروت از سالها پیش رقم خورده بود؟ 🔻سناریوی رسیدن نیترات ها به بندر بیروت را بارهای بار توضیح داده ایم 🔹۱- از سال ۲۰۱۳ - ۲۰۱۴ بسیاری از چهره های سیاسی لبنان خطرات انتقال آمونیوم نیترات به بندر بیروت را هشدار داده بودند که مورد بی توجهی دولت سعد الحریری و برخی مقامات قضایی قرار گرفته بود 🔸۲- سالها بعد اسرائیل ادعا میکند که ایران و سپاه قدس از کانال های آبی غیر نظامی بندر بیروت بهره برداری می‌کنند و نتانیاهو با در دست داشتن تصویر بندر بیروت در سازمان ملل این ادعاها را تکرار میکند 🔹۳- این ها در حالیست که سید حسن نصر الله اتهام اسرائیل مبنی بر سوء استفاده از بندر بیروت برای قاچاق تسلیحات را انکار کرده است 🔸۴- اما بازهم اسرائیلی ها به مرات و کرات ادعاهای خود را تکرار میکنند تا اینکه بعد از سرنگونی یک پهباد جاسوسی اسرائیل در لبنان و گشت زنی ۴ هواپیمای جاسوسی آمریکا بندر بیروت بووووم با یک انفجار مشکوک با خاک یکسان میشود چند صد نفر کشته، به تعداد غیر معینی انسان مفقود و میلیارها خسارت مالی بر جای گذاشته است 🔹۵- برخی مقامات غربی از جمله مکرون سریعا خود را به محل حادثه میرسانند و ضرب العجل میگذارند و سیل تسلیت ها و اعلام آمادگی غرب و اسرائیل روانه بیروت میشود چرا؟؟ 👈زیرا میخواهند کنترل بندر بیروت و لبنان را بدست بگیرند ➕اینکه سیاست های خبیثانه آمریکا علیه ایران تاکنون به نتیجه نرسیده و خوک در امور ایران میرود و آبرامز می آید بخاطر ایران قدرتمند و دوستان نترسش است.این عماریون
🔹تولدت مبارک سردار دلها سردار قاآنی عزیز، فرمانده سپاه قدس این عماریون
🔴 میشل عون: احتمال تجاوز خارجی در انفجار بیروت وجود دارد رئیس جمهور لبنان:این عماریون 🔹ما از ماکرون درخواست تصاویر هوایی کردیم تا مشخص شود آیا انفجار ناشی از یک اقدام خارجی بود یا کوتاهی داخلی. 🔸هنوز دلایل انفجار در بیروت را نمی‌دانیم و احتمال تجاوز خارجی وجود دارد.
💠 نماز شب عید غدیر 🔸این نماز دوازده رکعت است. هر دو رکعت یک تشهد دارد و در پایان رکعت دوازدهم باید سلام داد. در هر رکعت، بعد از سوره حمد, توحید ده بار و آیة الکرسی یک بار خوانده می شود. 🔹در رکعت دوازدهم باید هر یک از حمد و سوره را هفت بار خواند و این ذکر را ده بار در قنوت تکرار کرد: " لا إِلهَ إِلَّا اللهُ‏ وحده‏ لا شَرِیکَ لَهُ‏ لَهُ الْمُلْکُ وَ لَهُ الْحَمْدُ یُحْیِی وَ یُمِیتُ‏ و یمیت و یحیی و هو حی لا یموت " این عماریون 🔻در دو سجده رکعت آخر، این ذکر ده بار خوانده می شود: " سُبْحانَ مَنْ أَحْصی کُلَّ شَیْ‏ءٍ عِلْمُهُ، سُبْحانَ مَنْ لا یَنْبَغِی التَّسْبِیحُ الّا لَهُ، سُبْحانَ ذِی الْمَنِّ وَ النِّعَمِ، سُبْحانَ ذِی الْفَضْلِ وَ الطَّوْلِ، سُبْحانَ ذِی‏ الْعِزَّةِ وَ الْکَرَمِ. أسْأَلُکَ بِمَعاقِدِ الْعِزِّ مِنْ عَرْشِکَ، وَ مُنْتَهیَ الرَّحْمَةِ مِنْ کِتابِکَ، وَ بِالاسْمِ الاعْظَمِ وَ کَلِماتِکَ التّامَّةِ انْ تُصَلِّیَ عَلی‏ مُحَمَّدٍ رَسُولِکَ وَ اهْلِ بَیْتِهِ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ وَ انْ تَفْعَلَ بِی کَذا وَ کَذا(بجای کذا حوائج خود را از خدا بخواهد)، انَّکَ سَمِیعٌ مُجِیبٌ ".(التهذیب، ج 3، ص 143)
🔺در ادامه ساختن مجسمه و ماکت‌های عجیب و غریب از سردار سلیمانی، این‌بار مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان زرند استان کرمان با درست کردن این ماکت موجب انتقادات شدید کاربران در فضای مجازی شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺روایت قاضی جوان با وجدان از حکمی که علیه خودش صادر کرد.
چرا عید غدیر، بزرگترین عید ماست؟! 🔻شیعه و سنّی، روایت کرده‌اند که پس از نصبِ علیّ بن ابیطالب به امامت، در غدیرِخم، این آیه نازل شد: 🔅الْیَوْمَ یَئِسَ الَّذِینَ کَفَرُوا مِنْ دِینِکُم،ْ فَلاٰ تَخْشَوْهُمْ وَ اخْشَوْنِ، الْیَوْمَ أَکْمَلْتُ لَکُمْ دِینَکُمْ، وَ أَتْمَمْتُ عَلَیْکُمْ نِعْمَتِی، وَ رَضِیتُ لَکُمُ الْإِسْلاٰمَ دِیناً. ترجمه : امروز، کافران از نابودی و زوالِ دین شما مأیوس شدند پس، از آنان نترسید و از من بترسید. امروز دینتان را برای شما کامل کردم، و نعمتِ خود را بر شما تمام نمودم، و اسلام را به عنوان «دین» برایتان برگزیدم. (سوره مائده، آیه ۳) 👌نکات مورد اشاره در آیه: ◽️در این آیه، برای این روزِ مهم (یعنی روز غدیر)، چهار ویژگیِ مهم بیان شده: 1⃣ روز یأسِ کافران. 2⃣ روز اکمالِ دین. 3⃣ روز اتمامِ نعمتِ الهی بر مردم. 4⃣ روزی که اسلام به عنوان «دین» و یک مذهبِ کامل، مورد پسند و رضایتِ خدا قرار گرفته. 🔻اگر وقایع و روزهایِ مهمّ تاریخ اسلام رو بررسی کنیم، هیچ روز مهمّی، حتّی روز بعثت، روز هجرت، روز فتح مکّه، حجّةالوداع و... این چهار تا ویژگی رو با هم ندارند. روز بعثت : اوّلین روز شروع رسالت پیامبر اکرم است، پس دین کامل نیست. روز هجرت : روز حمله‌ی کفّار به خانه پیامبر است، پس روز یأس کفّار نیست. حجّةالوداع : تنها حجّ مردم کامل شد، نه همه‌ی دینِ مردم. و امّا در غدیر خم : 1⃣ یأسِ کفّار : بعد از آن همه تهمت، جنگ و سوءِ قصد بر ضدّ پیامبر، تنها امیدِ کفّار به مرگ پیامبر (ص) بود، و فکر می‌کردند با رحلت پیامبر، کار اسلام تمام است. امّا با نصب علیّ بن ابیطالب به جانشینی، همه‌ی کفّار مأیوس و ناامید شدند. 2⃣ کمالِ دین : اگر مقرّرات و قوانین کاملی وضع بشود ، امّا برای امّت و جامعه، رهبری معصوم و کامل تعیین نشود ، مقرّرات ناقص می‌ماند . پس با نصبِ امام بعنوان مجریِ دین، دین کامل شد. 3⃣ اتمامِ نعمت : قرآن بزرگ ترین نعمت را، نعمتِ هدایت و رهبری معرّفی میکند. پس با نصبِ علیّ بن ابیطالب به جانشینی، این نعمت تمام میشود و جامعه بدون رهبر نمی‌ماند. ☝️ اگر پیامبر اکرم (ص) از دنیا می‌رفت، و مردم را بدون سرپرست رها میکرد، کاری کرده بود که حتی یک چوپان نسبت به گله‌ی خودش نمی کرد. 4⃣ رضایتِ خداوند : وقتی قانونِ کامل، و مجریِ عادل، به هم گره بخورند، معلوم است که رضایت خدا هم حاصل میشود. 🔅فقط در روز غدیر، همه‌ی این چهار ویژگیِ مهمّ با هم اتّفاق افتاد، و به همین دلیل در روایات اهلبیت (علیهم السلام) گفتند که بزرگ‌ترین عید، عید غدیر است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا