فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اسماعیل اکبری: برای «کاهش جمعیت» جایزه گرفتیم
مشاور عالی وزارت بهداشت:
🔹ما (وزارت بهداشت) برای کاهش جمعیت جایزه گرفتیم و پز دادیم که پدر مردم را درآوردیم و به این امر مفتخر شدیم!
🔹در زمان حاضر نیز برخی مقامات اصلی مملکت میگویند جمعیت اورژانسی نیست!
#کاهش_جمعیت
💠پانترکیسم شیعی؛ سادهسازیِ یک پدیدۀ پیچیده
🔻گروهی از تحلیلگران، کنشهای حمایتی بخشی از انقلابیهای شمالغرب در قبال مسئلۀ آزادسازی قرهباغ را ذیل تعبیر مبهم #پانترکیسم_شیعی تفسیر میکنند!
🔹این تعبیر قناس و نارَس، فیالواقع حول یک تعریف از مفهوم #امنیت_ملی شکل گرفته است؛ با این توضیح و استدلال که:
اولاً دولت جمهوری آذربایجان، با رویکرد غربگرایانه و نزدیکیاش به اسرائیل، تهدیدی برای امنیت ملی ایران است؛
ثانیاً همۀ حمایتها از آزادسازی قرهباغ، مبنای قومیتی دارد.
چرا میگوییم این تعبیر و تفسیر از یک پدیدۀ فرهنگیِ دیرین و فراگیر (حمایت آذریهای ایران از آزادسازی قرهباغ) نارس و مبهم و البته موهوم است؟
🔹برای پاسخ به این پرسش، ناگزیر از مرور پارهای بدیهیاتِ مهم، پیرامون مسئلۀ آذربایجان و قرهباغ هستیم:
1. علیافها، استخوانِ قدرتطلبی را لای زخم قرهباغ نگه داشتهاند و سالهاست از این زخم، تغذیه میکنند و بقای دولتشان به تمدید وضعیت بحرانی قرهباغ بسته است.
2. روسیۀ پوتین دارد با مهرۀ علیاف و مسئلۀ قرهباغ، با غرب بازی میکند.
3. ترکیۀ اردوغان میخواهد از نمدِ قرهباغ، کلاهی برای بلندپروازیهای نوعثمانیگریاش ببافد.
4. رد پای اسرائیل مدتهاست در آن سوی ارس دیده میشود.
5. آمریکا که همهجا هست، در قفقاز هم لنگر انداخته است.
بله؛ معرکۀ عجیبی است و عقل میگوید لااقل یکی از اهداف و بهانههای این معرکهگیری، درگیرسازیِ جمهوری اسلامی ایران است. تبدیل شمال ارس به ترمینال قدرتطلبان و رقبا و دشمنان ایران، اتفاق کوچکی نیست. منازعه بر سر قرهباغ هم میتواند تله یا بهانهای باشد برای ضربه زدن یا زمینهسازی برای ضربه زدن به ایران.
🔹اینهمه، واقعیت دارد.
اما آیا همۀ واقعیت هم همین است؟
مبتلایان به #تحلیل_آسان، با پیش کشیدن تعبیری مانند پانترکیسم شیعی، و فروکاستن منازعۀ قرهباغ به «اختلاف مرزی دو کشورِ همسایه» از تلاش برای فهم ابعاد دیگرِ واقعیت، سر باز میزنند.
فهم واکنشهای همدلانۀ انقلابیهای استانهای آذرینشین ایران نسبت به اشغال قرهباغ، طبعاً با صورتبندیهای نابسندۀ صرفاً سیاسی و امنیتی، ممکن نخواهد بود. برای تحلیل یک وضعیتِ مهم تاریخی، فرهنگی و اعتقادی، نمیتوان از درِ دانشِ استانداردِ سیاسی وارد شد و با برچسبزنی، سر و تهِ قضیه را هم آورد.
🔹برای فهم چراییِ این واکنشهای همدلانه، باید در جامعۀ آذریهای ایران زیست و جهان معناییِ آنها را فهمید و مال خود کرد. کشف ذهنیت و بیناذهنیت آذریهای ایران در مسئلۀ قرهباغ، مقدمۀ تحلیل درستِ رفتار آنهاست؛ باید دانست که این ذهنیت، جدیدالولاده نیست و ریشه در تاریخ معاصر کشورمان دارد. قاعدۀ مذکور، نه در مورد خاص «نگرش آذریهای ایران به مسئلۀ قرهباغ» که در فرآیند تبیین هر مسئلۀ فرهنگی و اجتماعی عمدۀ دیگر هم صادق است. سادهاندیشانهترین رویکرد، رویکرد مرکزگرایانهای است که مستند به یکسری یافتۀ ضدونقیضِ اینترنتی، ماجراهایی با چند دهه قدمت را خلاصه کرد. ابداع ترکیبِ نامتجانس (پانترکیسم شیعی) هیچ کمکی به فهم ماجرا نخواهد کرد.
🔹انقلابیهای آذربایجانِ ایران، کمابیش در جریان معرکهگیریهای روسیه و ترکیه و آمریکا و اسرائیل در آن سوی ارس هستند و اتفاقاً با وسواس و مسئولیتپذیری بیشتری این معرکهگیریها را زیرنظر دارند. اما همۀ ماجرا را این نمیدانند؛ آنها واقعبینانه ضمن فهم این کشاکشهای سیاسی، خود را در موقعیتی فراسیاسی دیدهاند؛ موقعیتی آرمانی و اعتقادی و تاریخی که از قضا نسبت روشنتری با منافع ملی و آیندۀ جمهوری اسلامی ایران دارد.
احساس و علقۀ دینمدارانۀ انقلابیها نسبت به قرهباغ، برخلاف آنچه تهدیدگرایان مرکزنشین القا میکنند، فرصتی برای حفظ جایگاه ایران در مناسبات منطقۀ مهم قفقاز است. همان جایگاهی که با سهلانگاری و بدکارکردی مجموعههای سیاسی و فرهنگی کشور، در دهههای گذشته، تضعیف شده است.
به رنج و سعی کسی نعمتی به چنگ آورد
دگر کس آید و بی سعی و رنج بردارد
🔹این واکنشهای همدلانه، نه از تعلقات قومی، که از باورهای آرمانی انقلاب اسلامی سرچشمه میگیرد.
اگر امروز ترکیه، روسیه، اسرائیل و آمریکا، دارند در غیاب ایران در زمین آذربایجان، مچاندازی میکنند، یکی از عواملش، قطعاً فعالیت مشکوک جریانِ تهدیدمحوریست که گسترۀ منافع ملی را چنان کوچک و نوکدماغی کرده که حتی نمیتواند شمال شهر تهران را پوشش دهد؛ چه رسد به گسترهای تمدنی!
به این بیفزایید تمدید حیات اندیشۀ تجزیهطلبی را که بیش از هر چیز، مرهونِ همین نگاهِ مرکزگرایانۀ تهدیدمحور به اقوام است.
این عماریون
🔵ورود رئیس مجلس به ICU کرونا بیمارستان امام خمینی تهران و نظارت میدانی از روند رسیدگی به بیماران و گفتگوی بی واسطه با جهادگران خط مقدم مبارزه با کرونا
#مجلس_انقلابی
#قالیباف
این عماریون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵کنایه سنگین رئیسی به روحانی
🔷رییس قوه قضاییه:جنگ اقتصادی سالهاست که به کشور ما تحمیل شده است، اما آنچه جلوی «قلدری»های دشمن را میگیرد، «اقتدار» نشان دادن است.«اظهار عجز» و سستی و کمکاری، دشمن را در جنگ اقتصادی «گستاخ»تر میکند؛ مردم، اظهار عجز و القای ناتوانی در حل مشکلات رانمیپذیرند.
این عماریون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵گروهک منافقین خلق که در این روزهای آشفتهبازار خوب ماهیگیری میکند بد نیست یکبار دیگر این سخنان طوفانی امام را بشنوند
این عماریون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت شنیدنی شهید حسین خلعتبری از یک مأموریت غیرممکن!
📆 به مناسبت سالروز ولادت شهید حسین خلعتبری
این عماریون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ضرغامی: من به احمدینژاد مشاوره میدادم/ بعضی وزاری روحانی پیش من درددل میکردند/ روحانی برای تماس با وزرای خود هم پروتکل دارد/ روحانی در جلسات سلام علیک هم نمیکند!
🔸برشی از گفتوگوی ضرغامی با برنامه رودررو
🌐خبر فوری سردار سعید محمد در جمع برخی همکاران خود اعلام داشته اند که اولویت وی انجام ماموریتهای ابلاغی از سوی فرمانده کل سپاه در پیشبرد اهداف قرارگاه سازندگی خاتم میباشد و برنامه ای برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری 1400 ندارد.وی عنوان داشته که در حال حاضر پیاده سازی مبانی اقتصاد مقاومتی در جنگ اقتصادی با دشمن اولویت دار ترین موضوع قرارگاه سازندگی می باشد.
..
🔴 انتقال 😯
👈صدها هزار دلار
👈به خارج کشور
🔴 نیمه پنهان پرونده
👈محمد امامی و شرکا
👈همیشه پای یک زن
👈در میان است +جزییات
🔴 پرونده محمد #امامی (تهیه کننده سریال شهرزاد) و تعدادی از اعضای شبکه همکار با وی،
🔻مدتی است
به اتهام مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلال گران و مفسدان اقتصادی در حال رسیدگی است.
🔹محمد امامی از متهمان اصلی پرونده بانک سرمایه به شمار می رود که براساس آنچه در جلسات محاکمه هادی رضوی، حسین هدایتی و احسان دلاویز عنوان شده وی نقش مهمی در پرداخت های بدون حساب و کتاب به بسیاری از افراد داشته است.
🔹پس از نوروز ۹۹ بود که با انتشار نامهای منسوب به برخی بازیگران و فعالان سینمایی کشور و درخواست آزادی این متهم فساد بانکی کشور، بار دیگر پرونده پول های کثیف و ارتباط زیرپوستی این مسئله با بدنه سینمایی کشور مطرح شد.
🔹اما آنچه در جریان رسیدگی ضابطان و دستگاه قضایی به این پرونده، آشکار شده و پیش از آن، سرنخی از این موضوع افشا نگردیده بود، مربوط به خروج مبالغ قابل توجهی ارز از کشور، پیش از دستگیری این شبکه بویژه محمد امامی است؛ موضوعی که می تواند از دلایل صدور کیفرخواستی با عنوان اخلال عمده در نظام اقتصادی (پولی و ارزی) کشور توسط مقام قضایی باشد.
🔹بر این اساس، بررسی ها نشان می دهد شبکه مرتبط با تهیه کننده شهرزاد، با ایجاد یک فرآیند چند لایه و پیچیده، در نهایت بخش قابل توجهی از تسهیلات دریافتی از مجموعه هایی چون بانک سرمایه را از طریق تعدادی صرافی مورد اعتماد، به خارج از کشور منتقل می کردند که عمده این تخلف در سالهای پیش از دستگیری امامی و تیم همکار او در بانک سرمایه رخ داده است.
🔹 طبق این رصد دقیق که به کمک شبکه بانکی کشور صورت گرفته، ۵ صرافی با دریافت مبالغ صدها میلیون تومانی در ایامی که قیمت دلار، حدودا ۱۰ درصد رقم فعلی آن بوده اقدام به انتقال ارز به خارج از کشور جهت استفاده محمد امامی و برخی اعضای اصلی این شبکه کرده اند که در این میان، نام صرافی هایی چون "ت"، "م"، "ه" به چشم می خورد که برخی از این صرافی ها، علاوه بر تبدیل تسهیلات بانک سرمایه به ارز، در چرخش پولها میان شرکتهای این شبکه نیز نقش ویژه ای ایفا می کردند.
🔹 ویژگی مهم دیگر این شبکه صرافی، کمک به خارج کردن تسهیلاتی بوده که شرکت های موسوم به کارتن خواب، از بانک سرمایه دریافت می کردند که در این برنامه، برخی اعضای متواری شبکه مذکور نقش ویژه ای داشته و سود کلانی را از این بابت به جیب زده اند.
🔹در این میان، یکی از مهمترین سوالات، سرنوشت صدها هزار دلار ارز خارج شده از کشور است که طبق بررسی ها، تیم محمد امامی با استخدام تعدادی از اتباع خارجی و حتی اروپایی و استفاده از شرکتهای تاسیس شده توسط این افراد، اقدام به انتقال ارزهای مذکور به این حسابها کرده که بعضا تبدیل به فعالیت های اقتصادی در خارج از کشور یا سرمایه گذاری در امور مختلف شده که با احتساب رشد نزدیک به ۱۰ برابری قیمت ارز، سود چشمگیر اما نامشروعی را برایشان رقم زده است.
🔹 تعدادی از شرکتهای فعال در این چرخه از جمله کمپانی "م" و دلال های آسیایی و اروپایی فعال در این چرخه، هم اکنون تحت نظارت و رصد ضابطان قضایی قرار داشته و مقدمات برخورد لازم با آنها فراهم شده است هرچند که برخی از آنها همچون یک زن ایرانی ساکن خارج از کشور، تلاش بسیاری برای پاک کردن نام و ردپای خود از این چرخه انتقال ارز داشته اند که خوشبختانه بی اثر مانده است.
🔹 طبیعتا با ادامه رسیدگی به این پرونده توسط دستگاه قضایی که خوشبختانه مسیر جدید مدیران ارشد آن، راه را برای رسیدگی به پرونده های مهم اقتصادی و فساد باز کرده مشخص خواهد شد این شبکه تا چه حد در برخی بخشهای بانکی کشور ریشه دوانده بود.
..این عماریون
جنگ ۱۹ ساله و رویکرد حکیمانه ایران - ۱
نومحافظهکاران آمریکایی وقتی به دو همسایه شرقی و غربی ایران لشکرکشی کردند، گفتند این آغاز «جنگ جهانی چهارم» است که دهها کشور اسلامی از جمله ایران را هدف گرفته است. همچنین در پی جنگهای نیابتی تروریستها در عراق و سوریه که تا پشت مرزهای ایران پیش آمد، هنری کیسینجر وزیر خارجه اسبق آمریکا و موشه یعلون وزیر جنگ وقت اسرائیل تأکید کردند این جنگ، «جنگ جهانی سوم» است. هدف اصلی هر دو جنگ به فاصله ۱۵ سال، محاصره و نابودی ایران بود. اگر این جنگها را دولت جمهوری خواه بوش آغاز کرد، دولت دموکرات اوباما همان را به شکلی پیچیدهتر و در اوج مذاکرات هستهای با ایران ادامه داد. دولت ترامپ، وارث دو دولت قبلی بود. هر سه دولت اگرچه یکدیگر را بهخاطر ارتکاب این جنگها سرزنش کردهاند، اما همان پروژه جنگی را بهروزرسانی و تداوم بخشیدهاند. بنابراین اولین نتیجهای که باید از روند تحولات ۱۹ سال گذشته بگیریم، این است که جنگهای مذکور انتخاب ما نبود تا بخواهیم استقبال یا نکوهش کنیم؛ تحمیل بود و امنیت ما و منطقه ما را هدف گرفته بود.
برخی افراطیون مدعی اصلاحطلبی، در قبال این رویکرد جنگی آمریکا، دائما واکنشهای افراطی و تفریطی نشان دادهاند. برخی از بزرگان این طیف، سی سال قبل وقتی صدام به کویت حمله کرد و با آمریکا درگیر شد، مدعی شدند صدام همان خالد بن ولید است و باید کنار او با آمریکا جنگید! البته نظام، این توهم غلط را رد کرد.
یک دهه بعد هم وقتی آمریکا به افغانستان حمله کرد، برخی از همینها در مجمع روحانیون و سازمان مجاهدین (انقلاب) مدعی شدند باید در کنار طالبان وارد جنگ با آمریکا شویم! در عین حال و در مقابل این نگاه افراطی، دولت مدعی اصلاحات، رویکردی تفریطی پیشه کرد و سرگرم چراغ سبز دادن برای مذاکره و تعامل و شراکت با آمریکا شد. وقتی سازمان ملل در بیانیهای سال 2001 را «سال گفتوگوی تمدنها» نام نهاد، تصور این شد که آمریکا موافق ایده تعامل است. اما آمریکا در همین سال، به افغانستان حمله کرد و عجیب اینکه دولت اصلاحات به دشمن برای تسریع در پیروزی یاری رساند! خاتمی و وزیر خارجه او از اینکه آمریکا، کمکشان را با گذاشتن ایران در لیست محور شرارت جبران کرد، گلایه کردند. روند تحولات نشان داد ایران در این جنگ تحمیلی نمیتواند به دشمن اعتماد کند یا منفعل باشد. بلکه باید به بسیج ملتهای منطقه برای تشکیل جبهه مقاومت یاری رساند تا امنیت به منطقه برگردد. این تجربه تاریخی، از ارکان تشکیلدهنده سیاست خارجی ما است.
اخیرا یک روزنامه زنجیرهای، ضمن تحریف واقعیتها نوشت «حكومت عراق، محصول نهادهاي بينالمللي است و نه مبارزه مردم عراق... موضع رسمي ایران، پرهيز از تقابل با آمريكا در عراق است. شاهد ماجرا، حمايت ايران از الكاظمي بهعنوان نخستوزير است. اغلب نيروهاي سياسي نزديك به ايران در عراق نيز طرفدار اين ديدگاه هستند... برخي نيروها در عراق نگاه متفاوتي دارند. نگاه افراطي شيعهگري و ضدآمريكايي آنان موجب ميشود كه براي بههم زدن اين بازي كوشش كنند و اين مجموعه در ايران نيز همپيماناني دارند». (این روزنامه و نویسندهاش، همان هستند که مدتی قبل منطبق با نقشه مشترک آمریکا برای عراق و لبنان و ایران، خواستار استعفای آقای روحانی شده بودند!).
اما چرا باید نقش مبارزه مردم عراق در تاسیس نظام سیاسی جدید انکار گردد، یا ادعا شود سیاست ایران، حتی با وجود ترور سبعانه سردار سلیمانی، همسویی با آمریکاست؟!
تحولات عراق در دو دهه اخیر، بسیار فراز و نشیب داشته، اما مهم است که در یک ارزیابی روندی، بررسی کنیم عراق از کجا به کجا رسیده و آمریکا و ایران، هر یک چه رویکردی داشتهاند؟ ایدهآل آمریکاییها، قبضه قلدرانه حکومت پس از اشغال بود. به همین دلیل هم بیتعارف، جی گارنر و پل برمر را بهعنوان حاکم گماشتند. اما این کار، با اعتراض مرجعیت و مردم مواجه شد. در مقابل، نگاه جمهوری اسلامی، احترام به رای و انتخاب مردم عراق بود.
ادامه...
جنگ ۱۹ ساله و رویکرد حکیمانه ایران - ۲
نگاه مشروع ایران در حالی بر نقشه آمریکا چیره شد که «دانیل پایپز» مشاور بوش (مدیر اندیشکده میدل ایست فروم) خرداد 1382 در نشریه نیویورکپست هشدار میداد «اگر اجازه برگزاری انتخابات را در عراق بدهیم، به احتمال قوی، طرفداران ايران و فرزندان معنوي آيتالله خميني روي كار خواهند آمد. چند میلیون نفر در شهر کربلا، شعاره «نه آمریکا، نه صدام، آری به اسلام» سر دادند. هر روز تعداد بیشتری از مردم با این شعارها موافق میشوند و این عواقب ناخوشایندی را برای ما خواهد داشت. آری به اسلام، یعنی آری به اسلام مبارزی که پیام خمینی در آن نهفته است. صدام با همه عيبها، يك حسن داشت و آن ديكتاتوري و سركوب بود. ما بايد دستكم به مدت 10 سال، مدل حكومت نظاميان در تركيه را به اجرا بگذاريم».
او هفت سال بعد در روزنامه جروزالم پست نوشت: «طغيانها از مراكش تا جنوب خاورميانه، در متن يك شطرنج منطقهاي و جنگ سرد تعريف ميشوند. در يك سوي جنگ، بلوك مقاومت به رهبري ايران (با حضور لبنان و سوريه و غزه) قرار دارد كه در پی تغيير نظم فعلي به نظم مبتني بر اسلام و مقاومت در مقابله با غرب است. جبهه ديگر، طرفداران حفظ وضع موجود، از جمله عربستان و اسرائيل هستند».
جمعبندی هزینه - فایده آمریکا در اشغال عراق را باید در چند خط زنجموره ترامپ خواند: «خیلی غمانگیز است؛ هفت تریلیون دلار در خاورمیانه هزینه کنی، اما برای رفتن به آنجا ناچار باشی سفرت را فوقالعاده مخفی نگه داری؛ هواپیماهای اسکورت دور و برت باشند و هر کاری بکنی تا سالم به مقصد برسی... قبل از فرود آمدن در عراق، تمام چراغهای هواپیما را به دلایل امنیتی خاموش کردند. فکرش را بکنید! ما هفت تریلیون دلار خرج کردیم و نمیتوانیم با چراغ روشن واردش شویم! چقدر بد است». این سرشکستگی به شکل اتوماتیک پدید آمد یا حاصل تدبیر ایران در احترام و اتحاد ملتهای مسلمان منطقه بود؟
گزینه آمریکا پس از ناکامی در اشغال، احیای حزب بعث و سایر طیفهای مرتجع، از طریق تروریسم داعش بود که تا مرز اعلام تاسیس حکومت هم پیش رفت. اما اعلام جهاد علیه داعش، دومین ضربه مرجعیت به اشغالگران بود که موجب شد گروههای مقاومت مردمی ضرورت پیدا کند. بسیجکننده میدانی، فرماندهانی بودند که در مقابل جنایات صدام، دوشادوش هم جنگیده بودند: حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی مهندس. وقتی جنگ جهانی سوم رو به پایان بود، مجلهنیوزویک، عکس صفحه اول خود را به «ژنرال سلیمانی» اختصاص داد و نوشت: «او ابتدا با آمریکا جنگید. اینک در حال له کردن داعش است». مهرماه 96، سردار سلیمانی از پایان عمر داعش تا کمتر از سهماه دیگر خبر داد. همینطور هم شد و آن سال، با نابودی دومین پروژه بزرگ صهیونیسم مسیحی به پایان رسید. ۲۲ اردیبهشت ۹۷، چهارمین انتخابات پارلمانی عراق بعد از سرنگونی صدام برگزار شد و به پیروزی بزرگ دیگری برای «ائتلاف ضد اشغالگری و تروریسم» انجامید.
🔻ادامه دارد🔻
جنگ ۱۹ ساله و رویکرد حکیمانه ایران - ۳
عراق اما اوایل مهر ۹۸، شاهد التهابات خیابانی بود. اعتراض به نابسامانی اقتصادی و فساد، به سرعت، به آشوبی خشونتطلبانه تغییر ماهیت داد. بانیان گرفتاریهای دامنهدار ملت عراق سعی داشتند سوار بر موج نارضایتی، ناکامیهای دو جنگ را جبران کنند. حزب بعث از سال ۱۹۶۸ که با کودتا بر عراق حاکم شده و به مدت ۳۵ سال حاکم بلامنازع بود. صدام، خسارتهای جنگ را به ملت ایران و عراق تحمیل کرد. آمریکا، از این حمله حمایت کرد اما هنگامی که صدام متعرض کویت شد، جنگ با آمریکا کلید خورد. این چند جنگ، موجب ویرانی زیرساختهای عراق و نابودی درآمدها ظرف ۴ دهه شد. آمریکا و عربستان، بهعنوان حامیان صدام، القاعده، داعش و سایر گروههای تروریستی، متهمان اصلی نابودی اقتصاد عراق هستند. خیانت بعدی آمریکا، غارت بخشی از درآمد نفت عراق، بهعنوان هزینه جنگ بود. با این همه، سران آشوب اکتبر ۲۰۱۹ آدرس غلط میدادند. «رغد» دختر صدام به همراه بقایای حزب بعث و داعش، مشغول فتنهانگیزی بودند. انتقام از اسلام، آشکارا در پیامهای دعوت به آشوب به چشم میخورد: «ای عراقیها، بتهای دینی را بشکنید. مرجعیت را بهخاطر تایید اسلامگراها بازخواست کنید. به هیچ جریان دینی اجازه مداخله ندهید. تصاویر همه روحانیون را در خیابان بسوزانید». پلاکاردی در دست برخی آشوبگران دیده میشد که نوشته بود «نمیتوانید [در اربعین] به سمت کربلا راهپیمایی کنید».
اوضاع برای چند ماه متشنج شد. بروز برخی غفلتها و اختلافات در میان اکثریت سیاسی پیروز در انتخابات، موجب شد عادل عبدالمهدی که نقشی در نابسامانیهای موجود نداشت، آذر 98 بهخاطر مصالح بزرگتر، از نخستوزیری کنارهگیری کند. عراق برای قریب پنج ماه فاقد نخستوزیر ماند. ترجیح جمهوری اسلامی ایران بر خلاف آمریکا که هرج و مرج و زدن زیر میز دموکراسی و قانون بود، ثبات و امنیت عراق بوده است. بنابراین بیشترین کمک را برای همدلی گروههای سیاسی به خرج داد و سرانجام پس از اعلام اسامی متعدد، مصطفی الکاظمی بهعنوان فرد مرضیالطرفین همه طرفهای عراقی معرفی شد. با تدبیر انجامگرفته، آشوب که بدیل جنایات داعش بود، امکان تداوم نداشت. الکاظمی که ۱۷ ارديبهشت امسال رای اعتماد گرفت، «مکلف» به برگزاری انتخابات پارلمانی است و موعد آن را ششم ژوئن (۱۶ خرداد ۱۴۰۰) اعلام کرده است. با تدبیر طیفهای مقاومت، چه در عراق و چه در لبنان، اکثریت پارلمانی همسو تا انتخابات بعدی و تعیین دولت جدید محفوظ مانده است.
در این میان، جنایت علیه دو فرمانده بزرگ مبارزه با تروریسم در منطقه (شهیدان سلیمانی و ابومهدی مهندس)، حساب جداگانهای دارد که باید تماما از سوی آمریکا تادیه شود. تاوان این جنایت، اولاً انتقام از یکایک عاملان آن و ثانیاً اخراج اشغالگران است. این مطالبه، منحصر به جمهوری اسلامی نیست بلکه تمام فرزندان مقاومت در منطقه، خود را مقیّد به انجام آن میدانند. تروریستها در حالی در فرودگاه بغداد مرتکب جنایت شدند، که سردار سلیمانی مهمان رسمی مقامات عراقی بود. حق با سناتور کریس مورفی بود که به CNN گفت: سلیمانی «شهید» میتواند برای آمریکا، خطرناکتر از سلیمانی زنده باشد. عراق پس از آن جنایت، برای آمریکاییها به مراتب ناامنتر از گذشته شده است. به همین دلیل هم بود که پارلمان برآمده از رای مردم، به فاصله دو روز پس از جنایت، اخراج نیروهای آمریکایی از خاک عراق را تصویب کرد. این، یک تحقیر و تودهنی دیگر به اشغالگران بود. اخراج آمریکا، هم موضع ایران و هم مصوبه رسمی پارلمان عراق است. جنایت مذکور سبب شد خون ملت عراق به جوش آید و آن تظاهرات ضدآمریکایی کمسابقه و چند میلیونی در بغداد شکل بگیرد.
شهیدان سلیمانی و ابومهدی، به سالار شهیدان(ع) اقتدا کردند؛ امامی که در زیارت اربعین و درباره عظمت حماسه او به پروردگار متعال عرض میکنیم «و بَذلَ مُهجَتـهًْ فیکَ لیَستـَنقـِذَ عِبادکَ مِنَ الجَهالهًْ وَ حَیرَهًْ الضـَلالهًْ؛ و جانش را در راه تو بخشید تا بندگانت را از نادانی، سرگردانی و گمراهی نجات دهد». این، خون جاری و همیشه جوشان خداست و مطالبه انتقام او، تا کندن ریشه مستکبران متوقف نخواهد شد.
این عماریون
⭕️ سید علیرضا آل داود در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛
🔴 فقدان شبکه ملی اطلاعات و عدم مدیریت اینترنت رایگان سبب ایجاد ناامنی روانی؛ ارتقای سواد رسانهای مسئولان و مدیران گام نخست در اتخاذ تصمیمات درست است
🔴 فضای مجازی، سرویسها و خدمات آن در دنیای رسانهای و شبکهای امروز نقش بسیاری در وقایع و زندگی انسانها در حوزههای شناختی، ادراکی، رفتاری و در سبک زندگی آنها داشته است. همین تأثیرگذاری شناختی منجر به تصمیم سازی برای بسیاری از کشورها شده است که باید خود بر روی این فضای جدید حکمرانی را تعریف کرده و زیر ساخت، سرویسها و خدمات، کاربر ومحتوا را مستقلاً مدیریت کنند تا کمترین آسیب از طریق روایتها و کشورهای رقیب یا دشمنان آنها بر روی افکار عمومی آنها انجام شود.
🔴 در ایام کرونا شاهد بودیم که این دو کشور در کنار مبارزه با ویروس منحوس کرونا، به دلیل داشتن شبکه ملی اطلاعات و حکمرانی سایبری رسانههای داخل مرزهای حقیقی خود و جلوگیری از ایجاد اخبار و پیامهای جعلی توانستند این شرایط را به خوبی مدیریت کنند و حداقل از طریق فضای مجازی، ناامنی روانی ناشی از ایجاد پیامهای غرض ورزانه جعلی، سیاسی و امنیتی در میان افکار عمومی آنها بسیار کمتر بود.
🔴 اما متاسفانه در کشور ما به دلیل فقر سواد رسانهای و سواد فضای مجازی مسئولان دولتی و متاسفانه وجود یک جریان بدنام لیبرال غربگرانه، نه از حکمرانی رسانهای-سایبری خبری بود و نه از شبکه ملی اطلاعات و از آن تاسفبارتر ارائه پهنای باند رایگان اینترنت رها شده، بی ضابطه و بی قانون که حاصل آن حملات گسترده شناختی از سوی منافقین و جریان نفوذ تا آمریکایی ها به اذهان و قلوب مردم بود که علاوه بر ایجاد استرس و ناامنی روانی منجر به آسیبهای گسترده فرهنگی و اجتماعی شده است که نتایج آن پس از دوران قرنطینه و سالهای بعد بیش از پیش خود را نشان خواهد داد.
این عماریون
⚫️خاتم الانبیاء در اوج تحریم رکورد توتال را شکست
🔺فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص):
🔹با نزدیک شدن به زمان بهرهبرداری از پروژه NGL غرب کارون، رکورد شرکت توتال در صنعت نفت کشورمان به دست متخصصان قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) شکسته شد.
🔹شرکت توتال در یکی از پروژههای قبلی خود در جنوب کشور، به رکورد ۳ درصد پیشرفت فیزیکی در ماه رسیده بود و تا سالها، برخی از این موضوع، به عنوان یک اتفاق مهم و نشاندهنده کیفیت و سرعت عمل این شرکت بدعهد اروپایی یاد میکردند.
🔹اما سرعت عمل قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) سپاه با وجود شدیدترین تحریمهای ظالمانه در یک ابر پروژه نفتی با ۳.۵ درصد پیشرفت فیزیکی ماهانه، رکورد جدیدی در صنعت نفت کشورمان ثبت کرد.
🔹در حال حاضر حدود ۳۲۰۰ متخصص و نیروی کار که عمده آنها از جوانان بومی خوزستان محسوب میشوند، در پروژه NGL کارون مشغول به کار هستند.
این عماریون
اهل استدلال بخوانند...
💢آمار مرگ و میر از دی ماه ۹۸ تا (۸مهر) بر اثر عوامل مختلف:
📍در اثر کرونا: ۱،۰۰۴،۵۰۶
📍در اثر ایدز: ۱،۲۵۱،۹۲۱
📍در اثر مصرف الکل: ۱،۸۶۲،۶۰۲
📍در اثر سیگار کشیدن: ۳،۷۲۳،۵۵۸
📍در اثر سرطان: ۶،۱۱۶،۲۹۴
📍سقط جنین: ۳۲،۶۹۱،۱۱۴
بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی
📌کل آمار فوتی ها _ به غیر از سقط جنین که بسیار وحشتناک و تاسف بار است_ یعنی جمع آمار فوتی های ناشی از سرطان و سیگار و الکل و ایدز میشه 12.954.375 و دوستان ببینند آیا یک دهم فضاسازی و وحشتی که برای کرونا ایجاد کرده اند آیا در مورد مرگ و میرهای دیگر وجود دارد؟؟!!
#نشردهید
#کروناهراسی
این عماریون
🍺🍺🍺🍺
#نوشابه_درمانی
🔰 در طب سنتی و اسلامی افرادی که معده آنها سرد و مرطوب است اجازه ندارند بین و بعد از غذا آب بنوشند؛
🔰 اکثر افراد به علت عدم رعایت اصول تغذیه و وجود بلغم مالح در معده، معمولاً بین و بعد از غذا عطش کاذب دارند؛
✅ این افراد میتوانند به جای آب از این #نوشابه_طبیعی استفاده کنند🔽
💠سرکه شیره
(بهترین جایگزین برای نوشابههای صنعتی و پر عارضه)
❎ از نوشیدنیهایی مانند سرکه انگبین (سکنجبین) به دلیل اینکه دواء محسوب میشوند نمیتوان هر روز و مداوم استفاده کرد اما سرکه شیره را میتوان به صورت مستمر مصرف کرد؛
♻️فواید
🔅بسیار خوش طعم و خوشمزه
🔅هاضم غذا
🔅مقوی معده
🔅مقوی کبد
🔅پایین آورنده قند خون
🔅مقوی قلب
🔅مقوی مغز
🔅رفع کمخونی
🔅رفع کمبود کلسیم در خانمهای باردار
🔅نشاط آور
🔅تقویتکننده جنسی
🔅ضد کلسترول
🔅ضد دردهای رماتیسمی و نقرس
🔅ضد تب
🔅و ....
✅طرز تهیه
1⃣ دو واحد سرکه طبیعی انگور
2⃣ چهار واحد شیره خالص انگور
3⃣ شش واحد آب
4⃣ نیم واحد عرق نعنا
5⃣ همه مواد را در ظرفی مخلوط کرده، آرام حرارت دهید تا دو سوم آن بخار شود؛
نکته: (حتما باید دو سوم آن بخار شود)
6⃣ مقداری از آن را در آب رقیق کرده و میل کنید؛
🌸☘🌸🍀🌸☘🌸🍀