🔺نمیدونم هدف آقای میر سلیم از این صحبت ها چیه، اما اینکه نزدیک انتخابات یک مدیر جمهوری اسلامی اینطوری صحبت کند و جو عمومی را متشنج کند آن هم نه تنها برای یک بار بلکه برای چندین بار و آن هم به طور نادرست، اگرچه صحبتهای ایشون صحیح باشد اما به طور نادرست بیان شود بیانگر پیام خوبی نیست.
🔹️گاهی نفوذ فقط میخواهد مردم، به جان دولت بیافتند انشاءالله که آقای میرسلیم از سر ندانستن اینطور گفته باشد
ـــــــــــــــــــــــ
15.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️فیلمی کمیاب از خط مقدم جنگ ایران و عراق که با کیفیت HD بازسازی شده.
🔻در این فیلم که از سنگر ایرانیها گرفته شده، سربازهای ایرانی با شلیک آرپیجی تانک تی-۷۲ عراقی را زمینگیر میکنن و خدمه رو فراری میدن.
ــــــــــــــــــــــ
🔴انتقاد شدید ارگان رسانه ملی از دانشگاه آزاد
♦️جامجم نوشت:این روزها دانشگاه آزاد اسلامی در حال تجربه روزهای سیاسی کاری این دانشگاه در سال های حیات مرحوم هاشمی و مدیریت دکترجاسبی بر این دانشگاه است. زمانی که رسانه های وابسته به این دانشگاه به مثابه رسانه های حزبی عمل میکردند و این دانشگاه با پول پاشی در عرصه رسانه به دنبال تاثیرگذاری درساحت سیاست بود.
♦️امروز نیزمتاسفانه دانشگاه آزاد پا در این مسیر غلط گذاشته است ،مسیری که در نهایت دود آن به چشم دانشجویان این دانشگاه خواهد رفت. رسانه های متعدد وابسته به دانشگاه آزاد این روزها به انحاء مختلف با حمله مستقیم و غیرمستقیم به نهادهای حاکمیتی در صدد پیاده سازی برخی اهداف گردانندگان پشت پرده این رسانه ها هستند.
♦️فعالیت دانشگاه آزاد در برخی عرصهها ازجمله در حوزه رسانه و اقتصاد این سؤال را مطرح کرده که آیا دانشجویانی که بودجه دانشگاه را تامین میکنند، رضایتی به فعالیت دانشگاه خارج از چارچوب آموزش دارند و آیا آنها میپذیرند بهجای توسعه زیرساختهای علمی، دانشگاه آزاد درگیر پروژههای سیاسی و جناحی شود؟
♦️بهتازگی معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی گفته، ۱۹درصد بودجه دانشگاه از منابع غیرشهریهای تامین میشود اما توضیحی نداده که این منابع چیست و چگونه تامین میشود یا نحوه هزینهکرد آن چگونه است؟
♦️این سوالات وقتی جدیتر مطرح میشود که بدانیم به گفته قائم مقام دانشگاه آزاد، بودجه دانشگاه فقط در پنج سال از ۵۰۰۰ میلیارد تومان به ۳۳هزار میلیارد تومان رسیده است؛ بودجهای عظیم که درباره ساختارهای نظارتی بر آن ابهاماتی جدی وجود دارد.
♦️سالهاست که رهبرمعظم انقلاب بر ضرورت شکلگیری نهضت تولید علم در کشور تاکید میکنند اما جایگاه دانشگاه آزاد در چنین نهضتی چیست و چطور کسی در روندهای توسعه علمی کشور سراغی از این دانشگاه نمیگیرد؟
♦️فعلا دانشگاه آزاد توانسته با تکیه بر سابقه گذشته خود بهعنوان یک جزیره مستقل به فعالیتش ادامه داده و به دور از نظارت موثر، همچون حیاط خلوتی به خدمات خاص آکادمیک بپردازد اما کم نیستند صاحبنظرانی که میپرسند با روشن شدن شکست استراتژی دانشگاه آزاد برای جلوگیری از مهاجرت نخبگان برخوردار، وقت آن نرسیده که این دانشگاه به چرخه توسعه علمی کشور اضافه شده و بودجه ۳۳هزار میلیاردی آن با سازوکارهای قانونی به جای هزینه شدن در فغالیت های سیاسی -رسانه ای حزبی در رشد کیفی دانشجویان در سطوح مختلف هزینه شود؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌زنده باشی آقا سید که اینطور جانانه و عاشقانه درباره سیدعلی عزیز امام خامنه ای اظهار نظر کردید.
علی یارت
زنده باد👏👏👏
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 بیعت با نائب امام معصوم مقدمه بیعت با امام معصوم است.
♦️ دکتر میثم مطیعی: آنهایی که با نائب امام حسین "علیهالسلام" (مسلم بن عقیل) جنگیدند یا او را تنها گذاشتند، همانهایی بودند؛ که با #امام_حسین علیه السلام جنگیدند!
🌷﷽شهدازنده اند ﷽🌷
#پنجشنبه_های_شهدایی
#پنجشنبه_ها_با_یاد_شهدا
🍂در سینۀ خود داغ فراوان داریم...
بنویس براین عقیده ایمان داریم...
🍂امنیت و آسایش خود را امروز...
از برکت خون های شهیدان داریم...
🍃 باز پنجشنبه و یادشهدا باصلوات🍃
🌿🌾اللهُمَ صََلِ عَلي مُحَمَّدِ و آلِ مُحَمَّد وَ عَجِل فَرجَهُم 🤲
🤲اِلٰهیِ بِدِمٰاءِ شُهَدٰائِنٰا؏َجِّل لِوَلیِّڪَ الفَرَجـْــ⛅️
•┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈•
🔻آمار موالید نامشروع در کشورهای اروپایی!
🔹طبق گزارش وبسایت رسمی مرکز آمار اتحادیۀ اروپا، در سال ۲۰۱۸ میلادی، ۴۲ درصد از زایمانهای اروپائیان (میانگین موالید زنده، بدون در نظر گرفتن سقطجنینهای انجامشده) نامشروع و خارج از ازدواج بوده است؛ یعنی ۱۷ درصد بالاتر از میزان سال ۲۰۰۰. این آمار در هشت کشور عضو اتحادیهٔ اروپا بیش از ۵۰٪ است و تقریباً در هر کشور عضو اتحادیۀ اروپا نسبت به سال ۲۰۰۰ افزایش یافته است (بنگرید). بدیهتاً طی شش سال گذشته نیز سیر صعودی داشته است.
🔻جالب است بدانید که
🔻قدرتمندترین سلاحی که انسان تا به حال اختراع کرده است چیست؟
🔻بمب اتم یا بمب هیدروژنی؟
🔻خیر بلکه
🔻#تلفن_همراه است
🔻تلفن همراه نیرویی است که نباید آن را دست کم گرفت.
🔻آنقدر قدرتمند است که:
🔻۱- تلفن ثابت را قطع کرد
🔻۲- تلویزیون را کشت
🔻۳- کامپیوتر را حذف کرد
🔻۴- ساعت را از چرخش انداخت
🔻۵- دوربین را بی رنگ کرد
🔻۶- رادیو را از صدا انداخت
🔻۷- چراغ قوه را خاموش کرد
🔻۸- آینه را شکست
🔻۹- روزنامه ها، مجلات و کتاب ها را پاره کرد
🔻۱۰- بازی ویدیویی رو از بین برد
🔻۱۱- کیف پول جیبی را محو کرد
🔻۱۲- تقویم رومیزی و یادداشت را از میان برداشت
🔻۱۳- کارت اعتباری را ساقط کرد.
🔻بدترین آسیب :
🔻۱۴- زوج های زیادی را از هم جدا کرد
🔹۱۵- بسیاری از خانوادهها و دوستیهای خانوادگی را از هم پاشاند
🔹۱۶- دانش آموزان را بی رمق و آنها را از مسیر موفقیت دور کرد و مانند پر در مسیر باد قرار داد.
🔹کم کم متوجه می شویم که چشممان را هم کورکرده و ستون فقراتمان را شکسته و ذهن و فرهنگ ما را تغییر داده و از بین خواهدبرد.
🔻و در راه از بین بردن نسل بعدی ماست.
🔹اگر مراقب خود نباشیم، جان و روح مان را مچاله کرده و دل هایمان را سخت و سنگین خواهد کرد و کاری میکند که نسلهای آینده پشیمان شوند در حالیکه پشیمانی سودی نخواهد داشت.
🔹قطعا وحتما وسیلهای است برای کنترل اذهان وتغییر باورها وفرهنگها بوسیله فضای مجازی
🔹پس بیائیم با استفاده صحیح از این سلاح ویرانگر، دچار پشیمانی نشویم.
#اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج
🔻استراتژی انزواطلبی
🔹نشانه ها و شاخصهاى سیاست انزوا عبارت است از: سطح کم درگیرى در موضوعات مربوط به سـیـسـتـم ، تـعـداد کـم مـراودات دیـپـلمـاتـیـک و بـازرگـانـى و عـدم تمایل به متعهد نمودن نیروهاى نظامى به خارجیها.
🔹استراتژى انزواطلبى دربرگیرنده سیاست و جهت گیرى ویژه اى در روابط با سایر واحدهاى سـیـاسـى اسـت کـه بـر مـبـنـاى آن ، سـطـح روابـط بـا کـشـورهـاى دیـگـر بـه حدّاقل ممکن تنزّل مى یابد. حوزه اطلاق منافع دولت دارنده این استراتژى ، بسیار محدود بوده و تـنـهـا در قـلمـرو مـرزهـاى آن کشور معنا پیدا مى کند. بر طبق استراتژى انزواگرایى ، سیاست خـارجـى کـشـور بـه سـوى عـدم مـداخـله در امور بین المللى سوق داده شده و حفظ وضع موجود را پایه اقدامات خود قرار مى دهد.
🔹ایـن اسـتـراتـژى در گـذشـتـه ، بـیـش از زمـان حاضر، مورد استفاده قرار مى گرفت ، زیرا تا قـبـل از قـرن بـیـسـتم ، به سبب محدود بودن روابط بین المللى ، خود بسندگى نسبى دولتها، مـوقـعـیـت خـاص ژئوپـولتـیـک ، مـیـزان انـدک وابـسـتـگـیـهـا و هـمـبـسـتـگـیـهـاى مـتـقـابـل مـیـان واحـدهـاى سـیـاسـى و سـیـستمهاى ارتباطى نسبتاً محدود، امکان در پیش گرفتن این اسـتـراتـژى وجـود داشـت . امـّا امـروزه کـه اقتصاد صنعتى و سرمایه دارى ، میزان وابستگى بین دولتـهـا را بـه مـراتب افزایش داده ، به طور طبیعى ، انتخاب این جهت گیرى در سیاست خارجى چندان آسان نخواهد بود.
🔹بـررسـى تـاریـخـى دولتـهـا، بـیـانـگـر آن اسـت کـه کشورهاى آمریکا، ژاپن ، چین ، آلبانى ، نـپـال و... در برخى از دوره ها داراى این استراتژى بوده اند.علت انتخاب این استراتژى براى هـر کـشـور، مـتـفـاوت بـوده اسـت . دلایـل سـیـاست انزواگرایى دولت آمریکا در قرن نوزدهم به مـسـائلى چـون خـود بـسندگى اقتصادى ، تاءمین امنیت توسط انگلستان ، جدایى ایدئولوژیک از اروپـاى مـسـلط بـر جـهان و دورى جغرافیایى مربوط مى شود. دولتهاى ژاپن و چین براى حفظ سنتهاى فرهنگى و ملى و پرهیز از سلطه بیگانگان از این استراتژى پیروى مى کردند. کشور آلبانى بعد از سلطه کمونیستها بر این سرزمین ـ بعد از جنگ جهانى دوم ـ به استراتژى انزوا طلبى روى آورد. علت اصلى این امر از اختلافات ایدئولوژیک رهبران آلبانى با رهبران سایر کـشـورهـاى سـوسـیـالیـسـتـى نـشـاءت مـى گـرفـت . دولت نـپـال نـیـز بـه دلایـل جـغـرافـیـایـى یـعـنـى مـحـصـور بـودن در مـیـان کـوهـهـا، تمایل به این استراتژى در سیاست خارجى خود داشته است.