⚠️ #هشدار_کبد_چرب
شاید باور نکنید ولی کبد چرب تو جامعه اپیدمی شده و تقریبا تو هر خانواده حداقل یک نفر به کبد چرب مبتلاست و نمیدونن. سن خاصی هم نداره. اینطوری نیس که بگین این بیماری پیرمردها و پیرزنهاس. حتی بچه ها هم ممکنه کبدشون چرب باشه. کبد چرب حتی میتونه کشنده باشه! علائمی هشدار دهنده مبتلا به «کبد چرب»:
👈🏻زرد بودن سفیدی اسکلروز چشم
👈🏻ککومک و لک صورت
👈🏻ترش کردن و ریفلاکس گوارشی
👈🏻طعم دهان تلخ و بدمزه صبحگاهی
👈🏻جوش صورت و پشت کمر و روی بازوها
👈🏻عصبانیت و پرخاشگری، زود از کوره دررفتن
👈🏻درد مچ پاها و پیچخوردگی های مکرر مچ پاها
👈🏻ریزش موی شدید
👈🏻احساس مورچهروی و گِزگِز در نواحی مختلف بدن
👈🏻خونریزی های شدید عادت ماهیانه در زنان
👈🏻حالت چسبندگی داشتن مدفوع به کاسه توالت (که نیاز به شستوشوی مدفوع با فشار زیاد آب باشد)
👈🏻پرش پلک راست در اکثر مواقع
👈🏻زرد شدن پیراهن در ناحیه زیر بغل و بدبو بودن عرق
👈🏻احساس سوزنسوزن شدن انتهای دست و پاها
👈🏻درد در سمت راست حفره شکمی که بهسمت بین دو کتف انتشار داشته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️مسئول محترم! به ازای هر صندلی که مینشینید ۷۳ شهید دادیم!
هر یک صندلی یک کربلا رو پشت سر گذاشته!
#دکتر_انوشه
💠 تکنیک تقویت تمرکز کودکان
هر کودکی روش متفاوتی دارد. برخی کودکان وقتی اطلاعات را میبینند آن را بهتر درک میکنند. برخی با شنیدن راحتتر هستند و برخی وقتی یاد میگیرند که از اطلاعات استفاده عملی کنند و آن را لمس کنند.
بهتر است بدانید کودک شما در کدام گروه قرار دارد، چون بهاینصورت کودک اطلاعات را بهتر درک میکند و یادگیری او بلندمدتتر میشود.
🔻دیداری: کودکانی که دیداری هستند وقی چیزی را میبینند بهتر آن را درک میکنند. در این مورد، کودک وقتی بهتر میتواند تمرکز کند که اطلاعات را میخواند و آن را مینویسد.
🔻درستکردن فلاش کارت: اگر کودک شما باید املا یا مفاهیم را یاد بگیرد، نوشتن آنها روی یک کارت کوچک و دائم نشاندادن به او، کمک میکند این مفاهیم را سریعتر درک کند و بهخاطر بسپارد.
🔻نقاشیکردن: از کودک بخواهید چیزی را که یادمیگیرد، نقاشی کند. این کار کمک میکند کودک مطالب را بهتر در ذهن خود ببیند. یکی از فایدههای این کار این است که مهارتهای حرکتی کودک نیز بهبود پیدا میکند.
🔻خطخطیکردن: معمولا میبینیم که کودک وقتی درس میخواند گوشه کتاب را خطخطی میکند و فکر میکنیم حواس او پرت شده. ولی درواقع خطخطیکردن کمک میکند کودک مطالب را بهخاطر بسپارد و بعدا راحتتر آنها را بهیاد آورد.
🔻شنیداری: کودکانی که وقتی چیزی را میشنوند آن را بهتر درک میکنند، یادگیری شنیداری دارند.
بلندخواندن: کودکانی که یادگیری شنیداری دارند وقتی مطالب را بلندبلند میخوانند یا به خواندن کسی دیگر گوش میدهند، بهتر یاد میگیرند. در این موارد کتابهای صوتی برای کودک بهتر از کتابهای کاغذی هستند.
🔻حرکتی: کودکانی که یادگیری حرکتی دارند، باید مطالبی که میخوانند را لمس کنند تا آن را بهتر بفهمند و درک کنند. برای این کودکان، یادگیری با برنامههای عملی بهتر از بلندخواندن و نوشتن است.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
💜 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج 💜
34.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌اقدامات براندازانه از ابتدای انقلاب تا به امروز
🔹انقلاب اسلامی در سال 1357 بنیان تمدن غرب را لرزاند. در آن روزگار تمامی کشورها در دو بلوک شرق و غرب تقسیمبندی میشدند، ولی ارثیه امامخمینی(رحمةاللهعلیه)آمده بود تا ...
ویدیو_کلیپ
💔 «خداحافظ مرد انقلابی»
🔹 آیتالله محمد امامی کاشانی نماینده مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت تهران دیروز، ۱۲ اسفند ۱۴۰۲، در منزل به علت ایست قلبی دعوت حق را لبیک گفت و به دیدار معبود شتافت.
◇ وی متولد ۱۰ مهر ۱۳۱۰ بود، او از شاگردان حضرت امام خمینی، آیت الله العظمی بروجردی و آیت الله محقق داماد و علامه طباطبایی بود و ریاست مدرسه عالی شهید مطهری را نیز بر عهده داشت.
📸 تصویر آیتالله امامی کاشانی و شهید آقا مهدی باکری در جبهههای جنگ.
🔻پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیتالله امامی کاشانی
🔹درگذشت عالم بزرگوار مرحوم آیتالله آقای حاج شیخ محمد امامی کاشانی رحمتاللهعلیه را به خاندان محترم و بازماندگان و شاگردان و ارادتمندان ایشان تسلیت عرض میکنم.
🔹این عالم متقی و خدوم در طول سالهای متمادی، چه پیش از پیروزی انقلاب در مجموعهی روحانیت مبارز و چه پس از آن در جایگاههای حساس مانند شورای نگهبان، مجلس خبرگان، امامت جمعهی تهران، سازمان تبلیغات اسلامی، مدرسه شهید مطهری منشاء خدمت به کشور و نظام جمهوری اسلامی بودهاند، و امید است این همه در نامهی حسنات ایشان مقبول درگاه الهی باشد. خداوند رحمت و مغفرت خود را شامل حال آن مرحوم فرماید.
سیدعلی حسینی خامنه ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فرخنگهدار فعال سیاسی برانداز: من در انتخابات گفتم مردم به لیست های اصلاحطلب رای بدید؛ همانطور هم که دیدیم صدای علی مطهری و محمود صادقی در مجلس منعکس میشد و اینها گروهی بودند که میتوانستند تکیهگاه ما باشند/آرشیو
✍️ فاعتبرو یا اولی الباب. قران کریم. ای صاحبان خرد واندیشه عبرت بگیرید. ✍️ به شعور ودرک سیاسی خود احترام گذاشته ، ✍️در زمین دشمنان قسم خورده. ایران واسلام بهایی های اینتر نشنال،BBC ,صدای امریکا ، اسرائیل کودک کش ووحشی ، وحامیان آمریکایی وارو پایی انها ،خائنین وطن فروش. و...
آقایان وزارت کشور! چرا سکوت کردید در حالیکه آمار واقعی مشارکت در این انتخابات ۴۹ درصد است و نه ۴۱ درصد!!
ابهامی درباره نرخ مشارکت در انتخابات مطرح شده که نیاز به توضیح و روشنگری دارد.
طبق سرشماری بر اساس کدهای ملی صادره در ثبت احوال، حدود ۶۱ میلیون ایرانی در قید حیات بالای ۱۸ سال داریم.
نظر به برخی آمارها، حدود ۱۱ میلیون ایرانی دارای کد ملی، خارج از کشور زندگی میکنند که امکان مشارکت آنها تنها در انتخابات ریاست جمهوری ممکن است و حدود ۸۰ درصد آنها بالای ۱۸ سال هستند.( به طور مثال تمام اعضای منافقین، مسیح علینژاد، رضا پهلوی و... در داخل کشور کد ملی برایشان ثبت است)
این یعنی از آمار واجدین باید عدد تقریبی ۸ میلیون را کم کرد و واجدین شرایط حدوداً به عدد ۵۳ میلیون نفر میرسد.
پس با این احتساب نرخ مشارکت در انتخابات اخیر مجلس ناظر به واجدین شرایط داخل کشور، عدد تقریبی ۴۹ درصد رو نشون میده و نه ۴۱ درصد اعلامی!
طبیعتاً مطالبه مردم توضیح این ابهام از جانب وزارت کشور است
✅ کار ۱۶ حوزه انتخابیه به مرحله دوم کشیده شد/ ۱۹۰ حوزه انتخابیه مجلس نهایی شد
🔸محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور اعلام کرد: تا این لحظه ۱۹۰ حوزه از ۲۰۸ حوزه انتخابیه مجلس شورای اسلامی نهایی شدند و ۱۶ حوزه مرحله دوم انتخابات را برگزار خواهند کرد. ۲۰۵ نفر نیز تاکنون معرفی شدند؛ ۲۱ حوزه مجلس خبرگان رهبری نیز نهایی شده و ۴۸ نفر از ۸۸ نفر معرفی شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تامیتونید این کلیپ را در گروههای دیگه پخش کنید 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️کدوم مملکت اینجوریه؟
📌فریادهای یک هموطن شیرازی در تریبون خیابانی
📌نگاه به صف ۸کیلومتری قشم و بازارها بکنید...
❗️خواهر و برادر عزیزم که در انتخابات شرکت نکردی!!
انتخابات برگزار شد و ۲۵ میلیون نفر از هموطنان در آن شرکت کردند و امروز هم نتایج آن اعلام شده یا اعلام خواهد شد؛ اما شما در این رزمایش بزرگ سیاسی شرکت نکردی!! و کاش شرکت کرده بودی!!
حالا که انتخابات تمام شده و کشور وارد مرحله دیگری از سیر حرکتی خود شده، شاید فرصت بهتری برای فکر کردن به این مطالب باشد؛
🔹عدم همراهی برخی هموطنان؛
❓آیا انتخابات را مختل کرد؟
❓آیا موجب شد، مردم بدون نماینده بمانند؟
❓آیا موجب سقوط و فروپاشی نظام شد؟
❓آیا نتیجهای در قانونی بودن انتخابات داشت؟
❓آیا اوضاع کشور را تغییر داد؟
❓آیا......
🔹قطعا پاسخ همه سوالات فوق خیر است و بلکه؛
🔻باز هم انتخابات کاملا قانونی برگزار گردید.
🔻باز هم عدهای به عنوان نماینده مردم به مجلس قانونگذاری راه یافتند.
🔻باز هم این عده، نماینده همه مردم هستند، حتی عزیزانی که به هر دلیلی رای ندادند.
💥اما تنها نتیجه عدم حضور برخی میتوانست این پیام به دشمن باشد که "ما با هم همدل و متحد نیستیم، لذا شما فرصت دارید تا تحریم و فشار بر ما را بیشتر کنید!!" ؛
اگر چه حضور با شکوه دیگر هموطنان در انتخابات، به خواست خدا چشم فتنه را در این زمینه کور کرد.
❗️اما خواهر و برادر عزیزم؛
🔹ما یک خانواده هستیم و خانواده زمانی مستحکمتر و نفوذناپذیرتر است که کنار یکدیگر باشند.
🔹ما در کنار یکدیگر، دوران بسیار سختی را برای اعتلاء و رشد کشورمان، اعم از جنگ و تحریمهای ظالمانه گذراندهایم و از سختترین مراحل فتنهانگیزی دشمنان عبور کردهایم و اکنون به لطف خدا در آستانه چیدن میوه انقلاب قرار گرفتهایم و یک یا حسین دیگر نیاز داریم.
🔹ما در کنار یکدیگر از عمق درهها و از سختترین پیچها و از روزگاری که کشور نه صنعتی و نه تکنولوژی و نه استقلالی و نه اقتداری داشت، عبور کرده و اکنون به قله نزدیک شدهایم، حیف است با دست خودمان آن را هدر دهیم!!
🔻پس چه من که با افتخار برای اعتلای کشورم رای دادم و چه تو که به هر دلیلی رای ندادی، باید دست در دست هم تلاش کنیم و وطن و سرزمینمان را آباد کنیم.
💥فراموش نکنیم، موشکِ دشمن، خانه رایدهنده را از کسی که رای نداده تشخیص نمیدهد و تحریمِ دشمن، فقط شامل رایدهندهها نمیشود.
💥و فراموش نکنیم، آنچه که دشمن را بطور کامل از این مملکت دور میکند، وحدت و همدلی من و تو است نه تفرقه و جدایی و قهر!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗳 از ۵۰۰۰ صندوق اخذ رای در تهران ۴۰۰۰ صندوق شمارش شده
♦️با شمارش آرایی که تا الان صورت گرفته، به نظر میرسد که بخشی از نامزدها باید در مرحلۀ دوم باهم رقابت بکنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 شکست اپوزیسیون در انتخابات و چرخش ۱۸۰ درجهای اینترنشنال؛ حالا همه آنهایی هم که شرکت کردند حامی نظام نیستند!
♦️عصبانیت شدید اینترنشنال از شکست پروژه تحریم انتخابات:ایران دوباره به سران غربی و رسانههای خارجی مشارکت مردم در این انتخابات را نشان میدهد!
☑️ پ.ن: شبکه صهیونیستی اینترنشنال که تا پیش از این مدعی بود جمهوری اسلامی دیگر طرفداری ندارد و مردم رای نمیدهند، اکنون پس از شکست مفتضحانه مدعی شد که درست است مردم شرکت کردند اما همه آنها طرفدار نظام نیستند!
🇮🇷
🔆زنگ عبرت
🔴ابهامی درباره نرخ مشارکت در انتخابات مطرح شده که نیاز به توضیح و روشنگری دارد.
♦️طبق سرشماری بر اساس کدهای ملی صادره در ثبت احوال، حدود ۶۱ میلیون ایرانی در قید حیات بالای ۱۸ سال داریم.
♦️نظر به برخی آمارها، حدود ۹ میلیون ایرانی دارای کد ملی، خارج از کشور زندگی میکنند که امکان مشارکت آنها تنها در انتخابات ریاست جمهوری که حالت کشوری دارد ممکن است و حدود ۸۰ درصد آنها بالای ۱۸ سال هستند.
♦️این یعنی از آمار واجدین باید عدد تقریبی ۷ میلیون را کم کرد و واجدین شرایط برای مجلس وخبرگان حدوداً به عدد ۵۴ میلیون نفر میرسد.
♦️پس با این احتساب نرخ مشارکت در انتخابات اخیر مجلس ناظر به واجدین شرایط داخل کشور، عدد تقریبی ۴۹ درصد رو نشون میده و نه ۴۱ درصد اعلامی!
♦️طبیعتاً مطالبه مردم توضیح این ابهام از جانب وزارت کشور است
🇮🇷
⁉️ چرا باید رسانه ای متعلق به حضرت امام ، مروج فردی باشد که اعتقاد به میراث امام یعنی ولایت مطلقه فقیه و نظام جمهوری اسلامی ندارد باشد؟!
چرا باید رسانه موسسه حفظ آثار امام در خدمت فردی باشد که انتخابات مظهر مردمسالاری یادگار امام را برنمی تابد؟!
♦️چگونه است کانال و سایت جماران همه حرکات خاتمی را پوشش می دهد اما کوچکترین تصویری از حضور او در انتخابات مجلس پوشش نداد؟! او به سان ضدانقلاب و کومله #انتخابات را تحریم کرده بود ؟! اگر چنین بود پس در سایت خبری موسوم به امام چه می کند؟!
🗳 مشارکت ۴۱ درصدی جای دفاع هم دارد؟
✍️طبق آمار مسئولان برگزاری انتخابات، مشارکت در این دوره انتخابات نهایتا به حدود 41 درصد رسید و از مجموع 61 میلیون نفر، 25 میلیون آرای خود را به صندوق انداختند.
🔻چند نکته را باید متذکر شد:
1️⃣ بی سابقه ترین تحریم های انتخاباتی در کنار بزرگترین کمپین تحریم رای از چندماه پیش برای این انتخابات شکل گرفت.
2️⃣ مشکلات اقتصادی و معیشتی به ویژه در سفره و مسکن که بخشی مهمی از آنها ناشی از تحریم های اقتصادی است در این موضوع قطعا موثر بوده است.
3️⃣ بازی های امنیتی سیاسی با نرخ دلار و افزایش قیمت ها و در نتیجه بی ثباتی، قطعا تا حدی در افکار عمومی موثر بوده است.
4️⃣ تلقین دروغ «خالص سازی» و «نامزد نداریم» و «انتخابات بدون رقیب» صادره از اصلاح طلبان را نیز می توان تا حدی موثر دانست.
5️⃣ حاکمیت فضای سرد انتخاباتی در این دوره غیرقابل انکار است. موضوعی که تا سه روز مانده به انتخابات هم ادامه داشت و وقتی که یخ فضا در حال آب شدن بود مهلت تبلیغات به پایان رسید.
6️⃣ حملات شبانه روز به دولت و مجلس و القای حس ناکارآمدی به ویژه از مجلس یازدهم علی رغم دستاوردهای محسوس به نفع مردم و پرداختن به حواشی موجود پیرامون رئیس و برخی نمایندگان قطعا آثار خود را داشته است.
7️⃣ حس اشتباه عدم تفاوت در تغییر مجالس از دیگر موارد موثر است. رفتار خطای برخی نامزدها در ایام تبلیغات و ارائه وعده های ملموس اقتصادی در نهایت گروهی از افکار عمومی را در پایان دوره ها به این نتیجه می رساند که منتخبان وعده توخالی برای رای می دهند.
8️⃣ از سوی دیگر برای برخی از مردم اساسا کارکرد مجلس شبیه به دولت تعریف شده است در حالی که عمده دستاوردهای مجلس با ابزارهای نظارت و قانون گذاری بلندمدت است.
9️⃣ در عموم نظرسنجی ها این موضوع مشهود است که تقریبا 30 درصد مردم با انتخابات کاری ندارند و صریحا می گویند «هرگز در انتخابات شرکت نخواهیم کرد». از سوی دیگر بین 30 تا 40 درصد هم از رای قطعی خود سخن می گفتند. همه بحث 30 درصدی است که میزان مشارکت را اوج می دهند یا در حد همان 40 درصد نگاه می دارند. افرادی که جزو مرددین محسوب می شوند و تصمیم قطعی حضور یا عدم حضور ندارند اما موارد هشت گانه فوق بر تصمیم آنها موثر است.
🔟 از کنار این موضوع هم نباید گذشت که موارد یک تا هشت برای 41 درصدی هم که به پای صندوق آمده اند بوده است اما با همه توضیحات مذکور این 25 میلیون نفر که عدد بسیار قابل توجهی است و دشمن در ارزیابی خود نیم یا یک سوم آن را برای حضور تصور می کرد همه روز جمعه در انتخابات شرکت کردند.
✨ ﴾﷽﴿✨
🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
⭕️دعای سلامتی اقا صاحب الزمان
عجل الله تعالی فرجه الشریف
✨﴾﷽﴿✨
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
#سلام_امام_زمانم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#نذر_گل_نرجس_صلوات
#التماس_دعای_فرج 🤲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 #پیام_حماسه_حضور
🟦🟧 چی شد ساعت ١١ و ربع شب اومدی رأی بدی؟
جوابش خیلی جالبه👌
🍃
🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻تسلیت به براندازان!
🔹براندازا می خواستن یا انتخابات برگزار نشه یا حضور مردم کمرنگ باشه کلی کمپین و طوفان توئیتری راه انداختن....
#انتخابات
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
بسمه تعالی.
گریزی به مفاد قانون انتخابات👇
سلام بر اساتید محترم، وقت بخیر، در خصوص آمار مشارکت مردمی در انتخابات نمایندگان مجالس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، نکته مهمی از نظر مسئولین ذی ربط از لحاظ محاسبه، مورد غفلت واقع شده است؛ بدین شرح:
الف) مطابق اصل ۱۱۴ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، رئیسجمهور برای مدت چهار سال با رأی مستقیم مردم انتخاب میشود لذا تمام واجدین شرایط در انتخابات (اعم از ساکنین داخل و خارج کشور) مجازند که در انتخابات ریاست جمهوری، شرکت نمایند؛ بر این اساس، برابر ماده ۲۰ قانون انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۶۴/۰۴/۰۵، اخذ رأی در داخل و خارج کشور، از طریق نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران انجام میشود.
ب) در خصوص انتخابات نمایندگان مجالس شورای اسلامی، در تبصره ۱ ماده ۱۱ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی (با اصلاحات و الحاقات تا تاریخ ۱۴۰۲/۰۵/۰۱) تصریح شده که اخذ رأی در کلیه حوزههای انتخابیه کشور انجام شود؛ به دیگر سخن، رأی گیری در خارج از حوزههای انتخابیه یعنی در خارج از کشور، توسط قانون، تجویز نشده است بنابراین، به دلیل این که انتخابات در حوزه انتخابیه برگزار می گردد و آرای مردم براساس حوزه های انتخابیه جمع آوری می شود لذا ایرانی های مقیم کشورهای دیگر، نمی توانند در خارج از کشور در انتخابات نمایندگان مجالس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، مشارکت نموده و رأی دهند.
نتیجه آن که، برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، تنها انتخاباتی است که همزمان با داخل کشور، در خارج از کشور نیز برگزار می گردد و در انتخابات ریاست جمهوری چون فقط یک نفر توسط مردم باید انتخاب شود و امکان رای دادن در خارج از کشور وجود دارد و قانون آن را اجازه داده است اما در مورد انتخابات نمایندگان مجالس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، ایرانی های ساکن کشورهای دیگر (بین ۷ تا ۸ میلیون نفر) چون امکان و مجوز مشارکت در رأی گیری را ندارند لذا آمار واجدین شرایط رأی دادن در انتخابات ریاست جمهوری با مجالس مذکور متفاوت است با عنایت به این واقعیت و با کسر حداقل ۷ میلیون نفر ایرانیان خارج از کشور، جمعیت داخل کشور حدود ۷۸ میلیون نفر میشوند که با کسر حدود ۲۶ میلیون نفر (جمعیت زیر ۱۸ سال که واجد شرایط رأی دادن نیستند) جمعیت واجد شرایط رأی دادن حدود ۵۲ میلیون نفر می شود در نتیجه نسبت ۲۵ میلیون رأی دهنده در این انتخابات به ۵۲ میلیون نفر واجدین شرایط رأی دادن، بیش از ۴۸ درصد میشود؛ یعنی درصد واقعی مشارکت در این انتخابات بیش از ۴۸ درصد است. ۱۴۰۲/۱۲/۱۳
بسمه تعالی.
گریزی به مفاد قانون انتخابات👇
سلام بر اساتید محترم، وقت بخیر، در خصوص آمار مشارکت مردمی در انتخابات نمایندگان مجالس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، نکته مهمی از نظر مسئولین ذی ربط از لحاظ محاسبه، مورد غفلت واقع شده است؛ بدین شرح:
الف) مطابق اصل ۱۱۴ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، رئیسجمهور برای مدت چهار سال با رأی مستقیم مردم انتخاب میشود لذا تمام واجدین شرایط در انتخابات (اعم از ساکنین داخل و خارج کشور) مجازند که در انتخابات ریاست جمهوری، شرکت نمایند؛ بر این اساس، برابر ماده ۲۰ قانون انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۶۴/۰۴/۰۵، اخذ رأی در داخل و خارج کشور، از طریق نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران انجام میشود.
ب) در خصوص انتخابات نمایندگان مجالس شورای اسلامی، در تبصره ۱ ماده ۱۱ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی (با اصلاحات و الحاقات تا تاریخ ۱۴۰۲/۰۵/۰۱) تصریح شده که اخذ رأی در کلیه حوزههای انتخابیه کشور انجام شود؛ به دیگر سخن، رأی گیری در خارج از حوزههای انتخابیه یعنی در خارج از کشور، توسط قانون، تجویز نشده است بنابراین، به دلیل این که انتخابات در حوزه انتخابیه برگزار می گردد و آرای مردم براساس حوزه های انتخابیه جمع آوری می شود لذا ایرانی های مقیم کشورهای دیگر، نمی توانند در خارج از کشور در انتخابات نمایندگان مجالس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، مشارکت نموده و رأی دهند.
نتیجه آن که، برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، تنها انتخاباتی است که همزمان با داخل کشور، در خارج از کشور نیز برگزار می گردد و در انتخابات ریاست جمهوری چون فقط یک نفر توسط مردم باید انتخاب شود و امکان رای دادن در خارج از کشور وجود دارد و قانون آن را اجازه داده است اما در مورد انتخابات نمایندگان مجالس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، ایرانی های ساکن کشورهای دیگر (بین ۷ تا ۸ میلیون نفر) چون امکان و مجوز مشارکت در رأی گیری را ندارند لذا آمار واجدین شرایط رأی دادن در انتخابات ریاست جمهوری با مجالس مذکور متفاوت است با عنایت به این واقعیت و با کسر حداقل ۷ میلیون نفر ایرانیان خارج از کشور، جمعیت داخل کشور حدود ۷۸ میلیون نفر میشوند که با کسر حدود ۲۶ میلیون نفر (جمعیت زیر ۱۸ سال که واجد شرایط رأی دادن نیستند) جمعیت واجد شرایط رأی دادن حدود ۵۲ میلیون نفر می شود در نتیجه نسبت ۲۵ میلیون رأی دهنده در این انتخابات به ۵۲ میلیون نفر واجدین شرایط رأی دادن، بیش از ۴۸ درصد میشود؛ یعنی درصد واقعی مشارکت در این انتخابات بیش از ۴۸ درصد است. ۱۴۰۲/۱۲/۱۳
#سلامت
#سرماخوردگی
🤧 یک توصیه درباره سرماخوردگی
✅ آب گرم و مایعات فراوان
اگر آب ننوشید، مخاطتان خشک میشود و ویروس به آنها میچسبد و به این زودیها از بدنتان خارج نمیشود. چند قطره آب لیموترش در آب بچکانید و کنار دستتان قرار دهید و هرازگاهی یک جرعه بنوشید تا گلویتان خشک نشود. نوشیدن مایعات مفید دیگر مثل سوپ مرغ، آبمیوههای طبیعی و چای سبز و غیره هم که جای خود را دارد.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
💜 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج 💜