💔
آرمان از ابتدا، آخر صف بود❗️
شب قدر سال گذشته، توی هیئت اعلام کردن به یک نفر نیاز هست که بچههای کوچیک رو، از دم ورودی مراسم ببره تا مهدکودک هیئت.
همه گفتیم: ما میخوایم قرآن سر بگیریم و قبول نکردیم.
اما آرمان تا شنید قبول کرد و کل شب احیا، فقط دم در وایساده بود و بچههارو تا مهدکودک میبرد.
🙂❌ راههای عاقبتبخیری
فقط اونایی نیست که ما فکر میکنیم!
شهید اگر میخوای بشی، ✌️ باید شهیدانه زندگی کنی.
ما سینه زدیم، بیصدا باریدند
از هرچه که دم زدیم، آنها دیدند
ما مدعیان صف اول بودیم
از آخر مجلس شهدا را چیدند
🔰ظریف هم به پای نظام سوخت
🔸بالاخره ظریف از دهانش در رفت و در مصاحبه تازهاش با سایت جماران گفت جایزه صلح نوبل را به خاطر دفاع از مواضع جمهوری اسلامی از دست داده.
🔸تصور کنید، وزیر خارجه با نظام مسئولیت نگرفته و مطرح نشده، انگار شخصیتی مستقل و بینالمللی بوده که ایرانیها با رجوع به او تقاضا دادهاند بیا و پرونده هستهای ما را حل و فصل کن، فقط تو میتوانی!
🔸چند سال پیش در توییتی نوشتم که هر موجودی میتوانست بفهمد «تلاشهای ظریف به درد مطرح کردن خودش میخورد که مثلا نامزد صلح نوبل شود یا آینده و شهرتی در سازمان ملل پیدا کند. اگر از طرز مذاکره و قرارداد بستنش ملتفت نمیشد از نمایشهای مسخرهاش با حمایلِ قهرمانی و مجسمه ساختن و جایزه گرفتن از خودشان حتما باید میفهمید.»
🔸ظریف هم میخواست با عقبنشینی در خارج نامآور شود هم در داخل مثل یک سردارِ فاتح ازش تقدیر کنند. حمایلِ «قهرمان دیپلماسی» بیش از همه این تناقض را به رخ میکشید.
🔸اگر هدف کوتاه آمدن باشد «قهرمانِ سازش» زوال معنا دارد. پدیدهای ساختند که خودش خودش را نقض میکند. قهرمان چیزی به دست میآورد، از خودش میگذرد و آوردهای به کشور اضافه میکند، نه برعکس.
🔸در جهان بیرونی «دیپلمات موفق» زیاد داریم اما قهرمان شدن با چیزی مثل برجام را فقط ظریف و اصلاحطلبها میفهمند.
🔸اینها کسانی هستند که همه چیز (از سازش تا افتخار) را با هم میخواهند. حتی به سردار سلیمانی که چهره ملی داشت و نفوذ اجتماعی پیدا کرد حسادت ورزیدند. بارها از دوستی با او گفتند اما نگاه منفی (در حد خرابکار و پادوی پوتین) را خودشان در حرفهایشان لو دادند.
🔸ظریف بلافاصله پس از امضای برجام حرص عجیبی برای تشکر از خودش نشان داد، از فراستی تا فردوسیپور همه را برای تمجید ردیف کرد و هنوز از کلابهاوس تا توییتر مجیزگویانش مشغول کارند.
🔸«قهرمان دیپلماسی» از نقد و سوالهای چالشی، یا از هر نوع مواجهه با مخالف فراری است اما به ستایش «نه» نمیگوید. از کسانی استقبال میکند که نقدشان «چرا بیشتر ظریف نبودی؟» است.
🔸این حالتِ حریصانه برای خودستایی از ابتدا شائبه ایجاد کرد که سودای شخصی در کار است. نه تنها جایزهها و تقدیرها، حتی توهماتِ خفتبار بعد از پاره شدن برجام همین شائبه را پررنگ کرد. چون به حیثیتشان گره خورد و همه آرزوهایشان را خلاصه کرد آنطور دودستی بهش چسبیدند.
🔸حالا این لحنِ با منت که من به پای نظام سوختم (نه اینکه هر چه دارد از نظام است) جایی برای شک و شبهه باقی نمیگذارد.
مجتبی دانشطلب
🔸چگونه رباتها و ترولها در شبکههایاجتماعی فریب میدهند؟!
🔺رباتها از طریق هوش مصنوعی، رفتار کابران اینترنتی را شبیهسازی میکنند تا انتشار اخبار جعلی طبیعی به نظر برسد. رباتها حتی میتوانند محبوبیت مصنوعی ایجاد کنند و یک شخص یا جنبش را تاثیرگذار کرده و تقویت کنند.
🔺رباتها، اخبار جعلی را ابتدا با جستوجو و بازیابی اطلاعات غیرمجاز در وب منتشر میکنند؛ سپس به طور مداوم در سایتهای رسانههای اجتماعی پست میکنند و از موضوعهای پرطرفدار و هشتگها استفاده میکنند.
🔺بهترین راهحل، نادیدهگرفتن و در واقع بیمحلی به آنهاست. آنها با «توجه و پاسخهای احساسی» روحیه میگیرند آنها را میتوانید مسدود(بلاک) کنید.
🔴برای دفاع و محافظت خود در برابر تبلیغات و هرزنامههای ارسال شده توسط ترولها و رباتهای مخرب، میتوانیم پیشزمینه هر موضوع را با دقت بررسی کنیم و با استفاده از دادههای بزرگ و یادگیری، رباتها را از کاربران واقعی تشخیص دهیم. هرچند تمایز قائل شدن بین ترولینگ و ربات با کسی که واقعا میخواهد در مورد موضوعی بحث کند سخت است اما میتوان با کسب تجربه و مقایسه، آنها را تشخیص داد.
🔴رباتها و ترولها خیلی زود از موضوع خارج میشوند و بارها پست میگذراند تا زمانی که پاسخی را که میخواستند برانگیزند. آنها از میمها، گیفها و تصاویر برای پاسخ دادن به دیگران استفاده میکنند. از دیگر راههای تشخیص رباتها نادیده گرفتن شواهد و حقایق است که اگر با دیدگاهشان متناقض باشد، تائید نمیکنند. بیشتر ترولها و گاهی رباتها از لحن تحقیرآمیز یا تقابلی استفاده و طرف مقابل را تحریک میکنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نصف جهان که نه به دل تمام جهانی تو
ای اصفهان ترین حالت اصفهان کجایی؟
حال و هوای بسیار خوب در روز هایی که زاینده رودمان جاریست ... !
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوزستان-دزفول
منطقه شهیون
🔺️🔻ناکامیِ حزب اردوغان در انتخابات شهرداریها
🔹️پساز شمارش بیش از ۹۹ درصد از صندوقهای رأی در انتخابات شهرداریهای ترکیه، حزب اپوزیسیون «جمهوریخواه خلق» با ۳۷.۷۴ درصد آرا از حزب حاکم «عدالت و توسعه» پیشی گرفت و همچنین کنترل خود بر شهرهای مهم استانبول، آنکارا و ازمیر را حفظ کرد.
🔹اردوغان در واکنش به شکست حزبش گفت: ارادهٔ ملت پای صندوقهای رأی آشکار شد؛ نتایج انتخابات شهرداریها را با صراحت تحلیل خواهیم کرد و خود را با نقد سازنده بررسی میکنیم. این یک دستاورد بزرگ برای دموکراسیِ ماست.
🔺️🔻«سیزده بهدر» واقعا نحس است؟
میرشکرایی، مسئول تدوین و تهیه پرونده جهانی «نوروز»:
🔹نحس بودن سیزدهبدر باوری غلط است. در آیینها و اعتقادات ما هیچ روزی نحس نیست.
🔹با این وجود گروهی دیگر بر باورِ نحسی سیزدهم فروردین پافشاری میکنند.
🔹بر اساس باور به اساطیر نجومی در ایران، عمر جهان ۱۲ هزار سال است و احتمالاً تحت تأثیر همین تصور، سال را به دوازده ماه تقسیم کردند.
🔹باور به نحس بودن ۱۳ تنها در میان ایرانیان رواج نداشته؛ برخی میگویند چون یَهودا که به حضرت عیسی (ع) خیانت کرد، سیزدهمین عضوی بوده که در «شام آخر» حضور داشته است، پس از آن زمان، ۱۳ نحس شده است.
🔹با این وجود باورها و فرهنگ عامه مردم موضوعی است که همواره دستخوش تغییرات شده است
🔹در سالهای نخست قرنِ نو، احتمالا کمتر کسی بپذیرد که یک عدد یا یک روز خاص، بتواند سرنوشت او را در طول یک سال تعیین کند.
🔹با این وجود البته هنوز هم کم نیستند افرادی که سیزدهبدر را نحس میدانند و برای فرار از نحسی آن از خانه خارج شده و به طبیعت میروند!