🔞 سیانان: اسرائیل با تسلیحات آمریکایی آوارگان رفح را در چادرهایشان سوزاند
🔹باوجود تظاهر دولت آمریکا به نگرانی دربارهٔ اوضاع غزه، سیانان گزارش کرده حمایتهای آمریکا از اسرائیل ادامه دارد و تلآویو در حمله به چادرهای آوارگان رفح از سلاحهای آمریکایی استفاده کرد.
🔹تحلیل سیانان از تصاویر حمله به چادرهای آوارگان در رفح و بررسی کارشناسان تسلیحات نشان میدهد مهماتی که در حمله به آوارگان رفح استفاده شده، ساخت آمریکاست.
🔹به گفتهٔ ۴ کارشناس تسلیحات انفجاری، قسمتی از یک بمب جیبییو-۳۹ ساخت آمریکا در فیلم مربوط به حمله به چادرهای آوارگان قابل مشاهده است. این بمب هوشمند توسط بوئینگ تولید میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دم سازنده این کلیپ گرم..
بهتر از این نمیشد روشنگری کرد در مورد روحانی و...
نبینی ضرر کردی
#سرطان_اصلاحات
#فطرس
● #آیامیدانید وقتی دست مبارک حضرت اقا حفظه الله به این شکل بالا قرار میگیره به چه معناست ؟!
○ ای اهل عالم بدانید...حضرت سید علی را پیشمرگانیست سخت تر از پولاد، مردان و زنانی مصداق قاسم الجبارین خداوند عز و جل،فقط یک اِذن کافیست تا کره زمین را نگین انگشترش کنند... السلامعلیکیاامامخامنهای حفظه الله تعالی🙏💐🌸
.
بسم الله الرحمن الرحیم
📝مخدوش خواندن نظم جامعه، برای کسب رأی⁉️
|صفحه ۱ از ۲|
📌 سرمقاله امروز شرق، با عنوان «انتخابات برای کدام تفسیر قانون اساسی» به زعم خود به دنبال یافتن ریشه اختلال نظم حقوقی از منظر جامعهشناسی حقوقی است، اما متأسفانه با بینظمی بسیاری در درک و ارائه محتوای خود مواجه است؛ از آن جمله :
🔻نخست)
برای ذکر نمونه کشورهایی که انتخابات به معنای دقیق در آنها جریان دارد، به آمریکا، انگلیس و فرانسه اشاره میکند❗️حال آنکه حتی مردم این کشورها از فرمایشی بودن و بسته بودن انتخابات در کشورهای خود شاکیاند. برای اینکه از حقوق شهروندی محروم نشوند در انتخابات شرکت میکنند و در نهایت کسی که احزاب برای مردم انتخاب میکنند، به اریکه قدرت میرسد و آنگاه دیگر هیچ نقد و مطالبهای کارگر نیست.
⭕️ کافیست تنها به صحن دانشگاههای همین سه کشور توجه شود، مگر این کشورها داعیهدار آزادی بیان نبوده و برای نخبگانشان ارزش قائل نبودند⁉️
چگونه است که اعتراض مسالمتآمیز دانشجویان در صحن دانشگاه خود از سوی دولتهای آمریکایی و اروپایی تحمل نمیشود و سه هزار بازداشتی از دانشجویان و اساتید دانشگاه دارند⁉️
عجیب است که دانشجویان غربی در قلب آمریکا و اروپا از ناتمدن آمریکایی دلزده و دنبال مدل حاکمیتی دیگری هستند و روشفکرنماهای داخل کشور ما همچنان قبله آمالشان غرب است.. تحجر تا کجا⁉️
🔻 دوم)
دو نظریه «انتصاب» و «انتخاب» را بیان کرده و این دو نظریه را دو تفسیر از قانون اساسی میداند.
⬅️ در حالیکه بر اساس قانون اساسی، هر یک از انتصاب و انتخاب جایگاه خود را دارد، انتصاب در خصوص ولی فقیه است که بر اساس نظریه کشف، مأمور به یافتن فردی هستیم که در دوران غیبت بتواند بر اساس معیارها، نیابت عام امام زمان ارواحنافداه را داشته باشد. در غیر این مورد، انتخاب مردم و رای آنها برای تمامی مسئولین به صورت مستقیم یا غیر مستقیم تعیین کننده است.
⭕️ در اینجا باید بین مشروعیت و مقبولیت نیز فرق قائل شد.
_ مشروعیت نظام، ولی فقیه و یکایک مسئولین به عملکرد آنها بر اساس شرع و قانون اساسی منطبق بر شریعت است،
_ اما مقبولیت بر اساس رأی مردم و خواست آنها و نیز قیام آنها برای اداره ارگانهای مختلف کشور است.
▪️پس نباید بین این دو نظریه که هر یک جایگاه خاص خود را دارد، خلط کرد.
⬇️ ادامه
.
📝مخدوش خواندن نظم جامعه، برای کسب رأی⁉️
|صفحه ۲ از ۲|
🔻 سوم)
تهمت بزرگی که در آستانه انتخابات به علامه مصباح یزدی رضوانالله تعالی علیه میزنند، مخالفت ایشان با رأی مردم و انحصار همه جایگاه ها در انتصاب و نظر ولی فقیه است‼️
➖اولا
یا باید این سخن نویسنده سرمقاله درست باشد که علامه قائل به انتخاب مردم نیستند، یا سخن دیگری که جناج مخالف مطرح میکند مبنی بر اینکه شاگردان علامه مصباح برای انتخابات حضور پررنگ دارند و به دنبال رأی مردمند❗️
از این گذشته، آیا شرکت علامه مصباح در انتخابات خبرگان به معنای این است که ایشان رأی مردم را قبول ندارند؟!
یا رکن خودشان در تمامی انتخاباتهای کشور و رأی دادن به این معناست⁉️
➖ثانیا،
فارغ از پاسخ جدلی پیشگفته، سرمقالهنویس روزنامه شرق باید تلاش کند تفاوت میان مشروعیت و مقبولیت را درک کند.
🟢 مشروعیت تمامی ارکان نظام اسلامی، به تنفیذ و تایید ولی فقیه است، و مقبولیت تمامی آنها به رأی مستقیم یا غیر مستقیم مردم.
🔰 مردم خواهان اسلامند و اسلام رأی مردم را محترم میداند. این دو در کنار هم، عظمت و یکتایی نظام اسلامی را ایجاد کرده و برای اندیشمندان دنیا رشکبرانگیز شده است.
💢 استناد به سخنان علامه که در مقام مشروعیت بیان شده برای نقض مقبولیت صحیح نیست و مغالطه آشکاری است.
_اولین اصل برای تحلیل آراء و نظرات افراد به خصوص اندیشمندان در تراز علامه مصباح، توجه به تمامی ابعاد سخن ایشان است، جایگاه ایراد کلام، سیاق کلام و مخاطب و... همه در فهم کلام موثر است، ″البته اگر انگیزه، فهم کلام باشد، نه استفاده ابزاری برای ایجاد اختلاف و ایراد تهمت.″
🔻 چهارم)
نویسنده سرمقاله شرق، در انتها برای اثبات تضاد ادعایی خود، کلماتی حاکی از بینظمی اجتماعی، مانند فساد، ناکارآمدی، عدم موفقیت قوانین و... را بدون ذکر دلیل و سند ردیف میکند.❕
آن هم در شرایط امروز که کارآمدی و روند رو به رشد دولت شهیدانه سیزدهم اثبات شده و کشور از فاجعه سال ١۴٠٠ که به یُمن دولت گذشته برای دو هفته هم ذخیره غذا در کشور نداشتیم، امروز به برکت دولت سیزدهم در حال صادرات به کشورهای جدید هستیم و در داخل نیز روند کنترل تورم و بالاترین نرخ اشتغال را در در این دولت تجربه کردیم.
▪️یا نویسنده سرمقاله در این کشور زیست نمیکند یا اینها حاصل همین بینظمی ادعایی اوست که گویا چنان بد هم نیست❗️
💠 فارغ از این نکته، از جمله برکات شهادت رئیسی عزیز، اثبات کارآمدی قانون اساسی برآمده از شریعت ما بود.
🔺پس از شهادت رئیس قوه مجریه، کشور به حالت اضطراری در نیامد، رهبری فرزانه انقلاب با استناد به دو اصل قانون اساسی، امر فرمودند شرایط برای انتخابات زودهنگام فراهم شود.
♨️ در شرایطی که کشورهای غربی در روزهای عادی مدیریتی خود با بحرانهای متعدد داخلی و خارجی مواجهند، جز نظام اسلامی کدام حکومت را میشناسید که با نبود رئیس جمهور خود این چنین آرامش اقتصادی و امنیت کاملی بر سراسر کشور حاکم باشد و همچنان صدای استکبارستیزیاش در عالم بلند باشد⁉️✊
این همه قدر ناشناسی نسبت به نظام و انقلابی که به شما و ما عزت و آبرو داد و امنیت ما را در این دنیای ناامن تامین کرده، بس نیست⁉️
.
[#گفتمان_رئیسی🪞🌿]
🔰 برای تبیین حقیقت دولت سیزدهم، در کنار توجه بسیار به دستاوردهای عینی و واقعی، لازم است به اندیشهای که پشتیبان این دستاوردهاست نیز توجه کنیم.
✅ فایده این توجه آن است که میتوانیم این اندیشه را در خود ایجاد کرده و متناسب با شرایط زندگی خود، از دستاوردهایش بهره مند شویم و نیز در فضای اجتماعی به خصوص در آستانه انتخابات، افرادی را انتخاب کنیم که اهل این گفتمان باشند و بتوانند مسیر رئیسی عزیز را امتداد دهند.
🟢 [١]. ما میتوانیم :
«ما مشکلات داشتهایم و داریم و خواهیم داشت، امّا آن چیزی که میتواند این مشکلات را برطرف کند و مشکلات گذشته را برطرف کرده و در آینده هم علاج مشکلات ما است، همین روحیه و نیروی «ما میتوانیم» است که انقلاب امام بزرگوار در این کشور این روحیه را به وجود آورد.۱۴۰۲/۰۳/۱۴»
🪞🌿 دولت رئیسی عزیز در شرایطی سکاندار کشور شد که :
_اقتصاد وابسته به خارج بود،
_ذخیره غذایی تنها برای دو هفته کافی بود،
_قراردادهای خارجی ظرف ٢۴ ساعت لغو میشدند،
_بالاترین آمار فوت کرونا
_و تعطیلی کارخانهها و بیکاری جوانان را شاهد بودیم.
🔻اما دولت توانست با اتکا به نیروی جوانان و بهره مندی از تدبیر و عقلانیت این شرایط را ظرف سه ماه به طرز معجزهآسایی تغییر داده و دستاوردهای بزرگ داخلی و خارجی را در کمتر از سه سال ایجاد کند.
⬅️ اگر به «ما میتوانیم» معتقد نبود، همان سال نخست دست از تلاش برمیداشت و فاجعه رقم میخورد.
⭕️ ما به دنبال رئیس جمهوری هستیم که اینچنین به ظرفیتهای کشورش اعتماد کند، نگاهش به بیرون کشور نباشد و کارنامهاش نشان دهد با تکیه بر کمک جوانان کشورش کارها را پیش میبرد.
اگر نمیتونی بهترین مهرههای کشور رو شناسایی کنی اجازه بده دشمن اون رو شناسایی کنه
چون تو این موارد دروغی برای گفتن نداره
🟥 نظر شخصیتها و رسانههای ضد انقلاب و صهیونیستی دربارۀ دکتر سعید #جلیلی و ترس و اضطراب از ریاست جمهوری ایشان
✅ گاردین: به نظر می رسد #جلیلی از مورد اعتمادترین و نزدیکترین دوستان آیت اللّٰه علی خامنهای باشد.
✅ روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت: #جلیلی از رزمندگان دوران جنگ هشت ساله و از نیروهای اصولگرای نزدیک به رهبری است.
✅ جروزالم پست روزنامه صهیونیستی: اصولگرایی تندرو و نزدیک به رهبری ایران است. احتمال ریاست جمهوری جلیلی نیز دلهره آور است!
✅ ان بی سی نیوز: سعید #جلیلی، محافظه کار تندروی نزدیک به آیت الله خامنهای، کسی است که با رَویهٔ خود تا کنون اجازه نداده است تا مذاکرات با نتیجهٔ مطلوب دنبال شوند.
✅ بی بی سی فارسی: سعید #جلیلی ویژگیهایی دارد که میتواند وی را به «ستاره نوظهور» این دور از رقابتها تبدیل کند. او از نظر ایدئولوژیک و خط مشی سیاسی، چه در سخن و چه در عمل، تابع خط و نگاه رهبری است و این را به ویژه در پرونده هستهای اثبات کرده است. بنابراین آقای #جلیلی میتواند همان مجری مورد نظر جناح حاکم باشد تا کارهایی که قرار است در حوزه هستهای و نحوهٔ تعامل یا تقابل با دنیای بیرون اتفاق بیفتد، به اسم و امضای آیت اللّٰه خامنهای و مجری متواضع او تمام شود.
✅ الجزیرة، دلایل اقبال بیشتر اصولگرایان همفکر با آیت اللّٰه خامنهای به سمت سعید #جلیلی را اینگونه برمیشمارد:
نزدیکی افکار جلیلی به آیت اللّٰه خامنهای، مقبولیت او در محافل دانشگاهی و بین جوانان و داشتن اطلاعات کافی دربارۀ جزئیات مشکلات پیش روی سیاست خارجی ایران.
✅ صدای آمریکا: با آمدن جلیلی منتقدان حکومت ایران بیم دارند که وی پیروز نهایی انتخابات ۹۲ باشد.
✅ گاردین: #جلیلی کسی است که تز دکترایش در خصوص “سیاست خارجی پیامبر اسلام” بوده است! و در تعامل با غرب با رویکرد مقاومتی، نمایندگان غربی را شگفت زده کرد. وی در مصاحبه تلویزیونی خود گفت که به دنبال تغییر سازوکار میباشد و در خصوص سیاست خارجه نیز میخواهد تا از تهدیدها، فرصت به وجود آورد.
✅ هفته نامه ویک: اگر #جلیلی به عنوان رئیس جمهور ایران انتخاب شود انتخابات برای آمریکا فاجعهبار خواهد بود و این آروزها بر باد خواهد رفت.
✅جلیلی به عنوان یک رزمندهٔ قسمخورده زمانی گفته بود که هدف ایران «ریشهکن کردن سرمایهسالاری، صهیونیسم و کمونیسم و ترویج گفتمان اسلام ناب در جهان» است.
✅ روزنامه آمریکایی کریستین ساینس مانیتور: #جلیلی مردی همیشه انقلابی بوده است و به شدّت به رهبر ایران آیت اللّٰه خامنهای وفادار است. او قهرمان مقاومت در برابر فشارهای آمریکا و اسرائیل است.
✅ سوزان مالونی یکی از نویسندگان مطرح اندیشکده بروکینگز: دلیل شانس بالای " جلیلی" در انتخابات این است که او شاخصههای ریاست جمهوری را که آیت اللّٰه خامنهای مد نظر دارد، به طور کامل داراست. جلیلی زبان نرمتری نسبت به احمدی نژاد دارد، کارهایش را با نظم و دقّت بیشتری انجام میدهد و قابل اطمینانتر است. تفاوت مهم دیگر او با "احمدی نژاد" نوآوریها و توانایی فوق العاده رسانهای اوست.
✅ بی بی سی فارسی: سیاستمداری که راه رفتن او به سبب پای مصنوعیاش صدمات جنگ ایران و عراق
را تداعی میکند و شیوهٔ رفتار سادهاش بیش از هرچیز یادآور رفتار سیاستمداران صدر انقلاب بهمن ۱۳۵۷ است.
✅ علیرضا نوری زاده: مسند نشینی سعید #جلیلی فاجعهای است که نه فقط آثارش نصیب ما، که نصیب نسلهای آینده خواهد شد... آیا باید دست روی دست گذاشت و نظاره کرد تا سعید خان بر کرسی ریاست جمهوری بنشیند؟ آیا از دست ما کاری برمیآید...؟
به گمان من، مهم این نیست که چه کسی تدارکاتچی بعدی خواهد بود و سعید جلیلی را شکست خواهد داد، مهم این است که #سعید_جلیلی انتخاب نشود.
♦️ افتخار به رای باطله
شعار حسن روحانی هم بود
افتخار به رای باطله یعنی👇
یعنی خط دهی به مردم اگر انتخابات شد و نخواستید به کسی رای بدید رای باطله بدهید
اگر این اقدام از روی نا آگاهی باشد
باید از مجلس و مردم عذر خواهی کند
🔹 اگر اگاهانه و پیرو یک جریان انحرافی باشد...
قطعا خیانت است
🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺ویدیو زیبا از لندینگ فانتوم نهاجا در پایگاه بوشهر از کابین خلبان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺نصارالله یمن بار دیگر پهپاد جاسوسی MQ9 آمریکا را ساقط کرد.
آخرین واکنشهای شخصیِ نامزدهای احتمالی به حضور در انتخابات
محسن رضایی:
🔹️وحدت نکنید میآیم!
آذریجهرمی:
🔹️اگر شایستهها بیایند، نمیآیم!
لاریجانی:
🔹️حالا ببینیم!
محسن هاشمی:
🔹️در خبرها دیدم که میآیم!
ظریف:
🔹️خیر؛ نمیآیم
مخبر:
🔹️مشغول خدمت هستم
مسعود پزشکیان:
🔹️شاید برای افزایش مشارکت بیایم!
سید محمد خاتمی:
🔹️محمد صدر بیاید
محمد صدر:
🔹️دو سه روز صبر کنید!
حسین دهقان:
🔹️فعلا بیکار نیستم
بذرپاش:
🔹️سکوت
علیرضا زاکانی:
🔹️مشغول ساخت ۲۰۰ هزار خانه در تهران هستم
قاضی زاده هاشمی:
🔹️فعلا منتظرم ببینم چه کسانی نامزد میشوند
ضرغامی:
🔹️خیالتان راحت، کاندیدا نمیشوم!
نوبخت:
🔹️نمیآیم
تکذیب حضور:
🔹️جمیله علمالهدی، محسنی اژهای، حجتالاسلام میرباقری، آیتالله اعرافی
بدون واکنش رسمیِ شخصی:
🔹️محمد باقر قالیباف، محمد رضا عارف، مصطفی کواکبیان، سعید محمد، سعید جلیلی، پرویز فتاح
تغییر در ترکیب هیئت رئیسه مجلس
🔹با اعتراض تعدادی از منتخبین مردم در مجلس دوازدهم به آرای نواب رئیس در ترکیب هیات رئیسه، با دستور رئیس مجلس، بازشماری آراء انتخابات هیات رئیسه از جمله دبیران با حضور نمایندگان شمارش کننده آراء، رئیس مرکز حراست قوه مقننه و دو عضو هیات رئیسه سنی مجلس به عنوان برگزار کنندگان انتخابات هیات رئیسه انجام شد.
🔹پس از بازشماری مجدد آراء در ترکیب نواب رئیس و نظّار هیات رئیسه تغییری ایجاد نشد اما در انتخابات دبیران هیات رئیسه، تعداد آراء اکبر رنجبرزاده و عباس پاپیزاده برابر شد.
🔹براین اساس با قرعه کشی که عصر چهارشنبه با حضور نمایندگان شمارش کننده، نایب رئیس اول مجلس و رئیس مرکز حراست قوه مقننه برگزار شد، عباس پاپیزاده دبیر هیات رئیسه اجلاسیه اول مجلس دوازدهم شد.
🔹بنابراین براساس بازشماری صورت گرفته روح الله متفکر آزاد، احمد نادری ، مجتبی بخشی پور، محمد رشیدی، مجتبی یوسفی و عباس پاپی زاده به عنوان دبیران هیات رئیسه انتخاب شدند.
نتیجه بازشماری آراء دبیران هیات رئیسه:
🔸روحالله متفکرآزاد: آراء اولیه: ۱۰۱ - بازشماری: ۱۱۷
🔸احمد نادری: آراء اولیه: ۱۱۲ - بازشماری: ۱۰۲
🔸مجتبی بخشیپور: آراء اولیه: ۱۲۰ - بازشماری: ۹۶
🔸محمد رشیدی: آراء اولیه: ۹۷ - بازشماری: ۸۹
🔸مجتبی یوسفی: آراء اولیه: ۹۸ - بازشماری: ۸۸
🔸عباس پاپیزاده: بازشماری: ۸۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ انتخابات، رزمایش ملت ایران
✔️اگر بخواهید در مقابل دنیا اظهار حیات کنید، باید مشارکت نمایید .....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ فراموشی امام زمان عجل الله تعالی فرجه
سخنران شهید کافی