فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 از دولت سایه دکتر جلیلی....
🔹تصاویر کمتر دیده شده از سفرهای استانی سعید جلیلی در سالهای گذشته
این کلیپ برای سال ۱۴۰۰ هست و یقینا در این ۳ سال آمار و ارقام بیشتر شده، گزارش های جدید بزودی منتشر میشود...
بعد از دیدن این کلیپ بگید ایا شبیه ترین فرد به شهید رئیسی، آقای جلیلی نیست؟!
✅ ما برای اینکه یک رئیس جمهور خوب داشته باشیم اصلا نیازی نیست در مورد سایر کاندیداها ذره ای حرف بزنیم. فقط کافیه که بگیم دکتر سعید جلیلی این شخصیت رو داره.
مردم ببینید و اگه خواستید انتخابش کنید.
انقدر دکتر جلیلی با شخصیت و بزرگوار هست که همه دل های مردم رو جذب خواهد کرد...
نظرات متناقض پزشکیان
🔹(شهریور ۹۵) در دفاع از اف.ای.تی.اف: چرخش مالی در کشور ما شفاف نیست؛ اساس اف.ای.تی.اف شفافسازی است.
🔸(شهریور ۹۵): کسی خائن است که از شفافیت میترسد.
🔹(آبان ۹۸): هنوز لیست اموالم را در سامانه قوهقضائیه ثبت نکردم.
🔸(آبان ۹۹): گرانی دلار و اختلاسها بهخاطر عدم تصویب لوایح اف.ای.تی.اف است!
🔹(آبان ۹۹): از اف.ای.تی.اف سر درنمیآورم!
🔸(فروردین ۱۴۰۰): شفافیت یعنی اف.ای.تی.اف.
🔹(فروردین ۱۴۰۰): چون شفافیت نداریم یک عده راحت میتوانند بخورند و ببرند.
🔸(فروردین ۱۴۰۰): با شفافیت مجلس مخالفم.
🔹(خرداد ۱۴۰۰): از شورای نگهبان انتظار شفافیت دارم.
🔸(آبان ۱۴۰۰): اموال و دارایی مسئولان شخصی است و نباید رسانهای شود.
🔹(دی ۱۴۰۲): باید اف.ای.تی.اف داخلی را راهاندازی کنیم.
🔰 #بازخوانی | مهمترین و مؤثّرترین مدیریت کشور، ریاست جمهوری است
🔸رهبر معظم انقلاب: «ریاست جمهوری خیلی مسئلهی مهمّی است؛ یعنی مهمترین و مؤثّرترین #مدیریت کشور، ریاست جمهوری است... رئیسجمهور از همهی مدیریّتهای کشور پُرمشغلهتر و پُرمسئولیّتتر است؛ تقریباً همهی مراکز مدیریّتی کشور در اختیار رئیسجمهور است... همهی بودجهی مصوّب کشور در اختیار رئیسجمهور است... امکانات حکومتی کشور هم همینطور، اکثر و اغلب در اختیار رئیسجمهور است... ریاست جمهوری یک چنین جای مهمّی است. حالا شما میخواهید رئیسجمهور انتخاب بکنید؛ ببینید که چه مسئولیّتی بر عهدهی من و شما است که باید برویم #رأی بدهیم.» ۱۴۰۰/۰۱/۰۱
🇮🇷🇵🇸
✅ زاکانی: استفاده از امکانات شهرداری خط قرمزم است
🗣کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری:
🔹خط قرمز بنده استفاده از امکانات شهرداری به هر طریقی برای نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری و به طریق اولی برای بنده است.
🔸البته تشویق برای حضور مردم پای صندوقهای رای باید به طور کامل انجام شود.
#انتخابات
#سید_شهیدان_خدمت
#شهید_جمهور #رئیسی_عزیز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
🤔 آیا نامزدی یکی از اعضای هیئت برگزاری( قالیباف) انتخابات امسال قانونی است؟
#انتخابات
#سید_شهیدان_خدمت
#شهید_جمهور #رئیسی_عزیز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠بررسی نظرات رسانههای غربی در مورد جلیلی.
هرچی کلیپ دیدید کنار بگذارید و این را ببینید که بدانید چرا میگوییم جلیلی!
#دکترسعیدجلیلی
بسم الله الرحمن الرحیم
چرا سعید جلیلی اصلح است؟
1. به گفته دوست و دشمن، هیچ نقطه خاکستری در زندگی شخصی اش وجود ندارد. سالم، صادق، پاکدست، ساده زیست، دلسوز و با اخلاص است. با اینکه سالها در ساختار قدرت مسئولیت داشته اما کوچکترین نقطه ضعف اقتصادی یا اخلاقی ندارد. خانواده اش نیز هیچ حاشیه اقتصادی و... ندارند و هیچگاه از ایران مهاجرت نکردند. حتی بعضی از مخالفانش هم وقتی می خواهند بگویند به او رای نمی دهند، می گویند «قبول داریم آدم خوب و سالمی است»
2. چون سالها دبیر شورای عالی امنیت ملی بوده، بر مسایل کلان و ملی مسلط است. او سالها مسئول نهادی بوده که دائم با رییس جمهور، رییس مجلس، رییس قوه قضاییه، ستاد کل نیروهای مسلح، بیت رهبری، بسیاری از وزراتخانه ها و... جلسه داشته و نقاط ضعف و قوت دستگاه های مختلف و حتی بسیاری از مسئولان ارشد کشور را خوب می شناسد و سالها با آنها تعامل و همکاری داشته است.
3. خیلی از کسانی که با جلیلی از نزدیک کار کرده اند شهادت میدهند که «قدرت تصمیم گیری» بالایی دارد. یعنی در بزنگاه های حساس می تواند درست ترین تصمیم را بگیرد و مدیر جسوری است. مثلا؛ وقتی قرار بود هواپیمای حامل ریگی به زمین فرود بیاید، بدون اطلاع برخی دستگاه های امنیتی او در چند دقیقه باید این تصمیم را ابلاغ می کرد یا از این تصمیم منصرف می شد. اما بهترین تصمیم را گرفت و پشت نیروهای امنیتی کف میدان ایستاد تا آن اتفاق معجزه آسا رقم بخورد.
4. منظومه فکری قوی و مشخص دارد و به همین خاطر هیچ تناقضی در گفتار و رفتارش نیست. به شدت اهل مطالعه،تعمق فکری و دارای ذهن چارچوب دار است. نگاه تمدنی و کلان به مسایل دارد و هرکس از راه رسید نمیتواند با نیم ساعت سخنرانی، او را دچار تذبذب کند.
5. در عرصه سیاست اهل خیالپردازی و توهم نیست، واقع گراست و و دنیا و جهان غرب را به خوبی میشناسند. هرآنچه سال 92 و 93 و 94 در حوزه سیاست خارجی گفت، درست از آب درآمد و تبدیل به تجربه برای ملت ایران شد. از همان اول گفت نباید با خوش بینی به دشمن امتیاز داد چون وقتی خرشان از پل بگذرد به هیچ کدام از تعهدات شان عمل نمی کنند، حرفش را گوش ندادند و به او خندیدند اما بعدا واو به واو حرفهایش درست از آب درآمد. به خاطر سالها تجربه در عرصه دیپلماسی، در شرایط فعلی منطقه و جهان ضرورت حضورش در راس دولت بسیار ضروری تر از قبل است.
6. با برنامه ترین کاندیدای انتخابات است و بیش از ده سال است که در حوزه های مختلف اقتصادی، صنعتی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، ورزشی، آموزشی و... ریز ترین برنامه های قابل اجرا را تهیه کرده. برای رسیدن به راه حل خیلی از مشکلات، کل ایران را از نزدیک دیده و تا دورافتاده ترین روستاها را نیز سر زده است.برنامه هایش فقط روی کاغذ نیست بلکه پشتوانه اش سالها تجربه عملیاتی است.
7. اولویت های کشور را به خوبی می شناسد و اهل اداره کشور با روزمرگی و دهن بینی نیست. دقیقا میداند که در هر موضوعی باید کدام وزارتخانه چه کاری انجام دهد و کشور را با آزمون و خطا و هدر دادن زمان اداره نخواهد کرد.
8. بسیار پرکار است و علیرغم مجروحیت جنگی از دوره دفاع مقدس (پای راست) بسیار پر سفر، فعال و پیگیر است. بارها شاهد بودم که قبل از روشن شدن هوا جلسات کاری اش شروع می شد و تنها چند ساعت مانده به اذان صبح روز بعد به خانه بر میگشت.
9. او به عنوان یک رییس جمهور میتواند خیلی از شکافهای سیاسی و اجتماعی بیهوده را کم کند.. تعاملش با گروه های سیاسی و فکری مختلف نه بر اساس پیش فرض ها و جناح بازی بلکه براساس فکر و تخصص آنهاست. اصلاحطلبان مختلفی را می شناسم که با وجود اختلاف سیاسی با او، همیشه میگویند شخصیت جلیلی با بقیه سیاستمداران متفاوت است و حتی خانم دکتر خوش خلق را فراموش نمی کنم که با وجود گرایشهای سیاسی اصلاح طلبانه ای که داشت، بعد از آشنایی و همکاری با جلیلی، می گفت این مرد نگاه من را نسبت به خیلی از سیاستمداران عوض کرد. او به عنوان یک رییس جمهور میتواند خیلی از شکافهای سیاسی و اجتماعی بیهوده را کم کند.
10. بسیار دوراندیش و عقلانی است. اهل هوچی گری و نمایش و شلوغ کاری نیست. صبور است و هیجانی تصمیم نمیگیرد و اگر روزی رییس جمهور شود، پیشرفت ایران تا 20 سال آینده تضمین است. جلیلی رییس جمهوری خواهد بود که نه فقط رای دهندگان به او بلکه نسل های بعدی نیز به او و اقداماتش افتخار خواهند کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام چرا می خواهی به جلیلی رای بدهی !!!
۲۰ شاخصه مهم آقای دکتر سعید جلیلی یکی از کاندیدها ی مهم و مطرح ریاست جمهوری دوره چهاردهم که امروز توسط شورای محترم نگهبان تایید صلاحیت شدند .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شبه مناظره؛
بین دکتر سعید جلیلی و علی لاریجانی
سعید جلیلی: من متاسفم واقعا...
نشان می دهد هیج اشرافی بر موضوع ندارید و نمی دانید کشور ما چیست!
💢مُهر ننگین بداخلاقی!
🔹با نزدیک شدن به اعلام کاندیداهای نهایی این دوره انتخابات ریاستجمهوری از سوی شورای نگهبان، رئیس سازمان صداوسیما با بیان اینکه رسانه ملی سه راهبرد جدی را در این دوره انتخابات مورد توجه قرار خواهد داد، گفت: «امیدوارم در این دوره انتخابات ریاستجمهوری حداقل تعهد بداخلاقیهای انتخاباتی را شاهد باشیم. ایام انتخابات، فصل مسابقه خدمت، گفت و شنود و مباحثه نامزدها و طرفداران آنها با یکدیگر است. آنچه در این عرصه مهم است، رعایت اخلاق انتخاباتی از طرف نامزدها و طرفداران آنهاست.»
🔸جهادگران تبیین در نهادینه کردن این مهم در دو عرصه مجازی و میدانی نقش بسزایی دارند. پیامدهای توهین، تهمت و تخریب در چند سرفصل قابل تبیین است: شکسته شدن چارچوب و قاعده نظام، سلب قدرت تفکر و تصمیمگیری از مردم، رعایت نکردن انصاف و صرفاً تأکید بر نقاط ضعف از جمله این پیامدهاست. بدیهی است در بداخلاقیهای انتخاباتی به جای نقد گفتمان فرد، خود شخص و عیوب فردی او مورد هجمه قرار میگیرد و به جای مرزبندی با دشمن، مرزهای با دشمن کمرنگ میشود. گفتوگوها و انتقادات از استدلال محوری خارج شده و هوچیگری و هیاهو غلبه پیدا میکند و در نهایت این بداخلاقیها موجب میشود کرامت نامزد رقیب حفظ نشده و مردم از حضور نامزد رقیب ترسانده بشوند.
🔰طی دو هفتهای که از اعلام شهادت رئیس جمهور گذشته بود، رهبر معظم انقلاب سه مرتبه به این موضوع، ورود تأملبرانگیز داشتهاند:
🔹در پیام تسلیت بعد از خبر قطعی شهادت آیتالله رئیسی، ایشان درباره رئیس جمهور شهید این گونه نوشتند: «آزردگیهایش از ناسپاسی و طعن برخی بدخواهان، مانع تلاش شبانه روزیش برای پیشرفت و اصلاح امور نمیشد.»
🔸مرحله دوم پیام برای شروع به کار مجلس دوازدهم بود که رهبرمعظم انقلاب به مظلومیت رئیس جمهور شهید اشاره کردند: «مردم وفادار و هوشیار در شهرهای مختلف، با گلباران و اشکباران این پیکرهای پاک، یاد شهیدان دهه ۶۰ را برای نسل جدید کشور زنده کردند و در عمل، به هزاران دروغ و تهمت و شایعه پاسخ دادند.»
🔹مرحله سوم سخنرانی در مراسم رحلت امام(ره) بود. معظم له با اشاره به تعریف و تمجید از شخصیت و خدمات و تلاشهای شبانهروزی شهید رئیسی بعد از فقدان او در همه مطبوعات و فضای مجازی و از زبان اشخاص و جریانهای گوناگون، گفتند: «من دلم برای رئیسی سوخت که برخی در زمان حیات او حتی حاضر نبودند یک کلمه از این حرفها بگویند و با وجود مشاهده این برجستگیها، آنها را کتمان و یا حتی وارونه منعکس میکردند و او را میآزردند که البته او غالباً جوابی به آنها نمیداد، اما گاهی هم نزد من میآمد و مقداری شکایت میکرد.»
🔸نکته پایانی تحلیل این است که پس از شهادت رئیس جمهور و همراهان وی، باید مُهر ننگین بداخلاقی را به گونهای بر پیشانی بداخلاقان کوبید تا کسی جرئت بهرهگیری از آن و نیت ورود به این بازیهای کثیف را نکند.