eitaa logo
این عماریون
377 دنبال‌کننده
235.9هزار عکس
63.8هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
🌹نقش دولت روحانی در مقابله با تحریم‌های سازمان ملل ؛ و نقش چین و روسیه در قطعنامه های ضد ایرانی 🌹 تحریم های شورای امنیت سازمان ملل بزرگترین آسیب برای کشور ایران است که از ابتدای انقلاب در سه لایه حقوق بشری و تروریستی و هسته ای بر ایران تحمیل شد که اوج آن از سال ۱۳۸۵ شمسی بود این تحریم‌ها با قطعنامه های سازمان ملل بود که مهمترین آن تحریم فروش نفت ایران و تحریم بانک مرکزی ایران و تحریم ایران از معامله با دلار بود و هر پنج عضو دائمی شورای امنیت از جمله روسیه و چین دوستان انقلابیون ایران تصویب شد این تحریم‌ها. از زمان دولت احمدی نژاد. (از سال ۸۵ تا ۹۱ ش)با دبیری آقای سعید جلیلی در مذاکرات هسته ای شروع شد و متاسفانه آقایان بجای چاره اندیشی آن قطعنامه ها را کاغذ پاره نامیدند و آنرا پوچ و بی اثر می دانستند ؛ ولی در زمان دولت ایشان زمان اجرای تحریم ها نرسیده بود بلکه زمان اجرای تحریمها از سال ۹۲ ش ابتدای دولت روحانی بود که بانک مرکزی ایران را قفل کرد و سخت ترین تحریم تاریخ را ؛ که سوغات دولت بی تجربه احمدی نژاد بود ؛ بر دولت بعدی دولت روحانی تحمیل کرد. و این تحریم های فلج کننده همزمان با کاهش قیمت نفت از اول دهه نود شد ولی بر اثر مذاکرات برجام که فقط در باره رفع. تحریم های هسته ای بود (نه رفع دو تحریم دیگر ) و پس از معاهده برجام در دو سال اجرای برجام ( ۹۶ ما ۹۸ ش )تورم ایران صفر شد. وهمین خشم کاسبان تحریم و آتش به اختیاران را بر انگیخت که برای شکست برجام و زمین زدن دولت روحانی. به سفارت عربستان حمله کردند و آتش زدند. و بجای محاکمه ؛ جایزه گرفتند و نیز کارهای تحریک کننده دیگری که منجر به خروج آمریکا از برجام شد و ثمرات آنرا کم کرد هر چند نتوانست آنرا بی اثر کند. ازین رو نهایت خواست دولت آقای رئیسی ؛ اجرای همان برجام است ؛ ولی به آن دست نیافته است . ولی واقعیت تلخ مواضع دیپلماسی ایران در سه سال گذشته است. زیرا دولت انقلابی ایشان وقتی متوجه خسارت آتش زدن سفارت شد از چین خواست ؛ که واسطه آشتی ایران با عربستان شود ولی عربستان این وساطت را نپذیرفت ؛ مگر بشرط حمایت چین از ادعای ارضی امارات ! ولذا رئیس جمهور چین در سفری به عربستان (دی ماه سال ۱۴۰۱ ش) رسما از ادعای ارضی امارات بر ضد ایران حمایت کرد ؛ و دولت انقلابیون بجای اعتراض به چین مشتاقانه این وساطت را پذیرفت و عربستان با منت با ایران رابطه بر قرار کرد چنانکه چهار ماه پیش ( آخر زمستان ۱۴۰۲ ) آقای رئیسی و امیر عبداللهیان در سفری به روسیه در کاخ کرملین خدمت پوتین نشسته بودند که وزارت خارجه روسیه با شرکت در کنفرانس عرب در کشور مغرب ! رسما اعلامیه داد و از ادعای ارضی امارات بر ضد ایران حمایت کرد ! و حتی حرمت مهمان خود را نگه نداشتند ؛ و بعد انقلابیون ما نام آن رفتار ها را دیپلماسی عزت گذاشتند ! هیهات ؛ نزدیک ترین متحدان ایران با آنهمه لاف دوستی ؛ برای ایران که ابر قدرت منطقه است ؛ به اندازه شیخ نشین بند انگشتی. ( امارات ) وزن و ارزش قایل نیستند بلکه آنها رسما از تجزیه ایران حمایت می کنند !!
🔴  اگر آقای جلیلی کنار برود ، چه تعداد از طرفداران ایشان حتماً به آقای قالیباف رأی نخواهند داد؟ (بهر دلیل) 🔴  اگر آقای قالیباف کنار برود ، چه تعداد از طرفداران ایشان حتماً به آقای جلیلی رأی نخواهند داد؟ 🔴  چگونه میتوان از این تعداد کاست؟ 🟢  اگر حدود نسبی این تعداد معلوم شود ، کاندیداها و سایر بزرگان می‌توانند  با تطبیق و تحلیل آن ، از یک نفر از این دو بزرگوار بخواهند تا کنار برود.
🔴 خروش مردم اصفهان در حمایت از دکتر جلیلی
⭕️ مردم اصفهان یک صدا شعار دادند "رای ما یک کلام جلیلی والسلام"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
در انتخابات شرکت کنیم یا نه؟ فارغ از هرگونه اظهار نظر شتابزده و احساسی جواب این سوال را میتوانیم با یک حساب و کتاب منطقی بدست بیاوریم. اکثر کسانیکه قصد شرکت در انتخابات ندارند به خاطر مشکلات موجود نمیخواهند در انتخابات شرکت کنند اما سوال اینجاست آیا در دور قبل انتخابات مجلس و ریاست جمهوری که مشارکت کاهش یافت و به کمتر از پنجاه درصد رسید با کاهش مشارکت مشکلات مردم برطرف شد؟اگر در انتخابات شرکت نکنیم وضعیت مردم بهتر میشود یا اگر در انتخابات شرکت کنیم و به افراد شایسته رای دهیم اوضاع مردم بهتر میشود کدامیک؟هر کدام که باعث بهبود وضعیت مردم میشود را انجام دهیم. عدم مشارکت در انتخابات هیچ تاثیر مثبتی در وضعیت مردم ندارد بلکه اثرات منفی و مخربی در آینده ی مردم دارد آنچیزی که باعث بهبود وضعیت موجود میشود این هست که در انتخابات شرکت کنیم و تحقیق کنیم که کدامیک از داوطلبان پاک تر و شایسته تر هستند و با رای دادن به چنین افرادی نگذاریم که افراد نالایق بر ما مسلط شوند و باعث وارد شدن خسارات جبران ناپذیر به مردم شوند در انتخابات شرکت کنیم یا نکنیم در هر حال افرادی با رای مردم به عنوان مسئولان آینده ی کشور انتخاب میشوند با عدم شرکت در انتخابات خود را از حق تعیین سرنوشت خود و خانواده ی مان محروم میکنیم و دیگران به جای ما تصمیم گیری میکنند که چه مسئولانی و با چه تفکراتی بر ما مسلط شوند همچنین با عدم مشارکت ما بد خواهان مردم ایران به این نتیجه میرسند که تحریم هایی که بر علیه مردم وضع کردند و فشار هایی که بر مردم آورده اند موثر بوده بنابراین آن فشار ها را شدید تر میکنند اما اگر مشارکت قوی باشد آنان میبینند که فشار هایی که آورده اند باعث نشده که مردم میدان را خالی کنند و به نوعی دارند هزینه و زحمت بیخود و بی نتیجه ای را در فشار همه جانبه علیه مردم ایران متحمل میشوند که این موضوع باعث کم انگیزه شدن آنان در هجوم همه جانبه به مردم ایران میشود.
❤قلب سلیم۲❤: 🌟 اگر پیغمبری در یک جامعه ی جاهلی بیاید،حرف خودش را هم بزند و بگوید که می خواهد چگونه جامعه ای را بسازد،چه کسانی با او در این اجتماع جاهلی مبارزه می کنند؟ 🌟 خیلی روشن است. 🌟 اولین کسانی که با پیغمبر مبارزه می کنند،آن کسانی هستند که از اختلاف طبقاتی زنده اند. 🌟 زنده هستند چون می توانند یک عده مردم را بدوشند. 🌟 دومین گروه مخالف، ثروت اندوزانند، آن مال جمع کنندگان 🌟آنهایی که مایلند پول را از کیسه ی این، از کیسه ی آن از لای دستمال بسته ی فلان پیرزن محروم از تهِ دخل فلان بقال کم دخلِ سرِ گذر بکشند بیرون و در کیسه های بزرگ خودشان بریزند. 🌟آن کسانی که مایلند با تاسیس موسسات رباخواری و گرفتن سود پول همه ی کاسبی هایی که وجود دارد و همه ی تجارت ها و فعالیتهای اقتصادی را در نتیجه به سود خودشان بکنند. 🌟 اگر یک مصلحی بیاید ،بگوید که آقا ثروت اندوزی ممنوع، خب پیداست با او مخالفت خواهند کرد. 🌟 گروه سوم، حُکّام مستبدند. 🌟 تا " لااله الا الله" وارد یک جامعه شد معنایش این است که فرعون از آن جامعه رفت. 🌟آن جامعه ای که بر اساس " لا اله الا الله" تشکیل می شود در راس مخروطش خداست نه فرعون،نه نمرود، نه شدّاد،نه معاویه و دیگر قدرتهای مستبد تاریخ ( شدّاد فرزند عاد پس از مرگ پدر، فرمانروای قوم عاد شد.او در مقابل توصیفات حضرت هود علیه السلام از بهشت، بهشتی ساخت از قصری بزرگ از طلا و نقره و باغی با درختهای مختلف با جوی هایی از شیر و عسل و لوء لوء و مرجان، وقتی کار به پایان رسید خواست به تماشای آن از اسب فرود آید، پا به زمین نرسیده، از دنیا رفت) 🌟 گروه چهارم احبار و رُهبانند. 🌟 آن کسانی که با مغزهای مردم سر و کار دارند. 🌟آن کسانی که باید بخاطر آموزشی که به مردم می دهند، موقعیت اجتماعی خودشان را حفظ کنند. 🌟 حضرت عیسی علیه السلام مبارزه اش با احبار و رهبان بود. 🌟 آن کسانی که نمی خواستند دعوت عیسوی و مسیحی در جامعه ی یهودیِ منحطِ آن زمان پا بگیرد چه کسانی بودند؟ احبار یهود بودند،عالمان یهود ، با آن که عیسی را خوب می شناختند. 🌟 در زمان ظهور اسلام،آن کسانی که مایل نبودند نهضت نبوی،نهضت محمدی و بعثت اسلامی پا بگیرد و ریشه بگیرد چه کسانی بودند؟ 🌟 اولین گروه، احبار و رهبانند. 🌟 آنهایی که آگاهیِ مردم به زیانشان است. 🌟 هم خودشان ضرر می بینند هم قدرتهایی که با آنها موء تلفند. موءتلف یعنی: متحد ، هم عهد 🌟 دو نمونه از احبار و رهبانیون زمان ظهور اسلام: 🌟 ابواسحاق کعب بن ماتع حِمیّری 🌟 از دانشمندان یهودی اهل یمن بود در اوایل خلافت عمر اسلام آورد وارد مدینه شد قرآن را از صحابه آموخت. به دلیل آشنایی با کتابهای علمای یهود به او کعب الاحبار می گفتند . او روایات دروغین بسیاری را با این ادعا که نقل شده از تورات است بیان کرده که به اسرائیلیات معروفند. 🌟 عبدالله بن سلّام بن الحارث الاسرائیلی 🌟 از احبار و بزرگان یهود بنی قَینُقاع در سال اول هجری اسلام آورد او و کعب الاحبار در زمان عثمان از نزدیکان و مشاوران خلیفه بودند که همین امر باعث ایجاد انحراف های بسیار در حکومت جامعه ی اسلامی شد.عبدالله در زمان معاویه هم از نزدیکان دربار او بود و از بیعت با امیرالمومنین خودداری کرد. ☘ کسی که ورد و ذکر زیاد می خواند برتر از کسی که دنبال دانش دین است، نیست. ☘ خوش به حال مسلمان بصیر ☘ خوش به حال شما که پای منبر پنجاه سال پیش رهبرتان نشسته اید.
چرا می‌گوییم مسعود پزشکیان ادامه‌دهنده سیاست‌های شکست‌خورده و پرهزینه دولت‌های یازدهم و دوازدهم است همان دولت روحانی شایع شده است که چهارشنبه هفته گذشته «ستاد تبلیغاتی» مسعود پزشکیان خالی شده بود. اکنون مشخص شده است حسن روحانی (30 خرداد) با جمعی از وزیران و معاونان دولت‌های یازدهم و دوازدهم دیداری برگزار کرده است. نکته قابل توجه این دیدار حضور چهره‌هایی است که این روزها در ستاد مسعود پزشکیان حاضر شده و در حال تبلیغ برای وی هستند. «محمدجواد ظریف»، «محمدباقر نوبخت»، «علی جنتی»، «اسحاق جهانگیری»، «محمود واعظی» و «معصومه ابتکار» از جمله افرادی بودند که در این نشست حاضر شده و به توصیه‌های انتخاباتی حسن روحانی گوش کردند. پیش از این «وطن امروز» در گزارشی نوشته بود: این روزها پزشکیان برای جلب آرای مردم، از اینکه صریحا بگوید ادامه‌دهنده راه روحانی است، فرار می‌کند. در آن گزارش تاکید شده بود: آقای پزشکیان! نمی‌شود اغلب اعضای دولت روحانی از معاون اول و وزرا تا استاندار و مدیران را اطراف خود جمع کنید و فریاد بزنید «من با روحانی چکار دارم؟» این بیشتر شبیه همان طنز سال 96 است که اسحاق جهانگیری در مناظره‌ها می‌گفت «فکر می‌کنم روحانی رئیس ما هست ولی الان رقیب هستیم» اما در نهایت به نفع او کنار کشید! باید واقع‌بین بود. «دولت سوم روحانی» در حال تجدید حیات است و پزشکیان آمده است تا این ماموریت را انجام دهد. همزمان با همراهی پزشکیان توسط محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه و مهدی سنایی، سفیر دولت روحانی در مسکو، در میزگرد انتخاباتی، این تصویر به جامعه القا شد که «دولت سوم روحانی» در عرصه سیاست در حال احیاست و پزشکیان گزینه‌ای است که برای احیای آن در عرصه رقابت حاضر شده است. البته حضور اعضای دولت یازدهم و دوازدهم در ستادها و برنامه‌های تبلیغاتی پزشکیان منحصر به وزیر و سفیر نمی‌شود، بلکه هنوز تصویر حضور علی جنتی، محمود واعظی و محمدباقر نوبخت در افتتاحیه ستاد حامیان مسعود پزشکیان از ذهن مردم پاک نشده است. یکی روزگاری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت روحانی بود و دیگری به ‌عنوان وزیر ارتباطات و رئیس ‌دفتر حسن روحانی فعالیت می‌کرد، آن یکی هم سخنگوی دولت روحانی بود که اتفاقا در انتخابات اخیر مجلس هم ناکام ماند و مردم رشت به او رای ندادند. می‌توانیم به فهرست بالا، چهره‌های دیگری را هم اضافه کنیم. سیدمحمدعلی افشانی در دولت حسن روحانی استاندار فارس بود و در ستاد پزشکیان معاون امور استان‌هاست. سیدمحمد بطحایی، وزیر آموزش‌وپرورش دولت روحانی بود و اکنون در شورای راهبردی و سیاست‌گذاری پزشکیان فعال است. همین‌طور که پیش می‌رویم، لیستی بلند از اسامی حامی پزشکیان فعال در ستاد انتخاباتی وی پیش ‌روی ما قرار دارد که نشان‌دهنده این است که اعضای کابینه حسن روحانی در حمایت از این کاندیدا سنگ تمام گذاشته‌اند. «اسحاق جهانگیری»، «معصومه ابتکار»، «علی ربیعی»، «عباس آخوندی» و «شهیندخت مولاوردی» از نام‌آشناهای کابینه روحانی بودند که این روزها به ستاد تبلیغاتی مسعود پزشکیان پیوسته و در حال تبلیغ برای وی هستند. باید واقع‌بین بود. «دولت سوم روحانی» در حال تجدید حیات است و پزشکیان آمده است تا این ماموریت را انجام دهد. به نظر می‌رسد باید برخی نمادهای دولت روحانی را که حد فاصل سال‌های 92 تا 1400 شاهد آن بودیم، دوباره بازخوانی کنیم. «صف مرغ»، «عرضه تخم‌مرغ به قیمت نامصوب»، «توزیع روغن با کارت ملی»، «آلودگی هوا، مازوت و قطع برق»، «عدم فروش نفت»، «تورم 45 درصدی»، «تعطیلی صنعت ساختمان‌سازی»، «بنزین صبح جمعه»، «انزوای سیاسی در عرصه بین‌الملل»، «طرح نظارت بر بازار شب عید فقط با یک تیم بازرسی»، «مدیریت کلان از گوشه اتاق»، «گرانی، جامعه خندان و نظرسنجی روحانی»، «کمیاب شدن پوشک بچه»، «جیره‌بندی شدن کره و تن‌ماهی»، «زمینگیری ناوگان هوایی» و چند مورد دیگر را می‌توان لیست کرد تا بدانیم پزشکیان در «دولت سوم روحانی» چه برای جامعه به ارمغان خواهد آورد. احتمالا شما به‌ خاطر داشته باشید روزهایی را که مرغ در شرایطی توزیع می‌شد که ماموران نیروی انتظامی به همراه بازرسان وزارت صمت و جهاد کشاورزی ماشین‌های حمل مرغ را اسکورت می‌کردند، البته ماجرای عدم مدیریت بازار و بلاتکلیفی جامعه به صف مرغ ختم نشد و صف تخم‌مرغ هم به دغدغه‌های مردم افزوده شد. همان روزها یعنی سال 99 در گزارش‌ها آمده بود که «بر اساس مشاهدات میدانی از برخی محله‌های شهر تهران در بعضی فروشگاه‌های زنجیره‌ای خرید روغن جامد با ارائه کارت ملی میسر است، یعنی به هر کارت ملی تنها یک روغن جامد فروخته می‌شود نه بیشتر!» همان روزهایی که «چین و آمریکا هم مشکل برق دارند» همه توجیه حسن روحانی در جلسه هیات دولت بود، برای روزهای خاموشی. دولت اما تنها راهکارش برای تولید برق مازوت‌سوزی بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😏 ظریف با صدای کلفت: هیهات من‌الچای دبش! آقای ظریف ایکاش درمقابل دشمنان هم اینطور عربده‌کشی میكردی؛ نه اینکه خنده‌هات واسه آمریکایی‌ها و دشمنان باشه و داد زدنت برای مردم ایران! هیهات من الحسن و حسین فریدون هیهات من الاسحاق و مهدی جهانگیری هیات من الولی‌الله سیف و احمد عراقچی هیهات من ۱۰۰ سکه برجامی هیهات من البنزین و صبح جمعه هیهات من الکرونا و واکسن هیهات من القطعی برق هیهات از این همه ناتوانی و پر رویی
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸 🟢 جلیلی: مدیر فرهنگی خودش باید مصرف‌کنندۀ حرفه‌ای فرهنگ باشد؛ این برای رئیس‌جمهور هم همین‌طور است 🔻مدیریت فرهنگی مدیریت عابربانکی نیست. باید مشخص شود بودجه‌هایی که در این حوزه خرج می‌شود آثارشان چیست. 🔻اگر مدیر فرهنگی فرهنگ را خوب نشناسد با اندک چیزی ممکن است دچار خطاها و انحراف شود که هم هزینه‌ها را از بین ببرد و هم کمک لازم را نکند. 🔻وقتی دبیر شورای‌عالی امنیت ملی بودم نامه‌ای دربارۀ فیلمی آمد و گفتند خیلی مشکل دارد، فیلمنامه را گرفتم دیدم مشکلی ندارد. فیلم ساخته شد و خیلی دیده شد و نه‌تنها به امنیت ملی لطمه نزد بلکه خیلی هم کمک کرد. 🔻الان ۳۵ صنف داریم که در صنعت سینما مشغول کارند اما از سال ۱۳۶۸ به اینطرف شغل کارکنان حوزۀ سینما را ذیل صیادان فصلی جنوب ثبت کرده‌اند! این خیلی عجیب است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا