🔴 درمان تُخَمه و هَیضه
♻️در بخشهای قبل گفتیم اگر غذای هضم نشده در معده فاسد شود و ایجاد تهوع کند، فرد دچار تُخَمه شده و اگر به بخشهایی از روده هم برسد و علاوه بر تهوع فرد دچار اسهال نیز شود، فرد دچار هَیضه شده است.
🔹 در صورتی که مدت ماندگاری غذا در معده زیاد باشد، تُخَمه تبدیل به هَیضه میشود.
🔹 تُخَمه، گاهی با استفراغ (قی)، براحتی درمان میشود و فرد احساس سبکی میکند ولی گاهی در مراحل حاد، این تهوع تا ساعتها باقی میماند😔
در هَیضه نیز ممکن است در برخی از افراد اسهال تا درجه سقوط نبض نیز پیش رود😔
✅ برای درمان، ابتدا باید غذای هضم نشده و فاسد را از طریق #استفراغآور (قی آور)، از بدن خارج کرد، مثل شربت گلاب شور: نصف لیوان گلاب + نصف لیوان آب جوش یا جوشانده شوید + یک قاشق غذاخوری نمک.(تا معده #پاکسازی شود) البته استفراغ آور هم در برخی افراد منع مصرف داره که در آینده عرض میکنیم😊
🔹 بعد از استفراغ، نباید بلافاصله غذا یا داروی خوراکی به بیمار داد، بلکه باید با روغنمالی موضع معده با روغن گرم یا حوله داغ، معده را گرم کرد و به بیمار استراحت داد، سپس قاشق قاشق به آرامی کمی آب سیب یا رب به که قابض است، به بیمار دهیم تا معده کم کم به حالت عادی برگردد سپس به #تقویت_معده پرداخت.
🔹در هَیضه نیز در ابتدا نباید مانع اسهال شد تا عفونت از بدن خارج شود، مراقب تب بیمار نیز باید بود و تدابیر فوق را نیز انجام داد (گرم کردن معده و آب سیب و سپس تقویت معده😉)
✔️تیر خلاص گیاهان دارویی به #کیست_تخمدان عرق رازیانه
🔸برای درمان کیست تخمدان باید نیم فنجان عرق رازیانه را پس از هر وعده غذایی بنوشید.
🔸طرز تهیه دمنوش رازیانه
برای تهیه دمنوش رازیانه یک قاشق چایخوری رازیانه کوبیده را داخل یک قوری بریزید سپس مقداری آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهید که به مدت ۱۵ دقیقه دَم بکشد. میتوان برای شیرین کردن این دمنوش کمی عسل نیز به آن بیفزایید و روزانه ۲ بار (صبح و شب) از این دمنوش میل کنید
✔️تاثیر عناب بر #اضطراب
🔺بذرهای این گیاه دارای اثرات ضد اضطرابی بوده و در کاهش #فشارخون نقش دارند. علاوه بر این اسانس استخراج شده از بذرهای گیاه در تقویت و رویش موی سر موثر است.
🔺همچنین میوههای گیاه برای تصفیه خون و بهبود عمل هضم استفاده میشوند. از دیگر خواص دارویی این گیاه میتوان به اثرات ضددرد، ضد #دیابت، ضدمیکروب، اثرات آنتیاکسیدانی و تسکیندهندگی آن اشاره کرد. علاوه بر این دارای ویتامینهای A ، C و B2 و نیز مقادیر قابل توجهی کلسیم و آهن است
.
سوم تیر ۱۳۸۴؛ انتخاباتی
که به دور دوم کشیده شد
🔹امروز، سوم تیر، نوزدهمین سالگرد انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۳۸۴ است. انتخاباتی که به دور دوم کشیده شد و احمدی نژاد در دور دوم توانست با ۱۷٬۲۴۸٬۷۸۲ رای، در مقابل ۱۰٬۰۴۶٬۷۰۱ رای هاشمی رفسنجانی به پیروزی برسد.
♦️در آن انتخابات، چهار نامزد از طیف اصلاح طلبان شامل "هاشمی رفسنجانی، مهدی کروبی، مصطفی معین و مهرعلیزاده"، و سه نامزد از طیف اصولگرایان، شامل احمدینژاد، لاریجانی و قالیباف با یکدیگر رقابت می کردند.
🔹در دور اول انتخابات که ۲۷ خرداد ۱۳۸۴ برگزار شد، این نتیجه به دست آمد:
۱ـ هاشمی: ۶ میلیون و ۱۵۹ هزار و ۴۵۳ رای
۲- احمدینژاد: ۵ میلیون و ۷۱۰ هزار و ۳۵۴ رای
۳– کروبی: ۵ میلیون و ۶۶ هزار و ۳۱۶ رای
۴– قالیباف: ۴ میلیون و ۷۵ هزار و ۱۸۹ رای
۵– معین: ۴ میلیون و ۵۴ هزار و ۳۰۴ رای
۶– لاریجانی: ۱ میلیون و ۷۴۰ هزار و ۱۶۳ رای
۷– مهرعلیزاده: ۱ میلیون و۲۸۹ هزار و۳۲۳ رای
♦️پراکندگی آرای نامزدها موجب شد انتخابات به دور دوم بکشد و در دور دوم، احمدی نژاد توانست نماد تغییر در برابر هاشمی رفسنجانی باشد که به همراه خاتمی و به مدت ۱۶ سال، دولت را در اختیار داشتند.
🔹مدعیان اعتدال و اصلاحات، در این انتخابات با وجود اجماع بعدی بر سر هاشمی، با شکست سهمگینی مواجه شدند و بعدها حسرت خوردند که چرا در همان دور اول، ائتلاف نکرده بودند. اما مشکل آنها فقط پراکندگی نامزدها نبود، چرا که طرف مقابل هم با پراکندگی مواجه بود.
♦️مشکل بزرگ تر آنها که در دور دوم بیشتر عود کرد، کارنامه منفی شان در دوران مدیریت چهار دولت مدعی سازندگی و اصلاحات بود که نارضایتی عمومی گسترده را فراهم کرده بود. آنها، نماینده وضع موجود بودند.
🔹اکنون، انتخابات دیگری پیش روی ماست. سرنوشت انتخابات را از جمله دو چیز مشخص می کند: اولا پراکندگی یا اجماع نامزدها، و دوم، تلقی رای دهندگان، مبنی بر این که کدام نامزد می تواند موجب پیشرفت یا عقبگرد شود.
♦️دو مسیر بیشتر نیست: عقبگرد به دولت یازدهم و دوازدهم (ائتلاف هاشمی، روحانی و خاتمی)، یا تداوم دولت شهید رئیسی، پس از خنثی کردن میدان مینی که روحانی بر جا گذاشت.
🔹اکنون همان ائتلافی که می خواهد کشور را به دولت روحانی برگرداند، کارنامه خسارتبار او را گردن نمی گیرد. این طیف در اواخر دولت روحانی، آرزو می کردند بتوانند اقتصاد کشور را به وضعیت سال ۱۳۹۰ (قبل از دولت خود) برگردانند، اما دولت را بدترین رکورد های اقتصادی، به شهید رئیسی تحویل دادند.
.
دولت بدهکار غرب، نتوانست و نمی تواند
رئیس جمهور تراز
رئیس جمهور نا تراز
🔹مخالف خوانی، برای اداره دولت کفایت نمی کند. باید دید کدام یک از نامزد ها، فارغ از تخطئه وضع موجود و خطابه های انتقادی، واقعا می تواند سکان ریاست جمهوری و اداره دولت چهاردهم را با همه سنگینی اش به دست بگیرد.
♦️باید دید چه کسی شانه هایش، قادر است زیر بار سنگینی قرار بگیرد که تا همین یک ماه پیش، بر شانه های شهید رئیسی عزیز (ره) بود.
🔹مهارت، درایت، استقلال رای، بینش عمیق به نحوی که سر نامزد کلاه نگذارند، و بردباری و مدیریت هیجان هاست که فرد را رئیس جمهور تراز می کند و بدون این ویژگی ها، با فرد ناترازی رو به رو می شویم که نه تنها قادر به حل مشکلات نیست، بلکه خودش و اطرافیانش تبدیل به معضل می شوند.
♦️انتخابات ریاست جمهوری، شوخی و تفنن و هیجان محض، یا جای تخلیه عقده ها و هیجان ها -شبیه کاری که آقای ظریف این روزها می کند- نیست؛ تعیین سرنوشت چهار سال آینده، بلکه شکل دهی به دهه آینده، متناسب با تهدید های دشمنان و فرصت های بزرگ پیشرفت است.
🔹فارغ از این که به چه کسی رای می دهیم، انتخابات را جدی بگیریم، ولو این که شاید برخی نامزدها هنوز برای روز بعد از پیروزی و مسئولیت پذیری و افتادن انبوه مشکلات در آغوش آنها، کمتر فکر کرده اند.
♦️وعده التماس دوباره از دشمن عهد شکن و حل همه مشکلات از این طریق -بدون ارائه برنامه مصداقی برای حل مشکلاتی که هر کدام راه حل کارشناسی خود را دارند- رویکرد خطرناکی است که از ساده انگاری محض، و یا واگذار و بدهکار کردن پیشاپیش دولت، توسط دلال های سیاسی حکایت می کند.
🔹دولت و رئیس دولتِ پیشاپیش بدهکار شده به دشمن، هرگز نمی تواند نه از امنیت ملی دفاع کند و نه توان مذاکره و چانه زنی خواهد داشت. این خسارتی است که روحانی و ظریف و مدعیان اصلاحات، یک بار در سال ۱۳۹۲ مرتکب شدند و اکنون، خطای تجربه شده را در قالب خیانتی آشکار تکرار می کنند.
♦️خود تحقیری و احاله کلید همه مشکلات به دست دشمن، هیچ قفلی را نمی گشاید اما تهدید تولید می کند. این تعبیر وبسایت رادیو فرانسه در تاریخ ۱۹ مهر ۱۳۹۲، دردناک و عبرت آموز است که نوشت:
🔹"ارزیابی غرب از وضعیت کنونی دولت روحانی، تعامل با فروشنده #بدهکار و مشتاقی است که خود را ناگزیر از فروش #حقوق_ملی می بیند. بر پایه این جمع بندی، صبوری خریدار، وضعیت فروشنده را دشوارتر و قیمت فروش را کمتر خواهد کرد. پیشنهاد سقف زمانی ۳ ماهه از سوی روحانی برای انجام معامله قطعی با غرب، نشانه وضعیت اضطراری او است که در ژنو در هیئت فروشنده ظاهر خواهد شد".
دفاع از زنان به سبک پزشکیان!
🟡 آقای پزشکیان در کردستان و برای جلب رأی مردم شریف کرد، رد صلاحیت خود در انتخابات مجلس توسط هیات اجرایی ( که بعد توسط شورای نگهبان تأیید شد) را به دلیل موضعگیری در قضیه مهسا امینی میداند.
🟢 آقای پزشکیان! موضعگیری برای مرگ مهسا امینی که ثابت شد نه به خاطر ضرب و شتم و به دلیل بیماری خود او بوده و تهمت ناروا به پلیس خدمتگذار چه افتخاری دارد؟! اگر صداقت دارید صراحتا بفرمایید که در ماجرای قتل خانم میترا استاد توسط محمدعلی نجفی، چه موضعی اتخاذ کرد؟ میترا استاد هم زن بود، هم کُرد بود، هم اینکه نه به مرگ طبیعی بلکه ظالمانه کشته شده بود، چه موضعی گرفتید؟ چرا در این قضیه که قاتل از دوستان شما و از جریان سیاسی شما بود، اعلام موضع نکردید؟ شما نه تنها موضع نگرفتید بلکه وقتی دوستان شما به این زن بینوا تهمت هایی مانند اینکه او "پرستو" و "مهدورالدم" بوده، زدند باز سکوت کردید؟!
ژست دفاع از زن (چه کُرد چه غیر کُرد) به شما نمیآید، برای چند تا رأی صداقت را زیر پا نگذارید لطفاً!