♦️با چه انگیزهای منتظر ظهوریم؟
🏴علامه مصباح یزدی(رحمة الله علیه)
✅ما بايد به درون خويش بنگريم كه با چه انگيزه اى منتظر ظهور امام عصر عليه السلام هستيم؟
1️⃣آيا نان صلواتى مىخواهيم
2️⃣يا از ظلم ستمگران به تنگ آمده ايم
3️⃣آيا انجام وظايف دينى بر دوش ما سنگينى مىكند
4️⃣يا چون اسلام و مسلمانان در خطر قرار گرفتهاند در انتظار فرج ايم؟
👈بايد بينديشيم و ببينيم كه انگيزه واقعى ما از انتظار، كداميك از اينهاست.
✅اگر انگيزه ما يكى از سه مورد اول باشد، در واقع، دل ما به حال خودمان سوخته است، نه ديگران!
👈در واقع، ما انتظار راحتى خود را مىكشيم، نه ظهور حضرت حجّت(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را! اگر كس ديگرى، غير از امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ، خواسته هاى ما را تأمين كند، ما مريد و علاقه مند به او خواهيم شد. بنابراين، امام زمان و ظهور ايشان براى ما موضوعيتى نخواهد داشت و مقصود اصلى تأمين راحتى خودمان است، نه چيز ديگر.
⁉️انتظارى كه ناشى از راحت طلبى و تنبلى باشد، چه ارزشى دارد؟...
✅انتظارى واقعى و با ارزش است كه انسان براى پيروزى و عظمت اسلام و گسترش آن در انتظار فرج باشد و ظهور حضرت مهدى(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را بخواهد. اين انتظار باارزش و انتظارى واقعى است و روايات بر ارزش والاى آن دلالت دارد.
👈اگرچه در سايه حكومت و انقلاب جهانى حضرت حجت(عجل الله تعالی فرجه الشریف) امنيت و آسايش و وفور نعمت و نابودى ظلم و ظالمان و از بين رفتن فقر و بدبختى حاصل مىشود، لكن اينها نبايد انگيره اصلى مؤمن براى انتظار فرج آن حضرت باشد.
🔴امام خامنه ای:
♦️شعارهایی که امام زمان علیهالصّلاة و السّلام و عجّلاللَّه تعالی فرجه بر سر دست خواهد گرفت و عمل خواهد کرد، امروز شعارهای مردم ماست... این خودش یک گام بسیار بلندی به سوی اهداف امام زمان است.
♦️روزی شعار توحید، شعار معنویت و شعار دینداری، در دنیا منسوخ شده بود؛ سعی کرده بودند به طور کلّی آن را به دست فراموشی بسپارند؛ اما امروز در این منطقه عالم، این شعارها، شعارهای رسمی حکومت است؛ شعارهای رسمی اداره کشور و آحاد ملت است؛ علاوه بر این، این شعارها آرزوی ملتهای مسلمان در بسیاری از کشورهای دنیاست؛ و این شعارها یک روز تحقّق پیدا خواهد کرد.
خبرنگار از زن ۴۴ساله انگلیسی، که در ۲۲سالگی #ازدواج کرده و حالا پس از گذشت ۲۲سال ۲۲ فرزند داره، میپرسه: بازم بچه دار میشی؟
میگه: من و شوهرم خیلی وقت پیش تصمیم گرفتیم اجازه بدیم خدا برای ما تصمیم بگیره!
ایشان با اینکه از اوج جوانی تا الآن در سن میانسالی، هر سال باردار بوده، هیچگونه آسیب جسمی و روحی ندیده،
همه زایمانهاش #زایمان_طبیعی و بدون هیچ دارویی بوده،
و ۱۴تا زایمانش در منزل و با حضور یک قابله خانگی بوده است؛
همان چیزهایی که در طول این سالها #وزارت_بهداشت ایران به پیروی از #سازمان_بهداشت_جهانی طوری تبلیغ کرد و به زنان ما القا کرد که باورشان شود برای زن ضرر دارند.
دولت هند از واتساپ درخواست کرده تغییری که قرار هست در قوانین حریم شخصیش به وجود بیاره رو کنار بزاره. هند بیشترین کاربران واتساپ در جهان رو داره و بیش از 450 میلیون نفر در هند عضو واتساپ هستن.
وزارت ارتباطات این کشور در نامه ای به مدیرعامل واتساپ گفته این تغییرات باعث نگرانی های جدی از بابت حریم شخصی و ازادی کاربران هندی شده، به همین خاطر از این شرکت درخواست کرده که اعمال این تغییرات رو به طور کامل کنار بزاره.
تغییرات جدید واتساپ در قوانین حریم شخصیش، که اعمال اونها به خاطر انتقادات فراوان برای سه ماه به تعویق افتاده، به این مسنجر اجازه میدن که داده هایی مثل شماره موبایل، شماره مخاطبین، عکس پروفایل، مکان جغرافیایی و غیره کاربران رو با فیسبوک به اشتراک بزاره.
این قوانین باعث مهاجرت کاربران زیادی به مسنجرهای رقیب از جمله تلگرام و سینگال شد و این مسنجر برای کم کردن نگرانی ها و شایعه ها، در این رابطه اقدام به انتشار اگهی هایی در روزنامه های بزرگ هندی کرد تا این قوانین جدید رو برای کاربران هندی شفاف کنه.
این کشور همچنین به عدم اعمال این قوانین روی کاربران اروپایی اشاره کرده و از این شرکت خواسته در این مورد شفاف سازی کنه و بگه چرا کاربران اروپایی از این قوانین جدید مستنثی شدن ولی کاربران هندی مجبورن اونهارو قبول کنن.
علاوه بر این کشور به سیاست هیچی یا همه چی واتساپ که اشاره به قبول قوانین جدید یا ترک واتساپ داره، اعتراض کرده و گفته این سیاست حق انتخاب کاربران هندی رو سلب میکنه و این مسنجر از اهمیت و نفوذی که در بین مردم هند داره استفاده میکنه تا این قوانین جدید رو به اونها قالب کنه؛ قوانینی که منافع کاربران رو در رابطه با امنیت و حریم شخصی اونها نقض میکنن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیخ اکبر آخه این بچه تربیت کردن بود!!!!
افسردهايم و خسته دل از هر چه هست و نيست
شايد به بوى زُلف تو خود را دَوا کنیم...
#لاادری
#السلام_علیک_یااباعبدلله
🔴بایدن پیش از تحلیف به کلیسا رفت و دعا کرد و پس از تحلیف هم اولین جایی که رفت گورستان نظامیان بود تا ادای احترام کند و سپس راهی کاخ سفید شد.حالا فرض کنید رئیس جمهور ۱۴۰۰ قبل از مراسم تحلیف به مسجد برود و بعد از آن هم بر سر مزار شهدا. رسانه های امریکایی و نوچه هایشان چه ها نمیکنند!
🌺امام زمان علیه السلام در آینه کلام معصومین علیهم السلام
🌹رسول اکرم (صلى الله علیه وآله وسلم): «طوبى للصابرین فى غیبته، طوبى للمقیمین على محبته».
🌹خوشا به حال صبر کنندگان در ایام غیبتش، خوشا به حال پایداران بر دوستى و محبتش.
🌹 امیرالمؤمنین (علیه السلام):«
انتظروا الفرج ولاتیأسوا من روح الله، فان احب الاعمال الى الله عزوجل انتظار الفرج ... والمنتظر للفرج کالمتشحط بدمه فى سبیل الله».
🌹انتظار فرج بکشید و از رحمت خدا ناامید نگردید، زیرا محبوبترین اعمال نزد خداى عزوجل، انتظار فرج است. و همانا منتظران فرج مانند شهیدانى هستند که در راه خدا، در خون خود مى غلتند.
📚بحارالانوار، ج 52، ص 123.
🌹حضرت زهرا (س) میفرمایند:
قال لی رسول اللّه (ص) أبشری یا فاطمه، المهدیّ منک.
🌹رسول خدا (صلی الله علیه وآله وسلم) به من فرمودند: ای فاطمه، تو را بشارت باد به اینکه حضرت مهدی (عج) از نسل توست.
📚 منتخب الاثر صفحه 192
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این فیلم را ببینید تا احتمالا دلیل برخی اتفاقات و گرانی ها را بهتر متوجه شویم
صحبت های دکتر دهنوی در مورد بودجه در برنامه پرونده ویژه شبکه۳.
🌹برای کسب بصیرت سه شرط اساسی لازم است:
♦️شرط نخست استعداد خدادادی است، که بيشتر مردم آن را دارند و كمتر كسی است كه همچون سفها و ديوانگان، از چيزی سر در نياورد، در همه امور فريب بخورد و نتواند حقيقتی را تشخيص دهد.
♦️شرط دوم آن است که این استعداد، با مطالعه، فکر، بحث و مشورت، به فعلیت برسد. دليل سفارش مقام معظم رهبري به دانشجويان براي طرح مباحث اجتماعی و سیاسی و نيز بحثهاي آزاد، همه برای این است که آن قوه به فعلیت برسد تا فرد، بهراحتی، تحت تأثیر یک جریان فکری ويژه قرار نگیرد. تفكر آزادانه قدرت تحلیل مسائل را به شخص ميدهد.
♦️اما شرط سوم كه از ديگر شرطها مهمتر است، تقوی در فکر است که از جمله شرایط آن اين است كه اگر انسان به حقيقتی يافت كه دوستانش و يا اکثریت مردم نمیپذیرند، تحت تأثير آنان قرار نگيرد.
♦️ازاينرو، مقام معظم رهبري فرمودند: «ما نهفقط در عمل احتياج به شجاعت داريم، در فهم هم احتياج به شجاعت داريم. در فهم فقيهانه احتياج به شجاعت هست؛ اگر شجاعت نبود حتي در فهم هم خلل به وجود خواهد آمد».
📚«زلال نگاه،ص ۹۷»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برشی از یک برنامه...
تفاوت صحبت علمی و فرار از موقعیت پاسخگویی
با حرف های بی خود ، تهمت زدن و
هیاهو های عوام پسند!