🔴 دولت جوان حزب اللهی، امید را به دل ملت برگرداند
محمدحسن آصفری نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور در توییتی نوشت :
🔹ملت ایران کار را تمام کرد، گرانی، تورم، بیکاری و تبلیغات تمام عیار بدخواهان، جلوی حضورشان در انتخابات 1400 را نگرفت. حالا نوبت جوان حزب اللهی است که امید را به دل ملت برگرداند. مجلس انقلابی پای کاراست و با قوت برای کمک به حجت الاسلام رئیسی عزیز برای حل مشکلات مردم ایستاده است.
⭕️✅ایران ما، کاپیتولاسیون مجازی و حکمرانی شبکه ای جهانی آمریکا
✍️سید عليرضا آل داود
⭕️تنها 24 ساعت از پایان انتخابات ریاست جمهوری 1400 گذشته است که اینستاگرام با استناد به قوانین داخلی آمریکا در داخل مرزهای جغرافیایی ما، پست های مرتبط با آقای رئیسی و تصاویر حاج قاسم را پاک و مخاطب را تهدید به حذف شدن اکانتش میکند.
⭕️درست طی سالهای گذشته که خطرناک ترین نوع نفوذ(نفوذ جریانی) به فرموده رهبر معظم انقلاب در کشور اتفاق افتاده، میتوان به جای جای فضای مجازی و نقش آن در یک جنگ شناختی ترکیبی گسترده بر ضد مردم ایران اشاره کرد.
⭕️در کنار دستگیری جاسوس های دشمن در داخل، می بینیم جریان تحریف با کمک دشمن بواسطه فضای مجازی ول، رها شده، بی ضابطه و بی قانون شبکه سازی کرده و در حال ایجاد اختلال شناختی-ادراکی و محاسباتی در مدیران، مسئولان و مردم است.
⭕️این میزان تحقیر ملت در شبکه های اجتماعی و پیام رسان های خارجی در هیچ کجای دنیا دیده نمی شود و اینکه با ما در داخل کشورمان با قوانین داخلی آمریکا برخورد می شود، نامش چیزی جز #استعمار_فرانو و #کاپیتولاسیون_مجازی نیست.
⭕️حضور هوشمند ما نیز با فیلترینگ حبابی و انواع فناوری های محدود کننده توسط صاحبان پلتفرم های خارجی به حداقلی ترین اثرشناختی اش در داخل رسیده است که در انتخابات ریاست جمهوری گوشه هایی اش را دیدیم.
⭕️متاسفانه امروز در کشور و در فضای مجازی بخصوص پلتفرم ها مدیریت و دسترسی برای صیانت از مردم بخصوص کودکان و نوجوانان به اندازه ادمین یک گروه تلگرامی نیست و 5 حمله تروریستی برآمده از فضای مجازی بخصوص تلگرام آقای جهرمی و روحانی، 3 فتنه 88، 96 و 98 و از همه خطرناکتر استحاله نرم مردم با انواع اخبار جعلی و محتواهای تولیدی هدفمند نشانه های این رهاشدگی است.
⭕️خوب است یکبار قانون GDPR اتحادیه اروپا، راهکار های صیانتی این اتحادیه برای نوجوانان و مردم، حکمرانی رسانه ای و سایبری آلمان، کره جنوبی، انگلیس، آمریکا و اخیرا ترکیه را جستجو کنیم و ببینیم در شرایط جنگ شناختی ترکیبی چطور از خود و نسل شان برای آینده و پیشرفت شان در این نزاع تمدنی همه جانبه صیانت میکنند.
ضرب و شتم بازیگر «دودکش» به جرم حمایت از رئیس جمهور منتخب
شب گذشته نصرت میرعظیمی بازیگر سریال دودکش و امیر دشتی که به منظور تشویق مردم برای حمایت از آیتالله رئیسی به شهرک قلعه میر رفته بودند مورد حمله تعدادی افراد ناشناس قرار گرفتند./فارس
👈 برای روحانی با عمامه سفید(روحانی) اگر مراسم رقص داشته باشی مشکلی نیست و حتی حمایت هم میشی اما برای روحانی با عمامه مشکی(رئیسی) اگر فقط تشویق به حمایت کنی این برخوردها صورت میگیره!
👈 همین برخورد یعنی مردم درست انتخاب کردند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شهید حاج #قاسم_سلیمانی: نگین انگشتر من از شیشههای حرم حضرت امام رضا (ع) است که از انفجار(۳۰خرداد۷۳) بهجای مانده...
▪️انتشار به مناسبت شهادت زائران حرم رضوی به دست ایادی آمریکا در عاشورای سال ۱۳۷۳
🔰 از نقش آفرینی مردم تا دولت تحول آفرین
✍️رهبر انقلاب: وظایف و اولویت های رییس جمهور منتخب سیزدهم در قبال مردم و کشور چیست؟ مهمترین مولفه در نظامهای سیاسی مردم سالار، مشارکت مردم در انتخابات و تاثیری است کـه تصمیم جمعی مردم در ترسیم آینده سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشور دارد: « در همه دنیا، انتخابات پرشور، مظهر زنده بودن و حضور بااراده و عزم راسخ یک ملت در عرصههاست» .
۱۳۹۰/۱۲/۱۰
🔴 رتبه ی پنجم دنیا
🔹۵ سال از تولید دستگاه همودیالیز توسط جوون های کشورمون میگذره و ایران تونست با همت جوون هاش پنجمین کشوری باشه که بعد از آلمان، ژاپن، ایتالیا و سوئد توان تولید این دستگاه پیچیده را داشته باشه و یکی از قطب های تولید این دستگاه در جهان محسوب بشه.
🔹بچه های کشورمون برای ساخت همودیالیز هیچ انتقال تکنولوژی انجام ندادند و خودشون تولید دانش داشتند یعنی طراحی نرم افزار و ساخت سخت افزار تماما به دست خودشون بود و منت خارجی ها را نکشیدند.
🔹نکته ی قابل توجه اینجاست که نرم افزار دستگاه هایی که وارد کشورمون میشد به هیچ عنوان به ما تحویل داده نمیشد و فقط سخت افزار به ما فروخته میشد ولی حالا خودمون دستگاه هایی را داریم که دارای ویژگی منحصر به فرد شبکه شدن و انتقال داده در مسافتهای طولانی یا از راه دوره، که این امکان را فراهم میکنه که پزشک از راه دور روند درمان بیمار را بررسی و دستگاه را کنترل کنه و اقدام لازم را در لحظه انجام بده.
🔹علی رغم صادرات این دستگاه به کشورهای همسایه کماکان تولید کننده های داخلی از واردات بیجای دستگاه همودیالیز رنج میبرند که امیدواریم مسئولین مربوطه به این مهم دقت کنند و از رنجشون کم کنند همون طور که تولیدکننده هامون از رنج بیماران کلیوی کم کردند.
🔹ما برای پیشرفت هرآنچه نیاز داریم، داریم.
🚨کدام تحقیر از این بالاتر که پدر خانوادهای به من نامه بنویسد دوماه است گوشت به خانه نبردهام؟معیشت که نباشد دین و اخلاق هم نیست
✍️ رهبر انقلاب: کدام نقض کرامت انسانی بالاتر از این که پدر خانوادهای، در جامعهای که در آن همهچیز هم هست، نتواند اوّلیات زندگی فرزندان خودش را تأمین کند؟! کدام تحقیر از این بالاتر؟!صبح تا شب کار کند، آخرش به من یا به آن مسؤول دیگر نامه بنویسد که من دو ماه است به خانهام گوشت نبردهام!
وقتی کسانی در جامعه با استفاده از فرصتهای نامشروع توانستهاند برای خودشان آلاف و الوف و زندگیهای تجمّلی فراهم کنند، وقتی طبقاتی در جامعه هستند که برایشان پول خرج کردن هیچ اهمیتی ندارد، جمع کثیری از مردم که در بین آنها عناصر نظامی و کارمندان دولت و معلمان و روستاییان و مردم مناطق محروم و مناطق جنوب هستند، نتوانند نان و پنیر بچههایشان را فراهم کنند، کدام شکستن شخصیّت و شرف انسانی از این بالاتر است؟!
بله، مسأله معیشت قطعاً در اولویّت اوّل است. معیشت که نبود، دین هم نیست؛ اخلاق هم نیست؛ حفظ عصمت و عفت هم نیست؛ امید هم نیست.۱۳۷۹/۳/۲٩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پشت پرده ماجرای رفع تحریمهای کرونایی درست بعد از تولید انبوه واکسن ایرانی
⭕️ آیا بازم پای آقازادههای مظلوم و دلال وسطه یا ماجرا چیزی فراتر از این حرفهاست؟!
درباره میزان مشارکت در انتخابات
✍️ محمد قربانی مقدم
▫️بحث درباره میزان مشارکت مردم در انتخابات زیاد است. در این میان عواملی مانند مشکلات اقتصادی چندسال اخیر، کرونا، هجمه گسترده و بی سابقه رسانه های معاند برعلیه انتخابات و البته ضعف عملکرد دولت در برگزاری انتخابات به عنوان مهمترین دلایل کاهش مشارکت مردم در انتخابات ذکر می شود.
این البته غلط نیست، اما نکتهی مهمتر اینکه، میزان مشارکت، نه فقط در کشور ما بلکه در اغلب کشورها، همواره نوسان زیادی دارد. به تعبیر دیگر کاهش میزان مشارکت در این دوره اگرچه ناراحت کننده است، اما نگران کننده نیست. هم به این دلیل که مشارکت حدود 50 درصد برای نظام (آن هم به توجه به عوامل فوق الذکر) قابل قبول است و هم به این دلیل که قبلاً نیز این میزان مشارکت در دوره ششم ریاست جمهوری ثب شده بود (که بررسی علل آن نیز خالی از لطف نخواهد بود) اما در دوره های بعد میزان مشارکت تا حدود 85 درصد (دوره دهم) بالا رفت.
همانطور که گذشت، این نوسان مخصوص کشور ما هم نیست. مثلاً در امریکا میزان مشارکت از 75 درصد به 47 درصد (و در انتخابات پارلمانی حتی به 41 درصد) رسیده اما مجددا تا بیش از 66 درصد (انتخابات اخیر) افزایش پیدا کرده است. (تصویر فوق)
خلاصهی منظور اینکه هرچند در این دوره مشارکت مردم از سطح انتظار پایین تر بود، اما امید می رود که با حل مشکلات و پیروزی های ملت در عرصه بین الملل، در دوره های بعدی، میزان مشارکت به مقدار مطلوب افزایش پیدا کند.