مطالبه مهم رهبر انقلاب از مبلغین
امام خامنهای:
تبلیغ صرفاً پاسخگویی به شبهه نیست، موضع دفاعی نیست. این کار، لازم است. اما فقط این نیست. طرف مقابل مبانی فکری دارد باید به او حمله کرد
در تبلیغ موضع تهاجم لازم است.
این لازمهاش شناخت صحنه است یعنی شما باید بدانید که وقتی با انبوه شبهه در ذهن جوانها مواجه میشوید با کی طرفید، ما با کی طرفیم حالا فرض کنید که یک شبههای را فلان سرمقاله نویس یا فلان ستون نویس فلان روزنامه یا فلان مثلاً توئیتزن توی فلان شبکهی فلان یک چیزی را مطرح کرده ما با کی طرفیم؟ این کیست؟ آیا این خودش است که این کار را دارد میکند؟ احتمال قوی هست که اینجور نباشد، احتمال قوی هست که این یک پشت صحنهای داشته باشد.
🔹نور خورشید به شدت شادیآور و بهترین داروی ضدافسردگی طبیعی است!
🔻دوپامین، اندورفین و برخی مواد شیمیایی مغز در صورتی آزاد میشوند که شما در معرض نور آفتاب باشید. این مواد شمیایی به شما انرژی میدهد و از ابتلا به افسردگی پیشگیری میکند.
🔻همچنین اگر دچار افسردگی هستید، قدم زدن در طبیعت در زیر نور خورشید روزانه 1 ساعت، افسردگی شما را به صورت چشمگیری بهبود میبخشد.
🔻نکته قبل از قرار گیری در معرض نور آفتاب، حتما از ضدآفتاب استفاده کنید.
#سلامتی
راز فرزند آوری امام حسین علیه السلام در سن بالا
💢امام حسین علیه السلام چگونه در سن بالا صاحب فرزند شدند ؟
✅آنچه در کتب معتبر تاریخی آمده ،تعداد همسران حضرت(ع) را پنج تن نام برده اند، که بدین ترتیب می باشد :
🔻1- لیلی دختر ابی مره بن عروه بن مسعود
ثقفی :
وی مادر حضرت علی اکبر(ع) است که در کربلا حضور نداشته است و طبق نقل قوی قبل از واقعه کربلا از دنیا رفته بود.(۱)
🔻2- شهربانو(شاه زنان) دختر کسری یزدگرد سوم، پادشاه ایران :
وی مادر امام سجاد(ع) است که در مورد این که شهربانو جزء همسران امام بوده، اختلاف است.
ایشان هم در کربلا حضور نداشته است و کسانی که نام یکی از همسران امام(ع) را شهربانو و دختر یزدگرد ثبت کرده اند، اذعان دارند پس ازتولد امام سجاد(ع) به فاصله کمی از دنیا رفت.(۲)
🔻3- رباب دختر امریء القیس بن عدی :
وی مادر حضرت سکینه و عبدالله رضیع،است که در بین همسران امام حسین(ع) طبق مقاتل تنها ایشان در کربلا حضور داشت.
او به همراه دیگر زنان و فرزندان به کوفه و سپس به شام به عنوان اسیر برده شد و بعداً به همراه کاروان به مدینه بازگشتند.
بنابر نقل ابن اثیر؛《بَقِیَت بَعدَه سَنَةُ لَم یُظَّلهَا سَقفُ بَیتِِ حَتَّی بُلِیَت وَ مَاتَت کَمَدَاََ!
وَ قِیلَ اَنَهَّا اَقَامَت عَلَی قَبرِهِ سَنَةُ وَ عَادَت اِلَی المَدِینَهِ فَمَاتَت اَسَفَاً عَلَیهِ》
رباب بعد از شهادت امام حسین(ع) یک سال زنده بود، و در این مدت سقف هیچ خانهای روی او سایه نیفکند و بعضی گفتهاند که تا یک سال بر قبر امام(ع) ندبه و گریه مینمود و پس از آن به مدینه بازگشت و از شدت اندوه فوت نمود.
بزرگانی از مدینه از او خواستگاری نمودند، که او در جواب میگفت :
《مَا کُنتُ لَاَتَخّذَ حَمواً بَعدَ رَسُولِ اللهِ(ص)!》
بعد از پیامبر اکرم(ص) هیچ پدر شوهری نمی خواهم.(۳)
🔻4- امّ إسحاق دختر طلحة بن عبیدالله :
وی ابتدا از همسران امام حسن مجتبی(ع) بود.
او پس از شهادت امام حسن(ع) با امام حسین(ع) ازدواج کرد.(۴)
ام اسحاق مادر طلحه پسر امام حسن(ع) وشیخ مفید همچنین برای او یک فرزند از امام حسین(ع) به نام فاطمه نام میبرد.(۵)
🔻5- زنی از قبیله قضاعه :
که او فرزندی به نام جعفر داشت. و در کربلا حضور نداشت.(۶)
📚منابع :
۱)الارشاد شیخ مفید، ج۲، ص۱۳۵
۲)اعیان الشیعه امین، ج۲، ص۳۸۹
۳)الکامل فی التاریخ ابن اثیر،ج۴،ص۸۸
۴)المنتظم ابن جوزی، ج۶، ص۹
۵)الارشاد شیخ مفید، ج۲، ص۱۴۰
۶)زندگانی علی بن الحسین شهیدی، ص۱۱
🔴نسبت به تبلیغ نگرانم/ تبلیغ در نگاه حوزه علمیه باید در مرتبه اول باشد
رهبر انقلاب اسلامی هماکنون در دیدار مبلغان و طلاب حوزههای علمیه:
🔻با اطلاعاتی که به من میرسد از جهات مختلف، نسبت به تبلیغ نگرانم. این قدر ظرفیت تبلیغ در این کشور انبوه و متراکم و گسترده است که ما اگر چندین برابر آن مقداری که کار میکنیم هم کار کنیم، به نظرم این ظرفیت پر
🔻هم به تبلیغ احتیاج داریم، هم به موعظه احتیاج داریم، هم به تحقیق احتیاج داریم. امروز نگاه رائج در حوزههای علمیه این است که تبلیغ در مرتبهی دوم قرار دارد، مرتبهی اول چیزهای دیگر است مقامات علمی و امثال اینها؛ مرتبهی دوم تبلیغ است و ما از این نگاه باید عبور کنیم؛ تبلیغ مرتبهی اول است. ۱۴۰۲/۴/۲۱
🔻مطالبه مهم رهبر انقلاب از مبلغین: پشت صحنه تبلیغات دشمن را بشناسید / در تبلیغ به مبانی فکری جبهه مقابل حمله کنید
رهبری در دیدار امروز:
🔻تبلیغ صرفاً پاسخگویی به شبهه نیست، موضع دفاعی نیست.
این کار، لازم است. اما فقط این نیست. طرف مقابل مبانی فکری دارد باید به او حمله کرد
در تبلیغ موضع تهاجم لازم است.
🔻این لازمهاش شناخت صحنه است یعنی شما باید بدانید که وقتی با انبوه شبهه در ذهن جوانها مواجه میشوید با کی طرفید، ما با کی طرفیم
🔻حالا فرض کنید که یک شبههای را فلان سرمقاله نویس یا فلان ستون نویس فلان روزنامه یا فلان مثلاً توئیتزن توی فلان شبکهی فلان یک چیزی را مطرح کرده ما با کی طرفیم؟ این کیست؟ آیا این خودش است که این کار را دارد میکند؟
🔻 احتمال قوی هست که اینجور نباشد، احتمال قوی هست که این یک پشت صحنهای داشته باشد.
📩 امروز سطح فکر و آگاهی جوان و نوجوان ما افزایش پیدا کرده اما در تکثر رسانهای، صدای انتقال معارف نسلی و خانوادگی در انزوا قرار گرفته است
✏️ رهبر انقلاب اسلامی ساعتی پیش در دیدار مبلغان و طلاب حوزههای علمیه:
امروز سطح آگاهی عمومی جوان و غیرجوان با گذشته قابل مقایسه نیست. بنده همهی عمرم تقریباً، عمر تبلیغیام شصت سال، بیشتر با جوانها گذشته. آن روز هم فکر بچهها خوب بود، جوانها خوشفکر بودند، اما با امروز قابل مقایسه نبود. سطح فکر بالا رفته.
✏️ علاوه بر اینکه سطح فکر جوان ما، نوجوان ما، مخاطب ما بالا رفته یک آفتی هم وجود دارد و آن اینکه در این آشفته بازار صداهای مختلف فضای مجازی و تکثر رسانهای که وجود دارد این تکثر رسانهای در این صداهای گوناگون، یک صدا در انزوا قرار گرفته و آن صدای انتقال معارف نسلی و خانوادگی است. پدرها، مادرها خیلی چیزها را به بچههایشان یاد میدادند. در این غوغای تکثر رسانهای این صدا ضعیف شده. ۱۴۰۲/۴/۲۱
🚨تبیینِ رهبر انقلاب از صفآرایی دو جبهه نظام اسلامی و لیبرال دمکراسی غرب در صحنهی جنگ تبلیغاتی:
🔻مبارزه امروز ما تمدنی و جهانی است/ امروز خوشبختانه آسیبپذیری غرب از همیشه بیشتر است
رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار مبلغان و طلاب حوزههای علمیه:
🔹امروز تقابل بین دو جبهه است. این دو جبهه را بشناسیم، بعد تشخیص خواهیم داد که آن پدیدهای که در مواجههی با ما قد علم کرده این خودش مستقل است یا وابستهی به آن جبههی مقابل است.
این دو جبهه کدامند؟ یک جبهه، جبههی نظام اسلامی است.
🔹یک جبهه، یک جبههی دروغگویی است که خودش را لیبرال دموکراسی نامگذاری کرده. در حالی که نه لیبرال است نه دموکرات.
اگر شما لیبرال هستید چرا استعمار کردید. استعمار سنتی قدیم و استعمار جدید و استعمار فراجدید، فرانو. شما چطور لیبرالی هستید، چطور آزادیخواهی هستید، چطور آزاداندیشی هستید که یک ملت چند میلیونی مثل هند را مثلاً سالهای متمادی بیش از صد سال استعمار میکنید در تصرف خودتان نگه میدارید. همهی داراییهایش را از آن میکشید بیرون تبدیلش میکنید به یک ملت فقیر.
شما لیبرالید، این لیبرالیسم است؟
یا فرانسویها در الجزایر بیش از صد سال جنایت کردند، آدم کشتند. شاید دهها هزار کشته در طول چند سال.
🔹دموکرات هم نیستند دروغ میگویند. برای خاطر اینکه حکومتهایی را تحمیل میکنند در یک جاهایی. طرفدار دموکراسی نیستند با دموکراسیای که در خدمت آنها نباشد صددرصد مخالفند.
🔹خوی آن کسی که در الجزایر و در هند آن کارها را کرده همان خوی آن روز است.
امروز هم اینها حاضرند یک ملّتی مثل ملّت بیچارهی بیپناه اوکراین را بیندازند جلو برای اینکه جیب کمپانیهای اسلحهسازی آمریکا پر بشود. او بجنگند، او کشته بشود برای اینکه سلاح فروش برود. جیب کمپانیهای سلاح پر بشود.
🔹یک دولتی مثل آمریکا نفت سوریه را راحت جلوی چشم همه دارد میدزد. اینها همانهایند فرقی نکردند. خب این یک جبهه است. در مقابلش هم یک نظامی است که به اتکای به اسلام با الهام از اسلام با استکبار، با استعمار، با دخالت در منافع ملتهای گوناگون مخالف است. حالا این دو در مقابل هم قرار دارند.
🔹مبارزه، مبارزهی تمدنی و جهانی است. بدانیم با کی مواجهیم. البته امروز خوشبختانه آسیبپذیری غرب از همیشه بیشتر است. ۱۴۰۲/۴/۲۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺اگر روحانی ۸ سال خانه ساخته بود امروز مشکل گرانی و افزایش اجاره مسکن کمتر بود
نشر فراموش نشود
🟥 دولت علیل چگونه دولتی است؟!
🔹بنده فکر میکنم اگر دولتی ۸ سال برای تکه نانی به دولت دیگری آویزان شود و در نهایت هم چیزی دستش را نگیرد، این یک دولت علیل است؛ اگر دولتی به هوای یک توافق پوچ و سرِ کاری تمام شئونات مملکت خود را تعطیل کند، به خود کفایی اعتنا ننماید، به توان جوانان و متخصصان داخلی اعتماد نکند، و صرفا دل به نگاه ترحم آمیز غرب ببندد و در نهایت نیز، در حالی که همه امتیازات را داده، یک شاهی کف دستش نگذارند، این یک دولت علیل است!
🔹دولت علیل بی تردید دولتی است که در دو دوره متوالی نه تنها خانه ای برای مردم نمیسازد که حتی زحمات دیگران را نیز مزخرف میداند! دولت علیل بی شک دولتی است که خزانه را پر تحویل میگیرد ولی پس از ۸ سال آن را منفی تحویل میدهد! دولت علیل یقینا دولتی نیست که با اتکا به توان داخل و با گسترش بضاعت فنی دست به ساخت هواپیمای ترابری بومی میزند، دولت علیل قطعا دولتی است که زیر دُم یک یک ایرباس مرجوعی جشن میگیرد!
🔹دولت علیل دولتی است که کشور را تا خرخره در رکود و تورم فرو میبرد نه آن دولتی که تورم را کاهش، و به گواه صندوق بین المللی پول سبب رشد اقتصادی مملکت میشود! دولت علیل آنی است که ۸ سال پشت درب شانگهای میماند و به دلیل غربگرایی مفرط، او را راه نمیدهند!
🔹دولت علیل دولتی است که توسط جیبوتی تحقیر میشد، پیش پای امیر کویت زانو میزد، به طیاره وزیرش بنزین نمیدادند، و آن وزیر در نیویورک بیش از ۸۰۰ متر اجازه تردد نداشت، نه دولتی که اسرائیل را محاصره کرده، تهدیدات را مدیریت کرده، عربستان را پای میز آورده، به شانگهای پیوسته، در آستانه عضویت در بریکس است، هیچ سایت هسته ای را تعطیل نکرده، قوی ترین موشکها را آزمایش نموده، غنی سازی اورانیوم را تا ۶۰ درصد افزایش داده و در عین حال اجازه نداده مواد غنی شده از کشور خارج شود!
🔹دولت علیل دولتی است که در تابستان برق کم می آورد، آب را نمیتوانست مدیریت کند و در بلایای طبیعی کاسه چه کنم به دست میگرفت؛ دولت علیل دولتی بود که ملت را در صف سبد کالا خفت میداد؛ دولت علیل دولتی بود که نتوانست واکسن برای مردم تهیه کند؛ دولت علیل دولتی بود که از پرداخت حقوق کارمندان خود هم عاجز بود؛ دولت علیل دولتی بود که حتی آب خوردن مردم را معطل FATF و برجام کرده بود.
🔹دولت علیل دولتی بود که بجای پاسخگویی و عمل به وظایفش به مردم میگفت خودت بمال! دولتی که به یک خبرنگار خانم بی احترامی میکرد؛ دولت علیل دولتی بود که اعتقاد داشت ایرانی فقط میتواند آبگوشت بزباش درست کند؛ دولت علیل دولتی نیست که ابرقدرتهایی مثل چین و روسیه به او تکیه میکنند؛ دولت علیل دولتی نیست که مشکل چندین ساله آب در بوشهر و کرمان را حل کرده است؛ دولت علیل دولتی که رکورد فروش نفت و بازگشت پولش به کشور را شکسته نیست؛ دولت علیل دولتی است که از تیم مذاکراتی اش چندین جاسوس بیرون می آید!
🔹دولت علیل دولت احیاگر دریاچه ارومیه نیست؛ دولت علیل دولتی بود که محیط زیست کشور را عرصه جاسوسان کرده بود. دولت علیل دولتی بود که رئیس جمهورش جرات آمدن بین مردم را نداشت؛ دولت علیل دولت رئیسی نیست؛ دولت علیل دولت ناتوان اما طلبکار روحانی بود که مردم را به اوج عصبانیت رساند!
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
نسل انتقالی به پایان راه نزدیک میشود:
*نسلِ رو به اتمام و پر ماجرای ما،*
*نسل تربیتشده در قبل از انقلاب *
اگر متوسط سن رزمندگان دفاع مقدس را ۲۳ سال در نظر بگیریم و سال ۶۳ را متوسط هشت سال دفاع مقدس محاسبه کنیم، سن متوسط بازماندگان دفاع مقدس (رزمندگان، جانبازان و آزادگان) در سال۱۴۰۲ باید عددی حدود ۶۰ تا ۶۲ سال باشد، و البته آسیبهای روحی و جسمی وارده به این افراد، آنان را مشابه پیرمردانی ۷۰ تا ۸۰ ساله (بسته به نوع و شدت آسیبهای روحی و جسمی) نشان میدهد.
دیگر خبری از والدین شهدا نیست و تقریبا پدران و مادران شهدا به آخرای خط رسیدهاند و جمعیت بسیاری از آنان به فرزندان شهیدشان پیوستهاند.
آرام آرام جانبازان، ایثارگران و رزمندگان بار و بندیل سفر را میبندند تا به رفقای آسمانی خود بپیوندند، و تقریبا هر روزه در هر کوی و برزنی صدای لا اله الا الله را برای تشییع این خوندادهها و خون دل خوردهها میشنویم.
تا ده سال آینده، اگر خبرنگارانی هوس مصاحبه و گفتگو با یکی از رزمندگان زندهمانده از جنگ و دفاع مقدس را داشته باشند باید شهر به شهر، کوه به کوه و دیار به دیار، روزها و ماهها بگردند، تا شاید بتوانند یک کهنهسرباز پیر و فرتوت را، که نای سخن گفتن ندارد پیدا کنند تا مصاحبهای نمایند.
ما بینظیرترین نسلیم! ما نسل انتقالیم. آخرین بازماندههای نسل سنتی، و اولین اهالی دهکده مجازی نسل مدرن. ما با تمام سختیهایی که داشتهایم نسلی بینظیریم.
نسلی هستیم که هم خانوادهی پرجمعیت را تجربه کردیم و هم خانواده کمجمعیت تک فرزندی را دیدیم .
نسلی هستیم که عمو، عمه، دایی و خاله برایمان بسیار پررنگ بود، و نسلی را دیدیم که کمکم با آن غریبه شدن .
نسلی هستیم که همسایه و هممحلهای بخش مهمی از خاطراتمان بود، و نسلی را دیدیم که در یک آپارتمان چند واحدی، کسی کسی را نمیشناسد.
نسلی که گروههای گفتگویمان، جمع شدنهایمان داخل کوچه بود، و نسلی را دیدیم که با ایسنتاگرام و واتساپ و تلگرام، جمعهای مجازی تشکیل دادند اما سال تا ماه یکدیگر را نمی بینند و بعضاً نمیشناسند.
نسلی که روزها و هفتهها در خانهی پدربزرگ و عمو و دایی و… میماندیم، و نسلی را دیدیم که بعد از دو ساعت مهمانی در خانهی پدربزرگ و عمو و دایی، در گوش پدر و مادر غر میزند که چرا نمیرویم؟
نسلی هستیم که تماشای آلبومهای خانوادگی، یکی از سرگرمیهای مهمانیهای مان بود، و نسلی را دیدیم که هزاران عکس بیحس را در حافظه گوشی و کامپیوتر ذخیره میکند و هرگز هوس نمیکند آنها را بار دیگر ببیند.
نسلی که در پذیرایی خانههایمان فقط پُشتی و بالش بود، اما با کلی مهمان و نسلی را دیدیم که مُبل، بخش زیادی از فضای خانهشان را اِشغال کرده است و کسی نیست روی آنها بنشیند.
ما نسلی بینظیریم!
ما جنگ دیدهایم، آژیر قرمز شنیدهایم، دشمن بیرحم دیدهایم، بمباران و توپ و تانک و موشک دشمن دیدهایم.
ما بیرحمترین موجودات تاریخ را دیدهایم، داعش را تجربه کردهایم و از آن طرف مردِ میدان را داشتهایم. (شهدا و جانبازان را) ......
ما با همهی نسلها فرق داریم. ما بینظیرترین نسلی هستیم که نه قبلاً وجود داشته و نه بعدها به وجود میآید.
در زمان ما سرای سالمندان اسمی ناآشنا بود، اما امروز در هر شهر و محلهای تابلوی این مراکز خودنمایی میکند.
ما نسل انتقالیم. آخرین بازماندههای نسل سُنّتی و اولین اهالی دهکدهی مجازی نسل مُدِرن.
ما با تمام سختیهایی که داشتهایم نسلی بینظیریم ...
: اگر دوباره جنگی شروع شد و ما نبودیم از قول ما *رزمندگانِ دیروز* به *رزمندگانِ فردا* بگوئید:
در حین مبارزه با دشمنِ متجاوز، به *بعد از جنگ* هم بیاندیشید.
مبادا *ارزشها* در خاکریزها جا بماند، و ارزشها، مثل امروز، *عوض* شود و *عوضیها* ارزشمند شوند.
میبینید که چگونه ما را غریبه میپندارند!
آن روزها:
قطارقطار میرفتیم واگنواگن برمیگشتیم.
راستقامت میرفتیم کمرخمیده برمیگشتیم.
دستهدسته میرفتیم. تنها تنها برمیگشتیم. بیهیچ استقبال و جشن و سروری.
فقط آغوش گرم مادری چشم انتظارمان بود، و دیگر هیچ
اما مردانه، ایستادیم...
باور کنید که: ما هم دل داشتیم،
فرزند و عیال و خانمان داشتیم.
اما با دل رفتیم بیدل برگشتیم.
با یار رفتیم با بار بر گشتیم.
با پا رفتیم با عصا بر گشتیم.
با عزم رفتیم با زخم برگشتیم.
با شور رفتیم با شعور برگشتیم.
ما اکنون پریشان هستیم.
اما پشیمان نیستیم.
ما همان کهنهرزمندگانِ پیادهایم که سواری نیاموختهایم.
ما همانهایی هستیم که به وسوسهی قدرت نرفته بودیم.
میدانید تعداد ما در هشت سال جنگ چند نفر بود؟؟؟
۳/۵ درصد از کل جمعیت ایران
اما مردانگی را تنها نگذاشتیم.
ما غارت را آموزش ندیده بودیم. رفتیم و غیرت تجربه کردیم
تقدیم به ؛
👈زنان و دختران کشف حجاب و بی حیاء
🤢🤢🤢🤢
دل می بری از شوهران این و آن هی
از پیچ شمران با ادا و ناز تا رِی
روزی ز شُویت می برد دل را پَلشتی
بنگر که گفتم نکته را ای خواهرم کِی!
اردیبهشت دل می بری از شوهر او
دل می برد از شوهرت یک بیوه در دِی
با پیکر عریان و موهایی که بازند...
میگردی و توهین به دین ما کنی هی
یا توبه کن ، آدم شو ای بانوی عریان
یا بر سرت من میزنم با دستهء طِی!
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
🌹 ۲۱ تیرماه روز حجاب و عفاف گرامی باد