فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روستای پلکانی و زیبای سرآقاسید
روستا حدود ۶ ماه در سال بدلیل برف سنگین امکان تردد و رفت وآمد را نداشته و ساکنین آن در ابتدای پاییز ، برای شش ماه آذوقه ذخیره می کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پل ایستگاه کشور، دورود، لرستان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️🔻ایران آمریکا را برد و به نیمهنهایی جامجهانی رفت
🔹️تيم فوتبال ۷ نفره ایران ۳ بر صفر آمریکا را برد و به نیمهنهایی جامجهانی ۲۰۲۴ اسپانيا صعود كرد. تیم ملی کشورمان برای صعود به فینال باید سهشنبه به مصاف برزيل برود.
🔺️🔻هشدار به شورای عالی سلامت؛ ابتلای ۴۰۰ نفر به تب دنگی در چابهار/ خطر شیوع آن در سایر مناطق کشور وجود دارد
اسحاقی، سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس:
🔹️بر اساس گزارش قرائت شده در نشست امروز، تب دنگی در چابهار به سرعت در حال گسترش است و تاکنون ۴۰۰ نفر به این بیماری مبتلا شده اند و امکان شیوع آن در سایر مناطق کشور وجود دارد.
🔹️کنترل و مقابله با تب دنگی به تنهایی از عهده وزارت بهداشت خارج است و نیاز به همکاری بین بخشی داریم و ضروری است شورای عالی سلامت به عنوان متولی پیشگیری از این بحران اتخاذ تدابیر مناسب را در دستور کار قرار داده و برای کنترل این معضل چاره اندیشی کند.
🔹️از وزرای نیرو، راه و شهرسازی و کشور خواستار ورود جدی به این موضوع شد.
🔹️فاضلاب و آب های راکد و آلوده یکی از عوامل موثر در شیوع تب دنگی در چابهار است و با توجه به اینکه روزانه بیش از 6 پرواز به صورت مستقیم به چابهار داریم چنانچه برای این موضوع چاره اندیشی نشود شاهد شیوع تب دنگی در سایر مناطق کشور خواهیم بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 زن وفا نداره!!!!
سخنران شهید کافی(ره)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ شیعه و نماز اول وقت
سخنران شهید کافی
کدام خطرناک تر است؛
جنایت پیجری، یا دروغ آبی؟!
🔻"آسمان آبی تر می شود". این، تیتری بود که روزنامه اعتماد هفته گذشته با آن، خبری ناگوار را برای مردم بسته بندی و کادو پیچ کرد!
🔹خبر اصلی، "کوتاهی و بی تدبیری دولت در ذخیره سازی سوخت نیروگاه ها برای فصل سرد و قطعی بی موقع برق" بود. اما اعتماد ادعا می کرد که دولت تصمیم گرفته برای رفع آلودگی هوا و آبی شدن آسمان، سوخت مازون نیروگاه ها را قطع کند.
🔻آسمان، آبی شده بود اما برای تیم آقای الیاس حضرتی. او قبلا با تصویر هم سُفرگی با شهرام جزایری شناخته می شد، اما چند ماه قبل به شورای راهبری کابینه راه یافت، برخی شرکای سیاسی را به بدنه دولت وارده کرد و خودش هم پشت میز ریاست "شورای اطلاع رسانی دولت" نشست.
🔹تعریف و تکلیف قانونی "شورای اطلاع رسانی دولت" چیست؟ گزارش درست، یا وارونه نویسی و فریب مردم؟! اما یک هفته پس از آن خیمه شب بازی رسانه ای، واقعیت خبر آشکار شده است.
🔻حالا تیتر رسانه ها (حتی حامیان دولت مثل خبرآنلاین)، ادامه مازوت سوزی در تبریز و قزوین، و ضعیت قرمز آلودگی هوا در تهران، و قطعی برق است.
🔹آلودگی هوا یا قطعی برق، هر کدام در جای خود بسیار مهم هستند. اما از آنها مهم تر، موضوع راستگویی و مواجهه صادقانه با مردم است:
🔻آیا چون دولت، دچار آفت و آسیب بزرگی است، این وضعیت اطلاع رسانی، خلاف گویی و عوام فریبی هم پدید آمده؟ یا اینکه شبکه سیاسی و رسانه ای تحریف واقعیات، ابتدا توانسته دولت تشکیل دهد و طبیعتا پس از موفقیت، اقدام به مهره چینی و غنیمت گرفتن کرده است؟!
🔹برخی منصوبان در تیم اطلاع رسانی دولت، پیش از این به صراحت گفته اند که کارشان پیمانکاری سیاسی و عملیات رسانه ای در ازای گرفتن پول و بالا آوردن افراد (و زدن رقبای آنها) است. برخی دیگر جزو مجرمان امنیتی بوده اند.
🔻ماجرا به شورای اطلاع رسانی محدود نمی شود. هفته گذشته خبری مهم و ناگوار برای ذی نفعان سازمان تامین اجتماعی در میان انبوه خبرها گم شد. انتصاب یکی از عناصر پیاده حزب منحله مشارکت، به عنوان مدیر شرکت سرمایه گذاری سازمان تامین اجتماعی (شستا)!
🔹شستا با ۱۶۶ شرکت بزرگ تحت پوشش به ارزش آنها ۲۰۰ هزار میلیارد تومان، به عنوان غنیمت انتخاباتی، به فردی ناکارآمد سپرده شد که سابقه او، حضور در نمایش استعفا در مجلس و فشار برای تعطیلی انتخابات مجلس هفتم، و امضای نامه تسلیم طلبی در برابر آمریکا بوده است!
🔻چالش هایی مانند ناترازی برق و سوخت و...، ناگهان حادث نمی شوند. محصول قصور و تقصیر مدیرانی است که اشتباهی و از سر سیاسی کاری منصوب می شوند.
🔹آنها به خاطر سررشته نداشتن، سراغ مشاوران نااهل (بعضا نفوذ زده) می روند و به نسخه هایی مانند "پالایشگاه سازی، کثافتکاری است"، "نیروگاه سازی، رفتن زیر بار مافیاست"، "برنامه (انرژی) هسته ای می خواهیم چه کار؟" و... تن می دهند.
🔻خسارات این نوع خرابکاری، بسیار بزرگتر از جنایت پیجری است؛ چون در خدمت نقشه اغواگری دشمن است. بخش مهمی از آلودگی هوا و ناترازی های امروز، با سوء مدیریت دولتی تدارک شد که ادعا می کرد باید حتی برای حل مشکل آلودگی هوا و آب خوردن مردم، برنامه هسته ای را واگذار یا تعطیل کرد!
🔹آدرس "آسمان آبی" ادعایی آنها، به وضعیت عصر حجر و غارنشینی ختم می شود؛ بدون برق و گاز و انرژی. به جایی که باید داشته ها و توانمندی های خود را تسلیم دشمنان بکنید و سپس، برای گرفتن اندکی از همان داشته ها و حقوق به گدایی بیفتید!
🔻به تعبیر نشریه زنجیره ای صدا: "همچون برّهای در مذبح و برده ای در مسلخ. همچون متهمي در اتاق بازجويي و حتي يك برده در مقابل همتاي آمريكايي"!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیبایی ببینید ، ساحل الپی کوشکنار هرمزگان زیبا
ترامپ معتقد بود در این توافق - که درواقع خسارت محض برای جمهوری اسلامی بود - فقط به یک جنبه تهدید ایران که همانا هستهای است، پاسخ داده شده است و بقیه تهدیدات ایران بهویژه منطقهای و موشکی که اساسیتر از هستهای است، نادیده گرفته شده است. اساسا علت اینکه ترامپ بعد از ورود به کاخ سفید در ۲۰۱۶ بلافاصله از برجام خارج نشد و دو سال بعد از برجام خارج شد، به خاطر فرصت برای طراحی یک راهبرد جامع و کلان بود. این بود که استراتژی «فشار کوتاهمدت خردکننده مادون جنگ با هدف ایجاد تهدید موجودیتی ایران» را طراحی، اعلام و اجرا کرد. آنچه دولت اول ترامپ انجام داد فشار کوتاهمدتی بود که جنگی از درون آن بیرون نیاید چرا که جمهوریخواهان جنگطلب همچون دموکراتهای مثلا خواهان مذاکره و صلح، به این جمعبندی رسیده بودند که دیگر با ایران هستهای و موشکی توان ورود به جنگ را ندارند و فقط باید بهگونهای رفتار کنند که مسئولان ایرانی گزینه «تهدید معتبر نظامی» را جدی بگیرند. گزینهای که قرار نیست جنگی در آن رخ دهد بلکه ترس از جنگ، زمینه هر نوع امتیازی را اعم از تعطیلی فعالیتهای موشکی و بیتفاوتی در مناقشات منطقهای در کنار توافق هستهای یکطرفه را برای آنها به ارمغان بیاورد. این بود که میبینیم «محمدجواد ظریف» رئیس دستگاه دیپلماسی دولت روحانی در دانشگاه تهران به صراحت میگوید:«آمریکا با یک «بمب» میتواند سیستم دفاعی ایران را از کار بیندازد!». این همان تهدید معتبر نظامی بود که همواره آمریکاییها نسبت به ایران دنبال میکردند و در برخی مقاطع، تا حدودی هم موفق شده بودند. هر چند سیاست دفاعی کشور همواره بر مدار خودکفایی و تقویت بنیه دفاعی کشور دنبال میشده و از جای دیگری مدیریت میشود و متفاوت از سیاست «ترسیدن» و «ترساندن» برخی دولتها از تهدید آمریکا بوده است.
🔻۵- آنچه در راهبرد کلان ترامپ و همه دولتهای گذشته آمریکا از اهمیت بالایی برخوردار است «تهدید موجودیتی» جمهوری اسلامی ایران است. چیزی که در طول این ۴۵ سال همواره با شکست مواجه بوده است. از نگاه نگارنده، همه مقامات آمریکایی چه جمهوریخواه باشند یا دموکرات، «ترامپ» باشد یا «بایدن»، معتقدند برای توقف برنامههای راهبردی ایران مانند هستهای، موشکی، منطقهای و...، باید رهبری نظام و سیستم حکومتی جمهوری اسلامی ایران را به این جمعبندی برسانیم که این برنامههای راهبردی به جای اینکه موجودیت نظام را تقویت کند، موجودیت آن را تضعیف کند. آمریکایی معتقدند؛ اعتقاد رهبری نظام به مردم واقعی است و از نظر رهبری تنها تهدید موجودیتی معتبر، تهدیدی است که از جانب خود مردم ایجاد شود و بقیه تهدیدات از نگاه آنها نامعتبر است. بنابراین، دولتهای آمریکا معتقدند اگر بتوانیم مردم را علیه حاکمیت بسیج کنیم، قادر خواهیم بود از حاکمیت امتیاز بگیریم. حوادثی همچون فتنه ۸۸، ۹۶، ۹۸ و ۱۴۰۱ را در همین راستا باید ارزیابی کرد.
🔸با این نگاه، آمدن دوباره ترامپ در کاخ سفید و اظهارات غیرمسئولانه برخی اصلاحطلبان همچون؛ مرعشی، کلانتری، زیدآبادی و...تیترهای روزانه رسانههای آنها در مذاکره با دولت جدید آمریکا و تصویر متفاوت از ترامپ ۲۰۲۴ با ترامپ ۲۰۱۶ را باید در راستای القای دوقطبی و شکاف در درون حاکمیت و ایجاد فضای روانی در کشور آنهم در شرایطی که دشمن تجریه موفق دو عملیات بزرگ وعده صادق ۱ و ۲ را دیده و طعم تلخ آن را چشیده، دانست.
🔰 ترامپ ۲۰۲۴ همان ترامپ ۲۰۱۶ است!
👤 #حسن_رشوند
🔸با پیروزی ترامپ در انتخابات آمریکا و بازگشت او به قدرت، این روزها بخش زیادی از فضای رسانهای حقیقی و مجازی اصلاحطلبان پر شده از اخبار و تحلیلهای متفاوت که غالبا فاقد شناخت از شخصیت ترامپ و رفتار گذشته او و رخدادهای این چند سال، بهویژه یک سال اخیر در منطقه است. برخی از این اخبارها و تحلیلها را مرور میکنیم:
🔻۱- روز چهارشنبه روزنامه «سازندگی» تیتر یک خود را به دیدار رئیسجمهور با وزرای خارجه دولتهای گذشته با نگاه به مشورت درباره مسیر پیشروی سیاست خارجی کشور اختصاص داد و بهطور هدفمند، این جمله از سخنان رئیسجمهور « با دشمنان مدارا» را در این دیدار انتخاب کرده بود. سؤال اینجاست خاستگاه این سخن در کجاست؟ با کدام دشمن و در چه شرایطی باید مدارا کرد؟ کیست که نداند مدارا با دشمن، آن دشمنی است که مغلوب شده است نه دشمنی که هر روز برای شما عربده میکشد. با دشمن عنود و قلدر، مدارا جایز نیست بلکه برخورد همراه با تدبیر و قاطعیت لازم است. فرض کنید امروز که مردم مظلوم غزه در آماج نسلکشی و مردم لبنان با حملات وحشیانه دشمن صهیونیستی مواجه هستند اگر خواسته شود با چنین دشمنی مدارا شود و حماس، حزبالله، مجاهدین یمن و عراق با نسخه «مدارا» وارد میشدند، باید در این یک سال شاهد اشغال چند کشور منطقه و سیاست از« بحر تا نهر» صهیونیستها بودیم. جسارتا اگر رئیسجمهور محترم با مشورت گرفتن از وزرای گذشته دستگاه دیپلماسی به این نسخه از مدارا با دشمن میخواهند برسند، یقینا به خطا رفتهاند و اگر روزنامه سازندگی با این هدف، جریان سیاسی کشور را به این نسخه از مدارا با دشمن رهنمون میکند که باید گفت این همان نعل وارونهای است که در طول این ۴۵ سال از عمر انقلاب، این جماعت برای وادادگی در برابر دشمن انجام میدهند که هر چند آسیبهایی را به کشور وارد کرده است ولی هیچگاه خواب آنها تعبیر نشده است.
🔻۲- در طول این یک هفته که از پیروزی ترامپ در انتخابات میگذرد برخی زیرخاکیهای سیاسی و غیرسیاسی اصلاحطلب درباره ضرورت مذاکره با آمریکا و تعیین خطوط سیاسی کشور با دولت آینده ترامپ سخن گفتهاند. «حسین مرعشی» دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی به رئیسجمهور پیشنهاد میدهد: «زمان ترک مخاصمه با آمریکا فرا رسیده است. رئیسجمهور میتواند با پیادهسازی گفتمان وفاق و همراهی حاکمیت با آمریکا در موضوع آتشبس و اولین قدمها را برای ترک مخاصمه بین دو کشور بردارد». این افاضات تا جایی بود که برخی همچون «عیسی کلانتری» معاون محیط زیست دولت روحانی، ۸ سال جنگ با رژیم بعثی صدام که در اصل به دلیل ورود مستقیم و غیرمستقیم آمریکا، اروپا و برخی دولتهای مرتجع عربی که جنگ با بیش از ۴۰ کشور منطقهای و فرامنطقهای بود را اقدام خبیثانه ترامپ در ترور سردار شهید سلیمانی را یکی دانسته و میگوید: «صدام بسیاری از فرزندان و سرداران ما را به شهادت رساند ولی با او مذاکره کردیم، پس با آمریکا هم میشود مذاکره کرد.» آیا اصلاحطلبان فاقد درک این موضوع هستند که جنگ تحمیلی 8 ساله، متفاوت از ترور هدفمند یک مقام بلندپایه نظامی آنهم مقامی که با دعوت مقامات رسمی کشوری انجام شده، بوده است؟
🔻۳- کسانی که امروز نسخه مذاکره با ترامپ را به عنوان نسخه نجاتبخش آینده کشور میدهند بدانند ترامپ ۲۰۲۴ همان ترامپ ۲۰۱۹ است که در ۸ آوریل ۲۰۱۹ (اردیبهشت ۱۳۹۸) از برجام خارج شد. سال ۲۰۱۶ که «ترامپ» جمهوریخواه، قدرت را از «اوبامای» دموکرات تحویل گرفت و وارد کاخ سفید شد، تلاش داشت بر مدار همان سیاستی حرکت کند که اومابا و اسلاف گذشته او در رابطه با ایران دنبال میکردند. اما یک اتفاق در حال رخ دادن بود که هم سیاسیون دولت روحانی نمیتوانستند آن را درک کنند و هم دموکراتهای مثلا صلحطلب نمیدانستند که فقط آنها نیستند که برای ایران راهبرد کلان تحریمی طراحی و اجرا میکنند و ترامپی هم هست که از سیاست جنگطلبانه آشکار، فاصله گرفته و با راهبرد جدید، به دنبال ایجاد سد در مقابل «قدرت فزاینده جمهوری اسلامی» است.
🔻۴- یکی از اصلیترین دغدغههای مقامات آمریکایی بعد از روی کار آمدن ترامپ در ۲۰۱۶ این بود که او در برابر قدرت فزاینده جمهوری اسلامی ایران چگونه رفتار میکند. دولت ترامپ در آن سال با ورود به کاخ سفید در همان گام اول، سیاست خود را آشکار نکرد و از سیاست ابهام پیروی کرد. او معتقد بود تا یک استراتژی جامع و کلان در رابطه با ایران تدوین نشده، نباید در مورد ایران تصمیمی گرفته شود. انتقاد ترامپ به دولت اوباما این بود که دولت اوباما بدون اینکه یک استراتژی جامع درباره ایران داشته باشد، با ایران توافق هستهای امضاء کرده است.
🔻
🔰 روند انتصاب افراد ناشایست در سازمان سینمایی ادامه دارد
🔸رئیس سازمان سینمایی دولت چهاردهم، معاونان جدید خود را در بخشهای ارزشیابی و نظارت، توسعه مدیریت و منابع و مؤسسه سینماشهر منصوب کرد که دو نفر از ایشان کارنامه چندان روشنی در زمینه مدیریت فرهنگی ندارند!
🔸بر اساس احکام صادره از سوی رائد فریدزاده- رئیس سازمان سینمایی- روحالله حسینی به عنوان معاون جدید ارزشیابی و نظارت، مهدی شفیعی معاون توسعه مدیریت و منابع و حبیب ایلبیگی مدیرعامل مؤسسه سینماشهر معرفی شدند. علاوهبر این اصغر فارسی نیز به عنوان مشاور راهبردی رئیس سازمان سینمایی معرفی شد.
🔻مهدی شفیعی، مدیریت اداره ارشاد اهواز در دولت به اصطلاح اصلاحات را در کارنامه دارد. برگزاری جشنواره ضداخلاقی تئاتر ایران زمین در سال ۸۳ یکی از ثمرات مدیریت شفیعی در اداره ارشاد اهواز محسوب میشود که به دلیل حاشیههای نامناسب آن جشنواره، مجبور به استعفا شد.
🔰 برخلاف پروژه ترامپهراسی رویترز
ایران تحریم صادرات میعانات گازی را خنثی کرده است
🔸برخلاف پروژه ترامپ هراسی رویترز ایران دیگر نیازی به صادرات میعانات گازی ندارد چرا که مصرف این ماده در پتروشیمیها و پالایشگاههای ایران افزایش یافته است.
🔸رسانه انگلیسی رویترز مدعی شد: «اگر دونالد ترامپ تحریمها علیه تهران را تشدید کند صادرات میعانات گازی ایران به چین و امارات احتمالا کاهش خواهد یافت اما عرضه به ونزوئلا ادامه دارد. بنابر ادعای مؤسسه FGE، ایران در حال حاضر ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار بشکه در روز میعانات گازی صادر میکند که عمدتاً به چین، ونزوئلا و امارات متحده عربی میرود».
🔸گفتنی است، هر چند نباید بازگشت ترامپ را کوچکانگاری کرد اما بزرگنمایی آن نیز کار درستی نیست که ظاهراً تبدیل به پروژهای برای فشار به ایران و امتیازدهی به ترامپ شده. طبق اعلام وزارت نفت در مرداد امسال، تحریم میعانات گازی ایران خنثی شده و اکنون حتی تقاضای داخلی مازاد بر عرضه نیز وجود دارد. در نتیجه، با توجه به افزایش ظرفیت تولید در پتروشیمیها، پالایشگاهها و تکمیل ۳۷ پروژه پالایشگاههای کوچکمقیاس، ایران دیگر به صادرات میعانات گازی نیازی ندارد.
🔸ترامپ هراسی در حالی به دستور کار برخی رسانههای غربی و داخلی تبدیل شده که «وحید عبدالمجید»؛ نویسنده برجسته مصری در یادداشتی در روزنامه رسمی امارات تأکید کرد: «با توجه به جایگاه و ظرفیت گروه متشکل از قدرتهای نوظهور اقتصادی بریکس، دولت ترامپ وادار به همکاری با آن خواهد شد.»
گفتوگوی کیهان با زینب طهرانیمقدم
🔰 شهید حاج حسن طهرانی مقدم پدر موشکی ایران و کمانگیر آسمانی
🔸بنده زینب طهرانی مقدم، ۳۸ ساله نخستین فرزند شهید طهرانی مقدم هستم. از کودکیام همیشه نبودنهای پدرم در ذهنم است. یادم میآید که کلاس اول بودم که نامهای برای ایشان نوشتم. در آن نوشته بودم تو هیچوقت نیستی! نیستی! بعد از جنگ هم ایشان تازه بومیسازی موشک را شروع کردند. یعنی ما آن زمان دیگر موشک گرفته بودیم و موشک داشتیم و خیلیها بعد از جنگ معتقد بودند که دیگر جنگ تمام شده و حالا وقت کارهای دیگری است. ما باید از این تجهیزات فاصله بگیریم و کارهای دیگر انجام دهیم. اما آن چیزی که مهم بود، این بود که پدرم همیشه میگفت:
🔻ما هنوز هم به آن نقطۀ اصلی نرسیدیم. چرا؟ چون هنوز به خودکفایی در صنعت موشکی نرسیدهایم. از این صنعت زمانی خیالمان راحت میشود که به خودکفایی برسیم. هر زمان بومی شد، آن وقت ما عزت داریم، اما اگر بومی نشد هزاران موشک هم داشته باشیم، چون اجازه و دستورالعمل آن را نداریم، اختیاری از خود هم نداریم. میتوانند به ما اجازه استفاده را بدهند و یا ندهند. ما هنوز به آن عزت نرسیدیم.» برای همین ایشان سالیان سال، بعد از جنگ به کشورهای مختلفی میرفتند، رایزنی میکردند، علوم فناوری، هوافضا را آموزش میدیدند و آموزش میدادند تا اینکه حدوداً یکدهه بعد از جنگ توانستند موشکهایی بسازند که علاوهبر اینکه بومی شدهاند، بتواند آن اهدافی که از موشک مدنظر است را تأمین کند.
🔸من در حال حاضرکه فکر میکنم؛ میبینم که زندگی ما پر از فراز و نشیب بود، در واقع نبودنهای پدرم و بعد هم در اواخر دهه هفتاد و هشتاد که وضع موشکی ما در واقع به یک ثباتی رسیده بود، اما باز هم بهخاطر ناامنی زیادی که پدر من برای منافقین ایجاد کرده بود، بعد از شهادت امیر، صیاد شیرازی، پدرم به تهدید زیادی از طریق این منافقین دچار بود، اما باز هم زندگی راحتی نداشتیم. یعنی شبانه از این خانه به آن خانه میرفتیم.
🔸پدرم جزء لیست ترور منافقین بودند و شهید صیاد بعد از عملیات مرصاد و بعد از آن خیلی مؤثر واقع شدند و باعث شدند که هم منافقین از بین بروند و هم اینکه باعث شدند امنیت منافقین در منطقه خیلی به خطر بیفتد.
🔸در مورد شخصیت معمولاً به زهد و عرفان ایشان خیلی توجه نمیشود. چون با صفت پدر موشکی ایران ایشان را میشناسند و برد نظامیاش قوی است. واقعاً وقتی که حضرت آقا میفرمایند: «پارسای بیادعا» چنین مدالی به ایشان دادند یعنی یک زهد حقیقی و واقعی که یک شیعه باید داشته باشد در وجود ایشان بودهاست.
🔸خیلی خوشمشرب بود. وقتی که در خانه بود، ما همیشه فوتبالمان به پا بود. خودم جزء فوتبالیستهای حرفهای بودم که همیشه با برادرم بازی میکردیم. بعدها که ما دیگر بزرگتر شده بودیم، با خواهر کوچکم همیشه قایمباشک بازی داشتیم، پدر همیشه وقتی به خانه میآمدند، پنهان میشدند که بچهها دنبالشان بگردند. خیلی اهل شوخی بود در جمعی که بود همیشه شوخطبعی داشتند.
ضربالاجل ۶ ماهه به مهلت ۵ ساله تبدیل شد!
🔰 عقبنشینی وزارت اقتصاد و بانک مرکزی از برخورد قاطع با بانکهای ناتراز
🔸در حالی که در دولت قبل و با پیگیری شخص شهید رئیسی، وزارت اقتصاد و بانک مرکزی درباره برخورد با بانکهای ناتراز جدی بودند، دولت جدید ظاهرا سیاست مماشات با این بانکها را در پیش گرفته است.
🔸محمدرضا فرزین اردیبهشت ۱۴۰۲ گفته بود: بانکهای ناتراز شش ماه فرصت دارند تا معضل ناترازی را که تاثیر نامطلوبی در شاخصهای کلان اقتصادی دارد برطرف کنند، در غیر این صورت به ناچار باید به سمت تعیین تکلیف و انحلال آن بانک پیش برویم.
🔸وزارت اقتصاد هم در این زمینه همراه بود، به طوری که مثلا در مورد بانک بسیار مشکلدار آینده، با پیگیری و شکایتهای صورت گرفته، در مردادماه ۱۴۰۲ حق رای ناشی از ۶۰ درصد سهام مازاد این بانك به وزارت اقتصاد تفویض شد.
🔸 اما اخیرا شنیده شد که وزارت اقتصاد در سکوت خبری، شکایت خود از بانک آینده را پس گرفته است. حمایتهای عبدالناصر همتی از تسهیلات کارکنان بانکها نیز نشان داد نمیتوان به برخورد او با مشکلات اساسی بانکها امیدوار بود.
🔸از طرفی رئیس کل بانک مرکزی علیرغم اینکه تاکنون اقدامات خوبی برای اصلاح نظام بانکی انجام داده، دیروز از ضربالاجل ۶ ماهه خود برای انحلال بانکهای ناتراز عقبنشینی کرد و بازه پنج سالهای برای آن در نظر گرفت!
🔸درباره ادعای تبدیل بنگاهداری بانکها به بنگاهسازی هم خوب است وزیر اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی برنامه عملیاتی خود را برای حل مورد ایران مال بیان کنند تا نوبت به سایر موارد برسد.
🔰 ترامپ قابل پیشبینی نیست ولی ما بدون خط قرمز مذاکره کنیم(!)
🔸پزشـکیان برای مذاکره با آمریکا چانهزنی و تـلاش کند برای مذاکـرات، اختیاراتی بگیرد/ در مذاکره با آمریکا باید از برخی مسائل به سود منافع ملی عبور کرد/ هاشـمی تلاش کرد مسـئله آمریکا را در زمـان حیات امام بـرای همیشـه حل کند.
🔸روزنامه آرمان از قول غلامعلی رجایی فعال اصلاحطلب، مینویسد: موضوع رابطه با آمریکا در سطحی فراتر از دولت تصمیمگیری میشود و دولتها تنها اجراکننده هستند. در ماجرای برجام نیز آقای ظریف به صراحت گفتند که ما تنها مجری بودیم و تصمیمات در جای دیگری گرفته میشد. به همین دلیل در شرایط کنونی تصمیم درباره نحوه مواجهه ایران و آمریکا را باید در چارچوب تصمیماتی در نظر گرفت که در سطح بالاتر از دولت گرفته میشود.
🔸وی میافزاید: به نظر برخی تحلیلگران سرانجام باید زمانی مشکلات بین دو کشور حلوفصل شود. نگاهی که آیتا... هاشمی به آینده داشت، بر همین دیدگاه استوار بود که بالاخره باید زمانی مشکلات را رفع کرد. ایشان به حضرت امام گفتند تا زمانی که شما هستید مشکل با آمریکا را حل کنید. نکته قابل تأملی که در این زمینه وجود دارد این است که مشکلاتی که ما از نظر تاریخی با روسیه داشتهایم به مراتب بیش از مشکلاتی بوده که با آمریکا داریم. اگر نگاه ما به این مقولات مبتنی بر منافع ملی باشد، منافع ملی تعیینکننده ارتباط یا عدم ارتباط با دیگر کشورها خواهد بود و از این نظر نمیتوان موضوعاتی را که در محدوده دیپلماسی قرار میگیرد، خط قرمز همیشگی در نظر گرفت.
🔸رجایی در پاسخ این سؤال که با توجه به این شرایط آیا فکر میکنید اجازه مذاکره با آمریکا به پزشکیان داده خواهد شد؟، گفت: من در حال حاضر چنین شرایطی را نمیبینم اما معتقدم آقای پزشکیان به عنوان کسی که رئیسجمهور کشور است، میتواند از تمام ابزارها و امکانات خود برای شکلدادن به همگرایی در این موضوع خاص استفاده کند.
🔸درباره این اظهارات مغلوط گفتنی است:
۱) دولت آقای روحانی و تیم آقای ظریف هرچند مجوز مذاکره را از رهبری دریافت کردند، اما جگونگی این مذاکره بر عهده آنها بود و در این بخش بود که با وجود تذکرات مکرر رهبر انقلاب و صاحبنظران، برخی رفتارهای ضد کارشناسی اتفاق افتاد و خروجی آن هم کلاهبرداری برجامی آمریکا بود.
۲) تفاوت امروز با آن روز این است که آمریکا نه مرتکب کلاهبرداری در برجام شده و امتیازات نقد را در ازای وعدههای نسیه گرفته و تعهداتش را زیر پا گذاشته بود، نه از توافق خارج شده و حقوق ایران را پایمال کرده بود و بر این امر تجاهر میکرد، و نه مرتکب جنایت ترور شهید سلیمانی شده بود...
۳) عجیب است که مصاحبهشونده، عنوان چانهزنی را نه در مقابل آمریکا بلکه در قبال نظام مطرح میکند! چانهزنی درباره چه؟ ندید انگاشتن خون پاک شهید سلیمانی که ستون امنیت و اقتدار کشور بود؟ یا درباره ندید انگاشتن پایمالشدگی برجام با همه خسارتهایش؟ یا تحقیرهایی که با گذاشتن ۱۳ شرط و گفتن نه مرسی به ظریف روا داشت؟
۵) جدا و مقابل هم انگاشتن رژیم صهیونیستی و ترامپ هم از آن حرفهای پوچ است. گوینده حتی اگر سواد سیاسی نداشت و خبرهای عادی را مرور میکرد، هماهنگی مطلق نتانیاهو و ترامپ را میدید و اینکه تمام انتصابات ترامپ، صهیونیستهای بهشدت ضدایرانی بودهاند.
#
🔰 پرونده فسادهای اخلاقی وزرای پیشنهادی ترامپ همه حتی جمهوریخواهان را شوکه کرد
🔸پرونده قطور فسادهای اخلاقی گزینههای معرفیشده ترامپ برای دولت جدیدش در آمریکا همه و از جمله خود جمهوریخواهان و اطرافیان ترامپ را نیز شوکه کرده است.
🔸اما پروندههای فساد اخلاقی گزینههای معرفیشده از سوی ترامپ- در کنار افراطی بودن و ضدایرانی بودنشان- به شدت به موضوع بحث رسانههای آمریکا تبدیل شده است.
🔸گزارشها حاکی است اطرافیان ترامپ نیز از حجم فسادهای موجود در این پروندهها و گستردگی این اتهامات شوکه شدهاند. پلیس آمریکا روز جمعه اعلام کرد که گزینه ترامپ برای تصدی وزارت دفاع آمریکا به دلیل داشتن پرونده «تجاوز جنسی» در کالیفرنیا در سال ۲۰۱۷ مورد بازجویی قرار گرفته اما این کهنهسرباز آمریکایی که در جنگهای افغانستان و عراق حضور داشته، هرگز دستگیر نشده و چنین اتهامی را هم گردن نگرفته است.
🔸«سیانان» هم به نقل از دو منبع آگاه گزارش داد تیم انتقالی ترامپ زمانی که هفته گذشته در میانه اعلام گزینههای خود برای کابینه دولت آتی بود، از ادعاهای تجاوز جنسی در ارتباط با گزینه خود برای ریاست پنتاگون «پیت هگست» مطلع و شگفتزده شد. طبق این گزارش، ترامپ تنها چند روز بعد از در نظر گرفتن این مجری فاکسنیوز برای این سمت، او را بهعنوان گزینه خود معرفی کرد و در عرض ۴۸ساعت بعد مسئولان تیم انتقالیاش شکایتی درباره اتهامات آزار جنسی از سوی هگست را دریافت کردند. طبق تصاویری که در فیسبوک منتشر شده، هگست سخنران کنفرانسی بود که فدراسیون زنان جمهوریخواه کالیفرنیا در یک هتل برگزار کرده بودند و گفته میشود اقدام غیراخلاقی او در همین بازه زمانی رخ داده است
.
حامی پزشکیان یا چاکران ترامپ؟!
🔻وزیر امور خارجه و سخنگوی این وزارت، خبر ملاقات نماینده ایران در سازمان ملل با ایلان ماسک نماینده ترامپ را قاطعانه تکذیب کردند.
🔹اما نشریات مدعی حمایت از دولت، در حالی که شایعه ملاقات را به نقل از نیویورک تایمز برجسته کرده بودند، حاضر نشدند کمترین بازتابی به تکذیب دو قبضه وزارت خارجه بدهند.
🔻اینکه آنها شیدای مذاکره به هر قیمت هستند، درست! اما امانتداری رسانه ای چه می شود؟ آنها چگونه مذاکره ای را می پسندند و می خواهند چه بلایی بر سر دولت پزشکیان بیاورند؟
🔹پاسخ را قبلا یک نشریه بی وطن و غربگرا که سردبیرش هم اکنون، سردبیر روزنامه هم میهن است، داده است. نشریه صدا پس از ملاقات تحقیر آمیز ترامپ با رئیس جمهور صربستان نوشته بود:
🔻"از نگاه منتقدان، عکسی که ترامپ از مذاکره کننده می پسندد، این است: همچون برّهای در مذبح و برده ای در مسلخ. آيا اقداماتي از این جنس را بايد مايه شرمساري دانست؟ فرض كنيم سياستمدار صرب همچون متهمي در اتاق بازجويي و حتي يك برده در مقابل همتاي آمريكايي خود نشسته؛ اگر منافع صربستان چنين اقتضايي كند، بايد این اقدام را تمسخر كرد يا عقلانيتي سياسي خواند؟"!
🔹برخی از این دوست نمایان، دشمنان آقای پزشکیان و دشمنان عزت و کرامت ملت ایران هستند. پایوران رسانه ای دشمن، اگر بتوانند، فریبکاری را تا جایی پیش می برند که تحقیر شدگی مقام صربستانی، برای مقامات دولت ایران تکرار شود. اما قطعا این آرزو را به گور خواهند برد.
🔻گویا «اکبر گنجی» (از نویسندگان سابق نشریات اصلاحطلب)، اسفند ۱۳۹۸ شرح حال همین جماعت را گفت که نوشت:
🔹«ما فقط کارمندان پروپاگاندای دولتهای راست افراطی و بخش پروپاگاندای دولت ترامپ، جانسون، نتانیاهو و سعودی هستیم. وظیفه ما وحشت افکنی است... گمان باطل نکنید که ما مخالف سیاسی و... هستیم. ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم. کاری را که شدیدترین تحریم های تاریخ نتوانست با ایران انجام دهد، ما موظفیم انجام دهیم».
🔰 گزارش صدای آمریکا از سختترین زمستان پیش روی اوکراین
🔸تلویزیون آمریکا در گزارشی به نقل از مقامات سازمان ملل نوشته است، به دلیل نابودی بخش بسیار زیادی از زیرساختهای انرژی اوکراین، این کشور در آستانه «سختترین زمستان» خود است.
🔸«صدای آمریکا» در گزارشی در همین زمینه نوشته است: اوکراین در آستانه ورود به سومین و سختترین زمستان خود از زمان آغاز جنگ، قرار دارد.
🔸به گفته یکی از مقامات ارشد سازمان ملل، «حملات سیستماتیک» روسیه بخش اعظم زیرساختهای انرژی این کشور را تخریب یا نابود کرده است. ماتیاس اشماله، هماهنگکننده مقیم و امور بشردوستانه سازمان ملل در اوکراین، روز جمعه در ژنو به خبرنگاران گفت: «به من اطلاع داده شده که تاکنون ۶۵درصد از ظرفیت تولید انرژی داخلی اوکراین نابود شده است.»
🔸رویترز هم به نقل از وی نوشته است: «ضعف زیرساختهای انرژی اوکراین به دلیل جنگ مشکلات بیشتری در زمستان امسال نصیب مردم این کشور خواهد کرد و احتمالاً موج پناهندگی افزایش مییابد.» نشریه پولیتیکو هم در مطلبی به نقل از مقامات اوکراین و آمریکا گزارش داده است که زمستان امسال برای بیشتر مردم اوکراین سخت خواهد بود و بیشتر آنها در خاموشی به سر خواهند برد. آن طور که ایرنا به نقل از رویترز نوشته است، مقامات اوکراین میگویند حملات هوائی روسیه باعث شده است که اوکراین بیشتر به زیرساختهای هستهای متکی باشد ولی در حال حاضر، کارشناسان جیرهبندی انرژی را پیشبینی میکنند که مردم را در بیشتر ساعات روز بدون برق میگذارد