eitaa logo
این عماریون
384 دنبال‌کننده
230.7هزار عکس
62.3هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ خواص جویدن کندر ✍️ جویدن کندر خواص بسیاری دارد از جمله: 🔻 دفع بلغم ▫️ تقویت حافظه ▫️ استحکام دندانها ▫️ فرو نشاندن صفرا ▫️ خوشبو شدن دهان ▫️ جلا و نورانیت چشم 🔺 طولانی شدن عمل همبستری 👌 دود کردن آن نیز برای جلوگیری از خون ریزی بینی مفید است.
📌 علت زردی نوزادان و تدابیر مربوطه 🔰 علت زردی: ۱. تزریق واکسن هپاتیت در روز اول تولد ۲. نارس بودن کبد ۳. مصرف بی رویه از غذاهای گرم توسط مادر خصوصا در ماه آخر ۴. شیر دادن نوزادن باشیر مادردر سه روز اول 🔰در طب اسلامی ایرانی مادر سه روز اول تولد نوزاد نباید به او شیر دهد وبجای شیر در نوزادن دختر از مخلوط کوبیده بارهنگ و روغن زرد و در نوزادان پسر از مخلوط خاکشیر کوبیده با روغن زرد به سقف دهان نوزاد می زنند تا کم کم میک زده و بخورد. ✔️ نکته : این کار باعث می شود هم مادر استراحت بیشتری در سه روز اول زایمان داشته باشد و هم نوزاد سیر شده و هم همه مواد زائدی که در شکم دارد بزودی تخلیه شود. 🔰 علت منع شیر مادر در سه روز اول : وجود مواد زائد در بدن مادر بدلیل زایمان و ترشح این مواد به صورت شیر از سینه های اوست.
🔴 مضرات ♻️ (صلی الله علیه و آله) فرمودند: شفاء، دوا و گوشت آن مرض است به شدت بوده و خون را می ‌کند و برای مضر است و استفاده از آن سبب ، ، ، ، ، بزرگ شدن و ورود زرد آب به و بیماری‌های سوداوی می‌شود.
✅طب سنتی معتقد است یکی از بهترین دهانشویه‌ها، دهانشویه گلاب سرکه است زیرا : ⏹ضد عفونی کردن دهان دربرابر ویروس ▫️خوشبو کردن دهان ▫️پیشگیری و درمان آفت ▫️درمان انواع زخم‌ها، جوش‌های‌دهان ▫️درمان انواع عفونت‌های ‌دهان و دندان 🌸گلاب 5 قسمت و سرکه 1‌ قسمت🥃
🔴 رنگ موی طبیعی ♻ آثار درمانی آن: ۱. کاهش ۲. تقویت پیاز موها ۳. رفع سر و موها ۴. رفع و مانند اینها ضمن اینکه زیبایی می‌آفریند که برای بسیاری دلخواه است. 👇 🌀مواد لازم: ۱. زرده رسمی: ۱ عدد ۲. روغن : ۱ قاشق غذاخوری ۳. روغن : ۱ قاشق غذاخوری ۴. : ۱ قاشق غذاخوری ۵. : نصف قاشق غذاخوری ۶. پودر : ۱ قاشق مرباخوری ابتدا حنا را در آب خوب بخیسانید تا مانند ماست نرم‌شود. سپس وسمه را کم‌کم بیفزایید و هم‌بزنید و وقتی یکدست شد، بقیه مواد را به آن اضافه کنید. ترکیب حاصل را به همه موها تا کف سر بمالید و سر را با کلاه رنگ بپوشانید و بگذارید دست‌کم ۴ ساعت روی سر بماند، سپس با آب ولرم بشویید.
7 دمنوش تقویت ایمنی بدن🍵 🔸در ایام همه گیری کرونا برای پیشگیری از ابتلاء به این بیماری باید مصرف مایعات بیشتر شود برای مثال انواع سوپ‌ها همچون سوپ جو نمونه مناسبی برای مصرف است. 🔸دمنوش آویشن و شیرین بیان به همراه عناب، دمنوش بابونه، دمنوش نعنا، دمنوش مرزنجوش، دمنوش مریم گلی، سیاهدانه و زوفا، هفت دمنوش مؤثر برای تقویت سیستم ایمنی بدن هستند.
💢 عاقبت اعتماد به آمریکا 🔹مهندس بازرگان گفت باید به آمریکا وابسته شویم، رسوا شد! 🔹هاشمی رفسنجانی حداقل سه بار برای مذاکره با آمریکا تلاش کرد و تحقیر شد و حتی حکم بازداشتش را صادر کردند، به اقتصاد و فرهنگ کشور ضربه زد! 🔹خاتمی نیز به آمریکا تمایل نشان داد، رئیس جمهور آمریکا، دولت خاتمی را محور شرارت نامید! 🔹احمدی‌نژاد دو سال آخر برای مذاکره با آمریکا کشور را رها کرد و نتیجه‌اش شد مشکلات اقتصادی و افزایش قیمت و هشت سال دولت پرخسارت روحانی! 🔹حسن روحانی بعد از هشت سال اعتماد به آمریکا، جز خفت و رسوایی چیزی نصیبش نشد و اقتصاد و اعتماد مردم به نظام را نابود کرد و هنوز امیدش به آمریکاست. 🔹اگر این مدیران به‌جای گرایش و اعتماد به آمریکا به کلام امام و رهبر معظم گوش می‌کردند هم خودشان بی آبرو نمی‌شدند و هم کشور به پیشرفت‌های زیادتری می‌رسید. 🌹امام خمینی: تمام گرفتاری‌های ما از آمریکاست.
⭕️ ارائه تضمین کتبی، هندسه تحریم ها را می شکند. 🔻 طی روزهای اخیر، بحث بر سر یکی از مهم ترین موضوعات اختلافی میان ایران و آمریکا (در پروسه احیای برجام) به نقطه اوج خود رسیده است! این موضوع، همان بازگشت تضمین محور به توافق هسته ای از سوی آمریکاست. موضوعی که دولت بایدن تاکنون در شش دور مذاکرات وین زیر بار آن نرفته و کماکان اصرار دارد که ضمانتی کتبی و مدون جهت جلوگیری از خروج دولت فعلی یا بعدی در کاخ سفید از برجام ارائه نخواهد کرد. 🔻 روزنامه نیویورک تایمز در این خصوص به نقل از یکی از دیپلماتهای آمریکایی می نویسد: «ایرانی ها توافقی دائمی می خواهند که یک خواسته منطقی است اما هیچ دموکراسی واقعی! نمی‌تواند چیزی را که ایران می‌خواهد بدهد. برجام می‌تواند یک توافقنامه اجرایی باشد و هر رئیس جمهور آتی همانند ترامپ می‌تواند آن را اجرا نکند». 🔻 در خصوص ادعای مطرح شده از سوی مقامات و دیپلمات‌های آمریکایی دو نکته مهم وجود دارد که غیر قابل انکار است: نخست اینکه اصل اصرار طرف آمریکایی مبنی بر عدم ارائه تضمین در پروسه بازگشت به توافق هسته ای، معلول تلاش پشت پرده آمریکا در حفظ هندسه و هرم تحریم‌ها علیه ایران است. ریچارد نفیو و رابرت مالی ( مسئولین امور ایران در وزارت خارجه آمریکا) بارها در جلسات مخفیانه و آشکار تاکید کرده اند که بازگشت آمریکا به توافق هسته ای باید به گونه‌ای صورت گیرد که با اضلاع ساختار اصلی تحریم‌ها علیه ایران و امکان برقراری لحظه ای دوباره تحریم‌ها منافات و تعارضی نداشته باشد. 🔻 با این حال اگر آمریکا در خصوص پایبندی به برجام بخواهد «تضمین کتبی» ارائه کند، قطعا در صورت خروج یکجانبه و تاکتیکی از این توافق ناچار است هزینه هایی پرداخت کند. در این صورت، حفظ ساختار تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی آمریکا از سوی آمریکا و وضع دوباره تحریم‌های ضد ایرانی با مشکل مواجه خواهد شد. این همان خط قرمز دولت بایدن محسوب می شود! 📍 نکته دوم اینکه اساسا در اینجا اهمیتی ندارد که «دولت بعدی آمریکا چه تصمیمی در قبال ایران می گیرد»، بلکه این موضوع اهمیت دارد که «هزینه تصمیم دولت آمریکا» در قبال خروج احتمالی در برجام تا چه اندازه ای سنگین خواهد بود. به عبارت بهتر، مقامات آمریکایی مختار هستند در توافق هسته ای بمانند یا نمانند اما ناچارند هزینه های خروج یکجانبه از توافق هسته ای را پرداخت کنند. 🔻 بر همین اساس، هر اندازه چنین هزینه‌ای بیشتر باشد، به همان نسبت ضرر بیشتری متوجه واشنگتن و متحدانش در نظام بین الملل خواهد شد . این روند، صرفا با اخذ تضمین کتبی از طرف آمریکای امکانپذیر خواهد بود. دولت آمریکا اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ از «برنامه جامع اقدام مشترک» (برجام) خارج شده و ضمن اعمال تحریم‌های متوقف شده ذیل این توافق، تحریم‌های دیگری علیه ایران وضع کرد. بدیهی است که در چنین شرایطی آمریکا ( به دلیل نقض یکطرفه برجام ) اساسا نمی تواند در موقعیت و جایگاهی برای ارائه تضمین شفافی در قبال حفظ توافق هسته ای قرار داشته باشد. باید از آمریکا در این خصوص تضمین کتبی گرفت. اگر قصد آمریکا واقعا احیای برجام باشد، چاره ای جز پذیرش این موضوع ندارد.
♨️ چرا مالیات بر عایدی سرمایه؟! *طرح مالیات بر عایدی سرمایه که کلیات آن در ۵ خرداد سال جاری در مجلس به تصویب رسید، در حال طی کردن مراحل نهایی خود است ولیکن برخی نگرانی‌ها که غالباً به دلیل ناآشنایی با این طرح است، در جامعه به وجود آمده است. در رابطه با این طرح توجه به چند نکته ضروری است: 👈 نکات تحلیلی 1⃣ مالیات بر عایدی سرمایه انحصاراً شامل مسکن، خودرو، طلا و ارز می‌شود و به سایر کالاها تعلق نمی‌گیرد. در مورد دارایی‌های مذکور نیز میزان مصرف هر فرد مشمول مالیات بر عایدی نمی‌شود؛ یعنی بر اساس این قانون‌، دارا بودن یک عدد مسکن، یک عدد خودرو، تا ۱۰۰ گرم طلا و تا دو هزار یورو یا معادل آن از ارزهای دیگر، برای هر فرد بالای ۱۸ سال شامل مالیات بر عایدی سرمایه نمی‌شود. بدین ترتیب تقریباً ۸۰ درصد مردم هرگز مشمول این نوع مالیات نمی‌شوند. این نوع مالیات در بیش از ۱۸۰ کشور دنیا اخذ می‌شود. 2⃣ افرادی که شغلشان در بازار، خریدوفروش است؛ مانند بنگاه‌داران مسکن و خودرو و یا طلافروشان، از این مالیات معاف هستند. ارث و موارد مشابه نیز از این مالیات معاف است. 3⃣ نوع مالیاتی بر اساس هدفی اخذ می‌شود. مالیات بر عایدی سرمایه نه باهدف کسب درآمد دولت، بلکه باهدف جلوگیری از سوداگری و دلال‌بازی صورت می‌گیرد. 4⃣ مالیات بر عایدی سرمایه از تلاطم سرمایه جلوگیری می‌کند و تأثیر مثبتی بر تورم دارد. به‌عنوان‌مثال، زمانی که فردی یک خودروی اضافه بر نیاز خود را خریداری می‌کند و در کمتر از یک سال قصد فروش آن را دارد، علاوه بر مالیات‌های جاری، باید ۴۰ درصد از تفاوت قیمت خریدوفروش خودرو را به‌عنوان مالیات بر عایدی بپردازد. کاهش شدید سود دلالی در این بازار باعث می‌شود که میزان معاملات دلالی خودرو کاهش یابد و قیمت خودرو به قیمت واقعی برای مصرف‌کننده نزدیک شود. این موضوع در بازار مسکن تأثیرات بیشتری خواهد گذاشت. 5⃣ بیشتر نگرانی مردم از دو موضوع ناشی می‌شود: اول اینکه نسبت به این موضوع شناخت کافی ندارند و تصور می‌کنند که دولت از همه معاملات آن‌ها مالیات خواهد گرفت و دوم اینکه نسبت به اجرای درست آن تردید دارند. 👈 نکته راهبردی 🔻مالیات بر عایدی سرمایه یک گام به سمت اصلاح فرآیندهای اقتصادی جامعه است و منافع آن به‌طور غیرمستقیم به همه مردم می‌رسد؛ مزایایی مانند کاهش تورم، کاهش شکاف طبقاتی در جامعه، رشد بازارهای موازی به‌ویژه بورس و ثبات اقتصادی در جامعه. 
پیدا و پنهان ماجرای قطع برق -۱ 🔹قطع شدن برق همزمان با گرمای بی سابقه هوا، برای مردم کلافه کننده و برای اهالی کسب و کار، آزار دهنده است. طبیعتا همه حساس می شویم که چرا این مضیقه پیش آمده و دنبال مقصر می گردیم. بعضی دنبال راه حل می گردند و برخی دیگر، کلافگی و ناراحتی را بروز می دهند. ♦️میزان مصرف، میزان تولید و شبکه توزیع، سه متغیری است که می تواند در پدید آمدن این چالش موثر باشد. شدت بی سابقه گرما، بالغ بر 10 هزار مگاوات، بر مصرف برق افزوده و همین موجب فشار بر شبکه توزیع (از مدار خارج شدن برخی نیروگاه ها) می شود. 🔹متاسفانه در زمینه توسعه نیروگاه ها، دولت آقای روحانی پایین ترین سهم را در مقایسه با دولت های قبلی داشته و به تعهدات خود طبق برنامه ششم توسعه عمل نکرده است. این در حالی است که اگر به سیاست های کلی "اقتصاد مقاومتی (ابلاغ شده در سال 92) اهتمام می شد، اکنون باید به شکل پایدار، مازاد تولید برق داشتیم و از صادرات آن درآمد ارزی کسب می کردیم. ♦️این هدفگذاری به چند دلیل عملیاتی شد. مدیر عامل بورس انرژی می گوید: "۶۰ درصد تولید برق توسط بخش خصوصی صورت می‌گیرد و چون قیمت برق زیاد نشده، بخش خصوصی رغبت به تأسیس نیروگاه ندارد. وزارت نیرو کمی دیر توجه نشان داد و حجم معاملات برق در بورس انرژی بسیار پایین است". 🔹عارضه دوم، تعهد دولت در "توافق پاریس"، بدون اطلاع یا تصویب این تعهد خارجی در مجلس است. طبق توافق، دولت متعهد به کاهش مصرف سوخت فسیلی و گاز های گلخانه ای شد، بی آن که جایگزینی برای تامین انرژی پایدار (از جمله برق هسته ای و انرژی های تجدید پذیر) بیاندیشد. ♦️تعهدات متقابل غرب هم، طبق معمول روی کاغذ ماند. دولت در یک دوره هشت ساله، پسرفت در هر دو حوزه قدیمی و جدید تامین برق را پذیرفت، و حال آن که هم پیش بینی ها دلالت بر افزایش دمای سالیانه می کرد و هم برق، پیش نیاز خروج از رکود و آغاز رونق اقتصادی است. 🔹اکنون در حالی با مضیقه برق مواجه هستیم که هنوز بخشی از ظرفیت های تولید، تعطیل یا نیمه تعطیل است و دولت در این زمینه، تمهیدی برای دوره رونق نداشته است. غرب در این حوزه، نقشه راهبردی داشت؛ اما برخی دولتمردان ما منفعل بودند. ♦️آنها نه تنها نقشه متقابل نداشتند، بلکه در زمین دشمن بازی کردند. آنها در حالی می گویند تحریم ها نگذاشت در حوزه نیروگاهی، سرمایه گذاری یا تعمیر کنیم که اساسا تعطیلی 95 درصد برنامه هسته ای (و عدم برنامه ریزی برای تولید برق هسته ای) را با وعده لغو تحریم ها و جذب سرمایه گذاری توجیه کرده بودند. 🔹در پرانتز باید نوشت که افزایش ظرفیت نیروگاهی، منحصر در سرمایه گذاری خارجی نیست. اولا می شد تدبیری اندیشید تا چند هزار میلیارد تومان، از نقدینگی هفت برابر شده (3700 هزار میلیارد تومانی) به ویژه از طرف بانک ها، به این سمت هدایت شود. ♦️ثانیا تولید کنندگان داخلی، به شدت از مانع تراشی های دولتی گلایه دارند؛ چنان که آقای خوش‌گفتار "نایب رئیس هیات مدیره سندیکای تولیدکنندگان برق" می گوید "بر خلاف تکالیف برنامه ششم توسعه، وزارت نیرو طی چهار سال اخیر، نه خود برای تولید برق سرمایه‌گذاری کرده و نه اجازه سرمایه‌گذاری داده است". 🔹زمانی چیت‌ چیان‌ وزیر‌ نیرو گفته بود "ایران با‌ داشتن‌ ذخایر‌ غنی‌ سوخت‌ فسیلی‌، چه‌ نیازی‌ به‌ انرژی‌ تجدید پذیر‌ دارد ؟ پاسخ‌ این‌ است‌ که‌ عمده‌ مصرف‌ کشور، فسیلی‌ است که منجر‌ به‌ انتشار‌‌ گازهای‌ گلخانه ای‌ می شود‌ و‌ با جرایم‌ بین المللی‌ روبه‌رو‌ می شویم". این تلقی در حالی بود که مصرف کننده 80 درصد سوخت های فسیلی در دنیا، کشورهای غربی هستند. ♦️خانم ابتکار‌ رئیس‌ سازمان محیط‌ زیست هم گفته بود: "در‌ دولت‌ یازدهم‌ با‌ب رنامه ریزی‌ انجام‌شده‌، حرکت‌ نزولی‌ استفاده‌ از‌سوخت های‌ فسیلی بویژه‌ در‌ نیروگاه‌ ها که‌ از‌ عمد‌ه ترین‌ منابع‌ تولید‌ کربن هستند،‌ آغاز‌ شده‌ است"! 🔹اما جایگزین چه؟ هیچ! مشابه معامله "نقد- نسیه" برجام، با امضای توافق پاریس در حوزه مهم تامین انرژی انجام شد تا در فرآیندی پنج شش ساله، به نقطه چالش برانگیز فعلی برسیم. ♦️این در حالی بود که اگر برنامه هسته ای درست پیش می رفت و برای توقف آن توجیه تراشی نمی شد، می توانست بخشی از هدفگذاری اعلامی رهبر انقلاب مبنی بر ضرورت تامین بیست تا سی هزار مگاوات برق جدید باشد و حتی موجب درآمد زایی ارزی بشود.
پیدا و پنهان ماجرای قطع برق -۲ ♦️اتفاقی که در این میان غیر عادی و شک برانگیز می نماید، یقه درانی و التهاب آفرینی طیف غربگرایان (از ضد انقلاب تا برخی افراطیون مدعی اصلاحات)، به بهانه کمبود برق است و حال آن که همان ها دنباله روی از توقعات بی پایان غرب از جمله در زمینه سیاست های تامین انرژی اصرار داشته اند. به قول معروف، "هم می کشند و هم تعزیه می دارند"! 🔹گله مندی و دلخوری به ویژه از قطع بی برنامه و اعلام نشده برق، حق مردم و فعالان اقتصادی است. اما طایفه توجیه گر زورگویی های غرب، خود متهم ماجرا هستند. و اتفاقا فعال شدن آنها برای تبدیل نارضایتی مردم به اغتشاش و نامنی، ناظران را درباره ارتکاب خیانتی جدید از سوی این طیف حساس می کند. ♦️دو سال قبل بود که به بهانه مشکلات اقتصادی، آشوب های زنجیره ای ابتدا در لبنان و عراق و سپس ایران، کلید زده شد. غافلگیر کردن مردم با قیمت سه برابری بنزین توسط آقای روحانی، بهانه ای شد تا مزدوران سرویس های جاسوسی سیا، ام آی سیکس و موساد، موج سواری کنند. 🔹حالا هم لبنان به بهانه بنزین و عراق به بهانه برق، درگیر فتنه مشابهی است. فقط در عراق، 61 دکل توسط عوامل تروریست و خرابکار "ناتوی اطلاعاتی" منهدم و به پای داعش نوشته شد. در لبنان هم مزدوران غربگرا فعال شده اند. در قبال کشور ما هم احتمال خرابکاری های چند لایه دور از ذهن نیست. ♦️اما درست در موقعیتی که یک نارضایتی به حق عمومی، دستمایه موج سواری دشمنان خونی یک ملت می شود، موقعیت مرزبندی است. مثلا در لبنان طبیعی بود که جناب سید حسن نصرالله، بیش از دیگران از عملکرد خسارتبار دولت غربگرا شاکی باشد. 🔹اما دو سال قبل که فتنه خودنمایی کرد، دبیر کل حزب الله به‌ جای گروکشی و ‌سوار شدن روی موج اعتراضات، آب بر آتش فتنه ریخت و گفت:«باید مسئولانه سخن گفت. همه باید در برابر شرایط خطیر کشور مسئولیت‌ پذیر باشند. برخی می‌خواهند از مسئولیت شانه خالی کنند. این، نشانه فقدان عِرق ملی و ارزش‌های اخلاقی در قبال سرنوشت مردم است. شایسته نیست برخی که در همه دولت ‌ها حضور داشتند، اکنون سوار بر موج شوند. از کناره‌‌گیری دولت حمایت نمی‌‌‌ کنیم و دلیل آن هم این است که امکان ندارد دولت جدید طی یک سال تشکیل شود». ♦️در کنار گلایه های جدی از سوء مدیریت دولت روحانی، قطعا باید با دشمنان امنیت و آرامش و ثبات ایران مرزبندی کرد؛ این همان جریان وطن فروشی است که «اکبر گنجی» از افراطیون فراری، یک بار درباره اش اذعان کرد: 🔹«ما کارمندان دولت‌های راست افراطی ترامپ، جانسون، نتانیاهو و بن سلمان، از طریق کروناهراسی، ایران و ایرانیان را نابود خواهیم کرد. وظیفه ما فروپاشاندن سازمان اجتماعی و کشاندن مردم به خشونت جمعی است. ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم. کاری را که شدید‌ترین تحریم‌ ها نتوانست انجام دهد، ما موظفیم انجام دهیم». ♦️دولت هشت ساله روحانی، یک ماه دیگر به پایان می رسد. آینده پژوهی، پیش بینی، برنامه ریزی و به استقبال چالش ها و فرصت های پیش رو رفتن، حرف اول را در مدیریت می زند. با روزمرّگی و آرزو اندیشی نمی شود مدیریت کارآمد داشت. 🔹فهم این که هوا هر سال گرم تر و مصرف برق بیشتر می شود، به نبوغ ویژه ای نیاز نداشت؛ البته اگر دولت، در تراز دولت ملی رفتار می کرد. اکنون تنها راه حل فوری و مقدور در یکی دو ماه آینده، مدیریت (کاهش) مصرف به شرط اطلاع رسانی درست است. ♦️اما دولت جدید که از اوایل شهریور آغاز به کار می کند، باید خود را متعهد به برنامه ریزی برای افزایش تولید در دو سال آینده بداند و برای رساندن کشور حتی به موقعیت صادر کننده انواع منابع انرژی همت کند. 🔹فراموش نکنیم رکود تورمی، یکی از دلایل کاهش تولید برق است و چاره آن هم در رونق و جهش تولید است؛ چیزی که مدیریت "برجام و دیگر هیچ"، از ملت بزرگ ایران دریغ کرد. تولید برق و انرژی هم که حالا تبدیل به معض شده، مثل مسکن و کشاورزی می تواند به فرصت پیشران اقتصاد تبدیل شود.
📎حجت الاسلام حسین میرزایی رئیس هیئت تحقیق و تفحص از فولاد مبارکه اصفهان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،با بیان اینکه اسنادی به دست آوردیم که نشان می‌دهدحدود ۴۲۰میلیون تومان برای تصویب نشدن تحقیق و تفحص تبلیغات کرده‌اند،اظهار کرد:این اتفاق همچنین پس از تصویب تحقیق و تفحص در مجلس هم رخ داد که سندهانشان می‌دهد،ده‌ها میلیاردتومان برای تبلیغات فولاد مبارکه دررسانه‌های مختلف وفراگیر هزینه کرده‌اند تا روند ومسیر این مسئله تحت‌الشعاع قرار بگیرد.آیا کسانی که متخصص بودند یا مشکلی نداشتند،دست بچنین کاری می زدند؟ وی با بیان اینکه درمسیراین تحقیق وتفحص پرونده‌هایی ازمسئولان کشور در حوزه فولاد تشکیل شده است،گفت:از آنجا که هنوز گزارش این موضوع را به صحن علنی ارائه نکرده‌ایم،ارائه اسناد و مدارک در عموم منع قانونی دارد.اگر تحقیق و تفحص بنتیجه برسد،شایدحدود ۱۰ تا ۲۰ بند یا ماده قانونی یا باید تدوین یا اصلاح شود که ریشه برخی ازفسادها را هدف قرار دهد. نماینده مردم اصفهان اظهار کرد:برای نمونه شرکت‌های دولتی،خصوصی-دولتی یا خصوصی که مدیریتشان بر عهده دولت است،باید تعیین تکلیف شوند ومشخص شود پیرو چه قانونی هستند.تا دو هفته گذشته هیئت تحقیق و تفحص به اینجا رسید که برخی مواد قانونی را اصلاح کند وتعدادی از پرونده‌های نقض قوانین از سوی برخی مسئولان کشور را تشکیل دهد.همچنین اقدامات غیرقانونی ازسوی مدیرعامل وبرخی مدیران مجموعه فولاد مبارکه اتفاق افتاده که باید به قوه قضاییه برود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عناصر اصلی فتنه ۱۸ تیر ۷۸، الان کجا هستند؟ 🔻کسانی که دانشجویان را تحریک کردند و عواملشان را به آشوب در خیابان کشاندند، کجا هستند و چه می​کنند؟
⭕️مراقب پسند و لایک‌هامون باشیم ❣حضرت امام‌جواد علیه‌السلام: 🌱آنکه گناهی را تحسین و تایید کند، در آن گناه شریک است. 🏴شهادت مظلومانه جوانترين شمع هدايت، نهمين بحر کرامت، حضرت جواد الائمه (علیه السلام) بر تمامی شیفتگان حضرتش تسلیت باد. علیه السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
امشب شب اول ماه ذیحجه است 🌱نماز دهه اول ذی الحجه🌱 🔅امام باقرعلیه السلام می فرمایند: هیچ‌گاه نماز دهه اول ذی الحجه را ترک نکنید، و اگر این نماز را بخوانید، در ثواب اعمال حاجیان شریک خواهید بود، هر چند که به حج نرفته باشید. (سید بن طاووس، الاقبال، ۱۴۱۹ق، ج۲، ص۳۵) 🌴 کیفیت نماز 🌴 نماز دهه اول ذی الحجه در ده شب اول این ماه (از غروب آخرین شب ماه ذیقعده تا شب عید قربان) و بین نماز مغرب و عشاء باید خوانده شود. 🔅این نماز دو رکعت است. در هر رکعت ابتدا سوره حمد و بعد سوره اخلاص و سپس باید آیه ۱۴۲ سوره اعراف (وَ واعَدْنا مُوسی‏ ثَلاثِینَ لَیلَةً وَ أَتْمَمْناها بِعَشْرٍ فَتَمَّ مِیقاتُ رَبِّهِ أَرْبَعِینَ لَیلَةً وَ قالَ مُوسی‏ لِأَخِیهِ هارُونَ اخْلُفْنِی فِی قَوْمِی وَ أَصْلِحْ وَ لا تَتَّبِعْ سَبِیلَ الْمُفْسِدِینَ)؛خوانده شود.
❗️ پیش از آزمودن به کسی اعتماد نکنید 🔻امام جواد عليه السلام: مَنِ انقَادَ إلَى الطُّمأنينَةِ قَبلَ الخُبَرةِ فَقَد عَرَضَ نَفسَهُ لِلهَلَكَةِ و العاقِبَةِ المُتعِبَةِ ❇️ هر كه پيش از آزمودن، به كسى اطمينان كند، خود را در معرض هلاكت و فرجامی رنج‌آور قرار داده است. 📚 بحارالأنوار، ج ۷۸، ص ۳۶۴ ‌ ‌
❄دستور به مدارا با پدرناصبى  بکربن صالح گوید: به امام ابى جعفر ثانى (ع) (امام جواد)نوشت: پدرم ناصبى و خبیث الرأى است، از او بسیار سختى دیده ام، فدایت شوم براى من دعا کن و بفرما چه کنم؟ آیا افشاء و رسوایش کنم؟ یا با او مدارا نمایم؟ امام (علیه السلام) در جواب نوشت: مضمون نامه ات درباره پدرت فهمیدم، پیوسته انشاء الله براى تو دعا می کنم، مدارا براى تو بهتر از افشاگرى است، با سختى آسانى هست، صبر کن «ان العاقبة للمتقین» خدا تو را در ولایت کسى که در ولایتش هستى ثابت فرماید. ما و شما در امانت خدا هستیم خدایى که امانت هاى خویش را ضایع نمى‌کند. ☀☀☀☀☀ بکربن صالح گوید: خدا قلب پدرم را به من برگردانید بطورى که در کارى با من مخالفت نمی کرد. 📚بحارالانوار: ج ۵۰ ص ۵۵.