🌑🌚🌑معمای حضور اتباع اروپایی در موقعیت آشوب و خروج آنها در زمان برقراری امنیت!
🔹بهطور معمول اگر در کشوری اعتراضاتی به خشونت گرایید، درخواست خروج اتباع دیگر کشورها از سوی دولتهایشان قابل درک است.
🔹ظرف روز گذشته در ابتدا کشورهای هلند و فرانسه و بهدنبال آن کشورهای آلمان، اتریش، بلژیک، اسپانیا و ایتالیا نیز بدون ارائه توضیح روشنی از شهروندان خود خواستند تا سریعا خاک ایران را ترک کنند.
🔹تصمیم اخیر کشورهای اروپایی در توصیه به شهروندانشان برای خروج از ایران از آنجا غیر طبیعی و تا حدودی مشکوک است که این دولتها اتباع خود را در روزهایی که اغتشاشات روند صعودی داشت در ایران حفظ کردند اما اینک که میتوان اغتشاشات را پایان یافته تلقی کرد دستورالعمل خروج از ایران را صادر کردهاند!
🔹بدیهی است چنین واکنشی بهصورت ماهوی نشانههایی از یک روند مداخلهجویانه را یدک میکشد.
🔹توجه به این مهم که از آغاز اعتراضات، رسانههای برخی کشورها با بازتاب جانبدارانه اخبار و بزرگنمایی شگفتآور رخدادهای بعضا کوچک بهدنبال تحریک افراد معترض برای فرو غلتیدن در خشونت بودند در واکاوی تصمیم اخیر کشورهای اروپایی بسیار راهگشا خواهد بود.
🔹حضور فیزیکی برخی از عوامل بیگانه در صحنه آشوبها، با وجود برخوردهایی که در موارد مشابه و در سالهای قبل با این عناصر شده بود، تاییدی بر این گزاره است که چنین پروژههایی به صورت جدی و با پذیرفتن خطر دستگیری نیز از سوی بیگانگان پیگیری میشود.
🔹به نظر میرسد پخش اعترافات جاسوسان فرانسوی از صداوسیما تلنگری جدی به سایر کشورهای اروپایی بود تا مراقبت بیشتری نسبت به نقشآفرینی اتباع خود در امور داخلی ایران داشته باشند.
🔹اینک با صدور دستور خروج اتباع مختلف اروپایی در حالیکه اغتشاشات پایان یافته است، این احتمال به ذهن متبادر میشود که این افراد به اشکال مختلف با جریانات اخیر ارتباط داشته و این دستور با هدف حفاظت از آنها صادر شده تا به هر شکل ممکن از دسترس خارج شوند.
🌑🌚🌑پایههایی جامع و اقناعی به تمام سوالات و شبهات پیرامون مرگ مهسا امینی
🔻بررسی مدارک عمل جراحی مغزی مرحوم امینی در ۸ سالگی
🔻بررسی مدارک مراجعات مکرر مرحوم امینی به متخصصان پزشکی
🔻داروهایی که مرحومه بعد از عمل جراحی خود به طور مداوم استفاده می کرده است
🔻مدیرکل سازمان پزشکی قانونی استان تهران:
🔹جمع بندی علت فوت مرحومه مهسا امینی به تایید یک کمیسیون ۱۹ نفره از پزشکان رسیده است
🔹در سایر پرونده ها تنها یک پزشک نظر تخصصی می دهد اما در این مورد خاص به دلیل دستور مقام قضایی کمیسیونی با ۱۹ پزشک که در تخصصهای مختلف جزو سرآمدان هستند تشکیل شد که تنها ۵ نفر آنها شاغل در سازمان ما بودند.
🌚🌑🌚نقش پاریس در مدیریت پنهان جریانهای تجزیهطلب کُردی
🔹نوع رفتار فرانسویها در قبال ایران گرچه در بازههای زمانی مختلف با فراز و فرودهایی همراه بوده اما عموما بهویژه در سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی مشحون از اقدامات خصمانه است و پرونده ملکوکی را پیشِ روی ملت ایران به نمایش میگذارد.
🔻دکتر ابوالفضل ظهرهوند در گفتگو با نورنیوز:
🔸روابط دیپلماتیک ما با فرانسه طی این چهار دهه با فراز و فرودهای زیادی همراه بوده است.
🔸فرانسویها بعد از آمریکاییها در حمایت از صدام کم نگذاشتند.
🔸همواره مؤلفه سیاسی-امنیتی که همیشه ملاحظات اصلی فرانسویها را شکل میداده بر روی روابط دو کشور در سایر حوزهها از جمله روابط اقتصادی دوجانبه سایه انداخته است.
🔸فرانسه در حوزه روابط با ایران سعی کرد نقش پلیس بد را در راستای تأمین منافع آمریکا ایفا کند که از آن جمله میتوان به موضوع پرونده هستهای اشاره کرد.
🔸فرانسه در پی استفاده از جریانات چپ منطقه به عنوان اهرم فشار علیه ایران به عنوان یک مؤلفه ژئوپلتیکی است. ارتباط این کشور با منافقین و سایر جریانات برانداز در همین چارچوب قابل تحلیل است.
🔸فرانسه از مؤلفههای سیاسی گذشته به عنوان عنصر ژئوپلتیکی استفاده میکند، مانند برخی از جریانات مخالف و معارض با جمهوری اسلامی ایران. به عنوان مثال گروهک تروریستی کومله و تمام جریانات چپ تجزیه طلب کُردی در حال حاضر در فرانسه یک پایگاه دارند.
🔸ساخت حکومت فرانسه دست صهیونیستهاست و شاید بتوان گفت یکی از دلایل ضدیت فرانسه با نهاد دینی کلیسا پس از انقلاب کبیر فرانسه حضور یهودیان در پشت پرده تحولات فرانسه است، لذا شما همان نفرت صهیونیستها از انقلاب اسلامی را در فرانسویها میبینید.
🔸در مسئله تجزیه کشورهای منطقه و روابط زیرپوستی که بین کُردها و رژیم صهیونیستی برقرار است فرانسویها نقش کاتالیزور بخشی از این رابطه را بازی میکنند.