📸 سردار دقیقی: اگر عین الاسد را نمیزدیم امنیت ایران از دست میرفت
🔻مشاور عالی فرمانده کل سپاه:
🔹در ماجرای شهادت شهید سلیمانی و بمباران پایگاه عین الاسد نیز اگر ما این بمباران را انجام نمیدادیم آمریکا که تهدید کرده بود پنجاه و چند نقطه فرهنگی ایران را میزند ممکن بود در ادامه نیز چنین کاری را تکرار کند اما دیدیم فرمانده معظم انقلاب با رهبری الهی و شجاعت دستور بمباران این مقر را صادر کردند.
🔸اگر عین الاسد را نمیزدیم امنیت ایران از دست میرفت.
#متهم تحریک به #آشوب و دشوار کردن #معیشت_مردم
یکی از #متهمان_آشوب 88 علیه جمهوریت و همچنین متهم تحمیل #خسارتهای بزرگ اقتصادی به مردم میگوید #نگران جمهوریت است.
#محمد_موسوی_خوئینیها دبیر کل مجمع روحانیون در کانال تلگرامی نوشته است: شنیده میشود بعضی از فعالان سیاسی در اصلِ مشارکت فعال در این انتخابات تردید دارند و برخی نیز تصمیم بر عدم مشارکت گرفتهاند.
#موسوی_خوئینیها با اشاره به نگرانیها درباره کاهش مشارکت مردم، خطاب به #اصلاحطلبان مینویسد:
شما برای آوردن مردم بر سر صندوقهای #رأی تلاش کنید؛ اگر انتخابات با مشارکت حداکثری و قابل قبول برگزار شد، شما پیروز شدهاید و اگر مردم به گونه دیگری رفتار کردند، این شما نیستید که شکست خوردهاید، بلکه کسانی شکست خوردهاند که بارها با تمام قوا تلاش کردهاند تا اصلاحات را ناکام بگذارند و مردم را از اصلاحات ناامید کنند و در نتیجه مردم از پای صندوقهای رأی و انتخابات کنار روند.
درباره این نوشته موسوی خوئینیها گفتنی است #وی و #برخی_همدستانش در میان #مدعیان اصلاحطلبی، #سردمدار آشوب علیه جمهوریت و اسلامیت در سال 88 بودند و بنا داشتند انتخابات را به #تعطیلی بکشانند.
کسانی که آن روز در برابر #رأی و #انتخاب_مردم، اردوکشی خیابانی کردند، قطعاً #نمیتوانند سنگ جمهوریت و انتخابات را به سینه بزنند.
#موسوی_خوئینیها در حالی #تظاهر به حمایت از جمهوری اسلامی میکند که در #آشوب تحت #مدیریت او و خاتمی، شعار
«انتخابات بهانه است- اصل نظام نشانه است»سرداده و روی نام جمهوری اسلامی خط کشیده شد.
ثانیاً طیف متبوع موسوی خوئینیها چه در سال 92 و چه سال 96 دارای #نامزدهای_متعدد (مانند عارف و جهانگیری) بودند و با این همه به خاطر پایین بودن مطلق رأی شان در نظرسنجیها، ترجیح دادند از #روحانی حمایت کنند.
بنابراین آنها باید #پاسخگوی کارنامه و #بیتدبیریهای دولت یازدهم و دوازدهم و همچنین #مجلس_دهم باشند که موجب #نارضایتی_مردم شده و از جمله به میل به مشارکت آسیب زده است. متهمان این خسارت بزرگ به اعتماد مردم #نمیتوانند سعه صدر و سماحت نظام را مضیقه و انسداد جا بزنند.
موسوی خوئینیها و طیف متبوع وی، اکنون باید پاسخگوی #تورم چند صددرصدی باشند که ظرف 7 سال در حوزه مسکن و خودرو و ارز و سکه و اقلام مصرفی عمومی به مردم تحمیل کردهاند.
این طیف همان کسانی هستند که در سال 88 پس از #تودهنی خوردن از مردم، از آمریکا خواستند تحریمهای فلج کنند را اعمال کند و در سالهای اخیر هم با #ضعیفنمایی کشور، #دشمن را به عهدشکنی #برجامی و #تداوم_تحریمها تحریک کردهاند.
این عماریون
پنجم مهر سالروز شکست حصر آبادان
گرامی باد.
#دفاع_مقدس
#ما_ملت_امام_حسینیم
✌️✌️✌️
نشریه اخبار و تحلیلهای شنبه، ۵ مهر ماه .pdf
274.3K
اخبار روزانه شنبه 5 مهر . Pdf
🔺دوباره حاشیهها!
🔺اقدامی در جهت توسعه عمق راهبردی
🔺با مردم صادقیم!۸۰ کشته و زخمی در انفجار پایگاه ائتلاف سعودی
🔺عراق تحت فشار عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی
🔺واکنش جانشین قرارگاه ثارالله به مستند بیبیسی فارسی
🔺خدمات مفت و مجانی ترامپ و نتانیاهو به ایرانی ها!
🔺نبود روحیه انقلابی؛ مانع اصلی سر راه اصلاح ساختار بودجه
🔺بالاترین میزان صادرات نفت در 5/1 سال گذشته
🔺دلارهایی که خرج واردات واکسن آنفلوانزا نشد!
🔺آمریکا از ایران چه می خواهد؟
این عماریون
⛔️چه کسانی دفاع مقدس را غیرعقلانی و غیرمدبرانه می خواندند؟!
پاسخ مقام معظم رهبری به شبهات دگراندیشان و تحریف گران تاریخ جنگ
🔳مقام معظم رهبری در سخنرانی تاریخی خود در چهلمین سالگرد آغاز جنگ تحمیلی، در پاسخ به برخی تفسیرهای تحریف آمیز، پدیده دفاع مقدس را یکی از «عقلانیترین و مدبرانهترین حرکات ملت ایران» برشمرده، فرمودند: دفاع مقدّس یکی از عقلانیترین حوادث ملّت ایران بود. بعضیها با استناد به یک خطایی که در یک بخشی انجام گرفته یا یک جمعی انجام دادهاند، مجموعهی دفاع مقدّس را به بیتدبیری متّهم میکنند؛ ابداً این جور نیست؛ دفاع مقدّس از اوّل تا آخر مدبّرانه و عُقلائی بود.
🔻حتّی قبول قطعنامه هم در پایان کار، در آن شرایط که امام از آن تعبیر کردند به «نوشیدن جام زهر»، این هم مدبّرانه بود. در آن مقطع، این کار، کار مدبّرانهای بود، باید انجام میگرفت. اگر مدبّرانه نبود، اگر عاقلانه نبود، امام انجام نمیداد. ما از نزدیک شاهد بودیم و میدیدیم که چه دارد میگذرد؛ کار، بسیار عاقلانه بود. بنابراین، از اوّل تا آخر، مسئلهی دفاع مقدّس یک پدیدهی عُقلایی و یکی از عقلانیترین حرکات ملّت ایران بود و تحریفها را در این مورد بایستی مراقب بود.
⚫️این سخنان در محافل سیاسی مختلف محل بحث و بررسی فراوان قرار گرفته و جالب آنکه برخی جریان های زاویه دار، در اقدامی شیطنت آمیز، تلاش دارند آن را مستمسکی برای تطهیر کارشکنی ها و خیانت های دهه شصت قرار دهند که این نیز حکایت از مظلومیت مضاعف دهه شصت دارد.
🔶پرسش اساسی پیرامون بیانات مذکور آنکه، چه کسانی در دوران جنگ تحمیلی، دفاع مقدس را زیر سؤال بردند و غیرعقلانی نامیدند؟!!
🔻پاسخ به این پرسش بنیادین، در رازگشایی از بیانات حکیمانه مقام معظم، بسیار راهگشاست. در این یادداشت به اختصار به ۵ طائفه از مخالفان دفاع مقدس می پردازیم:
۱ -نهضت آزادی: نهضتی ها از جمله مخالفان نشان دار دفاع مقدس بودند که در کوران جنگ تمام عیار تحمیلی، به جای نقش آفرینی در عرصه جهاد و شهادت، مدام به نق زدن و کارشکنی و تخطئه و تشکیک روی آورده بودند و تلاش داشتند، از روحانیت و رهبری و انقلاب اسلامی به دلیل قطع رابطه با شیطان بزرگ (که استعفا و حذف آنان از رأس هرم قدرت سیاسی را به دنبال داشت) انتقام بگیرند. نامه ها و بیانیه های زهرآگین بازرگان و یارانش، بهترین سند برای اثبات مدعاست. اینها همان کسانی بودند که در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، در اقدامی خیانت بار، قصد داشتند انقلاب اسلامی را خلع سلاح کنند که البته با روشنگری آیت الله خامنه ای، ناکام ماندند. آنان با سوءاستفاده از برخی رجال حوزوی منتقد انقلاب، برخی اظهارنظرهای خاص آنان را در رسانه های خود از جمله میزان، به طور گسترده بازنشر کردند. نهضت آزادی پرچمدار تشکیک در دفاع مقدس در میان جریان های سیاسی ایران بود.
۲ - انجمن حجتیه: به موازات سمپاشی ضدانقلاب خارج نشین و طعنه های گاه و بیگاه سیاسیون زاویه دار داخلی، انجمن حجتیه تشکیلاتی بود که پرچمدار مخالفت با جنگ تحمیلی در دل محافل مذهبی بود. مخالفت های این طیف که ابتدای نهضت امام تا پیروزی نیز برقرار بود، در منشور روحانیت، جگرسوز تر از گلوله دشمن تعبیر شده است.دامن زدن به گفتمان معاندین در پوشش ادبیات مذهبی و ژست دینی،خیانتی فراموش ناشدنی است.
۳ - جریان :منتظری اظهارات گاه وبیگاه منتظری و خصوصا سخنان رادیکال او در 22بهمن 67، از نظر قدرت تخریب ارزشهای دفاع مقدس، قابل مقایسه با هیچ جریان دیگری نبود؛ سوابق مبارزاتی،منصب قائم مقامی و مرجعیت دینی او(که به برکت انقلاب اسلامی، رونق گرفته بود) انتشار گسترده سخنانش را به دنبال داشت.
منشور روحانیت امام خمینی در ۵ اسفند۶۷ در حقیقت پاسخ به سخنان ضدجنگ منتظری بود و ایضا یکی از عوامل اصلی درنگارش نامه ۱/۶ (که منتج به استعفای منتظری شد) نیز در همین چارچوب قابل تحلیل است.
اعضا و سمپاتهای نهضت آزادی، سازمان منافقین و حجتیه، همزمان با سوء استفاده از نفوذپذیری منتظری، سهم مهمی در بیان مواضع رادیکال آقای منتظری داشتند. سخنانی که خون به دل امام، رزمندگان و خانواده های شهدا کرد.
۴ - مجمع عقلا: جمعی از نمایندگان مجلس و در رأس آنان حسن روحانی، محفلی را با انگاره های ضدجنگ در دل مجلس تشکیل داده بودند که در نهایت با تشر شدید امام منحل شد!(شرحش را در راز قطعنامه بخوانید)
۵ - سکولارهای حوزوی در شرایطی که شهید صدر و آیتالله_خوئی، در شرایط خفقان عراق، به حمایت از انقلاب اسلامی پرداختند، برخی سکولارهای حوزوی بلندگوی bbc و صدام و منافقین شدند؛ از شیخ علی تهرانی و گنجه ای تا تشیع لندنی و دنباله های داخلی ارتجاع نجف، به سمپاشی علیه جنگ پرداختند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ تصویری(2)/
❇️ ویژه هفته دفاع مقدس
🔵 موضوع: پیغام فتح|دست های خالی و خیال های باطل
❌روز پنجم شروع جنگ؛ مقاومت مردم شهر های مرزی در روزهای اول جنگ با دست خالی جای غرور و افتخار داشت...
این عماریون
❇️یادداشت/
✅دوباره حاشیهها!
🔻این روزها مسائل مربوط به مجلس شورای اسلامی در صدر اخبار رسانهها قرارگرفته است. گویی اینکه مجلس کنونی زیر ذرهبین است یا اینکه عدهای قصد کردهاند تا مجلس یازدهم را هر طور شده به سوی حاشیهها بکشانند.
🔹نکات تحلیلی: 1ـ درباره برخی مسائل اخیر مجلس چه اتفاق تازهای رخ داده است که این همه افکار عمومی را تحت تأثیر خود قرار داده و چون برخی رسانهها با ضریب دادن بر آن دمیدهاند، گویی اینکه چنین موضوعاتی مسائل اصلی کشور هستند. 2ـ آیا واقعاً در دورههای گذشته نمایندگان مجلس مانند دیگر کارگزاران بخشهای نظام، از امکاناتی مانند خودرو استفاده نمیکردند؟ فراهم کردن برخی تسهیلات برای نمایندگان اقدامی بوده که در همه دورهها تکرار میشود. البته این امکانات که در اختیار نمایندگان قرار میگیرد، در راستای انجام وظایف نمایندگی بوده است. به همین دلیل آیا کسی خبر دارد که وضعیت مسکن و خودروی نمایندگان ادوار گذشته مجلس چگونه تأمین شده است؟ در پاسخ به این پرسش کسی حافظه اش یاری نمیکند، چون اساساً در آن ایام بحثی مطرح نشده است؛ زیرا خودرویی که با آن نمایندگان به حوزه انتخابیهشان سر بزنند و با آن در جلسات شرکت کنند، امری دور از انتظار تلقی نمیشد، چه اینکه استفاده مسئولان همه بخشهای نظام از خودرو برای امور اداری، هیچگاه باعث تعجب، نقد و جنجالآفرینی نشده است. در اصل این اقدام تردیدی نیست، هر چند در شیوه ارائه چنین تسهیلاتی ممکن است پیشنهادات مناسبتری هم باشد. 3ـ تا اینجا همه چیز طبیعی است؛ اما اینکه نماینده اصلاحطلبی که خود در دوره قبل از همه امکانات و تسهیلات مجلس استفاده کرده، حالا منتقد اقدام کنونی شده، باید در صداقت او شک کرد. جریان سیاسی که برای نمونه چشمان خود را بر روی ضرر حدود 150هزار میلیارد تومانی وزیر اصلاحطلب نفت به دلیل حذف کارت سوخت بسته و متعرض واگذاری خودرویی که در هر دوره مجلس، آن را برای نمایندگان فراهم میکرده، شده است، حتماً مغرضانه رفتار میکند و مقاصد دیگری در سر میپروراند.
🔺نکته نهایی: درباره مسئولیت نمایندگان مجلس فعلی، آنچه باید باشد، تمرکز مجلس بر مسائل اصلی مردم است؛ آنچه نباید باشد سرگرم شدن به حواشی است. از بعد اقتصادی نیز چون مردم در شرایط معیشتی دشواری قرار دارند، همه تصمیمات و اقدامات خود نمایندگان باید با در نظر گرفتن چنین ملاحظاتی باشد. نمایندگان مجلس پیش از هر اظهار نظر و کنش سیاسی باید تبعات سیاسی و رسانهای آن را محاسبه کنند. این مجلس متصف به صفت انقلابی بودن است و در طراحی امور مرتبط با مجلس و نمایندگان و خاصه جهتگیری کلی و کلان مجلس شورای اسلامی، باید این نکته مهم مورد توجه واقع شود.
🔴(نویسنده: عزیز غضنفری)
💢 عناوین ایام هفته دفاع مقدس سال ۱۳۹۹
♻️ روز ششم: رزمندگان، پیشکسوتان، زنان اسوه صبر و استقامت
.
.
#ما_قوی_هستیم
این عماریون
🔴نتیجه اشتباه راهبردی قالیباف در چینش تیم رسانه ای مجلس
⏪علی قلهکی فعال فضای مجازی در مطلبی نسبت به عواقب خطرناک چینش تیم رسانه ای ریاست مجلس هشدار داد و نوشت:
🔹هر روز مسالهسازی رسانهای (به حق و یا ناحق) برای مجلس بوجود میآید.
ریاست مجلس باید برای این قضیه فکری کند زیرا به ۱سال نکشیده نه تنها چیزی از مجلس باقی نمیماند بلکه سایه سنگین مجلسِ۱۱، ریاست جمهوریِ۱۳ را نیز متاثر میکند.
با یک حلقه محدود رسانهای نمیشود مجلس را گرداند آقای قالیباف!
✍یادآوری: در اوایل شروع کار مجلس جدید برخی فعالین دلسوز رسانه ای جبهه انقلاب انتقاداتی را نسبت به عواقب بکارگیری عناصر دوچهره و غیرانقلابی و حامی برجام توسط قالیباف در برخی مسئولیتهای کلیدی مجلس از جمله تیم رسانه ای ایشان هشدار داده بودند که با بی توجهی مواجهه شد.
آقای قالیباف که در انتخابات مجلس با کمک فعالین انقلابی خودجوش و آتش به اختیار در رسانه و فضای مجازی پیروز میدان شد ، بعد از انتخابات با عبور ازین حامیان انقلابی خود و بی توجهی به آنها دچار یک خطای راهبردی شدند که اکنون اثرات آن در حال پدیدار شدن است.
ترامپ: تقلب شود انتقال قدرت صورت نمیگیرد
🗣 رئیسجمهور آمریکا:
🔹ما برنده میشویم. نمیبازیم مگر اینکه تقلب کنند. نمیتوانیم اجازه بدهیم تقلب کنند. کشورمان در خطر است، چون این آدمها کشورمان را نابود میکنند.
🔹ما خواستار انتقال قدرت به صورتی بسیار دوستانه هستیم ولی نمیخواهیم علیه ما تقلب شود و در حالی که میدانیم که در هزاران هزار رأیی که سرنوشت متفاوتی را رقم میزدند تقلب صورت گرفته، احمقبازی در بیاوریم و بگوییم، اوه، بیایید قدرت را انتقال دهیم.
🆔 سرمنشاء این نوع حرکات امریکاست درکشورهای دیگرامتحان نمودن بعضی جواب گرفتن بعضی کشورهاموفق نشدن وفقط کشوررابهم ریختن و۸ ماه کشورهارابه آشوب کشاندن بنابرفرمایش قرآن حالا نوبت خودشان است ومکروومکروالله والله.......@
🔺آقای رزم حسینی وزیر پیشنهادی جدید دولت برای “وزارت جنگ زده سمت” که بلای جان این روزهای مردم شده هم گویا یک دوتابعیتی است که فرزندانشون ایران نبودند و به شدت مخالف پست گرفتنشان!
ایشان فرموده اند مجبور شدن به ایران بیان و پست بگیرن!
ما در کشورمون کمبود مدیر و نخبه داریم گویا...
"هانی هاشمی"