💢نمکی وزیر بهداشت دولت بنفش:
«نمیگذاریم مردم ایران موش آزمایشگاهی هیچ کشوری شوند!
اجازه نمیدهم واکسنی که دورهاش را در جایی نگذرانده در ایران تزریق شود.
بهترین و موثرترین واکسن را خریداری میکنیم نه واکسنی که میگویند عوارض دارد و باعث مشکل شده است.»
۲۳ آذر ۱۳۹۹
✍️آقای دکتر، در نزد مردم حنای شما دیگر رنگی ندارد و مردم ایران فهیم تر از آن هستند که این سخنان شمارا باور کنند...
✍️چراکه در زمان وزارت ننگین شما و در پیش چشمان شما، معاونتان به رتبهی اول موش آزمایشگاهی شدن ایرانیان برای داروهای تجویزی سازمان جنایتکار WHO افتخار میکرد...
✍️علاوهبراین شما هم چندماه دیگر از پاستور خواهید رفت و مردم میدانند که متاسفانه تاکنون هیچ وزیری بابت اشتباهات مهلک دوران وزارتش مؤاخذه و محاکمه نشده است؛ بنابراین جان خود و عزیزانشان را بدست #کاسبان_کرونا نخواهند سپرد... ✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️🎥 برجام تقصیر خدا بود؟!
🔺جواب کوبنده #استاد_مومنی به حسن روحانی
ولایت:
📌رفتار محمدعلی زم، پدر روح الله زم، و متنی که درباره فرزند معصوم و پاک! خود منتشر کرد رو با رفتار بزرگان زیر مقایسه کنیم. همین!
1⃣امام خمینی(ره)
در سال 59 وقتي سيدحسين خمينی در مشهد در دفاع از بنی صدر سخنراني کرده بود، مردم در اعتراض به او حملهور شدند که وی دست به اسلحه برد و نيروهای کميته او را از بين مردم بيرون آوردند.
حضرت امام پس از اطلاع از اين موضوع بدون کوچکترين ملاحظهای بر ضرورت برخورد قاطع با وی تأکيد کردند و دستور دادند: "سيد حسين خمينی تحتالحفظ به تهران بازگردانده شود و اگر دست به اسلحه خود زد او را با تير بزنند."
2⃣آیت الله محمدی گیلانی
دو فرزند آیت الله، از اعضای گروهک منافقین بودند. در جریان آشوب منافقین در خرداد ۶۰، آیت الله در پاسخ به این پرسش که در صورت مواجهه با فرزندان شما در خانه تیمی و یا درگیری چه عکسالعملی نشان دهیم؟ گفته بودند همان کاری که در حال انجام وظیفه و در موارد مشابه انجام میدهید بدون اینکه در نظر بگیرید طرفتان فرزند چه کسی است.
3⃣آیت الله حسنی امام جمعه ارومیه
رشيد حسنی (پسر بزرگ آیت الله ) پس از پيروزى انقلاب ناگهان به گروه سياسى سازمان فدائيان خلق پيوست و از سران آنها شد، به طورى که مسئوليت شاخه آذربايجان غربى بر عهده او بود. در پي شناسايي محل حضور رشيد در تهران آيت الله حسني حکم دستگيري وی را صادر کرد. وی در بخشي از خاطرات خود مي نويسد:
" جايش را شناسايى کرديم. در کميته انقلاب تهران با آيتالله مهدوىکنى تماس گرفتم و گفتم: يک موردى هست، چند نفر مسلح بفرستد. نگفتم پسرم است..... گفتم اگر مقاومت يا فرار کند، بزنيد، نگذاريد فرار کند و اگر هم تسليم شد، دستگير کنيد و به کميته تحويل بدهيد. آنها رفتند و او را دستگير کردند."
در اين رابطه وي بعدها نيز کمترين ترديدی از خود نشان نداده و می نويسد: "وقتى خبر اعدام رشيد را شنيدم، چون به وظيفه خود عمل کرده بودم هيچ ناراحت نشدم. من در مورد انقلاب با هيچ شخصى ولو پسرم باشد، شوخى ندارم و با هيچ احدى در اين مورد عقد اخوتى هم نبستهام. هنوز هم اگر يکى از فرزندانم بر ضدانقلاب و رهبرى خداى ناکرده فعاليت کند، همان کارى را خواهم کرد که با رشيد کردم."
4⃣آیت الله خزعلی
در فتنه ۸۸ ، مهدی خزعلی صحبت ها و اقداماتی انجام داد که آیت الله اینچنین درباره او بیانیه صادر کرد:
مدت مديدي است پسرم مهدي خزعلي از راه مستقيم منحرف شده درست در خط مقابل قرار گرفته هر چه نصحيت ميکنم و براي هدايتش متوسل به اولياي خدا ميشوم اثر نميکند.... ديگر کاسه صبرم لبريز شده، ديگر با او صحبت نميکنم و حرفهاي نامناسب او را بر نميتابم.
ملت انقلابي عزيز هميشه در صحنه ما بدانند او از ما جدا هست و هر چه از من نقل کند، نپذيرند. با من ارتباطي ندارد ولي الان هم دعا ميکنم خداوند به او توفيق دهد که از راه انحرافي که پيش گرفته است برگردد و گرنه خداوند مقتدر، اسلام و انقلاب و امام و رهبر و رئيس جمهور و مسلمين عزيز را از شر او مصون و محفوظ بفرمايد.
این عماریون
*تحلیلگر آمریکایی: ایران در منطقه دست برتر را دارد*
یک تحلیلگر ارشد نظامی و سیاسی در آمریکا معتقد است موازنه نظامی میان ایران و آمریکا، به نفع ایران تغییر کرده است.
آنتونی کردزمن پژوهشگر ارشد «مرکز مطالعات استراتژیک و بینالمللی واشنگتن» در پایگاه رسانهای این مرکز نوشت: هر چقدر ترور محسن فخریزاده مهم باشد، تنها بخشی از ماجراست. همانند ترور قاسم سلیمانی، این ترورهم تاثیر سیاسی مهمی دارد و گفتوگو با ایران را برای آمریکا باز هم دشوارتر میکند. همزمان، هم ترور و هم برنامه هستهای ایران را باید در یک بافت راهبردی بزرگتر ارزیابی کرد. نخست باید دانست که هیچ دانشمند واحدی، بر برنامه هستهای ایران اشراف ندارد. این برنامه محصول تلاشهای جمعی است. این برنامه همچنین بر 75 سال داده و اطلاعات نشت کرده هستهای در دنیا متکی است.
دیگر جنبههای موازنه نظامی در حال تغییر هستند. در سال ۲۰۱۳، آمریکا و شرکای راهبردیاش، هنوز برتری قاطعی در زمینه نیروی هوایی مدرن و ظرفیتهای هدفگیری دقیق در قیاس با ترکیب موشکها و هواپیماهای رزمی قدیمی ایران داشتند. اما امروز، ایران نشان داده که از موشکهای پیشرفته بالستیک و فنآوری موشکی کروز و نیز توانمندی طراحی کلاهکهای متعارف (که در حمله به تأسیسات نفتی عربستان به کار رفت) برخوردار است. پیشرفت قدرت متعارف تکاوری ایران، پیامدهایی هم دارد. موشکهای نقطهزن ایران به این کشور یک توانایی مهم تکاوری، برای زدن اهداف بسیار با ارزش نظامی و غیرنظامی در سراسر منطقه میدهد و امکان میدهد تا دست برتر آمریکا و اعراب در نیروی هوایی را پس بزند.
به گزارش «دیپلماسی ایرانی»، در ادامه این تحلیل آمده است: همزمان به همان اندازه مهم است که پیشرفتهای ایران در دیگر زمینههای غیرهستهای و غیرنظامی را در نظر داشته باشیم. اینکه واقعا آسیبهای فشار حداکثری به اقتصاد ایران چه اندازه بوده و ایران چه پیشرفتی در عبور از تحریمها و نیز در دیگر زمینههای امنیتی داشته است؟
امتیازات دیگر ایران: دست برتر حزبالله در لبنان بعنوان نیروی غالب امنیتی این کشور که به تدریج از توانایی موشکی و از جمله سامانههای نقطهزن ایرانی برخوردار شده است. سوریه بهطور کامل در کنترل اسد درآمده که به ایران نقشی کلیدی در این کشور میدهد ضمن آنکه پیوندهای سوریه با حزبالله هم برقرار است. در عراق، آمریکا به شکل بدی زمینگیر شده است. به شدت نیروهایش را کاهش داده و در پی حملات نیروهای بسیج مردمی، بسیاری از جنبههای بالقوه مشارکت راهبردیاش با عراق را کنار گذاشته است. جنگ یمن هم که تا اینجا، همراه با پیروزی حوثیها بوده که شریک راهبردی ایران هستند. این وضعیت، دسترسی ایران به دریای سرخ و امکان تهدید عربستان سعودی از جنوب را فراهم میسازد. تهدیدی که همچنین دربردارنده موشکهای نقطهزن و موشکهای متعارفی است که توانایی زدن تاسیسات نفتی و دیگر زیرساختهای عربستان را دارد. در افغانستان هم با عقبنشینی نیروهای آمریکایی در ماه مه ۲۰۲۱، حضور آمریکا در مرزهای شرقی ایران پایان مییابد و میتواند به گسترش نفوذ ایران در شانگهای بیانجامد.
واکنشها به تحریم در داخل ایران هنوز هم یک فاکتور است اما نیروهای امنیت داخلی به شدت تقویت شدهاند. صداهای آرامی که در دولت دست برتر داشتند نیز رفته رفته میروند تا خاموش شوند. تحریمها برای ایران مشکلاتی را درست کردهاند، آمریکا توانمندیهایی هم دارد. با این همه، دلایلی برای هشدار وجود دارد: نخست، دولت بایدن نمی تواند به سادگی در رابطه با برجام به گذشته برگردد. دوم، بسیاری از جنبههای جاگیری آمریکا در منطقه، در چهار سال گذشته فرسوده شده است. رخدادهایی همچون ترور محسن فخری زاده، هرچند هم که مهم باشد، تنها بخشی از کل داستان به شمار
میرود.
🟩 *اعلام استقلال تگزاس*
🔹پس از اعلام مجدد استقلال و ساز جدایی زدن ایالت تگزاس طی سال های اخیر،اعلام نقل مکان چند شرکت بزرگ تجاری ( که احتمالاً شریک تجاری دونالد ترامپ هستند ) این گمانه زنی را بیشتر خواهد کرد که دونالد ترامپ پس از شکست در انتخابات آمریکا و از آنجایی که طبق گفته ی خودش تا کنون هیچ شکستی را نپذیرفته است، وی خود را ریاست جمهوری خود خوانده ی کشوری بنام *تگزاس* بداند.
🔹قبل از اعلام استقلال تگزاس ایالت کالیفرنیا نیز دم از جدایی زده است.
#افول_آمریکا
#ساز_جدایی_در_آمریکا
#مرگ_شیطان
*آسوشیتد نیوز:اجداد اوباما ایرانی و اهل بوشهر بوده اند*
منابع موثق خبری می گویند، هیچ می دانید که سناتور «باراک اوباما»ی آمریکایی که شاید «بختش بزند» و رئیس جمهور هم شود، ایرانی الاصل «از آب» درآمده است.
در واقع، آن طور که «ایتارتاس» گزارش می کند، گزارش «آسوشیتدنیوز» به ما می گوید که شخصی به اسم دکتر «اندی واسهول» از موسسه تحقیقات تاریخی دانشگاه معتبر «ام.آی.تی» آمریکا، اعلام کرده که طبق تحقیقاتش، «باراک حسین اوباما» اصلااهل جنوب ایران و شیعه است! به عبارت دیگر، اصل و نسبش همان خانواده معروف «اوباما»ی «بوشهر» است که در دوران قاجاریه جلای وطن کرده و طی چند نسل سر از آمریکا درآورده است! به این ترتیب که، جد بزرگش در واقع «میرحسن خان اوبامایی» که از میرآب های معروف «بوشهر» بوده (و به همین خاطر هم اسمش «اوباما» یا «آب با ما» بوده)، بعد از یک نزاع خونین با سقاباشی «ناصرالدین شاه قاجار» از این شهر فرار کرده و به مرز عثمانی می رود و بعدش، در «حلبچه» به عنوان تاجر زردچوبه و سپس به عنوان تاجر زعفران فعالیت کرده و رفته «حلب» (در سوریه فعلی)! ظاهرا، «میرحسن خان» همانجا هم فوت می کند و پسرش، «علی اصغر اوباما» به خاطر ضدیت اهالی عثمانی با شیعیان ایرانی، راه «طرابلس» را پیش می گیرد و آنجا به تجارت تنباکو مشغول می شود! اما، بعد از اینکه قلیان چاق کردن در آنجا ممنوع می شود، این خانواده هم «تکه پاره» شده و هر «تکه اش» به جایی مهاجرت کرده است! می گویند، حالااین وسط پدربزرگ «حسین» کمی قبل از جنگ جهانی دوم می آید و به همراه خانواده اش به جنوب غربی آفریقا مهاجرت و برای امرار معاش هم از پشم شتر پارچه درست می کند طوری که، بعد از جنگ «برک» (همان «باراک» )ایرانی کلی محبوبیت پیدا می کند و شهرتش به آمریکا و به گوش معاون شهردار «واشنگتن» می رسد، که او را به «لس آنجلس» دعوت می کند! خلاصه، این جوری می شود که جناب پدربزرگ در تگزاس مستقر می شود و به تولید و تجارت «برک» می پردازد، اما چون واردات شتر و پشمش به آمریکا ممنوع می شود، او هم ورشکسته می شود! گزارش ها باز هم می گویند، پدر «باراک» که اسمش «حسین اوباما» بوده، بعد از مدرسه و دانشگاه تابعیت ایرانی- آمریکایی می گیرد و بعدش هم با یک دختر مسیحی ازدواج می کند و به اصرار همسر و خانواده همسرش دینش می شود «اسلامی- مسیحی»! و چون نمی تواند اسم ایرانی روی پسرش بگذارد، پس اسمش را می گذارد «باراک» (همان «برک») و اسم خودش را در اسم بچه می گنجاند (باراک حسین اوباما). حالا، می گویند افشای این موضوع می تواند کلی دردسر برای آینده سیاسی جناب «اوباما»ی آمریکایی درست کند!
♻️ شما به مالک اشتر رای میدهید یا کمیل؟!
💢 اگر دو نفر از اصحاب خاص امیرالمومنین برای #انتخابات نامزد شوند، شما به کدام یک رای نمیدهید؟
مالک اشترنخعی یا کمیل ؟
چرا؟
✅ چرا به مالک اشتر رای میدهیم؟
در واقع سئوال مهمتر این است که چرا به کمیل رای نمیدهیم؟
✅ دعای کمیل معروف رو امام علی(ع) به همین حضرت کمیل بن زیاد تعلیم داد
هر دوی این شخصیتها، انسانهای خوبی هستند
اما مگر انسان خوب، ضرورتا سیاستمدار و مسئول خوبی هم هست؟
هر دوی اینها، در بسیار از مراتب و مقامات شاید هم سطح باشن
✅ اما چرا به کمیل #رای نمیدهیم؟
مسأله اینجاست.
✅تاریخ را بخوانید:👇👇👇
در سال ۳۹هـ. ق. کمیل بن زیاد از طرف امیرالمؤمین (علیه السلام) به فرمانداری شهر هیت منصوب شد. پس از مدتی خبر به وی رسید که یاران معاویه به فرماندهی «سفیان بن عوف» قصد یورش به هیت را دارند، به خیال اینکه آنها در «قرقیسا» هستند، بدون اجازه امام علی (علیه السلام) ۵۰ نیروی مسلح را برای دفاع در شهر گذاشت و خود و یارانش به طرف آنجا حرکت کرد، تا در جنگ پیشدستی کرده باشد.
سپاهیان معاویه از فرصت استفاده کرده به هیت حمله کردند و به غارت پرداختند. امام علی (ع) نامهای به کمیل بن زیاد نوشت و او را سرزنش کرد.
✅ ناراحتی و گلایه امام علی(ع) از کمیل:
سستی انسان در انجام کارهایی که بر عهده اوست و پافشاری در کاری که از مسئولیّت او خارج است، نشانه ناتوانی آشکار و اندیشه ویرانگر است. اقدام تو به تاراج مردم «قرقیسا» در مقابل رها کردنِ مرزهایی که تو را بر آن گمارده بودیم و کسی در آنجا نیست تا آنجا را حفظ کند، و سپاه دشمن را از آن مرزها دور سازد، اندیشهای باطل است.
تو در آنجا پلی شدهای که دشمنان تو از آن بگذرند و بر دوستانت هجوم آورند، نه قدرتی داری که در کنار تو نبرد کنند، و نه هیبتی داری که از تو بترسند و بگریزند، نه مرزی را میتوانی حفظ کنی، و نه شوکت دشمن را میتوانی درهم بشکنی، نه نیازهای مردم دیارت را کفایت میکنی، و نه امام خود را راضی نگه میداری
✅ اما نظر امام علی(ع) در مورد #مالک_اشتر:
«مالک! مالک چه بود! به خدا اگر کوه بود، کوهی بود جدا از دیگر کوهها و اگر سنگ بود، سنگی بود خارا که سم هیچ ستور به ستیغ آن نرسد و هیچ پرنده بر فراز آن نپرد. خدا رحمت کند #مالک را، او برایم چنان بود که من برای رسول خدا صلی الله علیه و آله بودم.
آدم خوب بودن دلیل بر نماینده، رییس جمهور یا سیاستمدار خوب بودن نیست.
حکومت اسلامی، مالک اشتر میخواهد.
#مالک_اشتر سپر بلای علی(ع) بود بخاطر همین #رهبر_انقلاب فرمودند:
آدمهایی را انتخاب بکنند که وقتی رفت در آن مسند نشست - حالا آن مسند هر چه باشد؛ چه مسند عضویّت در مجلس خبرگان باشد یا در مجلس شورای اسلامی باشد یا ریاست جمهوری باشد - خودش را #سپر بلای مشکلات کشور قرار بدهد، فانی در خدمات و مصالح و منافع عمومی مردم باشد، کشور را به دشمن نفروشد، مصالح کشور را برای رودربایستی با این و آن زیر پا نگذارد؛ باید این را انتخاب کنند. این میشود یک انتخابات خوب.
این نظر و معیار را با نامزدهای انتخاباتی پیش رو مقایسه کنید.
نهج البلاغه، ص ۴۰.شهیدی، نهج البلاغه، ص ۴۴۰، کلمات قصار،ش ۴۴۳.ابن أبی الحدید، شرح نهج البلاغة، ج ۱۵، ص ۹۸.
این عماریون
🔴 بزرگترین سوال افکار عمومی
🔻مردم حق دارند بدانند که زم در مورد منابع داخلی خود در جلسات عدلیه صحبت کرده یا نه؟ که اگر صحبت کرده و آن منابع هنوز سرکارند، واویلاست، اگر صحبت نکرده و همان منابع سرکارند، باز واویلاست.
تا وقتی فوروارد کنندهی پستهای آمدنیوز در کانال شخصیاش بر مسند باشد، این مردمند که سرکارند!
ماهی از سر گنده گردد، نِی زِ دُم!
زَم دُم ماهی بود، سرِ ماهی را بزنید...
✍ رحیم پورازغدی
🔺تشکیل پرونده برای همکاران داخلی آمدنیوز
🔹روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب تهران: اقرارهای آقای زم درخصوص اقدامات مجرمانه خود و اظهاراتش درخصوص دیگران معادل صدها ساعت و چندهزار صفحه بازجویی بوده است که تاکنون بخش مربوط به اقدامات مجرمانه خود وی مورد رسیدگی نهایی قرار گرفته، لکن اظهارات و ادعاهای وی در خصوص دیگران، در حال رسیدگی است.
🔹تاکنون پرونده برخی از مرتبطین زم در داخل کشور نیز با کیفرخواست به دادگاه ارسال گردیده و پرونده برخی دیگر از متهمین در دادسرا مفتوح است/ صداوسیما
🔴 زیرساختهای آمریکا و رژیم صهیونیستی در تیررس هکرها
♦️روزنامه صهیونیستی کالکالیست:
به سرورهای دهها شرکت واردکننده تجهیزات نظامی حساس اسرائیل حمله سایبری شده است. هکرها ممکن است اطلاعاتی که دارای ارزش راهبردی باشد، به سرقت برده باشند.
♦️ یدیعوت آحارانوت:
مهاجمان سه شرکت فعال در زمینه واکسن کرونا را نیز هدف قرار دادهاند.
♦️ رویترز:
وزارت خزانهداری آمریکا مورد حمله سایبری قرار گرفته و هک شده است. هکرهایی که مورد حمایت یک دولت خارجی عامل این حمله سایبری بوده اند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 شعرخوانی ترکی عضو هیئت رییسه مجلس در جواب اردوغان
♦️حجت الاسلام حسین ابراهیمی، عضو جامعه روحانیت مبارز مطرح کرد:
🔹ما بر این باوریم که نظامی و غیرنظامی بودن کاندیداها مهم نیست چه بسا نظامیهایی که توان و قدرت اداره کشور را به نحو احسن دارند و داشتند. اگر شخصیتی مانند شهید سردار سلیمانی را در حال حاضر داشتیم یقینا ترجیح و اولویتمان او بود که بیاید و کشور را اداره کند. بنابراین نظامی و غیرنظامی بودن ملاک نیست بلکه توان فرد مطرح است تا بتواند مشکلات مردم را حل کند.
🔹بر این باوریم که نظامیهای ما از نخبگان کشور هستند بدین معنا که نظامیهای ما چه ارتش و چه سپاه از توانایی بالایی برخوردارند و کارهایی که تاکنون انجام دادهاند دلیل مهمی بر این ادعا است. کارهایی که آنها در بعُد امنیت، اقتدار و توان کشور انجام دادهاند به نوعی مانع دشمن شدهاند از این رو درباره چنین افرادی نمیتوان گفت چون نظامی هستند نمیتوانند رئیس جمهور شوند؛ در نتیجه نظامی و غیرنظامی ندارد چه بسا نظامیها از توانایی و توانمندی بالاتری برخوردار باشند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺فیلم رسیدن هواپیمای حامل سردار شهید «قاسم سلیمانی» به فرودگاه بینالمللی بغداد
🔹پایگاه خبری صابرین نیوز که پیشتر خبر داده بود قصد دارد فیلمهای ویدیویی از رسیدن هواپیمای حامل سردار شهید قاسم سلیمانی به فرودگاه بغداد تا لحظه هدف قرار گرفته شدن وی و شهادتش به همراه «ابومهدی المهندس» را منتشر کند، در پایگاه تلگرامی خود فیلم لحظات ورود هواپیمای حامل سردار سلیمانی به فرودگاه بینالمللی بغداد را منتشر کرد.
🔴 از سیگنال های پاستور تا شکایت از روحانی‼️
🔻 نهاد قانونونگذاری در نظام های دموکراتیک ابزارهای قدرتمندی هستند که میتواند در بزنگاه ها پشتیبان دولت ها در تحمیل اراده ملت به بیگانگان باشد.
🔹 بعد از مصوبه مجلس شورای اسلامی برای لغو تحریم ها، سالیوان مشاور امنیت ملی بایدن در یک تغییر موضع اعلام کرد به برجام برمیگردیم و تحریم ها را هم بر میداریم تا ایران هم برگردد و بعد مذاکره جدید میکنیم. تغییر ادبیات سالیوان و پاره شدت چًرت تروئیکای اروپایی و واکنش های حداقلی اتحادیه اروپا نشان دهنده این است که هر جا بر مواضع ایستادگی شود طرف مقابل عقب نشینی میکند.
🔹در این میان رسانه های غربی قویاً تلاش میکنند برای القای دو دستگی در کشور ما با تکنیک برجسته سازی و دیس اینفورمیشن های سیاسی در کشور ما اثرات مواضع ایران را به حداقل برسانند.
🔹تداوم این مسیر نیاز به وحدت و انسجام داخلی کشور در حوزه ی سیاست خارجی است و تداوم مطالبه و حمایت افکارعمومی از قانون مجلس است.
🔹هرگونه اقدام وحدت شکن در این بزنگاه حساس خطای راهبردی محسوب میشود . در روزهای اخیر ارسال سیگنال های وحدت شکن ساکنان پاستور از یکسو و از سویی دیگر طرح شکایت از رئیس جمهور در فضای مجازی از سوی برخی کاربران ، مصداق بازی در زمین رسانه های بیگانه میباشد و محکوم است.
🖌 رهبر حکیم انقلاب فرمود: «هر کاری که دشمن را عصبانی کند، خوب و درست است و در مقابل همگان باید از هر کاری که دشمن را جری و روحیه آن را تقویت کند، اجتناب کنند.»
🔴لزوم بازنگری در راهبردهای اطلاعاتی امنیتی
🔺بعد از گذشت چندین روز از ترور شهید فخری زاده نه تنها هنوز یک گزارش و یک قرائت واحد و قطعی از این حادثه درد ناک موجود نیست بلکه شاهد تعدد نقل قولها هستیم.
🔺شکی در این نیست که دستگاه اطلاعاتی جمهوری اسلامی به اذعان دشمنان و دوستان یکی از قوی ترین دستگاههای اطلاعاتی جهان است.
🔺همان دستگاهی که عبد المالک ریگی را در آسمان شکار می کند و شهرام جزائری را از خارج از مرزهای جمهوری اسلامی به ایران باز می گرداند و همان سربازانی که نیما زم را از چتر حمایتی دستگاه اطلاعاتی فرانسه بیرون می کشند و به میز عدالت می سپارند.
🔺اما وقایع و حوادث تلخ و آسیب های جدی که در ابعاد مختلف حوزه امنیتی کشور در چند ساله ی اخیر رخ داده دستگاه اطلاعاتی کشور را زیر سوال برده که با ترور و شهادت دکتر فخری زاده به اوج خود می رسد و جا دارد این کارنامه مورد بازخوانی قرار گیرد و سوالات افکار عمومی مطرح شود، امید است که با پاسخگویی مدیران مواجه شویم اگر چه به پاسخگویی این دولت امیدی نیست همانطور که به تدبیرش.
🔺پر واضح است این سوالات متوجه سربازان گمنام و مدیران دوائر وزارت نیست چرا که اینان همان مجاهدان و گمنامانی هستند که همان رشادتها و موفقیت ها را در سطح داخلی و بین المللی آفریدند، بلکه این انتقادات متوجه سکانداران و سیستم مدیریتی و راهبردی آن است یعنی شخص وزیر و مشاورانش که به عنوان مغز متفکر و طراح راهبرد های وزارت اطلاعات هستند.
🔺هنوز تلخی انفجار خرابکارانه نطنز و آتش سوزی های مرموز و چند اتفاق دیگر در ذائقه ما بر طرف نشده که شاهد ترور دانشمند هسته ای در قلب کشور هستیم و اینکه دشمن با چه هدفی اقدام کرده و ما نباید با اقدام عجولانه در زمین انها بازی کنیم، کیاست خود را می طلبد.
🔺اما نکته مهم و اصلی اینجاست که موازنه قدرت یعنی یک اتفاق در تهران یک ضربه در اورشلیم و حیفا و واشنگتن، موازنه قدرت یعنی یک انفجار در نطنز، یک انفجار در قلب نقاط حساس کشور متخاصم و اگر بخواهیم طبق استراتیژی و راهبرد رهبری حکیم حرکت کنیم باید هر ضربه معادل ده ضربه متقابل جبران شود و اینست قدرت باز دارندگی، در حالی که ما شاهد انفعالیم، انفعالی که در صورت ادامه این روند موجب سرخوردگی امت اسلامی در داخل وخارج می شود.
🔺تصور جبران این ترورها با حملات ایذایی در پایگاهها و سفارت امریکا در منطقه یک خطای راهبردیست و شانه خالی کردن از مسئولیت است و به نوعی انداختن بار حوزه امنیتی ونرم به دوش سربازان نظامی و سخت است و اگر چنین باشد یعنی ضعف و عدم توانایی پاسخگویی همسطح ومتقارن به دشمن و ایشان و بقیه نهادها باید به سهم خود پاسخگو باشند.
🔺اینکه آمریکا باید از کل منطقه بیرون رانده شود، راهبردی است که از برکات خون شهید حاج قاسم سلیمانی به دست آمده که رسما و علنا توسط مقام معظم رهبری بیان گردید و نباید آن را به حوادث بعدی گره زد و دشمن باید بداند برای هر حرکت خصمانه جدیدش هزینه های درد ناک جدیدی باید بپردازد و این معنا با انفعال سیستم های اطلاعاتی حاصل نمی شود.
🔺این مبحث ادامه دارد و بقیه موضوعات مانند مدیران دو تابعیتی مانند تروریسم اقتصادی و فرار مفسدان یا مانند آقازاده های خارج نشین و فتنه های اخیر و غیره نیز باید به مرور مورد باز خوانی قرارگیرد.
🔺هنوز از ۱۶ آذر خیلی نگذشته است؛ جا دارد به مناسبت ۱۶آذر یک جلسه پرسش و پاسخ شفاف و صمیمی با دانشجویان و فعالان فرهنگی برگزار گردد و به سوالات و افکار عمومی پاسخ داده شود و قطعا این حرکت برکات و آثار مثبتی در پی خواهد داشت.
🔸 وزارت خزانهداری و اداره ملی اطلاعات آمریکا هدف حمله سایبری قرار گرفتند
🔹 خبرگزاری «رویترز» لحظاتی پیش در یک خبر فوری اعلام کرد که وزارت خزانهداری و اداره ملی اطلاعات آمریکا هدف حمله سایبری قرار گرفته است.
●●●خبر خوش اخر شبی