پیوستن به FATF صد درصد به زیان کشور است
«محمد جواد لاریجانی» تحلیلگر مسائل راهبردی:
🔹پیوستن به FATF تأثیری در رفع تحریمها ندارد و صد در صد به زیان کشورمان است.
🔹اکنون در دنیا، کشورهای عضو افای تی اف، بزرگترین حامیان تروریسم هستند.
🔹همه کشورهایی که در کشتار ملت یمن دخیل هستند اعم از سعودیها، امریکاییها، فرانسویها یا انگلیسیها، همه عضو افای تی اف و رکورد دار حمایت از تروریسماند!
🔸پس، افای تی اف، ساز و کار مسخرهای است که ایجاد کردند تا روی دیگران پیاده کنند و اگر بناست ما به این ساز و کارها عمل کنیم خیلی ابلهانه است!
تایید کلیات بودجه به یک شرط!
«حاجی دلیگانی» عضو کمیسیون تلفیق بودجه در گفتوگو با تسنیم:
🔹به نظر میرسد حداقل ۵۰ درصد بودجه یعنی رقمی نزدیک به ۴۰۰ هزار میلیارد تومان چه در بخش منابع و چه مصارف باید اصلاح شود.
🔹اگر دولت به صورت مکتوب با مجلس توافق کرد که در زمان تایید شورای نگهبان با اصلاحات مجلس مخالفت نمیکند مجلس میتواند تحت شرایطی کلیات بودجه را تایید و اصلاحات لازم را به طور کامل پیاده کند.
🔹پیشنهاد اساسی ما این است که میزان افزایش حقوق همه حقوق بگیران از کارمند ساده گرفته تا مدیران ارشد و نمایندگان مجلس بر مبنای افزایش یک عدد ریالی ثابت برای همه باشد.
نقوی: اولویت رفع تحریمهاست نه تصویب FATF
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی در مجلس در گفتوگو با تسنیم:
🔹اولویت اول رفع تحریم هاست نه تصویب FATF.
🔹مسئولان نباید تهیه واکسن، تامین کالاهای اساسی و ... را به FATF گره بزنند و بهرهبرداری سیاسی کنند.
🔹الان نه تنها کشورهای اروپایی بلکه عراق، چین و روسیه به کدام دلیل با ایران کار مالی انجام نمیدهند؟ تحریمها یا FATF ؟ پاسخ مشخص است، به دلیل تحریمها حاضر به انجام کارهای مالی با ما نیستند.
رئیسی: هرکسی به مردم تعهد داده به تعهدش عمل کند
رئیس قوه قضاییه:
🔹هر کسی به مردم تعهد داده باید به آن پایبند باشد.
🔹«معیشت مردم» و « آسیبهای کرونا» مهمترین مسائل امروز کشور هستند.
🔹اهمال دستگاهها در انجام تعهداتشان قابل گذشت نیست و خسارت برخی ترک فعلها و تاخیر در انجام وظیفه بیشتر از انجام فعلها بوده است.
🔹بسیاری از گرهها با همت مدیران به سرعت قابل گشایش است و امکانات و تدبیر آن نیز در داخل قرار دارد و تهدید و تحریم و مسائل خارجی در آن تاثیر گذار نیست.
اگر بپذیریم که کوروش واقعا آدم خوبی بوده
والا خیانات و اتفاقات ناگوار زمان کوروش موجب میشه بگیم که این قیاس مع الفارق هست
در هر صورت مهم اینه که یک شبکه دشمن با توجه به زمینه ی فکری مثبتی که مردم از کوروش دارن طبق همون قیاس کرده باشه و از پاکی و دیانت و سیاست پاک در ذهنی که هست را برا آقا اثبات کرده باشه اینجا ذره ای کار خوب بوده
البته باید بگیم که این کار با همین سبک اگر گسترش پیدا می کرد خیلی خوب بود حداقل ملی گرایی منفی ای که ماهواره ها و فضای مجازی تو کله ی پوک بعضی ها کرده رو تغییر میداد به جهات مثبت
سیاست و دیانت امام خامنه ای(مدظله العالی) ، فراتر از هر عالم دیگر در این زمان است و کوروش هم قابل قیاس با این عالم ربانی نیست چون کوروش که این هوشمندی و سیاست امام خامنه ای را نداشته و در جهان نمی توان مثل این رهبر فرزانه پیدا کرد که اینقدر به مسائل جهان تسلط و آگاهی دارد طوری که با یک سخنرانی ، همۀ نقشه های دشمن علیه جمهوری اسلامی را نقش بر آب می کند.
سوال اینجاست که آیا کوروش هم آنقدر به مسائل تسلط داشت که با یک سخنرانی ، نقشه های دشمن را نقش بر آب کند؟ پاسخ مشخص است که خیر و رسانه های عربی_عبری_ترکی_انگلیسی سعی دارد که از کوروش، برای ما یک قدیس بسازند ولی نمی توانند.
🔴چه خبره؟؟؟
🔹حمله به 4 کاروان آمریکایی در #عراق در یک روز(امروز)
-انفجار در #نشویل آمریکا که گفته شده، عمدی است(امروز)
-انفجار کشتی تجاری در دریای سرخ، که احتمالا کار یمنی هاست.(امروز)
-حمله سایبری گسترده به زیرساخت های نظامی،اطلاعاتی و سیاسی آمریکا و #إسرائيل
💬جعفر بلوری
🔹از صبح امروز، گروه "قاصم الجبارین" ۴ کاروان نظامی آمریکایی را در شهرهای مختلف عراق به آتش کشیده است؛ آمریکا هم حرکات تمام کاروان های لجستیکی خود را تا اطلاع ثانوی متوقف کرد...
✊قدرت پوشالی آمریکا یعنی: یک گروه چریکی کوچک میتواند بزرگترین! قدرت!! نظامی!!! دنیا را به چالش بکشد
🔴 توییتر فضایی نخبگانی یا زرد؟
✍️ #سیدمحسن_هاشمی
🔹 یکی از شبکه های اجتماعی پرطرفدار توییتر است که به عنوان شبکه اجتماعی نخبگانی از آن یاد شده و عمده مسئولین مهم کشورها و شخصیت های جهانی از آن به عنوان یک رسانه ارتباطی مهم نهایت استفاده را می برند و مواضع خود را به صورت رسمی اعلام می دارند.
🔸 این شبکه اجتماعی جز معدود شبکه هایی است که قابلیت کمی سازی مطالب آن و ارائه یک آمار تحلیل محتوایی از آن بر اساس هشتک های درج شده وجود دارد و می توان به راحتی به این آمار که در بسیاری از موارد حاصل یک نزاع ترندینگ جهانی است دست یافت.
✅ اگر به تنهایی و فارغ از مقایسه با دیگر شبکه های اجتماعی به توییتر نگاه بیندازیم مطمئنا توییتر را نیز یک شبکه اجتماعی زرد می بینیم که یک خانم با درج تصویر ناخن شکسته خودش در دو روز هزاران فیو را کسب می کند و صدها منشن برای او ارسال می شود.
🔹 اما در کنار این اقبال زرد، با نگاهی مقایسه ای با دیگر شبکه های اجتماعی همچون اینستاگرام، باید توییتر را همچنان یک فضای نخبگانی دانست که علل مختلفی برای این امر از جمله محدودیت واژگان ارسالی و متن محوری بجای تصویر نگاری از جمله دلایل این امر می باشد.
🔸 از سوی دیگر اگر زرد بودن یک رسانه را بر اساس ایجاد موج احساسی و تحریک غیر عقلایی مخاطب بدانیم، بر اساس طوفان های توییتری که بر علیه کشور صورت می گیرد و با ترند کردن هشتگ های غیر واقعی و دروغین به دنبال ایجاد جنگ رسانه ای هستند، باز باید توییتر را رسانه ای دانست که گرایش به زرد شدن را دارد ولو مقطعی و کمتر از دیگر شبکه های اجتماعی.
💢 اما باید دقت نمود که این رسانه با ویژگی نخبگانی خود یک منبع برای رسانه های دیگر محسوب نگردد که مثال های زیادی از جمله هشتگ ایمیل های هیلاری و موضوع اعدام نکنید قاتل شیرازی از جمله مواردی است که حتی به ترندیگ بین المللی رسید، اما مشخص شد که از ابتدا یک موج رسانه ای سازمان یافته و حتی روباتیک برای ایجاد یک خیزش احساسی بر علیه ایران بوده است.
🔶فرارمالیاتی 240 هزار میلیارد تومانی 30 مجموعه اقتصادی
🔺براساس نتایج یک بررسی در مجلس شورای اسلامی، 30 مجموعه اقتصادی به تنهایی در حدود 240 هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی دارند. دریافت این مبلغ کاملا قابل وصول است و بدون این که فشاری بر مردم وارد شود، با اخذ این رقم از فرار مالیاتی، بخش عظیمی از کسری بودجه تامین می شود.
🔹همچنین راه های زیادی برای کاهش هزینه ها و افزایش درآمدها وجود دارد تا بتوان کسری بودجه دولت را پوشش داد.
🔴 محمود صادقی: برای FATF رفراندوم برگزار کنیم!
💬 #مشرق
🔹 محمود صادقی، فعال سیاسی اصلاحطلب در گفتگو با خبرآنلاین گفت: موارد زیادی تا کنون بوده است که قاعدتا باید به رفراندوم مراجعه میشد اما این امر از دو جهت انجام نشده است.
🔸 یکی آنکه یکبار رفراندوم در سال ۶۸ انجام شد و رفراندوم بازنگری قانون اساسی بوده است. یعنی به جای اینکه بحث رفراندوم تنها به عنوان اصلی از قانون اساسی یا موضوعی مطرح شود، به طور کل یکبار قانون اساسی بازنگری شد و رفراندوم صورت گرفت.
✅ علت دیگر هم آنکه با توجه به اینکه قانون اساسی بعد از اصلاحات، نهاد جدیدی به نام مجمع تشخیص مصلحت نظام به نهادهای جمهوری اسلامی اضافه شد، به باور من در مواردی که نیاز بود به رفراندوم مراجعه شود، گویی آن نهاد آمد که جای رفراندوم را پر کند.
🔹 به عنوان مثال قانون سیاستهای کلی اصل ۴۴ که به تصویب مجمع رسیده، یکی از مواردی بود که اگر مجمع نبود، قاعدتا باید درباره آن رفراندوم انجام میشد.
🔸 با این تفاسیر به نوعی میتوان گفت که مجمع تشخیص مصلحت نظام، جای رفراندوم را گرفته است.اما درعین حال در اصل ۵۹ قانون اساسی آمده که درمسائل بسیار مهم سیاسی، اقتصادی و فرهنگی کشور میتوان به طور مستقیم به آرای عمومی مراجعه کرد و حیطه این اصل فراتراز حوزههای مجمع تشخیص است به خصوص در حوزههایی که ساز و کارهای پیش بینی شده به نتیجه نمیرسد و بن بستی ایجاد میشود.
✅ اگرچه مجمع تشخیص مصلحت نظام برای رهایی از این بن بستها ایجاد شده است اما در برخی از موارد نتوانسته راهگشا باشد و بعضی از قوانینی که به آن ارجاع شده است را مسکوت گذاشته.
💢 در حالی که این مجمع تاسیس شده به منظور حل مواردی که مبهم هستند و گشودن بن بستها ولی درمواردی همچون لوایح اف ای تی اف پس از تصویب مجلس، دو سال در مجمع تشخیص مصلحت مسکوت ماند و این بلاتکلیفی بدان معناست که مجمع نتوانسته به نقش بایسته خود عمل کند و وقتی این مسئله بسیار مهم باید از طریق ساز و کار معمولی نهادهای قانون گذاری یعنی مجمع تشخیص مصلحت و مجلس شورای اسلامی به نتیجه نرسید، به جا است که برای شکستن این بن بست رفراندوم گذاشته شود و به طور مستقیم به آرای عمومی مراجعه کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 سخنان نادر استاد اخلاق معروف، آیت الله مرتضی تهرانی، بعد از سکوت طولانی، در مورد رهبر انقلاب☝️
اینها دستهای یه کودک مبتلا به بیماری ایبی یا پروانهایه.
پانسمان مخصوص این بیماری شامل موارد تحریمی هست و به کشور وارد نمیشه!
حالا چطور قبول کنم که اروپا و آمریکا برای #کرونا دلسوزمون شدن که بهمون واکسن بدن؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خاطره تکاندهنده دختر شهید محرابی از دیدارش با سردار سلیمانی در روز عرفه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹اصل، ولی فقیه است
❤️ قاسم سلیمانی اگر رفت، قاسم سلیمانی دیگری میآید
محصولات تراریخته، اصطلاحاً به محصولاتی گفته میشود که با دستکاری ژنتیکی، از حالت عادی خارج شدهاند، برای مثال، انتقال ژن یک حیوان به میوه گوجهفرنگی، ؛ یا انتقال یک ژن مقاوم نسبت به سم، یا انواع ژنهایی که عوارض بیشمار دیگری را منتقل میکنند.
خطرناکترین مورد درباره این محصولات، عدمشناسایی و یا لاپوشانی عوارض، بهدلیل مقاصد سازمان های تجاری و سیاسی جهان، در مورد این محصولات، و احتمال بروز عوارض بسیار شدید و غیرقابل بازگشت طی طولانی مدت، و در نسل های بعدی کشورهای هدف از جمله ایران است. استفاده قدرت های جهانی از محصولات تراریخته خصوصاً ایالات متحده، جهت بهره برداری تجاری، و همچنین قابلیت استفاده از این محصولات برای ضعیف کردن و وابستگی کامل کشورهای هدف، احتمال بروز خطرات جبران ناپذیری را مطرح میسازد؛
✅✅میتونید برای مطالعه بیشتر به ابتدای کانال مراجعه کنید 👌👌
🌽تعریف گیاه تراریخته🌽
گیاه تراریخته به گیاهی گفته میشود که یک یا چند ژن محدود را از گونههای دیگری به جز خـزانه ژنتیکی آن گیاه از طریق روشهای مدرن ژنتیک مولکولی و مهندسی ژنتیک دریافت کرده باشد. هدف( ادعایی) از این کار، بهبود مقاومت گیاه نسبت به برخی از آفات یا بیماریهای گیاهی (تنشهای زیستی)، افزایش تحمل تنشهای غیر زنده نظیر شوری و کمآبی، بهبود کیفیت و بازارپسندی محصول، افزایش تولید و عملکرد گیاه، افزایش بهرهوری در کشاورزی و در نهایت، افزایش سطح سلامت جامعه از طریق کاهش مصرف انواع سموم و کودهای شیمیایی است. با وجود تلاش های فراوان، تا به امروز نه تنها هیچ تضمینی برای رسیدن به اهداف فوق وجود ندارد بلکه در مواردی محصولات تراریخته به علت کوتاه بودن فرآیند "بررسی سلامت"، اثرات بسیار مخربی را بر سلامت جامعه بشری داشته اند.
✍ #تراریخته (دستکاری ژنتیک) و دست های پنهان در صدا و سیما
⭕مباحثی که کارشناسان مطرح می کنند هدایت افکار عمومی بسوی تولید و مصرف محصولات تراریخته می باشد
⭕ هدف از دستکاری های ژنتیک ایجاد ارزش افزوده در محصولات غذایی اعلام شده است. بنابراین هدف سود بیشتر می باشد، مثلاً در درون گیاه ذرت فرایندی ایجاد می شود که در مقابل آفات مقاوم می شود
⭕ افشاگری های دانشمندان اروپایی نشان می دهد محصولات تراریخته قابل اطمینان نیستند. سؤال این است که چرا بدون اطلاع رسانی به مردم حدود ۲۰ سال است که محصولات تراریخته وارد کشور می شود؟ روغن های مایع کولزا و ذرت و سویا از محصولات تراریخته هستند. وارد کنندکان بذرهای تراریخته می گویند این گیاهان پروتئینی سمی در سلول های خود تولید می کنند که آفت ها از آن می خورند و از بین می روند. این سموم وقتی توسط حیوان یا انسان خورده می شوند کجا می روند؟ مگر وارد بدن نمی شوند؟ آیا تحقیق کرده اید که چه ضررهایی برای انسان دارد؟ چرا برخی کشورها مانند سوییس و روسیه مصرف و کشت محصولات تراریخته را ممنوع کرده اند
⭕نکته دیگر این است که در چند دهه اخیر هر چه در سیستم کشاورزی و محیط زیست دخالت شده فاجعه بار بوده است. آیا سموم کشاورزی را شما به تقلید از اروپایی ها وارد نکردید و نگفتید ضرری برای انسان ندارد ولی حال آن را مضر اعلام می کنند
⭕عوارض خطرناک تراریخته توسط محافل علمی جهان اعلام شده ولی در ایران اصرار بر کشت این محصولات می شود!
✅باید مردم را آگاه کرد که در مقابل این توطئه مقاومت کنند. هدف صدا و سیما از برگزاری این مباحث هر چه باشد موجب مطرح شدن تراریخته و به تدریج اعمال کاشت و مصرف خواهد شد. مردم هوشیار باشند محصولات تراریخته را مصرف نکنند و در مقابل این توطئه ایستادگی نمایند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ را حتما ببینید تا بدانید که
آیا تراریخته پرستان،محصولات تراریخته خود را مصرف میکنند؟
#نه_به_تراریخته
#قضاوت_باشما
#تراریخته یا (GMO)چیست ؟
تراریخته از عوامل اصلی شیوع سرطان و بیماریهای گوارشی و کبدی است، اگر مردم از زیانهای مصرف محصولات تراریخته آگاه نشوند در سالهای آینده با افزایش انواع سرطان، بیماری کبدی، کلیوی، گوارشی روبرو میشویم.