⁉️گزینه مطلوب احمدینژاد در انتخابات ۱۴۰۰ چیست؟
🔹اگر شگفتانهای در تایید صلاحیتها نداشته باشیم قطبهای اصلی صحنه نهایی انتخابات سید ابراهیم رئیسی، علی لاریجانی و اسحاق جهانگیری خواهند بود. شما جای احمدینژاد باشید در این آرایش چه انتخابی میکنید؟
🔹اگر ابراهیم رئیسی پیروز شود دو مشکل برای احمدینژاد به وجود میآید.
اول اینکه در دولت چهار یا هشت ساله رئیسی پایگاه رای اصلی احمدینژاد که او سالهاست به پشتوانه آنها سیاست ورزی میکند یعنی بدنه مستضعف جامعه که خاطراتی مانند یارانه و مسکن مهر و...را از احمدینژاد دارند احتمالا تبدیل به سمپات رئیسی خواهند شد.
دوم: احمدینژاد یکی از مزیت های مهم خود در سیاست را در نابلدی اصولگرایان تعریف کرده بود، آنها بدون او هیچ گاه نتوانستهاند در انتخاباتهای بزرگ اصلاحطلبان و طیف هاشمی را ببرند. با پیروزی احتمالی رئیسی این مزیت هم از او سلب خواهد شد.
🔹حالت بدتر برای احمدی نژاد پیروزی لاریجانی است. احمدینژاد حداقل از سال ۸۹ و ۹۰ تلاش میکند از خاندان لاریجانی چیزی شبیه هاشمی در افکار عمومی بسازد و خود را قطب مقابل آنها تعریف کند، برد احتمالی لاریجانی شکست بزرگ او خواهد بود و این یعنی اگر انتخابات به دو قطبی رئیسی، لاریجانی تبدیل شود یکی از بازندههای اصلی احمدینژاد است.
🔹در وضعیت فعلی حالت مطلوب برای محمود احمدینژاد حداقلی شدن مشارکت در وهله اول و بعد پیروزی نزدیکترین گزینه به دولت روحانی و اصلاحطلبان است.
🔹این دوره از انتخابات به مثابه پایان احمدی نژاد است،زیرا وی با رفتارهای آنارشیستی در حال دور شدن از معیارهای انقلاب اسلامی و مردم حامی نظام نیز هست.او فکر می کند که در رد صلاحیت هم منافعی اما در واقع او با این سخنان و موضع گیری ها در حال نشان دادن عمق تفکرات انحرافی خود است
شبهه.pdf
417.7K
🇮🇷🌸
🍀
💠 #پاسخ به یک شبهه
✅ موضوع: اعدامهای سال ۱۳۶۷ حکم حضرت امام (ره) بود یا رئیسی؟‼️
📍 *چرا رئیسی بت شکن در طی 30 سال خدمتش بت فساد را نشکاند❗*
🔻بسیاری از شبهات ناشی از کمبود اطلاعات است. مثلا شاید این شبهه را شنیده باشید که جناب آقای رئیسی که ده سال مسئول سازمان بازرسی کل کشور، و ده سال معاون اول قوه ی قضائیه بوده ، چرا تا به الآن جلوی فساد را نگرفته است؟؟
🔹در همان ابتدا بگوییم که وظایف معاون اول قوه ی قضائیه یک سری وظایف اجرایی است مانند: تصویب ایجاد شعبه های دادسرا و دادگاه، ریاست جلسات کمیسیون نقل و انتقال قاضی ها، بررسی فرآیند تامین و توزیع اعتبارات مصوّب قوه قضاییه و وظایف دیگر.
✔️اما در مورد ریاست سازمان بازرسی کل کشور باید مقداری بیشتر سخن بگوییم؛
🔹اگر به اصل 174 قانون اساسی رجوع کنید می بینید که از جمله وظایف قوه ی قضائیه نظارت بر اجرای صحیح قوانین در دستگاه های اداری است. سازمان بازرسی کل کشور هم به همین خاطر ایجاد شد.
🔹اگر وظایف این سازمان را بدانید، مسأله تا حدی حل می شود. بر اساس قانون تشکیل سازمان بازرسی که تصویب شده ی سال 1360 بوده، مهمترین وظایف این سازمان عبارتند از:
1️⃣بازرسی مداوم کلیه وزارتخانه ها، ادارات ، نیروهای نظامی و انتظامی، موسسات وشرکت های دولتی ، شهرداری ها و بسیاری از نهاد های دیگر.
2️⃣انجام بازرسی های فوق العاده به دستور مقام معظم رهبری یا رئیس قوه قضاییه و یا به درخواست رئیس جمهور یا وزیر یا برخی اشخاص دیگر که در قانون ذکر شده است.
3️⃣اعلام تخلفات و نارسائی هایی که توسط بازرسی مشخص شده به برخی مسئولین مشخص در قانون
🔻یعنی در خصوص وزارتخانه و نهادهای انقلابی به «رئیس جمهور»،
🔻در خصوص مؤسسات و شرکت های دولتی به «وزیر وزارتخانه ذیربط»،
🔻در خصوص شهرداری ها به«رئیس قوه قضاییه»،
🔻 و در خصوص موسسات غیر دولتی کمک بگیر از دولت به «وزارت امور اقتصادی و دارایی».
⚠️اما یک نکته ی مهم این است که این سازمان پس از انجام تحقیق ، صرفاً گزارش آن را به مقامات ذیربط ارسال می کند ولی خود وارد تصمیم گیری نمی شود.!⚠️
🔻پس با آنچه بیان شد مشخص می شود که جناب آقای رئیسی طی سالهای 73 تا 83 که رئیس سازمان بازرسی کل کشور بوده است، بنا بر وظایفی که برای این سازمان بیان شد، وظیفه ی تشخیص مشکلات اداری و گزارش نتایج بازرسی ها را دارا بوده حال باید از کسانی مانند رئیس جمهوران وقت(رؤسای دولت سازندگی و دولت اصلاحات) سؤال پرسید که در قبال گزارش ها چه کردند.! یا از وزاری وقت یا اشخاص دیگری که ذکر کردیم.چون گفتیم که طبق قانون این سازمان فقط باید گزارش بدهد و خود به تصمیم گیری نمی پردازد.
🚷مثلاً در زمان ریاست ایشان، مأمور بازرسی، راهی بازرسی از وزارت بهداشت می شود که او را راه نمی دهند و وقتی با اصرار بازرس مواجه می شوند حراست را صدا می زنند تا در نهایت او را با کتک کاری بیرون می کنند. فردای آن روز آقای رئیسی وزیر وقت را احضار می کند و وزیر ضمن معذرت خواهی قول می دهد که طی یک بخش نامه به زیرمجموعه ی خود، به آنها دستور دهد که از این به بعد اجازه ی بازرسی از این وزارت را به مأموران سازمان بازرسی بدهند.
👈دقت کاری آیت الله رئیسی به جایی می رسد که در طی 3 سال پی در پی، نمایشگاه «آسیب» را برگزار می کند که در آن دستگاه های اداری و وزارت خانه ها کاملاً اسکن شده بود و تعداد مدیرانی که از آن دیدن کردند در هر سال بیش از 1500 نفر بود. محمدرضا عارف (معاون اول وقت رئیسجمهور) و علیاکبر ناطقنوری (رئیس دفتر بازرسی رهبری) در آن زمان تنها دو نفر از کسانی بودند که در مورد این نمایشگاه دستخط های قابل توجهی نوشته اند. برخی از مدیران می گفتند ما تا به اکنون خیال می کردیم سازمان بازرسی کل کشور زهر دولت است، اما اکنون فهمیدیم که پادزهر دولت است ‼️
✔️همچنین پروندههای فساد 123 میلیاردی در بانک صادرات (فاضل خداد و مرتضی رفیقدوست)، کرباسچی، و شهرام جزایری از خبرسازترین پروندههایی بود که سازمان بازرسی در دوره ریاست رئیسی، تخلفاتشان را کشف نمود. امّا معمولاً سازمان بازرسی پرونده هایش محرمانه است و اجازه ی انتشار ندارد. از همین رو اکنون هم دست آقای رئیسی در این باره بسته است و نمی تواند در جواب شبهه افکن ها بگوید که من به فلان پرونده ها رسیدگی کرده ام.
🔅از آنچه گذشت مشخص شد که آقای رئیسی نه تنها در مسئله ی فساد کوتاهی نکرده بلکه تا آنجا که وظایف قانونی اش به وی اجازه میداده، به اعتراف خود اصلاح طلبان و اصولگرایان، ایشان سنگ تمام گذاشته اند. اما چون بسیاری از مردم از این وظایف حقوقی و قضایی خبر ندارند، برخی با اینکه خود را حقوقدان می دانند از آن سوء استفاده می کنند.
📌این تنها یک نمونه از اتهاماتی بود که تیم روحانیجانی به رئیسی زده است.
*جواب شبهه اعدام های سال ۶۷ توسط رئیسی*
🔴از زمانی که اسم آیت الله رئیسی به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری، که با استقبال توده های گوناگون مردم روبرو شده است مطرح شد، عده ای که از به خطر افتادن نان و نام و میز خود می ترسند، حامی منافقین شدند و مدام از اعدام های دهه۶۰ سخن می گویند.
🔹خوش باورانی هم که از این ماجرا اطلاع کافی ندارند، قضاوت های ناجوانمردانه از اعدام منافقین در دهه ۶۰ می کنند. حال تصمیم گرفتم، سوالاتی را مطرح کنم که افکار عمومی جامعه قضاوت کند:
✳️و اما سوالات:
۱_ آیا می دانید که منافقین در دهه اول انقلاب ۱۷۰۰۰ نفر را ترور و ۱۷هزار خانواده را داغدار کردند؟
۲_ اگر منافقین یکی از عزیزان شما (پدر، مادر، خواهر، برادر، فرزند) را به صورت ناجوانمردانه ترور بکند، حاضر هستید او را ببخشید و با اعدام این حیوانات مخالفت کنید؟
۳_ چرا در این اعدام ها فقط اسم آیت الله رئیسی مطرح شد و اسمی از سران اصلاح طلب همانند موسوی خویینی (دادستان کشور در سال ۶۷) مرحوم موسوی اردبیلی (رئیس شورای عالی قضایی کشور در سال ۶۷)، موسوی بجنوردی (عضو شورای عالی قضایی در سال ۶۷ و پدرخانم سیدحسن خمینی) علی فلاحیان (جانشین وزیر اطلاعات در سال ۶۷) محمداسماعیل شوشتری (رئیس سازمان زندان ها در سال ۶۷) و… مطرح نمی باشد؟
(با این توضیح که این آقایان در سال ۶۷ در تصمیم گیری های قضایی، بانفوذتر از آقای رئیسی بودند)
۴_ آیا از منافقینی که شهیدان رجایی، باهنر، بهشتی، طالقانی، دستغیب، مدنی، صیادشیرازی و…. را مظلومانه و به طور فجیع به شهادت رساندند، نباید اعدام و مجازات شوند؟
۵_ آیا می دانید سیدمهدی هاشمی (برادر داماد آیت الله منتظری) اعتراف به عضویت در گروهکمنافقین و قتلهای مختلف من جمله قتل دختر ۴ ساله، نموده است)
۶_ آیا می دانید رادیو آمریکا لقب گربه نره به آیت الله منتظری داده بود و از زمانیکه مرحوم منتظری با انقلاب زاویه پیدا کرد، دیگر از این لقب استفاده نکرد؟
۷_ آیا می دانید عبدالله نوری (وزیر خاتمی و از سران اصلاح طلب) در سال ۶۶ بیت آیت الله منتظری را خانه فتنه می دانست و اعتقاد داشت باید این خانه ویران شود؟
۸_ آیا می دانید مرحوم هاشمی رفسنجانی در کتاب خاطرات خود تعداد اعدام شدگان در سال ۶۷ را کمتر از هزار نفر می داند؟
۹_ آیا می دانید در ۵ الی ۷ مرداد سال ۶۷ در حمله منافقین به کرمانشاه ، ۳۰۴ نفر از جوانان ایران شهید شدند؟
۱۰_ چرا دشمنان مردم ایران از تندروی های برخی افراد در دهه ۶۰ سخنی به میان نمی آورند؟
۱۱_ آیا می دانید حسن روحانی خواستار برگزاری مراسم اعدام ها در نماز جمعه در مقابل دیدگان مردم بود و دستورالعمل حجاب اجباری در ادارات را تنظیم و ارسال کرد؟
۱۲_ آیا می دانید اکبر گنجی از سران اصلاح طلبان به دلیل اینکه پونز در پیشانی دختران بدحجاب فرو می کرد، به اکبر پونز ملقب شده بود؟
۱۳_آیا می دانید سیدمحمدخاتمی (وزیر ارشاد و رئیس جمهور سابق) در اواخر دهه۶۰ شهیدآوینی را به دلیل یک انتشار عکس جوان رپ بوسنیایی با سربند الله اکبر در مجله سوره، مجازات و توبیخ کرد؟
۱۴_آیا می دانید قدرت علیخانی (از فعالان اصلاح طلب و از روسای کمیته)، به دلیل پخش روزنامه رسالت توسط برخی شهدا من جمله شهید کریم اصغری، تهمت منافق می زد و جوانان حزب اللهی را، شکنجه و زندانی و حتی به خانواده آنان هم رحم نمی کرد؟
🔴کلام آخر:
از اینگونه سوالات تا بخواهید در سینه ما موجود می باشد.
🔸اما حقیقت آن است که منافقین داخلی و خارجی من جمله بی بی سی (شبکه مورد حمایت ملکه انگلیس) از حضور آیت الله رئیسی در قامت کاندیداتوری ریاست جمهوری، وحشت زده شده اند و از ایشان یک چهره غضبناک و آدم خوار ترسیم می کنند، اما مردم ایران هوشیار و اهل تحقیق هستند. می دانیم و بدانید که هیچگاه بیگانه، از پیشرفت ملت ایران راضی نخواهد شد.
🔻والسلام
این عماریون
🔴 سه کار مهمی که نیروهای عزیز انقلابی از الان تا انتخابات باید انجام دهند
🔹ثبت نام ها تمام شد و الحمدلله عزیزان خوب انقلابی ای به خواست هوادارن فهیم و نظام دوست خود لبیک گفتند و در انتخابات ثبت نام فرمودند ، آنها وظیفه ثبت نامی که من و شما از آنها خواستیم را انجام دادند، حالا ما هم باید به وظایف خود عمل کنیم.
اما چه وظایفی❓
1️⃣ با تمام قدرت و توان ، دفاع از اصل انقلاب و عمل به فرمایش رهبری در ایجاد امید به مردم برای حضور پرشور در انتخابات که طبق حرف صریح رهبری، اولویت اول را دارد که متاسفانه این روزها ما بیشتر درگیر دفاع از افراد مورد نظر خود بودیم تا عمل به این وظیفه!!!
2️⃣ دفاع علمی و مستند و به دور از حاشیه و احساسات از کاندیدای مورد نظر خودمان ، البته با در نظر گرفتن احترام به دیگر کاندیداهای انقلابی
3️⃣ به هیچ عنوان به هیچ عنوان نگوئیم که چون کاندیدای انقلابی ما خوب است ، پس دیگر کاندیداها باید به نفع او کنار بکشند.
🔹این جمله، تحریک کننده ترین جمله ممکن می تواند باشد و باعث درگیری و بحث های بیهوده بین نیروهای عزیز انقلابی می شود.سال 92 از این بحث ها زیاد داشتیم و اثر منفی اش هم دیده شد!!!
🔸 چه کار به کار دیگران داریم؟
از عقیده خود و کاندیدای مورد حمایت خود دفاع کنیم، خود این کاندیداهای انقلابی ثبت نام کننده الحمدلله اینقدر با کمالات هستند که بفهمند چه کنند و احتمال زیاد برخی از آنها هم برای مناظره و افشای فسادهای برخی رقیب ها آمده اند تا آن رقیب ها نتوانند با مظلوم نمایی رای جمع کنند، و احتمالا این عزیزان انقلابی بعد مناظره به نفع دیگران کنار می روند .
🔹بحث کردن روی اینکه فلانی باید کنار برود و ... نه تنها بیهوده است، بلکه باعث تنش بین نیروهای خودی می شود .
حواسمان هم باشد که این ترفندی مهم از سوی رقیب است که تا می تواند به دنبال انجام آن خواهد بود . پس به دام آنها گرفتار نشویم.
🔸اولویت را فراموش نکنیم، اولویت طبق فرمایش رهبری، دعوت از مردم برای حضور پرشور و تبیین نتایج آن است، انقلاب را برای مردم تبیین کنیم تا حضور بیشتر شود، آن وقت قطعا خودشان به کاندیدایی انقلابی رای خواهند داد.
💢 در روزهایی که همه جا صحبت از خدمات دوازده ساله لاریجانی هست،
بر آن شدیم تا گوشه ای از اقدامات غلط علی لاریجانی در این ۱۲ سال را بازخوانی کنیم.
🔻اکثر مواردی که مورد بررسی قرار گرفته اند،
یا واکنش مستقیم رهبری را در پی داشته
و یا اقدامی بر خلاف صریح فرمایشات رهبری بوده.
1⃣ سکوت در فتنه 88
🔻عدم موضع گیری شفاف تا روز 9 دی!!
🌐گزارش خبرگزاری دانشجو https://snn.ir/fa/news/166139/
📌رهبری: گاهی سکوت کردن، کنار کشیدن، حرف نزدن، خودش کمک به فتنه است. در فتنه همه بایستی روشنگری کنند؛ همه بایستی بصیرت داشته باشند.1388/7/2
2⃣ یکشنبه ی سیاه مجلس
🔻فشارهای روانی شدید به دولت احمدینژاد از طریق استیضاح وزیر و درگیری لفظی با او که واکنش بد احمدینژاد را هم در پی داشت
📌رهبری: قضیهای در مجلس پیش آمد؛ قضیهی بدی بود...این استیضاحی که در مجلس انجام گرفت، غلط بود. خب، استیضاح باید یک فایدهای داشته باشد! چند ماه به پایان کار دولت، استیضاح یک وزیر، آن هم باز با یک علت و دلیلی که مربوط به خود آن وزیر نیست، چه معنی دارد؟ چرا؟ 1391/11/28
3⃣ از دلار 1000 تومانی تا 18000 تومانی
🔻از زمان شروع ریاست لاریجانی بر مجلس تا پایان ریاست او، نرخ دلار افزایش 1800درصدی داشته!!
📌رهبری: قوای مجریه و مقننه باید راههای فساد را ببندند، اگر در همین قضایای ارز و سکه، نظارت و دقت و پیگیری لازم انجام می گرفت، راههای فساد مسدود می شد.1397/5/22
4⃣ تصویب برجام در 20 دقیقه
🔻به رای گذاشتن جزئیات برجام و تصویب آن در 20 دقیقه علی رغم 200 اصلاحیه توسط نمایندگان که بررسی نشد!
📌رهبری: مشکلات فعلی در توافق هسته ای بخاطر عجله در زودتر به سرانجام رساندن توافق است.1395/7/9
5⃣ خارج کردن طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان از دستور کار مجلس
🔻او بعنوان رئیس مجلس به خوبی میتواند بررسی طرح هایی را که میخواهد به تعویق بیندازد!
📌رهبری: مسئولان باید موضوع حقوق های نامشروع را به طور جدی پیگیری کنند...مسئله عزل و برکناری و بازگرداندن اموال به بیتالمال باید در دستور کار مسئولان باشد. 1395/4/16
6⃣ لابی گری و تلاش گسترده برای تصویب FATF و CFT
🔻گزارش رجانیوز http://www.rajanews.com/news/294114
📌رهبری: بعضی از این معاهدات بینالمللی موادّ مفیدی دارند.خیلی خوب، اشکالی ندارد.مجلس مستقلّاً خودش قانون بگذراند.فرض کنیم [موضوع] مبارزهی با تروریسم یا با پولشویی است...هیچ لزومی ندارد که ما برویم چیزهایی را که نمیدانیم تَه آن چیست یا حتّی میدانیم که مشکلاتی هم دارد، بهخاطر آن جهاتِ مثبت و جنبههای مثبت، قبول بکنیم.1397/3/30
7⃣ عدم تشکیل جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی
🔻با غیبت روحانی، نایب رییس(لاریجانی) باید جلسات را تشکیل میداد که علی رغم دستور رهبری به لاریجانی، تا ۵ ماه جلسات مهم ترین بخش فرهنگی کشور تعطیل بود!
🌐به روایت حمید رسایی https://www.mojnews.com/fa/tiny/news-278867
8⃣ سانسور گزارشات کمیته بررسی برجام!!
🌐به روایت دکتر زاکانی http://www.jahannews.com/video/645162/
9⃣ لابی گری سنگین برای رای آوردن زنگنه علی رغم فساد گسترده در کرسنت
🌐به روایت دکتر زاکانی
https://akharinkhabar.ir/politics/5898891
0⃣1⃣ لابی گری برای بدست گرفتن ریاست مجلس از طریق دادن وعده ریاست کمیسیون قبل از تشکیل مجلس!!
🌐به روایت دکتر زاکانی https://shoaresal.ir/fa/news/168838/
1⃣1⃣ تلاش برای عدم استیضاح آخوندی در هیئت رئیسه مجلس
🌐گزارش جهان نیوز
http://www.jahannews.com/news/647510
💢 جمعبندی:
درباره تمام مشکلات و نقدهایی که به دولت وارد است از قبیل قاچاق، قیمت خودرو، نرخ ارز و طلا، حقوق های نجومی، اقتصاد مقاومتی و ... تنها مجلس است که وظیفه دارد از طریق سوال، استیضاح و عزل با این موارد مقابله کند!
آقای روحانی بابت تمام اقداماتی که انجام داد
و آقای لاریجانی بابت تمام اقداماتی انجام نداد باید پاسخگو باشد!
مشاور وزیر بهداشت داوطلب واکسن برکت
🔹«علیرضا وهابزاده» مشاور دکتر نمکی در صفحه شخصی خود در شبکه های اجتماعی اعلام کرد داوطلب فاز سوم کارآزمایی واکسن «کووایران برکت» شده است.
🔹فاز سوم کار آزمایی بالینی واکسن «کووایران برکت» از اردیبهشتماه آغاز شده و داوطلبان فاز نهایی مطالعات بالینی این واکسن در رده سنی ۱۸ تا ۷۵ سال و در ۶ شهر تهران، کرج، مشهد، شیراز، اصفهان و بوشهر در حال دریافت واکسن و شرکت در این مرحله هستند.
🔹همچنین تولید انبوه واکسن «کوو ایران برکت» هفته گذشته به ثمر رسید و تا پایان خرداد بیش از ۴ میلیون دز از این واکسن تولید خواهد شد.
💠 من محمود احمدی نژاد هستم
🔹من اپوزیسیوننمای نظام جمهوری اسلامی ایران هستم.
🔹عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به ریاست صادق آملی لاریجانی هستم.
🔹ستاد انتخاباتی من یکی از ساختمانهای بنیاد مستضعفان و از اموال حکومت است.
🔹از خودروها و محافظین حکومت استفاده می کنم.
🔹حقوق نیمی از نیروهای دفتر من دولت و نیم دیگر را آستان امام خمینی می دهد.
🔹براحتی و آزادانه در پایتخت و همه استان ها و شهرستان ها می چرخم و هیچ محدودیتی برای میتینگ های انتخاباتی ندارم.
🔹از نرده وزارت کشور بالا می روم. روی سقف نیسان می روم. برایم قلاب می گیرند و... و هر کاری که بخواهم انجام می دهم.
🔹در همین حال با رادیو و تلویزیون های بیگانه و ضدانقلاب مصاحبه می کنم و خود را اپوزیسیون حکومت معرفی می کنم و در مقابل دوربین ها برای نظام و انقلابی که ۳۰۰ هزار شهید داده و ۸سال در برابر همه قدرت های استکباری عالم ایستاده و شاخ و گردن، گردن کلفت های عالم را شکسته، ایستاده و گردن کلفتی می کنم.
گروه بینالملل و سیاست خارجی خبرگزاری فارس برگزار میکند:
🎤 نشست مطبوعاتی درباره راهبردهای سیاست خارجی دولت سیزدهم
با حضور:
🔹«سید مصطفی خوشچشم» تحلیلگر مسائل سیاست خارجی
🔹 دکتر «فؤاد ایزدی» کارشناس ارشد مسائل آمریکا
🔹دکتر «سید محمودرضا سجادی» سفیر اسبق جمهوری اسلامی ایران در روسیه
🔹دکتر «محمدصادق کوشکی» استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران
🔹«حجةالاسلاموالمسلمین تقیزاده» مسئول گروه سیاست خارجی مرکز راهبری برهان
🔸 محورهای نشست:
◀️ مسائل اصلی دولت سیزدهم در عرصه سیاست خارجی
◀️ راهبردهای اصلی سیاست خارجی دولت سیزدهم
◀️ گفتمان سیاست خارجی دولت سیزدهم
◀️ بررسی راهکارهای دینی در عرصه سیاست خارجی
🕓 سهشنبه ۲۸ اردیبهشتماه، ساعت ۱۶ خبرگزاری فارس
🌐پخش زنده از صفحه اینستاگرام خبرگزاری فارس
🔴باید ها و نباید های بحث سیاسی با طرافیان:
🔹تأیید صحبت های قابل قبول طرف مقابل
🔸تفکیک روابط دوستانه و اختلاف نظر
🔹درنظر گرفتن هدف مشترک یعنی «جامعه بهتر»
🔸پیش نکشیدن مسائل شخصی
🔹پرهیز از لقب دادن به شخص
🔸با آرامش و بدون عجله نظر دادن
🔹اجازه صحبت به طرف مقابل
🔸تغییر بحث در صورت خشمگین شدن
🔹قرار نیست همه با شما هم نظر باشند
«مرعشی» رییس شورای سیاستگذاری ستاد جهانگیری شد
🔹«حسین مرعشی» سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی به عنوان رییس شورای سیاستگذاری ستاد انتخاباتی «اسحاق جهانگیری» داوطلب نامزدی انتخابات ریاست جمهوری انتخاب شد.
🔹همچنین «شهیندخت مولاوردی» به عنوان نایب رییس، «رضا ویسه» مدیر اجرایی، «فاطمه پهلوانی» دبیر شورا، «سیدرضا نوروززاده» و «محمدرضا جلاییپور» و «محمد نعیمیپور» دیگر اعضای شورای سیاستگذاری ستاد انتخاباتی جهانگیری را تشکیل میدهند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جواب دندان شکن امام راحل ره به روحانی
⬅️اگر امروز امام بود،چی میگفت
🔹جهانگیری در بخشی از مناظرههای انتخاباتی سال 1396 جملاتی را بیان میکند که بسیار قابل تامل است :
1️⃣ مردم عزیز! یادتان میآید مردم شبها در صف بانکها میخوابیدند که صبح بتوانند چند سکه خرید کنند؟
2️⃣ مردم عزیز، یادتان میآید وضع اقتصادی ما چه بود؟ کره، شیر و شیرخشک پیدا نمیشد؟
3️⃣ مردم عزیز ایران هوشیار باشید. میخواهید فردای شما و فرزندان شما چگونه باشد؟ توسعه میخواهید یا آشفتگی؟
4️⃣ مردم عزیز بدانید که وعدههای توخالی سبب میشود که مردم به کارآمدی نظام بدبین شوند.
5️⃣ من مطمئنم ما میتوانیم بزرگترین چالشهای سیاسی و اقتصادی را حل کنیم...
6️⃣ امروز دیگر کسی از گرانی و تورم حرفی نمیزند؛چون کاری شد کارستان...
7️⃣ ما به همه اهدافمان در برجام رسیدیم...
8️⃣ مردم یادتان هست در دوران دولتهای نهم و دهم (احمدینژاد) قیمت ارز لحظهای بالا میرفت.
9️⃣ واقعا یک آواری بر سر اقتصاد کشور خالی شد. موتور اقتصاد روشن شده...
0️⃣1️⃣ ما سهام عدالت را واقعی خواهیم کرد. دیگر هیچ فقیری در ایران نباید باشد.
#حافظه_تاریخی
#دوباره_فریب_نخوریم
🔴چند خطی درباره نامه اخیر #عدالتخواهان
✍ محمد عبدالهی
🔰اخیرا نامه ای از سوی جمعی موسوم به نیروهای #عدالتخواه تحت عنوان درخواست از #شورای_نگهبان برای تایید صلاحیت نامزدهای همه سلایق سیاسی منتشر شده. فرض را بر دغدغه مند بودن نویسندگان نامه و ایمان داشتنشان به نیتی که در نامه ادعا کرده اند یعنی تقویت #عدالت_اجتماعی و #امنیت_ملی گذاشته و برادرانه به چند نکته اشاره می کنم.
🔰در ابتدا باید گفت اصل این نامه یک نقض غرض بزرگ است. مهمترین چیزی که در آن مغفول مانده، #قانون_اساسی و قانون مداری ست. اصل 99 قانون اساسی شورای نگهبان را موظف به نظارت بر #انتخابات کرده و در ماده ۸ قانون انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران مصوب ۵/۴/۱۳۸۶ ، این نظارت عام و در تمام مراحل و در کلیه امور مربوط به انتخابات جاری دانسته شده. با این حساب شورای نگهبان، نگهبان اصل 115 قانون اساسی یعنی نظارت بر احراز شرایطِ تعریف شده در این اصل برای نامزدهای ریاست جمهوریست تا کسی خارج از دایره ی شروط تعریف شده در قانون، نتواند خود را در معرض امتخاب مردم قرار دهد. هر نظری مبنی بر باز کردن دایره تعریف شده در قانون برای احراز صلاحیت ها، خدشه به قانون اساسی و به مثابه تقابل با آن است که بعید می دانم نویسندگان نامه متوجه این خطای بزرگ بوده باشند.
🔰آنان می گویند دلیل مطرح کردن این مطالبه، شرایط خاص این انتخابات یعنی حضور طیف های مختلف و خاص است و این اتفاق را نشاندهنده رویکرد مثبت طیف های مختلف سیاسی به انتخابات دانسته اند. حال آنکه این مساله اصلا جدید نیست و در برخی دوره ها حتی اپوزیسیون هم به کارزار انتخابات ورود کردند. می گویند این حضور، نشان از امیدواری به اصلاح و تغییر از کانال بسترهای قانونی درون نظام است. این هم یک مغالطه دیگر است. کسی مثل #تاجزاده سال هاست هم اپوزیسیون نظام است و ساختارها را معیوب و قوانین را ناقص و نیازمند به بازنگری می داند و حتی نداهای براندازانه سر می دهد؛ هم در مقاطع انتخاباتی مثل این ایام، سراسیمه می آید و ثبت نام می کند. پس اینکه امکان اصلاح و تغییر از داخل نظام مهیاست یک شعار سیاسی و یک پارادوکس اساسی بین گفتمان و عملکرد این افراد است.
🔰هیچ وقت اینطور نبوده که ظرفیت های قانونی کشور اجازه اصلاح رویکردها را ندهد. قوانین هم مبسوط است و هم آزادی عمل در اجرا وجود دارد. با مشارکت در انتخابات مجلس می توان نمایندگانی را انتخاب کرد که همین قوانین را تغییر دهند. بارها دیده ایم در انتخابات مختلف، سلایق سیاسی مختلف با هدف تغییر قوانین و اصلاح رویکردها لیست داده اند؛ اما خروجی آن مثل #مجلس_ششم عملا چیزی نبوده که به نفع مصالح مردم باشد و نهایتا با یک غوغاسالاری سیاسی و تولید حواشی مختلف گذشته و با خروج علیه کلیت نظام هم تمام شده. پس سابقه ای برای تایید این ادعا در جریانات سیاسی وجود ندارد.
اساسا این تئوری که ما دچار انسداد و بن بستیم و وضعیت قوانین ما به گونه ایست که اصلاح ناپذیر است خودش یک مغالطه است. اول باید این را اثبات بکنند و بعد بگویند همچنان امیدوارند تغییر به وجود بیاید.
🔰از دیگر انگیزه های مطالبه ایشان، تلاش های داخلی و خارجی که برای دلسرد کردن مردم از حضور در پای صندوق های رای عنوان شده که آن هم تازگی ندارد و در طول انقلاب و هر انتخاباتی که برگزار شده، جریانات خارجی و دنباله روهای داخلی برای دلسرد کردن مردم و کاهش مشارکت تلاش کرده اند و این اصلا پدیده جدیدی نیست. اتفاقا #بحران_اعتماد_عمومی و اتفاقاتی که باعث کاهش مشارکت در انتخابات گذشته شده، حاصل عملکرد همان جریانی ست که سیستم نظارتی ما اگر با دقت عمل می کرد اصلا وارد گود نمی شد. نمونه اش همین هشت سال دولت #روحانی ست که شاید با دقت بیشتر ناظران و عمل به شاخصه ها این سرنوشت رقم نمی خورد و ما باید از شورای نگهبان مطالبه گر باشیم روی ملاک هایش محکم تر بماند؛ نه اینکه آن را تضعیف کنیم.
🔰بند بعدی که اساسا می شود گفت خلاف قانون است، احراز یا تایید صلاحیت را به عدم محکومیت قضایی در حوزه مفاسد اقتصادی محدود کرده. اگر نویسندگان نامه اندک اشرافی بر قوانین کشور داشتند، می دانستند تمام مفاسد در حوزه اقتصادی رقم نمی خورد و احراز تمام شرایط هم به واسطه سلامت اقتصادی نیست. البته و صد البته که سلامت اقتصادی مهم است. اما برای احرازصلاحیت #رجل_سیاسی شاخصه های مهم دیگری هم لحاظ شده؛ مثلا آیا شایسته است کسی که می خواهد برای تصدی جایگاه مهمی مثل ریاست جمهوری وارد گود انتخابات شود، با فرض سلامت اقتصادی، دچار مفاسد دیگر همچون سیاسی و اخلاقی باشد؟ آیا اثبات کارآمدی و توان مدیریتی که مصداق شاخص های مدیر و مدبر بودن است، برای تصدی پستی به اهمیت ریاست جمهوری ضروری نیست؟
ادامه دارد.