eitaa logo
این عماریون
352 دنبال‌کننده
220.8هزار عکس
59.1هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰 ۱۰ شاخصه انتخاب اصلح در کلام امیرالمؤمنین علی(علیه‌السلام) 1️⃣ ساده زیستی و عدم ثروت اندوزی (نامه ۴۵) 2️⃣ محکم برخورد کردن با نزدیکانی که دارای فساد اقتصادی هستند. (نامه ۴۱) 3️⃣ عدم همراهی و به کار گیری دنیا طلبان(نامه ۳۹) 4️⃣ عقب نشینی نکردن در برابر دشمن(نامه ۳۸) 5️⃣به نظرات مردم اعتنا داشته باشد(نامه ۵۳) 6️⃣ به اقشار ضعیف توجه داشته و در صدد کاهش گرفتاری های مردم باشد(نامه ۵۳) 7️⃣ کینه و دشمنی بین مردم راه نیاندازد(نامه ۵۳) 8️⃣ تلاش برای از بین بردن فساد(نامه ۵۳) 9️⃣ سوءظن به دشمن حتی هنگام صلح(نامه ۵۳) 🔟 نظارت بر زیردستان و انتخاب فرد شایسته برای خدمت به مردم(نامه ۵۳)
ب امینی: 💢هر چند که اصلاحات دیگر سرمایه اجتماعی ندارد و حمایتشان کاملا بی اثر است اما حمایت تشکل هایی همچون *حزب مردمی اصلاحات* از *آیت الله رئیسی* نشان از اذعان و اعتراف اصلاح طلبان به برتری و حقانیت گفتمان و نامزد *جبهه انقلاب* و *ورشکستگی* کامل گفتمان اصلاحات است❗️
🔺️دلیل مثبت شدن بازار مشخص شد 🔹عبدالناصر همتی : دو روز است در بانک مرکزی نیستم و آقای دکتر کمیجانی قائم مقامم کارهای بانک مرکزی را انجام می دهد. تمام اختیارات را به آقای کمیجانی واگذار کرده ام
🇮🇷🌸 🍀 ✅ 🌀 موضوع: چرا باید در انتخابات شرکت کنیم؟ (قسمت دوم) ✍ علی اکبر صیدی 🍃🌻🍃 🔻 : حضورِ آگاهانه در پای صندوق رای، ضمن این که وجوب شرعی و وظیفه ملی است؛ وجوبِ عقلی هم دارد. 🔹 عقل، به عنوان یکی از راهنمایان انسان (رسول باطنی)، حکم می کند که هر شهروندِ ایرانی، شخصا با شرکت در انتخابات و گزینش ، سرنوشتِ خود و کشورش را تعیین کند. 🔺 زیرا اگرانسان، در این مساله مهم کوتاهی کند؛ دیگران به جایش تصمیم خواهند گرفت! بسا با انتخابِ ، خسارت جبران ناپذیری به فرد و جامعه وارد نمایند، در این صورت عقل سلیم و نفس لوامه (وجدان)، فردِ متخلف را سرزنش می کند ولی نتیجه ای ندارد.
🇮🇷🌸 🍀 ✅ موضوع: انتخابات و دشمنان آن‼ ✍️ فرهاد مهدوی 🍃🌻🍃 🔻مقام معظم رهبری در دیدار اخیر با نمایندگان مجلس به تاکتیک‌های انتخاباتی جریان ضدانقلاب و برخی از عناصر داخلی، اشاره‌کرده و فرمودند: «امروز هم (دشمنان) دارند کاری می‌کنند که اگر بتوانند، مشارکت مردم را کاهش بدهند؛ اگر چنانچه مردم مشارکت کردند، بگویند که خب این مشارکت شما فایده‌ای ندارد، معلوم است که مثلاً چه کسی انتخاب خواهد شد؛ بعدازآن هم که یک کسی که از صندوق بیرون آمد -حالا هرکسی- چه مطابق پیش‌بینی آن‌ها، چه غیر مطابق پیش‌بینی آن‌ها، خواهند گفت که خب این فایده‌ای ندارد. این را دشمن دارد دنبال می‌کند، متأسفانه در داخل [تکرار آن حرف‌ها را] من می‌بینم». 🌀 گزاره‌های تحلیلی: تحلیل و بررسی رسانه‌های اپوزیسیون داخلی و خارجی حکایت از آن دارد که این رسانه‌ها برای مقابله با انتخابات پرشور، محورهای ذیل را در دستور کار خود قرار داده‌اند: 🔸1- القای عدم سلامت و آزادی انتخابات و طرح ادعای اسقاط حق انتخاب از مردم از سوی نظام با توجه به نتایج احراز صلاحیت‌ها؛ 🔹 2- تحریک نامزدهای ردصلاحیت شده برای کنشگری و احقاق شخصیت و اعاده حیثیت از چهره سیاسی و اجتماعی‌شان با طرح این ادعا که در انتخابات پیش رو میزان، رأی شورای نگهبان و مقام معظم رهبری است نه رأی مردم؛ 🔸 3- دعوت به اعتراضات مدنی و استارت زدن تئوری و فضای اغتشاش با القای رسیدن مردم از شرایط نارضایتی به مرحله نخواستن 🔹4- بحرانی نشان دادن وضعیت جمهوریت در کشور با تعبیر ترجیح ثبات بر مشارکت از سوی نظام؛ 🔸 5- تبدیل کلیدواژه مشارکت پایین به یک کلیشه انتخاباتی با تکنیک تکرار و برجسته کردن برخی نظرسنجی‌ها؛ 🔹6- القای از پیش مشخص بودن گزینه ریاست جمهوری و بی‌فایده بودن شرکت در انتخابات باهدف ایجاد دلسردی در مردم؛ 🔸 7- ایجاد تردید، بی‌اعتمادی و بی‌انگیزگی برای کنشگری و شرکت مردم در انتخابات؛ 🔹 8- تلاش برای تحریم انتخابات و کاهش مشارکت؛ 🔸 9- ارائه و القای تصویری تند و رادیکال و ناکارآمد و شعارزده از دولت آینده باهدف رغبت زدایی از فضای رأی و انتخاب؛ 🔹 10- برجسته کردن گزاره مهندسی انتخابات و سلیقه‌ای جلوه دادن نظر شورای نگهبان. 🔺نکته راهبردی: متأسفانه این روزها یکی از حلقه‌های داخلی تکمیل‌کننده پازل دشمن در انتخابات پیش رو، سخنان محمود احمدی‌نژاد در عدم پذیرش نظر شورای نگهبان، رأی ندادن در انتخابات و القای سقوط نظام است. 1400، یاور رهبر و نظام نیست و به‌صراحت در حال تقابل با نظام است.
🇮🇷🌸 🍀 💢 ✅ تکرار یا تغییر؟ (۳۱) 🍃🌻🍃 🌀 موضوع: دهه پنجم انقلاب با تشکیل دولت اسلامی 1⃣ دهه اول انقلاب، جریان انقلابی با وحدت نسبی تثبیت نظام و مقابله با تجاوز نظامی را در اولویت قرار داده بود. 2⃣ دهه دوم انقلاب بحث سازندگی پیش‌آمد و مدیران دهه اول سکانداران اصلی در دهه دوم بودند با این تفاوت که به‌تدریج از شعارهای عدالت‌خواهانه دهه اول فاصله گرفته‌اند و در سال‌های ۷۶ تا ۸۴ با تغییر نگرش‌های سیاسی جریان چپ اسلامی در حوزه‌های سیاسی و فرهنگی شاکله ی مدیران دهه اول تا سال ۱۳۸۴حفظ شد. 3⃣ دهه سوم می‌رفت که با دولت احمدی‌نژاد حلقه بسته مدیریتی کشور باز و متنوع شود اما آن‌هم به یک حلقه سه‌نفره ختم شد‼️ 4⃣ دهه چهارم یعنی از سال ۹۲ تا ۱۴۰۰ دوباره حلقه دهه اول بازگشت و وزرایی بکار گمارده شده‌اند که بیش‌از سی سال در پست وزارتی مشغول به کارند. 5⃣ برای دهه‌ی پنجم این مردم هستند که تصمیم‌گیری خواهند کرد که آیا همچنان بر همان حلقه بسته مدیریتی رای دهند یا به نوسازی جدی قوه مجریه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸 🍀 💠 🌀 موضوع: انتخابات۱۴۰۰ 🍃🌻🍃 👌 مردم بدنبال مدیر قوی و کارآمدند، نه اسامی و جناح‌ها
123.pdf
352.2K
🇮🇷🌸 🍀 ✅ 💢 موضوع: راهکارهای عملیاتی برای جلب مشارکت حداکثری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 بیانیه کوبنده استاد حامد وفسی در رابطه با اجرای ننگین سند نکبت بار ۲۰۳۰ در حضور مسئولین ارشد فرهنگی بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ وَ صَلَّی اللَّهُ عَلَی سَيِّدِنا وَ نَبِیِّنَا أَبِی ‌الْقَاسِمِ مُحَمَّد -صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ- وَ عَلَی أهلِ بَیتِهِ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ سیّما بقیة الله عجّل الله تعالیٰ فرجه و سهّل الله مخرجه ملت شریف و بزرگ ایران اسلامی بدون هیچ گونه شک و تردیدی امروز موضوع اصلی برای ما شرکت حداکثری در انتخابات و گزینش اصلح است و نباید درگیر امور حاشیه ساز شویم؛ زیرا این امر خواسته دشمنان خارجی و اربابان دولتی ناکارآمد است. اما نباید درباره حرکت های ضد اسلامی افراد نفوذی غفلت کرد. متاسفانه حرکت ننگین و شِبه دیاثت های فرهنگی و ترویج فحشاء و اجرای عملی سند ۲۰۳۰ در برابر چشم مومنانِ ضعیفِ مغضوب خداوند که دین ندارند رخ داد. در حالیکه ظاهرا دارای عناوین مهم فرهنگی نیز بودند. ان شاءالله نهادهای مسئول مانند قوه قضائیه، حوزه علمیه، ائمه جمعه، خصوصا ستاد به اصطلاح امر به معروف و نهی از منکر به جای مصلحت اندیشی های کاذب از اسلام دفاع کنند. حامد وفسی ۸ خرداد ۱۴۰۰
💠استفتا از امام خامنه‌ای: وظیفه روحانیون و خاص در قبال شناساندن چیست؟ آیا از لحاظ شرعی تکلیفی بر عهده آن ها می باشد؟ پاسخ: 💬 همگان به ویژه خواص و علما وظیفه دارند با حداکثر دقت افراد را با حجت شرعی شناسایی کرده و به مردم معرفی کنند و مردم را در انتخاب درست یاری دهند، عدم دخالت است و دخالت بدون بصیرت و حجت هم خطرناک است. ....... 📌قابل توجه عزیزانی که صالح مقبول را با توجیهات مختلف به اصلح ترجیح میدهند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رئیسی: ۷۰٪ ظرفیت‌های اقتصادی کشور غیر فعال است داوطلب انتخابات ریاست‌جمهوری: 🔹۷۰ درصد ظرفیت‌های اقتصادی کشور غیر فعال است که می‌توان این ظرفیت اقتصادی خالی کشور را راه‌اندازی کرد. 🔹شفافیت از نکاتی است که یک عده شعارش را می‌دهند ولی ما بنا داریم که هم در حوزه اجرا و هم در حوزه تصمیم‌گیری، شفافیت وجود داشته باشد تا مردم احساس آرامش کنند. 🔹مسکن‌سازی یک نیاز امروز جوانان و مردم است و مانند یک لوکوموتیو است که بخش‌های دیگر اقتصادی را نیز فعال می‌کند.
ببینید چه کسانی میگن رای بدید و کی ها میگن رای ندید
📢 زنده 👈🏼 موضوع: بررسی مولفه‌‌های فرهنگ سیاسی در انتخابات 🔰 با حضور : حجت الاسلام علیرضا پناهیان استاد حوزه و دانشگاه
‼️زنان حق رأی ندارند ⚠️یه عده از اونور آب میخوان زنان را تشویق کنند که رای ندن!! ⁉️حالا شما یه درصد تصور کن، اگر این حق را زنان نداشتند، همین افراد چه میکردند؟! 💯اونا فقط به فکر زدن کشور و نظامند، حقوق زنان بهانه است.
روز شمار انتخاب در کلیه کانال ها و گروه ها ارسال کنید
✅ دعوت به یک چالش 🌀 موضوع: علت رد صلاحیت خود را اعلام کنید ...‼️ ❌ آقایان رد صلاحیت شده‌ای که طلبکار هستید، لطفا علت رد شدن خود را (نه از طریق فضاسازی رسانه ایِ شارلاتان های رسانه‌ای) بلکه از زبان خودتان و به صورت بی پرده با هواداران در میان بگذارید. این آزمون خوبیست. شما قرار بود شخص اول اجرایی ایران شوید، آیا برای این چالش ساده، شما شهامتش را دارید؟
⛔️ رأی بی رأی! 🔰 تحریم انتخابات برافراشتن پرچم بدخواهانمان (🇺🇸) است...
⛔️مجلس نردبان نیست! ⛔️ 🔻در روزهای اخیر شاهد حضور تعداد زیادی از در ستادهای مختلف در کارزار انتخابات 1400 بوده ایم. این در حالی است که در سخنان اخیرشان به‌ صراحت فرمودند: 👈🏻 یکی از آسیب‌ها این است که نماینده از اوّلی که وارد مجلس می‌شود، نقشه رسیدن به فلان پستِ مثلاً اجرائی را در سر خودش بپروراند -که بشود، بشود، فلان [مسئول] بشود- نه، این وظیفه نمایندگی بسیار مهم است. اگر انسان برای خدا کار بکند و درست‌کار بکند، از وظایف اجرائی اهمّیّتش بیشتر است، یا لااقل در مواردی به‌قدر آن‌ها اهمّیّت دارد. این‌جور نباشد که ما تا وارد مجلس شدیم، به فکر بیفتیم که خب حالا چه‌کار کنیم که مثلاً در مرحله بعد یا در فلان دولت به فلان پست [برسیم]. 🔸 بیش از 48 ساعت از بیانات رهبری، مبنی بر لزوم عدم ورود نمایندگان مجلس به عرصه کار انتخاباتی می‌گذرد. اتفاق عجیب این است که پس از سخنان صریح رهبر انقلاب، هیچ کدام از نمایندگان حاضر در صحنه انتخابات، از فعالیتشان انصراف نداده اند. 🔸سوال این است که مگر امام نفرمود: مجلس در رأس امور است؟ آقای نماینده به چگونه به خود اجازه داده است رأس امور را بی‌خیال شود و به دنبال کسب صندلی قدرت باشد؟ 🔸زمانی که پای منافع انسان به میان می‌آید، آزمون ولایت مداری برگزار خواهد شد. آقایان مراقب باشید سقوط نکنید! ✍🏻ملت منتظر تبعیت نمایندگان مجلس از ولی‌فقیه هستند و به دقت رفتارشان را زیر نظر دارند.