eitaa logo
پلاک ۵۷ 🇮🇷
165 دنبال‌کننده
370 عکس
258 ویدیو
27 فایل
📍نشانیِ ما؛ خیابان انقلاب، پلاک ۵۷ 🇮🇷 . 🔺️مطالبی که خوندن یا شنیدن شون برای آگاهی و تحلیل بهتر از مسائل جامعه نیازه، اینجا نشر و بازنشر میدم🙏🏻🌹 لینک اکانت شخصی: @aminyafteh لینک کانال:
مشاهده در ایتا
دانلود
. 🔰حالا که بحث حق‌آبه ایران از رود هیرمند داغه ، نقش وطن فروشی رضاپالان در خشکسالی کنونی استان سیستان و بلوچستان مرور بشه : دشت ناامید بخشی از استان سیستان و بلوچستان به مساحت "۳۰۰۰ کیلومتر مربع" است که در زمان رضاپالان با وساطت آتاتورک به افغانستان بخشیده شد و باعث شد سرچشمه رود هیرمند از دسترس ایران خارج شود وامروز سیستان وبلوچستان با خشکسالی مواجه گردد ـــــــــــــــــــــــ 📍عضویت در کانال⬇️ https://eitaa.com/amin_yafteh https://eitaa.com/amin_yafteh | | 🇮🇷 . .
پلاک ۵۷ 🇮🇷
دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی کیست؟ / چه کسی جایگزین شمخانی شده است؟ دريادار علی اكبر احمديان در سال ۱۳۴۰ در شهرستان شهر بابک استان كرمان متولد شد. 🔹در سال ۱۳۶۴ و با صدور حكم تاريخی امام(ره) مبنی بر تشكيل نیروهای سه گانه سپاه به رياست ستاد نيروی دريايی سپاه منصوب شد. وی از جمله كسانی بود كه در ايده ايجاد يک نيروی دريايی جديد و «عمليات دريايی مقابله به مثل» نقش اساسی ايفا کرد. 🔹احمديان پس از پايان جنگ تحميلی به سمت جانشين فرماندهی نيروی دريايی سپاه منصوب شد و به تئوريزه كردن تجارب بزرگ دريايی دفاع مقدس خصوصاً مقابله با ناوگان متجاوز آمريكا همت گماشت. او از جمله معماران اصلی نيروی دريايی جديد و بديع سپاه كه بر مبنای ايده‌های انقلاب شكل گرفته و از اولين نظريه‌پردازان ايده دفاع نامتقارن بود. 🔹چندی بعد باتوجه به سوابق ارزنده‌ی احمدیان، وی از سوی فرماندهی كل قوا به سمت فرمانده نيروی دريايی سپاه منصوب شد. احمدیان در اين مسئوليت فرصت يافت تا ايده‌ دفاع نامتقارن كه در نيروی دريايی آغاز شده بود را به اوج رسانده و ظرفيت‌های اساسی‌ای را برای مقابله با تهديدات قدرت‌های بزرگ در نيروی دريايی سپاه پايه‌‌گذاری كند. 🔹حضور مستمر احمديان در نيروی دريايی سپاه از پايين‌ترين سطح تا عالی‌ترين مدارج و نقش محوری در طراحي شكل‌گيری، گسترش، تجهيز و انتظام آموزشی و تخصصی اين نيرو در كنار تبحر وی در موضوعات تخصصی اين نيرو و اشراف‌اش در موضوعاتی همچون شناوری و موشكی، بهينه سازی سيستم دفاعی نيروهای مسلح در عرصه دريا، نقش ماندگاری از وی در تاريخ دريايی كشور به يادگار گذاشته است. 🔹احمديان از سال ۱۳۷۹ به عنوان رئيس ستاد مشترک سپاه از سوی حضرت آيت الله خامنه‌ای منصوب شد. حضور وی در اين مقطع تحول عظيمی در ساختار اداری و توانايی سازمانی سپاه در ابعاد مختلف به وجود آورد؛ به گونه‌ای كه بارها از سوی رهبر انقلاب مورد تشويق قرار گرفت. احمديان در مسئوليت ستاد مشترک سپاه علاوه بر تلاش برای تعميم رويكرد نامتقارن تجربه شده در نيروی دريايی به كل سپاه، طرح عظيم تحول سازمانی سپاه را تهيه و پس از تصويب فرمانده كل قوا، زمينه اجرايی كردن آن را فراهم كرد. او در اجرای اين طرح، اهتمام فراوانی نمود به طوری كه پس از گذشت ۵ سال از مسئوليت‌اش، سپاه ورود به مرحله‌ای جديد را تجربه كرد. 🔹همچنين در ادامه تحول بنيادين سپاه به منظور استمرار اين پيشرفت و نهادينه‌سازی آن در بخش آموزش سپاه، سردار احمديان به مدت نزديك به دو سال با حفظ سمت، مسئوليت فرماندهی دانشگاه امام حسين(ع) را برعهده گرفت و تحول بنیادين در اين دانشگاه را پايه‌گذاری كرد كه در اين خصوص نيز مورد تشويق فرماندهی كل قوا قرار گرفت. 🔹احمدیان در ۹ شهریور ۱۳۸۶ توسط رهبر انقلاب به ریاست مرکز راهبردی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب شد. 🔹وی از ۲۹ شهریور ۱۴۰۱ با حکم رهبر معظم انقلاب به عضویت مجمع تشخیص مصلحت نظام درآمد.
آیتاللهمیرباقری.mp3
1.7M
مهم/ آیت‌الله میرباقری: اگر مال‌های بزرگ درست کردید میوه اخلاقی‌اش را هم می‌چینید؛ وقتی به جای شهر افقی، شهر عمودی و متراکم ساختید اقتضائات فرهنگی‌اش را هم باید بپذیرید. طی مدتی که با شهرداری تهران همکاری داشتم هر هفته یکشنبه‌ها ساعت ۶ صبح، عضو قرارگاهی بودم با عنوان قرارگاه آسیب‌های اجتماعی که با حضور شهردار محترم و برخی دیگر از مدیران ارشد از قوه قضائیه و بهزیستی و نیروی انتظامی و ... تشکیل می‌شد. بارها به برخی دوستان عرض می‌کردم که با سیاستهای فعلی شهرداری، راه‌اندازی چنین قرارگاهی در شهرداری تهران، نقض غرض است زیرا ماهیت این قرارگاه در تعارض با تراکم‌فروشی‌ها و شهرفروشی‌های فعلی است. نمی‌شود که شهر را دائما متراکم‌تر کنیم و در همان حال، انتظار کاهش آسیب‌های اجتماعی را داشته باشیم. اگر هنوز عضو قرارگاه بودم حتما و حتما، این چند دقیقه را برای جناب شهردار و سایر مدیران محترم عضو آن قرارگاه پخش می‌کردم. پیشنهاد می‌کنم این صوت ۴دقیقه‌ای را با دقت گوش دهید و بعد از آن قضاوت بفرمایید که در خصوص مسئله عفاف و حجاب، چه کسانی بیشتر مستحق امر به معروف هستند؟ بانوان بدحجاب و بی‌حجاب و یا مدیرانی که با سیاستهای اشتباهشان شهرهای ما را برای چنین اقتضائات و میوه‌های فرهنگی آماده کرده‌اند؟ ـــــــــــــــــــــــ 📍عضویت در کانال⬇️ https://eitaa.com/amin_yafteh https://eitaa.com/amin_yafteh | | 🇮🇷 . .
. یادآوری نماز یکشنبه های ماه ذی قعده التماس دعا 🙏🏻 .
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 هیچ چیز ما را از خدا جدا نمی کند! 🎙 عین‌صاد #⃣ ▫️@einsad | 📥: download
27.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🔰قطعه‌ای از بهشت حتی اگر به آخر خط هم رسیده‌ای اینجا برای عشق شروعی مجدد است ـــــــــــــــــــــــ 📍عضویت در کانال⬇️ https://eitaa.com/amin_yafteh https://eitaa.com/amin_yafteh | | 🇮🇷 . .
هدایت شده از خبرگزاری فارس
📸 اسناد منتشرشده نشان می‌دهد بانک‌ها ۱۶۴ هزار میلیارد تومان به اعضای خود وام داده‌اند! اگر همه به‌طور یکسان وام گرفته باشند، سهم هر کارمند و مدیر چقدر می‌شود؟ @Farsna
جانم به علیرضا قزوه و این شعر قشنگش 😍😍 کوری آمد وسط صحن تو، بینا برگشت یک زن ویلچری، روی دوتا پا برگشت کافرى تا به ضریح تو نگاهش افتاد سجده‌ای کرد سپس شیعۀ مولا برگشت خسته بود از همۀ آینه ها تا اینکه زشت آمد،متحول شد وزیبا برگشت آنکه در صحن به دنبال شفا آمده بود با نگاهی به ضریح تو مسیحا برگشت زائری گفت چرا اشک ندارم آقا نگهش کردی و با دیدۀ دریا برگشت یک جوان حاجتش این بود: که زن میخواهم رفت تا اینکه شبی پیش تو بابا برگشت به گمانم که به طور تو مشرف شده بود آنکه با معجزه و با ید بیضا برگشت صبح درقامت یک مردگدا رفت حرم ظهر نزدیک اذان بود که آقا برگشت جبرئیل آمده بود ازوسط عرش، حرم دوسه تا فرش تکان داد و به بالا برگشت نفس خادمتان خورد به آن نصرانی در حرم شیعه شد،از مذهب ترسا برگشت زائری بود مردد جلوی ترمینال مشکلی داشت از اول بخدا با برگشت
واقعاً باید به آیت‌الله (مدیر حوزه‌های علمیه) آفرین گفت. نامه‌ی بسیار مهم ایشان به رییس‌جمهور درباره ضرورت اصلاح سیاست‌های و شهرسازی مصداق امر به معروف و نهی از منکر درست و بجاست. در زمانه‌ای که مدعیان انقلابی‌گری هنوز مشغول انتصابات و مردمی‌سازیِ فرمایشی و لیست‌بستن و نامزدبازی و هستند، این حرکتِ امیدبخش می‌تواند بسیاری از معادلات و مناسبات و اقدامات را تغییر دهد. @bahre_kavir