هدایت شده از pedarefetneh | پدر فتنه
⭕️آدم میخواد صدهزار تومن کارت به کارت کنه قبل از تایید نهایی دو بار نمایشگر خود پرداز رو چک میکنه که اشتباه نکرده باشه؛
اونوقت ظریف سندی در حد و اندازه برجام رو که به منافع ملی هشتاد میلیون نفر مربوطه یه دور درست و حسابی نگاه نکرده و تاییدش هم کرده؟!
✍ ایشی خاکی
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴هاشمی رفسنجانی: بنی صدر هر کاری که میکرد، اگه خوب میشد میگفت من بودم،
اگه بد میشد میگفت اینا نمیذارن (سپاه، بیت، امام)
😏 کاری که #اصلاحات_بردگان_شیطان
هدایت شده از خبرگزاری فارس
بنیصدر درگذشت
🔹وبگاه شخصی ابوالحسن بنیصدر اولین رئیسجمهور ایران از مرگ وی در بیمارستان سالپتریه پاریس خبر داد.
🔸بنیصدر پس از رأی مجلس به عدم کفایتش و خلع از ریاستجمهوری بههمراه مسعود رجوی سرکرده سازمان منافقین به فرانسه گریخت و در طول ۴۰ سال گذشته به فعالیت علیه ایران مشغول بود.
@Farsna
*تقویم امروز یکشنبه*
۱۸مهر۱۴۰۰=۱۴۰۰/۷/۱۸
۳ربیعالاول ۱۴۴۳=۱۴۴۳/۳/۳
۱۰ اکتبر۲۰۲۱=۲۰۲۱/۱۰/۱۰
هره ماه۱۵۳۳تَبَرے(فرس قدیم)
به ما بپیوندید: ➖⬅کانال13.امین الله
السلامعلیک یا امینالله فیارضه
۱. شبکه ایتا: ⤵️
ادمین:
eitaa.com/besmeleh
۲. شبکه وتساپ: ⤵️
ادمین: https://chat.whatsapp.com/JW03S2bIzaXChEiDO7d7S0
۳. شبکه بله: ⤵️
ادمین:
https://ble.im/besmeleh
۴.شبکه تلگرام:⬇️
https://t.me/Aminallah13
-------------
زیارت مجازی حرمهای امیرالمومنینصلواتاللهعلیه:
www.imamali.net/vtour
امامحسین صلواتاللهعلیه:
http://app.imamhussain.org/tour/
امام رضاصلواتاللهعلیه:
https://tv.razavi.ir/VR/2/#s=pano11246
امامینالهادیین،العسکریین:
http://dl.generatrix3d.com/samera/
هدایت شده از شمارش معکوس ظهــ🌼ــور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
c🔴 #بشارت بزرگی دیگر از رهبر عزیز انقلاب:
🔸بدانید دشمنان همه تدبیرهایی که علیه ملت ایران انجام میدهند به توفیق الهی به ضرر خودشان تمام خواهد شد .. همه شما شکست آمریکا را خواهید دید .. همه شما به زانو در آمدن صهیونیست را خواهید دید .. همه شما عظمت و عزت #نهایی ملت ایران را مشاهده خواهید کرد.
#ان_مع_العسره_یسرا
هدایت شده از مصاف آخر🇮🇷 🇵🇸
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #کلیپ استاد #رائفی_پور
📝 بیعت میکنیم
👥 امسال باتوجه به شرایط کرونایی کشور و با رعایت پروتکلهای بهداشتی در اجتماع مردمی #عید_بیعت با امام عصر (شنبه ۲۴ مهر) در هفت شهر تهران، شیراز، اصفهان، مشهد، اهواز، بیرجند، کرمان که در ساعت ۱۵:۰۰ برگزار میشود، شرکت میکنیم تا با امام زمان تجدید #بیعت کنیم و همدل و هم صدا از او بخواهیم تا به نجات جهان برخیزد.
🕌 اطلاعات بیشتر به زودی منتشر میشود
@Masafe_akhar
هدایت شده از مصاف آخر🇮🇷 🇵🇸
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
داستان عبرتانگیز «ابوالحسن بنیصدر»
🔹بخشی از مستند «گزارش آشوب» به مناسبت مرگ ابوالحسن بنیصدر
@Masafe_akhar
هدایت شده از مصاف آخر🇮🇷 🇵🇸
8.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 به این ویدئو با دقت نگاه کنید
🔺گوشی رو داده دست بچش تو پمپ بنزین تا بازی کنه ولی متاسفانه فاجعه میشه!
🔸به خاطر همینه که میگن توی پمپ بنزین از موبایل استفاده نکنید.
🔸خداروشکر خودشون آسیبی ندیدن.
🆔 @Masafe_akhar
*تقویم امروز دوشنبه*
۱۹مهر۱۴۰۰=۱۴۰۰/۷/۱۹
۴ربیعالاول ۱۴۴۳=۱۴۴۳/۳/۴
۱۱ اکتبر۲۰۲۱=۲۰۲۱/۱۰/۱۱
هره ماه۱۵۳۳تَبَرے(فرس قدیم)
به ما بپیوندید: ➖⬅کانال13.امین الله
السلامعلیک یا امینالله فیارضه
۱. شبکه ایتا: ⤵️
ادمین:
eitaa.com/besmeleh
۲. شبکه وتساپ: ⤵️
ادمین: https://chat.whatsapp.com/JW03S2bIzaXChEiDO7d7S0
۳. شبکه بله: ⤵️
ادمین:
https://ble.im/besmeleh
۴.شبکه تلگرام:⬇️
https://t.me/Aminallah13
-------------
زیارت مجازی حرمهای امیرالمومنینصلواتاللهعلیه:
www.imamali.net/vtour
امامحسین صلواتاللهعلیه:
http://app.imamhussain.org/tour/
امام رضاصلواتاللهعلیه:
https://tv.razavi.ir/VR/2/#s=pano11246
امامینالهادیین،العسکریین:
http://dl.generatrix3d.com/samera/
ر همین آثار ناتمام.از این گذشته، ایشان به موضوع سلامت جسم و تندرستی بدن اهمیت بسیاری می دهند. زمانی که در قم زندگی می کردیم، هر روز صبح، قبل از تشریف فرمایی به مدرسه معصومیه و تدریس، در حیاط منزل قدم می زدند. الان نیز در دو وقت صبح و عصر، پیاده روی می کنند؛ بخش ثابت برنامه روزانه ایشان، قرائت قرآن است.
*شما سال ها در محضر این عالم بزرگ زندگی کردید، می خواهم کمی از خاطرات تلخ و شیرین این سال ها برایمان بگویید.
واقعا نمی توانیم دوری ایشان را تحمل کنیم.اما آخرین خاطره تلخ زندگی ما، مربوط به روزهایی می شود که مادرم از دنیا رفت، این داغ بزرگ ضربه سنگینی به خانواده به خصوص پدر بزرگوارم وارد کرد. ایشان مدتی را در غم مادرم به سوگ نشستند. بارها پس از وفات مادرم فرمودند:« تاکنون فکر می کردم دست من بوده که این آثار را به رشته تحریر در میآورده، ولی حالا فهمیدهام که همدلی مادرتان بوده که باعث شده من این آثار را بنویسم، او برای من محیطی آرام فراهم آورد که توانستم « زکات العلم نشره» را محقق سازم؛ پس از وفات مادرم با توجه به کهولت سن استاد، امکان تنها زندگی کردن برایشان فراهم نبود. شاید برایتان جالب باشد بدانید، تهیه ما یحتاج روزانه منزل از قبیل نان و لبنیات و... بعهده حضرت علامه بود و اجازه نمی دادند زحمت این کار بر دوش فرد دیگری بیفتد. پس از رحلت مادرم، ایشان به هیچ وجه راضی نشدند که شخص دیگری بخواهد کارهای منزل را انجام دهد. به هر حال با اصرار های ما پذیرفتند به تهران بیایند و ما خدا را شاکریم که می توانیم اینجا خدمتگذار ایشان باشیم. البته ناگفته نماند که استاد هر ماه چند روز به قم تشریف برده و عمده کارهایی که انجام می دهند، تشرّف به حرم مطهر حضرت معصومه(سلام الله علیها) و همچنین سر زدن به کتاب فروشی های خاصی است که در قم می شناسند تا برخی آثار مورد نظرشان را خریداری نمایند. علاقه ایشان به خرید کتاب بسیار محسوس است، آنقدر که هر سال در نمایشگاه بین المللی کتاب حاضر می شوند و آثار مورد نیازشان را تهیه می کنند. شیرینترین خاطرهای که از پدر دارم نیز مربوط به روزهایی می شود که در حضور ایشان درس می خواندم و یاد می گرفتم، به ویژه در حوزه عرفان نظری.
*حالا که به عرفان نظری اشاره کردید، بد نیست نگاهی به دیدگاه های عرفانی حضرت علامه، داشته باشیم و متاسفانه عرفان در دنیای امروز مثل کالایی شده که بیشترین تقلبیاش یافت می شود، اصلیترین ویژگی عرفان مورد تایید استاد چیست؟
.. علامه به ما آموخت که نفس ناطقه انسانی، دارای خاصیتی بسیار بالا و پر رازش است، اگر نفس را از کثرات دنیوی و قیل و قال ها نجات دهیم و به وحدت برسانیم، طوری که تجمّع حاصل کند، به کمالات ویژه نایل می شویم و برخی از امور ماورایی را درک می کنیم. علامه بارها در حوزه عرفان فرموده اند که این مراتب باید پایدار و الهی باشد نه شیطانی. اگر در مسیر رضای پروردگار حرکت کنیم به آن سعادت عرفانی دست خواهیم یافت؛ در غیر این صورت بسیاری از مرتاضان هندی هم بر اثر ریاضت های طولانی و اسیر کردن نفس، می توانند قدرت های چشمگیر به دست آورند. گاهی که به پدر خبر می دهند که فلان مرتاض، چهل روز خود را از درختی سر و ته آویزان کرده و قوت شبانه روزش یک دانه خرماست! استاد هم با صراحت، مهر بطلان بر عمل این افراد می زنند، چرا که با اسلام مخالفتی روشن دارد.
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
@women92
Dr Mirjafari:
*🌐 "مصاحبه با دختر علامه حسن زاده آملی حفظه الله"*
https://eitaa.com/women92
*خانم حسن زاده! گویا شما دروس حوزوی را در محضر پدر تلمذ کرده اید. موافقید گفت و گو را با همین موضوع آغاز کنیم؟
بله، من از دوران راهنمایی در محضر پدر تحصیل حوزوی را آغاز کردم و به علت علاقه شدیدم به دروس الهیات و عرفان، تعدادی از کتابهای استاد را به صورت خاص در محضر ایشان درس گرفتم؛ کتابهایی مانند« معرفت نفس»،«الهی نامه» و «دفتر دل». به لطف خدا و با راهنماییهای حضرت علامه هم اکنون در حال نوشتن رساله دکتری خود در موضوع عرفان اسلامی هستم.
*حضرت استاد به همه فرزندان خود تدریس می کردند یا شما استثنا بودید؟سوال دیگر این که روش ایشان در آموزش های خانوادگی چه بود؟
ایشان برای تمام فرزندانشان از سوم راهنمایی تدریس جامع المقدمات را آغاز کردند. بعد از آن هم به تدریس ادبیات فارسی می پرداختند، تاکید ویژه ای داشتند که تحصیل ادبیات فارسی برای طلبه دینی ضروری است، به همین دلیل کتاب های کهن فارسی مانند کلیله و دمنه، بوستان و گلستان سعدی، بخشی از مثنوی معنوی و دیوان حافظ را به طور ویژه به فرزندان خود می آموختند و بعد سراغ دروس تکمیلی در سطح بالاتر می رفتند. نکته ای که در این میان حائز اهمیت است، تاکید پدر بر علایق فرزندان بود. ایشان از همه ما می پرسیدند که دوست داری در کنار دروس حوزوی، چه کتابی را بخوانی و در این زمینه بسیار راهنمای ما بودند. مثلا یکی از برادرانم به ادبیات فارسی علاقمند بود و پدر بسیار به او کمک کرد، بحمدالله ایشان علاوه بر تحصیل علوم حوزوی در سطوح بالاتر و ملبس شدن به لباس روحانیت، در زمینه هنر و ادبیات نیز صاحب نظر بوده و هم اکنون سردبیر چند مجله تخصصی است. یکی دیگر از برادرانم در حوزه علم اعداد از خود علاقه نشان داد و با آموزش علامه توانست در این زمینه تبحر خاصی پیدا کند. دو برادر دیگرم نیز استعداد هنری در عرصه خوشنویسی و خطاطی داشتند که پدر فوت و فن های خوشنویسی را به آنها آموخت و حالا هر کدامشان استاد خط هستند. من و خواهرم نیز به اندازه ظرفمان از برکت های وجودی پدر بهره بردیم. فقط از ما می خواستند که واجبات را ترک نکنیم، تنها براین مسئله تاکید شدید داشتند. خانواده پدری علامه نیز تقریبا همین وضع را داشت. پدربزرگ ما روحانی نبود، ولی حضرت علامه بارها فرموده اند که پدرشان انسانی الهی و فردی بسیار مذهبی بود و به هیچ وجه فرزندانشان را مجبور به انجام کاری نمی کرد که برایشان مشکل باشد و در تعلیم و تربیت فرزندانشان بسیار کوشا بود و همین احساس مسئولیت و ظرافت ایشان باعث شد که پدر از پنج سالگی به مکتب بروند و قرآن و احکام بیاموزند. ایشان از همان کودکی عطشی وصف ناپذیر نسبت به فراگیری علوم دینی داشتند. حالا بر بسیاری از رشته ها تسلط دارند و به همین دلیل لقب «ذوالفنون» گرفته اند.
*اتفاقا سوال بعدی من در همین خصوص بود، حضرت استاد بین علوم مختلف تاکید ویژه ای بر یک رشته خاص دارند یا نه؟
حتما می دانید که پدر در چندین رشته دانشگاهی و حوزوی مجتهد هستند، از ادبیات، عرفان و فلسفه گرفته تا نجوم و ریاضیات و طب. برخلاف تصور برخی، من هرگز ندیدم که ایشان یکی از علوم را بر دیگری ترجیح دهند. معتقدند که همه علوم برای ارتقای نفس ناطقه انسانی و تکامل نفوس بشری به کار می آیند به شرط ان که صحیح استفاده بشوند و مکمل باشند. با این حال، باید بگویم که پدر تاکید فراوانی بر یادگیری زبان های خارجی دارند و می فرمایند برای دستیابی به نظرات و عقاید دیگران، و نقد و بررسی آنها و جواب گویی به شبهاتی که از سوی آن ها مطرح می شود باید به زبان های خارجی تسلط داشت. به هر حال برای نقد آرای دیگران،نخست باید منابعشان را مطالعه کرد و بعد به مباحثه به عالمانشان پرداخت، اگر به زبان آنها مسلط نباشیم این هدف محقق نخواهد شد. استاد پس از ان که به زبان عربی مسلط شدند به یادگیری زبان فرانسه پرداختند. امروز کتابهای بسیاری از فیلسوفان غربی به زبان فرانسه در کتابخانه پدر موجود است که همه انها را مطالعه کرده اند و اشراف کامل بر عقاید این افراد دارند. بارها به ما فرموده اند که من مسلمان تقلیدی نیستم، بیشتر مکاتب مادی و غربی را بررسی کرده ام و فهمیده ام که انها در برابر سوالات فیزیک و متافیزیک به طور جامع پاسخی ندارند، از همین طریق به پوشالی بودن آنها پی بردم. بعد از آن هم به سراغ ادیان مختلف رفتم و پس از تحقیقات کامل، فهمیدم که هیچ کدامشان کلام و حرفی را به انتقاد قرآن و کلام ائمه اطهار ندارند، لذا دین
اسلام را پذیرفتم و بحمدالله شیعه دوازده امامی هستم.
*خانم حسن زاده!می خواهیم بدانیم این روزها استاد مشغول چه کارهایی هستند و اصلی ترین دغدغه شان چیست؟
. حتما می دانید که ایشان حدود 180عنوان تالیفی دارند که تاکنون 90 مورد انها به چاپ رسیده است. دغدغه فعلی ایشان چیزی نیست جز تکمیل و نش