18.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ زیباکلام: اسرائیل برای دشمنی با اسلام بوجود نیامده است / ایران تهدید بالقوه برای موجودیت اسرائیل است
رهبران اسرائیل هرگز نگفتند ما می خواهیم جمهوری اسلامی را نابود کنیم بلکه این جمهوری اسلامی بوده که از روز اول گفته می خواهیم اسرائیل را نابود کنیم.
مشکل دیگر کشورها با ایران این است که تنها کشوری است که گفته که اسرائیل را می خواهیم نابود کنیم.
@Afsaran_ir
11.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ علیزاده: 30 سال قبل از جمهوری اسلامی، منطقه با اسرائیل مشکل داشته است
انقلاب اسلامی 32 سال پش از رژیم صهیونیستی شکل گرفته؛ آیا طی این مدت فقط آخوندها با اسرائیل مشکل نداشتند؟
آیا حافظ اسد و جمال عبدالناصر با صهیونیستها مشکل نداشتند؟ آنها دشمن سرسخت اسرائیل بودند و این ربطی به جمهوری اسلامی ندارد.
@Afsaran_ir
🔴ژنرالهای سودانی، از اتحاد تا دشمنی
🔻در دومین روز از درگیری میان عناصر نظامی سودانی، هیچ گزارشی از وضعیت طرفین در دست نیست و هر یک از آنها ادعایی خاص دراین زمینه دارد، ادعایی که نشان میدهد اوضاع برای هر دو طرف درگیری پیچیده بوده و آنها توانایی مدیریت بهتر در این زمینه ندارند. هر کدام از طرفین مدعی غلبه بر دیگری است اما داستان این بحران و درگیری داخلی از کجا شروع شد و دلایل آن چه بود؟ این موضوعی است که در ادامه تلاش کردهایم به صورت خلاصه به آن بپردازیم.
🔻دو ژنرال قدرتمند سودان پس از یک دوره اتحاد که در پی براندازی عمر البشیر، رئیس جمهوری سابق این کشور در سال ۲۰۱۹ به یکدیگر نزدیک شدند اکنون برای رسیدن به قدرت در مقابل هم قرار گرفته و سودان را درگیر آشوب کردهاند. «ژنرال عبدالفتاح البرهان فرمانده نیروی زمینی در دوران البشیر بود و سپس فرمانده نیروهای مسلح و رئیس شورای حاکمیتی شد. ژنرال محمد حمدان دقلو، معروف به حمیدتی، نیروهای واکنش سریع را با تکیه بر شبه نظامیانی که درگیر جنگ خونینی در منطقه دارفور بودند، تأسیس کرد و معاون شورای حاکمیت شد.
🔻اوج اتحاد بین آن دو در زمان تصاحب قدرت در اکتبر ۲۰۲۱ مشهود بود؛ اقدامی که گروههای غیرنظامی آن را کودتا توصیف کردند، زیرا البرهان در آن زمان در یک سخنرانی در تلویزیون ظاهر شد و برکناری غیرنظامیان از قدرت را اعلام کرد و حمیدتی هم از آن حمایت کرد. اما براساس گزارش سابق خبرگزاری فرانسه، دوستان دیروز «آرزوهای سیاسی متفاوتی» داشتند و از نفوذ نظامی دو قدرت بزرگ در کشور برخوردار بودند. البرهان و حمیدتی بر پایبندی خود به توافق با گروههای سیاسی تأکید کردند؛ اما در مورد چگونگی اجرای اصلاحات مورد نیاز که مهمترین آنها تجدید ساختار نیروهای مسلح با ادغام نیروهای واکنش سریع در ارتش است، دیدگاههای متفاوتی دارند.
🔻تحلیلی که توسط مؤسسه واشنگتن منتشر شده است تأیید میکند که «موفقیت روند انتقالی در سودان» بدون مدیریت دقیق بین «عبدالله حمدوک»، نخست وزیر سابق، ژنرال عبدالفتاح البرهان و حمیدتی صورت نمیگیرد. در این تحلیل آمده است که همه طرفها باید در تعامل با حمیدتی و البرهان سازگارتر باشند و به آن دو احترام بگذارند و تشویقشان کنند تا شاید با چنین توجهی قانع شده و به جاهطلبیهای خود، بهویژه شخص حمیدتی پایان دهند. طبق توافقنامه حکومت سودان، هیچ یک از این دو ژنرال نمیتوانند برای انتخابات آتی نامزد شوند.
🔻البرهان قبل از سرنگونی البشیر، نقش مهمی را در مشارکت سودان در ائتلاف نظامی تحت رهبری عربستان در یمن به دور از کانون توجه ایفا کرد، سپس با به دست گرفتن رهبری شورای نظامی انتقالی پس از سرنگونی البشیر در سال ۲۰۱۹ در کانون توجه قرار گرفت. پس از آن که سپهبد عوض بن عوف از ریاست شورای نظامی سودان تنها با گذشت کمتر از ۲۴ ساعت از رسیدن به قدرت تحت فشار مردم کناره گیری کرد، البرهان بر تخت ریاست این شورا نشست. سودانیها بن عوف را از درون نظام البشیر و متحد نزدیک او میدانستند.
🔻البرهان بخشی از حرفه خود را به عنوان وابسته نظامی در پکن گذراند. یک افسر سودانی درباره البرهان به خبرگزاری فرانسه گفت که او «افسر ارشدی است که میداند چگونه نیروهایش را رهبری کند. او هیچ گرایش سیاسی ندارد، او شخصی کاملا نظامی است.» البرهان در سال ۱۹۶۰ در روستای قندتو در شمال خارطوم به دنیا آمد و در دانشکده نظامی و سپس در مصر و اردن تحصیل کرد. او ابتدا فرمانده نیروهای زمینی سودان بود و سپس البشیر او را به سمت بازرس کل ارتش منصوب کرد.
🔻در سال ۲۰۱۹، پس از یک حکومت خودکامه ۳۰ ساله در سودان، گروههای آزادی و تغییر یک دولت غیرنظامی تشکیل دادند که حکومت کشور را با ارتش تقسیم کرد و قرار بود کشور را به سمت انتخابات آزاد هدایت کند تا قدرت کامل را به غیرنظامیان واگذار کند. البرهان از چهرهای که در خفا کار میکرد به رئیس دوفاکتوی سودان تبدیل شد. برهان که با حمایت امارات و عربستان علیه البشیر کودتا کرده بود، تنها راه نجات خود را در نزدیکی به امریکا میدید اما دروازه این نزدیکی از به باورش از تلآویو می گذشت.
🔻در سال ۲۰۲۰، طبق اعلام دفتر بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی، وی طی دیداری با البرهان در اوگاندا درباره «عادیسازی» روابط گفتوگو کرد. چند ماه بعد، بانک مرکزی سودان اعلام کرد که ایالات متحده خارطوم را از لغو تحریمها علیه ۱۵۷ موسسه سودانی مطلع کرده است.دسامبر ۲۰۲۰، پس از گذشت کمتر از دو ماه از موافقت خارطوم با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی، ایالات متحده سودان را رسما از فهرست سیاه کشورهای حامی تروریسم خارج کرد. #کریم_جعفری
فایل پی دی اف کتاب سی آیه سیاسی.pdf
2.11M
📖کتاب
📜عنوان: سی آیه سیاسی
پاسخ به شبهات سیاسی روز جامعه
🔹توضیحات: کتاب «سی آیه سیاسی»، تلاش دارد تا با محوریت برخی آیات قرآن و بهره گیری از سیره و روایات اهل بیت(علیهمالسلام)، بخصوص بیانات امام امیرالمؤمنین(علیهالسلام) در نهج البلاغه، و همچنین با استناد به فرمایشات و سیره حضرت امام خمینی(ره) و حضرت امام خامنهای(مدّظلّه العالی)، به ۳۰ سؤال و شبهه سیاسی روز جامعه پاسخ دهد.
#ماه_رمضان
#جهاد_تبیین
https://eitaa.com/Tebyangonabad2/2513
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
دعوت رئیسی از پادشاه عربستان برای سفر به ایران
🔺سخنگوی وزارت امورخارجه:
🔹دعوت پادشاه عربستان از رئیسجمهور دریافت شده و ایشان نیز به صورت مکتوب از پادشاه عربستان دعوت متقابل کردند.
🔹در حال اجرایی کردن توافقات با عربستان هستیم و همچنین تقویت همکاریهای تجاری و اقتصادی در اولویت دو کشور میباشد.
✋
بدهی دولت ایران کمتر از ۱۵۱ دولت جهان شد
🔺صندوق بینالمللی پول:
🔹جایگاه ایران در ردهبندی جهانی کشورهای جهان از نظر بدهی دولت در سال میلادی گذشته ۱۱ پله بهبود یافته و ۱۵۱ دولت جهان بدهی بیشتری نسبت به دولت ایران در این سال داشتهاند.
🔹کل بدهی ناخالص دولت ایران در سال ۲۰۲۲ معادل ۳۴ درصد تولید ناخالص داخلی بوده است. بدهی دولت ایران در این سال نسبت به سال قبل از آن ۱۹ درصد کاهش داشته است.
🔹صندوق بینالمللی پول انتظار دارد روند کاهشی بدهی ناخالص دولت ایران در سال ۲۰۲۳ نیز ادامه یابد و بدهی ناخالص دولت ایران در این سال به معادل ۳۲ درصد تولید ناخالص داخلی کاهش یابد.
🔹ژاپن بدهکارترین کشور جهان در سال ۲۰۲۲ بوده است. یونان با بدهی ۱۷۷ درصدی و اریتره با بدهی ۱۶۳ درصدی به ترتیب در رتبههای دوم و سوم از این نظر قرار گرفتهاند. آمریکا هم به عنوان دومین اقتصاد بزرگ دنیا دوازدهمین دولت بدهکار جهان را دارد.
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✋
سواد رسانه در جنگ نرم
🔹 قدرت رسانه به اندازه ای زیاد است که توانسته در دو دهه اخیر بدون نزاع شدید حکومتهایی را در جهان تغییر دهد، رسانهها میتوانند با رهبری افکار عمومی نقش فعالی در جنبشهای مردمی داشته باشند.
✋
تعریف جنگ رسانه ای
🔺 جنگ رسانهای به معنی استفاده از توان و ظرفیت رسانهها اعم از مطبوعات، خبرگزاریها، رادیو، تلویزیون، اینترنت و شبکه های پیام رسان مجازی به منظور تضعیف یک کشور است.
🔹 با این شرایط، جنگ رسانهای تنها جنگی است که حتی در شرایط صلح نیز بین کشورها بهصورت غیررسمی ادامه داشته و هر کشوری از حداکثر توان خود برای پیشبرد اهداف سیاسیاش از رسانهها بهرهگیری میکند.
✋
تایمز اسرائیل نوشت: "ایران در حال ساخت خاورمیانه جدیدی است"
🔹 چرخش تهران به سمت تنش زدایی و اتحاد استراتژیک با کشورهای مسلمان، چالشهای امنیتی مهمی را برای اسرائیل و ایالات متحده ایجاد میکند.
🔹 آمریکا به شدت نگران محور نوظهور در منطقه بین ایران، روسیه، چین و عربستان سعودی است.
🔹 اعتماد به نفس روزافزون تهران در کل منطقه احساس می شود و این تحولات، نیازی به گفتن ندارد، پیامدهای عمیقی برای اسرائیل دارد که شاهد افزایش قابل توجه فعالیت در مرزهای شمالی خود بوده است.
- از جمله بزرگترین موشکباران روز پنجشنبه از لبنان و شلیک موشک از سوریه.
🔹 از دید سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، حوثی ها یک شبه نظامی ایرانی هستند درست مانند حزب الله لبنان؛ بنابراین پایان دادن به جنگ در یمن قدرت آتش تهران را افزایش می دهد.
🔹ایران تصمیمی اساسی برای کاهش تنش با کشورهای عربی جهت استراتژی ایجاد یک محور ضد آمریکایی دارد. حمایت چین از ایران برای تجدید روابط با عربستان سعودی تنها حلقه ای از این زنجیره است.
این سیاست مستقیماً با تعمیق روابط ایران با روسیه و گرم شدن روابط با ترکمنستان، قزاقستان و ارمنستان مرتبط است. از نظر ایران، این یک جبهه متحد علیه "شیطان بزرگ" آمریکا است. و عزم ایران برای حمله مستقیم به اهداف آمریکایی و آمادگی آن برای مقابله با اسرائیل، لبنان و سوریه را جسورتر خواهد کرد.
8.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ آچار فرانسه
🔹زنی از بین جمعیت بیرون کشیده میشود، چند باتوم به صورتش میزنند و زمین میخورد، کمی آنطرفتر موی یک زن را گرفتهاند و بدنش را روی زمین میکشند، جایی دیگر یک زن مورد آزار یک نیروی پلیس قرار گرفته است.
🔹اینجا فرانسه است، مهد دمکراسی ولی اعتراضات به شدیدترین حالت ممکن سرکوب میشود. زنان و مردان اینجا تنها به تغییر قوانین بازنشستگی اعتراض دارند، نه بانک آتش میزنند و نه به پاسگاه و فرمانداری یورش میبرند ولی پاسخشان خشم، سرکوب و تحقیر است.
🔹اینجا فرانسه است، سرزمین مدعیان فمینیسم. زن زندگی آزادیِ غربی در خیابانهای اینجا به نمایش گذاشته شده؛ زنان زیر دست و پای نیروهای ضدشورش پلیس هستند. زنان اینجا در انتخاب پوشش آزادند ولی نه آنقدر آزاد که بتونن حجاب داشته باشند.
🔹اینجا فرانسه است، کشور تناقضها؛
🔹اینجا فرانسه است، جایی که رئیس جمهورش با مصی علینژاد دیدار میکند ولی زمانی برای شنیدن صدای اعتراض زنان کشور خودش ندارد./تسنیم
https://eitaa.com/joinchat/3959554299C7b558c3f51