💢در فرانسه شورای نگهبان مادام العمر است
دو سوم مردم در انتخابات شرکت نکردن
دولت آژانس سانسور راه انداخته
بیش از دو ساله که مردم کف خیابان فریاد اعتراض میزنند و دولت با اسب از روی آنها رد میشود
و...
فرانسه از وضع دموکراسی ایران شکایت میکند و تیم دیپلماسی ایران فقط نگاهش میکند
A.Dastaran
🇮🇷 @Ammar_media
💢 رقمهای دیوانهکننده از کشف بزرگترین مزرعه بیتکوین
پلیس تهران میگوید بزرگترین مزرعه استخراج رمزارز ایران را کشف و ضبط کرده است. در این عملیات ماموران پلیس بیشتر از 7هزار ماینر از محل این کارخانه کشف و ضبط کردند که تعدادی از این ماینرها فعال بوده و تعدادی دیگر هم در حال نصب و راهاندازی بود
برای اینکه به بزرگی و عظمت مالی و مصرفی این مزرعه تازه کشف و ضبط شده پی ببریم، بیایید حساب کنیم که اولا مزرعهای با 7هزار ماینر چقدر میارزد و اینکه هزینه برق مصرفی این ماینرها چقدر میشده
انرژی مصرفی هرکدام از این ماینرها برابر با «3250 وات» است، بنابراین اگر این دستگاه بهصورت تماموقت کار کند، 2340 کیلو وات بر ساعت برق مصرف میکند. وقتی به جدول تعرفههای مصرف برق در تهران میرویم، میبینیم که با توجه به اینکه هزینه برق برای هر کیلو وات ساعت 402 تومان است اگر این دستگاه بهصورت تماموقت فعال باشد، بهصورت میانگین ماهانه 940هزار تومان هزینه مصرف برق آن خواهد بود.
حالا باید این رقم را ضربدر 7000 کنیم که تعداد دستگاههای موجود در مزرعه را نشان میدهد. این رقم میشود چیزی حدود 6میلیارد و 580 میلیون تومان. البته همه اینها در حالی است که این مزرعه به شکل اصولی و استاندارد از برق استفاده میکرده و تصمیم به برق دزدی نداشته باشد. اگر از خواندن این رقمها مغزتان سوت کشیده، بدانید که چند لحظه دیگر قرار است رقمهایی بخوانید که نه در مخیله ما جا میشوند نه شما.
گویا با استفاده از هر کدام از این دستگاهها، اگر بهصورت تماموقت مشغول باشند و مشکلی پیش نیاید، 600 روز طول میکشد که یک بیتکوین استخراج شود.
یعنی 7 هزار دستگاه میتوانند حدودا روزی 9 بیتکوین استخراج کنند. در جریان قیمت بیتکوین هستید؟ تازه حالا که بیتکوین به شکل عجیب و غریبی سقوط کرده، قیمت هر عدد از آن 29هزار دلار است. یعنی این مزرعه در صورت استفاده از تمام ظرفیتش روزانه 261 هزار دلار درآمد داشته که میشود دستکم 5 میلیارد و 220 میلیون تومان وجه رایج مملکت!
پ.ن:رقم ها بسیار عجیب است🙄😑😱 @PoliticalSt
🇮🇷 @Ammar_media
💢 آقای #تاجزاده...
شما که تا دیروز مدعی بودید تمام امورات کشور از ریز تا درشت آن در دستان رهبر است. حال چه شده که انجام این امورات را جزو اختیارات رئیس جمهور منتخب میدانید؟
حال که روحیه مطالبهگری پیدا کردهاید، به جای وعده سال آینده دادن، بد نیست همین حالا اندکی نقد هم به دولت #روحانی که مورد حمایت شما اصلاحطلبان است وارد کنید!
اصلاحطلبان و دولت مورد حمایتشان عامل وضع موجود هستند. پس بهتر است به جای اینکه افراطیونی مانند شما در نقش مطالبهگر قرار گیرند، مقابل ملت پاسخ این همه ناکارآمدی را بدهند.
شما و برخی رفقای خارجنشینتان انتخابات را تحریم کردید و سلامت آن را زیر سوال بردید. حال به نظرتان مضحک نیست که درباره خروجی همین انتخابات اظهار نظر کنید؟
انتخابات مجلس، انتخابات شورای شهر و انتخابات ریاست جمهوری به خوبی نشان داد که غربگرایان تا چه اندازه در سطح جامعه منفور هستند. بد نیست که تذکر دهیم افراطیونی مانند شما عامل اصلی ورشکستگی سیاسی جبهه اصلاحات هستند.
✍️فردین @masaf_najva
🇮🇷 @Ammar_media
💢 کاهش ارزش 5 برابری «لیر ترکیه» در برابر «دلار آمریکا» بدون هیچگونه تنشی با غرب!
طی ده سال ارزش لیر ترکیه در برابر دلار آمریکا بیش از 5 برابر کاهش داشته است. آن هم در کشوری که نه در شرایط تحریم و #جنگ_اقتصادی است و نه روابط بدی با آمریکا و اسرائیل دارد.
قیمت دلار در سال 2011 معادل 1/6لیر ترکیه بود و ارزش هر دلار در سال 2021 معادل 8/8 لیر ترکیه است.
در فضای بینالمللی باید این فرهنگ اقتصادی جا بیفتد که مشکل اصلی همهی ملتها، #هژمونی_دلار است که باعث کاهش ارزش دسترنجِ مردم میشود؛ زمینه پیروزی بر دشمن در این جنگ، آن است که #جادوی_پولی_و_مالی طرف مقابل برای همگان روشن شود.
🇮🇷 @Ammar_media
💢 آیا با #هدایت_نقدینگی نمیتوان مشکل ریال را حل کرد؟
هفت پاسخ :
🔹اولا- مبنای نظریِ هدایت نقدینگی :
"مجبوریم خلق پول ظالمانه را بپذیریم؛ ولی تلاش میکنیم پول خلق شده، به جای مفیدتری هدایت شود."
این مبنای طاغوتی و آدرس غلط، عواقب شرعی و انسانی خطرناکی در پی دارد.
🔸ثانیا- برخی تصور میکنند؛ نقدینگی به ملک، خودرو، آهن، مرغ، تایر و ... رفته که گران شدند و اگر به #تولید هدایت شود، تورم ندارد!!!
اما واقعیت این است که نقدینگی همیشه در بانک است و هیچ جایی نمیرود.
🔹ثالثا- اینکه اعداد نقدینگی در شماره حساب متعلق به یک تاجر باشد، یا مدیر کارخانه، یا کارگزار بورس، یا کارگر و کارفرما ؛ صرفا یک عملیات حسابداری است و تاثیری بر ارزش ریال ندارد.
🔸رابعا- در بهترین حالت ذهنی و آرمانی، دولت فقط امکان هدایت #اولین گردش نقدینگیِ خلق شده را دارد. از گردش دوم به بعد، نقدینگی به حسابهای دیگری میرود و تحت کنترل دولت نیست.
🔹خامسا- یکی از روشهای هدایت نقدینگی، فشارهای مالیاتیِ غربی است. تجربه نشان داده، این ابزار معیوب و غاصبانه موجب نارضایتی عمومی، فرار سرمایه ها، فشار بیشتر به مردم، رانت، اقتصاد زیرزمینی و ... خواهد شد و تاثیری بر ارزش پول ندارد و قطعا در ایران محکوم به شکست است.
🔸سادسا- ایدۀ هدایت نقدینگی مابه ازای واقعی ندارد و حتی در سیستم اقتصادیِ مدرن هم منسوخ شده است. البته با توجه به جذابیت لفظی و ابهام اجرایی، برای به دام انداختن سیاستمداران ترویج میگردد.
🔹سابعا- خالق جهان، پول را خلق کرده و خودش نقدینگی را هدایت میکند. باید سیستم ریالیِ «جنگ با خدا» را کنار بگذاریم تا #پولطلا در مجرای رزق الهی موجب برکت و احیای الگوی معیشت تمدن اسلامی گردد.
#گروه_معیشت_و_اقتصاد_متا @MataNevesht
🔻مرتبط
🔸 بانک یا ماشین چاپ و تایپ پول؟!
🔸 #آن_روی_سکه
🔸 با سود چنددرصدی نذارنتون سر کار، بچسبید به #ربای_کلان
#بانک #خلق_نقدینگی #جعل_پول #تورم #ربا_جنگ_با_خدا #انقلاب_اقتصادی #اقتصاد
🇮🇷 @Ammar_media
💢الان رو نیگاه نکنید که رئیس جمهور هیچ اختیاراتی نداره
از 2ماه دیگه که رئیسی بیاد، گرمایش زمین و آب شدن یخ های قطب شمال هم تحت اختیارات رئیس جمهور خواهد بود که کم کاری کرده 🙃
#سرطان_اصلاحات
🇮🇷 @Ammar_media
عمارمدیا
💢 آقای #تاجزاده... شما که تا دیروز مدعی بودید تمام امورات کشور از ریز تا درشت آن در دستان رهبر است
💢الان رو نیگاه نکنید که رئیس جمهور هیچ اختیاراتی نداره
از 2ماه دیگه که رئیسی بیاد، گرمایش زمین و آب شدن یخ های قطب شمال هم تحت اختیارات رئیس جمهور خواهد بود که کم کاری کرده 🙃
#سرطان_اصلاحات
🇮🇷 @Ammar_media
💢مشارکت پایین در انتخابات ریاست جمهوری ایران در چه زمانهایی و به چه دلیلی بوده است؟
🔸 از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون، سه بار در انتخابات ریاست جمهوری، مشارکت پایین بوده است. البته در هر سه، یک وجه مشترک وجود داشته است که در #انتخابات_1400 هم همین اتفاق مشابه افتاده است:
1️⃣ سال 1360 بعد از دولت بازرگان از نهضت آزادی و بنیصدر از جبهه ملی.
2️⃣ سال 1372 پایان دولت نخست هاشمی رفسنجانی.
3️⃣ سال 1400 پایان دولت دوم روحانی.
وجه مشترک هر سه برههی مذکور، خسته شدن مردم از نظام به دلیل پیامدهای ناگزیر سیاستورزی لیبرالی بوده است؛ نهضت آزادی بازرگان و جبهه ملی بنیصدر آشکارا مبانی لیبرالیستی داشتند. حزب کارگزاران سازندگی آقای هاشمی رسما اعلام کرد: «ما #لیبرال_دموکرات مسلمان هستیم!» حزب اعتدال و توسعه آقایان روحانی و نوبخت و واعظی و نهاوندیان لیبرال بود و در سند رسمی نوشتند که میخواهند مکتب #نئوکینزی را پیاده کنند.
تجربه نشان داده وقتی جریان لیبرال در قدرت باشد، به دلیل ویژگیهای ذاتی که لیبرالیسم دارد، به مردم و به ویژه اقشار ضعیف فشار جدی وارد میکند. به اصطلاح میگویند: «اشکال ندارد زیر چرخهای توسعه تعدادی هم له شوند.» اساساً لیبرالیسم ظاهری فریبنده و دلربا دارد؛ مردم وقتی به لیبرالها رأی میدهند، فریفته آن ظاهر فریبا شدهاند، اما وقتی لیبرالها مشغول به کار میشوند، باطن خشن آن بروز پیدا میکند. اینجاست که مردم از آنان دلزده میشوند و این پدیده خود را در پایین آمدن آمار مشارکت نشان میدهد. این واقعیت، حاصل تجربهای است که در ایران پس از انقلاب در سه برههای که عرض شد خود را اثبات کرده است. هر بار مردم گروهی از لیبرالها را تجربه کردهاند، همین چرخه تکرار شده است.
✅ بنابراین آمار پایین مشارکت، طبیعی است و ماحصل یک چرخه تکراری است که برای سومین بار نظام جمهوری اسلامی از ابتدای انقلاب آن را تجربه کرده است. تنها راه نجات این است که حاکمیت به خوبی جراحی شود و نه فقط از لیبرالها که از لیبرالیسم زدوده شود. در واقع پیامد مشترک هر سه برههی مذکور، عبور ملت از لیبرالها بوده است. اما متاسفانه همیشه، لیبرالها رفتهاند، ولیکن لیبرالیسم به عنوان یک مکتب فکری و نوعی سلیقه و سبک حاکمیتی همچنان در تار و پود حکومت باقی مانده است. دوره ریاست جمهوری آقای رئیسی، باید دوران تصفیه کشور از لیبرالیسم باشد در تمام سطوح و ابعاد آن تا مردم طعمی از حکومت اسلامی را بچشند. انشاءالله.
پناه میبریم به خدا از شرّ لیبرالها
#حسام_الدین_حائری_زاده #مهندسی_سیاسی
#کار_درست #رای_میدهم #مرد_میدان
#اندیشکده_یقین
instagram.com/p/CQRk4RvBzeQ/?utm_medium=copy_link
✍️مشق استراتژی | حسام الدین حائری زاده @h_haerizadeh
🇮🇷 @Ammar_media
💢 موشن گرافیک «چشم بینا»
درباره شورای نگهبان و نهادهای مشابه در کشورهای دیگر
#شورای_نگهبان
t.me/Ammar_media/2687