15.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ 🎬 #استاد_شجاعی
💥همهی زنها اینجوری اَند 💥
آنچه باید برای کنترل #اختلافات ، دلخوریها و دعواهای خانوادگی و ... بدانیــــد!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ده سال بعد از ازدواج!
موهایش را در آسیاب سفید نکرده(۹)
خوب گوش دادن را یاد بگیرید
و به پند و اندرزهای مادرشوهرتان توجه کنید.
به یاد داشته باشید،
تجربیات او خیلی بیشتر از شماست.
ممکن است با بعضی از نظرات او مخالف باشید و از اظهارنظرهایش خوشتان نیاید
ولی وظیفه حکم می کند که چون بزرگتر از شما است احترامش را داشته باشید واز تجربه هایی که در طول زندگی آموخته بهره ببرید
ومطمئن باشید به نفع شما خواهد بود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ دعای فرج خواندن نوزاد چند ماهه
🔆 از مهمترین وظایف ما تربیت یک نسل مهدویه. ولی اکثرمون نه تنها بچههامون رو #تربیت_مهدوی نمیکنیم بلکه از فطرت پاک خودشون هم دورشون میکنیم...
🍃 ز کودکی آرزوی ظهورت را داریم / بیا تا برآورده شود این آرزوی دیرینه...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خدا
خدايا! اگر در كنار طاعتت، عملم كوچك است، اميد و آرزويم بزرگ و بسيار است
قلبامون آهنی شده
🌷به نام یکتای بی همتا
🌷سلام صبحتون زیبـا
لبخند بزنید به روزگاری
که از نو شروع شده
صبح یادآور زیباییهاست
یادآور زندگی نو..
شروعی نو، نگاهی نو
و امیدی دوباره
🌷دوشنبه تون پر از مهر و زیبایی
@amn_org
فرزندان آگاه
(۴۱)
د. پرداخت بدهى والدین:
برخى از فرزندان موقعى كه والدينشان زنده اند به آنان احسان و نيكى نمى كنند، اما پس از وفاتشان بدهى آنان را مى پردازند و از خداوند متعال برايشان طلب آمرزش مى نمايند. چنين فرزندانى از ديدگاه امام پنجم عليه السلام درباره والدين خود نيكو كار به شمار مى آيند. و برخى ديگر در زمان حيات پدر و مادرشان نيكو كارند، اما بعد از مرگ آنان بدهى شان را نمى پردازند و براى والدين خود طلب آمرزش نمى كنند، خداوند متعال چنين فرزندانى را عاق والدين و گنه كار مى نويسد.
در اين جا نقل داستانى در اين زمينه مناسب مى نمايد:
داستانى از علامه امينى:
علامه امينى رحمة الله مى گويد: عده اى از تجار خير و اهل ايمان در تهران بودند و گاهى اعمال خير و نيك انجام مى دادند. يكى از ايشان قطعه زمينى را در يكى از مناطق مهم و حساس تهران داشت و مى خواست كه در آن جا مسجدى را بنا كرده و در اطرافش مغازه هايى تجارى براى مسجد بسازد. يكى از رفقاى دنيا دوست وى، او را وسوسه كرده به وى گفت: تو در اين محل سينمائى بساز و در اطراف آن مغازه هاى تجارى درست كن و در آمد آن را در خيرات مصرف نما.
حب مال از يك طرف و وسوسه شيطانى از طرف ديگر او را به ساختن سينما وادار كرد. سال ها گذشت، اجل او فرا رسيد، و از دنيا رفت، اموال زيادى از او براى ورثه به جاى ماند كه از جمله همان سينما بود.
در يكى از روزها يكى از رفقاى قديمى اين مرد تاجر، بازماندگان او را به خانه خود دعوت كرد. بعد از صرف غذا، ميزبان به ورثه آن ميت گفت: آيا مى دانيد به چه خاطر شما را به اين دعوت كرده ام؟ جواب دادند: تو به خاطر مهربانى هاى پدرمان از ما پذيرائى مى كنى.
ميزبان دوباره پرسيد؟ آيا پدرتان در حق شما كوتاهى كرده است؟
گفتند: نه.
ما دائما ايشان را به خير و نيكى ياد مى كنيم و رحمت بر او مى فرستيم.
سپس مرد ميزبان شمه اى از حقوق والدين بر گردن فرزند را براى ورثه بازگو كرد. به ويژه آن كه به آنان ياد آور شد. بعد از وفات پدرتان نياز او به شما چندين برابر شده است. در ادامه بعد از بيان اهميت حقوق پدر چنين گفت:
من پدر شما را چند روز قبل در شديدترين عذاب، خواب ديدم.
اين عذاب وى به خاطر احداث سينما بود. او مى گفت: هر وقت كه فيلمى فسادانگيز در آن جا نشان مى دهند و عده اى را به سوى گناه و انحراف مى كشانند، ملائكه مرا به خاطر آن عذاب مى كنند. او از شما عاجزانه مى خواست كه اين ساختمان را ويران كرده و او را از عذاب نجات دهيد. بازماندگان آن تاجر بعد از شنيدن خواسته پدرشان سكوت كرده و با تعجب و ناراحتى به همديگر نگاه كردند و مهلت خواستند تا تصميم بگيرند.
هفته ها گذشت خبرى نشد! اين مرد دوباره از آنان دعوت كرد و بعد از پذيرائى مفصلى كه از آن ها به عمل آورد، از نتيجه تصميمشان سؤ ال كرد.
بزرگ ورثه پاسخ داد: آيا پدر ما اين سينما را احداث نكرده؟
ميزبان پاسخ داد: چرا؛ ولى الآن شديدا پشيمان است و به خاطر آن عذاب مى كشد و از شما مى خواهد او را از عذاب الهى نجات دهيد.
بزرگ ورثه پاسخ داد: او غلط كرده و بايد جزاى خطاى خود را خودش متحمل شود!! ما نمى توانيم اين ساختمان را ويران كنيم.
مرد ميزبان از جواب آنان تعجب كرده و در بهت و حيرت فرو رفت. و به بدبختى و بيچارگى رفيق تاجرش تاءسف خورد كه چه طور بعد از اعمال خيرى كه انجام داده با كار ناشايست و خلاف شرع خود، فرزندان و خود را به هلاكت رچار نموده است.
@amn_org
یک جا مرد کوتاه بیاید یک جا زن
رهبر انقلاب: این طور نیست که بگوییم همه جا خانم باید از آقا تبعیت کند؛ نخیر. چنین چیزی نه در اسلام داریم و نه در شرع. یا مثل برخی از این اروپا ندیده های بدتر از اروپا و مقلد اروپا، بگوییم که زن بایستی همه کاره باشد و مرد تابع باشد. نه این هم غلط است. بالاخره دوتا شریک و دوتا رفیق هستید. یک جا مرد کوتاه بیاید، یک جا زن کوتاه بیاید. یکی این جا از سلیقه و خواست خود بگذرد، دیگری در جای دیگر، تا بتوانید با یکدیگر زندگی کنید.
بامادرشوهرتان به گردش بروید(۱٠)
هر چند وقت یکبار مادرشوهرتان را در تعطیلات آخر هفته به سفر ببرید،
یا او را به مهمانیها، جشنهای تولد و ... دعوت کنید؛
حتی میتوانید با او به خرید بروید.
اگر میخواهید جشن تولد فرزندتان را با دوستان جشن بگیرید،
سعی کنید مهمانی بعدیتان را خانوادگی برگزار کنید و از مادرشوهرتان بخواهید که در این مراسم حتما شما را همراهی کند.
خودتان با او تماس بگیرید و نشان دهید که از حضور او در جمع خانواده خوشحال میشوید.
رهبر انقلاب اسلامی:
دوستان عزیز! ماه رمضان فرصت خیلی خوبی است، فرصت بسیار خوبی است. البتّه فرصت تبلیغ است، فرصت تبیین است، فرصت اُنس با مردم است، فرصت کمک به فقرا است لکن از همهی اینها بالاتر، فرصت تعبّد است، فرصت تقرّب است، فرصت روزهای است که میگیرید، فرصت نشستن سر سفرهی رحمت الهی، سر سفرهی ضیافت الهی است. این سفرهی ضیافتی که میگویند، این ضیافت، همین روزهی شما است، همین نافلهی شما است، همین نماز شما است که به جا میآورید.
البتّه اعمال ماه رمضان خیلی زیاد است؛ شما ملاحظه کنید در اقبال سیّدبنطاووس، برای هر شب چقدر اعمال، چقدر نمازهای مختلف و گوناگون [ذکر میکند] که ما واقعاً بعضیمان قاصریم، بعضیمان [هم] جاهل به اهمّیّت این کارها هستیم -که حالا محلّ [بحث نیست]- لکن یک قدرِمتیقّنهایی، یک قدرِاقلهایی وجود دارد که اینها را نباید از دست داد.
سحر ماه رمضان همه پا میشوند؛ نباید این سحر را از دست داد؛ سحر فرصت خیلی خوبی است. مکرّر عرض کردهایم که اگر ماها از سحر استفاده نکنیم، در این دنیای شلوغ، وقت دیگری نداریم برای خلوت با خودمان، با دلمان، با خدای خودمان؛ واقعاً وقتی باقی نمیماند. ما گرفتاریم؛ در این ۲۴ ساعت، چند ساعتش که خوابیم، آن ساعتهایی هم که بیدار هستیم، گرفتاریم؛ هر کسی یک مشغولیّتی دارد یا مشغولیّتهای مختلفی دارد. آن فراغتهایی که وجود داشت، امروز وجود ندارد -[البتّه] نقص زمانه نیست، طبیعت زمانه است- بالاخره امروز وسایلی هست و زندگی، یک زندگی ماشینی است. امروز پدیدههایی وجود دارد که این پدیدهها در گذشته وجود نداشته؛ [لذا] گرفتاری زیاد است. نمیشود در ایّام روز -چرا، [البتّه] اوحدیّ از مردم، در حال حرکت، در حال معامله، در حال کار فنّی، در حال کار با رایانه، در همهی اوقات با خدای متعال مأنوسند و مشغول ذکرند و ذکر دائم دارند: اَّلَّذینَ هُم عَلی صَلاتِهِم دائِمون؛بعضیها این جور هستند که دائم در نمازند؛ حالا ما که دستمان به دامن آنها نمیرسد و از آنها دوریم، ولی کسانی آنجور هستند- فرصت ما فقط سحر است؛ اگر چنانچه سحر را از دست بدهیم، دیگر واقعاً فرصتی باقی نمیماند.
#ماه_رمضان #الله #بندگی #رمضان #رهبر_انقلاب_اسلامی #رهبری_معظم_انقلاب_امام_خامنه_ای #آقا #امام #عکس_رهبر #خامنه_ای #ولایت_فقیه #عکس #الله_اکبر #ایران #امت_اسلامی #ظهور #شیعه #اللهم_عجل_لولیک_الفرج #اللهم_صل_على_محمد_وال_محمد #khamenei
12.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ 🎬 #استاد_شجاعی
⛔️ بزرگترین دلیل بسیاری از #قهر کردنها در خانواده، فامیل و اجتماع چیست؟
🔥 چگونه میشود جلوی این اتفاق آخرتسوز را گرفت ؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام رضا علیه السلام فرمود:
احْسِنِ الظَّنَّ باللّهِ فَانَّ اللّهَ عَزَّ وَ جَلَّ یقُولُ انَا عِندَ ظَنِّ عَبدِی المُؤمِنِ انْ خیراً فَخَیراً وَان شَرّاً فَشَرّاً
🌸
به خداوند نیکو گمان باش که خداوند عزوجل می فرماید: من به گمان بنده مؤمنم هستم، اگر خوش گمان بود نیکی می کنم، و اگر بدگمان بود، بر اساس آن بااو رفتار می کنم.
(یعنی به خواسته او با او عمل می کنم).🌸😊
كافى، ج ۲، ص ۷۲؛ بحارالانوار، ج ۶۷، ص ۳۶۶
🌸
#سخنران: #استادعالی
16.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیشاپیش فرا رسیدن بهار قرآن
را که همراه است با بهار طبیعت
به شماخانواده امن تبریک گفته
و آرزوی نیکبختی و سلامتی
و پاکسازی روح و روانتان را در این ماه شریف از خداوند منان خواستاریم.
آجرکم الله.....
@amn_org
فرزندان آگاه
(۴۲)
فصل سوم : آثار نيكى به والدين:
با مرورى اجمالى به احاديث و روايات ائمه اطهار عليهم السلام مى توان آثار و نتائج فراوانى را در مقابل نيكى به والدين به دست آورد، ما در اين بخش به برخى از آنان اشاره مى كنيم:
۱- بهشت
مردى به حضور امام جعفر صادق عليه السلام آمده و عرض كرد: اى پسر رسول خدا! پدر من پير شده است من او را به آغوش گرفته و براى رفع نيازهايش به اين طرف و آن طرف مى برم امام فرمود: تا مى توانى اين كار را خودت انجام بده كه اين عمل تو را به بهشت خواهد برد.
روزى حضرت موسى بن عمران عليه السلام در ضمن مناجات خود از خداوند متعال درخواست كرد كه همنشين او را در بهشت به او نشان دهد. جبرئيل بر او نازل شده و نشانى جوانى را در يكى از شهرها به حضرت موسى داده و گفت: پيش آن جوان برو كه او همنشين تو در بهشت خواهد بود.
هنگامى كه حضرت موسى به سراغ او رفت ، مشاهده كرد كه جوانى است كه به شغل قصابى اشتغال دارد. از دور مراقب بود تا ببيند چه عمل فوق العاده ای از وى صادر مى گردد و چه عاملى موجب شايستگى وى در كسب چنين مقامى گرديده است.
اما هر چه بيشتر مراقبت كرد چيز مهمى در زندگى وى نديد. به اين جهت در آخر روز هنگامى كه قصاب، مغازه خود را تعطيل مى كرد پيش او رفته و از او خواست تا آن شب او را در منزل خود مهمان كند.
جوان قصاب پيشنهاد حضرت موسى را با كمال ميل پذيرفته و به همراه خود به خانه اش برد. پس از صرف شام هر كدام به رختخواب خود رفتند. موسى عليه السلام ديد جوان تا صبح خوابيد و هيچ عمل چشم گيرى در نيمه شب انجام نداد. تعجبش بيشتر شد، وقت خداحافظى، جوان گفت: اى ميهمان عزيز، اندكى صبر كن، من كارى ضرورى دارم آن را انجام دهم تا با هم برويم.
جوان رفت و بعد از اندكى برگشت، موسى عليه السلام پرسيد: كجا رفتى كه اين اندازه دير كردى؟ جوان قصاب گفت: مادر پيرى دارم كه هر صبح و شام به او خدمت مى كنم. سعى مى كنم بدون اجازه او بيرون نروم.
حضرت موسى عليه السلام از او پرسيد: آيا مادرت در حق تو دعا هم مى كند؟ گفت: آرى، هرگاه من به او خدمت مى كنم او دست به دعا برداشته و مى گويد: خدايا! به پاداش اين خدماتى كه اين فرزندم نسبت به من انجام مى دهد، او را همنشين موسى بن عمران عليه السلام در بهشت قرار بده. در اين هنگام موسى عليه السلام به آن جوان گفت: بر تو مژده باد! كه دعاى مادرت در حق تو مستجاب شده است.
@amn_org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماه مبارک رمضان داره میاد، خود را شستشو دهیم و توبه کنیم و سر سفره پرمهر کریم بنشینیم.
@amn_org
درکش کنید(۱۱)
خودتان را جای مادرشوهرتان بگذارید و به این فکر کنید که مادرشوهر شما سالها برای پرورش و بزرگ کردن پسرش وقت گذاشته و ممکن است نسبت به آدمهای دیگری که وارد زندگی فرزندش میشوند، حساسیت داشته باشد؛ بنابراین شما هم این شرایط را قبول کنید و به دنبال تغییر روابط مادر و پسری نباشید. بهطور مثال اگر مادرشوهر شما عادت دارد که در روز چند بار به پسرش زنگ بزند، این موضوع را بپذیرید و این روابط را آزاردهنده نپندارید. از سوی دیگر رقابت با مادرشوهر را کنار بگذارید و اگر از زبان او شنیدید که میگوید پسرم دستپخت مرا خیلی دوست دارد، حسادتتان گل نکند.
هر چند به کار بردن این جمله کار درستی نیست او نباید خود را با شما که تازه وارد زندگی شده اید ودارید زندگی جدیدی رو تجربه میکنید مقایسه کند
🌀 وای بر پدر و مادرانی که در ۷سالِ اول به بچه ثابت نمیکنند «عاشق او هستند!»
🌀 مادر مثل توپپخشکنِ تیم، در خانه باید «محبت» پخش کند
🔻 آخرین آمادگی برای ظهور؛ اصلاح مدیریت در جامعه و خانواده (ج۹)-۳
🔹 در مدیریت خانواده هم محبت، اصل است. در هفتسال اول که بچه دارد خودش را پیدا میکند، به پدر و مادر فرمودهاند که مثل غلامِ او باشید تا او بفهمد ارباب است! (وسائلالشیعه/۱/۴۷۶)
🔹 وای بر مامان و باباهایی که در هفتسال اول به بچه ثابت نمیکنند که عاشق او هستند! درحالیکه بچه در این سن، باید آخرِ کیف باشد!
🔹 برخی از مادرها مدام به بچه میگویند «دیگر دوستت ندارم ها!» چرا بچه را تهدید میکنی؟! خُب این بچه یادش میماند و میگوید «من موجودی هستم که بههمین سادگی، مادرم میتواند من را دوست نداشته باشد!» این را به بچهات نگو. منّتش را بکش! مثلاً اینطوری بگو: «من که تو را دوست دارم، این کار را نکن...» مدام به او بگو دوستت دارم، بگذار این بچه، وجودش پُر بشود.
🔹 حضرت امام(ره) میفرمود: بچهای که تحت تربیت مادر نباشد، محبت مادر را نچشد، عقده پیدا خواهد کرد. این عقدهها منشأ همه مفاسد است. دزدیها از این عقدهها پیدا میشود؛ آدمکشیها از این عقدهها پیدا میشود؛ خیانتها از این عقدهها پیدا میشود (صحیفه امام/ج۷/ص۴۴۵)
🔹 در خانواده نهتنها باید به خانم محبت بشود، بلکه خانم و مادر خانواده، مثل توپپخشکنِ تیم است؛ در وسط خانه محبت پخش میکند، خانم در برخورد با بچهها، نباید حالت حقوقی به خودش بگیرد و مثل فرماندهها رفتار کند، بلکه باید دلبری کند! مثلاً به بچهها بگوید: «بچهها، اگر این کار را بکنید من دلم میسوزد» و بابا هم به بچهها یاد بدهد که «دل مامانتان را نشکنید» اینها اساس خانواده است.
🔹 پدر و مادرهای محترم! بچهها از روی الگوی شما «امامت» را میفهمند، از روی الگوی مهربانی مادر، میفهمند که امام مهربان است، از روی الگوی مهربانی مادر میفهمند که خدا مهربان است و حسنظنّ به خدا پیدا میکنند.
👤علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه امامصادق(ع)- ۹۸.۶.۱۷
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/5694
خدایا
دستانمان در اولین روز
ماه مبارک رمضان به امید
استجابت دعاهایمان
به سوی تو بلند است
معبودا
پرکن ظرف وجودمان
را از آنچه برای بهترین
بندگانت عطامی کنی
اللهم بلغنا رمضان، اللهم سلمنا رمضان وسلم رمضان لنا و تسلمه منا متقبلاً
سلام دوستان خوبم
طاعات و عبادات شما قبول حق
امیدوارم بهترینها در این
ماه پر فیض نصیبتون بشه
التماس دعا.
@amn_org
فرزندان آگاه
(۴۳)
آثار نيكى به والدين:
۲- ثواب شهادت
روزى پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله جوانى را مشاهده كرد كه مشغول كسب و كار خود بود؛ به وى فرمود: ای جوان! آيا از در آمد اين شغل خود كسى را هم سرپرستى مى كنى؟
گفت: بلى يا رسول الله
فرمود: چه كسى را؟
گفت : مادرم را.
پيامبر فرمود: از خدمت او دست بر ندار كه بهشت در زير پاى اوست. آن گاه پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله افزود: اگر ثواب شهادت فقط براى كسانى بود كه در راه خدا كشته مى شوند، شهداى امت من كم مى شود، سپس حضرت در توضيح سخن خود هفت گروه از مسلمانان را كه در رديف شهدا محسوب مى شوند، چنين بر شمرد:
۱- آن كه در آتش بسوزد
۲- از ازدحام جمعيت بميرد
۳- مادرى در هنگام زايمان از دنيا برود.
۴- در زير آوار كشته شود
۵- كسى كه در آب غرق شود
۶- مسلمانى كه درنده اى او را بخورد
۷- كسى كه براى عزت نفس خود و خانواده و آسايش والدين تلاش مى كنند همه در رديف شهدا خواهند بود.
@amn_org
🗣 دو صد گفته چون نیم کردار نیست!
🔻در تربیت فرزندان به این ضرب المثل معروف دقت داشته باشیم: دو صد گفته چون نیم کردار نیست!
بیش از گفتن، ما باید مفاهیم را با عملمان به فرزند آموزش دهیم. مثل یاد دادن اعداد و جمع و تفریق در ابتدایی، که بچه ها مدام با استفاده از دستهایشان و میوهها و شمردن آنها، اعداد را یاد میگیرند.
🔻مثلا مفهوم نظم را باید با عمل به بچه ها نشان داد. باید نظم را در ما حس کنند. فرض کنید شما با اتاقی به هم ریخته و نمازی که سر وقت و نظم خاصش نمیخوانید، بچه را توصیه به نظم میکنید، مسلم است که این رفتار اثر کلام شما را خیلی پایین میآورد. اگر آنچه ما به فرزندانمان میگوییم با آنچه آنها از ما میبینند با هم متفاوت باشد، نباید توقع بهترین نتیجه را در تربیت فرزندانمان داشته باشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاک شدن در ماه مبارک رمضان و برگشتن به پاکی زمان تولد.