فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ﺯﻧﺪﮔﯽ آﻥ ﮔﻞ ﺳﺮﺧﯽ ﺍﺳﺖ
ﮐﻪ ﺗﻮ ﻣﯽ ﺑﻮﯾﯽ
ﯾﮏ ﺳﺮﺍﻏﺎﺯ ﻗﺸﻨﮕﯽ ﺍﺳﺖ،
ﮐﻪ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﺩﺍﺭد
زندگی کن
ﺟﺎﻥِ ﻣﻦ، ﺳﺨﺖ ﻧﮕﯿﺮ ..
رونق عمر جهان، چندصباحی گذراست
قصه بودن ما
برگی از دفتر افسانه ای یِ، راز بقاست
دل اگر می شکند
گل اگر می میرد
و اگر باغ بخود رنگ خزان می گیرد
همه هشدار به توست؛
ﺟﺎﻥِ ﻣﻦ، ﺳﺨﺖ ﻧﮕﯿﺮ ..
زندگی کوچ همین چلچله هاست
ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ..
ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﮐﻮﺗﺎﻫﯽ ..
صبحتون علوی.....
@amn_org
عواقب بدى به پدر و مادر
(۷)
۷- كوتاه شدن عمر:
يكى ديگر از عواقب شوم ناسپاسى در حق والدين كوتاهى عمر انسان است. پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله فرمود: براى خداوند متعال دو فرشته مى باشد كه با هم مناجات و راز و نياز مى كنند. ذكر اولى همواره اين است كه: خداوند! فرزندان صالح و وظيفه شناس را به عصمت و پاكى خودت از تمام خطرات مصون دار. دومى نيز پيوسته با خداوند چنين راز و نياز مى كند. پروردگار! فرزندان ناسپاس و عاق والدين را با خشم و غضب خودت هلاك و نابود ساز.
(مستدرک الوسائل ج۲ ص ۶۲۷)
نقل داستان عبرت آموز منتصر عباسى در اين جا مناسب مى نمايد:
متوكل، سفاك ترين و خوانخوارترين خليفه عباسى و كينه توزترين آنان نسبت به خاندان رسالت بود. او همواره دوستداران على عليه السلام را به سختى شكنجه مى داد و مقام ولايت اميرالمؤمنين على عليه السلام و همسرش فاطمه زهرا عليهما السلام جسارت و توهين مى كرد. خيانت و گستاخى وى در اين زمينه به حدى رسيده بود كه فرزندش منتصر بر او خشمناك شد و كينه وى را به دل گرفت و با عالم و دانشمندى درباره قتل پدرش مشورت كرد. وى گفت: هر چند كشتن چنين شخصى واجب است اما كسى كه پدرش را بكشد، عمرش كوتاه مى شود.
منتصر در اثر غيرت و تعصب دينى در شب چهارشنبه سوم شوال ، سال ۲۴۷ ه .ق متوكل عباسى، پدر فاسق خود را كشت و خود به خلافت رسيد. اما به علت مكافات قتل پدر بيش از شش ماه زندگى نكرد و در روز پنج شنبه ۲۵ ربيع الاول سال ۲۴۸ ه .ق در گذشت.
منتصر بر خلاف پدرش نسبت به اهل بيت پيامبر صلى الله عليه و آله رئوف و مهربان بود. احسان به آل ابى طالب، آزاد كردن زيارت كربلا، برگرداندن فدك به اولاد حسنين عليهما السلام، عدم تعرض به شيعيان على عليه السلام و فرستادن اموالى براى علويان در مدينه، بخشى از خدمات منتصر عباسى به اهل بيت پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله بود.
از محمد بن سهل حكايت شده كه: در ايام خلافت منتصر، فرشى را در دربار او ديدم كه صورت هاى سلاطين در آن نقش بسته و جملاتى با زبان فارسى در آن نوشته بودند. من كه خط فارسى را خوب مى خواندم، ديدم در كنار يكى از آن عكس ها كه تصوير پادشاهى را نشان مى داد، نوشته است: اين صورت شيرويه قاتل پدرش كسرى است كه فقط شش ماه زنده ماند و سلطنت كرد.
هنگامى كه منتصر از اين ماجرا آگاه شد، رخسارش دگرگون شده و از مجلس خلافت به اندرون رفت.
(تتمه المنتهی ص ۳۲۹ و ۳۳۰)
@amn_org
🔸تلقی ما از خانواده چیست؟
➖حضور در اجتماع، گفتگوهای روزانه و نگاه عمومی به یک موضوع، عواملی هستند که معمولا تصور ما را نسبت به هر چیزی تشکیل میدهند. ما در مورد خانواد چگونه میاندیشیم؟ تلقی ما از خانواده چیست؟ شاید در کوچه و بازار و یا در محاورات عمومی در مکانهای مختلف چنین حرفی را شنیده باشید که بعضیها مثلاً میگویند: شنیدی چیشد؟ فلانی هم زن گرفت و خودش رو بدبخت کرد! یا مثلاً لطیفه ساختهاند که میدونی زن زرنگ چه همسری انتخاب میکنه؟ زن زرنگ اصلا همسر انتخاب نمیکنه چون زرنگه دیگه!
➖اینجور ادبیات و محاورات در سطح جامعه تلقی ما را در مورد خانواده خراب کرده است. سعی کنیم در معرض اینگونه حرفهای فاسد کننده قرار نگیریم.
رازهایی از زندگی زناشویی تان که نباید به هیچکس بگویید
مشکلات مالی
عکس های شخصی
جزئیات دعوای زن و شوهری
هرچیزی در مورد رابطه جنسی تان
واینکه همسر شما چه فکری راجع به دیگران و(سایر اعضای خانواده و دوستان) میکند
راز همیشه هم چیز بدی نیست.آن هارا بین خودتان حفظ کنید و نگذارید از بیرون استرس به آن وارد شود، اگر چنین کنید، رابطه بین شما و همسرتان عمیق تر میشود.
دوستان و خانواده شما لازم نیست همه چیز را راجع به رابطه شما وحرفهای خصوصی ومشکلات بدانند. بعضی حرف ها بهتر است ناگفته بمانند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سلام
🌷به ۲۴ ماه رمضان خوش آمدید
🌷روزتون پر خیر و برکت
🌷دلتون پراز محبت و مهربونی
🌷امروز دوباره گره بزنیم
🌷تمام دعاها و آرزوهایمان را
🌷به دستان مهربان خدای خوبیها
🌷شک نکنیم که به لطف خدا
🌷مسیر زندگیمون پر از
🌷باران اجابت خواهد شد
🌷روزتون پر از
🌷شکوفه های اجابت
🌷آدینه تون زیبا
@amn_org
عواقب بدى به پدر و مادر
(۸)
۸- محروميت از حقوق اجتماعى:
با اين كه در دين اسلام به تمام ارزش هاى دينى و اخلاقى اهميت خاصى داده شده است و اظهار عشق و علاقه و محبت به ديگران از اصول مسلم آن است، اما گاهى براى تاءديب افراد خطا كار و تبهكار، به اهل ايمان دستور آمده است كه برخى از اين ارزش ها را در مورد خطا كاران رعايت نكنند و به آنان اظهار لطف و محبت ننمايند، تا آنان متنبه شده و از عمل زشت خود دست بردارند. در حقيقت روح محبت، عطوفت و مهر ورزى در دين اسلام شامل برخى از افراد تبهكار و اهل معصيت و نفاق نمى شود و در مورد آنان شدت عمل لازم است و اين يكى ديگر از امتيازهاى فرهنگ متعالى اسلام است، كه اعتدال و ميانه روى را در سر لوحه برنامه هاى خود دارد.
با توجه به اين نكته در مورد كسانى كه به والدين خود اهانت مى كنند، دستورات باز دارنده اى آمده است. كه از جمله آن ها محروميت از حقوق اجتماعى است. در حالى كه در مورد سلام گفتن به ديگران سفارش هاى مكررى از حضرات معصومين عليهما السلام به ما رسيده، اما با اين حال پيشواى ششم مى فرمايد:
به چند گروه سلام ندهيد:
۱- كافران
۲- شراب خوارن
۳- قماربازان و شطرنج بازان
۴- اهل ساز و آواز و رقص و موسيقى
۵- كسانى كه به مادرانشان دشنام مى دهند
۶- شاعران و گويندگان بد دهن و هرزه.
(خصال ج ۱ ص ۳۳۰)
امام صادق عليه السلام عملا نيز كسانى را كه به مادر اهانت كرده و دشنام مى دادند تنبيه كرده و از هم سخن شدن با وى پرهيز مى نمود.
عمرو بن نعمان جعفى مى گويد: حضرت امام صادق عليه السلام دوستى داشت كه آن حضرت را به هر جا كه مى رفت رها نمى كرد و از او جدا نمى شد.
روزى در بازار كفاش ها همراه حضرت راه مى رفت، و دنبالش غلام او كه از اهل سند بود مى آمد، ناگاه آن مرد به پشت سر خود متوجه شده و غلام را خواست و او را نديد و تا سه مرتبه برگشت و او را نديد، بار چهارم كه او را ديد گفت:
اى مادر فلان! كجا بودى؟
حضرت صادق عليه السلام دست خود را بلند كرده و به پيشانى خود زد و فرمود:
سبحان الله! به مادرش نسبت ناروا مى دهى؟
من خيال مى كردم كه تو شخصى متدين و با تقوا هستى ولى اكنون مى بينم كه ورع و پارسائى نداری؟
عرض كرد: قربانت گردم مادرش زنى است از اهل سند و مشرك است!
فرمود: مگر نمى دانى كه هر ملتى براى خود ازدواجى دارند، از من دور شو!
عمرو بن نعمان در ادامه مى گويد: ديگر او را نديدم كه با آن حضرت همراه و هم سخن شود.
(کافی - کتاب الایمان و الکفر- باب البدء - حدیث ۵)
پایان
@amn_org
.در بعضی مواقع نباید اطاعت کرد
من جمله👇
👈 اطاعَ امْرأَتَهُ اكيَّهُ اللهُ عَلي وجهِهِ في النّارِ فقال الامام علي - عليه السّلام -: و ما تلك الطاعة؟ قال: ياذن لها في... و لبس الثياب الرقاق.
🌸رسول خدا صلّي الله عليه و آله فرمودند:
هركس از زنش اطاعت كند
خداوند او را با صورت
در آتش خواهد افكند.
امام علي عليه السّلام عرض كردند:
منظور از اطاعت زن چيست؟
حضرت فرمودند:اينكه به او اجازة رفتن به حمام هاي عمومي، عروسيهايي كه در آن گناه ميشود و مجالس آواز خواني بدهد و نيز اجازه دهد تا در ميان نامحرمان لباس نازك بپوشد.
📚بحارالانوار، ج ۷۴، ص ۵۳
کتککاری و برخوردهای فیزیکی به ویژه میان زن و شوهر، اثرات جبران ناپذیری را در پـی دارد. و در این جا تنها به برخی از آنهااشارهای مختصر میشود.
۱- زنی که به وسیله همسرش کتک میخورد، به طور طبیعی زمینههای افزایش «کینه و دشمنی و کدورت و دل سردی» در وجودش پیدا میشود. البته این پس زمینهها ممکن است در دل فرزندان و اقوام نزدیک زن نیز به وجود بیاید، آن چنانکه گاهی منجر به خـشونت و جـراحت و قتـل گشته است.
۲- فرو ریختن ارزشهای انسانی هم چون کرامت و بزرگواری و شکسته شدن حرمتهای یکدیگر.
۳- کم رنگ شدن علاقه و عشق میان همسران و سست گردیدن رابطههای عاطفی و احساس میان اعضاء خانواده.
۴- تأثیرات منفی بر روی تربیت و رفتار آینده فرزندان.
۵- بروز آسیبهای جسمانی و نقص عضو.
۶- استمرار دعواهای خانوادگی و برخوردهای فیزیکی، پای بسیاری را به دادگاه کشانده و منجر به پدیده ناخوشایند «طلاق» گردیده است.
۷- کاهش آبرو و اعتبار اجتماعی در میان همسایگان و اقوام و دوستان.
۸- از بین بردن یا تضعیف روحیه نشاط و شادابی در میان خانواده.
۹- ارتکاب «گناه» در پیشگاه الهی و زدودن «برکت» از زندگی دنیایی.
📍«إِنِّی تَارِكٌ فِیكُمُ الثَّقَلَیْنِ مَا إِنْ تَمَسَّكْتُمْ بِهِمَا لَنْ تَضِلُّوا- كِتَابَ اللَّهِ وَ عِتْرَتِی أَهْلَ بَیْتِی وَ إِنَّهُمَا لَنْ یَفْتَرِقَا حَتَّى یَرِدَا عَلَیَّ الْحَوْضَ
میان شما دو چیز سنگین و گرانبها مى گذارم، اگر بدان چنگ زنید هرگز پس از من گمراه نشوید: قرآن و عترتم، و این دو از هم جدا نشوند تا در كنار حوض بر من درآیند،
🔹چهار نوجوان که با هم قرآن سرگرفته اند با تیشرت یا اباالفضل.
به این عکس خیره شو! چه می بینی؟
این نسل نابودی اسراییل را می بیند و در قدس نماز خواهد خواند
ان شالله
#القدس_لنا
@amn_org