44.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #مستند_بهنامخلق | روایتی متفاوت از سازمان تروریستی منافقین
🔻سنگین ترین ضربه بر پیکر سازمان مجاهدین خلق
🔹در سازمان مجاهدین خلق، هیچ زنی نمیتوانست ازدواج کند چون همگی عقد رجوی بودند و مردان نمیتوانستند ازدواج کنند چون زن مجردی وجود نداشت #قسمت_بیستم
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
📌هفته های گذشته و قبل از آغاز تحولات جدید برای تثبیت هژمونی اسرائیل در منطقه و تکمیل صلح ابراهیم و کریدور هند_اروپا که از طریق فلسطین اشغالی عبور می کند، ایالات متحده آمریکا درصدد افزایش استحکامات خود در مناطق مرزی غرب عراق و شرق سوریه و خلیج فارس بر آمد.
آمریکا نیروها و ادوات گسترده ای را در پایگاه های خود درالتنف سوریه و مناطق کرد نشین جمع آوری کرد تا برای سناریوهای پیش بینی شده دستگاه های امنیتی خود آماده باشند.
همه می گفتند علت این تحرکات نظامی و امنیتی آمریکا برای چیست و چه انگیزه هایی در سر می پروراند؟؟
تحولاتی که آمریکا و اسرائیل طراحی کردند نقش ایران و روسیه و چین را در معادلات منطقه ای و بین المللی با چالش روبه رو می کردند و ژئوپلیتیک منطقه و خطوط ترانزیتی شمال جنوب و ابریشم را از مدار حیز انتفاع خارج می کردند
ایران و محور مقاومت برای مهار این حرکت که می توانست آرمان فلسطین را بکلی محو کند معادله را بهم ریخت و بر اساس یک سناریوی مشخص و هدفمند در حال کنش گری است تا نقشه آمریکا را از طریق چالش تنش و امنیت زدایی از بین ببرد
ابوقاسم
17.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 همه چیز دربارۀ فرمانده مرموز عملیات طوفان الاقصی
@amniatemeli
🔺 استراتژی چیست؟
📝استراتژی در زبان فارسی با عنوان "راهبرد" رایج است.
📝واژه استراتژی از کلمه یونانی (استراتگوس) Strategos گرفته شدهاست. استراتگوس یا (استراتژ) به معنای لشکر است. استراتگوس به معنی فرماندهی ارتش هم به کار میرفت. بطور مثال، ارتش یونان باستان که از گروههای کوچک سربازانِ متعلق به خاندانهای یونانی تشکیل شده بود، توسط افرادی به نام «استراتگوس» فرماندهی میشد.
📝اگرمجموعه ای از آگاهی ها و اطلاعات منظم درباره یک یا چند موضوع را "علم" بنامیم و
مهارت به کارگیری علم در صحنه عمل نیز "هنر"باشد
📝استراتژی؛ آگاهی های منظمی است که نحوه به خدمت گرفتن قدرت سیاسی، اقتصادی، نظامی و فرهنگی را برای رسیدن به هدفهای مورد نظر نشان می دهد.
📝استراتژی را به نوعی هم میتوان "علم" دانست و هم "هنر".
📝فن و علمِ به کارگیری قدرت اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و نظامی ملت و نیز توسعه آن در هنگام جنگ و صلح، به منظور تأمین حداکثر پشتیبانی از سیاست های ملی و افزایش احتمال دستیابی به نتایج مطلوب برای کسب حداکثر پیروزی و حداقل شکست؛ درچارچوب استراتژی تعریف میشود.
📝اگر قدرت سیاسی، نظامی، فرهنگی و اقتصادی، در جهت دستیابی به اهداف نظامی یک ملت به کار رود، "استراتژی نظامی" نامیده میشود و اگر درجهت دستیابی به اهداف سیاسیِ یک ملت به کار رود "استراتژی سیاسی" نامیده میشود.
📝برای هر یک از سایر ابعاد فرهنگی و اقتصادی نیز می توان یک تعریف از استراتژی(استراتژی فرهنگی، استراتژی اقتصادی و...) ارائه داد.
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌تجمع مردم کراچی پاکستان برای مظلومیت غزه
سیل جمعیت پر از انگیزه برای قدس عزیز است.
قدسی که مرکز تحول جهان اسلام خواهد بود
ابوقاسم
33.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تحلیل جنگ حماس و اسرائیل
🗣جان مرشایمر
🔹جان مرشایمر، استاد علوم سیاسی و روابط بینالملل در دانشگاه شیکاگو، صاحب نظریه «واقعگرایی تهاجمی» و از جمله برجستهترین چهرهها در سنت فکری واقعگرایی در روابط بینالملل است.
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
📌با شکل گیری سطح جدیدی از تنش ها در منطقه ،کنشگری دو قدرت موثر در مساله فلسطین و نوار غزه افزایش چشم گیری داشته است.
سطح تنش ها به نقطه ای رسیده که نشان می دهد روزها و ماه های حساسی پیش روی جبهه مقاومت و جبهه آمریکا و اسرائیل خواهد بود
حماس برای اتصال نوار غزه به کرانه باختری عملیات طوفانی انجام داد ،سیگنالی که در تاریخ مبارزات فلسطین بی سابقه بود
عملیات برای حفظ آرمان فلسطین انجام شد تا رویدادهای سیاسی و اقتصادی آمریکا و اسرائیل با کشورهای عربی از جمله عربستان و همچنین طرح ترانزیتی هند_اروپا امیدها برای فتح فلسطین را از بین نبرد.
آنچه در استراتژی سیاسی و امنیتی آمریکا و اسرائیل نهادینه شده است کوچ اجباری مردم نوار غزه و فلسطین به اردن و مصر است تا پاکسازی قومی و نژادی را تکمیل کنند
بنابراین اینجا شاهد سطح تنش های بالا هستیم و طرفین به نقطه حساس رسیده اند.
نوار غزه برای حضور نظامی ایران در شرق مدیترانه لازم است جایی که می تواند منشاء تحولات بسیار مهمی در حوزه ترانزیت باشد
ابوقاسم
10.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 عملیات #پل_نادری
۲۳ مهرماه ۱۳۵۹
دوران جنگ تحمیلی
@amniatemeli
🔺عمق استراتژیک(عمق راهبردی) چیست؟
📝به زبان ساده: اینکه یک کشور و ملت برای تقویت خود، افزایش قدرت چانه زنی ... و دستیابی به اهدافش و نیز دفع خطرات از خود، تا چه میزان بر روی قدرت مادی، قدرت معنوی، نیروی مردمی و امکانات خود آنهم در چه میزان از وُسعت، میتواند حساب کند.
✅اما توضیح بیشتر و علمی تر تقدیم شما👇
📝عمق استراتژیک یک واژه در ادبیات نظامی است که به طور گسترده به فاصله بین خط مقدم نبرد رزمندگان با مناطق اصلی صنعتی، پایتختها، قلب کشور، و دیگر مراکز اصلی جمعیت و تولید نظامی اطلاق میشود.
📝هرچند عمق استراتژیک واژهای است که در بحث قدرت سخت و نظامی از آن استفاده شده، اما درواقع امروزه معنی این واژه برمیگردد به ذات و ماهیت قدرت.
📝امروزه عمق استراتژیک(عمق راهبردی)، هم درمورد قدرت سخت و هم در مقولهی قدرت نرم تعریف می شود.
📝اگر بخواهیم عمق استراتژیک را معطوف به داخل تعریف کنیم عبارتست از:
ابزارهای سیاسی، جغرافیایی، نیروی انسانی، اعتقادی، نیروهای بالقوه و بالفعل دفاعی یک ملت و یک کشور برای دفاع از خود، عمق استراتژیک آن راتشکیل میدهند.
📝اما در تعریف دیگری از "عمق استراتژیک" باید گفت:
تواناییها و ظرفیتهای یک کشور و دولت برای پیشبرد اهداف و برنامههایش است.
عمق استراتژیک(عمق راهبردی) را باید همان عمق و دایره و حوزه نفوذ یک کشور و ملت دانست که میتواند شامل هر ابزار و توانایی مادی (سخت افزار) و غیرمادی (نرم افزار) مثل ایده، تفکر و باورها و اعتقادات مشترک باشد.
📝وقتی برای یک کشوری(مثل ایران) ملتها عمق استراتژیک باشند، بیش از آن که جنبه مادی ملاک باشد، بُعد معنوی مدنظر است.
📝ضمن این که مسائل و اقدامات مادی نیز متأثر از این لایه معنوی است.
📝البته برخی دولت ها عمق استراتژیک خود را بیشتر با معاهدات۲یاچندجانبه با دولت های دیگر و صرفاً براساس بودجه های کلان نظامی و منافع اقتصادی تعریف میکنند.
📝اما در عمق استراتژیک ملتمحور، ابزار و امکانات و معاهدات هرچند درجای خود مهم هستند ولی محور نیستند،
بلکه تفکر، اعتقادات، درک و باورهای مشترک مردم است که تعیین کننده بوده و قدرت را شکل میدهد ، ضمن اینکه به نسبت قدرت سخت هزینهبر نیست و سبب شکل گیری حوزه نفوذ بسیارمؤثر میشود.
📝این حوزه نفوذ فارغ از تعارفات و توافقهای دیپلماتیک است و بر اساس معاهدات بینالمللی و یا دوجانبه نیست تا بتوان آن را نادیده گرفت و یا نقض کرد.
📝حوزه نفوذ در میان ملتها بر گرفته از اعتقادات و باورهای آنهاست. بر این اساس پایهدارتر، اصالتدار و ریشهای است و از قابلیت ماندگاریِ بالایی نسبت به سایر مؤلفهها برخوردار است، بنابراین تحمیلی نیست و معطوف به انتخاب ملتهاست؛
📝این حوزه نفوذ متقابل است، مثلا همان گونه که سایر ملتها عمق استراتژیک ایران هستند، ملت ایران نیز عمق استراتژیک آنها به شمار میآید، بنابراین در هنگام مشکلات به کمک یکدیگر میشتابند.(بعنوان نمونه جنگ تحمیلی ۸ساله که از کشورهای مختلف نظیر افغانستان، سوریه، یمن، پاکستان، لبنان، عربستان، کویت، بحرین، نیجریه، ترکیه، فرانسه... ازجمله خود عراق که در جبهه برای ایران در برابر ارتش متجاوز عراق جنگیدند؛ تا پاکسازی تروریست ها از عراق و سوریه در سال های اخیر با حضور نیروهای ایرانی و...)
📝در دولت های غربی هم این عمق استراتژیکِ متقابل در قالب پیمان هایی نظیر ناتو و... شکل گرفته است.
📝و یا دولتی مانند آمریکا که عمق استراتژیک خود را(براساس معاهدات مختلف نظامی و یا منافع اقتصادی اش) تقریبا در اقصی نقاط دنیا تعریف کرده است و بارها دیده ایم که نسبت به وقایع مختلف از آمریکای لاتین تا غرب و شرق آسیا(با ده ها هزارکیلومتر فاصله) حساسیت نشان داده و برای دخالت در امور مناطق برای خودش مشروعیت قائل شده است.(چون آنجا را عمق راهبردی خود دانسته است).
#سواد_سیاسی
@amniatemeli
38.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تاریخچهی اشغال فلسطین چیست؟؟
«از جنگ انگلیس و عثمانی، تا اشغال فلسطین ...»
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
📌فلسطین و تکانه تاریخی
قبلا عرض کردم بعضی از تحولات منطقه غرب آسیا همان تکانه های تاریخی است که اگر بخوبی کنشگری نشود وارد یک انزوای تاریخی و هویتی می شویم.
تحولات فلسطین و قفقاز دو معادله سرنوشت ساز برای چیدمان قدرت ها و بازیگران منطقه ای و جهانی اینده است،
ایران جزء لا ینفک این دو معادله است، ایران برای جلوگیری از ورود به یک تحیر تاریخی که ما را از همه رویدادهای ترانزیتی،انرژی، امنیت و اقتصاد منزوی می کند محکوم به کنشگری است.
ما در حساس ترین و تعیین کننده ترین زمانه برای تثبیت قدرت خود در منطقه و دنیا هستیم
صهیونیست ها نیز در تاریخی ترین روزها برای تثبیت هژمونی خود در منطقه قرار دارند
اینجا میدان جنگ اراده ها است و این کنشگران زیرک و هوشمند هستند که پیروز از میدان خارج خواهند شد
ابوقاسم