40.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 با مخوفترین پلیس مخفی بلوک شرق آشنا شوید
🔸 وزارت امنیت داخلی معروف به اشتازی در سال ۱۹۵۰ در آلمان شرقی تاسیس شد.
🔸 بهازای هر ۵۷ نفر در آلمان شرقی یک نیروی مخفی وجود داشت!
🔸 اشتازی برای ۶ میلیون نفر از جمعیت ۱۶ میلیونی آلمان شرقی پرونده تشکیل داده بود!
🔸 دورهی اشتازی با سقوط حکومتهای کمونیستی در اروپا و انحلال حزب اتحاد سوسیالیست به پایان رسید.
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
📌کریدور هند_اروپا هیاهوی رسانه ای آمریکا
ابعاد مختلف ابتکار جدید آمریکایی ها برای اتصال هند_امارات_عربستان_اسراییل_اروپا
ایرادات اساسی دارد
کریدور هند_اروپا بر اساس این ایراد هایی که دارد نمی تواند عمق استراتژیک کریدور شمال جنوب و طرح یک کمربند و یک جاده چین را تهدید کند
🔺این کریدور بدون حضور کشورهای بزرگی نظیر چین ،روسیه ،پاکستان و ایران و ترکیه تئوری سازی شده است که مشروعیت بین المللی و منطقه ای نخواهد داشت
البته چینی ها به عنوان سرمایه گذار فعال در کشورهای حوزه خلیج فارس و اسراییل نقش همراه را دارند
🔺کریدور شمال جنوب و ابریشم متشکل از اتصال میان دهها کشور در آسیای جنوبی ،آسیای مرکزی،غرب آسیا قفقاز و شرق آسیاو ... خواهد بود،
به عبارت دیگر مساله ای که در کریدور ابریشم و شمال جنوب متصور است اتصال ریلی و ترانزیتی هشتاد کشور دنیا است که به اتصال به اروپا ختم می شود.
درحالیکه ابتکار کریدور هند_اروپا فاقد شبکه ترانزیتی به گستردگی ابریشم است و ارتباطی با پهنای اروسیا ندارد
🔺کریدور هند_اروپا از حیث مزیت هایی که شمال جنوب و ابریشم دارد نیز قابل مقایسه با آن نیست ،
کریدور ادعایی هند_ اروپا هیچ تفاوتی با کریدور حال حاضر کانال سوئز نخواهد داشت، این به معنای این است که هیچکدام از ویژگی های مسیر ابریشم و شمال جنوب،یعنی کوتاه بودن مسیر، عدم استفاده از مسیر دریایی ،کاهش هزینه ها و کم شدن زمان رسیدن بار به مقصد را ندارد ،بنابر این هیچ تفاوتی با کانال سوئز نخواهد داشت،تنها مساله این کریدور ،کاهش هزینه سوخت است که مزیت خاصی ندارد چراکه این ویژگی در کریدور های بلوک شرق نیز در کل مسیر ترانزیت رعایت شده است و از مسیر ریلی استفاده می شود.
🔺کریدور هند_اروپا شبکه واحد ریلی ندارد،از بندر بمبئی باید بارگیری انجام شود،وارد بندر امارات شود از آنجا با قطار به حیفا برسد و در این بندر تخلیه و مجددا بارگیری شود و مجددا در یونان وارد ناوگان ریلی شود،درحالیکه کریدور شمال جنوب این پروسه پیچیده ترانزیتی را ندارد.
🔺تنش های به وجود آمده میان ترکیه و یونان در مدیترانه،تنش های سنگین ایران و رژیم صهیونیستی بر سر فلسطین و تهدیدات موشکی یمن برای بنادر اسرائیل از چالش های متصور این کریدور است
🔺آمریکایی ها سابقا از طرح های موازی برای مهار جاده ابریشم رونمایی کرده بودند،پروژه تاپی برای انتقال گاز ترکمنستان به آسیای جنوبی از طریق افغانستان یا طرح انتقال برق تاجیکستان و قرقیزستان به پاکستان که هر دو متوقف شدند ،هرچند هیچ یک از این پروژه ها تهدیدی برای عمق استراتژیک طرح یک کمربند و یک جاده چین نبودند اما در نهایت نیز تا به الان به نتیجه نرسیدند.
🔺آمریکا در نشست سال گذشته G7 از سرمایه گذاری ۴۰ هزار ميلياردي برای توسعه زیرساخت های کشورهای ضعیف و در حال توسعه خبر داده بود اما در نهایت به سرمایه گذاری ۶۰۰ میلیاردی آن هم توسط بخش خصوصی رسید ،این مبلغ یک و نیم درصد عدد ۴۰ هزار میلیارد اعلامی است که رسانه ها این تناقض گویی های آمریکا و اروپا را نشانه ای برای بازی روانی این کشورها با چین و روسیه ارزیابی می کنند تا اقدام راهبردی برای مهار آن ها
🔺یکی از متغیرهای اساسی در مقوله ترانزیت ،قدرت سرمایه گذاری در کشورهای درگیر در مسیر کریدور هاست ،چینی ها بزرگ ترین سرمایه گذاری تاریخ بشری را در بیش از ۸۰ کشور کلید زده اند و در حال تکمیل زیرساخت های ریلی ،فنی،صنعتی سازی شهر ها و بنادر و راه اندازی کریدور انرژی و... هستند
چینی ها در سرمایه گذاری در زیرساخت های عربستان،امارات، حتی بنادر اسرائیل که شبکه اصلی کریدور هند_اروپا را تشکیل می دهند از آمریکا پیشی گرفته اند و دست برتر را دارند
ابوقاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تا آنها هستند، ما امید داریم به شهادت!
🔹 ۷ آذر سالروز شهادت دانشمند هستهای، شهید محسن فخریزاده
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
📌بر اساس گزارشی که از سوی پنتاگون منتشر شده است و همچنین رصد تحولات میدانی سوریه و عراق، از لحظه اعلام وقفه نظامی در غزه ،مقاومت عراق و سوریه هیچ حمله ای به پایگاه ها و تاسیسات متعلق به آمریکا نداشته اند.
سیگنال ایران در منطقه کاهش تنش و تثبیت آتش بس در نوار غزه است و بر اساس این سیگنال ، محور مقاومت حملات خود به منافع آمریکا در منطقه را متوقف کرده است.
اخباری که درباره توقیف کشتی دوم در دریای سرخ توسط انصار الله یمن منتشر شد نیز در سطح کاهش تنش ها در منطقه تعریف می شود،
چراکه علی رغم اینکه یمنی ها می توانستند عملیات توقیف را به پایان برسانند اما اقدام به این کار نکردند
ابوقاسم
40.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم / بدرقه و اعزام رزمندگان اسلام به خطوط مقدم
🔸دوران جنگ تحمیلی
🔺 تصاویر احتمالا مربوط به عملیات والفجر ۸ (سال ۱۳۶۴) می باشد.
@amniatemeli
🔺اسرائیل آینده ای در خاورمیانه ندارد
🔸ممکن است جنگ اسرائیل علیه غزه منجر به نابودی «دولت یهودی» قدرتمند شود. در واقع، کشتار عمدی مردم فلسطین توسط اسرائیل به بهانه «دفاع از خود»، امنیت این کشور را افزایش نمیدهد و آیندهاش را تضمین نمیکند بلکه این رویه باعث ایجاد ناامنی و بیثباتی، انزوای بیشتر اسرائیل و تضعیف شانس آن برای…
مرکز: #aljazeera
نویسنده: #Marwan_Bishara
لینک منبع اصلی؛
https://www.aljazeera.com/opinions/2023/11/24/this-israel-has-no-future-in-the-middle-east
@amniatemeli
24.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مستند کوتاه| روز تلخ اعلیحضرت!
روزی که «کنفرانس تهران» در ۶ آذر ۱۳۲۲ با حضور چرچیل، روزولت و استالین در قلب پایتخت ایران برگزار شد، صاحب مملکت اصلا از آن خبر نداشت؛ وقتی هم که باخبر شد، سران بریتانیا، شوروی و ایالات متحده برایش تره هم خرد نکردند. آمدند و نشستند و گفتند و خندیدند و رفتند.
@amniatemeli
🔺ابزار و بستر جنگ شناختی
🔸گسترش روز افزون اینترنت و نسلهای پیشرفته آن، توسعه شتابان شبکههای اجتماعی و رسانههای اجتماعی که بر بستر اینترنت و با استفاده از تلفن همراه در دسترس قرار میگیرند ذهن انسان را نیز به پهنهای برای جنگ تبدیل کرده است. انسان مدرن در احاطه و چنبره اینترنت و شبکههای اجتماعی قرار دارد هم اکنون بر اساس آمارها در جولای ۲۰۲۳ حدود ۱۹/۵ میلیارد کاربر اینترنت در جهان وجود داشته است که حدود ۶۵ درصد از کل جمعیت جهان را شامل میشود. همچنین از کل جمعیت جهان حدود ۸۸/۴ میلیارد نفر یعنی حدود ۶۰ درصد جمعیت کاربران رسانههای اجتماعی بودهاند. طبق گزارش سال ۲۰۲۳ شبکه فیسبوک با حدود ۳ میلیارد نفر کاربر همچنان در صدر شبکههای اجتماعی پر طرفدار جهان قرار دارد. متعاقب آن شبکههای یوتیوب، واتساپ، اینستاگرام، ویچت و تیکتاک قرار دارند که همگی بالای یک میلیارد کاربر در اختیار دارند.
🔹خاستگاه و مقر ۶ مورد از ۷ شبکه مذکور در ایالات متحده قرار دارد و تنها شبکه وی چت مربوط به کشور چین میباشد. دستگاههای هوشمندی که در اختیار ما قرار دارد و برنامههای کاربردی شبکههای اجتماعی که بر روی آنها نصب میشود هر آنچه را که ما دوست داریم و ترجیح میدهیم و به آن باور داریم ردیابی میکند. گوشیهای هوشمند اینکه ما به کجا میرویم و با چه کسانی وقت میگذرانیم ردیابی میکنند. آنها میدانند که ما با چه کسانی ارتباط داریم و چه کسانی را حذف میکنیم. پلتفرمهای جستجو کاملاً ترجیحات ما را میبینند و از این اطلاعات برای تغییر باورهای ما استفاده میکنند. ملاحظه میگردد که برای جنگ شناختی صحنه و میدان نبرد کاملاً مهیا است. انفجار فناوری اطلاعات و ارتباطات و گزینههای تأثیرگذاری بر روی اقشار مختلف مردم، فلسفه مبارزه را به کلی تغییر داده است. امروزه به جرئت میتوان گفت هدف اصلی دشمن در نبردها، ذهن انسان است.
🔸در خصوص نحوه مواجهه با حکمروایی اینترنت و پیشروی بیحد و حصر رسانههای اجتماعی، کشورها با وضعیت متناقضی مواجه میشوند از یک طرف طرح مباحثی مانند آزادی ارتباطات، حق دسترسی و جریان آزاد اطلاعات و دموکراسی رسانهای و ... در دستور کار همان رسانهها قرار میگیرد و هرگونه کنترل و محدودیتی بر این فضا را تخطئه و تخریب میکنند و از طرفی دیگر سلاحسازی از اینترنت و شبکههای اجتماعی در حال وقوع است که در ایجاد توطئه، قلب واقعیت و تحریف حقایق بسیار اثرگذار هستند و هرگونه انفعال در برابر این هجوم سیلآسا تبعات جبرانناپذیری خواهد داشت. کار آنجایی مشکل میشود که متأسفانه این شبکهها مسئولیت محتواهای غیرقانونی و تحریککننده خود را نمیپذیرند و همه مرزهای قانونی و معیارهای اخلاقی را زیرپا میگذارند.
@amniatemeli
35.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو/ در درون دادگاههای طالبان چه می گذرد؟
قاضی طالبان:
🔹ما تصمیمات را بر اساس قانون خدا میگیریم و پرونده ها را حل میکنیم
🔹در شریعت ما زنان باید از شوهرانشان اطاعت کنند
@amniatemeli
50.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم کامل بیانات صبح دیروز رهبر انقلاب در دیدار بسیجیان. ۱۴۰۲/۹/۸
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
🔴تنش ها میان ونزوئلا و گویان برسر گینه اسکوئیبا که مورد ادعای مالکیت ونزوئلا است گسترش پیدا کرده است.
ارتش ونزوئلا یگان های زرهی خود را به مرزهای شرقی منطقه اسکوئیبا منتقل کرده است
گزارشهای دریافتی درباره اولین درگیریها در مرز بین ونزوئلا و گویان حکایت دارد
ونزوئلا در 3 دسامبر در مورد ادعاهای خود در مورد منطقه اسکوئیبا گویان که از سال 1899 به گویان تعلق داشته است، همه پرسی برگزار خواهد کرد.
هرچه به برگزاری همه پرسی نزدیک تر می شویم تنش ها افزایش پیدا می کند.
مردم اسکوئیبا خواستار جدایی از گویان هستند
لولا داسیلوا رئیس جمهور برزیل که در مجاورت گویان و ونزوئلا قرار دارد نسبت به ماجراجویی و جنگ جدید در کارائیب هشدار داد
ابوقاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺معرفی کتاب چین اثر هنری کسینجر #ببینید
زبان فیلم: فارسی
@amniatemeli
13.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️شهید حاج قاسم سلیمانی، خطاب به مادران شهدا: وقتی شما مادرها نبودید و بچههایتان در خون دست و پا میزدند، حضرت زهرا (سلام الله علیها) را دیدم...
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
📌مردم مقاوم غزه همچنان با جنگ نابرابر و ناعادلانه روبه رو هستند.
گفتیم وقفه است اما خب عزیزان برای اینکه بتوانند توی تلویزیون بروند حاضر شدند جنگ را تمام شده اعلام کنند.
سابقا عرض کردیم برای جنگ تمام نشده جشن نگیرید و دستاوردسازی نکنید.
تنها چیزی که شما به آن فکر نمی کنید و برای تان مهم نیست افکار عمومی و قضاوت آن ها است.
اسرائیل در متزلزل ترین نقطه تاریخی خود قرار گرفته است،این به معنای عقب نشینی آن ها نیست،قضیه کاملا برعکس است.
آن ها راهی جز بازیابی و احیای امنیت روانی خود در منطقه و جهان ندارند و باید به نقطه آرامش بخشی از جنگ برسند
ابوقاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 غزه، شهری که این روزها ما را یاد خرمشهر میاندازد
🔹روزی که طوفان الاقصی شروع شد، بعضیها گفتند چرا جنگ را شروع کردید. همانهایی که میگفتند چرا دفاع از کشورتان را ۸ سال طول دادید. اینجا قصههای خرمشهر را مرور کردیم. قصههایی که عجیب شبیه این روزهای غزه است.
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
فروش کتاب جنجالی بعد از ظهر سوزان بزودی
این کتاب ماجرای قتل عبدالمجید خویی فرزند سید ابوالقاسم خویی مرجع تقلید بزرگ شیعه که توسط آقای مقتدی صدر به قتل رسید را روایت می کند.
این کتاب ماجرای ترور شهید حکیم را نیز پرده برداری میکند.
ابوقاسم
هدایت شده از ابوقاسم
📌براساس آخرین داده های منتشر شده از سرویس اطلاعات برزیل، ونزوئلا ممکن است 24 ساعت بعد از همه پرسی ۳ دسامبر در اسکوئیبا، برای تحقق آزادی این منطقه به گویان حمله کند.
جدای از اینکه تنش ها ریشه تاریخی بر سر قلمرو سرزمینی دارد اما منطقه گویان و اسکوئیبا سرشار از منابع انرژی از جمله نفت و معادن متعدد است.
این مساله اهمیت اسکوئیبا را برای ونزوئلا بیش تر کرده است.
انتخاب زمان کنونی برای فعال کردن گسل تنش در کارائیب از آن منظر اهمیت دارد که آمریکایی ها در جبهه اوکراین ،فلسطین و تاحدودی دریای چین جنوبی حضور دارندد
آن ها باید شرایط جدید در آمریکای جنوبی را به لیست جبهه های درگیری اضافه کنند.
اگر این اتفاق بیفتد،جنگ به سرعت به کشورهای آمریکای جنوبی و شمالی گسترش خواهد یافت.
ابوقاسم
37.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ناگفتههایی از کارنامه هنری کسینجر!
@amniatemeli
🔺ویژگیهای منحصر بهفرد جنگ شناختی
🔹در جنگ متعارف و فیزیکی وقتی یک نفر از نیروهای خودی کشته میشود نهایتاً یک نفر از لشکر کم میشود، اما در جنگ شناختی یک نفر از سپاه خودی کم و همزمان به سپاه دشمن افزوده میشود و در خدمت اهداف تاکتیکی و استراتژیک او قرار میگیرد. نقش این یک نفر البته در لشکر دشمن درست به اندازه یک نفر نیست بلکه میتواند دامنه بسیار بزرگی داشته باشد و افراد زیادی را اغفال کرده و به دنبال خود بکشاند.
🔸جنگ شناختی، جنگ بدون اعلان است و تاربخ و زمان وقوع آن مشخص نیست. به دنبال یک اتفاق معمولی دشمن میتواند با ایجاد شک، معرفی روایتهای متضاد، قطبی کردن افکار، رادیکال کردن گروهها و ایجاد انگیزه در آنها برای دست زدن به اعمالی که میتواند یک جامعه منسجم را متلاشی کند، جنگ شناختی را کلید بزند. نمونه تمام عیار این موضوع اغتشاشات پاییز سال گذشته در کشور ماست که دشمن برای یک حادثه معمولی که تقریبا هیچ ابهامی در آن وجود نداشت تمام عده و توان و تجارب خود را بهکار گرفته و با استفاده از تمام تکنیکها و محاسبات دقیق، جنگ شناختی تمام عیاری را علیه این ملت به راه انداخت که توفیقاتی نیز در این جنگ بهدست آوردند، اما نتیجه نهایی مدنظر آنها حاصل نشده و ناکام ماندند.
🔹از دیگر ویژگیهای جنگ شناختی استفاده از عامل سرعت در شبکههای اجتماعی است. سرعت انتشار اخبار و پیامها و نیاز درک شده برای واکنش سریع به آنها تفکر سریع و احساسی را به جای آهسته فکر کردن و عاقلانه اندیشیدن تشویق میکند حتی خبرگزارهای معتبر هم امروزه از عناوین احساسی برای سرعت بخشی به انتشار اخبار خود استفاده میکنند. سیستمهای پیامرسانهای اجتماعی برای توزیع قطعههای کوتاه، تهیه و بهینهسازی شدهاند تا مردم زمان کمتری را صرف خواندن مطالب کنند این کوتاه بودن مطالب اغلب باعث میشود زمینه اصلی و نکات ظریف بحث حذف شود و روایتهای کج و معوج را تسهیل کند.
@amniatemeli
16.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خدمات اصلاحی امیرکبیر در دوران صدارت چه بود؟!
@amniatemeli
🔺دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه «سلامت و بهداشت» در بیانات مقام معظم رهبری
۱. بعد از انقلاب اسلامی تاکنون ۲۱ سال متوسط عمر ایران افزایش داشته است. از ۵۵ سال به ۲/۷۶ سال.
۲. ۳۰ درصد پزشکان ایران وارداتی از بنگلادش، فیلیپین، هند و پاکستان بودند. امروز از ۵۳ کشور جهان برای درمان به ایران میآیند. در ۲۷ رشته تخصص تربیت میکنیم.
۳. در ۱۹۷۳۹ روستای کشور ۳۵ هزار بهورز بهعنوان پیشگامان نظام سلامت فعالیت میکنند. قبل از انقلاب تعداد خانههای بهداشت فقط در ۱۵۰۰ روستا بوده است.
۴. با اجرای طرح واکسیناسیون ملی فلج اطفال به همت بسیجیان و پوشش ۹۵ درصدی این واکسیناسیون تاکنون فلج اطفال از کشور ریشهکن شد، درحالیکه کشورهای همسایه هیچکدام نتوانستند.
۵. بیماریهای عفونی مالاریا، سل و وبا در ایران کنترلشده است.
۶. در سال ۵۷ صرفاً با ۷ دانشکده پزشکی ۷۰۰ دانشجو داشتیم درحالیکه حاضر با ۴۷ دانشگاه، ۱۸۰ هزار دانشجوی پزشکی مشغول تحصیل هستند و اعضای هیئتعلمی با ۱۱ هزار عضو هیئتعلمی ۱۶ برابر دانشجویان آن زمان هستند.
۷. امروز ایران جزو کشورهای برتر جراحی قلب در دنیاست و جزو معدود کشورهایی است که عمل پیوند قلب در آن صورت میگیرد. ۱۴۰ عمل پیوند قلب در کشور در کارنامه درخشان جراحی قلب در ایران و جهان است.
۸. بانک قرنیه در جمهوری اسلامی یکی از بهترین بانکهای قرنیه دنیا است و ظرف ۲۴ ساعت قرنیه موردنظر بیمار آماده میشود.
۹. پزشکان متخصص قبل از انقلاب ۷۰۰۰ نفر بوده که به ۷۲۰۰۰ نفر رسیده است.
۱۰. به گزارش سازمان بهداشت جهانی بین ۸۰ تا ۹۴ درصد از جمعیت ایران دسترسی به داروهای ضروری را دارند.
@amniatemeli
24.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو/ زلزله بزرگ در استانبول نزدیک است؟
@amniatemeli
📚 #معرفی_کتاب
نظم جهانی (World Order)
✏️ نویسنده: هنری کیسینجر
📆 تاریخ انتشار: 2014
@amniatemeli
#بررسی_کتاب
⭕️ هنری کیسینجر وزیرخارجه سابق ایالات متحده و از افراد مشهورِ دورانِ حاضر در زمینه سیاست خارجی است؛ چه از وی بدمان بیاید چه خوشمان، او دیپلماتی کارکشته و فردی با دانش و هوش سرشار در علم سیاست بود.
💢 کیسینجر در یکی از آخرین اثر مکتوب خود به مفهوم "نظم جهانی" پرداخته است. کیسینجر معتقد است تاکنون هیچ نظمی شکل نگرفته است که مصداق تمام و کمال نظم جهانی باشد و چیزی که امروزه به عنوان "نظم جهانی" شناخته میشود حدود چهارقرن پیش در اروپای غربی بر اساس صلح وستفالی بنیان نهاده شده است.
💢 در آن زمان یک نبرد فرقهای و شورش سیاسی منجر به یک جنگ سی ساله خانمان سوز گردید که در نتیجه آن یک چهارم جمعیت اروپای مرکزی از بین رفتند.
💢 اما این آرمانِ هرگز استقرار نیافتهیِ برپایی نظم جهانی وی را سرخورده از تلاش برای دستیابی به این امر نمیکند.
صلح وستفالی که شروعی شد بر همزیستی مسالمت آمیز دولتهای اروپایی نه یک دیدگاه سراسر اخلاقی، بلکه ارائه دهنده راهکاری عملی برای کنار آمدن با واقعیت بود.
💢 همان گونه که از عنوان فرعی کتاب پیداست کیسینجر به تاریخ اهمیت فراوانی میدهد و به همین خاطر به دنبال پیدایش و استقرار نظم و درسگیری از برپایی انواع نظمهای جهانی به اعماق تاریخ سرک میکشد.
💢 شروع او باسقوط امپراتوری رم است و با رسیدن به قرون وسطا و جنبش پروتستان، که او آن را پایانی بر مفوم نظم جهانیِ مبتنی بر پاپ و امپراتور میداند، به سراغ جنگهای سی ساله اروپایی میرود. او پس از بررسی تاریخ اروپا به سراغ دیگر مناطق دنیا میرود.
💢مقصد بعدی او خاورمیانه است. خاورمیانهای که مهد اسلام است و در سده هفتم و هشتم میلادی درصدد برپایی نظمی جهانی بر پایه اسلام بود.
💢در فصل بعدی او به تبیین جایگاه ایران در مفهوم نظم جهانی میپردازد. او رویکرد ایران به نظم جهانی را به 3دوره تقسیم میکند؛ ایرانِ امپراتوری، ایرانِ قبل و بعد از انقلاب اسلامی.
💢 در فصل بعدی او به سراغ شرق آسیا رفته با و بررسی تاریخ مللِ چین، هند و ژاپن به نقش این کشورها در مفهوم نظم بین المللی میپردازد.
💢 در فصول بعد وی به سراغ آمریکا که به عبارتی میتوان سرمنشا نظم جهانی کنونی دانست میرود. او نقشی راهبردی و تعیین کننده در برپایی نظم جهانی برای آمریکا قائل است. نظمی که از 1948 با بسط دموکراسی، آزادی و تجارت آزاد در دنیا شروع شد و درنهایت با پیروزی بر رقیب خود یعنی کمونیسم به قله رهبری رسید. اما او نقش راهبردی و نه رهبری برای آمریکا قائل است و معتقد است که برای برپایی نظم جهانی اقدامات یک کشور کافی نبوده و نیاز به ارتباط و همکاری با سایر ملل نیز هست.
💢 فصل پایانی معطوف به تسلیحات هستهای و عصر انقلاب اطلاعاتی است. کیسینجر برای تکنولوژی و فضای سایبری نقشی تعیین کننده در ارتقا یا نابودی نظم جهانیِ کنونی قائل است. او معتقد است برای رسیدن به نخستین نظم واقعا جهانی دستاوردهای بزرگ انسان در زمینه فناوری میبایست با افزایشِ تواناییِ قضاوت اخلاقی و انسانی همراه گردد.
🔵 هدف امروزهی دولتمردان جهان باید حفظ تعادل و در عین حال زنجیر بستن بر پای دیوِ جنگ و رام کردن خوی جنگ طلبی باشد و میبایست برای رسیدن به این هدف سری هم به سیلاب خروشانِ تاریخ زنند.
@amniatemeli
14.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 کلیپ
🔸️نئولیبرالیسم چیست؟
🔤 زیرنویس فارسی
@amniatemeli
🔺فضای مجازی وآسیب های آن
▪️بستر سازی دنیای مجازی از قبیل اینترنت وشبکه های اجتماعی در عصر مدرنیته توسط غرب به قصد جنگ نرم وتهاجم به فرهنگ ملی واصیل ملت ها وانحراف نوجوانان،
جوانان و خانواده یکی از آسیب هایی هست که این بستر برای ملت هاایجاد کرده.
▫️ابعاد آسیب های ناشی از فضای مجازی
▪️الف) آسیب های اجتماعی: یکی از مهمترین آسیب های ناشی از این فضا در رفتار افراد جامعه نمایشگری می شود،
▫️اختلال در روابط بین فردی اعضای جامعه واعضای نهاد هایی مثل خانواده هست که سبب اختلال در روابط بین فردی وشهروندی میشود. وافراد جامعه با نوعی سردر گمی ونا آرامی وعدم امنیت رو برو هستند.
▪️ب) آسیب های فرهنگی:
آنچه که در آسیب های فرهنگی ناشی از فضای مجازی بیش از همه خود نمایی می کند،تضعیف فرهنگ خودی وگرایش افراد جامعه به استفاده از فرهنگ بیگانه می باشد.
▫️ضعف ارزش های فرهنگ ملی وازبین رفتن هنجارهای مورد قبول جامعه؛ با گسترش محصولات
فرهنگ غربی ، ذائقه وعلاقه نسل جوان را تغییر داده وسبب هویت پذیری فرهنگ بیگانه گشته.
▪️ج) آسیب های روانی:
تحقیقات نشان داده است که افرادی که از فضای مجازی ( شبکه های اجتماعی) به مدت زیاد استفاده می کنند سبب آشفتگی روحی وروانی همچون افسردگی،
اختلال خلق، بحران هویت و شخصیت شده اند.
▫️یکی دیگراز آسیب های روانی ناشی از فضای مجازی اعتیاد مجازی است که در نهایت موجب اختلال در روابط بین فردی، شغلی، تحصیلی و خانوادگی می شود.
▪️یکی دیگر از معضلات اینترنت موجب ارتباطات نامتعارف می شود.
اینترنت به دلیل تسهیل ایجاد روابط دوستانه وعاشقانه، در زمینه های غیر اخلاقی بسیارمورد توجه قرار گرفته،تا جایی که اینترنت موجب سهولت خیانت در روابط زنا شویی وایجاد روابط نامشروع می شود.
@amniatemeli
40.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 با مخوفترین پلیس مخفی بلوک شرق آشنا شوید
🔸 وزارت امنیت داخلی معروف به اشتازی در سال ۱۹۵۰ در آلمان شرقی تاسیس شد.
🔸 بهازای هر ۵۷ نفر در آلمان شرقی یک نیروی مخفی وجود داشت!
🔸 اشتازی برای ۶ میلیون نفر از جمعیت ۱۶ میلیونی آلمان شرقی پرونده تشکیل داده بود!
🔸 دورهی اشتازی با سقوط حکومتهای کمونیستی در اروپا و انحلال حزب اتحاد سوسیالیست به پایان رسید.
@amniatemeli