✅همگرایی چیست؟
🔺همگرایی ممکن است به عنوان یک فرآیند و وضعیت تعریف شود. همگرایی به عنوان وضعیت، یعنی شرایطی که در آن کنشگران به یک اجماع جدید میرسند. فرآیند یا فرایندهای دخیل در آن نیز عبارتند از وسائل و ابزاری که این اجماع از طریق آنها حاصل میشود. اکثر نظریههای همگرایی، همگرایی منطقهای را مورد توجه قرار میدهند. از نظر کارل دویچ (Karl Deutsch) اجماع سیاسی از طریق ارتباطات در مقیاس وسیعتر به وجود میآید و چندین اجماع کوچک را که حتی تخاصم بالقوهای نیز با یکدیگر دارند، در درون اجماع سیاسی وسیعتری که جنگ در آن حذف میشود، پیوند میدهد.
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
شهادت علی طویل معاون فرمانده کل نیروهای نخبه رضوان توسط اسرائیل در جنوب لبنان نتیجه بی تفاوتی نسبت به انباشته های ترورهای هدفمند در کشورهای مقاومت است که راهبرد مشخصی برای مهار این مساله وجود ندارد
مساله مطالبه انتقام نیست ،ترورها کاملا هدفمند و موثر است و رژیم صهیونیستی برای تضعیف نیروی انسانی و نخبگان نظامی در کشورهای محور مقاومت تلاش می کند
آنچه که مقاومت آن را در اولویت خود قرار داده است عدم توسعه درگیری در منطقه است و با حفظ این خط قرمز در صدد وارد کردن فشار به اسرائیل برای متوقف کردن ماشین نظامی خود در غزه است
باید دید در این سیاست چه شرایطی و تدابیری برای آینده حماس در فلسطین اندیشیده شده است
ابوقاسم
30.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روایتی ناب و منتشر نشده از عملیات کربلای پنج در بیان شهید حاج قاسم سلیمانی
#حاج_قاسم_سلیمانی
@amniatemeli
✅اجتماع سیاسی
🔺منظور از اجماع سیاسی (Political community)، مجموعهای از افراد، گروهها یا دولتهایی است که «تناسب متقابل رفتار آنها برای تصمیمگیری سیاسی پیوند مییابد.» در بین اجماع سیاسی، اجماعی که در آن، جنگ از روابط حذف میشود، اجماع امنیتی (Security community) نام دارد. اجماع امنیتی از طریق معیارهای ذهنی تصمیمگیرندگان و معیار عینی و با گذار از آستانهای که جنگ را میان واحدهای سیاسی ناممکن میکند، به وجود میآید. «اجماع امنیتی» ممکن است به صورت «اجماع امنیتی ادغام شده» (Amalgamated Security community) یا اجماع امنیتی کثرتگرا (Pluralistic security community) باشدمنظور از اجماع سیاسی (Political community)، مجموعهای از افراد، گروهها یا دولتهایی است که «تناسب متقابل رفتار آنها برای تصمیمگیری سیاسی پیوند مییابد.» در بین اجماع سیاسی، اجماعی که در آن، جنگ از روابط حذف میشود، اجماع امنیتی (Security community) نام دارد. اجماع امنیتی از طریق معیارهای ذهنی تصمیمگیرندگان و معیار عینی و با گذار از آستانهای که جنگ را میان واحدهای سیاسی ناممکن میکند، به وجود میآید. «اجماع امنیتی» ممکن است به صورت «اجماع امنیتی ادغام شده» (Amalgamated Security community) یا اجماع امنیتی کثرتگرا (Pluralistic security community) باشد.
@amniatemeli
📌چرا رهبر انقلاب در گفتمان جدید خود سکولاریسم را مطرح می نمایند!؟
🚨چرا رهبر معظم انقلاب فرمودند هیات سکولار نداریم و ....
✔️با توجه به اقدامات برخی مادحین و افراد به ظاهر مذهبی بر آن شدم مجددا راجع به سکولاریسم و مطالب حوزه علوم سیاسی را پاسخ دهم...
✍توجه:
در گروه های خود منتشر بفرمایید تا همه نسبت به موضوع مهم حساس باشند..
🇮🇷 دکتر محمد سجاد شیرودی... 👇
💯📮https://eitaa.com/drshiroody
33.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌴 ۱۹ دیماه ، آغاز عملیات سرنوشت ساز کربلای ۵
📽 در منطقه شلمچه وشرق بصره که بیش از ۲ ماه بطول انجامید عملیات عاشورایی #کربلای_پنج و گستردگی موانع عراقی ها در منطقه خونرنگ #شلمچه را از زبان فرماندهان میدانی عملیات بشنوید.
⚪️ عملیات #کربلای_۵ در ۱۹ دیماه ۱۳۶۵ با رمز مبارک یا زهرا (س) در منطقه عمومی #شلمچه و شرق بصره عراق آغاز گردید و حدود دو ماهی طول کشیده و بعنوان یکی از سخت ترین و دشوارترین عملیات های رزمندگان اسلام در طول هشت سال دفاع مقدس از آن یاد می شود. لازم به ذکر است که ایثار و فداکاری رزمندگان اسلام در این عملیات بحدی بود که عراقی ها و کشورهای حامی صدام را به ترس و وحشت انداخت.
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
📌چند نکته مهم درباره کرمان
رهبر انقلاب اسلامی از اولین نفرها بودند که بعد از حادثه تروریستی کرمان خواستار انتقام از مغزهای مفسد و شرارت زا که این تروریست ها را به گمراهی کشاندهاند شدند
در ماجرای ترور حاج قاسم سلیمانی نیز این رهبر انقلاب بود که منشاء مطالبه عمومی برای انتقام سخت از جنایتکاران آمریکایی در منطقه شد که بعد از زدن عین الاسد فرمودند این فقط یک سیلی بود
اگر می توانستند و جرات می کردند رهبری را نیز به موضعگیری های هیجانی و عجولانه اتهام می کردند و می گفتند ایشان هم سطحی نگری و احساسی برخورد می کنند.
مشکل این افراد این هست که فضای امنی را برای ترسوها و بزدل هایی که در ساختار حکمرانی کشور حضور دارند ایجاد کردند
ما در مطالبه عمومی درباره حادثه تروریستی کرمان مواضع رهبری انقلاب را تکرار می کنیم.
اگر قرار است موج احساسات و عواطف، بر حق الناس،ترک فعل وکم کاری هایی که در حادثه تروریستی کرمان شکل گرفته بود سرپوش بگذارد این احساسات بدرد جرز لای دیوار هم نمی خورد و یک پروژه رسانه ای خواهد بود.
دهها انسان بیگناه در کرمان به شهادت رسیدند، آن هم زمانی که بر اساس گفته ی مقامات کشور قبل از آن چندین عملیات تروریستی در کرمان خنثی شد و فضای امنیتی کرمان شرایط برگزاری مراسم سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی را نداشت
این بی تدبیری ها ابعاد مهم حادثه تروریستی کرمان است که لابه لای موج احساسات و عواطف گم شده و شورای عالی امنیت ملی نیز راضی نشد در یکی از بندهای بیانیه خود به این مساله اشاره کند.
ابوقاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم / عملیات کربلای ۵ به روایت حاج قاسم سلیمانی(فرمانده لشگر ثارالله -ع- کرمان:
🎙روز سوم بود، روز سختی بود، رزمندگان تحت فشار شدیدی بودند و پاتک سنگین و مداومی از صبح زود شروع کردند تا ساعت دو، یا سه بود که داشتند خطوط ما را تصرف میکردند. احساس میکردیم کار تمام است. دو تانک ما در برابر ۵۰۰ تانک دشمن بود. آنچه مهم است مردم بدانند و برای آینده الگوپذیر هست، که چگونه ما با این حجم امکانات و آتشها مقاومت کردیم....
دوران جنگ تحمیلی
⌛️ ۱۹ دیماه ۱۳۶۵ --- آغاز عملیات ظفرمند کربلایی ۵
این عملیات دشوار و سرنوشت ساز در منطقه شلمچه وشرق بصره انجام گرفت و بیش از ۲ ماه بطول انجامید
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌رهبر انقلاب اسلامی بازهم خواستار انتقام خون های ریخته شده در کرمان شدند و بر سرکوب عوامل واقعی تاکید کردند
رهبری انقلاب اسلامی :اصرار نداریم این و آن را متهم کنیم(دنبال عوامل واقعی باشید) اما اصرار داریم که عوامل واقعی و پشت برده این حادثه را پیدا کنیم و آن ها را سرکوب کنیم (یعنی نگید انتقام از قبل گرفته شد)
ان شاالله مسئولان محترم که جدا مشغول کارند بتوانند بسزای اعمالشان برسانند(یعنی همچنان برای انتقام کار خاصی انجام نشده است)
ابوقاسم
🔻در عصر "جنگ نرم"، که جنگ ها فراتر از ماهیت سینتیک خود در جریان هستند و به حوزههای سایبری و رسانهای سوق داده شده اند، همچنان اجبار بر «قلب» نسبت به هر نوع تعریفی از جنگ پررنگ شده است.
@amniatemeli
28.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تکاورِ محبوب نیروی دریایی ارتش
🔹 ۱۹ دی زادروز امیر پرافتخار ارتش جمهوری اسلامی ایران، دریادار حبیبالله سیاری
@amniatemeli
47.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 فیلم کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار مردم قم. ۱۴۰۲/۱۰/۱۹
@amniatemeli
https://youtu.be/Pb2pYStv8x8?si=fShNF8bdemRl6wQ3
🔺سخنرانی ادوارد سعید درباره فلسطین
🔹این سخنرانی درخشان، سلیس و نافذ مرحوم ادوارد سعید، دانشمند فلسطینی الاصل اخراجی( رانده شده از فلسطین) مسیحی و استاد شهیر دانشگاه کلمبیای آمریکا واقعا قابل بهره برداری است. سخنرانی، شش ماه قبل از مرگ سعید یعنی فوریه۲۰۰۳ در دانشگاه برکلی انجام شده است. به نظرم ادوارد نقشه ای را در ذهن ترسیم می کند که می توان از آن به دیرینه شناسی یا Archeology و تبارشناسی یا Geneology نسل کشی کنونی غزه تعبیر کرد. تعمدا و جهت حضور ذهن عزیزان عرض می شود، میشل فوکو واضع این مفاهیم در اولی نگاه طولی- تاریخی به پدیده ها دارد و در دومی که به نوعی اولی را هم در بطن خود دارد و روش پیشرفته تری است، وی نگاه عمقی( مثل کندن چاه توسط مقنی) دارد .سعید قویا تحت تاثیر روش فوکو است.
🔺 به مناسبت نسل کشی غزه، لینک سخنرانی مذکور توسط سکوها و مجاری مختلف در دنیا قابل توزیع است چون هنوز هم مطالبش تازه و نیاز روز است. کمتر کسی می تواند به کیفیت و دقت سعید هم کلیات و هم جزئیات موضوع فلسطین تشریح نماید .
@amniatemeli
27.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥شهدای نیروی دریایی راهبردی ارتش ج.ا.ایران تجلی وحدت و انسجام ملی در جزیره آشوراده و بندر ترکمن.
@amniatemeli
🔺اقدامات اصلاحی امیرکبیر در ایران در حوزه های گوناگون
• تأسیس مدرسه دارالفنون:
مدرسه دارالفنون در زمان صدارت امیرکبیر، در هفت شعبه تأسیس شد و اولین مدرسه جدید ایران بود. شاهزادههای قاجار نخستین دانشجویان دارالفنون بودند. در دارالفنون اصول علمی جدید و دانشهای مهندسی، پزشکی و فنون به جوانان آموزش داده میشد و بسیاری از معلمهاب آن از اروپا و به ویژه از کشورهایی چون اتریش، اسپانیا، ایتالیا و فرانسه به کار گرفته شده بودند.
پس از برکناری امیرکبیر، با وجود مخالفتهای میرزا آقاخان نوری، مدرسه کار خود را ادامه داد.
• انتشار روزنامه وقایع اتفاقیه:
اولین شماره روزنامه وقایع اتفاقیه در سال سوم سلطنت ناصرالدینشاه قاجار در 18 بهمن 1229خورشیدی (برابر با 7 فوریه 1851 میلادی) و به کوشش امیرکبیر منتشر شد. به دستور امیرکبیر اشتراک این روزنامه برای هر یک از افرادی که از دستگاه دولتی بیش از 200 تومان حقوق میگرفتند اجباری بود.
در این روزنامه، اخبار داخلی شامل خبرهای مربوط به دربار، عزل و نصبها، اعطای مقامها، نشانها و امتیازات چاپ میشد. در برخی شمارهها نیز اخبار رویدادهای شهرهای ایران به چاپ میرسید. در بخش اخبار خارجی، اخبار مربوط به کشورهای اروپایی به چاپ میرسید. همچنین این روزنامه دارای صفحه حوادث نیز بود.
• رسیدگی به وضع مالیه:
امیرکبیر در دوران صدراعظمی خود با رشوه خواری به مبارزه خاست. او دستور داد دریافتیهای بیحساب و قطع مواجب بیجهتی که از دستگاههای دولتی میگرفتند؛ قطع شود. وی حقوق شاه را کاهش داد و ماهانه به دوهزار تومان رسانید و قرار گذاشت که هر ماه به او کارسازی کنند.
وی مواجب بیحسابی که حاج میرزا آقاسی برقرار کرده بود، قطع کرد. وی سروسامانی به قوانین مالیاتی داد و صورت عواید و مخارج آن را تعدیل کرد. تیولدارانی که حق دیوان را نمیدادند، امیر تیول آنها را ضبط کرد. او همچنین برای ماموران دولتی حقوق ثابت تعیین کرد.
• اصلاحات اجتماعی:
امیرکبیر، دستور داد که رسم قمهکشی و لوطیبازی از شهرها و راهها برداشته شود. وی حمل اسلحه سرد و گرم را ممنوع کرد. وی قاعده بستنشینی را لغو کرد.
• سر و سامان دادن به ارتش:
امیرکبیر، مشق و دروس ارتشیان و تسلیحات آنها و برکشیدن صاحبمنصبان بیطرف و نهادن شغل و سمت در مقابل افراد و حذف مشاغل بیفایده در نظام سازمانی را پایهگذاری کرد. رسم بخشیدن مناصب بیشغل را برانداخت و معیار ترفیع صاحبمنصبان، شایستگی ایشان گشت.
مهماتسازی در زمان او رشد کرد و توپریزی و باروتسازی تبریز دوباره رونق گرفت. وضع لباس ارتش مرتب و منظم شد. به دستور وی لباس سربازان از پارچه ایرانی بود.
• اصلاح سیاست خارجی:
امیرکبیر، دستگاه وزارت امور خارجه را توسعه داد. تأسیس سفارتخانههای دائمی در لندن و سنپترزبورگ، ایجاد کنسولگری در بمبئی، عثمانی و قفقاز؛ تربیت کادر برای وزارت امور خارجه و تنظیم دفتر اسناد سیاسی از کارهای اوست.
• اصلاحات مذهبی:
امیرکبیر، در پی منع قمهزنی و اصلاح امور روضهخوانی برآمد. وی نسبت به علمای مذهبی با احترام خاصی برخورد میکرد، با این حال میرزا ابوالقاسم امام جمعه تهران، از جمله روحانیونی بود که به شدت به مخالفت با امیرکبیر برخاست و بسیاری از روحانیون دیگر نیز به همراهی با او برخاستند.
• حذف القاب و عناوین:
امیرکبیر، القاب و عناوین فرمایشی را موجب زیانهای اجتماعی میدانست و در نامیدن دیگران به گفتن واژه "جناب" اکتفا میکرد، حتی نسبت به مقام صدارت.
• فرمان قتل سیدعلی محمد باب:
امیرکبیر، دستور داد که باب که در قلعه چهریق آذربایجان زندانی بود؛ در تبریز تیرباران شد.
• فرمان قتل سالار پسر آصفالدوله:
سالار والی خراسان که طرفدار تجزیهطلبی و جدایی خاک خراسان از ایران بود، در زمان ناصرالدینشاه شورش کرد. امیرکبیر، سپاهیانی را به خراسان فرستاد و آنان را سرکوب کرد.
بر گرفته از کتاب زندگی امیر کبیر، نوشته محمود حکیمی
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خدمات اصلاحی امیرکبیر در دوران صدارت چه بود؟!
🔹۲۰ دی سالروز شهادت میرزا محمدتقی خان فرهانی ملقب به امیرکبیر
@amniatemeli
📝اتصال انرژی جهانی چین
بررسی پیامدهای امنیتی یک شبکه برق که توسط چین توسعه یافته و اداره میشود
📓 #سند_راهبردی اندیشکده #رند
🔻 این سند به بررسی طرح چینی اتصال جهانی انرژی GEI میپردازد.
1⃣ شی جین پینگ در سال ۲۰۱۵ از این طرح سخن گفت. او گفت که این طرح قرار است معضل انرژی را در جهان از طریق یک شبکه گسترده منابع انرژی تجدیدپذیر برطرف کند.
2⃣ به عنوان مثال، اوج تقاضا برای برق در عصر در شرق چین، میتواند با استفاده از انرژی خورشیدی در ظهر آسیای مرکزی تامین شود.
3⃣ با این حال کشورهای غربی نگرانیهایی را درمورد این طرح با رهبری چین دارند. برای مثال آنها نگران رهبری و نظارت چین بر این طرح هستند و احتمال میدهند که چین بتواند از آن به عنوان ابزاری برای جاسوسی یا در زمان تنش و خصومت در روابط به عنوان اهرمی برای فشار علیه دولتهای غربی استفاده کند.
✍ نویسندگان: فیونا کویمبره، اسماعیل آرسینیگاس روئدا، جیمز گلین، پل دین، آندریا وولنر و همکاران
📆 تاریخ انتشار: ۶ دسامبر ۲۰۲۳
🌐 پیوند گزارش
https://www.rand.org/pubs/research_reports/RRA2490-1.html
@amniatemeli
35.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تماشا کنید: چین چگونه در حال ساخت شهرهای ضد سیل است؟
@amniatemeli
فروپاشی ساختارها و ایدههای نظم کهنه (۱)
دکتر سعدالله زارعی؛کارشناس و پژوهشگر ارشد غرب آسیا
جنگ غزه و مسائلی که پس از آن پدید آمد، ثابت کرد ساختارها و ایدههای «نظم کهنه» کارایی خود را در کنترل روندی که علیرغم اهداف آن پدید آمده از دست داده است. وقتی رژیم به شدت مسلح اسرائیل علیرغم جنگی بالنسبه طولانی نتواند فلسطینیها را مهار کند؛ وقتی آمریکا در قامت ابرقدرت نتواند از طریق هشدار و اقدامات نمادین و حتی اقدامات عملی، روندی که در مقابل آن قرار دارد، متوقف گرداند؛ وقتی دولتهای منطقهای اردوگاه نظم کهنه نتوانند در نقش واگذار شده ایفای نقش کنند و کمکی به حل مسئله نمایند؛ زمانی که ائتلافها به سختی شکل گیرند و در صحنه عمل قادر به اقدامات مدنظر نباشند؛ وقتی نهاد حقوقی نظم کهنه - یعنی شورای امنیت سازمان ملل - نتواند به کنترل روند کمک کند، این یعنی وضعیت و عناصر اصلی دخیل در آن دگرگون شده است. در این شرایط افق تحولات را نمیتوان براساس شاخصهای رهبری نظم کهنه ترسیم کرد. در چنین شرایطی «نقشآفرینان جدید» موضوعیت مضاعف پیدا میکند. در این خصوص نکاتی وجود دارد:
1- چند روز پیش اندیشکده انگلیسی «چتمهاوس» در تحلیلی نوشت «مقابله با چالش منطقهای ایران باید با مشارکت انجام شود. واشنگتن دانش، ابزار یا تمایلی برای اقدام به تنهائی ندارد. مسئولیت اصلی آمریکا باید بازیابی اعتماد شرکای منطقهای خود از طریق تضمین امنیت فیزیکی آنها باشد». ایران کشوری است که در طول چهار دهه گذشته زیرفشار شدید غرب قرار داشته و انواعی از چالشهای آن را تحمل کرده است. اینک مؤسسه سلطنتی انگلیس از لزوم مهار «چالش ایران» سخن میگوید و برای مقابله با این چالش اصلاح رفتارهای گذشته آمریکا در برخورد با دولتهای وابسته به خود را ضروری میشمرد. چتمهاوس و بسیاری دیگر معتقدند جبهه غرب در مقابل ایران تضعیفشده و بهخصوص ضلع منطقهای آن به حاشیه رفته است. این مطلب که وابستگان از آمریکا دلخور شدهاند البته واقعیت دارد و عملکرد آمریکا دائماً بر عمق آن میافزاید. حدود سه هفته پیش یک مؤسسه مطالعاتی سعودی در ریاض نوشت آمریکا برای اثرگذاری بر جنگ غزه به جای گفتوگو و مکاتبه با کشورهای عربی، دنبال گفتوگو و مکاتبه با ایران میباشد در حالی که فلسطین یک مجموعه عربی است.
شاید چتمهاوس و مؤسسات دیگر غربی میدانند حاشیهگزینی کشورهایی نظیر عربستان، مصر و اردن و نیز اتحادیه عرب در جنگ غزه ناشی از بیتوجهی آمریکا به دولتهای عربی نیست، ناشی از بینتیجه شدن همراهی کشورهای منطقه با آمریکا در پروندههای منطقهای و بینالمللی است. دولتهای مخالف ایران در منطقه، یک بار در جریان پرونده هستهای ایران متوجه شدند ائتلاف حول محور آمریکا قادر به مهار واقعی برنامه هستهای ایران نیست حال فرقی نمیکند
این کشورهای عربی مقابل ایران قرار داشته باشند یا در سکوت
به سر ببرند. بر این اساس این دولتها پس از مأیوس شدن از تأثیر ائتلافهای ضدایرانی، به سمت عادیسازی با ایران آمدند. پس واضح است که شرایط به دو دلیل تغییر کرده است یکی به دلیل استقامت هوشمندانه ایران در مقابل دستاندازیهای غرب و یکی هم به دلیل اینکه جهان دیگر حاضر به تحمل ریسک همراهی با آمریکا در مسائلی که یک طرف آن ایران باشد، نیست. خروجی این بحث این است که بسیاری از کشورها چه در منطقه و چه در خارج از منطقه، دیگر حاضر به مشارکت در طرحهای بیسرانجام آمریکا علیه ایران نیستند.
2- یک جلوه مهم دیگر ناکارآمدی ساختارها و ایدههای نظم کهنه، مواجهه آن با چالشهایی است که مبارزان یمنی در اطراف تنگه راهبردی بابالمندب و دریای سرخ علیه غرب به راه انداختهاند. تحولات دریای سرخ بیش از آنکه رژیم اسرائیل را آزار دهد، سبب تحقیر شدید آمریکا شده است. یکی از مهمترین پوششهای مداخلات ظالمانه و قلدرمآبانه آمریکاییها در جهان «حفظ آزادی بازرگانی و دریانوردی» بوده و از این طریق به سود هنگفت و قدرت بیرقیبی دست یافته بودند. آنان ضمن آنکه محدوده دریاها را کادربندی کردهاند، در عین حال برای خویش حق هر تفسیری را برای کنوانسیونها و مواد حقوق دریایی قایل بودند. آنان به گونهای رفتار میکردند که «پادشاه دریاها» دیده شده و ملتهای دیگر از آن تمکین کنند. حدود چهار یا پنج سال پیش «دونالد ترامپ» اعلام کرد که آمریکا دیگر حاضر به ایفای نقش نگهبان امنیت بینالمللی نیست و هر کس باید هزینه امنیت خود را به آمریکا بپردازد. بر این اساس به سرکیسه کردن دولتهای عرب وابسته به خود پرداخت.
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
📌آخرین تحولات میدانی در شمال نوار غزه نشان می دهد صهیونیست ها تسلط نسبی خود را بر منطقه شمالی تثبیت کردند و تمرکز خود را بر مناطق جنوبی گذاشته اند
🔥صحبت های پوپولیستی مبنی بر عقب نشینی نظامیان صهیونیستی از شمال غزه بدون تحلیل و فهم راهبردی انجام می شود.
👌صهیونیست ها تا به الان هزینه های سیاسی،امنیتی و نظامی بی سابقه ای برای تصرف شمال غزه کرده اند و به راحتی با عقب نشینی خود اجازه نمی دهند حماس شبکه خود را مجددا بازیابی کند
بعضی از عزیزان خیلی خیلی دشمن را خر فرض کرده اند
🔺تحلیل دقیق عقب نشینی نسبی صهیونیست ها از شمال به خاطر این هست که نیازی به انباشت نیرو ندارند چراکه عملیات دیگری در جبهه شمال پیش بینی نمی شود که بخواهند حضور داشته باشند
🔺صهیونیست ها بدنبال این هستند که با تصرف اراضی جنوبی غزه شرایط را برای سناریوهای سیاسی مبنی بر کوچ اجباری یا اداره نوار غزه توسط اسرائیل یا تشکیلات خودگردان آماده کنند.
ابوقاسم
35.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تماشا کنید: در مدرسه پهپادی پنتاگون چه میگذرد؟
🔹در این مدارس حدود ۱۰۰۰ نیرو آموزش میبینند
🔹در اینجا به کشورهای متحد هم آموزش داده میشود
@amniatemeli
🔺فروپاشی ساختارها و ایدههای نظم کهنه (۲)
وضعیت فعلی دریای سرخ پرده از دلیل به اصطلاح بیعلاقگی آمریکا از ایفای نقش ژاندارم امنیت بینالملل برداشت؛ آمریکا نمیتواند امنیت دیگران را تأمین کند! از اینرو پس از آنکه ارتش آمریکا اعلام کرد اسکورت کشتیهای تجاری را در دریای سرخ برعهده میگیرد، یک کمپانی ایتالیایی اعلام کرد حاضر به تردد در دریای سرخ نیست و اطمینانی به برقراری
امنیت از سوی ائتلاف مدنظر آمریکا ندارد. ائتلاف بینالمللی دریایی آمریکا هم پیش از آنکه مشکل واقعی و عملی به خود بگیرد، با اما و اگرهای زیادی مواجه شد و در حین آن شلیک یمنیها به کشتیهایی که مظنون به حمل کالا برای اسرائیل بودند، ادامه پیدا کرد. یمنیها حتی یک گام هم بهجلو برداشته و اعلام کردند علاوهبر هدف قرار دادن کشتیهای حامل بار برای رژیم، به کشتیهای کشورهایی که به ائتلاف مدنظر آمریکا بپیوندند نیز اجازه تردد در دریای سرخ نمیدهند. بر این اساس تحلیلگر چتمهاوس نوشت «این پاسخها دلالت بر این دارد که بازدارندگی آمریکا کاملاً ناکافی است» اینکه نیروهای یمنی هم بتوانند کارآیی قدرت بازدارنده آمریکا را با چالش اساسی مواجه کرده و هزینههای غرب را بالا ببرند یعنی راهحل مسئله، ائتلاف یا عدم ائتلاف با آمریکا نیست. موضوع فقدان تأثیرپذیری ایران و نیروهای دیگر در منطقه از این ائتلافها و هشدارهای آن میباشد.
3- جنگ غزه هم خود یک فاکتور اساسی در آشکارسازی منقضی شدن ساختارها و ایدههای نظم کهنه است. هنوز هم شکی وجود ندارد که رژیم غاصب اسرائیل یک قدرت نظامی تمامعیار است اما وقتی این قدرت نظامی تمامعیار نتواند حتی با جنگی پرشدت بر مقاومت در یک باریکه پیروز شود، چه اهمیتی دارد؟ شاید رژیم غاصب تاکنون نزدیک به 30 هزار نفر از زنان، کودکان، سالخوردگان و بقیه مردم غزه را به شهادت رسانده و نزدیک به دو برابر آن هم زخمی کرده و شاید تعداد خانههای ویران شده از 30 هزار واحد فراتر رفته باشد. اینها اقداماتی نیستند که تاکنون اسرائیل از آن رویگردان بوده است. اما همین اسرائیل با قدرت نظامی جهنمی خود که بهطور کامل مستظهر به زرادخانههای آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان و... است، در مواجهه با مردمی که ده درصد امکانات اسرائیل هم ندارند، تن به چند ده هزار کشته و زخمی یهودی داده است. روزنامه «یدیعوت آحارونوت» روز جمعه گذشته نوشت حداقل 12500 نظامی اسرائیل در غزه معلول شدهاند و گزارشهای تکمیلی دیگر هم از 20000 معلول یهودی در جنگ غزه خبر میدهند و حداقل در بخش توانبخشی وزارت جنگ اسرائیل
3400 معلول جنگ از 7 اکتبر گذشته (آغاز عملیات طوفانالاقصی) نگهداری میشوند. تعداد کشتههای نظامی اسرائیل هم طی سه ماه گذشته حتماً
از 4000 نفر فراتر رفته است
جنگ ارتش با نیرویی که دیده نمیشود تا بتوان از جنگافزارهای مدرن علیه آن استفاده کرد، توأم با چنین تلفاتی است و میتوان گفت ارتش اسرائیل در برابر هر شهید رزمنده، چند کشته یا در برابر
هر رزمنده مجروح چند مجروح داده است. این تغییر موازنه جنگ است. اسرائیل برای آنکه بر نیروی زاینده رزمنده فلسطین غلبه کند باید چند هزار کشته و مجروح بدهد؟ در جلسه چند روز پیش کابینه امنیتی اسرائیل، گالانت از تشکیل کمیته حقیقتیاب برای مشخص کردن دلایل شکست ارتش اسرائیل در 7 اکتبر/ 15 مهر خبر داد و بنیگانتز در اعتراض به او گفت این کمیته برای سرپوش گذاشتن بر ناکامی ارتش در جنگ غزه تشکیل شده و میخواهد پای مقامات سیاسی را به عنوان مسئول شکست به میان بکشد. پس واضح است که جبهه اسرائیل امید به موفقیت در جنگ را از دست داده است. این جنگ چند وقت دیگر ادامه پیدا میکند؟ بعضی از ناظرین از دو تا سه هفته آینده سخن میگویند بعضی هم معتقدند جنگ لااقل طی دو ماه آینده استمرار پیدا میکند اما اگر این جنگ طی دو تا هشت هفته آینده ادامه پیدا کند، نتیجه چه میشود؟ بله بر تعداد شهدا و مجروحین افزوده میشود و این خیلی دردناک است اما از آن طرف عددهای مورد اشاره در روزنامههای اسرائیلی هم به دو تا سه برابر میرسد. کدام دولت در تلآویو قادر به ادامه حیات پس از جنگی با این سطح از تلفات خواهد بود؟ لذا همانطور که وزیر خارجه آمریکا هم به آن اشاره کرده است، نتانیاهو و فرماندهان نظامی و در یک جمله کابینه امنیتی اسرائیل با دلایل آشکار از بحث درباره «پس از جنگ» جلوگیری مینمایند
@amniatemeli
31.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینید | نخستین گزارشگر شهید صداوسیما🚩
🌷 غلامرضا رهبر " نخستین گزارشگر شهید صدا و سیما است که در ۲۱ دی ۱۳۶۵ در عملیات کربلای 5 جاوید الاثر شد.
#کربلای_پنج
#غلامرضا_رهبر
#خبرنگاران_شهید
#بیست_یکم_دی
@amniatemeli