16.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥جدیدترین اثر ابوذر روحی با عنوان «فرمانده مهدی» منتشر شد
🔹فرمانده مهدی که با عنوان سلام فرمانده 3 شناخته میشود با حضور چندهزاری نفری مردم در مسجد جمکران رونمایی شد.
@amniatemeli
🔺 فرید زکریا، نظریه پرداز: جهان غرب به تغییر پارادایم نیاز دارد
🖊 فرید زکریا در نوشتاری برای سی ان ان به مسئله تبدیل شدن تنش ها و مخاصمه ها به یک پدیده نرمال جدید در سطح بین المللی اشاره کرده و نوشت:
🔸 با نگاهی به بحران های رو به گسترش در سراسر جهان، واضح است که ما در عصر تنش های ژئوپلیتیکی قرار داریم که شبیه جنگ سرد است؛ دوران تهدیدهای مداوم و مستمر برای نظم بین المللی. اما این بار، غرب با هر یک از این تهدیدها به عنوان مورد منحصر به فرد نگاه می کند که باید با آنها جداگانه برخورد کرد و البته امیدوار است که شرایط به زودی به وضعیت عادی بازگردد. نکته اینجاست که اکنون درگیری یک امر عادی جدید است.
🔹 به اطراف نگاه کنید. جنگ برای اوکراین بد پیش میرود، اوکراینی که به شدت توسط دشمن بزرگترش شکست خورده است. مزیت اصلی اوکراین در این جنگ که دسترسی به سلاح و پول غربی بود، در خطر است. به نظر می رسد کنگره ایالات متحده تمایلی به تصویب قانونی برای ارسال سلاح و پول بیشتر به این کشور ندارد. اتحادیه اروپا وارد عمل شده و بخشی از این شکاف را پر می کند، اما اروپا مجتمع صنعتی نظامی در اختیار ندارد که بتواند میزان تسلیحات مورد نیاز اوکراین را برای مبارزه با روسیه ارسال کند.
🔹ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، اطمینان حاصل می کند که می تواند جنگ را ادامه دهد، از کره شمالی اسلحه بگیرد و مردانی را از کوبا به خدمت بگیرد. او همچنان از این واقعیت سود می برد که بسیاری از اقتصادهای بزرگ جهان - از چین و هند گرفته تا ترکیه و کشورهای خلیج فارس - آزادانه با روسیه تجارت می کنند. اگر تجاوز روسیه در نهایت کارساز باشد، هنجاری را که تا حد زیادی برای 80 سال پابرجا بوده، از بین می برد: عدم تغییر مرزها با زور.
🔸 در همین حال، در خاورمیانه، بسیاری از زمان شروع جنگ غزه معتقد بودند که این جنگ کوتاه خواهد بود و دولت بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر، سقوط خواهد کرد. هیچ کدام محتمل نیست.
🔸 نیروهای اسرائیلی که از حمله غافلگیرانه 7 اکتبر تحقیر شده اند، مصمم به ریشه کن کردن کامل حماس از غزه هستند. این یعنی ماهها بمباران، جنگ و بولدوزر بیشتر. در این مدت هم تنش ها و بحث های داخلی که اقدامات اسرائیل در کشورهای دیگر ایجاد می کند، فقط افزایش خواهد یافت.
🔹یکی از نمایش هایی که کمتر مورد توجه قرار گرفته در مرز (رژیم) اسرائیل با لبنان بوده است. اسرائیل شبهنظامیان حزبالله را مورد حمله قرار داده و از بین می برد تا جایی که طبق یک گزارش، بیش از 200 نفر از آنها در این بازه زمانی کشته شده اند. این وضعیت حمله ادامه خواهد داشت و حتی ممکن است سرعت بگیرد.
🔸هدف ارتش اسرائیل تضعیف حزبالله تا حدی است که تقریباً 80000 اسرائیلی که از خانههای خود در شمال فرار کردهاند، بتوانند بازگردند. ممکن است در مقطعی، حزبالله با قدرت پاسخ دهد، که میتواند باعث تهاجم اسرائیل به لبنان شود و واقعاً جنگ را گسترش دهد.
🔹 سپس ما حوثیها را داریم که توانستهاند با یک سری حملات آتشین خودی نشان دهند و به گفته برخی منابع، این حملات تعداد کشتیهای کانتینری عبوری از کانال سوئز را تا حدود ۷۲ درصد از ماه دسامبر تاکنون کاهش داده است. تلاش های آمریکا برای سازماندهی یک ائتلاف موثر برای حفظ جریان تجارت از طریق دریای سرخ شکست خورده است. همچنین تلاش های آن برای پاسخ به حملات حوثی ها باعث توقف حملات آنها نشده است.
🔸 اگر ایالات متحده نتواند یک بازیگر فرعی مانند حوثی ها را از رفتار مخرب خود در دریای سرخ باز دارد، چه شانسی در برابر قدرت هایی مانند چین و روسیه دارد؟
🔹 راه هایی برای رفع همه این مشکلات وجود دارد. اما این نیاز به یک تغییر پارادایم در جهان غرب دارد. ما اکنون در عصری با امنیت بالا هستیم. این بدان معناست که دولت ها باید به میزان قابل توجهی بیشتر و کارآمدتر برای دفاع از خود هزینه کنند.
🔸 ایالات متحده در سال 1945 نقش ضامن آزادی دریاها را برعهده گرفت و از آن زمان تاکنون ارباب دریاها بوده است. در دهه 1980، تقریباً 600 کشتی داشت، اما امروزه کمتر از 300 کشتی دارد. اروپا مجموعه صنعتی نظامی خود را از دست داده است، که به آن اجازه می داد تا به طور تقریباً ثابت مهمات تولید کند.
🔹در این دوران جدید و خطرناک، جمهوری خواهان کنگره تصمیم گرفته اند به انزواگرایی بازگردند، به این امید که بتوانند سر خود را در شن فرو کنند و مشکلات به نحوی برطرف شود. لازم به ذکر است که برخلاف تصور رایج، شترمرغ ها برای فرار از تهدید، سر خود را در شن فرو نمی کنند. در واقع منجر به خفگی آنها می شود. شاید پرندگان چیزی را درک می کنند که جمهوری خواهان کنگره نمی توانند.
@amniatemeli
23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥واکاوی ابتکار و فرماندهی شهید حاج قاسم سلیمانی در تامین امنیت جنوبشرق کشور
@amniatemeli
✅اهمیت منطقه قفقاز جنوبی برای جمهوری اسلامی ایران
منطقه قفقاز جنوبی از ابعاد گوناگون اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و امنیتی، برای ایران اهمیت دارد. از لحاظ اقتصادی، جمهوری آذربایجان دارای منافع قابل ملاحظه نفت و گاز می باشد و طی سالهای گذشته سرمایه گذاریهای فراوانی از سوی کشورهای خارجی در این زمینه صورت پذیرفته است. گرچه ایران خود دارای منافع نفت و گاز فراوانی است ولی در عین حال می تواند در جمهوری آذربایجان نیز فعال باشد. از سوی دیگر قفقاز می تواند از نظر مسیرهای حمل و نقل نیز مورد توجه ایران قرار گیرد. قفقاز می تواند راه ارتباطی و ترانزیتی برای دسترسی به کشورهای حاشیه دریای سیاه و اروپا، باشد.
قفقاز – گرجستان، راه سنتی ایران به اروپا است. این مسیر، توان ارتباطی ایران را افزایش می دهد و اتکاء صرف به ترکیه به عنوان پنجره ای به اروپا را از انحصار خارج می سازد. همچنین اگر خاک ایران برای مسیر خط لوله انرژی منطقه مورد استفاده قرار می گرفت، می توانست درآمد مناسبی را برای کشور ایجاد نماید. در عین حال هر سه کشور منطقه به ویژه جمهوری آذربایجان که دارای درآمدهای نفت و گاز می باشد، می توانند بازار خوبی برای صادرات ایران باشند.
از لحاظ سیاسی، اگر ایران بتواند نقش تعیین کننده ای در این کشورها داشته باشد، امکان مناسبی بدست می آورد تا جایگاه بین المللی خود را ارتقاء بخشیده و تلاشهایی را که برای منزوی ساختن ایران صورت می پذیرد، خنثی سازد.
عواملی از قبیل مرزهای مشترک با ارمنستان و آذربایجان، ساحل دریای مازندران، اقلیت آذری، قرابت جغرافیایی با جنگ قره باغ و بحرانهای گرجستان، باعث می شود تا ملاحظات امنیتی ایران در مقایسه با دیگر کشورها – به استثنای روسیه بیشتر با کشورهای قفقاز جنوبی گره خورد. تضعیف و یا از بین رفتن مرزها، گسترش تسلیحات شوروی سابق در میان گروههای شبه نظامی، دخالت قدرتهای خارجی در ترتیبات جدید امنیتی یا آموزش نظامی و فروش تسلیحات، همگی از عوامل نگران کنندة جمهوری اسلامی ایران در منطقه می باشند. از دیگر نگرانیهای ایران، فعالیتهای ترکیه و پان ترکیسم است که مشکلات قومی و تجزیه طلبی را برای ایران به همراه دارد.
از نظر فرهنگی هم وجود علایق فرهنگی دیرینه و قومی میان ملتهای قفقاز و ایران، بسیار اهمیت دارد. به لحاظ تاریخی، تمدنی و فرهنگی این جمهوریها قرابت خاصی با تاریخ و تمدن ایران دارند.
ادامه دارد...
@amniatemeli
7.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم کامل سخنرانی امیرعبداللهیان در نشست فلسطین در ژنو
📍طرحهای تحمیلی برای آینده فلسطین محکوم به شکست است
🔹حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران امروز عصر به وقت محلی در نشست فلسطین در ژنو سخنرانی کرد.
🔹او گفت: آینده فلسطین از طریق گفتوگوها و توافقات فلسطینی و فلسطینی رقم میخورد طرحها و نسخه های تحمیلی محکوم به شکست است.
🔹امیرعبداللهیان گفت: قطع فوری هرگونه همکاری به ویژه اقتصادی و تجاری با رژیم آپارتاید اسرائیل اخلاقیترین اقدامی است که از سوی همه کشورها فورا باید انجام شود.
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
✅اهمیت منطقه قفقاز جنوبی برای جمهوری اسلامی ایران منطقه قفقاز جنوبی از ابعاد گوناگون اقتصادی، سیاسی،
🔺نگاه ایران به همگرایی در قفقاز جنوبی
نگاه ایران به همگرایی از سخنان آقای خرازی وزیر امور خارجه وقت ایران مشخص است: ((هدف سیاست خارجی ایران تقویت هرچه بیشتر همکاری در سطح منطقه و تمام مناطق همجوار است.... گرایش منطقه ای ما کاهش تشنج، ایجاد اعتماد و تقویت همکاری است. ارتقاء صلح، امنیت، توسعه اقتصادی و تعامل سالم در منطقه ما اولویت سیاست خارجی ما را تشکیل می دهد همچنین آقای متکی نیز در هفدهمین همایش بین المللی آسیای مرکزی و قفقاز، بر همگرایی در این منطقه و نقش ایران تاکید می نماید.
دیدگاه جمهوری اسلامی ایران در رابطه با همگرائی در قفقاز جنوبی مثبت است و بر عکس جمهوری اسلامی ایران به دلایل مختلف از جمله مسائل امنیتی و توسعه روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی خود در منطقه، مخالف واگرایی در منطقه قفقاز جنوبی می باشد.
@amniatemeli
32.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تماشا کنید: گزارش گاردین از شهرکنشینهای اسرائیلی / «آمدند، زدند، نابود کردند»
🔹اسرائیل کرانه باختری را به سه منطقه تبدیل کرده. منطقه "سی" ۶۰ درصد مساحت کرانه باختری را شامل میشود که اسرائیل کنترل کامل نظامی و غیرنظامی بر این منطقه دارد. شهرک نشینان اسرائیل در این مناطق زندگی میکنند و خانه های فلسطینیان را تخریب میکنند؛ آنها هر کاری انجام میدهند تا فلسطینیان مجبور به ترک خانههایشان شوند
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
📌تحولات کشورهای حوزه بالتیک با عضویت سوئد در ناتو وارد فصل جدیدی از رفتارهای تنش آمیز غرب نسبت به روسیه و تشدید درگیری ها در اروپای شرقی را آغاز کرده است.
عضویت سوئد و افزایش بی سابقه کمک های نظامی آلمان به لهستان و تقویت کشورهای یورو آتلانتیک در مرزهای روسیه اقدامات تحریک آمیز آمریکا و غرب برای خفگی منطقه استراتژیک کالینینگراد و همچنین محاصره اقتصادی روسیه ارزیابی می شود
منطقه کالینینگراد روسیه که ارتباط جغرافیایی با این کشور ندارد از اهمیت استراتژیک بسیار بالایی برای مسکو برخوردار هست
روس ها برای تضعیف ناتو موشک های اسکندر روسیه که قابلیت حمل کلاهک اتمی را دارند در کالینینگراد مستقر کرده است ، بخشی از ناوگان نیروی دریایی این کشور در دریای بالتیک در سواحل کالینینگراد قرار دارد.
باعضویت سوئد در ناتو ،محاصره کالینینگراد روسیه توسط کشورهای حوزه بالتیک تکمیل شد و عملا اجماع منطقه ای یورو آتلانتیک و ناتو در پهنای اروپای شرقی تنش های عمیقی را در این منطقه خلق خواهد کرد
ابوقاسم
🔥اخبار، دقیق ترین تحلیل ها و تحولات لحظه ای آذربایجان، قفقاز و آسیای میانه را با ما دنبال کنید...
این کانال توسط جمعی از طلاب و دانشجویان خود جوش و انقلابی پنج کشور:
🇮🇷#ایران
🇹🇷#ترکیه
🇦🇿#آذربایجان
🇧🇾#بلاروس
🇷🇺#روسیه
اداره میشود
☫ مقاومت اسلامی قفقاز | تحلیل - خبر
▪️https://eitaa.com/moqavemat_qafqaz
51.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تماشا کنید: دوئلهای تاریخ؛ زن مائو VS دنگ شیائوپینگ
🔹خانم "جیانگ کینگ" در ۱۶ سالگی به بازیگری تئاتر روی آورد، او با برخی روشنفکران مارکسیست آشنا شد و به کمونیست پیوست.
🔹در سن ۲۱ سالگی توانست با مائو ازدواج کند، بعد از اصلاحات مائو، برخی به مخالفت با او پرداختند و او مقام ریاست جمهوری را واگذار کرد؛ جیانگ کینگ توانست با کودتا مائو را به قدرت برگرداند و انتقام خود را از روشنفکران بگیرد، او به دنگ شیائوپینگ تنزل رتبه داد
🔹بعد از مرگ مائو، بلافاصله همسر مائو بازداشت شد و دنگ شیائوپینگ رهبری چین را به دست گرفت
🔹دنگ شیائومینگ در یک دادگاه نمایشی در سال ۱۹۸۰ با حضور ۶۰۰ قاضی همسر مائو که معروف به ملکه سرخ بود را محاکمه کرد
🔹او ابتدا به مرگ محکوم شد به احترام همسرش حکم او به حبس ابد تقلیل یافت و به دلیل وضعیت جسمانیاش حبس خانگی شد او در سال ۹۱ خودکشی کرد
@amniatemeli
جهت گیری افکار عمومی جهان عرب و فلسطین درخصوص جنگ غزه چگونه است؟
در نظرسنجی که توسط مرکز پژوهش های عربی صورت گرفته است، 8000 نفر از 16 جامعه عربی در آن شرکت کردند و این نظرسنجی از تاریخ 12 دسامبر 2023 تا 5 ژانویه 2024 انجام شد و در آن سؤالات متفاوتی درباره جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه پرسیده شد تا برآوردی از نظرات شهروندان در…
مرکز: #المرکز_العربی
نویسنده: #Mohammed_Hodeib
لینک منبع اصلی؛
https://www.alaraby.co.uk/politics/%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B1%D9%83%D8%B2-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%B1%D8%A8%D9%8A-%D9%8A%D9%86%D8%B4%D8%B1-%D8%A7%D8%AA%D8%AC%D8%A7%D9%87%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%B1%D8%A3%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%A7%D9%85-%D9%86%D8%AD%D9%88-%D8%A7%D9%84%D8%AD%D8%B1%D8%A8-%D8%A7%D9%84%D8%A5%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%8A%D9%84%D9%8A%D8%A9-%D8%B9%D9%84%D9%89-%D8%BA%D8%B2%D8%A9?amp
@amniatemeli